četvrtak, 28. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Višegrad

El. pošta Štampa

Za podsticaj pčelarima 18.000 KM

VIŠEGRAD - Opština Višegrad izdvojila je iz budžeta 18.000 KM za podsticaje pčelarima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Užičanin ponovo pobjednik "Skokova sa višegradske ćuprije"

VIŠEGRAD - Pobjednik Osmih "Skokova sa višegradske ćuprije", koji su danas održani u Višegradu, je Borko Miladinović iz Užica, kome je ovo četvrta pobjeda na manifestaciji koju je organizovala Turistička organizacija grada na Drini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poštovani kulturno nasljeđe svih naroda

VIŠEGRAD - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović otvorila je Šesti međunarodni dječji festival folklora "Licidersko srce" u Andrićgradu u Višegradu i istakla da je veoma važno da se u okviru brojnih zajedničkih projekata koje realizuju vlade Republike Srpske i Srbije našla i ova manifestacija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Višegradski ribolovci pobjednici "Drinskog kotlića"

VIŠEGRAD - Pobjednik "Drinskog kotlića", takmičenja u pripremanju riblje čorbe koje je danas održano u Višegradu, je ekipa višegradskog Udruženja ribolovaca "Drinska jezera".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gladna godina, nezapamćena u proteklih 70 ljeta

VIŠEGRAD - Seljaci u višegradskim selima kažu da je 2014. u neku ruku gladna godina i da je nezapamćeno u ovom voćarskom kraju, iz koga se, prije rata na vagone šljiva požegača izvozilo na tržište BiH, da ovih dana nema "mive" ni za jelo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turističke manifestacije smjenjuju jedna drugu

VIŠEGRAD - U Višegradu će u nedjelju, 17. avgusta, biti održano takmičenje za najbolje i najukusnije spremljenu riblju čorbu od drinske ribe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na kraju kviz znanja i maskenbal

VIŠEGRAD - U Višegradu je kvizom znanja i maskenbalom na ulicama završena dječija ljetna radionica koju je organizovala Narodna biblioteka iz ovog grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pravo glasa ima 11.016 birača

VIŠEGRAD - Predsjednik Opštinske izborne komisije /OIK/ Višegrad Boro Ninković potvrdio je danas da na opštim izborima 12. oktobra pravo glasa u ovoj opštini ima 11.016 birača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Knjiga "Neškovići iz Ilina do Goražda"

VIŠEGRAD - Izdavačaka kuća "Dabar" iz Dobrunske Rijeke izdala je danas knjigu autora Tomislava Neškovića pod nazivom "Neškovići iz Ilina kod Goražda".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sve spremno za 21. Saborovanje likovnih umjetnika

VIŠEGRAD - U Gradskoj galeriji u Višegradu sve je spremno za 21. Saborovanje likovnih umjetnika od 24. do 29. avgusta, na kojem će učestvovati više od 35 umjetnika iz Rusije, Makedonije, Bugarske, Belgije, Srbije i Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 1 od 90

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome