petak, 27. februar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Održana "Svetosimeonska akademija"

ZVORNIK - U Zvorniku je večeras održana tradicionalna manifestacija "Svetosimeonska akademija", u čast velikog župana Stefana Nemanje, tvorca nezavisne srpske države i svetitelja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Primjena integrisanog upravljanja otpadom

ZVORNIK - Zvornik je jedna od 11 opština iz Srbije, Crne Gore i BiH u kojima se provodi projekat Međunarodne organizacije Regionalni centar za životnu sredinu za centralnu i istočnu Evropu /REC/, čiji je cilj da se pomogne uvođenje integrisanih i održivih strategija upravljanja otpadom u ovim lokalnim zajednicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prošla godina teška za proizvođače meda

ZVORNIK - Skupština Udruženja pčelara "Bagrem" iz Zvornika ocijenila je danas da je za pčelare sa zvorničkog područja 2014. bila jedna od najtežih u posljednjih 100 godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženje pozdravilo odluku o naknadi za lijekove

ZVORNIK - Zvornik je jedina lokalna zajednica u Republici Srpskoj koja ratnim vojnim invalidima daje naknadu za lijekove do 30 KM, što opštinsko Udruženje ratnih vojnih invalida pozdravlja, rekao je danas predsjednik ovog udruženja Dragislav Mijanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginule majka i kćerka, tri lica povrijeđena

ZVORNIK - Dva lica su smrtno stradala, dok su tri povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik - Tuzla u mjestu Karakaj, potvrđeno je danas Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Okrugli sto o problemima ratnih vojnih invalida

ZVORNIK - U Zvorniku je danas održan okrugli sto o temi "Problemi ratnih vojnih invalida i kako ih rješavati", kome su prisustvovali i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske sa zvorničkog područja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana prezentacija sjemenskog programa

ZVORNIK - U Zvorniku je danas održana prezentacija sjemenskog programa i programa zaštite kukuruza i strnih žita Kompanije "Sinđenta", prilagođenog proizvodnim uslovima u Republici Srpskoj i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeli radovi na Srednjoškolskom centru vrijedni 300.000 KM

ZVORNIK - U zvorničkom Srednjoškolskom centru "Petar Kočić" danas su počeli radovi na zamjeni spoljašnje i unutrašnje stolarije, rekonstrukciji mokrih čvorova, sanitarija i krečenje, vrijedni oko 300.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgorjelo prizemlje kuće

ZVORNIK - U požaru, koji je danas zahvatio kuću u vlasništvu lica čiji su inicijali M.M. iz Zvornika, potpuno je izgorjelo prizemlje, saopštio je šef zvorničke Službe profesionalne vatrogasne jedinice Slaviša Milić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Status grada jedan od prioriteta

ZVORNIK - Dobiti status grada jedan je od prioriteta opštine Zvornik u ovoj godini, navodi se u Programu rada načelnika opštine i opštinske administracije za 2015. koji je danas usvojio lokalni parlament.

Opširnije...

Strana 1 od 116

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome