subota, 01. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Izgorio automobil "fijat punto"

ZVORNIK - U zvorničkom naselju Meterize izgorio je noćas putnički automobil "fijat punto", registarskih oznaka Srbije, javio je dopisnik Srne sa lica mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sapna će teći koritom i kod obilnih padavina

ZVORNIK - Radovi na čišćenju korita rijeke Sapne od naselja Cer do ušća u rijeku Drinu u opštini Zvornik su završeni, sanirana je i jedna od tri kritične tačke u mjestu Šetići, dok će ostale biti urađene u narednih sedam dana, potvrdio je danas zamjenik načelnika opštine Danijel Dragičević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenici mjerili krvni pritisak i glikemiju

ZVORNIK - Učenici Srednjoškolskog centra "Petar Kočić" iz Zvornika danas su, u okviru projekta organizacije "Nansen dijalog centar" iz Sarajeva, mjerili šećer u krvi i krvni pritisak profesorima, učenicima i građanima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policijski pretresi na 14 lokacija

Na području Zvornika u toku je policijski pretres na 14 lokacija kod devet lica osumnjičenih za nekoliko krivičnih djela, rečeno je Srni u CJB Bijeljina.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekipa iz Pilice najbolja u poznavanju pokreta Crvenog krsta

ZVORNIK - Ekipa Osnovne škole "Nikola Tesla" iz Pilice pobjednik je opštinskog takmičenja iz poznavanja pokreta Crvenog krsta koje je danas održano u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovano preduzeće "Gradska toplana"

ZVORNIK - Skupština opštine Zvornik donijela je danas na posebnoj sjednici odluku o osnivanju Javnog preduzeća "Gradska toplana Zvornik".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Svjetski dan bijelog štapa

ZVORNIK - Odigravanjem šahovskog turnira, posjetom audio-braj čitaonici u Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci, te druženjem članstva, zvornička Organizacija slijepih obilježila je danas Svjetski dan bijelog štapa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do 11.00 časova glasalo 16,78 birača

ZVORNIK - Na području opštine Zvornik do 11.00 časova glasalo je 16,78 odsto ili 8.518 birača od ukupno 50.746 registrovanih, rekao je Srni predsjednik Opštinske izborne komsije /OIK/ Zvornik Mustafa Arifović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čolaković: "Alumina" primjer zapošljavanja

ZVORNIK - Direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Milko Čolaković rekao je danas u Zvorniku da kompanija "Alumina" predstavlja ohrabrujući primjer kada je riječ o zapošljavanju i stvaranju uslova za otvaranje novih radnih mjesta u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zavod za zapošljavanje spona između privrede i ministarstva

ZVORNIK - Direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Milko Čolaković ocijenio je danas u Zvorniku da Zavod mora biti određena spona između regionalne privrede i ministarstava na nivou Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 1 od 105

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome