nedjelja, 30. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Održana izborna sjednica Skupštine Odbojkaškog saveza Republike Srpske

Izborna sjednica Skupštine Odbojkaškog saveza Republike Srpske održana je u četvrtak, 13. aprila u Palama.


Novokonstituisana Skupština razmatrala je i jednoglasno usvojila Program rada i aktivnosti Odbojkaškog saveza Republike Srpske u periodu od 2017. do 2021. godine.

Nakon usvajanja Programa rada i aktivnosti Saveza uslijedilo se razrješenju dužnosti dosadašnjeg predsjedenika, potptredsjednika, Upravnog odbora i Nadzornog odbora, a nakon toga i izboru novih organa OSRS.

Za predsjednika Odbojkaškog saveza Republike Srpske  jednoglasno je, tajnim glasanjem, izabran Milutin Popović koji je ovu funkciju obavljao i u prethodnom mandatu.  Za potpredsjednika je, takođe jednoglasno, izabran Esad Omerhodžić.

Jednoglasno je izabran novi Upravni odbor od sedam članova. U sastav Upravnog odbora, pored predsjednika i potpredsjednika Saveza ušli su: Njegoš Vuković, Milenko Ristić, Slobodan Petrović, Ružica Šimšić i Radmila Marković. Izabran je i Nadzorni odbor Odbojkaškog saveza Repubike Srpske koji čine tri člana.NAČELNIK OPŠTINE PALE PRIMIO DELEGACIJU OS BIHNačelnik Opštine Pale, Boško Jugović, primio je delegaciju Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine predvođenu predsjednikom Milutinom Popovićem i predsjednika Odbojkaškog kluba Jahorina Branislava Blagojevića.

Na sastanku se razgovaralo o planovima za organizacju Balkanskog prvenstva za juniorke koje je planirano za periodu 27. juni - 1. juli.

Predstavnici odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine koji je organizator Balkanskog prvenstva za juniorke i Odbojkaškog kluba Jahorina koji bi trebalo da bude tehnički organizator prvenstva, upoznali su načelnika Pala Boška Jugovića, sa planovima realizacije ovog projekta.

Načelnik je izrazio punu podršku aktivnostima u vezi sa organizacijom Juniorskog balkanskog prvenstva i najavio da će u narednom periodu sa ovim projektom upoznati sve nadležne organe u Opštini Pale i tražiti podršku za organizaciju istog. Nakon toga donijeće se konačna odluka u vezi sa tim.

(www.palelive.com / D.B.)Tagovi: odbojka  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter