srijeda, 28. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Hamas odbacuje prijedlog o prekidu vatre

DOHA - Lider Hamasa Kaled Mešal odbacio je prijedlog o prekidu vatre sa Izraelom sve dok ne bude ukinuta blokada Gaze koja traje već godinama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više hiljada ljudi učestvovalo u tihom maršu

AMSTERDAM - Više hiljada ljudi, uglavnom obučenih u bijelo, učestvovalo je večeras u "tihom maršu" ulicama Amsterdama u čast 298 žrtava avionske nesreće u Ukrajini u kojoj je poginulo 193 Holanđana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Broj žrtava u Gazi dostigao 100

GAZA - Broj žrtava izraelskih vazdušnih udara u Gazi porastao je na 100, poslije današnje pogibije dvije osobe u automobilu u oblasti Bureidž, izjavili su palestinski izvori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukrajinska vojska granatira Lugansk

KIJEV - Ukrajinska vojska granatirala je centar Luganska, a u napadu na ruski granični punkt Novošahtinsk, uništeni su autobuski terminal i sjedište carinske službe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hamenei upozorava na rat u muslimanskom svijetu

DUBAI - U komentaru na profilu društvene mreže "Tviter", za koji stručnjaci vjeruju da vodi kancelarija iranskog vrhovnog lidera ajatolaha Ali Hameneija, optuženi su sunitski militanti da žele da izazovu rat u muslimanskom svijetu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Žestoki sukobi kod grada Krasni Liman

KIJEV - Žestoke borbe između ukrajinskih i profederalnih snaga vode se na istoku te zemlje, izjavili su danas izvori iz ukrajinske vojske.Isti izvori navode da su, prema pojedinim izvještajima, obje strane rasporedile tenkove, ali ta informacija još nije potvrđena.

Opširnije...

Strana 5 od 31

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter