četvrtak, 27. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Trnovo

El. pošta Štampa

Potpisani ugovori sa 13 studenata o stipendiranju

TRNOVO - U opštini Trnovo danas su potpisani ugovori o stipendiranju sa 13 studenata u iznosu po 100 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština i dalje bez budžeta

TRNOVO - Skupština opštine Trnovo ni na posljednjoj sjednici nije usvojila budžet za ovu godinu koji je planiran u iznosu od 1.650.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj protiv četiri lica iz Kantona Sarajevo zbog krađe u Trnovu

TRNOVO - Službenici Policijske stanice Trnovo podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo dopunu izvještaja protiv četiri lica nastanjena na području Kantona Sarajevo zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održani "Dani Radoslava Samardžije"

TRNOVO - Ovogodišnja manifestacija "Dani Radoslava Samardžije" pod motom "Govorim srpski" održana je večeras u Trnovu povodom sjećanja na ovog rano preminulog pjesnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena spomen-ploča sa imenima 111 stradalih srpskih civila

TRNOVO - U spomen-sobi u porti crkve Svetog Đorđa u Trnovu danas je otkrivena spomen-ploča sa uklesanih 111 imena srpskih civila stradalih tokom proteklog rata, među kojima je najmlađa žrtva imala samo 15 mjeseci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeni marihuana, "spid" i sjemenke indijske konoplje

TRNOVO - Policijski službenici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo lišili su slobode na području Trnova lice čiji su inicijali D.G. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet droge i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje krsne slave opštine

TRNOVO - Opština Trnovo obilježiće sutra prigodnim programom Petrovdan - Dan i krsnu slavu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrebna reforma Instituta za nestala lica BiH

TRNOVO - Zamjenik predsjednika Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Veljko Lazić rekao je danas u Trnovu da je potrebna reforma Instituta za nestala lica BiH jer je od njegovog formiranja 1. januara 2008. godine došlo do naglog zastoja i opstrukcija u procesu traženja nestalih, na štetu srpskog naro...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fočaci pomažu mladoj majci iz Trnova da prohoda

TRNOVO - Omladinski pokret Foča uključio se u humanitarnu akciju prikupljanja novca za kupovinu proteze Dragani Ibraić iz Trnova, majci dva maloljetna sina, kojoj je u decembru prošle godine amputirana desna noga iznad koljena, a što je posljedica teškog ranjavanja ratne 1992. godine od granate koja je pogodila njen stan na Ilidži.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teo i Matea uselili u novi dom - "Brod koji ih vodi ka ljepšoj budućnosti"

TRNOVO - Teo i Matea Oliva danas su iz neuslovnog objekta na Dobrom Polju kod Kalinovika, gdje su živjeli posljednjih 14 mjeseci, zajedno sa svojim djedom Slavkom Olivom preselili u novi dom u Trnovu, koji je kupljen u humanitarnoj akciji Omladinskog pokreta Foča.

Opširnije...

Strana 1 od 3

  • «
  •  Početak 
  •  Nazad 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  Dalje 
  •  Kraj 
  • »

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter