nedjelja, 21. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Žana Novaković treći najbolji sportista RS u 2014. godini

Skijašica Smučarsko-planinarskog društva Jahorina "Pale" Žana Novaković sinoć je dobila veliko priznanje u Banskom dvoru na jubilarnom 60. "Izboru 10 najboljih sportista Republike Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević primio Jovana Todorovića

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević primio je u utorak u Opštini Pale takmičara KBS "Rajko Kušić" Pale Jovana Todorovića i njegovog trenera Dragana Rabotu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tanja Karišik na trkama Svjetskog kupa

Takmičarka iz Republike Srpske, Tanja Karišik članica Ski kluba "Romanija" iz Pala, koja je učesnica olimpijada u Vankuveru i Sočiju tokom vikenda nastupala je na trkama Svjetskog kupa u biatlonu u Ostersundu u Švedskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studentu zabranjen nastup i oduzeti bodovi, Stakorina pokorila Jahorinu

Odbojkašima Studenta u 8. kolu zbog dugovanja za kotizaciju Odbojkaškom savezu RS nije bio dozvoljen nastup u "Pekiju" protiv ekipe iz Gradiške.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Liga rekreativaca: Kumbara se "šepuri" na tronu

U zdravom takmičarskom duhu tokom vikenda u SC "Olimp" spuštena je zavjesa na jesenji dio paljanske Lige rekreativaca u malom fudbalu koja je obogatila i oplemenila sportski život u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

KK "Romanija" najuspješnija na Prvenstvu BiH

29. novembra u Mostaru je održano Prvenstvo BiH u tradicionalnom karateu, na kome je među 18 klubova iz čitave države i oko 200 takmičara nastupio i naš klub sa 23 takmičara i svi su osvojili medalje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Student čeka Gradišku, Jahorina u Čajniču

U klupskom elitnom takmičenju Republike Srpske u konkurenciji odbojkaša na programu su mečevi 8. kola.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Liga rekreativaca: Sjajno izdanje Sjetline, Kumbare i Džabulanija

Kao i uvijek kada su u pitanju paljanski fudbalski rekreativci, nadmetanje i u 8. kolu prolazi u pozitivnoj i sportskoj atmosferi. U SC "Olim", sjajno fudbalsko popodne obilježavaju derbi mečevi, Plato - Džabulani 1:5, Bari Alpha Securiti - Kumbara 1:2, Kafe Pavle - Sjetlina 2:3, a uzbuđenja i takmičarske draži maju i utakmice MDM - Akvarijus 1:1 i...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jovan Todorović bronzani na Prvenstvu Evrope

U periodu od 16. do 22.11.2014. u Mariboru u Sloveniji je održano Prvenstvo Evrope u kik boksu. Takmičar KBS "Rajko Kušić" Pale Jovan Todorović je ostvario najbolji rezultat u svojoj devetogodišnjoj takmičarskoj karijeri, osvojivši treće mjesto u disciplini kik lajt -57 kg osvojivši bronzanu medalju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Student zabilježio i šestu uzastopnu pobjedu u prvenstvu

U 7. kolu odbojkaškog prvenstva Republike Srpske paljanski Studenti slavili su u Ražljevu protiv domaćeg Tempa.

Opširnije...

Strana 1 od 112

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome