petak, 12. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Riješiti kredit i opremanje Studentskih domova na Palama

Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu pozvao je nadležne institucije Republike Srpske da u narednih sedam dana riješe pitanje kreditnog zaduženja ovog univerziteta za novi studentski dom na Palama i proceduru opremanja ovog objekta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predavanje vladike Grigorija na temu "Granice slobode"

U organizaciji Mitropolije Dabrobosanske, Filozofskog i Bogoslovskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu u amfiteatru Filozofskog fakulteta u Palama u subotu 14.3.2015. godine sa početkom u 19.00 časova će biti održano predavanje Njegovog Preosveštenstva Episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog i zamjenika Mitropolita Dabrobosanskog G...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručena donacija literature za rad Katedre njemačkog jezika

Filozofskom fakultetu Pale danas je uručen vrijedan poklon u literaturi neophodnoj za rad Katedre za njemački jezik, a svečanoj primopredaji u biblioteci fakulteta su prisustvovali predstavnici Njemačke ambasade i DAAD-a Njemačke službe za akademsku razmjenu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet: Promovisana nova generacija diplomaca

Danas je na Filozofskom fakultetu u Palama održana druga svečana promocija diplomaca u ovoj godini. U amfiteatru Ekonomskog fakulteta promovisano je 187 diplomiranih studenata prvog ciklusa, 11 diplomiranih studenata drugog ciklusa i 11 magistara nauka Filozofskog fakulteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija knjige "Naučni putokazi"

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu u srijedu, 3. decembra u sali amfiteatra sa početkom u 17:30 časova će biti promovisana knjiga autora akademika Vojislava Maksimovića pod nazivom "Naučni putokazi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan Ekonomskog fakulteta

Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu obilježio je danas Dan fakulteta, 61 godinu postojanja i 21 godinu rada u Republici Srpskoj.

Opširnije...

Strana 4 od 31

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter