subota, 01. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa PDF

Restoran "Zavičaj" Pale

U Palama je nedavno otvoren restoran "Zavičaj" kao rezultat dugogodišnjeg rada u ugostiteljskoj struci vlasnika Radomira Čvora.


Restoran je rađen u nekoliko posebnih ambijentalnih cjelina, trudeći se da enterijerom i eksterijerom prenese svu ljepotu i toplinu zavičaja.

Posjeduje prelijepu baštu u kojoj je smještena stara koliba urađena u stilu nekadašnjih seoskih, gdje će ljetni period i sunčani dani biti još ugodniji i prijatniji. Takođe, tu je još jedan živopisan kutak, sa starim kaminom, izgrađen od tradicionalnih materijala kao sto su cigla, crijep i drvo baš kao u "zavičaju", sa detaljima koji su naši preci nekada koristili u svakodnevnom životu. Enetrijer centralnog dijela restorana urađen je kao spoj moderne i tradicionalne arhitekture, sa pažljivo biranim materijalima koji potcrtavaju suštinsku dimenziju ljudske slobode i komfora. Ukoliko poželite da uživate u prijatnom ambijentu, savršenom mirisu i ukusu hrane, restoran "Zavičaj" je odličan izbor.

Savremeni ljudi sve više imaju potrebu da im se hrana pripremi i donese u određene prostore, kako za poslovne, tako i za privatne manifestacije. Restoran je imajući u vidu potrebe današnjice uveo uslugu keteringa (Catering) sa najraznovrsnijim specijalitetima koji se nalaze na menijima. Uz kreativno osoblje i raznovrsne namirnice, gotovo da ne postoji ograničenje u mogućnostima
smišljanja “specijalnih jela” kada se radi ovakva vrsta usluge.

Restoran "Zavičaj" je idealno mjesto za poslovni i porodični ručak ili večeru uz bogat izbor domaćih i starnih vina. Restoran ostavlja mogućnost za organizaciju proslava i poslovnih sastanaka.


Kontakt

tel. 065 220 026
Romanijska 23 / 71420 Pale
[email protected]


Tagovi: restoran  zavičaj  pale  izbor  romanijska  poslovne  privatne  prostore  

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter