srijeda, 08. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Pričinio materijalnu štetu veću od 150.000 KM

VLASENICA - Protiv lica čiji su inicijali M.K. iz Vlasenice Policijska stanica iz ove opštine dostavila je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj o počinjenim krivičnim djelima zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja i nepravilno izdvajanje sredstava pravnih lica, čime je za sebe prisvojio robu i novac u ukupnom iznosu 154.775 KM...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slijepi bez posrške opština

VLASENICA - Rad Međuopštinske organizacije slijepih i slabovidih lica u Vlasenici ozbiljno je doveden u pitanje zbog finansijskih problema, što će dodatno otežati socijalni i materijalni status tih ljudi, izjavio je danas Srni predsjednik te organizacije Milenko Jović.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen junacima Rogosije

VLASENICA - Parastosom za poginule borce, te polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća, danas je na uzvišenju Rogosija kod Vlasenice obilježeno 22 godine od pogibije 29 boraca Vlaseničke brigade Vojske Republike Srpske, koje su 26. septembra 1992. godine na svirep način ubili pripadnici muslimanskih vojnih formacija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada godišnje izdvaja 100.000 KM za zaštitu prava potrošača

VLASENICA - Vlada Republike Srpske godišnje izdvaja 100.000 KM za zaštitu potrošača, a Ministarstvo trgovine i turizma je među ključnim nosiocima ovih aktivnosti, rekla je danas u Vlasenici pomoćnik resornog ministra Dušanka Tegeltija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Firma Nasera Orića opustošila Igrišta

VLASENICA - Hiljade kubnih metara šume sa područja oko ski-centra "Igrišta" kod Vlasenice posjekla je i izvukla firma čiji je vlasnik ratni komandant 28. divizije Armije RBiH Naser Orić, saznaje "Glas Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog brdske auto-trke, sutra obustava saobraćaja kod Vlasenice

VLASENICA - Na dijelu magistralnog puta Vlasenica - Han Pijesak, dužine 7.100 metara, sutra će zbog održavanja brdske auto-trke saobraćaj biti obustavljen nekoliko časova i preusmjeren na alternativni pravac, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađen zasad indijske konoplje

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica danas su u ovoj opštini na lokaciji Toplik uklonili i izuzeli pet stabljika indijske konoplje sa zasada koji se nalazio na nepristupačnom terenu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeno prvenstvo u brdskom biciklizmu

VLASENICA - Mario Kojić iz Banjaluke i Lejla Tanović iz Sarajeva pobjednici su ovogodišnjeg prvenstva BiH u brdskom biciklizmu, koje je održano na stazi Lijepa Ravan kod Vlasenice. Kojić, član Biciklističkog kluba "Kastel" iz Banjaluke, pobijedio je u muškoj konkurenciji u najjačoj "elite" kategoriji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Francuski ambasador na biciklu

VLASENICA - Francuski ambasador u BiH Ronald Žil bio je jedan od učesnika današnjeg prvenstva BiH u brdskom biciklizmu, koje se održava na stazi Lijepa Ravan u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stihovi kod Ružine vode

VLASENICA - Pjesničkim zborom ispred spomen-obilježja srpskim borcima poginulim u Prvom svjetskom ratu, danas su u mjestu Ružina voda na Javor planini kod Vlasenice nastavljeni "Petrovdanski književni susreti", organizovani u oviru manifestacije "Petrovdanski dani kulture i sporta Vlasenica 2014".

Opširnije...

Strana 5 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome