petak, 06. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Promocija knjiga Vanje Bulića

ANDRIĆGRAD - Knjiga "Devedesete" i roman "Dosije Bogorodica", autora Vanje Bulića večeras će biti promovisane u Andrićgradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opravdanost ulaganja u Andrićgrad

ANDRIĆGRAD - Od početka izgradnje Andrićgrada do danas putem angažovanja lokalnih dobavljača i izvođača u privredu opštine Višegrad plasirano je 13 miliona KM, potvrdio je Srni menadžer Andrićgrada Đorđije Šipčić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Konkurs za Vaskršnju priču

VIŠEGRAD - Redakcija časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko" objavila je Konkurs za kratku priču na temu "Hristos Vaskrse" na koji autori do 10. aprila mogu slati radove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Andrićgrad i Višegrad u centru pažnje

VIŠEGRAD - Turistička organizacija Višegrad predstavila je na proteklom Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu najvažnije turističke vrijednosti, a centralno mjesto bilo je rezervisano za Andrićgrad i višegradsku ćupriju, kao najznačajnije turističke potencijale, potvrdila je direktor ove organizacije Olivera Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje obnova spomen-kapele u Vardištu

VIŠEGRAD - Obnova spomen-kapele u Vardištu kod Višegrada počeće ove godine, kada se navršava jedan vijek od pogibije 440 boraca na tom mjestu u Prvom svjetskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oprez prilikom čišćenja i paljenja

VIŠEGRAD - Starješina Vatrogasne jedinice Višegrad Ranko Šimšić apelovao je danas da građani budu obazrivi prilikom paljenja i čišćenja korova, ističući da će prema onima koji izazovu požar biti primijenjene zakonske mjere.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pripremljen bogan promotivni materijal za sajam turizma

VIŠEGRAD - Za Međunarodni sajam turizma, koji sutra počinje u Beogradu, Turistička organizacija opštine Višegrad pripremila je bogat promotivni materijal, kažu u ovoj organizaciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učešće na Međunarodnom sajmu u Brogradu

VIŠEGRAD - Turistička organizacija Višegrada predstaviće se na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će biti održan od sutra do 22. februara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga " Nekad, neko, negdje "

ANDRIĆGRAD - U knjižari "Ili-ili" u Andrićgradu promovisana je knjiga "Nekad, neko, negde", književnika Milana Ružića iz Lučana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Savanović: Ne dovoditi u pitanje slobodu srpskog naroda

VIŠEGRAD - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović izjavio je danas u Dobrunu, na obilježavanju 211 godina od podizanja Prvog srpskog ustanka, da niko ne smije dovesti u pitanje slobodu srpskog naroda, jer je do nje teško doći.

Opširnije...

Strana 1 od 105

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome