ponedjeljak, 26. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Glasalo 56 odsto građana

VIŠEGRAD - U opštini Višegrad na referendumu o Danu Republike glasalo je 6.235 građana ili 56 odsto, potvrdio je Srni predsjednik Opštinske komisije za sprovođenje referenduma Boro Ninković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu "Male sokolske igre"

VIŠEGRAD - U Dobrunu kod Višegrada u subotu, 24. septembra, biće održana manifestacija "Male sokolske igre" na kojoj će učestvovati osnovci iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan Međunarodni festival folklora

VIŠEGRAD - Na Međunarodnom festivalu folklora, koji je večeras održan u Višegradu, učestvovalo je oko 300 omladinaca iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan Sabor srpskog izvornog pjevanja

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas održan Sabor izvornog srpskog pjevanja, na kome je učestvovalo oko 300 učesnika iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas Međunarodni festival folklora

VIŠEGRAD - U Višegradu će danas biti održan Međunarodni festival foklora na kojem će učestvovati kulturno-umjetnička društva iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu Međunarodni festival folklora

VIŠEGRAD - U Višegradu će u subotu, 16. septembra, biti održan Međunarodni festival foklora na kojem će učestvovati kulturno-umjetnička društva iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena retrospektivna izložba Ratka Lalića

ANDRIĆGRAD - U Galeriji Andrićevog instituta "Lubarda" u Andrićgradu otvorena je retrospektivna izložba slika akademskog slikara Ratka Lalića pod nazivom "Godišnja doba - zapisi na površini zemlje".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju "Drinski kotlić"

VIŠEGRAD - Turistička organizacija Višegrad organizovaće u nedjelju, 18. septembra, manifestaciju "Drinski kotlić", koja će biti održana na platou ispred hotela "Andrićev konak".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas Dan otvorenih vrata

ANDRIĆGRAD - Visoka škola dramskih umjetnosti u Andrićgradu organizovaće danas Dan otvorenih vrata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela nastava u svim školama

VIŠEGRAD - Nastava u novoj školskoj godini u svim školama u Višegradu, te u područnim odjeljenjima jutros je počela redovno, a ove godine upisano je i 76 prvačića, što je manje nego lani.

Opširnije...

Strana 1 od 145

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter