ponedjeljak, 24. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Bolji uslovi za studiranje

VLASENICA - Peta generacija brucoša Studijskog programa šumarstva u Vlasenici, u okviru Poljoprivrednog fakulteta u Istočnom Sarajevu, danas je počela školovanje u znatno boljim uslovima, opremljenim kabinetima, laboratorijama i učionicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen za 29 boraca poginulih na Rogosiji

VLASENICA - Boračka organizacija obilježila je 23 godine od stradanja 29 boraca Vojske Republike Srpske koji su na današnji dan 1992. godine poginuli u napadu neprijateljskih snaga na uzvišenju Rogosija kod Vlasenice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kutak podrške za najmlađe sa smetnjama u razvoju

VLASENICA - Mališani sa smetnjama u razvoju sa područja opštine Vlasenica danas su dobili prostor na kojem će moći da se okupljaju i druže, te steknu nova znanja uz pomoć stručnjaka za različite oblike socijalne rehabilitacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naoružan na magistralnom putu

VLASENICA - Lice čiji su inicijali G.R. upapšeno je nakon što je policiji prijavljeno da se na magistralnom putu Vlasenica - Milići, u mjestu Tabani, nalazi nepoznat muškarac sa pištoljem u ruci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrošači bez vode zbog kvara

VLASENICA - U Vlasenici, zbog kvara na sistemu vodosnabdijevanja, potrošači nemaju vodu, pa se snabdijevaju iz cisterni koje je obezbijedilo preduzeće "Vodovod i kanalizacija" ili sa nekoloko lokalnih izvorišta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija pomoći mladom košarkašu za operaciju oka

VLASENICA - U humanitarnoj akciji za pomoć šesnaestogodišnjem Nikoli Klještanu, članu Košarkaškog kluba "Vlasenica", do sada je prikupljeno oko 5.000 KM za operaciju oka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava opštine

VLASENICA - Liturgijom u hramu Svetih apostola Petra i Pavla, koju je služio NJegovo preosveštenstvo vladika zvorničko-tuzlanski Hrizostom, te svečanom sjednicom Skupštine opštine, u Vlasenici je danas obilježen Petrovdan, Dan i krsna slava ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba slika i rukotvorina

VLASENICA - Izložbom slika i ženskih ručnih radova, koja je otvorena u Domu kulture u Vlasenici, u ovoj opštini danas su počeli "Petrovdanski dani", tradicionalna manifestacija tokom koje će u narednih 10 dana biti organizovani različiti kulturno-sportski sadržaji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekinut štrajk, zahtjevi ostaju

VLASENICA - Radnici Šumske uprave Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Birač" iz Vlasenice, prekinuli su danas štrajk koji su počeli prije dva dana, izjavila je Srni predsjednik Povjereništva Sindikalne organizacije ŠG "Birač" Suzana Đurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radenko Lukić vršilac dužnosti direktora ŠG "Birač"

VLASENICA - U Šumskom gazdinstvu "Birač" Vlasenica izvršena je primopredaja dužnosti između dosadašnjeg direktora Samojka Palangetića i novog vršioca dužnosti direktora Radenka Lukića, potvrdio je Srni direktor Javnog preduzeća "Šume Republike Srpske" Dragan Grabovac.

Opširnije...

Strana 5 od 34

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter