subota, 27. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Nevrijeme spriječilo nastup banjalučkih tamburaša na trgu

VLASENICA - Kiša i jak vjetar nisu večeras dozvolili članovima Gradskog tamburaškog orkestra iz Banjaluke da održe planinari koncert na gradskom trgu u Vlasenici, ali su, ipak, za malobrojne posmatrače i za svoju dušu, u holu vlaseničkog Doma kulture odsvirali nekoliko tamburaških numera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana "Biciklijada mira"

VLASENICA - Više od 100 biciklista iz nekoliko gradova u BiH danas je u Vlasenici učestvovalo u "Biciklijadi mira" čiji je cilj jačanje svijesti o potrebi međuetničke tolerancije i dijaloga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu obustava saobraćaja na putu Vlasenica - Han Pijesak

Zbog brdske trke "Vlasenica 2016" u subotu, 23. jula, biće obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak, na dionici od Vlasenice do Tugova, a vozila će biti preusmjeravana na alterantivne pravce, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano veče folklora

VLASENICA - Vlaseničani su večeras imali priliku da uživaju u nastupima folklornih ansambala iz Srbije i ansambla Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva /SPKD/ "Prosvjeta" iz Vlasenice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan "Dječiji dan"

VLASENICA - Nekoliko stotina najmlađih stanovnika Vlasenice družilo se večeras u gradskom parku gdje su se takmičili u recitovanju, pjevanju, crtanju i puzanju, te su za to bili nagrađeni prigodnim poklonima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeni Petrovdanski književni susreti

VLASENICA - U Vlasenici su večeras završeni 7. Petrovdanski književni susreti, organizovani u okviru "Petrovdanskih dani kulture i sporta" kojima se kulturno-zabavnim i sportskim sadržajima obilježava Dan i krsna slava opštine Vlasenica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kulturni centar umjesto Centra za kulturu

VLASENICA - Odbornici Skupštine opštine Vlasenica odlučili su danas da ukinu Javnu ustanovu Centar za kulturu i sport, koja je u stečaju, te formiraju novu, koja će se zvati Javna ustanova Kulturni centar, a koja će se, osim te djelatnosti, baviti i informisanjem i turizmom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manifestacija počela izložbom rukotvorina

VLASENICA- Izložbom ženskih ručnih radova i umjetničkih slika, koja je otvorena u Domu kulture danas su u Vlasenici počeli "Petrovdanski dani kulture i sporta", u okviru kojih će do 24. jula biti organizovan niz kulturnih, zabavnih i sportskih manifestacija.Izložbu je otvorila predsjednik Udruženja žena "Podrinje" iz Vlasenice Desanka Nikolić,...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjednica odgođena za ponedjeljak

VLASENICA - Redovna sjednica Skupštine opštine Vlasenica, koja je trebalo da bude održana danas, prekinuta je na prijedlog predsjednika Skupštine Aćima Todorovića i odgođena za ponedjeljak, 11. jula, zbog tehničkih problema.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ribarski čamac među brdima!

VLASENICA - U opštini Vlasenica nema vodenih površina pogodnih za plovne aktivnosti, ali to nije smetalo Branislavu Petkoviću, Srđanu Boškoviću i Nebojši Makitanu da konstruišu pravi ribarski čamac.

Opširnije...

Strana 1 od 34

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter