srijeda, 26. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Počeo upis na fakultete Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Na fakultetima dvaju univerziteta u Republici Srpskoj danas je počelo prijavljivanje budućih studenata u prvom upisnom roku i trajat će do 30. juna.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Raspisan konkurs za upis studenata u novu akademsku godinu

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske objavilo je danas Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog i drugog ciklusa studija u akademskoj 2012/2013. godini na javnim visokoškolskim ustanovama u Republici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Junski upisni rok od 25. juna do 13. jula

Junski upisni rok u prvu godinu studija školske 2012/2013. godine na javnim visokoškolskim ustanovama u Republici Srpskoj biće organizovan od 25. juna do 13. jula. Prijavljivanje kandidata za upis počeće 25. juna, polaganje prijemnog ispita obaviće se 2. jula, dok će upis primljenih kandidata biti od 9. do 13. jula, navedeno je u zajedničkom sa...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studenti Ekonomskog fakulteta posjetili kompaniju FEAL i Tehnološki park

Pedeset studenata osnovnog studija Ekonomskog fakulteta Pale je 25.05.2012. godine, u pratnji predmetnog nastavnika prof. dr Darka Petkovića i predmetnog asistenta Sanje Prodanović, posjetilo kompaniju FEAL u Širokom Brijegu i Tehnološki park u Mostaru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet obilježio Dan i krsnu slavu Svetog Jovana Bogoslova

Profesori i studenti Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu svečano su danas, uz prisustvo brojnih gostiju na Palama obilježili Dan fakulteta i krsnu slavu - Svetog Jovana Bogoslova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naučni skup "Nauka i tradicija"

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu otvoren je Naučni skup "Nauka i tradicija". Svečano otvaranje Skupa počelo je 18. maja u 14:30, a Skup će biti zatvoren 19. maja u 13 časova.

Opširnije...

Strana 13 od 27

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome