četvrtak, 18. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Filozofski fakultet obilježio Dan i krsnu slavu Svetog Jovana Bogoslova

Profesori i studenti Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu svečano su danas, uz prisustvo brojnih gostiju na Palama obilježili Dan fakulteta i krsnu slavu - Svetog Jovana Bogoslova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naučni skup "Nauka i tradicija"

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu otvoren je Naučni skup "Nauka i tradicija". Svečano otvaranje Skupa počelo je 18. maja u 14:30, a Skup će biti zatvoren 19. maja u 13 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana 13. generacija diplomaca Filozofskog fakulteta

Juče je u prostorijama Kulturnog centra Pale, održana promocija 13. generacije studenata i magistara nauka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svеčаnоsti pоvоdоm Dаnа Filоzоfskоg fаkultеtа Pаlе

Sutra će u Palama početi svečanosti povodom obilježavanja Dana Filozofskog fakulteta u Palama. Povodom Dana fakulteta u Kulturnom centru Pale, sutra će biti održana Svečana akademija i dodjela diploma mаgistrimа nаukа i diplоmirаnim studеntimа.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Debatni klub "Pale" drugi na državnom prvenstvu

Debatni klub "Pale" je napravio odličan uspjeh na bosanskohercegovačkom državnom takmičenju, gdje je osvojio drugo mjesto ekipno i prvo i treće pojedinačno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Univerzitetu Istočno Sarajevo planiran upis 2.500 studenata

Na svih 17 fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu u novoj školskoj 2012/2013. godini biće upisano do 2.500 studenata, rekao je Srni rektor ovog univerziteta Mitar Novaković.

Opširnije...

Strana 13 od 26

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome