četvrtak, 23. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Sastanak privrednika 3. marta

VIŠEGRAD - U Andrićgradu će 3. marta biti održan sastanak privrednih subjekata iz Višegrada, te gostiju iz Bijeljine i Banjaluke, s ciljem jačanja privrednog razvoja Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu Prva sjednica Ronilačkog saveza Srpske

VIŠEGRAD - U Domu kulture u Višegradu, u subotu, 25. februara, biće održana Prva sjednica Ronilačkog saveza Republike Srpske, potvrđeno je novinarima iz Ronilačkog saveza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na turniru učestvovalo 320 mladih fudbalera

VIŠEGRAD - Na dvodnevnom turniru u malom fudbalu "Bambi kup 2017", koji je održan u Višegradu, takmičile su se 22 ekipe sa ukupno 320 mladih fudbalera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Đurević sa direktorom "Unis-Uša" o proširenju proizvodnje

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević razgovarao je danas sa direktorom višegradske fabrike čeličnih užadi "Unis-Uša" Aleksandrom Mandićem o mogućnostima proširenja proizvodnje i novog zapošljavanja u ovoj fabrici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Postoji opasnost od urušavanja mosta Mehmed paše Sokolovića

VIŠEGRAD - Načelnik Višegrada Mladen Đurević upozorio je da postoji opasnost od urušavanja mosta Mehmed paše Sokolovića nakon rekonstrukcije, te apelovao na izvođače radova i investitore da što prije reaguju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan sastanak o formiranju zemljoradničke zadruge

VIŠEGRAD - U Andrićgradu je održan sastanak poljoprivrednih proizvođača, kao i predstavnika opštine Višegrad i Rudo, te predstavnika poljoprivrednih udruženja s ciljem da se osnuje zemljoradnička zadruga u Višegradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas obilježavanje Prvog srpskog ustanka i Dana boraca

VIŠEGRAD - Služenjem parastosa i polaganjem cvijeća U Višegradu će danas biti obilježeni 213 godina od podizanja Prvog srpskog ustanka i Dan boraca odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske u kojem su za Srpsku život dala 23.184 vojnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo preseljenje opštinske uprave u Andrićgrad

VIŠEGRAD - U Gradskoj kući u Andrićgradu održan je stručni kolegijum načelnika opštine Višegrad povodom početka preseljenja višegradske opštinske uprave u nove prostorije Gradske kuće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Višegradski karatisti osvojili pet medalja

VIŠEGRAD - Na Međunarodnom karate turniru "Valetinovo" koje je održano u Tuzli, višegradski karatisti osvojili su pet medalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stambeno zbrinuti romsku porodicu Hrustić

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas na sastanku načelnika opštine Mladena Đurevića sa predstavnicima OEBS-a i romskim porodicama dogovoreno da se, uz pomoć Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH, pokušaju naći sredstva za stambeno zbrinjavanje porodice Hrustić, uz uslov da njihova djeca pohađaju nastavu.

Opširnije...

Strana 1 od 155

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter