subota, 20. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Prikupljeno 1.200 KM za lica sa invaliditetom

VIŠEGRAD - Pozivom na humanitarni broj 1412 građani su prikupili 1.200 KM, a cjelokupan iznos biće uplaćen Udruženju lica sa invaliditetom "Moj prijatelj" iz Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikoljdanski pokloni za korisnike doma za lica sa invaliditetom

VIŠEGRAD - Aktiv žena SNSD-a iz Višegrada uručio je danas nikoljdanske poklone sa voćem i slatkišima korisnicima višegradskog Doma za lica sa invaliditetom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Božićni turnir u malom fudbalu

VIŠEGRAD - U Višegradu će od 25. decembra do 5. januara biti održan tradicionalni Božićni turnir u malom fudbalu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga "Dukati pod brezom"

VIŠEGRAD - Zbirka pjesama "Dukati pod brezom", autora Vesne Kojić, predstavljena je u Domu kulture u Višegradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gdje su ubice Srba?

VIŠEGRAD - Porodice srpskih žrtava iz proteklog rata traže da napokon budu pronađeni izvršioci i nalogodavci ubistava srpskog stanovništva na području Sarajevsko-romanijske regije i optužuju Tužilaštvo BiH za opstrukcije u tim predmetima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana zbirka poezije "Džaba džez"

VIŠEGRAD - Beogradski pjesnik Valentina S. Topalović promovisala je večeras u Gradskoj galeriji u Višegradu svoju drugu zbirku poezije pod naslovom "DŽaba džez".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen nacrt budžeta za 2015. godinu

VIŠEGRAD - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Višegrad usvojili su Nacrt budžeta ove opštine za 2015. godinu u iznosu od 7.615.600 KM, što je za oko 10 odsto manje u odnosu na ovogodišnji budžet.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan humanitarni koncert

VIŠEGRAD - U Višegradu je večeras održan humanitarni koncert u organizaciji Udruženja "Moj prijatelj", a sva prikupljena sredstva namijenjena su djeci sa poteškoćama u razvoju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humanitarni koncert posvećen djeci ometenoj u razvoju

VIŠEGRAD - U Višegradu će sutra biti održan humanitarni koncert sa kojeg će sav prihod biti namijenjen za kupovinu božićnih paketića za djecu sa poteškoćama u razvoju, saopšteno je iz Udruženja "Moj prijatelj" koje je organiztor.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Konkurs za izbor najbolje razglednice

VIŠEGRAD - Hram Svetog cara Lazara u Andrićgradu raspisao je konkurs za izbor najbolje razglednice, koji će biti otvoren do 31. decembra.

Opširnije...

Strana 1 od 99

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome