petak, 29. april 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Delagacija tima za realizaciju projekta Evropske komisije posjetila Ekonomski fakultet

20. juna 2013. godine Ekonomski fakultet Pale posjetila je delegacija tima za realizaciju projekta "Reforma sistema finansiranja visokog obrazovanja u BiH" u sastavu Trevear Penrose i Andre Peer.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ministar razgovarao sa rektorom i dekanima

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija i rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Mitar Novaković te dekani Filozofskog, Pravnog, Ekonomskog i Fakulteta za fizičku kulturu ovog univerziteta juče su se u Palama saglasili da je potrebno donijeti pravilnik o finansiranju javnih univerziteta. Mutabdžija je rekao novinar...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet: Promovisana 28. generacija diplomaca

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS) danas je promovisana 28 generacija diplomaca, magistara i po prvi put, studenata koji su uspješno okončali master studije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U petak počinje proslava Dana Filozofskog fakulteta u Palama

U Petak 17. maja na Filozofskom fakultetu u Palama će svečanom akademijom početi proslava Dana Filozofskog fakulteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sertifikati za 39 studenata

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu juče je sertifikate dobilo 39 studenata koji su završili Školu rodne ravnopravnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo rad Škole rodne ravnopravnosti

Na Pravnom fakulteta Univerziteta Istočno Sarajevo danas je počela Škola rodne ravnopravnosti u okviru koje će studenati imati priliku da se obrazuju o temama iz ove oblasti iz pravnog, ekonomskog, sociološkog, filozofskog i demografskog ugla, rekao je Srni prodekan Pravnog fakulteta Goran Marković.

Opširnije...

Strana 13 od 32

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter