četvrtak, 24. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Načelnik opštine osudio ubistvo u Kozluku

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović osudio je ubistvo koje se dogodilo u Kozluku i izrazio očekivanje da će taj događaj policija u potpunosti rasvijetliti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas upis po cijeni nižoj za 50 odsto

ZVORNIK - Povodom Svjetskog dana knjige danas će u Javnoj ustanovi "Narodna biblioteka i muzejska zbirka" u Zvorniku upisnina biti za 50 odsto niža, rečeno je Srni u ovoj ustanovi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć porodicama nekadašnjih radnika "Alumine"

ZVORNIK – Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, Kompanija "Alumina" i Sindikalna organizacija metalske industrije i rudarstva poklonili su danas pakete za šest porodica nekadašnjih radnika koje žive u teškim uslovima u fabričkim barakama u Karakaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

SŠC "Petar Kočić" dobio projektore i platna

ZVORNIK - Srednjoškolski centar "Petar Kočić" u Zvorniku dobio je dva projektora i dva platna vrijednosti 1.800 KM, rekla je direktor te škole Biljana Pisić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Vaskršnja čarolija" u Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci

ZVORNIK - U "Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci" u Zvorniku danas je, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, drugi put održana manifestacija "Vaskršnja čarolija".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručeni ugovori o otkupu stanova

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović uručio je danas ugovore o otkupu stanova za 25 porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije, koje su prethodnih godina dobile od Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeca poklonila šarena jaja Domu za stara lica

ZVORNIK – U zvorničkom Dječijem vrtiću "Naša radost" djeca su danas farbala jaja i poklonila ih korisnicima Doma za stara lica u Kiseljaku kod Zvornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sezona grijanja produžena, ali korisnici neće plaćati

ZVORNIK - Sezona grijanja u Zvorniku produžena je za još nekoliko dana, ali korisnici taj period grijanja neće plaćati, saopštio je danas direktor preduzeća "Zvornik-stan" Miodrag Jevtić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za podsticaje planirano 200.000 KM

ZVORNIK - Programom korišćenja budžetskih sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje na području opštine Zvornik u 2014. godine planirano je izdvajanje 200.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština spremnija da odgovori potrebama građana

ZVORNIK - Zamjenik šefa Delegacije EU u BiH Renco Davidi rekao je danas u Zvorniku da je ova opština, kao i mnoge druge u BiH, spremnija da odgovori na potrebe građana.

Opširnije...

Strana 1 od 86

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome