utorak, 28. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Stihovi kod Ružine vode

VLASENICA - Pjesničkim zborom ispred spomen-obilježja srpskim borcima poginulim u Prvom svjetskom ratu, danas su u mjestu Ružina voda na Javor planini kod Vlasenice nastavljeni "Petrovdanski književni susreti", organizovani u oviru manifestacije "Petrovdanski dani kulture i sporta Vlasenica 2014".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoreni "Petrovdanski književni susreti"

VLASENICA - Promocijom knjige "Na ognjištu duše", čiji autor je LJutomir Rundić iz Loznice večeras su u Vlasenici otvoreni Peti "Petrovdanski književni susreti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinju "Petrovdanski književni susreti"

VLASENICA - U Domu kulture u Vlasenici večeras će biti otvoreni Peti "Petrovdanski književni susreti" promocijom knjige "Na ognjištu duše" autora iz Loznice LJutomira Rundića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Penzioner nagradu poklonio višečlanim porodicama

VLASENICA - Penzioner iz Vlasenice Nedeljko Plakalović, jedan od nagrađenih učesnika u izboru najuređenijeg dvorišta u opštini Vlasenica, odlučio je da za novčanu nagradu za osvojeno treće mjesto u iznosu od 50 KM kupi poklon-pakete višečlanim porodicama u toj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava

VLASENICA - Svečanom sjednicom Skupštine opštine /SO/, kojoj su osim opštinskih zvaničnika i odbornika u Skupštini prisustvovali i predstavnici lokalnih ustanova i institucija, danas je u Vlasenici obilježena krsna slava ove opštine - Petrovdan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oliveri Stanišić nagrada za najljepše uređeno dvorište

VLASENICA - Vlaseničanka Olivera Stanišić pobjednik je ovogodišnjeg konkursa za izbor najljepše uređenog dvorišta u opštini Vlasenica, koji se svake godine organizuje u okviru manifestacije "Petrovdanski dani kulture i sporta".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladić pesnicama udarao policajce

VLASENICA - Zbog napada na policajce u Vlasenici Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali P.M, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba rukotvorina

VLASENICA - U okviru manifestacije "Petrovdanski dani kulture i sporta", u vlaseničkom Domu kulture danas je otvorena izložba ručnih radova, kao i izložba slika umjetnika i likovnog pedagoga iz Vlasenice NJegoša Arnauta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krao humanitarnu pomoć

VLASENICA - Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu Policijska stanica iz Vlasenice danas je podnijela izvještaj o krađi humanitarne pomoći, za šta je osumnjičen Selmir Kuljančić /27/ iz DŽamdžića u opštini Vlasenica, rekao je Srni komandir stanice Dragan Jovičić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinju "Petrovdanski dani"

VLASENICA - Manifestacija "Petrovdanski dani kulture i sporta" počeće danas u Vlasenici kolažnim programom pod nazivom "Dječiji dan".

Opširnije...

Strana 5 od 28

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome