ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Mladen Plakalović najbolji sportista grada Istočno Sarajevo

Član Smučarskog kluba "Sarajevo-Istočno Sarajevo, Pale" Mladen Plakalović najbolji je sportista grada Istočno Sarajevo za 2016. godinu.


Priznanje najboljem sportisti uručio je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija, koji je rekao da Grad godišnje izdvaja znatna sredstva za sport, te da je prema podacima, među prvim lokalnim samoupravama u Republici Srpskoj po iznosu budžetskih izdvajanja za oblasti sporta u odnosu na broj stanovnika.

On je dodao da će Grad nastaviti da pruža podršku sportskim radnicima i klubovima.

"Sportisti, treneri i sportski radnici koji ostvarauju zapažene rezultate na domaćim, regionalnim, evropskim i svjetskim takmičenjima, naši su najbolji ambasadori i naša je dužnost i obaveza da im, u skladu sa mogućnostima, obezbijedimo bar osnovne uslove za rad, treninge i odlazak na takmičenja", naglasio je Samardžija.

Plakalović je izrazio zadovoljstvo dobijenim priznanjem, istakavši da će nastaviti da vrijedno radi i trenira da bi i u buduće postizao dobre rezultate.

DŽudo klub "Famos" iz Istočne Ilidže pproglašen je za najbolji sportski klub u Istočnom Sarajevu za prošlu godinu, koji je na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima osvojio veliki broj medalja.

Priznanje za najuspješnijeg sportskog radnika dobio je član DŽudo kluba "Romanija" Pale Mirko Subotić, dok je za najuspješnijeg trenera proglašen Dejan Vukadin iz Karate kluba "Slavija" iz Istočnog Novog Sarajeva.

Udruženje za pomoć djeci i omladini s posebnim potrebama "Sunce" sa Pala dobitnik je priznanja za najuspješnije udruženje za pomoć licima sa posebnim potrebama.

Nagrade su dobili i šestoro najperspektivnijih sportista iz Istočnog Sarajeva.


(www.palelive.com / Srna / Foto Grad Istočno Sarajevo)Tagovi: Mladen Plakalović  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter