ponedjeljak, 02. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

KMF Jahorina dočekuje Brčko Zdravlje

U nedjelju 1. marta KMF Jahorina u 18.00 časova u SPC Peki dočekuje ekipu Brčko Zdravlje u Drugoj futsal ligi Republike Srpske grupa istok.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Takmičari bez značajnijih rezultata u Biver Kriku

Na Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju koje je od 2. do 16. februara održano u američkom Biver Kriku učestvovali su i takmičari iz Republike Srpske i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odličan nastup Tanje Karišik i Mladena Plakalovića na otvaranju Svjetskog prvenstva u Falunu

Na Svjetskom prvenstvu u nordijskim skijaškim disciplinama, koje se održava u Švedskom Ski centru "Falun", u srijedu su na programu bile kvalifikacije u skijaškom trčanju za žene na pet i muškarce na 10 kilometara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjede naših takmičara na FIS Balkan Kupu na Zlatiboru

13. i 14. februara 2015. godine na Zlatiboru je održan FIS Balkan Kup, a članovi "A" reprezentacije BiH u smučarskom trčanju Mladen Plakalović i Tanja Karišik, su trijumfovali u obje trke. Prvog dana Sanja Kusmuk je osvojila treće mjesto, dok je drugog dana Snežana Borovčanin zauzela treću poziciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani "Bubamare" prošli kroz školu skijanja

Zima je jedno od najljepših godišnjih doba za dječiju igru, a pored sankanja, grudvanja i igre u kojoj djeca ispoljavaju svoju kreativnost i podstiču maštu, veoma bitno je i skijanje. Skijanje, baš kao i sve ostale sportske aktivnosti podstiče psiho-fizički rast i razvoj djeteta, njegovo samopouzdanje, inteligenciju i socijalne kompetencije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljani dočekali zastavu EYOF-a

Danas je počela promocija zastave Evropskog omladinskog olimpijskog festivala "EJOF 2017" čime se zvanično najavljuje održavanje najvećeg i najznačajnijeg sportskog događaja nakon Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Takmičenje u smučarskom trčanju KUP "Grijanjeinvest" Pale

U subotu, 07. februara na stazi "Dvorišta" biće održano takmičenje u smučarskom trčanju KUP "Grijanjeinvest" Pale. Ovo takmičenje se nalazi u kalendaru smučarskog saveza RS i Ski saveza BiH i ima karakter međunarodnog takmičenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Talentovani Mijović pod budnim okom skauta

Pod komandom selektora Zorana Erbeza u ponedjeljak 26. januara u Zenici se okupila "U-15" reprezentacija Bosne i Hercegovine u sklopu zimskog kampa, a pozivnicu u reprezentaciju je dobio i Nikola Mijović (2000), talentovani golman sarajevskog Željezničara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Spektakularnim finalom spuštena zavjesa na Svetosavski turnir u malom fudbalu

Sinoć je u SPC Peki pred oko 1500 gledalaca odigrano finale Svetosavskog turnira u malom fudbalu između MNK Centar iz Sarajeva i Željo Auto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Miloš Golić sportista opštine u 2014. godini

Kik-bokser Miloš Golić proglašen je sinoć za sportistu opštine Pale za 2014. godinu.

Opširnije...

Strana 1 od 114

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome