nedjelja, 29. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Opština Pale objavila spisak stipendista

Na osnovu prijedloga Komisije za sprovođenje konkursa za dodjelu stipendija Opština Pale dodjeljuju stipendije kandidatima, kako slijedi:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studenti iz Kosovske Mitrovice u posjeti kolegama

Tokom posjete studenata Pravnog fakulteta u Prištini, sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici, kolegama u Republici Srpskoj dogovoreno je da to postane tradicija i da studenti sa Kosmeta na proljeće dolaze u Srpsku, a do uzvratnih susreta dolazilo bi na jesen.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studenti iz Kosovske Mitrovice sutra u Palama

Grupa od 50 studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici sutra stiže u dvodnevnu posjetu Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vladušić: Ekonomski fakultet - respektabilna ustanova

Dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu LJubiša Vladušić izjavio je Srni da je ovaj fakultet respektabilna ustanova, koja je, nakon useljenja u nove prostorije, sada u fazi kada treba da jača kvalitet nastavnog kadra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet promovisao 29. generaciju diplomaca

Danas je u amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Palama održana 29. promocija magistara nauka, diplomiranih na master studiju i diplomiranih studenata Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana 16. generacija diplomaca FFVIS

Na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta /FFVIS/ Univerziteta u Istočnom Sarajevu u srijedu 25.12.2013. godine je svečano promovisano 75 profesora fizičkog vaspitanja i diplomiranih trenera, kao i 10 magistara nauka i šest mastera koji su studije drugog ciklusa na ovom fakultetu okončali po novom studijskom programu.

Opširnije...

Strana 9 od 32

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter