ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Tradicionani turnir u malom fudbalu "Jelen kup - Koran Pale 2017"

Na terenima Studentskog centra na Koranu 7. juna će početi 58. tradicionalni turnir u malom fudbalu pod nazivom "Jelen kup - Koran Pale 2017".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Napao suprugu nožem

Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su muškarca čiji su inicijali T.V. zbog sumnje da je nožem napao suprugu i prijetio da će je ubiti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vladimir Vanja Grbić održao "Javni trening odbojke"

Proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Grbić danas je u Palama održao "Javni trening odbojke" gdje se sa najmlađima, ali i onim malo starijim prisjetio osnovnih elemenata odbojkaške igre.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bogdan Jugović srebrni na međunarodnom turniru A klase

Taekwon-do klub "Romanija" Pale je proteklog vikenda učestvovao u sklopu Taekwon-do tima "Srpska" na međunarodnom turniru A klase u Zvorniku pod nazivom "Bosnia open", na kome je učestvovalo oko 400 takmičara iz 12 država: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Mađarske, Rumunije, Češke, Bugarske, Grčke, Italije, Engleske i Bosne i Hercegovine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Liga rekreativaca: Vodeći dvojac siguran, moćan i Deveti januar

Još jedan sjajan susret u sklopu 23. kola paljanske Lige rekreativaca, priredili su u SC "Olimp" zaljubljenici čarobne igre na petoparcu. Majstori malih terena bili su u dobrom izdanju, raspoloženi za igru. Bilo je dosta uzbudljivog fudbala, majstorskih poteza i golova, a na kraju sve prolazi u viteškoj borbi, toleranciji i dobroj rekreaciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turnir u čast čete Petra Pandurevića

U četvrtak 8. juna na Staroj Stanici služenjem parastosa biće obilježene 24 godine od stradanja 14 boraca čete "Petar Pandurević" koji su 1992. godine poginuli u napadu muslimanskih snaga na srpske položaje na Trebeviću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pet medalja za mlade džudiste

U subotu 20.05.2017. godinе na 16. Mеđunarodnom džudo turniru "Sarajevo open" koji jе održan pod motom "Sportom protiv drogе", takmičari Džudo kluba "Rajko Kušić" postigli su slijеdеćе rеzultatе:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vanja Grbić u Palama

Odbojka u Palama se vraća na put stare slave. Posebne zasluge za to ima ŽOK "Jahorina" koji se vratio u klupsku elitu BiH, dok i odbojkaši traže svoju šansu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slijepčević na pripremama sa reprezentacijom

Paljanska internacionalka Nataša Slijepčević je ponikla i afirmaciju stekla u OK "Jahorina" iz Pala i sa sjajnom generaciom odbojkašica ispisala najljepše stranice istorije kluba. U to vrijeme "Jahorinke" su bile respektabilan premijerligaš koji je imao snage da pobjeđuje i najbolje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

18. Memorijalni turnir u malom fudbalu MZ "Stanica" Pale

Pod pokroviteljstvom Boračke organizacije Pale, a u organizaciji MZ "Stanica" Pale, 26. maja na terenima Sportsko-rekreativnog kompleksa "Stanica" Pale biće održan 18. po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu posvećen četi Petra Pandurevića.

Opširnije...

Strana 1 od 157

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter