ponedjeljak, 24. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Fešta u Brazilu donosi 3,5 milijardi evra

RI DE ŽANEIRO - Zarada od Svjetskog prvenstva u fudbalu iznosiće oko 3,5 milijardi evra, od čega će FIFA dobiti deset odsto - tvrde ekonomski portali. Hening Vupel, iz hamburškog ekonomskog instituta, tvrdi da su neposredna ulaganja iznosila oko deset milijardi evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliki sukob u Mauripolju

KIJEV - Ukrajinske trupe napale su danas štab snaga za samoodbranu u Mauripolju, na istoku Ukrajine, saopštila je administracija samoproglašene Narodne Republike Donjeck.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bašar al-Asad osvojio 88,7 odsto glasova

DAMASK - Sirijski predsjednik Bašar al Asad ponovo je izabran za šefa države nakon što je osvojio 88,7 odsto glasova, saopštio je večeras predsjednik sirijskog parlamenta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nove žrtve na istoku zemlje

KRAMATORSK - Najmanje četiri osobe poginule su danas u novim sukobima lokalnih snaga za samoodbranu i ukrajinske vojske u blizini aerodroma u Kramatorsku i armijskom granatiranju Slavjanska, na istoku zemlje."U toku je žestok okršaj u blizini Kramatorska.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vojska nastavila granatiranje Slavjanska

SLAVJANSK - Snage lojalne vlastima u Kijevu nastavile su danas granatiranje Slavjanska, grada na istoku Ukrajine, izjavili su lokalni mještani stanici "Rusija danas".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rušenje Putina do 2018. godine

VAŠINGTON - Američki senatori pripremili su zakon o izdvajanju novca za ruski "evro-Majdan" i svrgavanje ruskog predsjednika Vladimira Putina najkasnije do 2018. godine. Grupa od 26 republikanskih senatora uputila je u redovnu proceduru zakon koji predviđa nesmetano "finansiranje demokratije" u Rusiji, s ciljem svrgavanja vlasti, što se nekoli...

Opširnije...

Strana 5 od 30

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome