subota, 28. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Defile višegradskih maturanata

VIŠEGRAD - Maturanti Srednje škole "Ivo Andrić" iz Višegrada prodefilovali su centrom grada, a na maturskoj večeri nagrađeni su učenik generacije i učenik koji je osvojio prvo mjesto na republičkom takmičenju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan maskenbal obdaništa "Neven"

VIŠEGRAD - Mališani iz višegradskog obdaništa "Neven", njih oko 150, učestvovalo je na tradicionalnom maskenbalu koji se organizuje skoro deceniju i postao je tradicija u Višegradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za najuspješnije učenike Srednje škole

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković danas je upriličio prijem za učenike Srednje škole "Ivo Andrić" koji su ostvarili najbolje rezultate na regionalnim i republičkim takmičenjima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisani romani "Dohvatiti snove" i "Dorćolske lipe"

VIŠEGRAD - U Višegradu su promovisane knjige "Dohvatiti snove", autora Save Škobića iz Višegrada i "Dorćolske lipe" Miroslave Đušić Nedeljković iz Beograda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan osnovne škole "Vuk Karadžić"

VIŠEGRAD - U Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Višegradu prigodnim programom i dodjeljivanjem plaketa i zahvalnica obilježen je Dan škole u prisustvu roditelja i brojnih gostiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljeno 80 doza krvi

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas organizovana akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u kojoj je prikupljeno 80 doza dragocjene tečnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrana predstava "Svastike"

VIŠEGRAD - U bioskopu "Doli Bel" u Andrićgradu večeras je u okviru festivala "Višegrad fest inspajr forum", odigrana predstava "Svastike", u izvođenju amaterskog pozorišta iz Viteza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od sutra do 23. maja pozorišne predstave i radionice

ANDRIĆGRAD - Dis pozorište mladih iz Banjaluke, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo "Prosvjeta" iz Višegrada i Andrićgrad organizuju od sutra do 23. maja "Višegrad fest inspajer forum".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana šahovska simultanka sa Ljubojevićem

VIŠEGRAD - U upravnoj zgradi "Hidroelektrana na Drini" u Višegradu održana je šahovska simultanka sa srpskim šahistom LJubomirom LJubojevićem, koji je svrstan među deset najboljih šahista u svijetu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U četvrtak obilježavanje 24 godine od osnivanja Višegradske brigade

VIŠEGRAD - Boračka organizacija opštine Višegrad obilježiće u četvrtak, 19. maja, 24 godine od osnivanja Višegradske brigade Vojske Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 1 od 138

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter