nedjelja, 20. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Zanimljivosti

El. pošta Štampa

"Jednoruki Džek" puni državnu kasu

LONDON - "Jednoruki DŽek" postao je heroj britanskih finansija - on uzima od siromašnih i daje bogatima, ali, istovremeno, puni državnu blagajnu!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najveća pljačka nakita u istoriji trajala manje od jednog minuta

Jedna od najvećih krađa nakita dogodila se u julu kada je lopov ukrao nakit u vrijednosti od 136 miliona dolara iz hotela “Karlton interkontinental” u Kanu. Francuski list “Nis Maten” objavio je snimak pljačke zabilježen sigurnosnom kamerom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjegao iz zatvora da bi otišao kod zubara

STOKHOLM - Jedan švedski zatvorenik pobjegao je iz zatvora i otišao kod zubara, a nakon intervencije se pojavio u policiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dio stepeništa Ajfelove kule prodat za 220.000 evra

PARIZ - Dio originalnog stepeništa Ajfelove kule prodat je u Parizu za 220.000 evra portugalskom kolekcionaru, saopšteno je iz aukcijske kuće "Artkurial".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sa magarcima kroz Evropu

TREBINJE - Mladi par iz Francuske koji već šest mjeseci pješači sa dva magarca kroz države južne Evrope, danas je nakratko boravio i u Trebinju, što je izazvalo veliku pažnju građana, među kojima je bilo najviše djece.Par iz Francuske ističe da je ovo za njih veliki izazov, te da putuju radi upoznavanje novih ljudi i kultura različitih krajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toaletu aviona pronašli 24 zlatne poluge

NJU DELHI - Radnici zaduženi za održavanje higijene u avionima na aerodromu u Kalkuti pronašli su u toaletu jednog aviona 24 zlatne poluge, čija je vrijednost više od milion dolara, saopštili su danas indijski zvaničnici. Avion kompanije "DŽet ervejz" u Kalkutu je stigao iz Patne, grada na istoku Indije, dok je prethodno bio na međunarodnim letovim...

Opširnije...

Strana 4 od 61

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome