srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Vlasenica

El. pošta Štampa

Francuski državljanin pustio u promet falsifikovane novčanice

VLASENICA - Policija iz Vlasenice uhapsila je francuskog državljanina Ramiza Đuzdanovića /22/ zbog sumnje da je pustio u promet veću količinu falsifikovanih novčanica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo radnik na viljuškaru

VLASENICA - Radnik vlaseničkog "Iveksa" Nedeljko Klještan /45/ preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio dok je u krugu preduzeća radio sa viljuškarom, potvrdila je Srni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Biljana Petrović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen provalnik iz Kladnja

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice u Vlasenici uhapsili su danas lice čiji su inicijali Š.H. /28/ iz Kladnja, za koga se sumnja da je u februaru i martu izvršio četiri teške krađe i otuđio značajne količine različite robe iz privatnih stambenih objekata u vlaseničkom naselju Piskavice.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć za najugroženije članove organizacije slijepih

VLASENICA - Međuopštinska organizacije slijepih i slabovodnih lica iz Vlasenice podijelila je prehrambene pakete, ogrevno drvo, peći na čvrsto gorivo i ležajeve za 38 svojih najugroženijih članova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upoznavanje sa EU i evropskom perspektivom BiH

VLASENICA - U Vlasenici će danas i sutra biti održane aktivnosti u okviru inicijative Kancelarije specijalnog predstavnika EU /EUSR/ u BiH "EU pred tvojim vratima", tokom kojih će mladi i građani imati priliku da više saznaju o EU, ali i direktno razgovaraju sa predstavnicima EU o evropskoj perspektivi BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stanovi za 12 boračkih porodica

VLASENICA - Za smještaj 12 porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida u Vlasenici je u toku izgradnja stanova, vrijednih 270.000 KM, koju finansira Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske, uz učešće opštine, izjavio je Srni načelnik opštine Dragoslav Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici gazdinstva traže veće plate

VLASENICA - Sindikalna organizacija Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Birač" iz Vlasenice zaprijetila je štrajkom zaposlenih ako se u najskorije vrijeme ne poveća cijena rada u tom gazdinstvu na 130 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U razvoj poljoprivrede 720.000 evra

VLASENICA - Prezentacijom projekta i potpisivanjem partnerskih ugovora u Vlasenici je danas označen početak realizacije projekta "Uključiv ekonomski rast i stvaranje zaposlenja u istočnoj BiH - region Birač", vrijednog 720.000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mehmed Kuljančić prijavljen zbog prijetnji i uvreda

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv Mehmeda Kuljančića koji je na svom "Fejsbuk" profilu prijetio i vrijeđao srpski narod zbog teksta objavljenog u "Glasu Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisani ugovori sa 62 novih stipendista

VLASENICA - Načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović potpisao je danas ugovore sa 62 novih stipendista.

Opširnije...

Strana 1 od 22

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome