nedjelja, 02. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Naučno-nastavničko vijeće podržalo dekana Milanku Babić

Naučno-nastavničko vijeće Filozofskog fakutleta Univerziteta u Istočnom Sarajevu na današnjoj sjednici dalo je jednoglasnu podršku sadašnjem dekanu Milanki Babić.
Babićeva je rekla da rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Mitar Novaković nije prisustvovao sjednici koja je održana na njegov zahtjev, kao ni bilo ko iz njegovog tima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava i 67 godina postojanja Pravnog fakulteta

Pravni fakultet Univerziteta u Ističnom Sarajevu danas je na Palama, u prisustvu velikog broja zvanica, među kojima i predsjednika Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske Rajka Kuzmanovića, svečano obilježio 67 godina postojanja i rada kao i krsnu slavu fakulteta - Svetog Petra Cetinjskog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija: Nije dobro donositi odluke naprečac

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija izrazio je uvjerenje da će rukovodstvo Univerziteta u Istočnom Sarajevu kroz demokratski dijalog riješiti otvorena pitanja, prije svega, u domenu saradnje sa dekanima Mašinskog i Filozofskog fakulteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studijska posjeta Kosovu i Metohiji

Studentski savez Pravnog fakulteta Banja Luka i Savez studenata Pravnog fakulteta Istočno Sarajevo, u saradnji sa Studentskim Parlamentom Pravnog fakulteta iz Kosovske Mitrovice, organizuju prvu studentsku posjetu Kosovu i Metohiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Brucoši dočekani u novoj zgradi

Ekonomski fakultet Pale priredio je svečani doček za 220 novih studenata na studijskim programima Ekonomija i Turizam i hotelijerstvo. Brucoško jutro, kojem su prisustvovali profesori i asistenti fakulteta, upriličeno je u velikom amfiteatru novoizgrađenog objekta Fakulteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela nastava na svim fakultetima

Na svim fakultetima Univerziteta Istočno Sarajevo danas počinje nastava za brucoše, potvrdio je Srni prorektor za nastavu i studijska pitanja Univerziteta u Istočnom Sarajevu Radoslav Grujić.

Opširnije...

Strana 9 od 30

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome