utorak, 16. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Novinari zavisni od kafe

 Kafu najviše piju zaposleni u stresnim zanimanjima: novinari, policajci i učitelji - pokazuje naučna studija. Zaposleni u ovim branšama kafu piju, u prosjeku, četiri puta dnevno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zabranjen uvoz ukrajinskih slatkiša

MOSKVA - Ruska federalna služba za zaštitu potrošača "Rospotrebnadzor" od danas je zabranila uvoz svih konditorskih proizvoda iz Ukrajine

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tokio zatvara zastarjele reaktore

TOKIO - Japan će zatražiti od nuklearnih operatora da sastave planove o zatvaranju četvrtine od 48 reaktora u ovoj zemlji, koji su suviše stari ili skupi za modernizaciju radi ispunjavanja standarda uvedenih poslije katastrofe u Fukušimi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vašington sprema nove sankcije Moskvi

NJUPORT - Vašington sprema nove ekonomske sankcije protiv Rusije zbog akcija u Ukrajini, izjavio je zamjenik savjetnika Bijele kuće za nacionalnu bezbjednost Ben Rouds na marginama samita NATO u Velsu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Grad već 22 dana nema struju i vodu

KIJEV - Grad Lugansk, koji je u okruženju ukrajinske vojske, već 22 dana nema struju, vodu i u prekidu su telefonske veze, saopštio je danas Gradski savjet.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rusi gube strpljenje, konvoj krenuo

MOSKVA - Rusija više nije spremna da toleriše odlaganja ulaska konvoja koji nosi pomoć za Ukrajinu, svi kamioni su krenuli i idu ka gradu Lugansk, saopštilo rusko MSP.

Opširnije...

Strana 1 od 30

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome