četvrtak, 24. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

"Eko-zona" će čistiti grad

VIŠEGRAD - Članovi Udruženja građana "Eko-zona" iz Višegrada najavili su da će se u nedjelju, 27. aprila, uključiti u svjetski ekološki projekat "Uradimo to" /"Let`s Do It, World Clean Up 2014"/ i time doprinijeti akciji "Mjesec dana čistoće", koju provodi opština.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Višegradu vraćeno skoro 10 miliona KM

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Goran Lončarević rekao je da je Višegradu za dvije i po godine, od kako se realizuje projekat Andrićgrad, vraćeno skoro 10 miliona KM od uloženih sredstava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela revija ruskog filma

VIŠEGRAD - U Multipleksu "Doli Bel" u Andrićgradu večeras je projekcijom filma "Ostrvo" Pavela Lungina počela Prva revija ruskog filma, na kojoj će za tri dana biti prikazano sedam filmova poznatih režisera iz Rusije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srpski odbojkaš podržao izgradnju grada od kamena

ANDRIĆGRAD - Jedan od najboljih srpskih odbojkaša Vladimir Vanja Grbić rekao je da je došao u Andrićgrad sa namjerom da "obiđe ovo velelepno zdanje i podrži idejnog tvorca grada od kamena Emira Kusturicu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Regata startuje u subotu u Setihovu

VIŠEGRAD - Veslačka regata kajak-kanu "Lim-Drina-Sava" biće organizovana od 26. aprila do 3. maja na kojoj je planiran dolazak učesnika iz 10 evropskih zemalja, najavili su danas organizatori ove manifestacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Od Boraka do Višegrada"

VIŠEGRAD - U Domu kulture u Višegradu predstavljena je knjiga "Od Boraka do Višegrada - Ilija Sarić, sokolaš i ravnogorac" autora Sretena Jakovljevića iz Beograda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinju "Dani ruskog filma"

ANDRIĆGRAD - U multipleksu "Doli Bel" u Andrićgradu od sutra do petka, 25. aprila, biće održani "Dani ruskog filma".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tradicionalne Vaskršnje svečanosti u Dobrunskoj Rijeci

Drugog dana Vaskrsa u porti manastira „Svetog Nikole“ u Dobrunskoj Rijeci, u organizaciji Srpskog sokolskog društva „Soko“ i manastirskog bratstva, održane su tradicionalne Vaskršnje svečanosti kojima je prisustvovalo preko 200 pravoslavnih vjernika iz Višegrada i susjednih mjesta, među kojima su bili najbrojniji mladi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služena vaskršnja liturgija

VIŠEGRAD - U hramu Svetog cara Lazara i kosovskih mučenika u Andrićgradu u Višegradu u ponoć je prvi put služena sveta vaskršnja liturgija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga "Višegrad od davnina do 1918.godine"

VIŠEGRAD - U Gradskoj galeriji u Višegradu predstavljena je knjiga "Višegrad od davnina do 1918. godine", autora Aleksandra Savića.

Opširnije...

Strana 1 od 77

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome