srijeda, 26. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Radnicima 29.000 KM za saniranje štete od poplava

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika izdvojila je oko 29.000 KM za pomoć radnicima koji su u majskim poplavama pretrpjeli štetu na objektima u kojima žive.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekinuti saradnju sa Sudom i Tužilaštvom BiH

ZVORNIK - Prekidanje strukturalnog dijaloga o pravosuđu, kao i svakog oblika saradnje Vlade i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sa Tužilaštvom i Sudom BiH, zahtjevi su sa večerašnjeg mitinga podrške za odbranu saboraca i sugrađana četvorice Srba protiv kojih je Tužilaštvo BiH nedavno podiglo optužnicu za ratne zločine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Matić: Više rada i zadovoljnih radnika

ZVORNIK - Predsjednik Upravnog odbora kompanije "Alumina" iz Zvornika Mile Matić rekao je danas da je menadžment kompanije, uprkos brojnim problemima i teškoćama sa kojima se fabrika suočava u radu, učinio maksimalne napore da se poboljša materijalni položaj radnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice povrijeđeno u mjestu Drinjača

ZVORNIK - Jedno lice povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik - Vlasenica, u mjestu Drinjača, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.Povrijeđeno lice čiji su inicijali B.L, odmah je prevezeno u Medicinski centar u Zvorniku, gdje se ljekari nisu izjasnili o stepenu povreda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nacrt budžeta oko 18,7 miliona KM

ZVORNIK - Skupština opštine Zvornik usvojila je danas Nacrt budžeta za 2015. godinu u iznosu od 18.693.000 KM što je za oko 1,5 odsto više od rebalansiranog budžeta u 2014. godini koji je iznosio 18.368.625 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatno finansijsko i pravno savjetovanje

ZVORNIK - Opština Zvornik omogućiće prezaduženim građanima uslugu besplatnog finansijskog i pravnog savjetovanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisani ugovori sa trideset jednim pripravnikom

ZVORNIK - U Kompaniji "Alumina" iz Zvornika danas su potpisani ugovori sa trideset jednim pripravnikom o obavljanju pripravničkog staža u ovom kolektivu u trajanju od godinu dana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel vozačima da poštuju saobraćajne propise

ZVORNIK - Savjet za bezbjednost saobraćaja opštine Zvornik apelovao je danas na vozače da poštuju saobraćajne propise s ciljem smanjenja saobraćajnih nesreća, posebno onih sa smrtnim ishodom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik ekipa OŠ "Sveti Sava"

ZVORNIK - Na Opštinskom takmičenju iz Programa upozoravanja na opasnosti od mina pod nazivom "Misli mine 2014" najbolje znanje pokazala je ekipa Osnovne škole /OŠ/ "Sveti Sava" iz Zvornika, dok je drugo mjesto pripalo ekipi OŠ "Nikola Tesla" iz Pilice, a treće učenicima OŠ "Jovan Cvijić" iz Drinjače.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donirano osam plastenika sa sistemom za navodnjavanje

ZVORNIK - Humanitarna organizacija "Vorld vižn" donirala je opštini Zvornik osam plastenika površine 100 metara kvadratnih sa sistemom za navodnjavanje.

Opširnije...

Strana 1 od 107

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome