ponedjeljak, 24. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Višegrad

El. pošta Štampa

Služen parastos blaženopočivšem mitropolitu Nikolaju

VIŠEGRAD - U Manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dobrunu kod Višegrada služena je Sveta arhijerejska liturgija i parastos povodom godinu dana od upokojenja blaženopočivšeg mitropolita dabrobosanskog Nikolaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posjeta predstavnika Agencije za promociju investicija

VIŠEGRAD - Predstavnik Agencije za promociju stranih investicija BiH u Japanu Šigehiko Nišihama posjetio je Višegrad i Andrićgrad sa ciljem da ih predstavi japanskim turistima i da kroz projekte pomogne razvoj kulture u ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo Memorijalni karate kup "Vidoje Andrić"

VIŠEGRAD - U sportskoj dvorani u Višegradu počeo je Memorijalni karate kup "Vidoje Andrić" na kojem učestvuje više od 350 sportista iz BiH, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen filmski kampus

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu je završen filmski kampus koji je okupio 30 studenata iz Beograda, Cetinja, Akademije umjetnosti iz Banjaluke, i Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikola Poluga na Svjetskom prvenstvu u Austriji

VIŠEGRAD - Član Karate kluba "Drina" iz Višegrada Nikola Poluga učestvovaće na 23. Svjetskom seniorskom prvenstvu koje će biti održano od 24. do 30. oktobra u Lincu u Austriji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju obilježavanje 24 godine od stradanja 28 boraca

VIŠEGRAD - U Višegradu će u nedjelju, 16. oktobra, biti obilježene 24 godine od stradanja 28 pripadnika Druge podrinjske i ruđanske brigade Vojske Republike Srpske na brdu Meremišlje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano književno veče posvećeno Andriću

VIŠEGRAD - U Domu kulture u Višegradu večeras je održano književno veče povodom 124 godine od rođenja nobelovca Ive Andrića, pod motom "Sve su Drine ovog svijeta krive, nikada se one neće moći ispraviti i nikada ne smijemo prestati da ih ispravljamo".Predsjednik društva bibliotekara Republike Srpske Stojka Mijatović rekla je da se Andrićem pok...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan škole i 124 godine od rođenja Ive Andrića

VIŠEGRAD - Učenici višegradske Srednje škole "Ivo Andrić" obilježili su Dan škole i 124 godine od rođenja nobelovca, polaganjem cvijeća na spomenik Andriću kraj višegradske ćuprije i u Andrićgradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen festival pozorišnih predstava "Ćurpija fest 2016"

VIŠEGRAD - Festival amaterskih dramskih pozorišta BiH pod nazivom "Ćuprija fest 2016" završen je pozorišnom predstavom "Jezgro napetosti", u izvođenju Dis teatra iz Banjaluke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U utorak književno veče povodom 124. godišnjice rođenja Ive Andrića

VIŠEGRAD - U Domu kulture u Višegradu, u utorak, 11. oktobra, biće održano književno veče povodom 124 godine od rođenja nobelovca Ive Andrića.

Opširnije...

Strana 1 od 146

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter