srijeda, 03. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Višegrad

El. pošta Štampa

Donacije iz neto dobiti 1,5 miliona KM

VIŠEGRAD - Nadzorni odor "Hidrelektrana na Drini" odlučio je da iz Fonda za donacije preduzeća raspodijeli 1,5 miliona KM za kulturu, obrazovanje, sport, socijalnu pomoć i u humanitarne svrhe, rekao je direktor ovog kolektiva Mile Lakić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kesten opet probeharao

VIŠEGRAD - Zaposleni u ljetnoj bašti Hotela "Andrićev konak" kod Ćuprije na Drini u Višegradu bili su iznenađeni kada su vidjeli da je stoljetni kesten ponovo probeharao.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skoro sve spremno za Balkansko prvenstvo

VIŠEGRAD - Predsjednik Veslačkog saveza BiH Nebojša Marković potvrdio je da su u završnoj fazi pripreme za Balkansko juniorsko prvenstvo u veslanju, koje će od 5. do 7. septembra biti održano na rijeci Drini nizvodno od Andrićgrada i Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Most Mehmed-paše Sokolovića zatvoren i za pješake

VIŠEGRAD - Most Mehmed-paše Sokolovića na Drini u Višegradu, zbog nastavka radova, zatvoren je i za pješake, što ne pamte ni najstariji Višegrađani.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijedna dokumentarna građa o Sarajevskom atentatu

VIŠEGRAD - Predsjednik Matice Srpske Dragan Stanić svečano je večeras u Galerije Andrićevog instituta u Andrićgradu otvorio izložbu arhivske građe "Mlada Bosna i Sarajevski atentat" koja svojom edukativnošću na najbolji način oslikava prilike uoči, za vrijeme i nakon Sarajevskog atentata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svjedočanstva sa srpskog fronta 1914. godine

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu danas je promovisan avgustovski broj "Istorijskih svesaka" u izdanju Andrićevog instituta, koji je posvećen srpskom frontu 1914. godine, sa naglaskom na sjajnu pobjedu srpske vojske u Cerskoj bitki.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za podsticaj pčelarima 18.000 KM

VIŠEGRAD - Opština Višegrad izdvojila je iz budžeta 18.000 KM za podsticaje pčelarima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Užičanin ponovo pobjednik "Skokova sa višegradske ćuprije"

VIŠEGRAD - Pobjednik Osmih "Skokova sa višegradske ćuprije", koji su danas održani u Višegradu, je Borko Miladinović iz Užica, kome je ovo četvrta pobjeda na manifestaciji koju je organizovala Turistička organizacija grada na Drini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poštovani kulturno nasljeđe svih naroda

VIŠEGRAD - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović otvorila je Šesti međunarodni dječji festival folklora "Licidersko srce" u Andrićgradu u Višegradu i istakla da je veoma važno da se u okviru brojnih zajedničkih projekata koje realizuju vlade Republike Srpske i Srbije našla i ova manifestacija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Višegradski ribolovci pobjednici "Drinskog kotlića"

VIŠEGRAD - Pobjednik "Drinskog kotlića", takmičenja u pripremanju riblje čorbe koje je danas održano u Višegradu, je ekipa višegradskog Udruženja ribolovaca "Drinska jezera".

Opširnije...

Strana 1 od 91

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome