srijeda, 01. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Promovisani diplomirani inžinjeri, magistri i masteri

ZVORNIK - Na Tehnološkom fakultetu u Zvorniku Univerziteta Istočno Sarajevo danas je promovisano 16 diplomiranih inženjera tehnologa, šest diplomiranih studenata master studija i tri magistra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Drini ulovljen som težak 40 kilograma

ZVORNIK - Soma teškog oko 40 kilograma i dugačkog 179 centimetara ulovio je danas ribar iz Malog Zvornika Rifat Rustemović u Drini ispod mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića koji povezuje Zvornik i Mali Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku izrada studije izvodljivosti

ZVORNIK - U Zvorniku je u toku izrada Studije izvodljivosti za finansiranje projekata razvoja vodovodnog i kanalizacionog sistema, koja će biti u potpunosti završena kada ekspertski tim EU obiđe potencijalne zagađivače na području zvorničke opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Peuluć: primjer socijalnog dijaloga

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika školski je primjer socijalnog dijaloga poslodavca i sindikata u Republici Srpskoj, rekao je danas predsjednik Granskog sindikata metalske industrije i rudarstva Republike Srpske Tane Peulić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saborni hram Presvete Bogorodice proslavio krsnu slavu

ZVORNIK - Osvećenjem krstova i zvona, te rezanjem slavskog kolača, Saborni hram Rođenja Presvete Bogorodice u Zvorniku, koji je u izgradnji, proslavio je danas krsnu slavu Malu Gospojinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgradnja Sabornog hrama u fotografijama

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine otvorena je izložba fotografija pod nazivom "Izgradnja Sabornog hrama Presvete Bogorodice", autora Borisa Golubovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženje "Naši anđeli" pomaže poplavljenim

ZVORNIK - Udruženje porodica sa četvoro i više djece "Naši anđeli" iz Zvornika usmjerilo je svoje aktivnosti na obezbjeđivanje raznih vidova pomoći za svoje članove, naročito u vrijeme poplava i klizišta, potvrdila je danas predsjednik Udruženja Dragana Ćupović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javni poziv za zapošljavanje pripravnika

ZVORNIK - Opština Zvornik objavila je danas javni poziv poslodavcima za korištenje sredstava po Projektu zapošljavanja pripravnika visoke, više i srednje stručne spreme u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Postavljanje krsta odgođeno zbog lošeg vremena

ZVORNIK - Postavljanje krsta na južni zvonik Sabornog hrama Presvete Bogorodice u Zvorniku, koji je danas trebalo da se obavi uz pomoć helikoptera "Mi-8" Oružanih snaga BiH, odgođeno je zbog otežanih vremenskih uslova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro raspuštanje kolektivnog centra u Karakaju

ZVORNIK - Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš rekao je danas u Zvorniku da će u okviru CEP dva projekta, koji se provodi na nivou BiH, biti raspušten kolektivni centar u Karakaju.

Opširnije...

Strana 1 od 104

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome