subota, 25. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Počeo prvi Sajam knjiga u Andrićgradu

ANDRIĆGRAD - Prvi Sajam knjiga, koji je okupio više od 40 izlagača iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore, počeo je danas u Andrićgradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo naučni skup o Petru Kočiću

ANDRIĆGRAD - U Andrićevom institutu u Andrićgradu danas je počeo naučni skup posvećen djelu Petra Kočića, koji je okupio oko 30 učesnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izloženi ruski suveniri i rukotvorine

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu su izloženi ruski suveniri i rukotvorine, u okviru kulturne razmjene koja je dogovorena između Predstavništva Republike Srpske u Ruskoj Federaciji i Ambasade Rusije u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje prvi Sajam knjiga

ANDRIĆGRAD - Na Vizantijskom trgu u Andrićgradu sutra počinje prvi Sajam knjiga koji će trajati do 10. jula.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za učesnika Balkanskog prvenstva u informatici

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković organizovao je prijem za Branka Fuluriju, koji će predstavljati BiH na informatičkoj Balkanijadi na Kipru od 27. juna do 2. jula i Olimpijadi u Kazanju u Rusiji krajem avgusta ove godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana manifestacija "Zlatne ruke Podrinja"

VIŠEGRAD - Na višegradskoj ćupriji danas je održana turistička manifestacija "Zlatne ruke Podrinja", na kojoj je učestvovalo oko dvadesetak izlagača iz Prijedora, Dervente, Sokoca, Rudog, Istočnog Sarajeva, Rogatice, Foče, Trebinja, Višegrada, kao i iz Užica i LJubovije iz Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priznanje predsjedniku društva bibliotekara Srpske

VIŠEGRAD - Predsjednik Društva bibliotekara Republike Srpske Stojka Mijatović iz Višegrada dobitnik je internacionalne "Zlatne plakete zahvalnosti" za 15 godina saradnje sa mrežom "Biblioteke našeg okruženja" i Internet klubom Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kroz dobojski logor prošlo gotovo 46.000 Srba

ANDRIĆGRAD - U Hramu Svetog cara Lazara u Andrićgradu večeras je održana akademija u znak sjećanja na Srbe koji su stradali u dobojskom logoru koji je osnovala Austrougarska prije 100 godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najbolja pjesma Momčila Bakrača

ANDRIĆGRAD - Pjesma "Kraj Drine vez od kamena" Momčila Bakrača iz Vrbasa osvojila je prvo mjesto na drugom konkursu "Pjesme Andrićgradu" na koji je stiglo 230 radova iz 11 zemalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Branko Fulurija plasirao se na informatičku olimpijadu

VIŠEGRAD - Maturant Srednje škole "Ivo Andrić" iz Višegrada Branko Fulurija osvojio je danas drugo mjesto na takmičenju iz informatike u Sarajevu i plasirao se na Informatičku olimpijadu i Balkanijadu.

Opširnije...

Strana 1 od 140

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter