srijeda, 27. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Pronađen zasad indijske konoplje

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica danas su u ovoj opštini na lokaciji Toplik uklonili i izuzeli pet stabljika indijske konoplje sa zasada koji se nalazio na nepristupačnom terenu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeno prvenstvo u brdskom biciklizmu

VLASENICA - Mario Kojić iz Banjaluke i Lejla Tanović iz Sarajeva pobjednici su ovogodišnjeg prvenstva BiH u brdskom biciklizmu, koje je održano na stazi Lijepa Ravan kod Vlasenice. Kojić, član Biciklističkog kluba "Kastel" iz Banjaluke, pobijedio je u muškoj konkurenciji u najjačoj "elite" kategoriji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Francuski ambasador na biciklu

VLASENICA - Francuski ambasador u BiH Ronald Žil bio je jedan od učesnika današnjeg prvenstva BiH u brdskom biciklizmu, koje se održava na stazi Lijepa Ravan u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stihovi kod Ružine vode

VLASENICA - Pjesničkim zborom ispred spomen-obilježja srpskim borcima poginulim u Prvom svjetskom ratu, danas su u mjestu Ružina voda na Javor planini kod Vlasenice nastavljeni "Petrovdanski književni susreti", organizovani u oviru manifestacije "Petrovdanski dani kulture i sporta Vlasenica 2014".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoreni "Petrovdanski književni susreti"

VLASENICA - Promocijom knjige "Na ognjištu duše", čiji autor je LJutomir Rundić iz Loznice večeras su u Vlasenici otvoreni Peti "Petrovdanski književni susreti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinju "Petrovdanski književni susreti"

VLASENICA - U Domu kulture u Vlasenici večeras će biti otvoreni Peti "Petrovdanski književni susreti" promocijom knjige "Na ognjištu duše" autora iz Loznice LJutomira Rundića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Penzioner nagradu poklonio višečlanim porodicama

VLASENICA - Penzioner iz Vlasenice Nedeljko Plakalović, jedan od nagrađenih učesnika u izboru najuređenijeg dvorišta u opštini Vlasenica, odlučio je da za novčanu nagradu za osvojeno treće mjesto u iznosu od 50 KM kupi poklon-pakete višečlanim porodicama u toj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava

VLASENICA - Svečanom sjednicom Skupštine opštine /SO/, kojoj su osim opštinskih zvaničnika i odbornika u Skupštini prisustvovali i predstavnici lokalnih ustanova i institucija, danas je u Vlasenici obilježena krsna slava ove opštine - Petrovdan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oliveri Stanišić nagrada za najljepše uređeno dvorište

VLASENICA - Vlaseničanka Olivera Stanišić pobjednik je ovogodišnjeg konkursa za izbor najljepše uređenog dvorišta u opštini Vlasenica, koji se svake godine organizuje u okviru manifestacije "Petrovdanski dani kulture i sporta".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladić pesnicama udarao policajce

VLASENICA - Zbog napada na policajce u Vlasenici Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali P.M, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...

Strana 5 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome