ponedjeljak, 27. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Radovan Stevanović predsjednik Udruženja "Bagrem"

ZVORNIK - Za predsjednika Udruženja pčelara "Bagrem" grada Zvornika izabran je Radovan Stevanović, odlučila je danas izborna Skupština ovog udruženja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Belenzada: Obračunavati kamate na kašnjenje isplate plata

ZVORNIK - Konfederacija sindikata Republike Srpske smatra da Republika Srpska mora donijeti zakonsko rješenje kojim bi se na kašnjenje isplate plate za svakog radnika obračunavala kamata, kao što to u svom poslovanju rade banke ili Poreska uprava Republike Srpske.
Predsjednik Konfederacije sindikata Republike Srpske Obrad Belenzada rekao je Sr...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svjetloodbojni prsluci za učenike

ZVORNIK - Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik danas su u saradnji sa zvorničkim Auto-moto društvom "Semafor" organizovali predavanja o bezbjednosti u saobraćaju za učenike osnovnih škola "Desanka Maksimović" u Čelopeku i "Petar Kočić" u Tršiću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Praktična nastava na radnom mjestu

ZVORNIK - U Zvorniku je danas potpisan Memorandum o saradnji na realizaciji projekta "Praktična nastava na radnom mjestu Istočno Sarajevo/Zvornik", čija je ukupna vrijednost oko 28.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nabavljeno vozilo za gašenje požara

ZVORNIK - Profesionalna vatrogasna jedinica Zvornik nabavila je vozilo za gašenje požara vrijedno 259.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel vozačima da se pridržavaju saobraćajnih propisa

ZVORNIK - Savjet za bezbjednost saobraćaja grada Zvornika uputio je danas apel vozačima da se strogo pridržavaju odredbi novog zakona i time daju svoj doprinos bezbjednosti saobraćaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kompanija dobila novi kadar za provjeru kvaliteta

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika dobila je novi kadar koji će vršiti internu provjeru iz oblasti sistema upravljanja kvalitetom proizvoda u skladu sa ISO standardima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U saobraćajnoj nesreći poginuo muškarac

ZVORNIK - Šezdesetšestogodišnji muškarac poginuo je jutros u saobraćnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik-Milići, u mjestu Kasaba, rekao je Srni portparol zvorničkog Centra javne bezbjednosti Miljan Bobar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na svečanoj akademiji uručene nagrade i zahvalnice

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras je održana svečana akademija Pozorišta mladih Zvornik na kojoj su dodijeljene nagrade i zahvalnice pojedincima i kolektivima za doprinos razvoju ovog pozorišta u prethodnoj godini.Zahvalnice su uručene prijateljima, partnerima, sponzorima i ljudima koji su bili uz pozorište i dali doprinos njegovom ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izuzetni rezultati zvorničkih džudista

ZVORNIK - Sportisti DŽudo kluba "Srpski soko" iz Zvornika ostvarili su izuzetne sportske rezultate u Laktašima na Prvenstvu Republike Srpske za sve uzrasne kategorije, saopšteno je iz zvorničke Gradske uprave.

Opširnije...

Strana 1 od 168

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter