četvrtak, 25. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Republički budžet preuzima dug Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević izjavio je danas da je prijedlogom odluke o zaduživanju Srpske s ciljem refinansiranja duga Univerziteta u Istočnom Sarajevu predviđeno da se sredstva za otplatu kredita ove ustanove obezbijede iz republičkog budžeta u skladu sa ugovorom o zajmu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na fakultetima Univerziteta u Istočnom Sarajevu slobodna su 1.431 mjesta

Na 15 fakulteta i dvije akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu u prvom upisnom roku akademske 2015/2016. godine primljena su 1.602 brucoša, a slobodno je još 1.431 mjesto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Raspisan konkurs za upis brucoša

Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija u akademskoj 2015/2016. godini na javnim visokoškolskim ustanovama u Republici Srpskoj objavljen je danas.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba književnosti Mlade Bosne i promocija monografije

Na Filozofskom fakultetu u Palama u petak 22. maja 2015. godine u 19.00 časova u organizaciji Filozofskog fakulteta i Matične biblioteke Istočno Sarajevo će biti održana izložba književnosti Mlade Bosne i promocija dvotomne monografije Spomenica Mlade Bosne.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan preliminarni dio takmičenja "Kineski most"

U Kulturnom centru Pale danas je u organizaciji Katedre za kineski i engleski jezik i književnosti Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a uz podršku ambasade Narodne republike Kine održan preliminarni dio međunarodnog takmičenja iz poznavanja kineskog jezika "Kineski most".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studenti optužuju ministra Tegeltiju za loš studentski standard

Studenti Univerziteta u Istočnom Sarajevu , u skladu sa Odlukom sa sjednice Studentskog parlamenta od 28.aprila,  juče su sa konferencije za novinare u Istočnom Sarajevu, od Narodne Skupštine RS zatražili da im odobri prikupljanje potpisa za peticiju kojom će se usprotiviti povećanju cijena školarine.

Opširnije...

Strana 4 od 33

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter