ponedjeljak, 25. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

U Starom Brodu služen pomen za 6.000 ubijenih Srba

VIŠEGRAD - U spomen-kapeli u Starom Brodu kod Višegrada danas je služena sveta liturgija i pomen za više od 6.000 Srba koje su u proljeće 1942. godine ubile ustaše, pripadnici Crne legije Jure Francetića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manastir Svetog Nikolaja proslavio krsnu slavu

VIŠEGRAD - Manastir Svetog Nikolaja u Dobrunskoj Rijeci kod Višegrada proslavio je krsnu slavu - prenos moštiju Svetog Nikolaja, uz sasluženje četiri monaha i 10 sveštenika Mitropolije dabrobosanske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potreban nacionalni program oporavka

ANDRIĆGRAD - Na naučnom skupu o nacionalnoj ekonomiji u uslovima savremene globalizacije, održanom u Andrićgradu, zaključeno je da se bez nacionalnog programa oporavka ne vidi perspektiva izlaska iz krize i zaustavljanja negativnih trendova, rekao je Srni profesor sa Univerziteta u Istočnom Sarajevu Spasoje Tuševljak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Edukativni kamp mladih okupio 40 učesnika

VIŠEGRAD - U Višegradu je organizovan edukativni kamp u okviru projekta "Nekst", u saradnji sa pozorištem mladih "Dis" iz Banjaluke, koji je okupio oko 40 učesnika iz Banjaluke, Prnjavora, Mostara, LJubinja, Viteza, Goražda i Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Ofanzivni Gornjedrinski front"

VIŠEGRAD - U Domu kulture u Višegradu promovisana je knjiga "Ofanzivni Gornjedrinski front", književnika i istoričara iz Beograda Predraga V. Ostojića, koju su zajednički objavili "Prosvjeta" iz Rudog i "Armon" iz Beograda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju pomen žrtvama ustaša

VIŠEGRAD - U Starom Brodu kod Višegrada, u nedjelju, 24. maja, biće održan pomen povodom 73 godine od zločina nad 6.000 Srba koje su u proljeće 1942. godine ubile ustaše.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija knjige "Srpska runa"

ANDRIĆGRAD - U knjižari "Ili-ili" u Andrićgradu u subotu, 23. maja, biće održana promocija knjige "Srpska runa" autora Olega Valeckog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planinari šetali Rzavskim bregovima

VIŠEGRAD - Oko 100 članova planinarskih društava "Stolac" iz Višegrada, "Era" iz Užica, "Romanija" iz Pala i "Sjemeć" iz Rogatice učestvovalo je na manifestaciji "Prošetajmo rzavskim bregovima".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Višegrad domaćin Međunarodnog festivala folklora

VIŠEGRAD - Višegradska kulturno-umjetnička društva "Bikavac" i "Kralj Petar Prvi Ujedinitelj" organizovaće 30. maja 12. Međunarodni festival folklora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisaana dupla knjiga Branke Čarapić i Ranke Kuzman

VIŠEGRAD - U višegradskom kafiću "Eks ponto" promovisana je dupla knjiga "Dešava se" i "Sjećanja", čiji su autori Branka Čarapić i Ranka Kuzman.

Opširnije...

Strana 1 od 112

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome