subota, 13. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Više od 500 planinara u pohodu na Pjehovac

VLASENICA - Više od 500 planinara iz Republike Srpske i regiona učestvovalo je danas u pohodu od Vlasenice prema Pjenovcu, u opštini Han Pijesak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketići za najugroženije

VLASENICA - Mališanima sa posebnim potrebama u Vlasenici podijeljeni su novogodišnjih paketići, izjavio je dirketor Centara za socijalni rad Zdravko Đurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manje sredstava za investicije

VLASENICA - Odbornici Skupštine opštine Vlasenica usvojili su danas opštinski budžet za 2015. godinu od 4.250.000 KM koji je za 270.000 KM manji od ovogodišnjeg.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo vozač "golfa"

VLASENICA - Sedamdesetjednogodišnji Nedeljko Erić iz Bijeljine poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći u mjestu Luke u opštini Vlasenica, saznaje Srna u policiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Borci traže da se Marjanović brani sa slobode

VLASENICA - Boračka organizacija opštine Vlasenica oštro je osudila hapšenje ratnog vojnog invalida Vojske Republike Srpske Predraga Marjanovića i zatražila da odmah bude pušten na slobodu i da mu se omogući odbrana sa slobode.

Opširnije...
El. pošta Štampa

SIPA uhapsila invalida

VLASENICA - Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH jutros su su na području opštine Vlasenica uhapsili Predraga Marjanovića /54/ iz Vlasenice, koji je 100 odstotni invalid, saznaje dopisnik Srne iz policijskih izvora u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana monografija Vidomira Obradovića

VLASENICA - Monografija "Ekonomsko-geografske odlike opštine Vlasenica, sa posebnim osvrtom na razvoj turizma" autora Vidomira Obradovića promovisana je u vlaseničkom Centru za kulturu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano "Veče aforizama"

VLASENICA - U Vlasenici je, u organizaciji Književnog kluba "Luča", održano "Veče aforizama" na kome su učestvovali aforističari iz Loznice, Šapca, Bijeljine, Zvornika, Rogatice, Han Pijeska i grada domaćina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici "Elektro-Bijeljine" dali krv

VLASENICA - Aktiv dobrovoljnih davalaca krvi preduzeća "Elektro-Bijeljina" organizovao je danas u Domu zdravlja u Vlasenici akciju u kojoj je krv doborovoljno dalo 46 radnika, od 51-og prijavljenog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađen "golf" ukraden u Tuzli

VLASENICA - Pripadnici policije iz Vlasenice pronašli su u ovom gradu automobil "golf dva" za koji je, nakon dodatnih provjera, utvrđeno da je ukraden 30. novembra u Tuzli, izjavio je danas Srni komandir Policijske stanice Dragan Jovičić.

Opširnije...

Strana 5 od 31

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter