srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Liga rekreativaca: Džabulani čuva tron, Kumbara na koljenima, Bari "minimalcem" do bodova

U režiji zaljubljenika malih fudbalskih terena u Palama u SC "Olimp" u sklopu 20. kola Lige rekreativavca, kotrljala se "bubamara". U Palama se uvijek igrao kvalitetan fudbal, pa je liga sjajan projekt i ispunjava sva očekivanja. Majstori igre na "petoparcu" bili su u dobrom izdanju i u prazniku za oči priredili su lijepo fudbalsko popodne.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbojka: Završeno prvenstvo BiH za odbojkaše i odbojkašice

Utakmicama 6. kola plej auta i finalnim mečevima plej ofa za prvaka spuštena je zavjesa na odbojkaško prvenstvo BiH u sezoni 2013/14. za odbojkaše i odbojkašice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Omladinska futsal liga: Paljani u dobrom izdanju

Startovala je omladinska futsal liga Republike Srpske koja se igra po sistemu turnira organizovanih u četiri regije. Regionalni prvaci prolaze na završni turnir i igraju za prvaka Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje omladinska futsal liga FSRS

U srijedu 16. aprila 2014. godine počinje omladinska futsal liga FSRS. Liga se igra po sistemu turnira u četiri regije. Najbolje ekipe iz regija igraju Final four (fajnal for).

Opširnije...
El. pošta Štampa

Liga rekreativaca: Bari potopljen, "Šticari" havarisani, "lideru" samo bod

Liga rekreativaca je u punom zamahu. U hramu malog fudbala u SC "Olimp" kao i uvijek kad su u pitanju paljanski "hakleri" u sportskom duhu, fer pleju i pozitivnoj atmosferi prolaze i utakmice izvanrednog 19. kola.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbojka: Novi poraz Jahorine, slavlje Studenta

Tokom vikenda u šampionatu BiH za odbojkaše i odbojkašice odigrani su mečevi 5. kola plej auta i prve finalne utakmice plej ofa za prvaka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbojka: Jahorina čeka "Sokolice", Student Napredak

Prvenstvo BiH za odbojkaše i odbojkašice, polako se bliži kraju. Tokom vikenda na programu su utakmice predposljednjeg 5. kola plej auta i prvi finalni mečevi za prvaka. U doigravanja za opstanak Paljanke dočekuju odbojkašice Slavije, a odbojkaši Studenta sastav iz Odžaka.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Liga rekreativaca: Džabulani se šepuri na vrhu

Liga rekreativaca u malom fudbalu Pale u punom je zamahu. Tokom vikenda u režiji zaljubljenika i majstora malih terena u sportskom duhu i pozitivnoj atmosferi odigrani su mečevi 17. i 18. kola. Na čelu kolone i dale se šepuri Džabulani, a za vratom pušu, Mig Trans Sjetlina i Kafe Bar Bari, a priliku traži pojačana Kumbara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana sportska regionalna takmičenja osnovnih i srednjih škola

Osnovna škola "Srbija" iz Pala tokom vikenda bila je organizator regionalnog finala Malih olimpijskih igara u malom fudbalu za učenike i učenice Osnovnih škola Sarajevsko-romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Todorović uspješan u Bihaću

U subotu 05.04.2014. godine u Bihaću je održan 15. međunarodni turnir u kik boksu pod nazivom BiH Open. Nastupilo je preko 500 takmičara iz devet zemalja.

Opširnije...

Strana 1 od 99

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome