ponedjeljak, 24. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Jaja za korisnike narodne kuhinje

VLASENICA - Opštinska organizacija Crvenog krsta u Vlasenici, povodom vaskršnjih praznika, obezbijedila je 720 jaja korisnicima Narodne kuhinje u toj opštini, koja su danas podijeljena u prostorijama ove kuhinje, a manji dio biće dostavljen korisnicima u njihovim domovima, izjavio je danas za Srnu sekretar te opštinske organizacije Branko Baji...

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Help" podržava zapošljavanje u poljoprivredi

VLASENICA - U okviru projekta "Održivo zapošljavanje kroz ciljanu podršku u poljoprivrednom sektoru" u Vlasenici predviđeno je da njemačka nevladina organizacija "Help" do kraja ove godine podrži 30 korisnika iz kategorije nezaposlenih i socijalno ugroženih, dodjelom opreme u vrijednosti od 1.500 evra i obavezu korisnika da sufinansira 15 odst...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokušali da ukradu aluminijumski materijal iz preduzeća

VLASENICA - U Vlasenici su uhapšena lica čiji su inicijali V.T. /37/ i R.N. /40/ zbog sumnje da su pokušala da ukradu aluminijumski materijal iz jednog preduzeća, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeno lice zbog posjedovanja droge

VLASENICA - U Vlasenici je uhapšeno lice čiji su inicijali M.P. /28/ zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladi geografi na Svjetskoj olimpijadi

VLASENICA - Učenici Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milorad Vlačić" iz Vlasenice, članovi geografskog tima ove škole, biće učesnici Svjetske geografske olimpijade koja će od 2. do 8. avgusta biti održana u Beogradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvedena predstava "Mirka"

VLASENICA - Agencija za bezbjednost saobraćaja, u saradnji sa Auto-moto savezom Republike Srpske, danas je u sali Doma kulture u Vlasenici za učenike nižih razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" i Predškolske ustanove "Prvi koraci" upriličila pozorišnu predstavu "Mirka".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela sadnja na oglednom polju

VLASENICA - Na oglednom poljoprivrednom polju u Vlasenici počela je akcija sadnje voćki u saradnji sa vlaseničkom Srednjom poljoprivrednom školom u okviru projekta "Postavljanje oglednog polja", koju finansiraju UNDP, "Ker internešnel" i opština Vlasenica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbačeni finansijski izvještaji javnih ustanova i preduzeća

VLASENICA - Odbornici Skupštine opštine Vlasenica odbacili su danas finansijske izvještaje javnih ustanova i preduzeća od lokalnog značaja za 2016. godinu, uz obrazloženje da je situacija u njima veoma loša i da su neophodni dublji poslovni rezovi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Svjetski dan šuma

VLASENICA - Prigodnom akademijom i kulturno-umjetničkim programom studenti i profesori Studijskog programa Šumarstvo u Vlasenici, koji djeluje u okviru Poljoprivrednog fakulteta u Istočnom Sarajevu obilježili su danas Svjetski dan šuma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na Jevreje, riječju i muzikom

VLASENICA - Vlasenički gimnazijalci večeras su u Narodnoj biblioteci u Vlasenici priredili veče jevrejeske kulture, u okviru kojeg su predstavili, riječju i muzikom, dio kulturnog nasljeđa naroda koji je nekada živio u tom gradu.

Opširnije...

Strana 1 od 37

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter