četvrtak, 30. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Vlasenički maturanti darivali krv

VLASENICA - Maturanti Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milorad Vlačić" iz Vlasenice danas su dali krv u akciji koju su organizovali Opštinska organizacija Crvenog krsta i lokalno Udruženje dobrovoljnih davalaca u kordinaciji sa vlaseničkim srednjoškolcima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena obnova fiskulturne sale

VLASENICA - U Vlasenici je završena obnova fiskulturne sale Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milorad Vlačić", u koju je investitor projekta, opština, uz podršku donatora, uložila oko 150.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stručnjaci traže talentovane košarkašice

VLASENICA - Koordinator svih ženskih košarkaških sekcija u Srbiji Zoran Tir izjavio je danas u Vlasenici da ova sredina ima nekoliko veoma talentovanih mladih košarkašica koje su izrazile želju da u budućnosti zaigraju za nacionalnu selekciju Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpredsjednik skupštine nezavisni odbornik Simo Stupar

VLASENICA - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Vlasenica danas su, u nastavku nedavno prekinute 15. sjednice, razriješili dužnosti potpredsjednika lokalnog parlamenta Sretu Lakića iz Napredne stranke Srpske, koji je podnio ostavnu na tu funkciju, a na njegovo mjesto izabrali nezavisnog odbornika Simu Stupara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Vlasenici nastavljeno snimanje dokumentarnog filma "Djeca"

VLASENICA - U Vlasenici je nastavljeno snimanje dokumentarnog filma "Djeca", a riječ je o dvanaestoro djece i četiri roditelja, čija tragedija je i 20 godina nakon rata u BiH za mnoge nepoznanica, saopšteno je iz Radio-televizije Republike Srpske /RTRS/ u čijoj produkciji se projekat provodi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan jednočasovni štrajk upozorenja

VLASENICA - Radnici Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Birač" iz Vlasenice održali su jednočasovni štrajk upozorenja, zbog neisplaćenih plata za decembar prošle i januar ove godine, i najavili da će, ukoliko im do petka, 27. marta, ne budu isplaćene plate, stupiti u generalni štrajk.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlasenička Skupština ostala bez većine

VLASENICA - Skupština opštine /SO/ Vlasenica od danas nema odborničku većinu, nakon što je unutar Kluba odbornika Srpske demokratske stranke /SDS/ došlo do otvorenog razdora i pošto je nekoliko odbornika te stranke otkazalo poslušnost stranačkom vrhu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni kradljivci stoke

VLASENICA- Pripadnici Policijske stanice u Vlasenici rasvijetlili su nekoliko slučajeva krađe stoke u selima Jasen i Grabovica i protiv tri lica iz Kantona Sarajevo podnijeli izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni kradljivci motornih pila

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica uspjeli su danas da identifikuju vinovnike teške krađe u kojoj je iz radnje "TVO-TACT", u čiji je vlasnik V.B. iz Milića, ukradeno pet motornih pila, saznaje Srna iz policijskih izvora u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mir je zajednički interes svih vjerskih zajednica

VLASENICA - Mir je zajednički interes svih vjerskih zajednica i samo je pitanje na koji način se može dati doprinos jačanju mira i razumijevanju među građanima i narodima, izjavio je danas u Vlasenici stručni savjetnik u Međureligijskom vijeću BiH Emir Kovačević.

Opširnije...

Strana 5 od 33

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter