petak, 29. april 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

U utorak izložba slika Bojana Otaševića

VIŠEGRAD - U galeriji "Lubarda" u Andrićevom institutu, u utorak, 3. maja, biće otvorena izložba slika Bojana Otaševića iz Kragujevca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U svim hramovima biće služene vaskršnje liturgije

VIŠEGRAD - Na području opštine Višegrad u svim hramovima biće služene vaskršnje liturgije, rekao je Srni sveštenik Aleksandar Topalović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na projekat razvoja malinarstva 110.000 KM

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković potpisao je danas 25 ugovora sa korisnicima projekta "Razvoj malinarstva na području opštine Višegrad".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prošle godine šest slučajeva nasilja u porodici

VIŠEGRAD - Na području opštine Višegrad prošle godine registrovano je šest slučajeva nasilja u porodici i svi su procesuirani, a počiniocima su izrečene adekvatne mjere, rekla je kriminalistički inspektor Policijske stanice Višegrad Gorana Kostadinov.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisane knjige Gordane Milošević

VIŠEGRAD - U Domu kulture u Višegradu večeras su promovisane knjige poezije "Zagrljeni prsti", "Raskopčaj ljubav" i "Drhtaj zore", čiji je autor Gordana Milošević iz Vlasenice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za odbojkašice u "Hidroelektranama na Drini"

VIŠEGRAD - U upravnoj zgradi preduzeća "Hidroelektrane na Drini" u Andrićgradu organizovan je prijem za članove Odbojkaškog kluba "Hidroelektrane na Drini" povodom 40 godina postojanja kluba i osvojene titule šampiona Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

OK "He na Drini" obilježio 40 godina postojanja

VIŠEGRAD - Odbojkaški klub "Hidroelektrane /HE/ na Drini" Višegrad obilježio je danas 40 godina postojanja, a tim povodom odigrana je utakmica sa beogradskom "Crvenom zvezdom".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen pomen blaženopočivšem mitropolitu Nikolaju

VIŠEGRAD - Liturgija i polugodišnji pomen blaženopočivšem mitropolitu dabrobosanskom Nikolaju služeni su danas u manastiru Dobrun kod Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija stvaralaštva Angeline Petrović

VIŠEGRAD - U knjižari "Ili-ili" u Andrićgradu održana je promocija dosadašnjeg stvaralaštva spisateljice Angeline Petrović iz Obrenovca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Višegrađanka pobijedila na konkursu poezije u Londonu

VIŠEGRAD - Milica Mikavica Miletić, rođena Višegrađanka koja živi u Londonu, osvojila je prvo mjesto u kategoriji proze na srpskom jeziku na Drugom međunarodnom konkursu poezije i proze koji je organizovala Srpska biblioteka u Londonu.

Opširnije...

Strana 1 od 136

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter