ponedjeljak, 21. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Za dječiji park 2.500 KM

VLASENICA - Opštinske vlasti u Vlasenici pokrenule su aktivnosti za opremanje i uređenje dječijih parkova, a prvi takav projekat, u koji je uloženo oko 2.500 KM, realizovan je na Trgu srpskih boraca u centru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren internacionalni ljetni kamp

VLASENICA - Omladinski savjet /OS/ opštine Vlasenica organizovao je 7. internacionalni ljetni kamp, u kojem od 10. avgusta boravi 20 omladinaca iz Poljske, Češke, Srbije i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za manifestaciju iz opštinskog budžeta 13.000 KM

VLASENICA - Za ovogodišnju manifestaciju "Petrovdanski dani 2013", opština Vlasenica izdvojila je 13.000 KM iz lokalnog budžeta, rekao je Srni načelnik ove opštine Dragoslav Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Plata odgodila štrajk

LASENICA - Zaposleni u Šumskom gazdinstvu "Birač" iz Vlasenice odgodili su generalni štrajk, koji je bio najavljen za danas, jer im je isplaćena martovska plata.
Predsjednik Sindikalne organizacije i Štrajkačkog odbora ŠG "Birač" Miladin Pejanović rekao je da je štrajk zamrznut, ali da radnici ostaju pri ranijim zahtjevima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prilika za sticanje radnog iskustva

VLASENICA- Sedamnaestero mladih kadrova sa višom i visokom stručnom spremom počelo je volontiranje u službama opštine Vlasenica i ustanovama koje se finansiraju iz opštinskog budžeta, da bi nakon završenog volonterskog staža dobili priliku da polažu državni ispit i mogućnost da dobiju stalno zaposlenje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno više od 600 grama "skanka"

VLASENICA - Policija je u Vlasenici zaplijenila 646 grama droge "skank" koja je pronađena u stanu muškarca čiji su inicijali Ž.K, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"BH aluminijum" bilježi rast prodaje

VLASENICA - Vlasenički "BH aluminijum", koji sa preduzećem "Alpro" iz Vlasenice posluje u sastavu grčke industrijske grupacije "Alumil", u prošloj godini ostvario je rast prodaje od pet odsto, što u ovoj firmi koja se bavi prodajom aluminijskih građevinskih sistema smatraju odličnim rezultatom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pri kraju zalihe hrane u narodnoj kuhinji

VLASENICA- Narodna kuhinja vlaseničke Opštinske organizacije Crvenog krsta ima zalihe hrane dovoljne za još petnaestak dana rada, nakon čega je moguće i zatvaranje kuhinje jer nema najava novih donacija kojima bi se obnovile zalihe, rekao je danas Srni sekretar vlaseničkog Crvenog krsta Branko Bajić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deblokiran rad Skupštine

VLASENICA - Stranke u Skupštini opštine /SO/ Vlasenica, u kojoj većinu ima koalicija okupljena oko SNSD-a, dogovorile su se danas da deblokiraju rad Skupštine, time što su, zarad postizanja kompromisa, odstupili od nekih ranijih stavova zbog kojih je došlo do zastoja u funkcionisanju SO, izjavio je predsjednik Kluba odbornika SNSD-a Aleksandar Kral...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Igoru Vukoviću određen jednomjesečni pritvor

VLASENICA - Osnovni sud u Vlasenici odredio je danas jednomjesečni pritvor bivšem vršiocu dužnosti direktora Šumskog gazdistva "Birač" u Vlasenici Igoru Vukoviću, saznaje Srna iz izvora bliskim ovom sudu.

Opširnije...

Strana 5 od 22

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome