petak, 18. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga "Višegrad od davnina do 1918.godine"

VIŠEGRAD - U Gradskoj galeriji u Višegradu predstavljena je knjiga "Višegrad od davnina do 1918. godine", autora Aleksandra Savića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sokolići prikupili pomoć za lica sa invaliditetom

VIŠEGRAD - Oko 70 članova sportske sekcije "Bambi soko" Srpskog sokolskog društva "Soko" iz Dobruna sakupilo je pomoć u hrani, odjeći i vaskrišnjim jajima, koja je danas uručena korisnicima Doma za lica sa invaliditetom na brdu Okolišta kod Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kako su srpski ljekari liječili neprijatelja

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu danas je promovisan četvrti broj "Istorijskih svesaka", u izdanju Istorijskog odjeljenja Andrićevog instituta, koji je posvećen nedovoljno istraženoj temi rada bolnice u Valjevu 1914. i 1915. godine, kao jedinstvenom primjeru humanizma, ne samo u Prvom svjetskom ratu, već i u istoriji ratovanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nije bilo logora za Bošnjake

VIŠEGRAD - Predsjednik Medžlisa Islamske zajednice u Višegradu Bilal Memišević rekao je da na mjestu sadašnjeg Andrićgrada za vrijeme rata nisu postojali logori za Bošnjake, niti su se tu desili zločini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija četvrtog broja "Istorijskih svesaka"

VIŠEGRAD - U Andrićevom institutu u Andrićgradu danas će biti promovisan četvrti broj "Istorijskih svesaka", u izdanju Istorijskog odjeljenja Andrićevog instituta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ruski dobrovoljci ginuli braneći srpsku zemlju

VIŠEGRAD - Na Srpskom vojničkom groblju na Megdanu u Višegradu danas je, povodom Dana ruskih dobrovoljaca, sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve služilo parastos za 49 dobrovoljaca, koji su poginuli u redovima Vojske Republike Srspke /VRS/ tokom odbrambeno-otadžbinskog rata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu parastos ruskim dobrovoljcima

VIŠEGRAD - Na Vojničkom groblju na Megdanu u Višegradu u subotu, 12. aprila, biće služen parastos ruskim dobrovoljcima poginulim u redovima Vojske Republike Srpske tokom odbrambeno-otadžbinskog rata, saopšteno je iz opštinske Boračke organizacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena krsna slava

VIŠEGRAD - Zaposleni u Radio-Višegradu proslavili su danas krsnu slavu tog radija Blagovijesti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podnesen izvještaj zbog prevare

VIŠEGRAD - Policijska stanica u Višegradu dostavila je Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica čiji inicijali su E.A, nastanjenog u Kantonu Sarajevo, osumnjičenog za počinio krivično djelo prevara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Andrić: Samo vi radite svoj posao

VIŠEGRAD - Andrićgrad sa tla ne mogu podići ni mnogo jače oluje, ni povodnji i on će ostati tamo gdje jeste, tužne sudbine poput đuprije na Drini koju su neimari gradili danju, a oni drugi rušili noću, navodi se u otvorenom pismu javnosti predsjednika Skupštine Andrićgrada Radoja Andrića povodom stalnih napada pojedinih medija na grad od kamen...

Opširnije...

Strana 1 od 76

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome