subota, 01. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Mladenci iz Rusije vjenčali se u Andrićgradu

ANDRIĆGRAD - Mladenci iz ruskog grada Irkutska vjenčali su se u Andrićgradu, a svadba je izazvala veliko interesovanje Višegrađana i drugih posjetilaca ovog turističkog kompleksa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Spaljeno 3.500 metara zaplijenjenih ribarskih mreža

VIŠEGRAD - Članovi Udruženja ribara "Drinska jezera" spalili su danas u Višegradu 3.500 metara ribarskih mreža zaplijenjenih od ribokradica u prošloj i ovoj godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upriličen prijem za bicikliste

VIŠEGRAD - Preduzeće "Hidroelektrane na Drini" u Višegradu upriličilo je danas prijem za 15 biciklista, učesnika međunarodnog biciklističkog maratona od Kragujevca do Mostara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Višegrađani prikupljaju pomoć za Iliće

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas organizovana humanitarna akcija "Marka za Iliće", s ciljem prikupljanja novca za izgradnju kuće za četvoro djece iz Bratunca bez roditelja, od kojih najmlađi dječak ima pet godina. Akciju su u Višegradu organizovali predstavnici Radio-televizije Republike Srpske i volonteri SPKD "Prosvjeta" iz Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Biciklisti stigli u Firencu

VIŠEGRAD - Biciklisti Vladislav Mikavica, Igor Mučibabić i Vidosav Andžić koji su na Vidovdan, 28. juna, krenuli iz Višegrada u Grčku, na put dug 4.000 kilometara, stigli su u Firencu u Italiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gosti iz Madrida odušeljeni gradom od kamena

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu je danas boravio direktor Kulturnog centra "Kuća za čitaoce" iz Madrida Cezar Antonio Molina zajedno sa književnom kritičarkom Mercedes Monmani.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drina poribljena sa pastrmkom i šaranom

VIŠEGRAD - Rijeka Drina poribljena je sa tri tone potočne pastrmke i dvije tone šarana, rekao je Srni predsjednik Ribarskog udruženja "Drinska jezera" iz Višegrada Aleksandar Kojić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skokovi sa višegradske ćuprije odlažu se za avgust mjesec

VIŠEGRAD - Sportsko-turistička manifestacija "Skokovi sa višegradske ćuprije" biće odgođena za avgust mjesec saopšteno je iz Turističke organizacije Višegrad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Višegrad domaćin bajkerskog skupa

VIŠEGRAD - U Višegradu će predstojećeg vikenda biti održan bajkerski skup pod nazivom "Višegradske moto staze", u organizaciji moto kluba "Pauer" iz Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos u Spomen-kapeli u Vardištu

VIŠEGRAD - Kod Spomen-kapele u Vardištu danas je služen pomen za 440 srpskih vojnika koji su prije 100 godina, tokom Prvog svjetskog rata, poginuli ili umrli od tifusa na prostoru od Vardišta do Kremana.

Opširnije...

Strana 1 od 118

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome