nedjelja, 01. februar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Krao humanitarnu pomoć

VLASENICA - Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu Policijska stanica iz Vlasenice danas je podnijela izvještaj o krađi humanitarne pomoći, za šta je osumnjičen Selmir Kuljančić /27/ iz DŽamdžića u opštini Vlasenica, rekao je Srni komandir stanice Dragan Jovičić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinju "Petrovdanski dani"

VLASENICA - Manifestacija "Petrovdanski dani kulture i sporta" počeće danas u Vlasenici kolažnim programom pod nazivom "Dječiji dan".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Program "Petrovdanskih dana"

VLASENICA - Oko 15.000 KM biće izdvojeno iz opštinskog budžeta za organizaciju ovogodišnjih "Petrovdanskih dana kulture i sporta", manifestacije koja se svake godine pod pokroviteljstvom opštinskih vlasti tokom jula održava u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odmor za djecu na Siciliji

VLASENICA - Desetoro djece iz Vlasenice boraviće do 3. avgusta na odmoru na Siciliji i u drugim regijama južne Italije, zajedno sa 230 vršnjaka iz Republike Srpske, rekao je danas Srni direktor vlaseničkog Centra za socijalni rad Zdravko Đurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena spomen-ploča poginulim soluncima

VLASENICA - U vlaseničkoj mjesnoj zajednici Cikote danas je otkrivena spomen-ploča poginulim solunskim borcima, dobrovoljcima iz toga kraja, koji su se borili u sastavu Drinske divizije od 1914. do 1918. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukupna šteta 400.000 KM

VLASENICA - Komisija za procjenu štete u opštini Vlasenica utvrdila je da je tokom nedavnih elementarnih nepogoda, obilnih padavina i bujica, pričinjena šteta lokalnoj infrastrukturi, te poljoprivrednim usjevima i imanjima u vrijednosti od 400.000 KM, izjavio je Srni načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izabrani najbolji u sportu i kulturi

VLASENICA - Član DŽudo kluba "Milići" iz Milića Davor Milanović najbolji je sportista Vlasenice u 2013. godini, najbolja sportistkinja je članica Karate kluba "Mladost" iz Vlasenice Ivana Samardžić, a najsupješniji sportski kolektiv Fudbalski klub "Vlasenica".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć i dalje potrebna

ŠEKOVIĆI - Opštini Šekovići i dalje je neophodna svaka vrsta pomoći, posebno u mehanizaciji i gorivu da bi se došlo do sela u toj opštini koja su i dalje odsječena od svijeta, rekao je danas Srni član opštinskog Štaba za vanredne situacije Dragan Galić, apelujući na sve koji mogu da pomognu da to neizostavno učine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Klizište napravilo haos

VLASENICA - Nakon pokretanja velikog klizišta u vlaseničkoj Mjesnoj zajednici /MZ/ Cerska, u kojem je juče u selu Čelebići nastradala starica Hanifa Čelebić, a zatrpana lokalna džamija i nekoliko porodičnih kuća, stanje u tom području i danas je teško, a grupe mještana rade na raščišćavanju ruševina i nanosa koje je klizište stvorilo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osjetno niži nivo vodotoka u Šekovićima

ŠEKOVIĆI - Situacija u opštini Šekovići uzrokovana velikim poplavama jutros je mirnija, jer se nivo vodotoka osjetno smanjio, potvrdio je Srni predsjednik Skupštine opštine Šekovići Dragan Galić.

Opširnije...

Strana 5 od 28

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome