subota, 28. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Promovisana monografija Vidomira Obradovića

VLASENICA - Monografija "Ekonomsko-geografske odlike opštine Vlasenica, sa posebnim osvrtom na razvoj turizma" autora Vidomira Obradovića promovisana je u vlaseničkom Centru za kulturu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano "Veče aforizama"

VLASENICA - U Vlasenici je, u organizaciji Književnog kluba "Luča", održano "Veče aforizama" na kome su učestvovali aforističari iz Loznice, Šapca, Bijeljine, Zvornika, Rogatice, Han Pijeska i grada domaćina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici "Elektro-Bijeljine" dali krv

VLASENICA - Aktiv dobrovoljnih davalaca krvi preduzeća "Elektro-Bijeljina" organizovao je danas u Domu zdravlja u Vlasenici akciju u kojoj je krv doborovoljno dalo 46 radnika, od 51-og prijavljenog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađen "golf" ukraden u Tuzli

VLASENICA - Pripadnici policije iz Vlasenice pronašli su u ovom gradu automobil "golf dva" za koji je, nakon dodatnih provjera, utvrđeno da je ukraden 30. novembra u Tuzli, izjavio je danas Srni komandir Policijske stanice Dragan Jovičić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje isporuka krava muzara

VLASENICA - Sredinom decembra počeće isporuka prvog kontingenta rasnih muznih grla u Vlasenicu licima zainteresovanim za učešće u projektu proizvodnje mlijeka, vrijednom oko 300.000 KM, koji realizuju opština i sarajevska mljekara "Milkos", izjavio je danas Srni vršilac dužnosti načelnika opštinskog Odjeljenja za privredu Slaviša Mazić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo pješak u mjestu Jevtići

VLASENICA - Osamdesetšestogodišnji pješak čiji su inicijali P.M. poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Jevtići, opština Vlasenica, na magistralnom putu Vlasenica - Kladanj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Automobil usmrtio starca

VLASENICA - Osamdesetšestogodišnji pješak čiji su inicijali P.K. iz Jevtića kod Vlasenice poginuo je večeras u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ovom mjestu na magistralnom putu Vlasenica - Kladanj, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krov nad glavom za 12 boračkih porodica

VLASENICA - Izgradnja 12 stanova za porodice iz boračkih kategorija, dogradnjom dvije stambene zgrade u Romanijskoj ulici Vlasenici, uprkos dvomjesečnom zastoju, biće završena do kraja ove godine, rekao je danas načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policajci spriječili pljačku pumpe

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice u Vlasenici spriječili su noćas pljačku benzinske pumpe "Nestro-petrol" u Vlasenici i uhapsili dva maskirana lica koja su zatečena u izvršenju ovog krivičnog djela, saznaje dopisnik Srne u Policijskoj stanici Vlasenica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za zamjenu kotlova i sanaciju krova 36.000 KM

VLASENICA - Oko 36.000 KM biće uloženo u zamjenu dotrajalih kotlova i sanaciju krova na fiskulturnoj sali u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Vlasenici, čime će biti obezbijeđeni bolji uslovi za odvijanje nastave, izjavio je direktor ove ustanove Dragiša Milaković.

Opširnije...

Strana 5 od 31

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome