subota, 31. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Održano veče folklora

ZVORNIK - Članovi dječijeg ansambla i škole folklora Kulturno-umjetničkog društva /KUD/ "Sveti Sava" iz Zvornika, u okviru "Svetosavske nedjelje", nastupili su pred zvorničkom publikom odigravši splet igara iz Republike Srpske i Srbije pod nazivom "Veče folklora".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ilegalna sportska kladionica u Zvorniku

ZVORNIK - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalnu sportsku kladionicu u ugostiteljskom objektu "Venecija" u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za sanaciju srednjoškolskog centra 300.000 KM

ZVORNIK - Zvornički Srednjoškolski centar "Petar Kočić" dobio je donaciju vrijednu 300.000 KM za zamjenu kompletne spoljašnje i unutrašnje stolarije i rekonstrukciju mokrih čvorova, potvrdila je večeras direktor ove ustanove Biljana Pisić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Škole obilježavaju Savindan

ZVORNIK - Osnovne i srednje škole u Zvorniku danas kulturnim manifestacijama obilježavaju školsku slavu - Svetog Savu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zeolit za molekulska sita na američkom tržištu

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika u prvom kvartalu ove godine isporučiće na američko tržište oko 600 tona zeolita, dok su očekivanja da će kompanija u 2015. godini na ovo tržište plasirati do 2.000 tona zeolita za molekulska sita.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hemodijaliznim pacijentima dobar tretman, ali nepriznat status

ZVORNIK - Načelnik zvorničke opštine Zoran Stevanović rekao je danas da hemodijalizni pacijenti imaju dobar tretman, zahvaljujući modernom Hemodijaliznom centru u Zvorniku, ali da ostaje još dosta problema na kojima teba raditi, a odnose se, prije svega, na poboljšanje njihovog statusa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Aleksandar Kikić i Teodora Božović - sportisti godine

ZVORNIK - Fudbaler Fudbalskog kluba "Drina" Aleksandar Kikić proglašen je danas za najboljeg sportistu opštine Zvornik u 2014. godini, dok je za najbolju sportistkinju izabrana Teodora Božović iz DŽudo kluba "Srpski soko".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen zbog uznemiravanja žena

ZVORNIK - Zvorničanin, čiji su inicijali B.C. /45/ uhapšen je zbog sumnje da je posljednjih nekoliko mjeseci fizički zlostavljao više žena na području Zvornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proglašena epidemija morbila

ZVORNIK - Na području opštine Zvornik proglašena je epidemija morbila, a od ove virusne infekcije do sada je oboljelo deset lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela "Svetosavska nedelja"

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras je otvorena tradicionalna kulturno-duhovna i sportska manifestacija "Svetosavska nedjelja", posvećena prvom srpskom arhiepiskopu, svetitelju i prosvetitelju Svetom Savi.

Opširnije...

Strana 1 od 115

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome