srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Zanimljivosti

El. pošta Štampa

Napravljen najbrži lift na svijetu

TOKIO - Japanska kompanija "Hitači" saopštila je danas da je proizvela najbrži lift na svijetu, koji za 43 sekunde pređe 94 sprata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hiljade Rusa traži da ih Vašington stavi na svoj spisak

MOSKVA - Više od 55.000 Rusa zatražilo je da ih SAD stave na svoju crnu listu, protestujući na taj način zbog politike Vašingtona i metoda sankcija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najskuplji zakup stana - 18.000 evra mjesečno

MOSKVA - Najjeftiniji stan za izdavanje u Moskvi košta 320 evra, dok zakup najskupljih stanova iznosi do 18.000 evra mjesečno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oboren rekord gledanosti

SOČI - Predsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomas Bah rekao je na sastanku sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom da su Zimske olimpijske igre u Sočiju oborile rekord svih prethodnih po broju televizijskih gledalaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Neprobojni šljem

MOSKVA - Ruski naučnici su razradili novi vojnički šljem sposoban da izdrži udar šrapnela koji se kreće brzinom od 630 metara u sekundi?!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kabinet predsjednika dao 5.800 evra za kravate

SKOPLJE - Kabinet makedonskog predsjednika Đorđa Ivanova dao je tokom 2012. godine 5.800 evra za nabavku kravata od firme "Fokabo", čiji je upravnik skulptor Valentina Stefanovska, autor spomenika "Konjanik na konju" u centru Skoplja, navodi se u izvještaju makedonskog Biroa za javne nabavke.

Opširnije...

Strana 1 od 61

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome