ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Danas "Vaskršnji karate kup"

KK Romanija

U sportskoj dvorani "Stambulčić" na Palama danas će biti održan "Vaskršnji karate kup" na kojem će učestvovati dvadesetak klubova iz Republike Srpske i Srbije sa oko 400 takmičara u svim uzrasnim kategorijama.


Predsjednik Karate kluba "Romanija" Momir Popović rekao je Srni da ovaj klub već 11 godina na Palama organizuje Vaskršnji kup, jedno od najmasovnijih karate takmičenja u ovom dijelu Republike Srpske.

"Karate klub `Romanija` počeo je sa radom u martu 1999. godine. Kroz naše redove je prošlo više od 700 polaznika, a u klubu konstantno vježba oko 100 članova oba pola podijeljenih u više grupa", rekao je Popović.

On je dodao da članovi kluba posjeduju više od 30 pehara i više od 1 300 medalja u svim uzrasnim kategorijama, od pionira do seniora, u katama i borbama, ekipno i pojedinačno.

Popović je naglasio da je Klub iznjedrio 17 majstora karatea. Takmičari redovno osvajaju medalje na prvenstvima i kupovima Republike Srpske, a donijeli su i prve madalje osvojene na svjetskim i evropskim prvenstvima.

"Vaskršnji karate kup" počeće u 10.00 časova.(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter