nedjelja, 23. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Promocija knjiga Rade Stanarević

U srijedu 25. novembra 2015. godine u 18.00 časova u Amfiteatru Filozofskog fakulteta u Palama će biti održana promocija knjiga Rade Stanarević "Hijazam i hipostaza" i "Njemačka avangarda".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Protestima protiv NATO integracija i ulaska Kosova u UNESKO

Predsjednik studentskog parlamenta Univerziteta Istočno Sarajevo Aleksandar Glavaš izjavio je da bi ubrzo trebalo da budu organizovani protesti na Palama u znak podrške srpskom nacionalnom korpusu na području Balkana protiv NATO integracija, ulaska samoproglašenog Kosova u UNESKO i podržavanja referendumskog opredjeljenja srpskog naroda na Bal...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dočekani brucoši na Pravnom fakultetu

U sjedištu Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu na Palama, i u odjeljenjima u Bijeljini i Srebrenici, 28. i 30. septembra 2015. godine dočekani su brucoši - studenti prve godine prvog ciklusa studija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Objavljen konkurs za smještaj u domovima

Javna ustanova "Studentski centar Pale" objavila je danas konkurs za prijem studenata u studentske domove u školskoj 2015/2016. godini, izjavio je Srni direktor Centra Dragan Bjelajac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skupština grada o Univerzitetu

Skupština grada Istočno Sarajevo razmatraće danas Informaciju o stanju na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu za 2014/2015. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Republički budžet preuzima dug Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević izjavio je danas da je prijedlogom odluke o zaduživanju Srpske s ciljem refinansiranja duga Univerziteta u Istočnom Sarajevu predviđeno da se sredstva za otplatu kredita ove ustanove obezbijede iz republičkog budžeta u skladu sa ugovorom o zajmu.

Opširnije...

Strana 4 od 33

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter