ponedjeljak, 27. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

"Hillsup" osvajač turnira u basketu "Streetball Pale 2016"

Ekipa "Hillsup" sa Zlatibora osvajač je 13. turnira u basketu "Streetball Pale 2016" i oni će putovati na FIBA Chellanger u Lugano, Švajcarska.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Streetball 2016: Poznati četvrtfinalisti

Turnir u basketu 3 na 3 "Streetball 2016", koji se ove godine tradicionalno održava 13. put na Koranu ušao je u završnu fazu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Basket 3 na 3: Večeras utakmice osmine finala

Turnir u basketu 3 na 3 je donio mnogo uzbuđenja, a publika je mogla uživati i u sjajnim potezima. Nekoliko ekipa se izdvojilo po kvalitetu, ali tek predstoje važne utakmice i borba za četvrt finale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo turnir u basketu, večeras svečano otvaranje

Sinoć je na terenima SC Koran počeo XIII turnir u uličnom basketu 3 na 3, koji se od prošle godine nalazi na FIBA rang listi (3x3planet.com).

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učešće na turniru najavile i ekipe iz Bugarske, Slovenije i Srbije

U pres centru Opštine Pale danas je održan sastanak organizacionog odbora 13. Turnira u uličnom basketu "Pale 2016" koji će biti održan na terenima Studentskog centra na Koranu od 22. do 25. juna.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Škola plivanja u organizaciji ŠS "Prvi sportski koraci"

Škola sporta "Prvi sportski koraci" organizuje kao i prošle godine u bazenu hotela "Bistrica" na Jahorini školu plivanja. Pod stručnim nadzorom instruktora, profesora Fizičkog vaspitanja i sporta, škola će biti organizovana za mališane tokom ljetnog raspusta, u periodu od 11.07.2016. do 06.08.2016. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Istočni Stari Grad pobjednik Jelen kupa "Koran 2016"

Večeras je na terenima SC Koran odigrana finalna utakmica između ekipa Istočni Stari Grad i Naša mala destilerija. Kvalitetan i uzbudljiv susret završen je penalima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

13. tradicionalni turnir u uličnom basketu 3 na 3

Na Koranu će od 22. do 25. juna biti održan XIII turnir u uličnom basketu 3 na 3, koji se od prošle godine nalazi na FIBA rang listi (3x3planet.com).

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras finale Jelen kupa "Koran 2016"

Sinoć su na terenima SC Koran odigrani susreti polufinala Jelen Kupa "Koran 2016, a nakon uzbudljivih utakmica poznati su i finalisti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Polufinale turnira Jelen kup "Koran 2016"

Polufinalni mečevi turnira Jelen kup "Koran 2016" odigraće se u petak 17.06. Istočni Stari Grad će igrati protiv Kalinovika, a snage će odmjeriti i ekipe Vizantije i Naše male destilerije.

Opširnije...

Strana 1 od 138

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter