nedjelja, 11. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Počelo novogodišnje kićenje gradskih ulica

ZVORNIK - U Zvorniku je danas počelo novogodišnje kićenje gradskih ulica, lokacije oko mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, te gradskog parka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Provalnik odnio 1.800 KM i zlatni nakit

ZVORNIK - U Branjevu kod Zvornika nepoznato lice je provalom u kuću, koja je u privatnom vlasništvu, otuđilo novac u iznosu od 1.800 KM i određenu količinu zlatnog nakita.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priznao da je provalio u džamiju

ZVORNIK - Protiv dvadesetpetogodišnjeg lica čiji su inicijali S.D. iz Zvornika podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina zbog sumnje da je u mjestu Snagovo kod Zvornika provalilo u džamiju, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Identifikovano tijelo muškarca koga je usmrtio nepoznati vozač

ZVORNIK - Identifikacijom je utvrđeno da je muškarac koji je pronađen u kanalu pored magistralnog puta Zvornik-Bijeljina, u mjestu Čelopek, 46-godišnji M.M. iz Zvornika koji je stradao kao pješak u saobraćajnoj nesreći, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U kanalu pronađen leš muškarca

ZVORNIK - Tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je jutros u kanalu pored magistralnog puta u mjestu Čelopek kod Zvornika, rekao je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Zvornik Miljan Bobar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra promocija studije "Život i djelo Rista Trifkovića"

ZVORNIK - Studija "Život i djelo Rista Trifkovića", autora Dušana Zurovca, koju je objavila Matična biblioteka Istočno Sarajevo, biće predstavljena sutra u biblioteci u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeli radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže

ZVORNIK - U zvorničkoj mjesnoj zajednici Tršić počeli su radovi čija vrijednost iznosi oko 3,1 milion KM u okviru projekta "Izgradnja i rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže grada Zvornik", koji obuhvata i izgradnju kanalizacione mreže u Tabancima, rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže u Majevičkoj ulici u Zvorniku i u prigra...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bačena zapaljiva tečnost na automobil

ZVORNIK - U Zvorniku je nepoznata osoba bacila bocu sa zapaljivom tečnošu na automobil "golf", čiji je vlasnik lice sa inicijalima N.M. iz ovog grada, rekao je danas Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik Miljan Bobar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen četvrti Festival dječijeg pozorišta

ZVORNIK - Proglašenjem pobjednika i podjelom nagrada, u Zvorniku je večeras završen četvrti Festival dječijeg pozorišta "Zvono", na kojem su učestvovala pozorišta iz Republike Srpske i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Realizovan program upoznavanja na opasnosti od mina

ZVORNIK - U Osnovnoj školi /OŠ/ "Desanka Maksimović" u Čelopeku kod Zvornika završen je danas edukativni Program upozoravanja na opasnosti od mina Crvenog krsta Republike Srpske kojim je bilo obuhvaćeno 400 učenika šestog, sedmog i osmog razreda ove škole i njenih područnih odjeljenja.

Opširnije...

Strana 1 od 160

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter