utorak, 30. jun 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Počela "LJetna kreativna radionica"

VIŠEGRAD - U Narodnoj biblioteci "Ivo Andrić" u Višegradu počela je "LJetna kreativna radionica" koja je okupila oko 50 učesnika uzrasta do 15 godina, a čiji je cilj da djeca kvalitetnije provedu vrijeme tokom raspusta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Vizantijskom trgu odigrana predstava "Bela kafa"

ANDRIĆGRAD - Predstava "Bela kafa", u izvođenju Narodnog pozorišta iz Beograda, odigrana je na Vizantijskom trgu u Andrićgradu u okviru vidovdanskih svečanosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba slika Petra Lubarde

ANDRIĆGRAD - Izložba slika Petra Lubarde otvorena je večeras u galeriji "Lubarda" u Andrićevom institutu.Direktor Andrićevog instituta Emir Kusturica rekao je da je galerija otvorena prije godinu dana i da je prva ideja bila da nosi naziv "Lubarda".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkriven spomenik Nikoli Tesli

ANDRIĆGRAD - Idejni tvorac Andrićgrada Emir Kusturica i akademik Matija Bećković danas su, u okviru obilježavanja Vidovdana, otkrili spomenik srpskom naučniku i pronalazaču Nikoli Tesli, povodom četiri godine od početka gradnje grada od kamena na obalama Drine i Rzava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Biciklisti krenuli na Krf

VIŠEGRAD - Višegrađani Igor Mučibabić i Vladislav Mikavica, zajedno sa Miroslavom Andžićem iz Užica, krenuli su jutros biciklima iz Višegradu prema Krfu, na put dug 4.000 kilometara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo obilježavanje Vidovdana

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu je počelo obilježavanje Vidovdana, krsne slave hrama Svetog kneza Lazara i kosovskih mučenika i obilježavanje četiri godine od gradnje grada od kamena na obalama Drine i Rzava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Foto-konkurs "Vikimedije" Republike Srpske

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas predstavljen foto-konkurs pod nazivom "Tragom duše" u okviru projekta "Vikimedije" Republike Srpske s ciljem da se promovišu kulturna i istorijska dobra u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Višegradska regata" 4. jula

VIŠEGRAD - Turistička organizacija i Ekološko udruženje "Drin-tim" iz Višegrada organizovaće u subotu, 4. jula, "Višegradsku regatu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za učenike generacije

VIŠEGRAD - Direktor preduzeća "Hidroelektrane na Drini" iz Višegrada Mile Lakić danas je primio učenike generacije Srednje škole "Ivo Andrić" i Osnovne škole "Vuk Karadžić" Ivanu Lakić i Petra Mitrašinovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za najbolje učenike srednje škole

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković organizovao je danas prijem za učenike ovdašnje Srednje škole "Ivo Andrić" koji su ostvarili zapažene rezultate na republičkim takmičenjima u prethodnoj školskoj godini.

Opširnije...

Strana 1 od 116

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome