četvrtak, 11. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Datum useljenja u nove domove još nije utvrđen

Rukovodstvo Univerziteta u Istočnom Sarajevo, na čelu sa rektorom Radoslavom Grujićem, čini sve kako bi studentski domovi na Palama i u Foči bili što prije u funkciji, ali se datumi još ne mogu precizirati, saopšteno je danas iz ove visokoškolske ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija izdanja Društva članova Matice srpske u Crnoj Gori

Na Filozofskom fakultetu u Palama u četvrtak 10. decembra 2015. godine u 18.00 časova će biti održano predstavljanje i promocija izdanja Društva članova Matice srpske u Crnoj Gori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bolji uslovi za studente na Palama i u Foči

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević potpisao je danas u Banjaluci sa predstavnicima preduzeća "Mira -Mar" iz Foče i "Dineko" iz Trebinja ugovore o nabavci namještaja za opremanje studentskih domova u Foči i na Palama, te Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekonomski fakultet danas obilježava 22 godine rada

Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizovaće danas javnu tribinu "Procesi evropskih integracija u regionu" povodom obilježavanja 22 godine postojanja ovog fakulteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija knjiga Rade Stanarević

U srijedu 25. novembra 2015. godine u 18.00 časova u Amfiteatru Filozofskog fakulteta u Palama će biti održana promocija knjiga Rade Stanarević "Hijazam i hipostaza" i "Njemačka avangarda".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Protestima protiv NATO integracija i ulaska Kosova u UNESKO

Predsjednik studentskog parlamenta Univerziteta Istočno Sarajevo Aleksandar Glavaš izjavio je da bi ubrzo trebalo da budu organizovani protesti na Palama u znak podrške srpskom nacionalnom korpusu na području Balkana protiv NATO integracija, ulaska samoproglašenog Kosova u UNESKO i podržavanja referendumskog opredjeljenja srpskog naroda na Bal...

Opširnije...

Strana 1 od 31

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter