ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Na Prvenstvu Srpske 300 džudista

Na Palama je danas počelo Prvenstvo Republike Srpske u džudou za mlađe pionire i kadete, na kojem učestvuje 28 klubova i 300 takmičara.


Trener DŽudo-kluba "Romanija" Pale Dražen Subotić, koji je i organizator takmičenja, istakao je da je ovo zvanično Prvenstvo Republike Srpske koje se održava svake godine za mlađe pionire i kadete.

"Ovo takmičenje predstavlja kvalifikaciju za Prvenstvo BiH koje se sljedeće sedmice održava u Istočnom Sarajevu. Prva četiri mjesta kvalifikuju se za prvenstvo, a prva dva ulaze u reprezentaciju BiH i to su kvalifikacije za svjetska i balkanska takmičenja", rekao je Subotić.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je današnje takmičenje za pionire ulaznica da postanu ozbiljniji i kvalitetniji takmičari i tako uđu u svijet sporta.

"Opština Pale podržava sve sportiste, a Pale su rasadnik džudista, od pokojnog Stanka Lopatića do Rajka Kušića i mnogih drugih", podsjetio je Jugović.

On je dodao da će u narednom periodu biti izgrađena strategija sporta kako bi imali što više boljih i kvalitetnijih sportista ne samo u džudou nego i u ostalim sportovima.

Trener DŽudo-kluba "Randoli" za mlađe pionire Nemanja Majdov rekao je da ovo za djecu mnogo znači, jer su to prvi koraci za njihov uzrast i talenat koji će pokazati i imati u budućnosti, tako da se nadamo dobrim rezultatima i pobjedama.

Prvenstvo se održava u Sportsko–poslovnom centru "Peki".(www.palelive.com / Srna)Tagovi: džudo  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter