utorak, 28. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Sutra "Konferencija beba"

ZVORNIK - U zvorničkom Rekreativno-sportskom centru sutra će biti održana tradicionalna manifestacija "Konferencija beba 2016", najavljeno je iz Javne ustanove Dječiji vrtić "Naša radost" Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan "Vidovdanski sabor"

ZVORNIK - Na ljetnoj pozornici "Kasina" u Zvorniku održan je jedanaesti "Vidovdanski sabor" na kome je nastupilo oko 200 učesnika kulturno-umjetničkih društava /KUD/ i folklornih ansambla iz Republike Srpske i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliki interes za studijske programe

ZVORNIK - Dekan Tehnološkog fakulteta u Zvorniku Miladin Gligorić rekao je danas da su kandidati za upis na ovaj fakultet pokazali veliko interesovanje za studijske programe Hemijsko inženjerstvo i tehnologija i za Biologiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Koncert učenika i profesora Osnovne muzičke škole

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras su učenici i profesori Osnovne muzička škole "Vojin Komadina" iz Zvornika održali tradicionalni koncert povodom 21. juna - Svjetskog dana muzike.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za "Vukovce"

ZVORNIK - Predsjednik Upravnog odbora kompanije "Alumina" iz Zvornika Milorad Motika organizovao je danas prijem za troje maturanata zvorničkog Srednjoškolskog centrta "Petar Kočić", nosilaca Vukove diplome, zajedno sa njihovim roditeljima koji rade u ovoj fabrici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeca ratnih vojnih invalida putuju u Bečiće

ZVORNIK - Predsjednik Gradske organizacije ratnih vojnih invalida Zvornik Dragislav Mijanović najavio je da će 14 djece iz porodica ratnih vojnih invalida iz Zvornika otputovati 23. juna na ljetovanje u crnogorsko mjesto Bečiće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dukić: Unaprijediti kvalitet osnovnog obrazovanja

ZVORNIK - Načelnik Odjeljenja za osnovno vaspitanje i obrazovanje pri Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske Gordana Dukić rekla je danas u Zvorniku da se novim zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju želi unaprijediti kvalitet osnovnog vaspitanja i obrazovanja u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Bazar" za razmjenu knjiga iz lične biblioteke

ZVORNIK - Narodna biblioteka i muzejska zbirka Zvornik organizovala je danas "Bazar" na kome su sugrađani mogli da razmjenjuju knjige iz svojih ličnih biblioteka, a učenici da se upoznaju sa sadržajima koje im ova ustanova nudi tokom raspusta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U srednjim školama ima mjesta za 504 učenika

ZVORNIK - U srednje škole u Zvorniku u narednu školsku godinu moći će da se upišu 504 učenika, što je za 20 učenika više u odnosu na 2015/16. školsku godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz gradskog budžeta 4.000 KM za nov namještaj

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je danas da je Gradska uprava uložila oko 4.000 KM za obnovu učionice drugog razreda Osnovne škole "Sveti Sava".

Opširnije...

Strana 1 od 147

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter