ponedjeljak, 02. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Mladić pesnicama udarao policajce

VLASENICA - Zbog napada na policajce u Vlasenici Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali P.M, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba rukotvorina

VLASENICA - U okviru manifestacije "Petrovdanski dani kulture i sporta", u vlaseničkom Domu kulture danas je otvorena izložba ručnih radova, kao i izložba slika umjetnika i likovnog pedagoga iz Vlasenice NJegoša Arnauta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krao humanitarnu pomoć

VLASENICA - Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu Policijska stanica iz Vlasenice danas je podnijela izvještaj o krađi humanitarne pomoći, za šta je osumnjičen Selmir Kuljančić /27/ iz DŽamdžića u opštini Vlasenica, rekao je Srni komandir stanice Dragan Jovičić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinju "Petrovdanski dani"

VLASENICA - Manifestacija "Petrovdanski dani kulture i sporta" počeće danas u Vlasenici kolažnim programom pod nazivom "Dječiji dan".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Program "Petrovdanskih dana"

VLASENICA - Oko 15.000 KM biće izdvojeno iz opštinskog budžeta za organizaciju ovogodišnjih "Petrovdanskih dana kulture i sporta", manifestacije koja se svake godine pod pokroviteljstvom opštinskih vlasti tokom jula održava u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odmor za djecu na Siciliji

VLASENICA - Desetoro djece iz Vlasenice boraviće do 3. avgusta na odmoru na Siciliji i u drugim regijama južne Italije, zajedno sa 230 vršnjaka iz Republike Srpske, rekao je danas Srni direktor vlaseničkog Centra za socijalni rad Zdravko Đurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena spomen-ploča poginulim soluncima

VLASENICA - U vlaseničkoj mjesnoj zajednici Cikote danas je otkrivena spomen-ploča poginulim solunskim borcima, dobrovoljcima iz toga kraja, koji su se borili u sastavu Drinske divizije od 1914. do 1918. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukupna šteta 400.000 KM

VLASENICA - Komisija za procjenu štete u opštini Vlasenica utvrdila je da je tokom nedavnih elementarnih nepogoda, obilnih padavina i bujica, pričinjena šteta lokalnoj infrastrukturi, te poljoprivrednim usjevima i imanjima u vrijednosti od 400.000 KM, izjavio je Srni načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izabrani najbolji u sportu i kulturi

VLASENICA - Član DŽudo kluba "Milići" iz Milića Davor Milanović najbolji je sportista Vlasenice u 2013. godini, najbolja sportistkinja je članica Karate kluba "Mladost" iz Vlasenice Ivana Samardžić, a najsupješniji sportski kolektiv Fudbalski klub "Vlasenica".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć i dalje potrebna

ŠEKOVIĆI - Opštini Šekovići i dalje je neophodna svaka vrsta pomoći, posebno u mehanizaciji i gorivu da bi se došlo do sela u toj opštini koja su i dalje odsječena od svijeta, rekao je danas Srni član opštinskog Štaba za vanredne situacije Dragan Galić, apelujući na sve koji mogu da pomognu da to neizostavno učine.

Opširnije...

Strana 5 od 28

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome