nedjelja, 29. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Penzioner nagradu poklonio višečlanim porodicama

VLASENICA - Penzioner iz Vlasenice Nedeljko Plakalović, jedan od nagrađenih učesnika u izboru najuređenijeg dvorišta u opštini Vlasenica, odlučio je da za novčanu nagradu za osvojeno treće mjesto u iznosu od 50 KM kupi poklon-pakete višečlanim porodicama u toj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava

VLASENICA - Svečanom sjednicom Skupštine opštine /SO/, kojoj su osim opštinskih zvaničnika i odbornika u Skupštini prisustvovali i predstavnici lokalnih ustanova i institucija, danas je u Vlasenici obilježena krsna slava ove opštine - Petrovdan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oliveri Stanišić nagrada za najljepše uređeno dvorište

VLASENICA - Vlaseničanka Olivera Stanišić pobjednik je ovogodišnjeg konkursa za izbor najljepše uređenog dvorišta u opštini Vlasenica, koji se svake godine organizuje u okviru manifestacije "Petrovdanski dani kulture i sporta".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladić pesnicama udarao policajce

VLASENICA - Zbog napada na policajce u Vlasenici Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali P.M, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba rukotvorina

VLASENICA - U okviru manifestacije "Petrovdanski dani kulture i sporta", u vlaseničkom Domu kulture danas je otvorena izložba ručnih radova, kao i izložba slika umjetnika i likovnog pedagoga iz Vlasenice NJegoša Arnauta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krao humanitarnu pomoć

VLASENICA - Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu Policijska stanica iz Vlasenice danas je podnijela izvještaj o krađi humanitarne pomoći, za šta je osumnjičen Selmir Kuljančić /27/ iz DŽamdžića u opštini Vlasenica, rekao je Srni komandir stanice Dragan Jovičić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinju "Petrovdanski dani"

VLASENICA - Manifestacija "Petrovdanski dani kulture i sporta" počeće danas u Vlasenici kolažnim programom pod nazivom "Dječiji dan".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Program "Petrovdanskih dana"

VLASENICA - Oko 15.000 KM biće izdvojeno iz opštinskog budžeta za organizaciju ovogodišnjih "Petrovdanskih dana kulture i sporta", manifestacije koja se svake godine pod pokroviteljstvom opštinskih vlasti tokom jula održava u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odmor za djecu na Siciliji

VLASENICA - Desetoro djece iz Vlasenice boraviće do 3. avgusta na odmoru na Siciliji i u drugim regijama južne Italije, zajedno sa 230 vršnjaka iz Republike Srpske, rekao je danas Srni direktor vlaseničkog Centra za socijalni rad Zdravko Đurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena spomen-ploča poginulim soluncima

VLASENICA - U vlaseničkoj mjesnoj zajednici Cikote danas je otkrivena spomen-ploča poginulim solunskim borcima, dobrovoljcima iz toga kraja, koji su se borili u sastavu Drinske divizije od 1914. do 1918. godine.

Opširnije...

Strana 5 od 28

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome