nedjelja, 14. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Omasoviti članstvo mladim ljudima

ZVORNIK - Udruženje pčelara "Bagrem" iz Zvornika ima 130 registrovanih članova sa oko 9.000 košnica i potrebno je raditi na omasovljavanju članstva, posebno mladim ljudima, rekao je predsjednik Udruženja Radovan Stevanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prihvaćena većina prijedloga

ZVORNIK - U Zvorniku je održana danas javna rasprava o Nacrtu regulacionog plana užeg urbanog područja grada Zvornika i dijela industrijske zone Birač-Karakaj, a od 14 primjedbi i prijedloga, većina je prihvaćena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Aktivnosti na zaštiti naselja od poplava

ZVORNIK - Gradska uprava Zvornik, u saradnji sa ustanovom "Vode Srpske", realizovala je brojne aktivnosti s ciljem zaštite od poplava zvorničkih naselja i dijelova naselja Ekonomija, Terminal, Čelopek, Tršić i Tabanci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija udruženja i upis članova

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras je održana promocija Regionalnog kinološkog udruženja "Birač" sa sjedištem u Zvorniku i organizovan upis članova ovog udruženja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Televizor darovan dječijem odjeljenju bolnice

ZVORNIK - Dječijem odjeljenju Opšte bolnice u Zvorniku uručen je dans LCD televizor koji su donirali Zvorničani Vesna i Milan Bošković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena "Svetosavska nedjelja"

ZVORNIK - Svetosavskim balom, na kome je nastupio beogradski glumac Hadži Nenad Maričić, u Zvorniku je završena duhovna, kulturna i sportska manifestacije "Svetosavska nedjelja", posvećena prvom srpskom arhiepiskopu, svetitelju i prosvetitelju Svetom Savi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgraditi spomen-obilježja na svim stratištima

ZVORNIK - Skupština Udruženja ratnih vojnih invalida /RVI/ Zvornik usvojila je danas finansijski i izvještaj o radu za prošlu godinu, te Plan rada za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vuković: Sve procese obavljati u skladu sa zakonom

ZVORNIK - Član Upravnog odbora "Alumine" iz Zvornika Gordan Vuković rekao je da je nedavno na sastanku Upravnog odbora ove kompanije i stečajnog upravnika Fabrike glinice "Birač" dogovoreno da se svi procesi koji su u toku odvijaju u skladu za zakonom, te da se u njih ne miješaju radnici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Putokazi Svetog Save vode pravim putem

ZVORNIK - Sveti Sava zaorao je najdublju duhovnu brazdu u svijesti i istorijskom sjećanju srpskog narod, rekao je večeras u Zvorniku akademik LJubomir Zuković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zvornički književnici otvaraju "Svetosavsku nedjelju"

ZVORNIK - Svetosavska nedjelja u Zvorniku počeće danas nizom različitih manifestacija, a otvoriće je zvornički književnici, najavljeno je iz Organizacionog odbora.

Opširnije...

Strana 1 od 138

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter