petak, 28. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Za zamjenu kotlova i sanaciju krova 36.000 KM

VLASENICA - Oko 36.000 KM biće uloženo u zamjenu dotrajalih kotlova i sanaciju krova na fiskulturnoj sali u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Vlasenici, čime će biti obezbijeđeni bolji uslovi za odvijanje nastave, izjavio je direktor ove ustanove Dragiša Milaković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketi za najugroženije

VLASENICA - Opštinska organizacija Crvenog krsta u Vlasenici počela je danas distribuciju humanitarne pomoći, koju je za stanovništvo te opštine, pogođeno majskim poplavama i klizištima, obezbijedila Saudijska Arabija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Vlasenici oktrivena ilegalna sportska kladionica

VLASENICA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću, prilikom kontrole u Robnoj kući u Vlasenici, otkrili su ilegalnu sportsku kladionicu "Balkan bet sport", rečeno je Srni u ovoj upravi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Vlasenici nema terorističkih kampova

VLASENICA - Šef Kluba Bošnjaka u Vijeću naroda Republike Srpske Mujo Hadžiomerović rekao je danas Srni da su Bošnjaci u Vlasenici revoltirani i zabrinuti pisanjem nekih medija u Srpskoj da na području ove opštine postoje kampovi za obuku terorista, od kojih se 20 već bori u Siriji, ističući da su takvi medijski navodi netačni i štetni.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručene medalje porodicama 14 postuhmno odlikovanih boraca

VLASENICA - Porodicama poginulih boraca u Vlasenici danas su uručene medalje zasluga za narod kojima je posthumno odlikovano 14 boraca Vojske Republike Srpske sa područja ove opštine ukazom predsjednika Srpske Milorada Dodika povodom 15. septembra, Dana nestalih u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pričinio materijalnu štetu veću od 150.000 KM

VLASENICA - Protiv lica čiji su inicijali M.K. iz Vlasenice Policijska stanica iz ove opštine dostavila je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj o počinjenim krivičnim djelima zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja i nepravilno izdvajanje sredstava pravnih lica, čime je za sebe prisvojio robu i novac u ukupnom iznosu 154.775 KM...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slijepi bez posrške opština

VLASENICA - Rad Međuopštinske organizacije slijepih i slabovidih lica u Vlasenici ozbiljno je doveden u pitanje zbog finansijskih problema, što će dodatno otežati socijalni i materijalni status tih ljudi, izjavio je danas Srni predsjednik te organizacije Milenko Jović.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen junacima Rogosije

VLASENICA - Parastosom za poginule borce, te polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća, danas je na uzvišenju Rogosija kod Vlasenice obilježeno 22 godine od pogibije 29 boraca Vlaseničke brigade Vojske Republike Srpske, koje su 26. septembra 1992. godine na svirep način ubili pripadnici muslimanskih vojnih formacija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada godišnje izdvaja 100.000 KM za zaštitu prava potrošača

VLASENICA - Vlada Republike Srpske godišnje izdvaja 100.000 KM za zaštitu potrošača, a Ministarstvo trgovine i turizma je među ključnim nosiocima ovih aktivnosti, rekla je danas u Vlasenici pomoćnik resornog ministra Dušanka Tegeltija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Firma Nasera Orića opustošila Igrišta

VLASENICA - Hiljade kubnih metara šume sa područja oko ski-centra "Igrišta" kod Vlasenice posjekla je i izvukla firma čiji je vlasnik ratni komandant 28. divizije Armije RBiH Naser Orić, saznaje "Glas Srpske".

Opširnije...

Strana 5 od 30

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome