petak, 26. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Dan otvorenih vrata na Visokoj školi dramskih umjetnosti

ANDRIĆGRAD - Po uzoru na najuglednije obrazovne ustanove širom svijeta, Visoka škola dramskih umjetnosti u Andrićgradu organizovaće 4. septembra Dan otvorenih vrata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U tuči zadobio povrede razbijenom staklenom flašom

VIŠEGRAD - Lice čiji su inicijali G.A. nanio je u Višegradu u tuči povrede vrata razbijenom staklenom flašom licu čiji su inicijali V.I, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Vujanski krst patrijarha Pavla"

ANDRIĆGRAD - U bioskopu "Doli Bel" u Andrićgradu promovisana je knjiga "Vujanski krst patrijarha Pavla", čiji je autor Slobodan M. Radulović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas počinje Međunarodno likovno saborovanje

VIŠEGRAD - U Gradskoj galeriji u Višegradu danas će biti otvoreno 23. Međunarodno likovno saborovanje "Višegrad-Dobrun 2016".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu počinje Međunarodno likovno saborovanje

VIŠEGRAD - U Gradskoj galeriji u Višegradu u subotu, 20. avgusta, biće otvoreno 23. Međunarodno likovno saborovanje "Višegrad-Dobrun 2016".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan festival "Licidersko srce" u Andrićgradu

VIŠEGRAD - Na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu večeras je održan festival "Licidersko srce" koji je ugostio mlade folkloriste iz više zemalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras "Gospođa ministarka"

ANDRIĆGRAD - Beogradaska glumica LJiljana Stjepanović izvešće večeras u Andrićgradu monodramu "Gospođa ministarka", prema čuvenom komadu Branislava Nušića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Bečiće sutra putuje 30 djece

VIŠEGRAD - Na ljetovanje u Bečiće sutra će otputovati 30 djece iz Višegrada u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske", koji realizuje republički Javni fond za dječiju zaštitu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan koncert tamburaškog orkestra

ANDRIĆGRAD - Gradski tamburaški orkestar iz Banjaluke nastupuo je na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu, gdje je izveo starogradske pjesme, evergrin i filmsku muziku.Umjetnički rukovodilac i dirigent orkestra Zlatan Mirić rekao je da je nastupilo 16 solista i da je ovo treći nastup orkestra u Andrićgradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naučni skup "Ekonomija danas" počinje 1. septembra

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu će 1. i 2. septembra biti održan naučni skup "Ekonomija danas" na kojem će učestvovati eminentni profesori iz zemlje i regiona.

Opširnije...

Strana 1 od 144

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter