srijeda, 27. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Konkurs za volontiranje

Konkurs za studente univerziteta u Republici Srpskoj zainteresovane za volontiranje u nevladinim organizacijama i institucijama na području Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje drugi upisni rok na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu

Drugi rok za upis studenata na prvu godinu prvog ciklusa studija akademske 2012/2013. Univerziteta u Istočnom Sarajevu počinje sutra, potvrdio je Srni prorektor za nastavu i studentska pitanja Radoslav Grujić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drugi upisni rok na Filozofskom fakultetu

U Glаsu Srpskе оd 22. аvgustа 2012. gоdinе, Univеrzitеt u Istоčnоm Sаrајеvu оbјаviо је kоnkurs zа upis studеnаtа prvоg ciklusа u drugоm upisnоm rоku аkаdеmskе 2012/13. gоdinе. Kаndidаti sе mоgu јаviti zа slјеdеćа uprаžnjеnа mјеstа nа Filоzоfskоm fаkultеtu Pаlе:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Van Gogh zatvorio finale Univerzitetskih sportskih igara u Palama

Juče je u Palama završeno finale Univerzitetskih sportskih igara, gdje su se takmičili studenti Univerziteta u Banjoj Luci i Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija projekta "Zaposli se volontiranjem - Volontiraj da bi se zaposlio"

Omladinski Komunikativni Centar će u sklopu „Finala univerzitetskih igara“ na otvorenim sportskim terenima Pale, 14. jula s početkom u 20h održati promociju projekta „Zaposli se volontiranjem - Volontiraj da bi se zaposlio“.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu počinje finalni turnir Univerzitetskih sportskih igara

Finale Univerzitetskih sportskih igara će biti održano na Palama 14. jula. Prevoz studenata je zakazan za 13. jul, kada će studenti biti smješteni u Palama.

Opširnije...

Strana 13 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome