ponedjeljak, 25. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Privedena tri mladića zbog fizičkog napada na policajce

ZVORNIK - Tri lica, od kojih jedno maloljetno, lišena su slobode zbog fizičkog napada na zvorničke policajce kojima su nanijeli lakše tjelesne povrede, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za olimpijca Aleksandra Kukolja

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović organizovao je danas prijem za džudistu Aleksandra Kukolja iz Beograda, rodom iz Zvornika, koji je izborio učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, kao član olimpijskog tima Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za osvajače evropskih medalja

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović organizovao je danas prijem za članove DŽudo kluba "Srpski soko" iz Zvornika Vasilija Vujičića i Dragana Božovića, koji su osvajači bronzanih medalja na evropskim prvenstvima za kadete i veterane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Zvorničko ljeto" od 2. do 8. avgusta

ZVORNIK - Tradicionalna manifestacija "Zvorničko ljeto" biće održana od 2. do 8. avgusta uz bogat kulturni, zabavni i sportski program, koji će biti upriličen na više lokacija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden "audi" vrijedan 40.000 KM

ZVORNIK - U Zvorniku je policiji prijavljeno da je ukraden automobil "audi ku sedam" vrijednosti oko 40.000 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena učionica za rad djece sa smetnjama u razvoju

ZVORNIK - U zvorničkom naselju Branjevo u prostorijama područne osnovne škole otvorena je danas Učionica za rad i radost za djecu sa smetnjama u razvoju i njihove porodice, u okviru projekta "Proširenje obima podrške djeci sa smetnjama u razvoju i njihovim porodicama".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeno deminiranje lokaliteta "Ašćerići-Simića njive"

ZVORNIK - Na području zvorničkog naselja Snagovo završeno je deminiranje terena od 35.453 metra kvadratna u okviru deminerskog zadatka "Ašćerići-Simića njive", saopšteno je danas iz Gradske uprave Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje višednevno zaprašivanje komaraca

ZVORNIK - Na području grada Zvornika danas počinje akcija zaprašivanja komaraca sa zemlje za šta je iz gradskog budžeta izdvojena 21.500 KM.
Dezinsekcija će trajati do 15. jula, a danas biti obavljena u naseljima Zelinje, Drinjača, Đevanje, Jošanica i Divič od 19.30 do 23.30 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zaprašivanje komaraca od 11. do 15. jula

ZVORNIK - Na području grada Zvornika od 11. do 15. jula biće sprovedena akcija zaprašivanja komaraca sa zemlje za šta je iz gradskog budžeta izdvojena 21.500 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kisić: Traži se još 1.670 pripadnika VRS i civila

ZVORNIK - Republika Srpska traga za još 1.670 pripadnika Vojske Republike Srpske i civila koji su nestali u proteklom ratu, rekao je potpredsjednik Republičke organizacije porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila Niko Kisić.

Opširnije...

Strana 1 od 149

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter