četvrtak, 31. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Havana podržala Moskvu u vezi sa Ukrajinom

MOSKVA - Rukovodstvo Kube podržalo je stav Rusije u vezi sa Ukrajinom izražavajući protivljenje dvostrukim standardima i sankcijama, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Velika tuča na Majdanu

KIJEV - Na kijevskom trgu Majdan sinoć je izbila velika tuča, uz pucnjavu i eksplozije, a bilo je i povrijeđenih, prenijela je "Rusija danas" pozivajući se na ukrajinske medije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tokio uveo sankcije Moskvi

TOKIO - Japan se pridružio sankcijama Rusiji i uveo zabranu izdavanja viza za 23 osobe nakon što su SAD i zemlje EU najavile proširene sankcije protiv zvanične Moskve u vezi sa Ukrajinom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nove sankcije Rusiji?

PARIZ - Lideri SAD, Britanije, NJemačke, Italije i Francuske pozvali su na uvođenje novih sankcija Rusiji, saopšteno je danas iz Jelisejske palate.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vojska Ukrajine spremna za borbu

PRAG/KIJEV - Ukrajinski ministar spoljnih poslova Andrej Deščicja poručio je da je ukrajinska vojska spremna da se bori u slučaju napada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Keri: Moskva će skupo platiti ako nastavi ovim putem

VAŠINGTON - Rusija će skupo platiti nastavljanje aktuelne politike prema Ukrajini, izjavio je sinoć u Vašingtonu američki državni sekretar DŽon Keri.

Opširnije...

Strana 5 od 27

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome