utorak, 26. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Nožem napao maloljetnicu

VLASENICA - Policija u Vlasenici uhapsila je muškarca čiji su inicijali R.M. iz ovog mjesta zbog osnovane sumnje da je nožem nanio lakše tjelesne povrede šesnaestogodišnjakinji iz Milića, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vehabija Kuljančić veličao teroristu i napad u Zvorniku

VLASENICA - Vehabija Mehmed Kuljančić iz Vlasenice napisao je na svom "Fejsbuk" profilu da stoji uz teroristu Nerdina Ibrića koji je izvršio teroristički napad na Policijsku stanicu u Zvorniku i ubio policajca Dragana Đurića, a ranio dvojicu njegovih kolega.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlasenički maturanti darivali krv

VLASENICA - Maturanti Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milorad Vlačić" iz Vlasenice danas su dali krv u akciji koju su organizovali Opštinska organizacija Crvenog krsta i lokalno Udruženje dobrovoljnih davalaca u kordinaciji sa vlaseničkim srednjoškolcima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena obnova fiskulturne sale

VLASENICA - U Vlasenici je završena obnova fiskulturne sale Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milorad Vlačić", u koju je investitor projekta, opština, uz podršku donatora, uložila oko 150.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stručnjaci traže talentovane košarkašice

VLASENICA - Koordinator svih ženskih košarkaških sekcija u Srbiji Zoran Tir izjavio je danas u Vlasenici da ova sredina ima nekoliko veoma talentovanih mladih košarkašica koje su izrazile želju da u budućnosti zaigraju za nacionalnu selekciju Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpredsjednik skupštine nezavisni odbornik Simo Stupar

VLASENICA - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Vlasenica danas su, u nastavku nedavno prekinute 15. sjednice, razriješili dužnosti potpredsjednika lokalnog parlamenta Sretu Lakića iz Napredne stranke Srpske, koji je podnio ostavnu na tu funkciju, a na njegovo mjesto izabrali nezavisnog odbornika Simu Stupara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Vlasenici nastavljeno snimanje dokumentarnog filma "Djeca"

VLASENICA - U Vlasenici je nastavljeno snimanje dokumentarnog filma "Djeca", a riječ je o dvanaestoro djece i četiri roditelja, čija tragedija je i 20 godina nakon rata u BiH za mnoge nepoznanica, saopšteno je iz Radio-televizije Republike Srpske /RTRS/ u čijoj produkciji se projekat provodi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan jednočasovni štrajk upozorenja

VLASENICA - Radnici Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Birač" iz Vlasenice održali su jednočasovni štrajk upozorenja, zbog neisplaćenih plata za decembar prošle i januar ove godine, i najavili da će, ukoliko im do petka, 27. marta, ne budu isplaćene plate, stupiti u generalni štrajk.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlasenička Skupština ostala bez većine

VLASENICA - Skupština opštine /SO/ Vlasenica od danas nema odborničku većinu, nakon što je unutar Kluba odbornika Srpske demokratske stranke /SDS/ došlo do otvorenog razdora i pošto je nekoliko odbornika te stranke otkazalo poslušnost stranačkom vrhu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni kradljivci stoke

VLASENICA- Pripadnici Policijske stanice u Vlasenici rasvijetlili su nekoliko slučajeva krađe stoke u selima Jasen i Grabovica i protiv tri lica iz Kantona Sarajevo podnijeli izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Opširnije...

Strana 1 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome