četvrtak, 26. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Trebević Challenge, od udobne sofe do vrha Sofe

Planinarsko društvo "Javorina" je u cilju promocije trail trčanja i planinarske staze "Midi Trail" koja Sarajevo preko Trebevića spaja s Jahorinom, kreiralo jedinstveno takmičenje nazvano "Trebević Challenge" u kojem mogu učestvovati svi rekreativci i sportisti koji vole planinu, trčanje, zabavu, takmičenje i prevazilaženje vlastitih granica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrano 21. kolo Asa Osiguranje - Lige rekreativaca

Paljanska "Asa Osiguranje - Liga rekreativaca" u režiji zaljubljenika čarobne igre na petoparcu u najljepšem sportskom duhu ulazi u završnicu. Sljedećeg vikenda u posljednjem kolu slijedi rasplet. Lider Kumbara u posljednji meč ulazi sa tri boda prednosti, odgovara im "X" i prema prognozama kladioničara, gotovo da je sigurno da će odbraniti šampion...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mlađi takmičari Džudo kluba "Rajko Kušić" uspješni u Sarajevu

Takmičari Džudo kluba "Rajko Kušić" učestvovali su na Međunarodnom džudo turniru koji je organizovan 21.05.2016. godine u Sarajevu u okviru kampanje "sportom protiv droge". Na turniru učešće je uzelo 450 takmičara iz država regiona.

Opširnije...
El. pošta Štampa

15. Vaskršnji karate kup "Pale 2016"

Karate klub "Romanija" Pale i ove godine organizuje tradicionalni 15. po redu Vaskršnji karate kup "Pale 2016'' na kome će nastupiti oko 500 takmičara iz klubova širom Republike Srpske i regiona.

Opširnije...
El. pošta Štampa

17. memorijal u čast čete "Petar Pandurević"

U paljanskoj mjesnoj zajednici Stanica Pale od 25. maja do 8. juna će biti održan 17. po redu Memorijalni turnir posvećen četi "Petar Pandurević".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ribolovci četvrti na evropskom takmičenju u Rumuniji

U periodu od 5. do 8. maja ove godine, u Rumunskom gradu Odorheiu Secuiesc, na rijeci Tarnava, održano je najprestižnije evropsko takmičenje u ribolovu pastrmke umjetnim mamcima sa obale, Trout Union Cup - Romania 2016.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kafe Pavle i Kumbara na korak do šampionskog pehara

U nedjelju 15. maja biće odigrano 20. kolo paljanske Lige rekreativaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovci škole "Srbija" pripremaju doček za učesnike "Trke mira"

Učesnici međunarodne "Trka mira /Peace run/, koji ove godine prolaze kroz BiH, sutra će proći i kroz Pale, gdje će se kratko zadržati ispred Osnovne škole "Srbija".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina Ultra-Trail poziva volontere

"Jahorina Ultra-Trail 2016" je takmičenje u okviru kojeg će planinarsko društvo Javorina iz Pala uz podršku partnerskih organizacija, 30-31. jula organizovati četiri međunarodno priznate i verifikovane trail trke koje nose kvalifikacijske bodove za Ultra-Trail Mont Blanc i druge trke Svjetskog kupa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nove pobjede Kumbare, Kafe Pavla i Džabulanija

Kao i uvijek kada su u pitanju paljanski majstori čarobne igre na petoparcu i 18. kolo Lige rekreativaca, prolazi u pozitivnoj atmosferi uz dobru rekreaaciju i druženje.

Opširnije...

Strana 1 od 135

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter