nedjelja, 21. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Parađina donijela lijepe utiske i bogato iskustvo

Takmičenje "Kineski most" je manifestacija, koja je ove godine odžana 13. put, a na njoj je nastupilo 126 takmičara iz 87 zemalja. Kvalifikaciono takmičenje za "Kineski most" je prvi put održano i u Bosni i Hercegovini, odnosno Republici Srpskoj u maju mjesecu 2014. godine u Kulturnom centru Pale, nakon kojeg je BiH po prvi put dobila učesnik...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet: Promocija knjige i veče poezije

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu u četvrtak 10. jula u 19.00 časovaće biti održana promocija knjige "Značaj srpskog jezika i književnosti u očuvanju identiteta Republike Srpske III" - Slika Bosne i Hercegovine u djelima savremenih pisaca Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upisni rok 2014/15: Najviše mjesta na Filozofskom fakultetu

U narednoj školskoj godini na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu predviđen je upis 3.288 studenata, od čega 2.868 redovnih i 420 vanrednih. Prorektor za nastavu i studijska pitanja ovog univerziteta Radoslav Grujić rekao je Srni da će 1.409 studenata biti finansirano iz budžeta, a 1.439 bi imalo sufinansiranje svojih obaveza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen naučni skup "Nauka i sloboda"

Na Filozofskom fakultetu u Palama u subotu i nedjelju je održan Međunarodni naučni skup "Nauka i sloboda", koji je održan u okviru proslave dvadesetogodišnjice rada Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet: Svečana akademija u znaku dvadeset godina rada fakulteta u Palama

U amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Palama danas je održana svečana akademija Filozofskog fakulteta u okviru koje su dodijeljene diplome magistrima nauka, masterima i diplomiranim studentima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studenti igraju za pomoć Milici Ijačić

Studenti večeras organizuju "Humanitarno veče domskog fudbala" na fudbalskom terenu na Koranu, kako bi prikupili sredstva za liječenje Milice Ijačić iz Trebinja kojoj je potrebno 8000 dolara za liječenje kičme u SAD, a prema procjenama doktora velika je vjerovatnoća da bi Milica mogla prohodati nakon terapija.

Opširnije...

Strana 1 od 26

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome