utorak, 28. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Dječak poginuo, četvoro članova porodice povrijeđeno

Dvanaestogodišnji dječak iz Inđije poginuo je, a njegova dva brata i roditelji su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Tabana na magistralnom putu Zvornik - Vlasenica, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Eksplodirala nepoznata naprava ispod automobila

ZVORNIK - U Zvorniku je jutros eksplodirala nepoznata naprava ispod automobila "reno tvingo", čiji je vlasnik lice M.J. iz Zvornika, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena android aplikacija turističke ponude

ZVORNIK - Turistička organizacija u Zvorniku predstavila je danas android aplikaciju turističke ponude ove opštine za mobilne telefone, što je svojevrstan besplatan vodič svim turistima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gegionalni omladinski kamp od 31. jula do 2. avgusta

ZVORNIK - U Zvorniku će od 31. jula do 2. avgusta biti održan Regionalni omladinski kamp pod nazivom "Kampomanija", na kome se očekuje učešće oko 400 mladih ljudi iz Republike Srpske i Srbije, najavljeno je danas iz Omladinskog savjeta Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tri projekta vrijedna 6.000 KM

ZVORNIK - U Zvorniku su danas članovi neformalnih grupa mladih, u okviru "Omladinske banke Zvornik", potpisali ugovore za realizaciju tri omladinska projekta vrijednosti 6.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukloniti neovlašćeno podignuti spomenik Ejubu Goliću

ZVORNIK - Udruženje ratnih vojnih invalida Zvornika zatražilo je danas od opštinskih vlasti da uklone neovlašćeno podignuti spomenik Ejubu Goliću, koji je otkriven prije nekoliko dana na lokalitetu Parlog u blizini Baljkovice kod Zvornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mijanović: Korektno ponašanje učesnika "Marša mira"

ZVORNIK- Predsjednik Udruženja ratnih vojnih invalida /RVI/ Zvornik Dragislav Mijanović ocijenio je danas da su se učesnici kolone "Marš mira" korektno ponašali dok su se kretali područjem opštine Zvornik, te da nema potrebe za organizovanjem protesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mijanović: Za sada nema protesta

ZVORNIK - Predsjednik Udruženja ratnih vojnih invalida /RVI/ Zvornik Dragislav Mijanović rekao je danas da će članovi i simpatizeri ovog udruženja biti pripravni da organizuju proteste ukoliko u koloni "Marša mira", dok se kreće područjem zvorničke opštine, budu primijećena obilježja koja vrijeđaju srpske žrtve i dostojanstvo srpskog naroda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena slava hrama

ZVORNIK - Hram Rođenja svetog Jovana Preteče u Zvorniku danas je proslavio krsnu slavu Rođenje svetog Jovana Preteče – Ivanjdan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marković : Tužilaštvo BIH opstruiše pronalazak srpskih žrtava

ZVORNIK - Sa područja Zvornika još se kao nestali vode 30 civila i 24 pripadnika Vojske Republike Srpske, rekao je sekretar Opštinske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Milivoje Marković.

Opširnije...

Strana 1 od 127

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome