petak, 27. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Investirano četiri miliona KM u branu crvenog mulja

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" u Zvorniku investirala je oko četiri miliona KM u radove na brani crvenog mulja, objekat u koji se odlaže otpadni materijal nastao iz prozvodnog procesa u ovoj zvorničkoj fabrici, saopšteno je danas iz Službe za odnose s javnošću ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Bingo" donirao obuću

ZVORNIK - Trgovački lanac "Bingo" Tuzla donirao je veliku količinu različite obuće Crvenom krstu u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljen roman "Vraćam sjaj očima svojim"

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine predstavljen je roman "Vraćam sjaj očima svojim", autora Borke Miličić iz Zvornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisane knjige "Napet šou" i "Zajedno sami"

ZVORNIK - U Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci Zvornik večeras su promovisane dvije knjige "Napet šou" i "Zajedno sami", autora Marka Šelića iz Beograda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stečajni postupak u "Birču" provoditi u skladu sa zakonom

ZVORNIK - Svi procesi koji se odvijaju i prate stečajni postupak u preduzeću "Birač" moraju biti provedeni u skladu sa odredbama Zakona o stečajnom postupku, saglasili su se danas u Zvorniku članovi Sindikalne organizacije metalske industrije i rudarstva kompanije "Alumina" i stečajni upravnik Fabrike glinice "Birač" Lazo Đurđević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Velika podrška nedjelji solidarnosti

ZVORNIK - Kolektivi, građani i učenici sa područja Zvornika obezbijedili su u Nedjelji solidarnosti pakete sa hranom, garderobom i sredstvima za higijenu za socijalno ugrožene porodice, te stara i iznemogla lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zvorničani idu na Republičko takmičenje

ZVORNIK - Na 15. Regionalnom takmičenju iz Poznavanja pokreta Crvenog krsta, koje je održano danas u Zvorniku, najbolje znanje pokazala je ekipa Osnovne škole "Sveti Sava" iz Zvornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Komunalna policija u novim uniformama

ZVORNIK - Pripadnici komunalne policije opštine Zvornik dobili su nove uniforme svijetlo sive boje, sa šapkom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sajam numizmatike, militarija i drugih zanimljivosti

ZVORNIK - U Zvorniku je održan danas Šesti međunarodni sajam kolekcionara na kojem je učestvovalo desetak izlagača iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije.
Jedan od organizatora Zoran Ivanović rekao je novinarima da je Sajam prilika da se kolekcionari okupe, razmijene iskustva i ponešto prodaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prekidu saobraćaj u naselju Čelopek

ZVORNIK - Zbog saobraćajne nezgode, koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik - Bijeljina, u zvorničkom naselju Čelopek, saobraćaj je u prekidu, javlja novinar Srne sa lica mjesta.

Opširnije...

Strana 1 od 134

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome