srijeda, 29. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Odigrana predstava "Magične čarolije"

VIŠEGRAD - U Javnoj ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje "Neven" u Višegradu odigrana je predstava "Magične čarolije", u izvođenju glumaca Narodnog pozorišta iz Beograda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Požari na više lokacija

VIŠEGRAD - Na području opštine Višegrad u protekla 24 časa zabilježeno je 15 manjih i većih požara nastalih usljed paljenja livada i korova na više različitih lokacija, rečeno je Srni u Vatrogasnoj jedinici Višegrad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Višegradski osnovci kreiraju sadržaje na "Vikipediji"

VIŠEGRAD - Učenici Osnovne škole /OŠ/ "Vuk Karadžić" iz Višegrada putem vannastavnih aktivnosti učestvuju u uređivačkim radionicama i uz pomoć nastavnika kreiraju sadržaje na "Vikipediji", rekla je Srni koordinator projekta Vikimedija Republike Srpske Bojana Podgorica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisani ugovori sa stipendistima

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević potpisao je danas ugovore sa 71 studentom, koliko ih je ostvarilo pravo na stipendije u ovoj školskoj godini, a za ove namjene u opštinskom budžetu predviđeno je 115.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mašinovođa Vojin Nikitović zaboravljeni junak

BROD NA DRINI - Danas se navršava 75 godina od ustaškog zločina u Starom Brodu, kod Višegrada, kada je u kanjonu Drine ubijeno oko 6.000 srpskih izbeglica, ali je, zahvaljujući užičkom mašinovođi Vojinu Nikitoviću koji je oteo voz, spaseno bar 500 srpske nejači.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obnova Spomen-kosturnice u Vardištu do kraja maja

VIŠEGRAD - Obnova Spomen-kosturnice u Vardištu u kojoj su sahranjeni posmrtni ostaci 440 vojnika poginulih u Prvom svjetskom ratu biće završena do kraja maja, rekao je načelnik Višegrada Mladen Đurević, koji je obišao Spomen-kosturnicu sa generalnom konzulom Srbije u Banjaluci Vladimirom Nikolićem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba povodom 75 godina od stravičnog zločina nad Srbima

VIŠEGRAD - U Gradskoj galeriji u Višegradu danas je otvorena izložba fotografija i dokumenata povodom 75 godina od stravičnog zločina u Starom Brodu i Miloševićima, u kojem je pobijeno više od 6.000 Srba iz istočnog dijela BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kreditno zaduženje za refinansiranje obavezza i za kapitalne projekte

VIŠEGRAD - Skupština opštine Višegrad usvojila je Odluku o dugoročnom kreditnom zaduženju ove lokalne zajednice u iznosu od četiri miliona KM za refinansiranje obaveza i za kapitalne projekte.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan osoba sa Daunovim sindromom

VIŠEGRAD - Odjeljenje za djecu sa poteškoćama u učenju Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Višegradu organizovalo je izlet djece do Hrama Svetog cara Lazara u Andrićgradu, povodom Međunarodnog dana osoba sa Daunovim sindromom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradene cigarete iz magacina prodavnice u Višegradu

VIŠEGRAD - Nepoznato lice ukralo je iz magacina trgovinske radnje u Višegradu neutvrđenu količinu cigareta i metalni novac u iznosu od 50 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 1 od 158

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter