utorak, 27. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Počela nastava na svim fakultetima

Na svim fakultetima Univerziteta Istočno Sarajevo danas počinje nastava za brucoše, potvrdio je Srni prorektor za nastavu i studijska pitanja Univerziteta u Istočnom Sarajevu Radoslav Grujić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ponedjeljak počinje nastava za brucoše

Na Univerzitetu Istočno Sarajevo nastava za brucoše počinje u ponedjeljak, 30. septembra, izjavio je Srni prorektor za nastavu i studijska pitanja Radoslav Grujić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zgrada EFIS-a biće opremljena do 20. oktobra

Dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS) prof. dr Ljubiša Vladušić potvrdio je danas u intervju za zvaničnu web stranicu Univerziteta u Istočnom Sarajevu da je počelo opremanje nove zgrade Ekonomskog fakulteta i da bi taj posao trebalo da bude završen do 20. oktobra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Miodrag Forcan jedan od najboljih studenata Elektrotehničkog fakulteta

Budući inženjer eletrotehnike, Miodrag Forcan uspio je tokom studija da stekne izuzetan prosjek ocjena od 9,95, postavši time jedan od najboljih studenata Elektrotehničkog fakulteta ikada. U njegov indeks upisane su samo dvije devetke na prvoj godini, a u šali voli da kaže da su one rezultat tadašnjeg neiskustva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U drugom upisnom roku prijavilo se 545 kandidata

U drugom upisnom roku akademske 2013/2014. godine na fakultete i akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu prijavilo se 545 kandidata, što je za oko 150 više nego u prošlogodišnjem drugom upisnom roku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija: Izgradnja studentskog centra zavisi od austrijskog kredita

Ministar nauke i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija izjavio je da gradnja studentskih centara na Palama i u Lukavici, kao i završetak takvog centra u Foči zavisi od austrijskog kredita.

Opširnije...

Strana 13 od 33

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter