nedjelja, 22. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Film "Djeca" je trajni zapis o tragediji

VLASENICA - Dokumentarni film "Djeca" autora Denisa Bojića, koji govori o roditeljima koji su izgubili svoju djecu tokom proteklog rata, prikazan je danas u Domu kulture u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodijeljeni ključevi 10 stanova

VLASENICA - Pomoćnik ministra za boračko-invalidsku zaštitu Republike Srpske Duško Milunović i načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović danas su u ovom mjestu porodicama poginulih boraca i ratnim vojnim invalidima uručili ključeve 10 stanova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć članovima organizacije slijepih

VLASENICA - Međuopštinska organizacija slijepih i slabovidih lica u Vlasenici dodijelila je danas humanitarne pakete za 18 članova, u okviru obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas koncert profesora i studenata muzičke akademije

VLASENICA - U Vlasenici će danas, u okviru koncertne turneje "Muzička akademija - univerzitetskim gradovima", biti održan koncert profesora i studenata Muzičke akademije Univerziteta Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svjedočanstvo o stradanju Srba kladanjskog kraja

VLASENICA - Knjiga "Tragovima do istine", autora Miloša Markovića i Ratka Čelića, koja govori o stradanju Srba na području opštine Kladanj u proteklom ratu, promovisana je večeras u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priznanje najvećem donatoru

VLASENICA - Savez slijepih i slabovidih lica Republike Srpske ove godine je povodom Međunarodnog dana bijelog štapa dodijelio Povelju za humanost predsjedniku Kompanije "Boksit" Rajku Dukiću kao izraz zahvalnosti za pomoć i podršku koju je pružao slijepim i slabovodim licima u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Prvi sajam poljoprivrede

VLASENICA - U Vlasenici je danas otvoren Prvi sajam poljoprivrede "Vlasenica 2015" koji je privukao gotovo 2.000 posjetilaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra prvi Sajam poljoprivrede u Vlasenici

VLASENICA - U Vlasenici će sutra biti održan prvi Sajam poljoprivrede koji će okupiti oko 60 izlagača iz raznih krajeva Republike Srpske i BiH koji se bave proizvodnjom, preradom i izvozom hrane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bolji uslovi za studiranje

VLASENICA - Peta generacija brucoša Studijskog programa šumarstva u Vlasenici, u okviru Poljoprivrednog fakulteta u Istočnom Sarajevu, danas je počela školovanje u znatno boljim uslovima, opremljenim kabinetima, laboratorijama i učionicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen za 29 boraca poginulih na Rogosiji

VLASENICA - Boračka organizacija obilježila je 23 godine od stradanja 29 boraca Vojske Republike Srpske koji su na današnji dan 1992. godine poginuli u napadu neprijateljskih snaga na uzvišenju Rogosija kod Vlasenice.

Opširnije...

Strana 5 od 35

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter