subota, 25. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Ako nemate dozvolu "Budimpešte" - bićete prizemljeni ili spinovani

ANDRIĆGRAD - Kao što su turske vlasti prizemljile predsjednički avion Milorada Dodika na letu ka Jerevanu, tako su i Dodikove poruke iz intervjua "Iskri" na putu do javnosti pokušali da prizemlje zagrebački "Jutarnji list" i beogradski "B92", istakao je novinar Radoje Andrić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Prilozi nastavi srpskog jezika i književnosti"

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu je večeras promovisana knjiga "Prilozi nastavi srpskog jezika i književnosti" autora Rada L. Lalovića, u izdavaštvu Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" i Centra za kulturu i informisanje iz Foče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akademija scenskih umjetnosti biće najsnažnija škola režije

ANDRIĆGRAD - Direktor Andrićevog instituta Emir Kusturica rekao je Srni da će Akademija scenskih umjetnosti u Andrićgradu, koja će prve studente primiti u oktobru, biti najopremljenija i najsnažnija škola režije i glume u regionu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Andrićgrad postaje prijestolnica kulture

ANDRIĆGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Andrićgrad postaje prijestonica kulture u Srpskoj i naglasio da ljudi treba da se okupe oko ovakvih projekata i da ih podrže.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan sporazum o očuvanju istorije Prvog svjetskog rata

ANDRIĆGRAD - Direktor Andrićevog instituta Emir Kusturica i osnivač Fondacije "Lisicin" Anatolij Lisicin potpisali su u Andrićgradu sporazum o zajedničkoj saradnji u očuvanju istorijskih spomenika Prvog svjetskog rata u Rusiji i na Balkanu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan festival dječijeg folklora

ANDRIĆGRAD - Na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu održan je 12. Međunarodni festival dječijeg folklora, koji je okupio 350 učesnika iz Slovačke, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske i Federacije BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen regionalni turnir Malih olimpijskih igara u odbojci

VIŠEGRAD - Muška odbojkaška ekipa Osnovne škole iz Mokrog kod Pala osvojila je prvo mjesto na regionalnom turniru Malih olimpijskih igara, koji je organizovan u Višegradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba slika Naoda Zorića

ANDRIĆGRAD - U galeriji "Lubarda" u Andrićevom institutu večeras je otvorena izložba slika crnogorskog slikara Naoda Zorića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počele Male olimpijske igre

VIŠEGRAD - U Višegradu je, u oviru Malih olimpijskih igara, počelo regionalno takmičenje muških i ženskih ekipa u odbojci za učenike osnovnih škola Sarajevsko–romanijske i Gornjodrinske regije, na kojem učestvuje oko 150 učenika osnovnih škola.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljeno 50 doza krvi

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas organizovana akcija dobrovoljnog davalaštva krvi tokom koje je prikupljeno 50 doza dragocjene tečnosti.

Opširnije...

Strana 1 od 109

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome