srijeda, 28. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Otvoreni "Petrovdanski dani"

VLASENICA - Izložbom likovnih radova vlaseničkih osnovaca i ženskih ručnih radova u galeriji Doma kulture u Vlasenici danas je otvorena tradicionalna kulturno-sportska manifestacija "Petrovdanski dani 2012".


Otvarajući izložbu načelnik opštine Mladen Popović rekao je da je cilj organizatora ove manifestacije bio da se u što većoj mjeri afirmišu domaći autori.

On je rekao da će narednih dana u Vlasenici biti organizovane književne večeri, takmičenje u pripremanju kotlića, planinarski pohod, a da će se manifestacija završiti u drugoj sedmici avgusta brdskom auto-trkom.

"Nastojali smo da budžet manifestacije prilagodimo trenutnim ekonomskim prilikama i sve ovo što će tokom jula i avgusta biti organizovano neće preći 25.000 KM", naveo je Popović.

Likovni pedagog u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Vlasenici NJegoš Arnaut rekao je da je ovo prva izložba vlaseničkih osnovaca van škole i istakao da su oni zbog svojih uspjeha zaslužili da se predstave
Vlaseničanima.

"Samo u toku ove školske godine oni su na takmičenjima osvojili blizu 70 nagrada. Od Srbije, Slovenije, Makedonije, pa do Bugarske, Poljske, Mađarske, čak do Japana", rekao je Arnaut i naglasio da će dvije učenice u avgustu učestvovati na likovnoj koloniji koju u Banjaluci organizuje Ministarstvo prosvjete Republike Srpske.

Izložba u vlaseničkom Domu kulture biće otvorena do 20. jula.


(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter