ponedjeljak, 30. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Potpredsjednik skupštine nezavisni odbornik Simo Stupar

VLASENICA - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Vlasenica danas su, u nastavku nedavno prekinute 15. sjednice, razriješili dužnosti potpredsjednika lokalnog parlamenta Sretu Lakića iz Napredne stranke Srpske, koji je podnio ostavnu na tu funkciju, a na njegovo mjesto izabrali nezavisnog odbornika Simu Stupara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Vlasenici nastavljeno snimanje dokumentarnog filma "Djeca"

VLASENICA - U Vlasenici je nastavljeno snimanje dokumentarnog filma "Djeca", a riječ je o dvanaestoro djece i četiri roditelja, čija tragedija je i 20 godina nakon rata u BiH za mnoge nepoznanica, saopšteno je iz Radio-televizije Republike Srpske /RTRS/ u čijoj produkciji se projekat provodi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan jednočasovni štrajk upozorenja

VLASENICA - Radnici Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Birač" iz Vlasenice održali su jednočasovni štrajk upozorenja, zbog neisplaćenih plata za decembar prošle i januar ove godine, i najavili da će, ukoliko im do petka, 27. marta, ne budu isplaćene plate, stupiti u generalni štrajk.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlasenička Skupština ostala bez većine

VLASENICA - Skupština opštine /SO/ Vlasenica od danas nema odborničku većinu, nakon što je unutar Kluba odbornika Srpske demokratske stranke /SDS/ došlo do otvorenog razdora i pošto je nekoliko odbornika te stranke otkazalo poslušnost stranačkom vrhu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni kradljivci stoke

VLASENICA- Pripadnici Policijske stanice u Vlasenici rasvijetlili su nekoliko slučajeva krađe stoke u selima Jasen i Grabovica i protiv tri lica iz Kantona Sarajevo podnijeli izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni kradljivci motornih pila

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica uspjeli su danas da identifikuju vinovnike teške krađe u kojoj je iz radnje "TVO-TACT", u čiji je vlasnik V.B. iz Milića, ukradeno pet motornih pila, saznaje Srna iz policijskih izvora u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mir je zajednički interes svih vjerskih zajednica

VLASENICA - Mir je zajednički interes svih vjerskih zajednica i samo je pitanje na koji način se može dati doprinos jačanju mira i razumijevanju među građanima i narodima, izjavio je danas u Vlasenici stručni savjetnik u Međureligijskom vijeću BiH Emir Kovačević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo nakon pada sa podzide

VLASENICA - Vlaseničanin Ranko Cico /53/ poginuo je u Svetosavskoj ulici u Vlasenici prilikom pada sa podzide visoke oko 1,5 metar, saznaje Srna u policijskim izvorima u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vepar izazvao saobraćajnu nezgodu u centru grada

VLASENICA - Vepar težak više od 100 kilograma izazvao je danas lakšu saobraćajnu nezgodu u centru Vlasenice, napravivši prethodno pometnju među građanima pred marketom "Zvorničanka".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više od 500 planinara u pohodu na Pjehovac

VLASENICA - Više od 500 planinara iz Republike Srpske i regiona učestvovalo je danas u pohodu od Vlasenice prema Pjenovcu, u opštini Han Pijesak.

Opširnije...

Strana 5 od 32

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter