subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Obilježen Evropski dan parkova

VLASENICA - Simboličnom sadnjom dvije mladice javora u gradskom parku, Vlaseničani su danas obilježili Evropski dan parkova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Isporučeno vozilo vrijedno 285.000 KM

VLASENICA - Vatrogasnoj jedinici u Vlasenici danas je ispručeno novo protivpožarno vozilo, vrijedno 285.000 KM, za čiju kupovinu je Vatrogasni savez Republike Srpske izdvojio 250.000 KM, a ostatak novca opština, rekao je Srni starješina Jedinice Pero Tomić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šibonja najjači megdandžija

VLASENICA - Više od 1.000 Vlaseničana i gostiju iz regije prisustvovalo je današnjoj tradicionalnoj koridi, koja je, uz učešće 40 bikova iz Srbije, Crne Gore, Federacije BiH i Republike Srpske, održana u Piskavicama kod Vlasenice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Protiv predrasuda i stereotipa

VLASENICA - Misija OEBS-a u BiH organizovala je u Vlasenici dvodnevnu obuku za zaposlene u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" i Srednjoškolskom centru "Milorad Vlačić", s ciljem upoznavanja učesnika o mehanizmima nastajanja i efektima predrasuda i stereotipa, izjavio je danas Srni službenik za obrazovanje kancelarije OEBS-a u Srebrenici Aleksandar ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predložena izmjena datuma Dana opštine

VLASENICA - Skupština opštine Vlasenica usvojila je danas Nacrt statuta opštine kojim su predviđene znatne izmjene u tekstu tog dokumenta, a, između ostalog, podržan je prijedlog da bude promijenjen datum obilježavanja Dana opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stefan Jurošević treći na matematičkoj Balkanijadi

VLASENICA - Gimnazijalac iz Vlasenice Stefan Jurošević osvojio je bronzanu medalju na matematičkoj Balkanijadi u Ohridu koja je okupila 120 matematičara iz 11 balkanskih i devet gostujućih zemalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novo zanimanje za buduće srednjoškolce

VLASENICA - Budući srednjoškolci u opštini Vlasenica u 2017/2018. godini moći će da u Srednjoškolskom centru upišu, osim postojećih, i zanimanje fizioterapeutski tehničar, izjavio je danas Srni direktor ovog centra Goran Đurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Alpro" investira u budućnost

VLASENICA - Vlasenički "Alpro", koji posluje u okviru grčke industrijske grupacije "Alumil", u prvom kvartalu ove godine ostvario je dobre poslovne rezultate, kako u fizičkom obimu proizvodnje, tako i u prodaji i plasmanu proizvoda, gdje se bilježi blagi rast, izjavio je Srni direktor ovog preduzeća Vladan Nastić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradena "škoda" u Vlasenici

VLASENICA - Nepoznato lice otuđilo je automobil "škoda", koji je bio parkiran u Romanijskoj ulici u Vlasenici, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zvornički "Atelje" ukupni pobjednik

VLASENICA - Projektna firma "Atelje" iz Zvornika ukupni je pobjednik devetog regionalnog Sajma omladinskog preduzetništva, koji je danas održan u Srednjoškolskom centru "Milorad Vlačić" u Vlasenici.

Opširnije...

Strana 1 od 38

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter