ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Zvornik

El. pošta Štampa

Najljepši pas zlatni retriver iz Kovina

ZVORNIK - U Zvorniku je danas održana druga Izložba pasa "CAC BiH Zvornik" na kojoj su izlagači iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Italije predstavili 207 pasa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Amk" iz Sarajeva pobjednik prvenstvene trke "Of roud"

ZVORNIK - Klub "AMK-SA" iz Sarajeva ukupni je pobjednik treće prvenstvene trke "Of roud" Saveza BiH, koja je vožena na području grada Zvornika i opštine Osmaci sa ukupno 52 takmičarske posade. Drugo mjesto u poretku klubova pripalo je "Grand Hercegovini", a treće "Herceg pro timu" Široki Brijeg.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Drina kup" okupio oko 70 ekipa

ZVORNIK - U Zvorniku je danas počeo dvodnevni fudbalski turnir "Drina kup 2017" za dječake uzrasta od 10 do 13 godina, na kome učestvuje oko 70 ekipa iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pašalić: Neophodne ekonomske reforme u Srpskoj

ZVORNIK - Povjerenik PDP-a za Zvornik Darko Pašalić smatra da je krajnje vrijeme da se u Republici Srpskoj upali alarm kada je u pitanju potreba za ekonomskim reformama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvenstvena trka okupila oko 50 posada

ZVORNIK - U Zvorniku je danas počela treća prvenstvena trka Off-Road Saveza BiH na kojoj učestvuje oko 50 posada iz BiH, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđeno šest lica

ZVORNIK - Šest lica je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Šepak, rekao je danas Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maturanti obilježili završetak školovanja

ZVORNIK - Maturanti srednjih škola iz Zvornika svečano su obilježili završetak školovanja zajedničkim defileom glavnom gradskom ulicom, a potom su proslavili matursko veče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kompanija dobila pozitivno mišljenje nezavisnog revizora

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika dobila je pozitivno mišljenje nezavisnog revizora koji je kontrolisao finansijske izvještaje ovog privrednog društva u 2016. godini, saopštila je danas Služba za odnose s javnošću ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sankcionisan 571 učesnik u saobraćaju

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik od 837 kontrolisanih učesnika u saobraćaju, 571 je sankcionisan zbog počinjenih prekršaja, ili 68 odsto od ukupnog broja kontrolisanih učesnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjenje faktora rizika po zdravlje

ZVORNIK - U Zvorniku je predstavljen projekat "Smanjenje faktora rizika po zdravlje u BiH" čije su aktivnosti usmjerene na zabranu pušenja, prevenciju upotrebe alkohola, promociju fizičke aktivnosti i zdrave ishrane, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

Opširnije...

Strana 1 od 180

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter