utorak, 02. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Zvornik

El. pošta Štampa

Stevanović poželio učenicima srećan početak školske godine

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović poželio je danas srećan početak nove školske 2014/15 godine za učenike osnovnih i srednjih škola na području zvorničke opštine, posebno za 482 učenika koji su prvi put sjeli u školske klupe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povratnici da se više integrišu

ZVORNIK - Potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović izjavio je danas u Zvorniku da bi povratnici trebalo više da se integrišu u društvo u mjestima gdje žive, ali da jedan dio politike pokušava da ih separatizuje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena vrata za 25 pripravnika

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika raspisala je konkurs za zapošljavanje 25 visokoobrazovanih pripravnika, u okviru projekta "Prvi posao" koji realizuje Vlada Republike Srpske, Zavod za zapošljavanje i poslodavci, saopšteno je danas iz Službe za odnose s javnošću ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekologija, ulaznica za bolji život

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika izdvojila je 1.000 KM kao pomoć za nastavak studija Zvorničanina Laze Živkovića na portugalskom Univerzitetu u gradu Aveiru, kako bi stekao diplomu ekologa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bosić: Mladi treba da odlučuju o svojoj budućnosti

ZVORNIK - Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je večeras u Zvorniku da ova partija pokušava da pošalje poruku mladima da i oni moraju da se uključe u politiku i da uzmu budućnost u svoje ruke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za gradnju vodosistema 2,4 miliona KM

ZVORNIK - U Zvorniku je danas potpisan ugovor o realizaciji projekta "Izgradnja vodovodnog sistema i kućnih priključaka na vodovodnom sistemu `Zvornik-Sjever dva`", vrijednosti oko 2,4 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro izrada "Zoning plana"

ZVORNIK - Opština Zvornik pristupiće izradi "Zoning plana" za područje granični prelaz Šepak - Branjevo - Donja Pilica sa izradom plana parcelacije naselja Branjevo, koji će obuhvatiti područje od 3,84 kilometra kvadratna, saopšteno je danas iz lokalne uprave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skrnavljenjem Spomen-ploče ponovo se ubijaju Srbi

ZVORNIK - Skrnavljenje Spomen-ploče na Crnom vrhu kod Zvornika nečuven je vandalizam kojim se ponovo ubijaju Srbi nad kojima je na tom mjestu 10. septembra 1992. godine počinjen stravičan zločin, poručeno je danas sa konferencije za novinare održane kod oskrnavljene Spomen-ploče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštra osuda skrnavljenja Spomen-ploče na Crnom vrhu

ZVORNIK - Opštinska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Zvornik najoštrije osuđuje skrnavljenje Spomen-ploče koja je podignuta na Crnom vrhu kod Zvornika, na mjestu gdje su 10. septembra 1992. godine muslimani ubili 11 pripadnika Vojske Republike Srpske, policije i civila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skrnavljenje spomenika može izazvati recipročna reagovanja

ZVORNIK - Predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović rekao je Srni da oštećenje spomen-ploče poginulim borcima Vojske Republike Srpske na Crnom vrhu kod Zvornika predstavlja necivilizacijski čin koji bi mogao izazvati spontana recipročna reagovanja, koja ne vode ničemu dobrom...

Opširnije...

Strana 1 od 102

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome