subota, 23. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Zvornik

El. pošta Štampa

Uskoro izrada "Zoning plana"

ZVORNIK - Opština Zvornik pristupiće izradi "Zoning plana" za područje granični prelaz Šepak - Branjevo - Donja Pilica sa izradom plana parcelacije naselja Branjevo, koji će obuhvatiti područje od 3,84 kilometra kvadratna, saopšteno je danas iz lokalne uprave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skrnavljenjem Spomen-ploče ponovo se ubijaju Srbi

ZVORNIK - Skrnavljenje Spomen-ploče na Crnom vrhu kod Zvornika nečuven je vandalizam kojim se ponovo ubijaju Srbi nad kojima je na tom mjestu 10. septembra 1992. godine počinjen stravičan zločin, poručeno je danas sa konferencije za novinare održane kod oskrnavljene Spomen-ploče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštra osuda skrnavljenja Spomen-ploče na Crnom vrhu

ZVORNIK - Opštinska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Zvornik najoštrije osuđuje skrnavljenje Spomen-ploče koja je podignuta na Crnom vrhu kod Zvornika, na mjestu gdje su 10. septembra 1992. godine muslimani ubili 11 pripadnika Vojske Republike Srpske, policije i civila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skrnavljenje spomenika može izazvati recipročna reagovanja

ZVORNIK - Predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović rekao je Srni da oštećenje spomen-ploče poginulim borcima Vojske Republike Srpske na Crnom vrhu kod Zvornika predstavlja necivilizacijski čin koji bi mogao izazvati spontana recipročna reagovanja, koja ne vode ničemu dobrom...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oskrnavljena spomen-ploča poginulim borcima VRS

ZVORNIK - U mjestu Crni vrh, pored magistralnog puta Zvornik - Tuzla, za sada nepoznati počinioci oštetili su spomen-ploču poginulim borcima Vojske Republike Srpske /VRS/, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena slava hrama Svetog arhiđakona Stefana

ZVORNIK - Večernjim bogosluženjem i lomljenjem slavskog kolača, koje je uz sasluženje sveštenstva obavio NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom, hram Svetog prvomučenika i arhiđakona Stefana na Mlađevcu kod Zvornika obilježio je krsnu slavu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkazan boravak djece sa Kosova

ZVORNIK - Porodice iz Zvornika zbog avgustovskih poplava otkazale su učešće u projektu "Budite humani, ugostite srpsku djecu sa Kosova i Metohije", koji je trebalo da bude realizovan od 17. do 24. avgusta, potvrđeno je danas u lokalnoj upravi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Subvencija za prevoz učenika 130.000 KM

ZVORNIK - Opština Zvornik planirala je da iz budžeta izdvoji 130.000 KM za subvenciju troškova prevoza učenika osnovnih i srednjih škola u školskoj 2014/15. godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Štete od majskih poplava 22,5 miliona KM

ZVORNIK - Skupština opštine Zvornik usvojila je danas Izvještaj o majskim poplavama koje su, kako je procijenjeno, na području ove opštine nanijele štetu od oko 22,5 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketi za 114 poplavljenih domaćinstava

ZVORNIK - Međunarodna organizacija "Vorld vižn" obezbijedila je prehrambeno-higijenske pakete za 114 zvornička domaćinstva koja su pretrpjela štetu u majskim poplavama, te 40 paketa za bebe i trudnice.

Opširnije...

Strana 1 od 101

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome