ponedjeljak, 28. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Povećanje eksploatacije nafte i gasa za oko 40 odsto

MOSKVA - Ruska naftna kompanija "Rosnjeft" planira da do 2030. godine poveća eksploataciju nafte i gasa za oko 40 odsto, saopštio je akcionarima predsjednik kompanije Igor Sečin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hamas odbacuje prijedlog o prekidu vatre

DOHA - Lider Hamasa Kaled Mešal odbacio je prijedlog o prekidu vatre sa Izraelom sve dok ne bude ukinuta blokada Gaze koja traje već godinama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više hiljada ljudi učestvovalo u tihom maršu

AMSTERDAM - Više hiljada ljudi, uglavnom obučenih u bijelo, učestvovalo je večeras u "tihom maršu" ulicama Amsterdama u čast 298 žrtava avionske nesreće u Ukrajini u kojoj je poginulo 193 Holanđana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Broj žrtava u Gazi dostigao 100

GAZA - Broj žrtava izraelskih vazdušnih udara u Gazi porastao je na 100, poslije današnje pogibije dvije osobe u automobilu u oblasti Bureidž, izjavili su palestinski izvori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukrajinska vojska granatira Lugansk

KIJEV - Ukrajinska vojska granatirala je centar Luganska, a u napadu na ruski granični punkt Novošahtinsk, uništeni su autobuski terminal i sjedište carinske službe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hamenei upozorava na rat u muslimanskom svijetu

DUBAI - U komentaru na profilu društvene mreže "Tviter", za koji stručnjaci vjeruju da vodi kancelarija iranskog vrhovnog lidera ajatolaha Ali Hameneija, optuženi su sunitski militanti da žele da izazovu rat u muslimanskom svijetu.

Opširnije...

Strana 1 od 27

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome