utorak, 21. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Održan 9. Memorijalni karate turnir "Vidoje Andrić"

VIŠEGRAD - U Višegradu je održan 9. Memorijalni turnir u karateu "Vidoje Andrić", u znak sjećanja na dugogodišnjeg takmičara i trenera višegradskog Karate kluba "Drina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U mjestu Kotuš opljačkana vikendica

VIŠEGRAD - Nepoznati počinioci su iz vikendice u mjestu Kotuš, opština Višegrad, ukrali resiver, led televizor, pribor za pecanje i solarni panel, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do 11.00 časova glasalo 25 odsto birača

VIŠEGRAD - Na području opštine Višegrad do 11.00 časova glasala su 2.888 birača ili 25 odsto od ukupnog broja upisanih birača, saopštila je Opštinska izborna komisija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan rođenja nobelovca Ive Andrića

VIŠEGRAD - Predstavnici Andrićgrada položili su cvijeće na spomenik u Andrićgradu u znak sjećanja na dan rođenja nobelovca Ive Andrića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga "Pošten poslanik i druge bajke"

VIŠEGRAD - U Andrićgradu je promovisana knjiga "Pošten poslanik i druge bajke - Pisma iz susedstva", autora Radoja Andrića iz Užica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas promocija knjige Radoja Andrića

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu danas će biti promovisana knjiga Radoja Andrića "Pošten poslanik i druge bajke" - Pisma iz susedstva, u izdanju banjalučke izdavačke kuće "Besjeda".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usaglašen tekst Povelje za čist Lim i Drinu

VIŠEGRAD - Ministarstva Republike Srpske, Srbije i Crne Gore zadužena za ekologiju usaglasila su tekst Povelje za čist Lim i Drinu, koja će omogućiti dugoročno pokretanje aktivnosti prekogranične saradnje o ovom pitanju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena "Nedjelja djeteta"

VIŠEGRAD - Dječije obdanište "Neven" u Višegradu organizovalo je u okviru "Nedjelje djeteta" niz aktivnosti, među kojima su radovi o temi dječijih prava, "Atelje pod vedrim nebom" i "Dan otvorenih vrata", kaže direktor ove ustanove Mladenka Vilotić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učesnici "Jahorina film festivala" u Andrićgradu

ANDRIĆGRAD - Učesnici "Jahorina film festivala" danas su, u okviru programa manifestacije, posjetili Andrićgrad i u bioskopu "Doli Bel" prikazali tridesetominutni film Ratka Orozovića, umjetničkog direktora i osnivača festivala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prodavali lijekove sa liste opojnih droga

VIŠEGRAD - Zbog neovlaštenog stavljanja u promet lijekova sa liste opojnih droga, policija u Višegradu izvršila je pretrese kod dva lica, od kojih je jedno od ranije poznato policiji kao uživalac opojnih droga, te pronašla i oduzela kapsule lijeka "tramadol".

Opširnije...

Strana 1 od 94

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome