četvrtak, 24. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Svijet

El. pošta Štampa

Referendum u Donjecku 11. maja

DONJECK - Rukovodstvo samoproglašene Donjecke narodne republike će održati referendum o suverenitetu u isto vrijeme kad i Luganska oblast, rekao je jedan od lidera republike Denis Pušilin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Desni sektor formira specijalni bataljon

KIJEV - Vođa ukrajinskog desničarskog pokreta "Desni sektor" Dmitrij Jaroš najavio je formiranje specijalnog bataljona "Donbas", u čijem će sastavu biti aktivisti regiona Donjecka, objavili su ukrajinski mediji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Medvedev: Podrška industriji ako Zapad uvede sankcije

MOSKVA - U slučaju da Zapad uvede sankcije Rusiji, Vlada će pružiti neophodnu podršku domaćim proizvođačima koji se oslanjaju na snabdijevanje iz inostranstva, izjavio je danas premijer Dmitrij Medvedev.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ubijena tri proruska demostranta

KIJEV - Ukrajinski ministar unutrašnjih poslova Arsen Avakov rekao je da su tri proruska demonstranta ubijena u sukobu sa ukrajinskim snagama bezbjednosti u Mauripolju na Azovskom moru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova specijalna ekonomska zona u Vladivostoku

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin naložio je Vladi formiranje specijalne ekonomske zone u Vladivostoku, na ruskom Dalekom istoku, do 15. juna, saopšteno je iz Kremlja.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Stanovništvo blokiralo Ukrajinski konvoj

KIJEV - Lokalno stanovništvo zaustavilo je danas konvoj ukrajinskih oružanih snaga u blizini istočnog ukrajinskog grada Lugansk, objavio je televizijski kanal "Inter".

Opširnije...

Strana 1 od 22

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome