srijeda, 28. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Vaskršnji ručak za najsiromašnije

VLASENICA - Udruženje žena "Vlasenica" iz Vlasenice i vlasenički Crveni krst organizovali su danas, na Veliki petak, svečani ručak za korisnike narodne kuhinje u tom gradu.
Sekretar vlaseničkog Crvenog krsta Branko Bajić rekao je Srni da su, uz ručak, korisnici dobili jaja i hranu koja će im se naći na vaskršnjoj trpezi.

"Jaja za Vaskrs poklonio nam je `Boksit` iz Milića. Redovno to rade već treću godinu i mi zahvaljujemo na tome. Vjerujem da su naši korisnici zadovoljni", rekao je Bajić.

Članica Udruženje žena "Vlasenica" Divna Ćirić rekla je da ova akcija nastala u želji da pruže sitnu radost korisnicima narodne kuhinje, da bi oni znali da nisu potpuno zaboravljeni.

Ona je dodala da Udruženje žena "Vlasenica" okuplja 20 članova sa osnovnim ciljem da organizuju humanitarne akcije i pruže pomoć najugroženijima.

U narodnoj kuhinji u Vlasenici dnevni obrok dobija pedeset najsiromašnijih stanovika ove opštine.


(www.palelive.com / Srna)Tagovi: Vlasenica  Vaskrs  ručak  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter