četvrtak, 18. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Posjeta opštini Zvornik

ZVORNIK - Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš i zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Miladin Dragičević posjetiće danas opštinu Zvornik, gdje će sa načelnikom opštine Zoranom Stevanovićem razgovarati o rješavanju problema povratnika, izbjeglica i raseljenih lica.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno stradanje 11 vojnika, policajaca i civila

ZVORNIK - Parastosom i polaganjem vijenaca na Spomen ploču, danas je na Crnom vrhu kod Zvornika obilježeno 22 godine od stradanja 11 pripadnika Vojske Republike Srpske, policajaca i civila, koje su 10. septembra 1992. godine iz zasjede ubili srebrenički muslimani.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Polupali džuboks u kafani

ZVORNIK - Tri muškarca iz Zvornika polupali su džuboks i inventar u ugostiteljskom objektu "Orion" u ovom gradu, nakon čega su uhapšeni.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvo mjesto srpskom trobojnom goniču

ZVORNIK - Srpski trobojni gonič Bereta, čiji je vlasnik Nebojša Jovanović iz Malog Zvornika, osvojio je danas prvo mjesto na međunarodnoj izložbi pasa svih rasa, koja je održana na gradskoj plaži pored Drine u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za vantjelesnu oplodnju 24.000 KM

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović donio je odluku o dodjeli novčanih sredstava za sufinansiranje troškova vantjelesne oplodnje za šest bračnih parova, za šta će iz opštinskog budžeta biti isplaćeno ukupno 24.000 KM, odnosno po 4.000 KM svakom bračnom paru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stalno dežurstvo zbog najavljenih padavina

ZVORNIK - Služba Civilne zaštite opštine Zvornik je u povećanom stepenu pripravnosti uz dvadesetčetvoročasovno dežurstvo zbog najavljenih kišnih padavina koje bi mogle usloviti povećanje nivoa zvorničkih rijeka, prije svega rijeke Sapne.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stevanović poželio učenicima srećan početak školske godine

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović poželio je danas srećan početak nove školske 2014/15 godine za učenike osnovnih i srednjih škola na području zvorničke opštine, posebno za 482 učenika koji su prvi put sjeli u školske klupe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povratnici da se više integrišu

ZVORNIK - Potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović izjavio je danas u Zvorniku da bi povratnici trebalo više da se integrišu u društvo u mjestima gdje žive, ali da jedan dio politike pokušava da ih separatizuje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena vrata za 25 pripravnika

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika raspisala je konkurs za zapošljavanje 25 visokoobrazovanih pripravnika, u okviru projekta "Prvi posao" koji realizuje Vlada Republike Srpske, Zavod za zapošljavanje i poslodavci, saopšteno je danas iz Službe za odnose s javnošću ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekologija, ulaznica za bolji život

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika izdvojila je 1.000 KM kao pomoć za nastavak studija Zvorničanina Laze Živkovića na portugalskom Univerzitetu u gradu Aveiru, kako bi stekao diplomu ekologa.

Opširnije...

Strana 1 od 103

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome