petak, 19. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Hamenei upozorava na rat u muslimanskom svijetu

DUBAI - U komentaru na profilu društvene mreže "Tviter", za koji stručnjaci vjeruju da vodi kancelarija iranskog vrhovnog lidera ajatolaha Ali Hameneija, optuženi su sunitski militanti da žele da izazovu rat u muslimanskom svijetu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Žestoki sukobi kod grada Krasni Liman

KIJEV - Žestoke borbe između ukrajinskih i profederalnih snaga vode se na istoku te zemlje, izjavili su danas izvori iz ukrajinske vojske.Isti izvori navode da su, prema pojedinim izvještajima, obje strane rasporedile tenkove, ali ta informacija još nije potvrđena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bolotov: Sve jedinice Ukrajinske vojske pormjenile stranu

LUGANSK - Sve jedinice vojske Ukrajine stacionirane u gradu Lugansku i istočno od njega danas su se priključile narodnoj vojsci, izjavio je predsjednik Narodne Republike Lugansk Valerij Bolotov.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fešta u Brazilu donosi 3,5 milijardi evra

RI DE ŽANEIRO - Zarada od Svjetskog prvenstva u fudbalu iznosiće oko 3,5 milijardi evra, od čega će FIFA dobiti deset odsto - tvrde ekonomski portali. Hening Vupel, iz hamburškog ekonomskog instituta, tvrdi da su neposredna ulaganja iznosila oko deset milijardi evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliki sukob u Mauripolju

KIJEV - Ukrajinske trupe napale su danas štab snaga za samoodbranu u Mauripolju, na istoku Ukrajine, saopštila je administracija samoproglašene Narodne Republike Donjeck.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bašar al-Asad osvojio 88,7 odsto glasova

DAMASK - Sirijski predsjednik Bašar al Asad ponovo je izabran za šefa države nakon što je osvojio 88,7 odsto glasova, saopštio je večeras predsjednik sirijskog parlamenta.

Opširnije...

Strana 5 od 30

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome