subota, 25. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Dodijeljena dva stana ratnim vojnim invalidima

VLASENICA - Pomoćnik ministra za boračko-invalidsku zaštitu Republike Srpske Duško Milunović danas je u Vlasenici uručio rješenja o dodjeli dva stana ratnim vojnim invalidima iz ove opštine Milenku Kostiću i Milanu Gradincu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nema novca za Geografsku balkanijadu

VLASENICA - Ekipa Srednjoškolskog centra "Milorad Vlačić" iz Vlasenice trebalo bi da učestvuje na Geografskoj balkanijadi u Radalj Banji u Srbiji, ali je učešće još neizvjesno, jer škola nema novca, izjavio je Srni profesor geografije u ovoj školi Dragan Ilić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstava u okviru projekta "Kulturna omladina"

VLASENICA - Udruženje građana "Rekreativni turizam" Jahorina, ispunjavajući jedan od svojih osnovnih ciljeva koji se odnose na razvoj svijesti djece i omladine o značaju i razvoju kulture, te njegovanju kulturne baštine, trenutno realizuje projekat pod nazivom "Kulturna omladina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maturanti darivali krv

VLASENICA - Trideset maturanata Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milorad Vlačić" iz Vlasenice darivali su krv u akciji koju su danas u vlaseničkom Domu zdravlja organizovali maturanti tog Centra i Opštinska organizacija Crvenog krsta /OOCK/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Američka Ambasada najavila učešće u rekonstrukciji škole

VLASENICA - Predstavnici Kancelarije za saradnju u oblasti odbrane američke Ambasade u BiH danas su sa čelnicima opštine Vlasenica posjetili Srednjoškolski centar /SŠC/ "Milorad Vlačić" radi ocjene stanja školske zgrade jer je u ovoj godini planirana temeljna rekonstrukcija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Korisnicima Narodne kuhinje podijeljena obojena jaja

VLASENICA - Oštinska organizacija Crvenog krsta /OOCK/ u Vlasenici danas je, povodom Vaskrsa, korisnicima Narodne kuhinje podijelila po pola školjke obojenih jaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Brčkalo: Raspušten odbor u Vlasenici

VLASENICA - Generalni sekretar PDP-a Miroslav Brčkalo izjavio je danas Srni da je Predsjedništvo partije raspustilo Opštinski odbor iz Vlasenice i da nisu tačne informacije da je taj odbor napustio stranku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Pozdrav proljeću" na vodopadu Vrelo

VLASENICA - Više od 100 članova planinarskih društava i školskih planinarskih sekcija iz Vlasenice, Milića i Zvornika, učestvovalo je u današnjem izletu do vodopada Vrelo kod istoimenog sela u opštini Šekovići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Centar za kulturu i sport pred stečajem

VLASENICA - U Centru za kulturu i sport opštine Vlasenica pokrenut je predstečajni postupak, a formalno proglašenje stečaja u ovoj ustanovi i formiranje stečajne uprave očekuje se na ročištu koje je zakazano za 4. april, rekao je danas Srni načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Parastos poginulim borcima Derventske motorizovane brigade

VLASENICA - Posjetom Spomen sobi poginulim borcima Vojske Republike Srpske /VRS/, parastosom u crkvi Svetih apostola Petra i Pavla, te polaganjem cijeća i prisluživanjem svijeća na Vojničkom groblju, u Vlasenici su danas obilježene 23 godine od pogibije 15 boraca Derventske 327. motorizovane brigade Vojske Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 1 od 33

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter