petak, 29. april 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Vlasenička Skupština ostala bez većine

VLASENICA - Skupština opštine /SO/ Vlasenica od danas nema odborničku većinu, nakon što je unutar Kluba odbornika Srpske demokratske stranke /SDS/ došlo do otvorenog razdora i pošto je nekoliko odbornika te stranke otkazalo poslušnost stranačkom vrhu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni kradljivci stoke

VLASENICA- Pripadnici Policijske stanice u Vlasenici rasvijetlili su nekoliko slučajeva krađe stoke u selima Jasen i Grabovica i protiv tri lica iz Kantona Sarajevo podnijeli izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni kradljivci motornih pila

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica uspjeli su danas da identifikuju vinovnike teške krađe u kojoj je iz radnje "TVO-TACT", u čiji je vlasnik V.B. iz Milića, ukradeno pet motornih pila, saznaje Srna iz policijskih izvora u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mir je zajednički interes svih vjerskih zajednica

VLASENICA - Mir je zajednički interes svih vjerskih zajednica i samo je pitanje na koji način se može dati doprinos jačanju mira i razumijevanju među građanima i narodima, izjavio je danas u Vlasenici stručni savjetnik u Međureligijskom vijeću BiH Emir Kovačević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo nakon pada sa podzide

VLASENICA - Vlaseničanin Ranko Cico /53/ poginuo je u Svetosavskoj ulici u Vlasenici prilikom pada sa podzide visoke oko 1,5 metar, saznaje Srna u policijskim izvorima u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vepar izazvao saobraćajnu nezgodu u centru grada

VLASENICA - Vepar težak više od 100 kilograma izazvao je danas lakšu saobraćajnu nezgodu u centru Vlasenice, napravivši prethodno pometnju među građanima pred marketom "Zvorničanka".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više od 500 planinara u pohodu na Pjehovac

VLASENICA - Više od 500 planinara iz Republike Srpske i regiona učestvovalo je danas u pohodu od Vlasenice prema Pjenovcu, u opštini Han Pijesak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketići za najugroženije

VLASENICA - Mališanima sa posebnim potrebama u Vlasenici podijeljeni su novogodišnjih paketići, izjavio je dirketor Centara za socijalni rad Zdravko Đurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manje sredstava za investicije

VLASENICA - Odbornici Skupštine opštine Vlasenica usvojili su danas opštinski budžet za 2015. godinu od 4.250.000 KM koji je za 270.000 KM manji od ovogodišnjeg.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo vozač "golfa"

VLASENICA - Sedamdesetjednogodišnji Nedeljko Erić iz Bijeljine poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći u mjestu Luke u opštini Vlasenica, saznaje Srna u policiji.

Opširnije...

Strana 5 od 32

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter