nedjelja, 31. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava opštine

VLASENICA - Liturgijom u hramu Svetih apostola Petra i Pavla, koju je služio NJegovo preosveštenstvo vladika zvorničko-tuzlanski Hrizostom, te svečanom sjednicom Skupštine opštine, u Vlasenici je danas obilježen Petrovdan, Dan i krsna slava ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba slika i rukotvorina

VLASENICA - Izložbom slika i ženskih ručnih radova, koja je otvorena u Domu kulture u Vlasenici, u ovoj opštini danas su počeli "Petrovdanski dani", tradicionalna manifestacija tokom koje će u narednih 10 dana biti organizovani različiti kulturno-sportski sadržaji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekinut štrajk, zahtjevi ostaju

VLASENICA - Radnici Šumske uprave Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Birač" iz Vlasenice, prekinuli su danas štrajk koji su počeli prije dva dana, izjavila je Srni predsjednik Povjereništva Sindikalne organizacije ŠG "Birač" Suzana Đurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radenko Lukić vršilac dužnosti direktora ŠG "Birač"

VLASENICA - U Šumskom gazdinstvu "Birač" Vlasenica izvršena je primopredaja dužnosti između dosadašnjeg direktora Samojka Palangetića i novog vršioca dužnosti direktora Radenka Lukića, potvrdio je Srni direktor Javnog preduzeća "Šume Republike Srpske" Dragan Grabovac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuli Dragoslav Savić i Siniša Cvetinović

VLASENICA - U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistrlnom putu Vlasenica - Milići, u mjestu Tabani, poginuli su Dragoslav Savić /20/ i Siniša Cvetinović /18/, obojica iz Milića, potvrdila je Srni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, područno odjeljenje Vlasenica Biljana Petrović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Spomen-soba u novim prostorijama

VLASENICA - Odlukom opštinskih vlasti u Vlasenici spomen-soba poginulim borcima Vojske Republike Srpske biće premještena na novu lokaciju, u prostorije vlaseničkog Doma kulture, u kojima se nalazio Omladinski centar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan stradanja srpskih boraca i civila

VLASENICA - Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila opštine Vlasenica danas je obilježila Vidovdan - koji se obilježava kao dan stradanja srpskog stanovništva, uz pomen žrtvama proteklog odbrambeno-otadžbinskog rata na području ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć poljoprivrednicima u mehanizaciji

VLASENICA - Sedam poljoprivrednih proizvođača iz Vlasenice i Milića danas su sa predstavnicima Organizacije "Ker internešnel" potpisali ugovore o korištenju donacija za pokretanje vlastitog biznisa, u okviru projekta "Uključiv ekonomski razvoj i stvaranje zaposlenja u istočnoj BiH - regija Birač" vrijednog 720.000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekonomska situacija ugrožava ljudska prava

VLASENICA - Ombudsman za ljudska prava u BiH Jasminka DŽumhur rekla je danas u Vlasenici da je ključno pitanje koje utiče na stanje ljudskih prava u toj opštini ekonomsko-socijalna situacija i refleksije privatizacije, koje su dovele do značajnog odliva stanovništva, ne samo u toku rata i zbog ratnih zbivanja, nego i nakon završetka rata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nožem napao maloljetnicu

VLASENICA - Policija u Vlasenici uhapsila je muškarca čiji su inicijali R.M. iz ovog mjesta zbog osnovane sumnje da je nožem nanio lakše tjelesne povrede šesnaestogodišnjakinji iz Milića, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...

Strana 5 od 34

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter