subota, 10. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Priznanje najvećem donatoru

VLASENICA - Savez slijepih i slabovidih lica Republike Srpske ove godine je povodom Međunarodnog dana bijelog štapa dodijelio Povelju za humanost predsjedniku Kompanije "Boksit" Rajku Dukiću kao izraz zahvalnosti za pomoć i podršku koju je pružao slijepim i slabovodim licima u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Prvi sajam poljoprivrede

VLASENICA - U Vlasenici je danas otvoren Prvi sajam poljoprivrede "Vlasenica 2015" koji je privukao gotovo 2.000 posjetilaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra prvi Sajam poljoprivrede u Vlasenici

VLASENICA - U Vlasenici će sutra biti održan prvi Sajam poljoprivrede koji će okupiti oko 60 izlagača iz raznih krajeva Republike Srpske i BiH koji se bave proizvodnjom, preradom i izvozom hrane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bolji uslovi za studiranje

VLASENICA - Peta generacija brucoša Studijskog programa šumarstva u Vlasenici, u okviru Poljoprivrednog fakulteta u Istočnom Sarajevu, danas je počela školovanje u znatno boljim uslovima, opremljenim kabinetima, laboratorijama i učionicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen za 29 boraca poginulih na Rogosiji

VLASENICA - Boračka organizacija obilježila je 23 godine od stradanja 29 boraca Vojske Republike Srpske koji su na današnji dan 1992. godine poginuli u napadu neprijateljskih snaga na uzvišenju Rogosija kod Vlasenice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kutak podrške za najmlađe sa smetnjama u razvoju

VLASENICA - Mališani sa smetnjama u razvoju sa područja opštine Vlasenica danas su dobili prostor na kojem će moći da se okupljaju i druže, te steknu nova znanja uz pomoć stručnjaka za različite oblike socijalne rehabilitacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naoružan na magistralnom putu

VLASENICA - Lice čiji su inicijali G.R. upapšeno je nakon što je policiji prijavljeno da se na magistralnom putu Vlasenica - Milići, u mjestu Tabani, nalazi nepoznat muškarac sa pištoljem u ruci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrošači bez vode zbog kvara

VLASENICA - U Vlasenici, zbog kvara na sistemu vodosnabdijevanja, potrošači nemaju vodu, pa se snabdijevaju iz cisterni koje je obezbijedilo preduzeće "Vodovod i kanalizacija" ili sa nekoloko lokalnih izvorišta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija pomoći mladom košarkašu za operaciju oka

VLASENICA - U humanitarnoj akciji za pomoć šesnaestogodišnjem Nikoli Klještanu, članu Košarkaškog kluba "Vlasenica", do sada je prikupljeno oko 5.000 KM za operaciju oka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava opštine

VLASENICA - Liturgijom u hramu Svetih apostola Petra i Pavla, koju je služio NJegovo preosveštenstvo vladika zvorničko-tuzlanski Hrizostom, te svečanom sjednicom Skupštine opštine, u Vlasenici je danas obilježen Petrovdan, Dan i krsna slava ove opštine.

Opširnije...

Strana 5 od 35

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter