nedjelja, 29. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Pokrenuta inicijativa za dodjelu priznanja

ZVORNIK - Komisija za društveni nadzor, nagrade i priznanja Skupštine opštine Zvornik dostavila je političkim partijama, preduzećima, ustanovama, nevladinim i drugim organizacijama poziv za pokretanje inicijative za dodjelu opštinskih priznanja u ovoj godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ivanović : Opština finansira pripremna odjeljenja u selima

ZVORNIK - Zamjenik načelnika opštine Zvornik Bojan Ivanović obišao je danas pripremna odjeljenja u područnim školama u Križevićima i u Oraovcu, u kojima boravi ukupno 32 djece.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Inkluzivno obrazovanje u srednjim školama

ZVORNIK - U Zvorniku se danas održava seminar pod nazivom "Inkluzivno obrazovanje u srednjim školama" na kome učestvuju nastavnici srednjih škola iz Zvornika, Bratunca, Vlasenica, Milića, Osmaka, Srebrenice i Šekovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Projekat podrške zapošljavanju

ZVORNIK - Šef zvorničkog Biroa za zapošljavanje Goran Petrović očekuje da će poslodavci sa područja ove opštine u dovoljnom broju podnijeti zahtjeve za zapošljavanje lica, u okviru projekta "Podrške mrežama socijalne sigurnosti i zapošljavanju" /SSNESP/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgorjelo pet dunuma borove šume

ZVORNIK - U požaru koji se dogodio u blizini zvorničkog naselja Gornji Grbavci izgorjelo je pet dunuma borove šume, potvrdio je danas šef Službe profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik Slaviša Milić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oko 3.000 nelegalizovanih objekata

ZVORNIK - Na području zvorničke opštine procjenjuje se da ima oko 3.000 nelegalno izgrađenih objekata, od čega je na području izbjegličkih naselja Branjevo, Ulice i Ekonomija oko 2.000.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upravni odbor smijenio trenera

ZVORNIK - Upravni odbor Fudbalskog kluba /FK/ "Drina" iz Zvornika danas je na vanrednoj sjednici smijenio trenera prvog tima Dragana Mićića, saopšteno je iz FK "Drina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otet novac iz prodavnice u Oraovcu

ZVORNIK - Nepoznati muškarac je, uz prijetnju upotrebe oružja, oteo novac od radnika jedne trgovinske radnje u Oraovcu, opština Zvornik, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Imenovana radna grupa za traženje rješenja

ZVORNIK - Skupština opštine /SO/ Zvornik usvojila je danas Prijedlog zaključka kojim se formira petočlana radna grupa čiji će zadatak biti da do narednog skupštinskog zasjedanja pripremi odgovarajuće akte, radi rješavanja zahtjeva Udruženja ratnih vojnih invalida /RVI/ i Opštinske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radovi teku po planu

ZVORNIK - Postavljanje fasadne stolarije, koje je u Srednjoškolskom centru "Petar Kočić" iz Zvornika počelo 19. februara, teče u skladu sa planom, a proces nastave se ne remeti, rekla je danas direktor ove škole Biljana Pisić.

Opširnije...

Strana 1 od 118

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome