srijeda, 29. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

U novim domovima problem opremanje kuhinje

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević rekao je danas, nakon posjete novoizgrađenim studentskim domovima na Palama, da će ove sedmice biti završeno unošenje namještaja i čišćenje, ali ostaje problem opremanja kuhinje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smjena Bjelajca i otvaranje domova do 20. marta ili protesti

Unija studenata Republike Srpske zatražila je smjenu direktora paljanskog Studentskog centra Dragana Bjelajca i da novi studentski domovi na Palama i Foči budu otvoreni do 20. marta jer će u suprotnom organizovati proteste.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Datum useljenja u nove domove još nije utvrđen

Rukovodstvo Univerziteta u Istočnom Sarajevo, na čelu sa rektorom Radoslavom Grujićem, čini sve kako bi studentski domovi na Palama i u Foči bili što prije u funkciji, ali se datumi još ne mogu precizirati, saopšteno je danas iz ove visokoškolske ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija izdanja Društva članova Matice srpske u Crnoj Gori

Na Filozofskom fakultetu u Palama u četvrtak 10. decembra 2015. godine u 18.00 časova će biti održano predstavljanje i promocija izdanja Društva članova Matice srpske u Crnoj Gori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bolji uslovi za studente na Palama i u Foči

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević potpisao je danas u Banjaluci sa predstavnicima preduzeća "Mira -Mar" iz Foče i "Dineko" iz Trebinja ugovore o nabavci namještaja za opremanje studentskih domova u Foči i na Palama, te Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekonomski fakultet danas obilježava 22 godine rada

Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizovaće danas javnu tribinu "Procesi evropskih integracija u regionu" povodom obilježavanja 22 godine postojanja ovog fakulteta.

Opširnije...

Strana 4 od 34

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter