subota, 30. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Učesnici ljetnog kampa "Strgačina" u posjeti Andrićgradu

ANDRIĆGRAD - Četrdesetak učesnika ljetnog kampa "Strgačina" kod Rudog, koji okuplja učenike osnovnih škola iz BiH, posjetilo je Višegrad i kompleks Andrićgrad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Srbijo, majko i maćeho"

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu večeras je promovisana knjiga "Srbijo, majko i maćeho", o boravku srpske vojske u sjevernoj Africi tokom Prvog svjetskog rata, autora Luke Nikolića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Festival šumadijskih vina 30. jula

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu će 30. jula biti otvoren Festival šumadijskih vina u okviru koga će biti predstavljena izložba umjetničkih slika u organizaciji vinara Šumadije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U oktobru upis prve generacije studenata dramskih umjetnosti

ANDRIĆGRAD - Visoka škola dramskih umjetnosti u Andrićgradu, koju čine katedre za filmsku i televizijsku režiju, glumu, dramaturgiju, montažu, kameru i snimanje i dizajn zvuka, upisaće prvu generaciju studenata u oktobru ove godine, potvrdio je Srni direktor Škole Zoran Cvijanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Opet sam te sanjao"

ANDRIĆGRAD - U knjižari "Ili-ili" u Andrićgradu promovisana je knjiga "Opet sam te sanjao", autora LJiljane Šarac iz Beograda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Moguća saradnja sa slovenačkim gradom Velenje

VIŠEGRAD - Predstavnici Opštinskog odbora SNSD-a Višegrad razgovarali su sa delegacijom slovenačkog grada Velenje o uspostavljanju institucionalne, privredne i turističke saradnje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krsna slava spomen-kapele u Starom Brodu

VIŠEGRAD - Spomen-kapela u Starom Brodu kod Višegrada obilježiće danas krsnu slavu koja je posvećena dabrobosanskim mučenicima stradalim u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodijeljene svečane nagrade na sajmu knjiga

ANDRIĆGRAD -  Na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu završen je Prvi sajam knjiga, koji je počeo 27. juna, a na kojem je učestvovalo oko 40 izdavača iz Republike Srpske i Srbije.
Glavno sajamsko priznanje - nagradu za izdavački poduhvat godine dobili su Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo za ediciju "Zlatna sova" i Zavod za udžb...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana diskusija "Kultura sjećanja"

ANDRIĆGRAD - U Andrićevom institutu danas je održana diskusija pod nazivom "Kultura sjećanja" s ciljem sjećanja na žrtve u Jasenovcu, na kojoj su govorili istoričari i profesori sa univerziteta iz NJujorka i Norveške.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana izdanja Republičkog zavoda za statistiku

ANDRIĆGRAD - Izdanja Republičkog zavoda za statistiku "Statistički godišnjak" i "Ovo je Republika Srpska" promovisana su večeras u okviru pratećeg programa Sajma knjiga u Andrićgradu.

Opširnije...

Strana 1 od 143

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter