utorak, 24. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Studentske novosti

El. pošta Štampa

Treće takmičenje iz kineskog jezika "Kineski most"

U Kulturnom centru Pale će u četvrtak 26. maja u organizaciji Katedre za kineski i engleski jezik i književnosti Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a uz podršku ambasade Narodne republike Kine biti održan preliminarni dio međunarodnog takmičenja iz poznavanja kineskog jezika "Kineski most".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana svečana promocija diplomaca u okviru Dana Filozofskog fakulteta

Danas je na Ekonomskom fakultetu u Palama održana svečana promocija magistara nauka, mastera i diplomiranih studenta Filozofskog fakulteta Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studenti prolongirali najavljene proteste

Predstavnici Unije studenata Republike Srpske i studentskih parlamenata univerziteta u Banjaluci i Istočnom Sarajevu prolongiraće održavanje protesta koje su najavljivali za 20. mart zbog studentskih domova u Foči i na Palama, dogovoreno je na sastanku predstavnika studenata sa ministrom prosvjete i kulture Srpske Danetom Maleševićem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U novim domovima problem opremanje kuhinje

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević rekao je danas, nakon posjete novoizgrađenim studentskim domovima na Palama, da će ove sedmice biti završeno unošenje namještaja i čišćenje, ali ostaje problem opremanja kuhinje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smjena Bjelajca i otvaranje domova do 20. marta ili protesti

Unija studenata Republike Srpske zatražila je smjenu direktora paljanskog Studentskog centra Dragana Bjelajca i da novi studentski domovi na Palama i Foči budu otvoreni do 20. marta jer će u suprotnom organizovati proteste.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Datum useljenja u nove domove još nije utvrđen

Rukovodstvo Univerziteta u Istočnom Sarajevo, na čelu sa rektorom Radoslavom Grujićem, čini sve kako bi studentski domovi na Palama i u Foči bili što prije u funkciji, ali se datumi još ne mogu precizirati, saopšteno je danas iz ove visokoškolske ustanove.

Opširnije...

Strana 1 od 32

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter