četvrtak, 25. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Opština podstiče majčinstvo

VIŠEGRAD - Opština Višegrad je nastavila stimulisanje nataliteta, za šta je u ovoj godini iz budžeta do sada izdvojeno oko 30.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Objavljena knjiga Nevenke Pjevač "Priče iz nebeske skrivnice"

VIŠEGRAD - "Priče iz nebeske skrivnice", nova knjiga Nevenke Pjevač, objavljena je u izdanju Izdavačke kuće "Dabar" i Srpskog sokolskog društva "Soko" iz Dobruna.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priznanje i plaketa za Anju Ašonju

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević organizovao je danas prijem za mladu odbojkašicu "Crvene zvezde" Anju Ašonju i nagradio je priznanjem i plaketom za doprinos razvoju sporta u Višegradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikazan film "Djeca"

VIŠEGRAD - Film "Djeca" autora Denisa Bojića prikazan je večeras u Domu kulture u Višegradu u okviru manifestacije obilježavanja 25 godina Višegradske brigade.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvedena predstava Dramskog studija "Prosvjeta"

VIŠEGRAD - U Višegradu je premijerno izvedena predstava "Svini Tod" Dramskog studija "Prosvjeta" iz ove opštine, inspirisana "Peni Dredful" melodramom s kraja 19. vijeka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zaposleno četvoro novih turističkih promotera

VIŠEGRAD - Turistička organizacija opštine Višegrad zaposlila je četvoro novih promotera kako bi spremno dočekala predstojeću ljetnu sezonu, rekla je Srni direktor Turističke organizacije Olivera Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studenti iz Banjaluke u posjeti Višegradu

VIŠEGRAD - Grupa od 30 studenata Arhitektonsko-građevinsko- geodetskog fakulteta iz Banjaluke posjetila je danas Gradsku kuću u Andrićgradu, most Mehmed-paše Sokolovića i Hidroelektranu Višegrad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U azil će biti upućeno 14 pasa lutalica

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas uhvaćeno 14 pasa lutalica koji će biti prebačeni u azil za pse.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šetnja stazom dugom 17 kilometara

VIŠEGRAD - U planinarskom pohodu rzavskim bregovima, na stazi dugoj 17 kilometara, učestvovalo je stotinjak planinara iz Republike Srpske i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za učesnike Festivala pozorišta

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević organizovao je jutros prijem za predstavnike pozorišta iz Slovenije, Federacije BiH i Republike Srpske, koji učestvuju na višegradskom Festivalu pozorišta. "Višegrad je zaslužio ovakav festival i mi ćemo dati sve od sebe da i u narednim godinama održavamo Festival pozorišta. Nastojaćemo da se ...

Opširnije...

Strana 1 od 164

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter