subota, 23. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Mogući broj žrtava u Donjecku oko 100

DONJECK - Broj žrtava sukoba u Donjecku, na istoku Ukrajine, možda će dostići 100, izjavio je danas predsjednik samoproglašene Narodne Republike Donjeck Denis Pušilin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukrajinske trupe počele granatirati Slavjansk

Nakon što su u ukrajinskim regijama Donjeck i Lugansk održani referendumi na kojima se većinja stanovništva izjasnila da su za autonomiju, nastavljena je vojna intervencija vladinih snaga u Kijevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Papa raščinio 848 sveštenika

RIM - Vatikan je danas prvi put objelodanio podatak da je u proteklih 10 godina, zbog seksualnog zlostavljanja djece, papa raščinio 848 sveštenika, a 2.572 sveštenika dobilo je posljednju opomenu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Civili ne mogu da napuste Slavjansk

SLAVJANSK - Ukrajinske trupe drže istočni grad Slavjansk u okruženju i pucaju na svako vozilo koje pokuša da izađe iz grada, što onemogućava civilima da napuste ovo područje, izjavili su pripadnici snaga za samoodbranu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gradonačelnik Donjecka predao grad

DONJECK - Gradonačelnik Donjecka Aleksandar Lukjančenko dobrovoljno je danas pristalicama federalizacije predao ovlašćenja i ključeve od zgrade izvršnog komiteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donjeck se priprema za referendum

DONJECK - Ukrajinska vojska pokrenula je operaciju protiv profederalnih aktivista u brojnim gradovima na istoku i jugoistoku te zemlje, ali je situacija u Donjecku mirna dok se grad priprema za održavanje predstojećeg referenduma o statusu samoproklamovane "Narodne Republike Donjeck".

Opširnije...

Strana 5 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome