utorak, 02. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Grad već 22 dana nema struju i vodu

KIJEV - Grad Lugansk, koji je u okruženju ukrajinske vojske, već 22 dana nema struju, vodu i u prekidu su telefonske veze, saopštio je danas Gradski savjet.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rusi gube strpljenje, konvoj krenuo

MOSKVA - Rusija više nije spremna da toleriše odlaganja ulaska konvoja koji nosi pomoć za Ukrajinu, svi kamioni su krenuli i idu ka gradu Lugansk, saopštilo rusko MSP.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proruske snage oborile vojni helikopter

KIJEV - Proruske snage su ove nedjelje oborile helikopter ukrajinskog vazduhoplovstva u blizini Luganska, u istočnoj Ukrajini, a dva člana posade su tom prilikom poginula, saopštila je danas ukrajinska vlada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Direktan izvoz kineskog voća na rusko tržište

PEKING - Kina će direktno izvoziti voće i povrće u Rusiju poslije odluke ruske Vlade da zabrani uvoz poljoprivrednih proizvoda iz zapadnih zemlja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donjeck pod vatrom, ubijeno sedam boraca Desnog sektora

DONJECK - Ukrajinska vojska rano jutros obnovila je artiljerijsku paljbu po Donjecku, javila je Ruska informativna agencija (RIA) Novosti, prenoseći i da je najmanje sedam pripadnika Desnog sektora ubijeno, a sedam ranjeno u napadu na autobus kojim su se prevozili kod ulaza u taj grad na istoku Ukrajine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ruski konvoj krenuo ka istočnom dijelu Ukrajine

MOSKVA - Ruski konvoj od 280 kamiona sa humanitarnom pomoći krenuo je jutros za Ukrajinu, prenose ruski mediji.

Opširnije...

Strana 1 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome