četvrtak, 21. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Direktan izvoz kineskog voća na rusko tržište

PEKING - Kina će direktno izvoziti voće i povrće u Rusiju poslije odluke ruske Vlade da zabrani uvoz poljoprivrednih proizvoda iz zapadnih zemlja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donjeck pod vatrom, ubijeno sedam boraca Desnog sektora

DONJECK - Ukrajinska vojska rano jutros obnovila je artiljerijsku paljbu po Donjecku, javila je Ruska informativna agencija (RIA) Novosti, prenoseći i da je najmanje sedam pripadnika Desnog sektora ubijeno, a sedam ranjeno u napadu na autobus kojim su se prevozili kod ulaza u taj grad na istoku Ukrajine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ruski konvoj krenuo ka istočnom dijelu Ukrajine

MOSKVA - Ruski konvoj od 280 kamiona sa humanitarnom pomoći krenuo je jutros za Ukrajinu, prenose ruski mediji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Minsk neće dozvoliti tranzit robe iz EU

MINSK - Bjelorusija neće dozvoliti tranzit robe iz EU za Rusiju, a čiji je uvoz Moskva zabranila, rekao je danas bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukrajinska vojska sprema konačnu opsadu grada

LUGANSK - Ukrajinska vojska sprema se za konačnu opsadu Lugansa, istočnog ukrajinskog grada u blizini granice sa Rusijom, saopšteno je iz Informativne službe ukrajinske vojske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obama odobrio vazdušne udare

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Barak Obama odobrio je izvođenje vazdušnih udara protiv islamskih militanata u Iraku radi zaštite američkog osoblja i pokrenuo slanje humanitarne pomoći da bi spriječio genocid nad članovima jedne vjerske manjinske grupe.

Opširnije...

Strana 1 od 28

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome