utorak, 21. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Osnovano preduzeće "Gradska toplana"

ZVORNIK - Skupština opštine Zvornik donijela je danas na posebnoj sjednici odluku o osnivanju Javnog preduzeća "Gradska toplana Zvornik".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Svjetski dan bijelog štapa

ZVORNIK - Odigravanjem šahovskog turnira, posjetom audio-braj čitaonici u Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci, te druženjem članstva, zvornička Organizacija slijepih obilježila je danas Svjetski dan bijelog štapa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do 11.00 časova glasalo 16,78 birača

ZVORNIK - Na području opštine Zvornik do 11.00 časova glasalo je 16,78 odsto ili 8.518 birača od ukupno 50.746 registrovanih, rekao je Srni predsjednik Opštinske izborne komsije /OIK/ Zvornik Mustafa Arifović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čolaković: "Alumina" primjer zapošljavanja

ZVORNIK - Direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Milko Čolaković rekao je danas u Zvorniku da kompanija "Alumina" predstavlja ohrabrujući primjer kada je riječ o zapošljavanju i stvaranju uslova za otvaranje novih radnih mjesta u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zavod za zapošljavanje spona između privrede i ministarstva

ZVORNIK - Direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Milko Čolaković ocijenio je danas u Zvorniku da Zavod mora biti određena spona između regionalne privrede i ministarstava na nivou Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Svjetski dan pošte

ZVORNIK - U zvorničkoj Radnoj jedinici "Pošta Srpske" organizovan je danas prijem za korisnike poštanskih usluga i novinare u okviru obilježavanja Svjetskog dana pošte.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Alumina- 1.570 KM za liječenje Nikole Mijića

ZVORNIK - U organizovanoj humanoj akciji, koja je pokrenuta u kompaniji "Alumina" iz Zvorika, prikupljeno je 1.570 KM za liječenje šestogodišnjeg Nikole Mijića iz zvorničkog naselja Pilica, koji boluje od cerebralne paralize, saopštila je danas Služba za odnose s javnošći ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vaučeri za 25 domaćinstava poplavljenih u avgustu

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović uručio je danas platne kartice po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske za 25 domaćinstava koja su na području zvorničke opštine pretrpjela štetu na stambenim objektima u toku avgustovskih poplava.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za porodice poginulih radnika

ZVORNIK - U zvorničkoj "Alumini" danas je, povodom 6. oktobra - Dana kompanije, organizovan tradicionalni prijem za porodice 35 radnika ove fabrike koji su poginuli u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donacija "Našoj radosti" vrijedna 1.500 km

ZVORNIK - Predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Zvornik Danojka Mićić i Dejan Galić uručili su danas Dječijem vrtiću "Naša radost" tri krevetića, bojanke, školski pribor, igračke, slatkiše i dezinfekciona sredstva, u vrijednosti od oko 1.500 KM.

Opširnije...

Strana 1 od 105

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome