nedjelja, 21. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Gačanke i šampioni iz Brčkog u "Pekiju" na otvaranju sezone

Tokom vikenda četvrtfinalnim utakmicama Kupa Republike Srpske počinje odbojkaška sezona i paljanski predstavnici biće u takmičarskom pogonu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Bioštici održan Stream Fishing Cup

U subotu, 13. septembra u selu Žunovi u opštini Sokolac je održan prvi Stream Fishing Cup, ribolovačko takmičenje u lovu grabljivica vještačkim mamcima sa obale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

20. memorijalni džudo turnir "Rajko Kušić - Kuša"

Džudo klub "Rajko Kušić" iz Pala i ove godine tradicionalno organizuje 20. memorijalni džudo turnir "Rajko Kušić - Kuša". Takmičenje će biti održano u subotu 20.09.2014. godine u Sportsko poslovnom centru "Peki".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Treća sezona Lige rekreativaca počinje 5. oktobra

Liga rekreativaca Pale nastavlja sa takmičenjem. Treća sezona počinje 05.10.2014, a zainteresovane ekipe se mogu prijaviti za takmičenje najkasnije do 20.09.2014.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbojkaši Studenta "ciljaju" povratak u Premijer ligu

Odbojkaši Studenta novi članovi Prve lige Republike Srpske od sredine avgusta počeli su pripreme za novu sezonu i "ciljaju" povratak u klupsku elitu BiH gdje su boravili prethodnih sedam godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Romanija" nastavila dobre igre i u novoj sezoni

Fudbaleri "Romanije" nastavili su sa sjajnim igrama i u novoj sezoni Regionalne lige grupa jug. U trećem kolu koje je odigrano u nedjelju 07. septembra, naši fudbaleri su imali rapsodiju u Foči, gdje su slavili ubjedljivim rezultatom 0:8 (0:5) protiv Rudara iz Miljevine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Arnautović vicešampion Balkana

U Trebinju je proteklog vikenda održano Seniorsko prvenstvo Balkana u džudou, na kome je nastupilo oko 250 takmičara iz 9 zamalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upis novih članova u školu košarke KK "Jahorina"

Košarkaški klub "Jahorina" Pale vrši upis novih članova u Školu košarke za djevojčice i dječake uzrasta od 6 do 14 godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novo ruho "Jahorinki"

Odbojkašice Jahorine bez dugogodišnjih igračica iz prve postave: Veselinke Slijepčević, Jelene Bakmaz, Jovane Garić, Jelene Tabaković, Jovane Brčkalo (neizvijestan je i nastup Svetlane Tabaković) krenule su sa pripremama za novu sezonu. Poslije ispadanja iz Premijer lige "Jahorinke" će biti u novom "ruhu" i sa mladim snagama nastupaće u elitnom klu...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mjesec košarke - besplatna škola košarke

KK "Pale" (ex "Tri poena") organizuje besplatnu školu košarke za sve dječake i djevojčice od I do VII rezreda osnovne škole.

Opširnije...

Strana 1 od 107

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome