petak, 19. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Novi most preko Jaseničke rijeke

ZVORNIK - Izgradnja novog mosta preko Jaseničke rijeke u zvorničkom naselju Jasenica, gdje je stari uništen u majskim poplavama, biće završena sutra zahvaljujući pomoći EU i lokalne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Matić: Odmah zaustaviti hapšenja Srba

ZVORNIK - Predsjednik Boračke organizacije opštine Zvornik Vladan Matić oštro je osudio hapšenje demobilisanih srpskih boraca, istakavši da su ljudi, koji su stvarali Republiku Srpsku, noćas uhapšeni na vrlo grub način, iako su najmanje pet puta do sada bili na saslušanju u Tužilaštvu BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni osumnjičeni za zločine na području opštine Zvornik

ZVORNIK - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ uhapsili su deset lica na području Zvornika, Bijeljine i Ugljevika zbog sumnje da su počinili ratni zločin, a Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Goran Maksimović, LJiljan Mitrović, Radivoja Đorđić, Slavko Perić, Mileta Vujević, Vukašin Drašković, Gojko Stevanović, Cvjetko Popadi...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgorio krov porodične kuće

ZVORNIK - U požaru, koji je izbio jutros, izgorio je dio krovne konstrukcije porodične kuće čiji je vlasnik A.E. iz Zvornika, ali niko nije povrijeđen.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen akcioni plan jačanja socijalne zaštite

ZVORNIK - Skupština opštine Zvornik usvojila je Akcioni plan jačanja sistema socijalne zaštite i inkluzije za period 2015-2016. godine, koji predstavlja osnovu za djelovanje svih institucija s ciljem unapređenja položaja socijalno isključenih grupa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnička solidarnost otklanja poteškoće

ZVORNIK - U kompaniji "Alumina" iz Zvornika za 10 mjeseci ove godine, zahvaljujući solidarnosti zaposlenih, obezbijeđeno je 52.671 KM za razne vidove pomoći radnicima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba knjiga i nagrađeni najbolji čitaoci

ZVORNIK - U Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci Zvornik održana je izložba knjiga koje su u ovoj godini nabavljene na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradi i Sajmu knjiga u Banjaluci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet za iduću godinu od 18,7 miliona KM

ZVORNIK - Skupština opštine Zvornik usvojila je danas budžet za iduću godinu u iznosu 18.693.000 KM, što je za oko 1,5 odsto više od rebalansiranog budžeta u ovoj godini koji je iznosio 18.368.625 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ove godine deminirano više od 116.000 metara kvadratnih

ZVORNIK, 10 - Na području opštine Zvornik u ovoj godini deminirano je ukupno 116.971 metar kvadratni.
Deminiranje je izvršeno na dvije lokacije u Jusićima, te lokaciji Brđani-Jokići u naselju Ašćerići i u Šetićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Petarde nisu igračke"

ZVORNIK - Pripadnici Policijske stanice Zvornik danas su ispred Osnovne škole "Sveti Sava" dijelili građanima letke "Petarde nisu igračka" i "Ne dozvolimo da se smijeh pretvori u krik", u okviru tradicionalne akcije koju Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske realizuje povodom predstojećih praznika.

Opširnije...

Strana 1 od 110

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome