utorak, 25. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Zvorničkim srednjoškolkama tri prva mjesta

ZVORNIK - Na Regionalnom takmičenju učenika trećih razreda srednjih škola iz ruskog jezika održanom u Milićima, tri učenice Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Petar Kočić" Zvornik osvojile su prva tri mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donacijom iz kabineta predsjednika Srpske opremljena dva kabineta

ZVORNIK - Donacijom vrijednom 10.000 KM iz kabineta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika opremljena su dva kabineta medicinske struke u Srednjoškolskom centru /SŠC/ "Petar Kočić" u Zvorniku, potvrđeno je danas u ovoj srednjoškolskoj ustanovi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

O aktivnostima upozoravanja na mine

ZVORNIK - U Zvorniku su danas predstavnici gradske Službe Civilne zaštite, policije i ugroženih naselja Šetići i Zaseok razgovarali o sprovođenju aktivnosti upozoravanja na mine koja se realizuje uporedo sa projektom protivminska intervencija u regiji Srebrenica 2016-2017 godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Značaj presude u tome da ne postoji potraživanje Ukio banke

ZVORNIK - Pravni savjetnik kompanije "Alumina" iz Zvornika Vladimir Milošević smatra da je presuda Okružnog privrednog suda Bijeljina od velikog značaja jer potvrđuje da potraživanje Ukio banke ne postoji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Milošević: Očekuje se da zvornički Osnovni sud deblokira račun

ZVORNIK - Pravni zastupnik kompanije "Alumina" Vladimir Milošević očekuje da će Osnovni sud u Zvorniku, nakon presude Okružnog privrednog suda u Bijeljini, bez odgađanja ukinuti do sada preduzete radnja, odnosno obustaviti izvršni postupak i deblokirati račun "Alumine".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blokada računa "Alumine" ostaje na snazi

ZVORNIK - Osnovni sud u Zvorniku saopštio je danas da blokada računa kompanije "Alumina" ostaje na snazi dok se rješenje o izvršenju ne provede u cijelosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više od stotinu maturanata darovalo krv

ZVORNIK - U okviru tradicionalne akcije darovanja krvi, oko stotinu maturanata zvorničkog Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Petar Kočić" darovalo je danas krv.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deblokirati račun "Alumine"

ZVORNIK - Na protestnom skupu radnika "Alumine", "Boksita", Rudnika Srebrenica i ostalih firmi povezanih u poslovnom lancu sa "Aluminom" usvojeni su zaključci kojima se traži da Osnovni sud u Zvorniku deblokira račun "Alumine" koji je blokirao 12. aprila, a ukoliko to ne bude učinjeno najavljena je radikalizacija protesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U centru grada 3.000 radnika "Alumine", "Boksita" i Rudnika iz Srebrenice

ZVORNIK - Više od 3.000 radnika zvorničke kompanije "Alumina", "Boksita" iz Milića i Rudnika iz Srebrenice okupilo se danas u centru Zvornika na protestu organizovanom zbog blokade računa koju je "Alumini" uveo Osnovni sud u Zvorniku 12. aprila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas protest radnika "Alumine"

ZVORNIK - Radnici fabrike "Alumina" mirno će danas protestovati ispred zgrade Osnovnog suda u Zvorniku zbog blokade računa kompanije koju je ovaj sud donio 12. aprila.

Opširnije...

Strana 1 od 174

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter