subota, 19. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Humani studenti darivali 33 doze krvi

Studentska organizacija Ekonomskog fakulteta Pale (SOEF), Studentska organizacija Filozofskog fakulteta (SOFF) i Savez studenata Pravnog fakulteta (Pravnik) u saradnji sa Crvenim krstom Pale juče su na Ekonomskom fakultetu u Palama organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština Pale objavila spisak stipendista

Na osnovu prijedloga Komisije za sprovođenje konkursa za dodjelu stipendija Opština Pale dodjeljuju stipendije kandidatima, kako slijedi:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studenti iz Kosovske Mitrovice u posjeti kolegama

Tokom posjete studenata Pravnog fakulteta u Prištini, sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici, kolegama u Republici Srpskoj dogovoreno je da to postane tradicija i da studenti sa Kosmeta na proljeće dolaze u Srpsku, a do uzvratnih susreta dolazilo bi na jesen.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studenti iz Kosovske Mitrovice sutra u Palama

Grupa od 50 studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici sutra stiže u dvodnevnu posjetu Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vladušić: Ekonomski fakultet - respektabilna ustanova

Dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu LJubiša Vladušić izjavio je Srni da je ovaj fakultet respektabilna ustanova, koja je, nakon useljenja u nove prostorije, sada u fazi kada treba da jača kvalitet nastavnog kadra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet promovisao 29. generaciju diplomaca

Danas je u amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Palama održana 29. promocija magistara nauka, diplomiranih na master studiju i diplomiranih studenata Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...

Strana 1 od 24

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome