ponedjeljak, 27. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Zavičajni pjesnici svom gradu

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras je održano književno veče pod nazivom "Zavičajni pjesnici svom gradu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smrtno stradao, paleći korov na livadi

ZVORNIK - Šezdesettrogodišnjeg muškarca čiji su inicijali M.S. smrtno je stradao dok je palio korov na livadi u naselju Zelinje kod Zvornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zvorničkim učenicima treće mjesto

ZVORNIK - Učenici Srednjoškolskog centra "Petar Kočić" iz Zvornika osvojili su treće mjesto u kategoriji "najbolji štand" na Sajmu omladinskog preduzetništva u Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Članarina danas dvije, umjesto 15 KM

ZVORNIK - Narodna biblioteka i muzejska zbirka Zvornik, u okviru obilježavanja Međunarodnog dana knjige i autorskih prava, danas provodi akciju pod sloganom "Svi smo mi čitaoci", u kojoj će građani moći da godišnju članarinu plate dvije, umjesto 15 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radionica za povratnike o proizvodnji "kornišona"

ZVORNIK - U Zvorniku je održana danas prva radionica o temi "Proizvodnja kornišona" za osam povratnika koji su obuhvaćeni projektom "Ekonomska integracija manjinskih povratničkih porodica u opštini Zvornik".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U srijedu počinje akcija "April - mjesec čistoće"

ZVORNIK - Realizacija akcija pod nazivom "April - mjesec čistoće" počeće u srijedu, 22. aprila na gradskoj plaži u Zvorniku, najavio je zamjenik načelnika opštine Zvornik Bojan Ivanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od danas preuzimanje regresiranog goriva

ZVORNIK - Na području zvorničke opštine pravo na podsticaj za ovogodišnju sjetvu ima 335 poljoprivrednih gazinstava koja su izvršila potrebnu registraciju u skladu sa zakonom, potvrdio je danas načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Milan Cvjetinović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pumpa za vatrogasni servis vrijedna 12.000 KM

ZVORNIK - Služba profesionalne vatrogasne jedinice opštine Zvornik kupila je novu pumpu za pretakanje ugljen-dioksida za potrebe vatrogasnog servisa, za šta je iz budžeta opštine Zvornik izdvojeno 12.000 KM, izjavio je šef ove službe Slaviša Milić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje obavezna deratizacija

ZVORNIK - Na području zvorničke opštine će u petak, 17. aprila, početi provođenje obavezne proljećne sistematske deratizacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gaćinović u finalu Međunarodnog takmičenja iz engleskog

ZVORNIK - Učenik četvrtog razreda Srednjoškolskog centra Zvornik Milan Gaćinović plasirao se u finale trećeg Međunarodnog takmičenja iz engleskog jezika HIPPO 2015, saopšteno je danas iz ove srednjoškolske ustanove.

Opširnije...

Strana 1 od 120

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome