nedjelja, 21. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Pomoć i dalje potrebna

ŠEKOVIĆI - Opštini Šekovići i dalje je neophodna svaka vrsta pomoći, posebno u mehanizaciji i gorivu da bi se došlo do sela u toj opštini koja su i dalje odsječena od svijeta, rekao je danas Srni član opštinskog Štaba za vanredne situacije Dragan Galić, apelujući na sve koji mogu da pomognu da to neizostavno učine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Klizište napravilo haos

VLASENICA - Nakon pokretanja velikog klizišta u vlaseničkoj Mjesnoj zajednici /MZ/ Cerska, u kojem je juče u selu Čelebići nastradala starica Hanifa Čelebić, a zatrpana lokalna džamija i nekoliko porodičnih kuća, stanje u tom području i danas je teško, a grupe mještana rade na raščišćavanju ruševina i nanosa koje je klizište stvorilo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osjetno niži nivo vodotoka u Šekovićima

ŠEKOVIĆI - Situacija u opštini Šekovići uzrokovana velikim poplavama jutros je mirnija, jer se nivo vodotoka osjetno smanjio, potvrdio je Srni predsjednik Skupštine opštine Šekovići Dragan Galić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zatrpana starica u Cerskoj

VLASENICA - Klizište koje se pokrenulo rano jutros u području Cerske, u opštini Vlasenica, gotovo u potpunosti zatrpalo je lokalnu džamiju u selu Čelebići, te dvije kuće u neposrednoj blizini, a u jednoj od kuća ostala je jedna starica o čijoj sudbini još nema pouzdanih informacija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađen ukradeni "mercedes"

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice iz Vlasenice pronašli su automobil "mercedes" austrijske registracije, vlasnika Hajrudina Čehajića, koji je ukraden u Srebrenici, saznaje Srna iz policijskih izvora u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podsticaj za uzgoj ovaca

VLASENICA - Opština Vlasenica će ove godine za uzgoj priplodnih ovaca iz budžetskih izvora izdvojiti 10.000 KM podsticajnih sredstava, izjavio je danas v.d. načelnika opštinskog Odjeljenja za privredu Slaviša Mazić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginula Kristina Đurić

VLASENICA - Istaknuti član Tekvondo kluba "Specijalac" iz Vlasenice Kristina Đurić /28/ poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u mjestu Dragaševac, opština Vlasenica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oduzeta puška i municija

VLASENICA - Policija iz Vlasenice uhapsila je muškarca iz naselja Dragaševac, čiji su inicijali R.Š. /45/, zbog pucanja iz poluautomatske puške, izjavio je danas Srni komandir Policijske stanice u Vlasenici Dragan Jovičić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Francuski državljanin pustio u promet falsifikovane novčanice

VLASENICA - Policija iz Vlasenice uhapsila je francuskog državljanina Ramiza Đuzdanovića /22/ zbog sumnje da je pustio u promet veću količinu falsifikovanih novčanica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo radnik na viljuškaru

VLASENICA - Radnik vlaseničkog "Iveksa" Nedeljko Klještan /45/ preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio dok je u krugu preduzeća radio sa viljuškarom, potvrdila je Srni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Biljana Petrović.

Opširnije...

Strana 5 od 27

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome