subota, 28. februar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Danas prijemni ispiti na fakultetima

Kandidati za upis u prvu godinu studija prvog ciklusa na javnim visokoškolskim ustanovama u Republici Srpskoj u školskoj 2012/2013. godini danas polažu prijemni ispit. Prilikom rangiranja kandidata za upis bodovaće se uspjeh postignut tokom srednje škole i rezultati prijemnog ispita koji će biti objavljeni 4. jula.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Pravnom fakultetu završen naučni skup i revijalno takmičenje u besjedništvu

Danas je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu završen Međunarodni naučni skup na temu „Prava djeteta i ravnopravnost polova – između normativnog i stvarnog“. Skup je organizovan uz podršku Ombudsmana za djecu Republike Srpske i Džender centra Vlade Republike Srpske, čiji su predstavnici uzeli učešće na skupu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Finale Univerzitetskih sportskih igara 2012 u Palama

Unija studenata Republike Srpske će u Palama 13. i 14. jula organizovati finale Univerzitetskih sportskih igara 2012. za dva javna univerziteta, Univerzitet u Istočnom Sarajevu i Univerzitet u Banjoj Luci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naučni skup Prava djeteta i ravnopravnost polova – između normativnog i stvarnog

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizuje Međunarodni naučni skup na temu „Prava djeteta i ravnopravnost polova – između normativnog i stvarnog“, koji će se održati u Palama u prostorijama Pravnog fakulteta 29. i 30 juna (petak i subota). Skup je organizovan uz podršku Ombudsmana za djecu Republike Srpske i Džender centra Vlade Re...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo upis na fakultete Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Na fakultetima dvaju univerziteta u Republici Srpskoj danas je počelo prijavljivanje budućih studenata u prvom upisnom roku i trajat će do 30. juna.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Raspisan konkurs za upis studenata u novu akademsku godinu

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske objavilo je danas Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog i drugog ciklusa studija u akademskoj 2012/2013. godini na javnim visokoškolskim ustanovama u Republici.

Opširnije...

Strana 13 od 28

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome