ponedjeljak, 21. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Zanimljivosti

El. pošta Štampa

Hiljade Rusa traži da ih Vašington stavi na svoj spisak

MOSKVA - Više od 55.000 Rusa zatražilo je da ih SAD stave na svoju crnu listu, protestujući na taj način zbog politike Vašingtona i metoda sankcija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najskuplji zakup stana - 18.000 evra mjesečno

MOSKVA - Najjeftiniji stan za izdavanje u Moskvi košta 320 evra, dok zakup najskupljih stanova iznosi do 18.000 evra mjesečno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oboren rekord gledanosti

SOČI - Predsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomas Bah rekao je na sastanku sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom da su Zimske olimpijske igre u Sočiju oborile rekord svih prethodnih po broju televizijskih gledalaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Neprobojni šljem

MOSKVA - Ruski naučnici su razradili novi vojnički šljem sposoban da izdrži udar šrapnela koji se kreće brzinom od 630 metara u sekundi?!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kabinet predsjednika dao 5.800 evra za kravate

SKOPLJE - Kabinet makedonskog predsjednika Đorđa Ivanova dao je tokom 2012. godine 5.800 evra za nabavku kravata od firme "Fokabo", čiji je upravnik skulptor Valentina Stefanovska, autor spomenika "Konjanik na konju" u centru Skoplja, navodi se u izvještaju makedonskog Biroa za javne nabavke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Godina dana zatvora zbog iživljavanja nad mačkom

MARSEJ - Sud u Francuskoj osudio je na godinu dana zatvora čovjeka koji je proglašen krivim zbog iživljavanja nad mačetom po imenu Oskar.Na ročištu u Marseju prikazan je video snimak na kome 24-godišnji muškarac grubo baca mačku u vazduh, a zatim na zid zgrade.

Opširnije...

Strana 1 od 61

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome