srijeda, 01. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Mutabdžija: Izgradnja studentskog centra zavisi od austrijskog kredita

Ministar nauke i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija izjavio je da gradnja studentskih centara na Palama i u Lukavici, kao i završetak takvog centra u Foči zavisi od austrijskog kredita.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo drugi upisni rok na Univerzitetu Istočno Sarajevo

Drugi upisni rok za akademsku 2013/2014. godinu na Univerzitetu Istočno Sarajevo počeo je danas i trajaće do 30. avgusta, a brucošima je na raspolaganju 1.725 nepopunjenih mjesta za upis na prvu godinu nekog od 17 fakulteta ili akademija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drugi upisni rok od 26. avgusta, slobodno 1.725 mjesta

Drugi upisni rok za akademsku 2013/2014. godinu na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu biće organizovan od 26. do 30. avgusta, a brucošima je na raspolaganju 1.725 nepopunjenih mjesta za upis na prvu godinu nekog od 17 fakulteta/akademija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Delagacija tima za realizaciju projekta Evropske komisije posjetila Ekonomski fakultet

20. juna 2013. godine Ekonomski fakultet Pale posjetila je delegacija tima za realizaciju projekta "Reforma sistema finansiranja visokog obrazovanja u BiH" u sastavu Trevear Penrose i Andre Peer.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ministar razgovarao sa rektorom i dekanima

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija i rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Mitar Novaković te dekani Filozofskog, Pravnog, Ekonomskog i Fakulteta za fizičku kulturu ovog univerziteta juče su se u Palama saglasili da je potrebno donijeti pravilnik o finansiranju javnih univerziteta. Mutabdžija je rekao novinar...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet: Promovisana 28. generacija diplomaca

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS) danas je promovisana 28 generacija diplomaca, magistara i po prvi put, studenata koji su uspješno okončali master studije.

Opširnije...

Strana 13 od 32

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter