četvrtak, 23. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Javna debata u organizaciji SSPF "Pravnik"

Savez studenata Pravnog Fakulteta "Pravnik" Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizuje javnu debatu "Položaj mladih za vrijeme i poslije studija: Visoko obrazovanje u Republici Srpskoj; Unapređenje studentskog standarda na području grada Istočno Sarajevo; Problem nezaposlenosti mladih - konkretna rješenja".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planiran upis 1.142 kandidata

 Univerzitet u Istočnom Sarajevu danas je raspisao konkurs za upis studenata u prvu godinu drugog ciklusa studija akademske 2014/2015. godine, kojim je planiran prijem 1.142 kandidata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Parađina donijela lijepe utiske i bogato iskustvo

Takmičenje "Kineski most" je manifestacija, koja je ove godine odžana 13. put, a na njoj je nastupilo 126 takmičara iz 87 zemalja. Kvalifikaciono takmičenje za "Kineski most" je prvi put održano i u Bosni i Hercegovini, odnosno Republici Srpskoj u maju mjesecu 2014. godine u Kulturnom centru Pale, nakon kojeg je BiH po prvi put dobila učesnik...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet: Promocija knjige i veče poezije

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu u četvrtak 10. jula u 19.00 časovaće biti održana promocija knjige "Značaj srpskog jezika i književnosti u očuvanju identiteta Republike Srpske III" - Slika Bosne i Hercegovine u djelima savremenih pisaca Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upisni rok 2014/15: Najviše mjesta na Filozofskom fakultetu

U narednoj školskoj godini na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu predviđen je upis 3.288 studenata, od čega 2.868 redovnih i 420 vanrednih. Prorektor za nastavu i studijska pitanja ovog univerziteta Radoslav Grujić rekao je Srni da će 1.409 studenata biti finansirano iz budžeta, a 1.439 bi imalo sufinansiranje svojih obaveza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen naučni skup "Nauka i sloboda"

Na Filozofskom fakultetu u Palama u subotu i nedjelju je održan Međunarodni naučni skup "Nauka i sloboda", koji je održan u okviru proslave dvadesetogodišnjice rada Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...

Strana 1 od 27

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome