utorak, 03. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Studenti predstavili dio kineske kulture

Studenti Katedre za kineski i engleski jezik i književnosti Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS) nastupili su u petak 3.4.2015. godine na svečanoj akademiji koju je organizovala Ambasada NR Kine povodom dvadeset godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa NR Kine i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija knjige "Međunarodno komuniciranje u informacionom društvu"

Na Filozofskom fakultetu u Palama u srijedu 1. aprila u 11.00 časova će biti održano predstavljanje knjige "Međunarodno komuniciranje u informacionom društvu" Miroljuba Radojkovića, Branimira Stojkovića i Aleksandra Vranješa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kasipović: Domovi će biti opremljeni do septembra

Potpredsjednik Vlade Republike Srpske Anton Kasipović rekao je da je stav Vlade da moraju biti obezbijeđena sredstva za opremanje domova u Palama, Foči i Banjaluci, što mora biti završeno zaključno sa septembrom da bi domovi za narednu akademsku godinu bili spremni za studente.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Riješiti kredit i opremanje Studentskih domova na Palama

Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu pozvao je nadležne institucije Republike Srpske da u narednih sedam dana riješe pitanje kreditnog zaduženja ovog univerziteta za novi studentski dom na Palama i proceduru opremanja ovog objekta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predavanje vladike Grigorija na temu "Granice slobode"

U organizaciji Mitropolije Dabrobosanske, Filozofskog i Bogoslovskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu u amfiteatru Filozofskog fakulteta u Palama u subotu 14.3.2015. godine sa početkom u 19.00 časova će biti održano predavanje Njegovog Preosveštenstva Episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog i zamjenika Mitropolita Dabrobosanskog G...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručena donacija literature za rad Katedre njemačkog jezika

Filozofskom fakultetu Pale danas je uručen vrijedan poklon u literaturi neophodnoj za rad Katedre za njemački jezik, a svečanoj primopredaji u biblioteci fakulteta su prisustvovali predstavnici Njemačke ambasade i DAAD-a Njemačke službe za akademsku razmjenu.

Opširnije...

Strana 4 od 32

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter