nedjelja, 26. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Brčkalo: Raspušten odbor u Vlasenici

VLASENICA - Generalni sekretar PDP-a Miroslav Brčkalo izjavio je danas Srni da je Predsjedništvo partije raspustilo Opštinski odbor iz Vlasenice i da nisu tačne informacije da je taj odbor napustio stranku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Pozdrav proljeću" na vodopadu Vrelo

VLASENICA - Više od 100 članova planinarskih društava i školskih planinarskih sekcija iz Vlasenice, Milića i Zvornika, učestvovalo je u današnjem izletu do vodopada Vrelo kod istoimenog sela u opštini Šekovići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Centar za kulturu i sport pred stečajem

VLASENICA - U Centru za kulturu i sport opštine Vlasenica pokrenut je predstečajni postupak, a formalno proglašenje stečaja u ovoj ustanovi i formiranje stečajne uprave očekuje se na ročištu koje je zakazano za 4. april, rekao je danas Srni načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Parastos poginulim borcima Derventske motorizovane brigade

VLASENICA - Posjetom Spomen sobi poginulim borcima Vojske Republike Srpske /VRS/, parastosom u crkvi Svetih apostola Petra i Pavla, te polaganjem cijeća i prisluživanjem svijeća na Vojničkom groblju, u Vlasenici su danas obilježene 23 godine od pogibije 15 boraca Derventske 327. motorizovane brigade Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ugovore potpisalo 57 stipendista

VLASENICA - Načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović danas je u Vlasenici potpisao ugovore o stipendiranju sa 57 studenata i učenika sa područja te opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ugovorena izgradnja dvije mini hladnjače

VLASENICA - Organizacija "Ker internešnel" obezbijedila je donaciju dvije mini hladnjače vrijedne oko 21.500 KM ženama poljoprivrednicima u opštinama Vlasenica i Milići koje su učestvovale u projektu "Uključiv ekonomski rast i stvaranje zaposlenja u istočnoj BiH - region Birač".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U "Pohodu na Pjenovac" 800 planinara

VLASENICA - Više od 800 planinara iz država u regionu učestvovalo je danas u pohodu od Vlasenice do Pjenovca, u opštini Han Pijesak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Inicijativa da jedna ulica dobije ime po Srđanu Aleksiću

VLASENICA - Odbornik SDA u Skupštini opštine Vlasenica Sakib Zubović predložio je danas da jedna od vlaseničkih ulica dobije naziv po Trebinjcu Srđanu Aleksiću koji je tokom rata izgubio život spasivši od smrti sugrađanina Bošnjaka Alena Glavovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen zbog pljačke sportske kladionice

VLASENICA - Policija u Vlasenici uhapsila je lice čiji su inicijali R.J. zbog pljačke sportske kladionice u ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Film "Djeca" je trajni zapis o tragediji

VLASENICA - Dokumentarni film "Djeca" autora Denisa Bojića, koji govori o roditeljima koji su izgubili svoju djecu tokom proteklog rata, prikazan je danas u Domu kulture u Vlasenici.

Opširnije...

Strana 5 od 36

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter