četvrtak, 24. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Biznis važniji od rata

BERLIN - NJemačka štampa ocjenjuje da su i Zapadu i Rusiji ekonomski aranžmani važniji od političkih konflikata i procjenjuje da će se ruski predsjednik Vladimir Putin nakon Krima uzdržati od bilo kakavih daljih vojnih intervencija. "Hanoveriše algemajne" otkriva prve znake smirivanja strasti i napominje da se Rusija složila za misijom OEBS-a u...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Peticija za pripajanje Aljaske Rusiji

"Glasajte za otcepljenje Aljaske od SAD i njeno pripajanje Rusiji", navodi se u peticiji objavljenoj u petak, 21. marta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ruski vojnici zauzeli mornaričku bazu, Krim bez struje

FEODOSIA - Ruski vojnici prodrli su u ukrajinsku mornaričku bazu u krimskom gradu Feodosia u ponedjeljak rano ujutru, osvajajući jedan od nekoliko preostalih simbola otpora nakon što je Moskva preotela to ostrvo od Kijeva, saopštili su vojnici koji su pružali otpor u bazi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jacenjuk: Vojska će odgovoriti na pokušaj pripajanja istoka

KIJEV - Ukrajina će odgovoriti vojnom akcijom, ako Rusija pokuša da pripoji istočni dio zemlje, poručuje predsjednik privremene vlade u Kijevu Arsenij Jacenjuk.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Moskva odgovorila kontrasankcijama

Samo nekoliko minuta nakon što je američki predsednik Barak Obama potpisao ukaz o uvođenju novih sankcija Rusiji, Moskva je odgovorila recipročnim merama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posle Krima ide i Venecija

U Veneciji se od nedelje održava nezvanični, petodnevni onlajn referendum o otcepljenju od Rima. Organizatori tvrde da je do utorka u 18 časova glasalo već skoro milion stanovnika.

Opširnije...

Strana 5 od 22

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome