utorak, 24. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Trnovo

El. pošta Štampa

Održani "Dani Radoslava Samardžije"

TRNOVO - Ovogodišnja manifestacija "Dani Radoslava Samardžije" pod motom "Govorim srpski" održana je večeras u Trnovu povodom sjećanja na ovog rano preminulog pjesnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena spomen-ploča sa imenima 111 stradalih srpskih civila

TRNOVO - U spomen-sobi u porti crkve Svetog Đorđa u Trnovu danas je otkrivena spomen-ploča sa uklesanih 111 imena srpskih civila stradalih tokom proteklog rata, među kojima je najmlađa žrtva imala samo 15 mjeseci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeni marihuana, "spid" i sjemenke indijske konoplje

TRNOVO - Policijski službenici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo lišili su slobode na području Trnova lice čiji su inicijali D.G. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet droge i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje krsne slave opštine

TRNOVO - Opština Trnovo obilježiće sutra prigodnim programom Petrovdan - Dan i krsnu slavu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrebna reforma Instituta za nestala lica BiH

TRNOVO - Zamjenik predsjednika Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Veljko Lazić rekao je danas u Trnovu da je potrebna reforma Instituta za nestala lica BiH jer je od njegovog formiranja 1. januara 2008. godine došlo do naglog zastoja i opstrukcija u procesu traženja nestalih, na štetu srpskog naro...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fočaci pomažu mladoj majci iz Trnova da prohoda

TRNOVO - Omladinski pokret Foča uključio se u humanitarnu akciju prikupljanja novca za kupovinu proteze Dragani Ibraić iz Trnova, majci dva maloljetna sina, kojoj je u decembru prošle godine amputirana desna noga iznad koljena, a što je posljedica teškog ranjavanja ratne 1992. godine od granate koja je pogodila njen stan na Ilidži.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teo i Matea uselili u novi dom - "Brod koji ih vodi ka ljepšoj budućnosti"

TRNOVO - Teo i Matea Oliva danas su iz neuslovnog objekta na Dobrom Polju kod Kalinovika, gdje su živjeli posljednjih 14 mjeseci, zajedno sa svojim djedom Slavkom Olivom preselili u novi dom u Trnovu, koji je kupljen u humanitarnoj akciji Omladinskog pokreta Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U utorak nastavak suđenja za ratne zločine nad Srbima u Trnovu

ISTOČNO SARAJEVO - Pred Sudom BiH u utorak, 19. januara, biće nastavljeno suđenje Edhemu Godinjaku, Medarisu Šariću i Mirku Bunozi, koji su optuženi za učešće u udruženom zločinačkom poduhvatu s ciljem ubistava i zatvaranja Srba u selima na području Trnova na početku rata u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ubistvo u Kijevu kod Trnova

TRNOVO - Lice čiji su inicijali N.B. ubilo je iz vatrenog oružja V.V. u Kijevu, kod Trnova /Republika Srpska/. Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo saopšteno je da je sinoć oko 23.30 časova prijavljeno da je ispred ugostiteljskog objekta u naselju Kijevo, opština Trnovo, došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da je jedno lice lišeno ž...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen za svirepo ubijene vojnike i civile

TRNOVO - Služenjem parastosa u crkvi Svetog Georgija i polaganjem cvijeća na spomen-obilježja u opštini Trnovo danas su obilježene 23 godine od najvećeg stradanja civila i boraca ove opštine.

Opširnije...

Strana 1 od 3

  • «
  •  Početak 
  •  Nazad 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  Dalje 
  •  Kraj 
  • »

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter