ponedjeljak, 26. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Vladušić: Ekonomski fakultet - respektabilna ustanova

Dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu LJubiša Vladušić izjavio je Srni da je ovaj fakultet respektabilna ustanova, koja je, nakon useljenja u nove prostorije, sada u fazi kada treba da jača kvalitet nastavnog kadra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet promovisao 29. generaciju diplomaca

Danas je u amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Palama održana 29. promocija magistara nauka, diplomiranih na master studiju i diplomiranih studenata Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana 16. generacija diplomaca FFVIS

Na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta /FFVIS/ Univerziteta u Istočnom Sarajevu u srijedu 25.12.2013. godine je svečano promovisano 75 profesora fizičkog vaspitanja i diplomiranih trenera, kao i 10 magistara nauka i šest mastera koji su studije drugog ciklusa na ovom fakultetu okončali po novom studijskom programu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obustavljena gradnja studentskog doma u Palama

Predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Aleksandar Glavaš rekao je da su obustavljeni radovi na izgradnji studentskog doma na Palama, jer nije završena procedura u Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studijske programe prilagoditi tržištu rada

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija izjavio je danas na Palama da se postavlja ozbiljan zadatak pred sve fakultete koji školuju kadar za osnovne i srednje škole da svoje studijske programe prilagode tržištu rada, te da pokušaju osmisliti nove studijske programe koji će biti u funkciji zadovoljenja tih potreba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečana promocija diplomiranih ekonomista i magistara

Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu svečano je promovisao sedamnaestu generaciju diplomiranih ekonomista i trinaestu generaciju magistara ekonomskih nauka.

Opširnije...

Strana 13 od 36

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter