petak, 26. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Multisektorski odgovor na nasilni ekstremizam

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je danas da je budućnost ovih prostora u preduzimanju svih preventivnih koraka kako bi se definitivno izbjegle terorističke aktivnosti i nasilni ektremizam.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U razvoj privrede Zvornika investirano 100 miliona KM domaćeg kapitala

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović ocijenio je danas da je otvaranjem proizvodnih pogona "Žitoprometa", u koje je uloženo osam miliona KM i zaposleno stotinjak radnika, veliki doprinos ukupnom razvoju lokalne zajednice i Republike Srpske u cjelini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srpski jezik i ćirilica - stub kulture

ZVORNIK - U zvorničkoj Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci danas je predstavljena kampanja pod nazivom "NJegujmo srpski jezik", koju je započeo Sekreterijat za kulturu Beograda, Filološki fakultet i Biblioteka grada Beograda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšene ubice dvadesetomjesečnog dječaka

ZVORNIK - Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Zvornik uhapsili su tridesetosmogodišnjeg M.S. i njegovu tridesetčetvorogodišnju nevjenčanu suprugu F.D. iz Zvornika koji su priznali da su ubili dječaka iz ovog grada starog 20 mjeseci, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zvornik bez električne energije

ZVORNIK - Jako nevrijeme, praćeno vjetrom, obilnom kišom i gradom, koje je večeras zahvatilo Zvornik prouzrokovalo je nestanak električne enrgije na područja grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ogrev za zaposlene po povoljnim uslovima

ZVORNIK - Sindikalna organizacija metalske industrije i rudarstva u kompaniji "Alumina" u Zvorniku organizovala je i ove godine nabavku uglja za zaposlene u ovoj fabrici po povoljnim uslovima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prve razrede upisano 868 učenika

ZVORNIK - Na području grada Zvornika prvi razred u osnovnim školama pohađaće 460 učenika, a 408 u srednjim školama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za dezinfekciju školskih ustanova 4.000 KM

ZVORNIK - U osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Zvornika od 22. do 26. avgusta biće sprovedena dezinfekcija, kao preventivna mjera zdravstvene zaštite učenika i nastavnog osoblja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Morača" iz Podgorice ukupni pobjednik

ZVORNIK - Kajak kanu klub /KKK/ "Morača" iz Podgorice osvojio je prvo mjesto na 8. Međunarodnom takmičenju sprint stazama u kajaku i kanuu na mirnim vodama, održanom danas na Zvorničkom jezeru, na kome je učestvovalo 120 sportista iz BiH, Srbije i Crne Gore.
Kajak kanu klub "Morača" osvojio je u ukupnom plasmanu 174 boda. Drugo mjesto pripalo ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uprava "Vodovoda" uskoro na novoj lokaciji

ZVORNIK - Uprava zvorničkog preduzeća "Vodovod i komunalije" u narednih mjesec dana trebalo bi da bude preseljena iz centra Zvornika u Karakaj, jer je građevinska inspekcija 2014. naložila iseljenje zbog velikog odrona iznad sadašnje zgrade, rekao je direktor preduzeća Jovan Tomić.

Opširnije...

Strana 1 od 152

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter