srijeda, 28. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Novim asfaltom do "Viline vlasi"

VIŠEGRAD - Još od predratnog vremena u Višegradu se planira rekonstrukcija puta Sase - Višegradska banja, dužine od oko pet kilometara, a ovih dana potpis za početak prve faze ovog projekta od značaja za Banjsko-rehabilitacioni centar "Vilina vlas" stavili su, načelnik Višegrada. Tomislav Popović. i direktor "Romanijaputeva" Sokolac, Mirko Pandurević.

Vrijednost radova koji su planirani za ovu godinu je 600.000 maraka i u cijelosti se finansira iz budžeta Opštine Višegrad.

Direktor "Romanijaputeva", Mirko Pandurević, rekao je da je ovo preduzeće u posljednjih nekoliko godina u kontinuitetu prisutno na ovim prostorima i da je već uspješno realizovalo niz značajnih projekata čiji je investitor opština Višegrad.

- Veoma mi je drago što smo potpisali ugovor o realizaciji još jednog značajnog projekta za opštinu Višegrad - rekao je Pandurević i naglasio da je riječ o prvoj fazi rekonstrukcije puta Sase - Višegradska banja, dužine 1.100 metara, koja podrazumijeva proširenje ove značajne saobraćajnice, te izgradnju pješačke staze i tri mosta s potpornim zidovima.

Tehnička operativa "Romanijaputeva", kako je rečeno, u potpunosti je spremna da odmah uđe u ovaj posao i da ga završi u planiranom roku od pet mjeseci, potvrdio je Pandurević.

Zadovoljstvo potpisivanjem ovog ugovora izrazio je i načelnik Popović.

- Posebno mi je drago što smo konačno potpisali ugovor o realizaciji projekta o kojem se ovdje priča i planira decenijama - rekao je Popović, najavljujući da se već za narednu godinu planira nastavak i kompletiranje radova u okviru druge faze ovog važnog infrastrukturnog projekta.

Popović je naglasio da je ovaj projekat izuzetno bitan za opštinu Višegrad zbog razvoja banjskog turizma, jer će obezbijediti kvalitetniji i bezbjedniji pristup poznatom lječilištu u Višegradskoj banji.


(www.palelive.com / Fokus)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter