srijeda, 30. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Višegrad

El. pošta Štampa

Otkazani "Dani višegradskog meda"

VIŠEGRAD - Manifestacija "Dani višegradskog meda", koja je trebalo da bude održana polovinom avgusta, otkazana je zbog loše pčelarske godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen stradalim srpskim civilima u Jelašcima

VIŠEGRAD - Predstavnici Opštinske boračke organizacije Višegrad posjetiće selo Jelašce 1. avgusta i prislužiti svijeće za deset srpskih civila, koje su 22. avgusta 1992. godine mučki ubili pripadnici takozvane Armije BiH, saopšteno je u ovoj organizaciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela ljetna škola Akademija "Andrić"

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas, u organizaciji Odjeljenja za književnost Andrićevog instituta u Andrićgradu, počela sa radom LJetna škola Akademija "Andrić" na kojoj učestvuje 50 studenata iz Republike Srpske, Srbije, i Univerziteta "Friborg" iz Švajcarske.O temi "Prvi svjetski rat i književnost" govoriće pet predavača, profesora sa filozofsk...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kajacima plove Drinom, Savom i Dunavom

VIŠEGRAD - Ekološko-veslačka ekspedicija, koju čini 12 učenika gimnazije iz Sombora, stigla je danas kajacima do Višegrada, a krenula je od ušća Tare u Pivu, gdje nastaje Drina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počele pripreme za Balkanski šampionat u veslanju

VIŠEGRAD - U Višegradu su počele pripreme za Balkanski šampionat u veslanju koji će, u organizaciji Veslačkog saveza Republike Srpske, biti održan na rijeci Drini od 5. do 7. septembra.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Ultramaraton do Starog mosta u Mostaru

VIŠEGRAD - Ultramaratonac Aleksandar Golo iz Mostara započeo je danas trku od mosta Mehmed-paše Sokolovića na Drini u Višegradu prema Starom mostu u Mostaru, na koji će stići poslije 30 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U infrastrukturu ove godine milion KM

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković izjavio je danas da će iz ovogodišnjeg opštinskog budžeta za obnovu gradske i seoske infrastrukture biti izdvojeno oko milion KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas u Vardištu memorijal "Dragan Grujević Gaga"

VIŠEGRAD - U Vardištu kod Višegrada danas će biti održan tradicionalni turnir u malom fudbalu, koji će imati memorijalni karakter kao znak sjećanja na nedavno preminulog mladića iz ovog mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija: Izvođač radova obećao da će otkloniti greške

VIŠEGRAD - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija izjavio je danas da su predstavnici turske agencije za saradnju i koordinaciju TIKA i firme "ER-BU" obećali da će otkloniti tehničke greške da bi mogli biti nastavljeni radovi na rekonstrukciji mosta Mehmed-paše Sokolovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Memorijal "Dragan Grujević Gaga" 20. jula u Vardištu

VIŠEGRAD - U Vardištu kod Višegrada u nedjelju, 20. jula, biće održan tradicionalni turnir u malom fudbalu, koji će imati memorijalni karakter kao znak sjećanja na nedavno preminulog mladića iz ovog mjesta.

Opširnije...

Strana 1 od 89

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome