srijeda, 29. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Studentsko veče u novoj zgradi EFIS-a

Povodom 60 godina postojanja i 20 godina rada u sastavu Univerziteta u Istočnom Sarajevu u periodu od 27. do 29. novembra 2013. godine Ekonomski fakultet Pale organizovaće niz prigodnih manifestacija kojima će godišnjica biti obilježena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslava postojanja i otvaranje nove zgrade Ekonomskog fakulteta

Trodnevnim svečanostima koje počinju u srijedu, 27. novembra, Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS) proslaviće dva velika jubileja - 60 godina postojanja i tradicije i 20 godina rada u Republici Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet: Predavanje Miroslava Lazanskog i promocija časopisa

Na Filozofskom fakultetu u Palama u utorak 26.11.2013. godine će biti održano predavanje vojnopolitičkog komentatora Miroslava Lazanskog na temu "Vojno politička situacija u Republici Srpskoj i osvrt na Prvi svjetski rat".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela Studentska liga u malom fudbalu 2013-14

Danas je u Palama u SPC Peki počela nova sezona "Studentske lige u malom fudbalu". Studenti okupljani oko Studentskog parlamenta Pale, a sa ciljem da se studentski život u Palama što ljepše popuni, već drugu sezonu igraju mali fudbal.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naučno-nastavničko vijeće podržalo dekana Milanku Babić

Naučno-nastavničko vijeće Filozofskog fakutleta Univerziteta u Istočnom Sarajevu na današnjoj sjednici dalo je jednoglasnu podršku sadašnjem dekanu Milanki Babić.
Babićeva je rekla da rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Mitar Novaković nije prisustvovao sjednici koja je održana na njegov zahtjev, kao ni bilo ko iz njegovog tima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava i 67 godina postojanja Pravnog fakulteta

Pravni fakultet Univerziteta u Ističnom Sarajevu danas je na Palama, u prisustvu velikog broja zvanica, među kojima i predsjednika Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske Rajka Kuzmanovića, svečano obilježio 67 godina postojanja i rada kao i krsnu slavu fakulteta - Svetog Petra Cetinjskog.

Opširnije...

Strana 13 od 34

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter