nedjelja, 22. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Poginuo pješak

VLASENICA - Muškarac čiji identitet još nije utvrđen poginuo je u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Vlasenica-Kladanj u mjestu Tišća, rekao je danas Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik Miljan Bobar.
Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 22.00 časa kada je automobil "džeta", kojim je upravljao D.M. /53/, udario muš...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srndać prošetao gradom

VLASENICA - Glavnom gradskom ulicom u Vlasenici, na iznenađenje brojnih Vlaseničana, prošetao je mlad srndać, koji, začudo, nije ispoljavao strah prema prolaznicima, koji su ga sa čudom zagledali, a poneki i fotografisali.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpuno izgorjela kuća

VLASENICA - U mjestu Gornji Zalukovik, opština Vlasenica, potpuno je izgorjela kuća u privatnom vlasništvu, ali povrijeđenih lica nije bilo, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izloženi ručni radovi korisnika centra

VLASENICA - Centar za mentalno zdravlje Doma zdravlja u Vlasenici organizovao je danas prodajnu izložbu ručnih radova korisnika usluga te ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krv dali članovi aktiva "Elektro-Bijeljine"

VLASENICA - Akciji dobrovoljnog davanja krvi u vlaseničkom Domu zdravlja danas se odazvalo 70 članova Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više od pola miliona KM za investicije

VLASENICA -  Odbornici Skupštine opštine /SO/ Vlasenica danas su usvojili Nacrt budžeta opštine za 2017. godinu u iznosu od 4.788.000 KM, koji je za 11 odsto veći od ovogodišnjeg budžeta, a za 2,5 odsto veći od rebalansa u ovoj godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen nacrt rebalansa budžeta

VLASENICA - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Vlasenica na današnjoj posebnoj sjednici usvojili su Nacrt rebalansa budžeta opštine za ovu godinu u iznosu od 4.433.300 KM, koji je u odnosu na planirani uvećan za 306.150 KM, odnosno za osam odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Koncert i izložba korisnika centara za mentalno zdravlje

VLASENICA - U Vlasenici je danas priređena treća izložba mandala na temu "Sreća i zdravlje" i koncert u kome su učestvovali i korisnici Centra za mentalno zdravlje iz ovog mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potvrđena bolest plavog jezika

VLASENICA/MILIĆI - Stočna bolest plavi jezik registrovana je u opštinama Vlasenica i Milići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Parastos za 29 poginulih boraca VRS

VLASENICA - Na Rogosiji kod Vlasenice danas je služen parastos za 29 boraca Vojske Republike Srpske /VRS/ koji su 26. septembra 1992. godine poginuli na tom uzvišenju u napadu muslimanskih snaga.

Opširnije...

Strana 1 od 35

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter