petak, 03. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Poginuli Dragoslav Savić i Siniša Cvetinović

VLASENICA - U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistrlnom putu Vlasenica - Milići, u mjestu Tabani, poginuli su Dragoslav Savić /20/ i Siniša Cvetinović /18/, obojica iz Milića, potvrdila je Srni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, područno odjeljenje Vlasenica Biljana Petrović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Spomen-soba u novim prostorijama

VLASENICA - Odlukom opštinskih vlasti u Vlasenici spomen-soba poginulim borcima Vojske Republike Srpske biće premještena na novu lokaciju, u prostorije vlaseničkog Doma kulture, u kojima se nalazio Omladinski centar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan stradanja srpskih boraca i civila

VLASENICA - Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila opštine Vlasenica danas je obilježila Vidovdan - koji se obilježava kao dan stradanja srpskog stanovništva, uz pomen žrtvama proteklog odbrambeno-otadžbinskog rata na području ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć poljoprivrednicima u mehanizaciji

VLASENICA - Sedam poljoprivrednih proizvođača iz Vlasenice i Milića danas su sa predstavnicima Organizacije "Ker internešnel" potpisali ugovore o korištenju donacija za pokretanje vlastitog biznisa, u okviru projekta "Uključiv ekonomski razvoj i stvaranje zaposlenja u istočnoj BiH - regija Birač" vrijednog 720.000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekonomska situacija ugrožava ljudska prava

VLASENICA - Ombudsman za ljudska prava u BiH Jasminka DŽumhur rekla je danas u Vlasenici da je ključno pitanje koje utiče na stanje ljudskih prava u toj opštini ekonomsko-socijalna situacija i refleksije privatizacije, koje su dovele do značajnog odliva stanovništva, ne samo u toku rata i zbog ratnih zbivanja, nego i nakon završetka rata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nožem napao maloljetnicu

VLASENICA - Policija u Vlasenici uhapsila je muškarca čiji su inicijali R.M. iz ovog mjesta zbog osnovane sumnje da je nožem nanio lakše tjelesne povrede šesnaestogodišnjakinji iz Milića, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vehabija Kuljančić veličao teroristu i napad u Zvorniku

VLASENICA - Vehabija Mehmed Kuljančić iz Vlasenice napisao je na svom "Fejsbuk" profilu da stoji uz teroristu Nerdina Ibrića koji je izvršio teroristički napad na Policijsku stanicu u Zvorniku i ubio policajca Dragana Đurića, a ranio dvojicu njegovih kolega.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlasenički maturanti darivali krv

VLASENICA - Maturanti Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milorad Vlačić" iz Vlasenice danas su dali krv u akciji koju su organizovali Opštinska organizacija Crvenog krsta i lokalno Udruženje dobrovoljnih davalaca u kordinaciji sa vlaseničkim srednjoškolcima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena obnova fiskulturne sale

VLASENICA - U Vlasenici je završena obnova fiskulturne sale Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milorad Vlačić", u koju je investitor projekta, opština, uz podršku donatora, uložila oko 150.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stručnjaci traže talentovane košarkašice

VLASENICA - Koordinator svih ženskih košarkaških sekcija u Srbiji Zoran Tir izjavio je danas u Vlasenici da ova sredina ima nekoliko veoma talentovanih mladih košarkašica koje su izrazile želju da u budućnosti zaigraju za nacionalnu selekciju Srbije.

Opširnije...

Strana 1 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome