četvrtak, 23. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Sedam požara u posljednjih 48 časova

ZVORNIK - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik u posljednjih 48 časova evidentirano je sedam požara zbog nepažnje građana, koji su zahvatili travu, nisko rastinje i šume, saopšteno je danas iz ovog centra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mljeveni hidrati za strano tržište

ZVORNIK - U kompaniji "Alumina" iz Zvornika počela je proizvodnja mljevenih hidrata, novog proizvoda koji će biti namijenjen stranom tržištu, saopštila je danas služba ove kompanije za odnose sa javnošću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poetsko muzičko veče posvećeno proljeću, prazniku Mladenci i poeziji

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras je održano tradicionalno "Poetsko i muzičko veče" kojom su obilježeni praznik Mladenci, Svjetski dan poezije i dolazak proljeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Većina požara izazvana ljudskom nepažnjom

ZVORNIK - Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik lokalizovali su šumske požare na lokalitetima Raševo, Motovo i Križevići, rekao je danas komandir ove jedinice Slaviša Milić i ocijenio da je većina dosadašnjih požara izazvana ljudskom nepažnjom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planinari, vatrogasci, šumari i turisti na zajedničkom zadatku

ZVORNIK - Planinarsko-ekološko udruženje /PEU/ "Korak" potpisalo je danas Sporazume o saradnji sa zvorničkom Turističkom organizacijom /TO/, Šumskom upravom Zvornik i Službom profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljeno 1.500 KM za Pedijatrijsko odjeljenje

ZVORNIK - Na humanitarnom koncertu, koji su u zvorničkom Domu omladine održali učenici Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Petar Kočić", prikupljeno je više od 1.500 KM za Pedijatrijsko odjeljenje Opšte bolnice u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Alumini" ustupljeno vatrogasno vozilo

ZVORNIK - Profesionalna vatrogasna jedinica grada Zvornika ustupila je na korišćenje vatrogasno kombinovano navalno vozilo voznom parku Vatrogasne jedinice "Alumina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gradi se pogon za silikagel vrijedan sedam miliona KM

ZVORNIK - U kompaniji "Alumina" iz Zvornika u toku je gradnja pogona za proizvodnju silikagela, još jednog proizvoda iz oblasti alumosilikatne hemije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bespravna sječa većeg broja stabala hrasta

ZVORNIK - Na lokalitetu naselja Pilica, grad Zvornik, nepoznati počinioci bespravno su posjekli veći broj stabala hrasta, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz prodavnice ukradeni novac i cigarete, šteta 1.600 KM

ZVORNIK - Iz trgovinske radnje u mjestu Godi kod Zvornika ukradeni su novac i cigarete, a, prema izjavi vlasnika radnje, materijalna šteta je oko 1.600 KM.

Opširnije...

Strana 1 od 170

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter