utorak, 28. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Studenti igraju za pomoć Milici Ijačić

Studenti večeras organizuju "Humanitarno veče domskog fudbala" na fudbalskom terenu na Koranu, kako bi prikupili sredstva za liječenje Milice Ijačić iz Trebinja kojoj je potrebno 8000 dolara za liječenje kičme u SAD, a prema procjenama doktora velika je vjerovatnoća da bi Milica mogla prohodati nakon terapija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan preliminarni dio takmičenja "Kineski most"

U Kulturnom centru Pale u petak je u organizaciji Filozofskog fakulteta održan preliminarni dio 13. međunarodnog takmičenja iz kineskog jezika "Kineski most".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preliminarni dio 13. međunarodnog takmičenja iz kineskog jezika "Kineski most" u Palama

U Kulturnom centru Pale će u petak 30.5.2014. u 13.30 časova po prvi put na prostorima BiH, održati preliminarni dio 13. međunarodnog takmičenja iz kineskog jezika "Kineski most".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkazan naučni skup zbog vanredne situacije

Naučni skup "Nauka i sloboda" koji je 17. i 18. maja trebao biti održan na Filozofskom fakultetu u Palama je otkazan zbog vanredne situacije koja je zadesila BiH i Srbiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet: Naučni skup povodom stogodišnjice Sarajevskog atentata i dvadesetogodišnjice rada

Na Filozofskom fakultetu u Palama od 17. i 18. maja 2014. godine će biti održan Naučni skup "Nauka i sloboda", povodom stogodišnjice Sarajevskog atentata i dvadesetogodišnjice rada Filozofskog fakulteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela škola rodne ravnopravnosti

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu juče je počela Škola rodne ravnopravnosti, koju će pohađati studenti ovog univerziteta. Već drugu godinu ovu školu organizuju Univerzitet u Istočnom Sarajevu i DŽender centar Vlade Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 4 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome