petak, 30. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava i 25 godina postojanja Hidroelektrane

VIŠEGRAD - Preduzeće "Hidroelektrane na Drini" iz Višegrada za 25 godina ostvarilo je proizvodnju 22.825 gigavat časova električne energije, što predstavlja veliki uspjeh firme koja je u proteklom periodu bilježila pozitivan trend poslovanja, rekao je direktor preduzeća Mile Lakić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan recitatorski program u crkvi povodom Savindana

VIŠEGRAD - U hramu Svetog cara Lazara u Andrićgradu održan je recitatorski program povodom svetitelja Svetog Save.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Sunčanica" danas besplatno za Višegrađane u bioskopu "Doli Bel"

ANDRIĆGRAD - U bioskopu "Doli Bel" u Andrićgradu, Višegrađani će danas besplatno moći da vide veliki filmski hit Nikite Mihalkova "Sunčanica".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje 26 godina rada

VIŠEGRAD - Hidroelektrana /HE/ "Višegrad" obilježiće sutra krsnu slavu - Svetog Savu i 25 godina rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Andrićgrad će postati univerzitetski grad

VIŠEGRAD - Idejni tvorac Andrićgrada Emir Kusturica kaže da mu je krajnji cilj da od Višegrada napravi univerzitetski grad, uprkos "primitivizmu i zadrtosti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba grafika Biljane Vuković

VIŠEGRAD - Direktor Andrićevog instituta Emir Kusturica rekao je večeras, otvarajući izložbu slikarke Biljane Vuković iz Beograda, da ljudi u Višegradu imaju priliku da vide izložbu kakvu svi centri u Evropi mogu da požele.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mihalkov posjetio grad od kamena

ANDRIĆGRAD - Ruski režiser Nikita Mihalkov posjetio je danas Andrićgrad, a domaćin mu je bio idejni tvorac i graditelj Emir Kusturica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano lovačko veče

VIŠEGRAD - Lovačko udruženje "Panos" iz Višegrada organizovalo je tradicionalno Lovačko veče, kome su prisustvovali domaći lovci iz Višegrada, gosti iz Lazareva, Lazarevca i Užica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kusturica i Kuaron otvorili restoran "Zlatna moruna"

VIŠEGRAD - Jedan od najznačajnijih režisera današnjice Alfonso Kuaron i srpski režiser Emir Kusturica otvorili su danas u Andrićgradu restoran "Zlatna moruna" u prisustvu velikog broja glumaca, novinara i drugih gostiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Glumci, režiseri i novinari u posjeti gradu od kamena

VIŠEGRAD - U posjeti Andrićgradu danas su boravili glumci, režiseri i novinari, gosti Festivala "Kustendorf" koji se održava na Mokroj Gori, a domaćin im je bio srpski režiser Emir Kusturica.

Opširnije...

Strana 1 od 103

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome