srijeda, 17. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Vlada godišnje izdvaja 100.000 KM za zaštitu prava potrošača

VLASENICA - Vlada Republike Srpske godišnje izdvaja 100.000 KM za zaštitu potrošača, a Ministarstvo trgovine i turizma je među ključnim nosiocima ovih aktivnosti, rekla je danas u Vlasenici pomoćnik resornog ministra Dušanka Tegeltija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Firma Nasera Orića opustošila Igrišta

VLASENICA - Hiljade kubnih metara šume sa područja oko ski-centra "Igrišta" kod Vlasenice posjekla je i izvukla firma čiji je vlasnik ratni komandant 28. divizije Armije RBiH Naser Orić, saznaje "Glas Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog brdske auto-trke, sutra obustava saobraćaja kod Vlasenice

VLASENICA - Na dijelu magistralnog puta Vlasenica - Han Pijesak, dužine 7.100 metara, sutra će zbog održavanja brdske auto-trke saobraćaj biti obustavljen nekoliko časova i preusmjeren na alternativni pravac, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađen zasad indijske konoplje

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica danas su u ovoj opštini na lokaciji Toplik uklonili i izuzeli pet stabljika indijske konoplje sa zasada koji se nalazio na nepristupačnom terenu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeno prvenstvo u brdskom biciklizmu

VLASENICA - Mario Kojić iz Banjaluke i Lejla Tanović iz Sarajeva pobjednici su ovogodišnjeg prvenstva BiH u brdskom biciklizmu, koje je održano na stazi Lijepa Ravan kod Vlasenice. Kojić, član Biciklističkog kluba "Kastel" iz Banjaluke, pobijedio je u muškoj konkurenciji u najjačoj "elite" kategoriji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Francuski ambasador na biciklu

VLASENICA - Francuski ambasador u BiH Ronald Žil bio je jedan od učesnika današnjeg prvenstva BiH u brdskom biciklizmu, koje se održava na stazi Lijepa Ravan u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stihovi kod Ružine vode

VLASENICA - Pjesničkim zborom ispred spomen-obilježja srpskim borcima poginulim u Prvom svjetskom ratu, danas su u mjestu Ružina voda na Javor planini kod Vlasenice nastavljeni "Petrovdanski književni susreti", organizovani u oviru manifestacije "Petrovdanski dani kulture i sporta Vlasenica 2014".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoreni "Petrovdanski književni susreti"

VLASENICA - Promocijom knjige "Na ognjištu duše", čiji autor je LJutomir Rundić iz Loznice večeras su u Vlasenici otvoreni Peti "Petrovdanski književni susreti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinju "Petrovdanski književni susreti"

VLASENICA - U Domu kulture u Vlasenici večeras će biti otvoreni Peti "Petrovdanski književni susreti" promocijom knjige "Na ognjištu duše" autora iz Loznice LJutomira Rundića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Penzioner nagradu poklonio višečlanim porodicama

VLASENICA - Penzioner iz Vlasenice Nedeljko Plakalović, jedan od nagrađenih učesnika u izboru najuređenijeg dvorišta u opštini Vlasenica, odlučio je da za novčanu nagradu za osvojeno treće mjesto u iznosu od 50 KM kupi poklon-pakete višečlanim porodicama u toj opštini.

Opširnije...

Strana 1 od 25

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome