četvrtak, 31. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Zvornik

El. pošta Štampa

Počinili oko 40 krivičnih djela krađe

ZVORNIK - Stanica javne bezbjednosti /SJB/ Zvornik podnijeće Okružnom tužilaštvu u Bijeljini izvještaj protiv dva lica čiji su inicijali M.D. /40/ i B.S. /23/, oba nastanjena na području opštine Osmaci, zbog sumnje da su od 2011. do 2014. godine počinili oko 40 krivičnih djela teške krađe i krađe, saopšteno je danas iz ove stanice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Projekat sanacije klizišta vrijedan 53.000 KM

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović danas je sa predstavnicima humanitarne organizacije "Vorld vižn" /World vision/ i izvođača radova "Pantić promet" potpisao ugovor o izvođenju radova na sanaciji klizišta u zvorničkoj Mjesnoj zajednici Petkovci vrijedan 53.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uplaćena sredstva i povezan radni staž za 51 radnika

ZVORNIK - Za 51 radnika Fabrike glinice "Birač" u stečaju iz Zvornika, odnosno Kompanije "Alumina" uplaćena su sredstva i povezan je radni staž, zahvaljujući socijalnom programu Vlade Republike Srpske i uplaćivanju sredstava za povezivanje radnog staža radnicima koji su stekli uslove za penzionisanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Isporučeno 25 tona stočne hrane

ZVORNIK - Opštini Zvornik isporučeno je 25 tona stočne hrane vrijedne 15.500 KM za poljoprivrednike koji imaju muzna grla, u okviru programa pomoći poplavljenim područjima u BiH koji realizuje UNDP pod nazivom "Danas za nas".

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Zvorničko ljeto" od 2. do 8. avgusta

ZVORNIK – U Zvorniku će 2. avgusta početi 14. manifestacija "Zvorničko ljeto 2014", najavio je danas direktor Doma omladine Đorđe Deurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vaučeri za 74 poplavljena domaćinstva

ZVORNIK - U Zvorniku će danas biti uručene platne kartice po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske za domaćinstva čiji su stambeni objekti pretrpjeli štetu u majskim poplavama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen treći Međunarodni moto-susret

ZVORNIK - Uručivanjem zahvalnica bajkerima, u Zvorniku je danas završen treći Međunarodni moto-susret na kojem je učestvovalo više od 500 motorista iz zemalja okruženja, Austrije, NJemačke i Švajcarske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

KUD "Sveti Sava" održao završni koncert

ZVORNIK - Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ "Sveti Sava" iz Zvornika održalo je večeras završni koncert na zvorničkoj LJetnoj pozornici "Kasina", gdje se predstavilo igrama iz Republike Srpske i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Treći Međunarodni moto susret

ZVORNIK - Okupljanjem bajkera na lokaciji Bazeni "Medžik skaj" kod Zvornika, večeras počinje treći Međunarodni moto susret, koji će u trodnevnom druženju okupiti oko 500 motorista iz zemalja regiona i svijeta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stop ambroziji

ZVORNIK - Na području zvorničke opštine realizovan je projekat "Ambrozija napada! Stop!!! Mobilizacija!", čiji je cilj doprinos smanjenju broja alergijske bolesti izazvane alegrenom ambrozije, zaštita zemljišnih površina i podizanje svijesti o značaju njenog uništavanja.

Opširnije...

Strana 1 od 99

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome