Stanovnici opštine biraju projekat koji će se raditi

3

Na zvaničnoj internet stranici opštine Pale do 2. decembra stanovnici ove lokalne zajednice moći će da glasaju i tako izaberu projekat koji će biti urađen u narednom periodu.

Među ponuđenim projektima su rekonstrukcija sportskog igrališta u naselju Obilićevo, uređenje zelenih površina centra Pala ili teretana na otvorenom pored stadiona Fudbalskog kluba “Romanija”.

Riječ je o inicijativi Foruma za građanske inicijative, koji je formiran u okviru projekta Regionalni program lokalne demokratije na zapadnom Balkanu.

Stanovnici će moći da glasaju za projekte i glasačkim listićima koji su, zajedno sa glasačkom kutijom, postavljeni ispred šalter sale u zgradi opštine.

Odabrani projekat finansiraće EU, a sufninasirati opština.

(www.palelive.com / Srna)

3
Postavi komentar

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Drvo

Trebalo bi izglasati projekat …zelenih površina, ali tako da se i ono malo zelenila posječe i uništi, te sve lijepo betonira😜
Pa šta će nam drveće, cvijeće, trava… to nas samo podsjeća na selo odakle smo pobjegli.
Godinama se u Palama nije sasadilo niti jedno drvo i tu smo sigurno rekorderi u široj regiji!

Zoran

Ne morate glasati bice teretana na otvorenom pored stadiona, provjereno.

Bla Bla

Predlažem, takođe, izbor projekta: uređenje zelenih površina, a priorit da bude izgradnja još jednog skladišta građevinskog materijala, pored već postojećeg kod Autobuske stanice, pa kod ulaza u Pale da se oduševiš ljepotom našeg grada!