petak, 21. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Potvrđena bolest plavog jezika

VLASENICA/MILIĆI - Stočna bolest plavi jezik registrovana je u opštinama Vlasenica i Milići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Parastos za 29 poginulih boraca VRS

VLASENICA - Na Rogosiji kod Vlasenice danas je služen parastos za 29 boraca Vojske Republike Srpske /VRS/ koji su 26. septembra 1992. godine poginuli na tom uzvišenju u napadu muslimanskih snaga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška postavljanju oglednog poljoprivrednog polja

VLASENICA - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Vlasenica podržali su početak realizacije projekta o postavljanju poljoprivrednog oglednog polja čija je ukupna vrijednost 50.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz budžeta i razvojnog programa uloženo oko 35 miliona KM

VLASENICA - U opštinu Vlasenica do sada je, po različitim osnovama, iz Razvojnog programa i iz budžeta Republike Srpske, uloženo oko 35 miliona KM, a kroz kredite Investiciono-razvojne banke /IRB/ Srpske plasirano je oko tri miliona KM, rečeno je Srni u Vladi Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zmajevi od Vlasenice

Veljko i Srđan Bošković, otac i sin, uskoro će da polete na zmaju koga su sami konstruisali! Letjelica je trenutno "parkirana" u jednoj od napuštenih proizvodnih hala bivše fabrike "Elastik" i čeka prvo polijetanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nevrijeme spriječilo nastup banjalučkih tamburaša na trgu

VLASENICA - Kiša i jak vjetar nisu večeras dozvolili članovima Gradskog tamburaškog orkestra iz Banjaluke da održe planinari koncert na gradskom trgu u Vlasenici, ali su, ipak, za malobrojne posmatrače i za svoju dušu, u holu vlaseničkog Doma kulture odsvirali nekoliko tamburaških numera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana "Biciklijada mira"

VLASENICA - Više od 100 biciklista iz nekoliko gradova u BiH danas je u Vlasenici učestvovalo u "Biciklijadi mira" čiji je cilj jačanje svijesti o potrebi međuetničke tolerancije i dijaloga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu obustava saobraćaja na putu Vlasenica - Han Pijesak

Zbog brdske trke "Vlasenica 2016" u subotu, 23. jula, biće obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak, na dionici od Vlasenice do Tugova, a vozila će biti preusmjeravana na alterantivne pravce, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano veče folklora

VLASENICA - Vlaseničani su večeras imali priliku da uživaju u nastupima folklornih ansambala iz Srbije i ansambla Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva /SPKD/ "Prosvjeta" iz Vlasenice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan "Dječiji dan"

VLASENICA - Nekoliko stotina najmlađih stanovnika Vlasenice družilo se večeras u gradskom parku gdje su se takmičili u recitovanju, pjevanju, crtanju i puzanju, te su za to bili nagrađeni prigodnim poklonima.

Opširnije...

Strana 1 od 34

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter