subota, 05. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Radović: Pripremiti djecu za bezbjedan dolazak u školu

ZVORNIK - Na putevima u Republici Srpskoj tokom sedam mjeseci ove godine poginulo je šestoro djece, od kojih troje do sedam godina, dvoje od sedam do 14 i jedno od 14 do 18 godina, izjavio je danas direktor Republičke agencije za bezbjednost saobraćaja Milija Radović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška američkog policajca u borbi protiv terorizma

ZVORNIK - Policijski vodnik iz okruga Marikopa u američkoj državi Arizona Kris Malast poslao je na adresu Policijske stanice u Zvorniku narukvicu koju je napravio u spomen na policajca Dragana Đurića, koji je ubijen u teororističkom napadu na ovu stanicu 27. aprila, kao i dva policijska medaljona za ranjene policajce Željka Gajića i Stevu Milo...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Matić: Maksimalni napori za bolji položaj radnika

ZVORNIK - Stimulativni dio od 173 KM, koji su zaposleni u kompaniji "Alumina" u Zvorniku u proteklom periodu primali redovno uz svoje zarade, biće ugrađen u osnovnu platu, dogovoreno je na sastanku predstavnika Sindikalnog odbora Sindikata metalske industrije i rudarstva i predsjednika Upravnog odbora kompanije Mila Matića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Peta opština po broju upisanih učenika

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović rekao je danas da je Zvornik, gdje je danas 457 đaka prvi put sjelo u školske klupe, peta opština u Republici Srpskoj po broju upisanih prvačića, ali i upisanih učenika u osnovne i srednje škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srednjoškolskom centru oprema vrijedna 9.800 KM

ZVORNIK- Srednjoškolski centar "Petar Kočić" iz Zvornika dobio je od Unicefa nastavna sredstva, donaciju vrijednu oko 9.800 dolara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jačanje sistema socijalne zaštite i inkluzije

ZVORNIK - U Zvorniku je danas održana radionica za prosvjetno-pedagoške radnike sa regije Birča u oblasti javnog zagovaranja i izrade akcionih planova u okviru projekta "Jedan minut za cijeli život", čiji je cilj jačanje sistema socijalne zaštite i inkluzije na ovoj regiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladi preduzetnici za poslovne projekte

ZVORNIK - U Zvorniku je održan trening za izradu biznis planova za sedam mladih ljudi koji su se prijavili za učešće na Sajmu poslovnih ideja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 70 godina od oslobađanja Drinjače

ZVORNIK - Pomenom i polaganjem vijenaca na rekonstruisani spomenik žrtvama Narodnooslobodilačke borbe 1941-1945. godine u Drinjači, obilježeno je 70 godina od oslobođenja ovog zvorničkog naselja u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za dezinfekciju škola 4.000 KM

ZVORNIK - U svim osnovnim i srednjim školama na području zvorničke opštine počela je danas dezinfekcija, za šta je iz budžeta opštine Zvornik izdvojeno 4.000 KM

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prodao automobil bez odobrenja vlasnika

ZVORNIK - Četrdesetogodišnja žena čiji su inicijali D.K. prijavila je zvorničkoj policiji da je muškarac S.F. /50/ iz Zvornika u Austriju odvezao i prodao njen automobil marke "mercedes" iako nije imao njeno odobrenje za to, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...

Strana 1 od 130

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome