utorak, 06. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Održane male viteške Sokolske igre

VIŠEGRAD - U Dobrunu kod Višegrada, održane su Treće male viteške Sokolske igre, koje su organizovali članovi sportske sekcije "Bambi-Soko", Srpskog sokolskog društva "Soko" iz Dobruna.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra koncert studenata ruske muzičke akademije

ANDRIĆGRAD - U velikoj sali bioskopa "Doli Bel" u Andrićgradu sutra će biti održan koncert klasične muzike u izvođenju studenata Ruske muzičke akademije "Gnesini" iz Moskve.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ambasador Japana posjetio Višegrad

VIŠEGRAD - Višegrad ima veliki potencijal i turistički sektor je važan za budući razvoj ove opštine, izjavio je danas ambasador Japana u BiH Kazuje Ogava koji je posjetio ovu opštinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hidroelektrana Višegrad doprinosi stabilnosti energetskog sektora

VIŠEGRAD - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je danas da je Hidroelektrana Višegrad jedan od najboljih objekata u sistemu preduzeća "Elektroprivreda Republike Srpske" /ERS/ i daje veliki doprinos stabilnosti energetskog sektora Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prezentacija opreme granične policije

ANDRIĆGRAD - Pripadnici Jedinice Granične policije Višegrad danas su u Andrićgradu, u okviru projekta "Rad policije u zajednici", predstavili opremu i materijalno-tehnička sredstva koja koriste u svakodnevnoj zaštiti granice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan koncert srpske horske muzike

ANDRIĆGRAD - U Andrićevom institutu u Andrićgradu održan je koncert srpske horske muzike pod nazivom "Veče srpskih kompozitora" u izvođenju Gradskog ženskog hora "Barili" iz Požarevca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan "Ratni dnevnik Miodraga Petrovića"

ANDRIĆGRAD - U Andrićevom institutu u Andrićgradu promovisane su knjige "Ratni dnevnik Miodraga V. Petrovića", koji je priredila Aleksandra Vraneš, i udžbenički komplet za učenje japanskog jezika "Korak po korak", autora LJiljane Marković i Divne Tričković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo naučni skup "Digitalna humanistika"

ANDRIĆGRAD - U Andrićevom institutu u Andrićgradu počeo je naučni skup "Digitalna humanistika" koji je okupio studente, profesore, pisce, žurnaliste i ljude koji se bave nastavom, obrazovanjem i kulturom, potvrdila je Srni rukovodilac Odjeljenja za književnost Aleksandra Vraneš.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba fotografija "Vikimedije" Republike Srpske

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu večeras je organizovana izložba fotografija pristiglih na foto-konkurs "Tragom duše", koji je organizovala Zajednica "Vikimedije" Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za vikend Memorijalni turnir "Rade Stanimirović"

VIŠEGRAD - Košarkaši klub /KK/ "Varda" iz Višegrada ovog vikenda organizuje 11. Memorijalni košarkaški turnir "Rade Stanimirović" u znak sjećanja na nekadašnjeg košarkaša Premijer lige.

Opširnije...

Strana 1 od 122

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome