srijeda, 23. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Nove sankcije Rusiji?

PARIZ - Lideri SAD, Britanije, NJemačke, Italije i Francuske pozvali su na uvođenje novih sankcija Rusiji, saopšteno je danas iz Jelisejske palate.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vojska Ukrajine spremna za borbu

PRAG/KIJEV - Ukrajinski ministar spoljnih poslova Andrej Deščicja poručio je da je ukrajinska vojska spremna da se bori u slučaju napada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Keri: Moskva će skupo platiti ako nastavi ovim putem

VAŠINGTON - Rusija će skupo platiti nastavljanje aktuelne politike prema Ukrajini, izjavio je sinoć u Vašingtonu američki državni sekretar DŽon Keri.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Referendum u Donjecku 11. maja

DONJECK - Rukovodstvo samoproglašene Donjecke narodne republike će održati referendum o suverenitetu u isto vrijeme kad i Luganska oblast, rekao je jedan od lidera republike Denis Pušilin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Desni sektor formira specijalni bataljon

KIJEV - Vođa ukrajinskog desničarskog pokreta "Desni sektor" Dmitrij Jaroš najavio je formiranje specijalnog bataljona "Donbas", u čijem će sastavu biti aktivisti regiona Donjecka, objavili su ukrajinski mediji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Medvedev: Podrška industriji ako Zapad uvede sankcije

MOSKVA - U slučaju da Zapad uvede sankcije Rusiji, Vlada će pružiti neophodnu podršku domaćim proizvođačima koji se oslanjaju na snabdijevanje iz inostranstva, izjavio je danas premijer Dmitrij Medvedev.

Opširnije...

Strana 5 od 27

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome