nedjelja, 14. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

U "Pohodu na Pjenovac" 800 planinara

VLASENICA - Više od 800 planinara iz država u regionu učestvovalo je danas u pohodu od Vlasenice do Pjenovca, u opštini Han Pijesak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Inicijativa da jedna ulica dobije ime po Srđanu Aleksiću

VLASENICA - Odbornik SDA u Skupštini opštine Vlasenica Sakib Zubović predložio je danas da jedna od vlaseničkih ulica dobije naziv po Trebinjcu Srđanu Aleksiću koji je tokom rata izgubio život spasivši od smrti sugrađanina Bošnjaka Alena Glavovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen zbog pljačke sportske kladionice

VLASENICA - Policija u Vlasenici uhapsila je lice čiji su inicijali R.J. zbog pljačke sportske kladionice u ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Film "Djeca" je trajni zapis o tragediji

VLASENICA - Dokumentarni film "Djeca" autora Denisa Bojića, koji govori o roditeljima koji su izgubili svoju djecu tokom proteklog rata, prikazan je danas u Domu kulture u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodijeljeni ključevi 10 stanova

VLASENICA - Pomoćnik ministra za boračko-invalidsku zaštitu Republike Srpske Duško Milunović i načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović danas su u ovom mjestu porodicama poginulih boraca i ratnim vojnim invalidima uručili ključeve 10 stanova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć članovima organizacije slijepih

VLASENICA - Međuopštinska organizacija slijepih i slabovidih lica u Vlasenici dodijelila je danas humanitarne pakete za 18 članova, u okviru obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas koncert profesora i studenata muzičke akademije

VLASENICA - U Vlasenici će danas, u okviru koncertne turneje "Muzička akademija - univerzitetskim gradovima", biti održan koncert profesora i studenata Muzičke akademije Univerziteta Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svjedočanstvo o stradanju Srba kladanjskog kraja

VLASENICA - Knjiga "Tragovima do istine", autora Miloša Markovića i Ratka Čelića, koja govori o stradanju Srba na području opštine Kladanj u proteklom ratu, promovisana je večeras u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priznanje najvećem donatoru

VLASENICA - Savez slijepih i slabovidih lica Republike Srpske ove godine je povodom Međunarodnog dana bijelog štapa dodijelio Povelju za humanost predsjedniku Kompanije "Boksit" Rajku Dukiću kao izraz zahvalnosti za pomoć i podršku koju je pružao slijepim i slabovodim licima u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Prvi sajam poljoprivrede

VLASENICA - U Vlasenici je danas otvoren Prvi sajam poljoprivrede "Vlasenica 2015" koji je privukao gotovo 2.000 posjetilaca.

Opširnije...

Strana 1 od 31

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter