ponedjeljak, 30. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Višegrađanke slavile u Palama, odbojkaši savladali Modriču

U mečevima devetog kola odbojkaške Prve lige Republike Srpske paljanski prvoligaši ostvarili su polovičan uspjeh. Odbojkašice Jahorine poražene su od Višegrađanki, a odbojkaši su savladali Modriču.

Opširnije...
El. pošta Štampa

KMF "Jahorina" dočekuje KMF "Beli Anđeo"

U okviru 3. kola Druge lige Republike Srpske u futsalu u nedjelju 29. novambra u 18.00 časova KMF "Jahorina" dočekuje KMF "Beli Anđeo" iz Brčkog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina spremna za lidera, odbojkaši čekaju Modriču

U subotu 28. novembra u dvorani "Peki" održaće se dvostruki odbojkaški program. Prvo će na teren izaći odbojkašice Jahorine koje će snagu odmjeriti sa "liderom" iz Višegrada, a potom će odbojkaši od 19,00 časova ugostiti "uljare" iz Modriče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maksimalna pobjeda Paljanki

Ove sezone Paljanke igraju sjajno. Mnogi u njih na početku prvenstva nisu vjerovali, a one su sve demantovale na najbolji način.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljanke nišane petu pobjedu, odbojkaši slobodni

Tokom vikenda na programu su utakmice osmog kola Prve lige Republike Srpske u konkurenciji seniorki.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Fitness centar "Sparta"

U prisustvu gostiju u Sportsko poslovnom centru Peki u Palama sinoć je otvoren Fitness centar "Sparta".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje najvećeg fitness centra u regiji

U Palama će 18. novembra 2015. godine u Sportsko poslovnom centru Peki u 18.00 časova svečano biti otvoren najveći fitness centar u regiji. Projekat Fitness centra "Sparta" realizovan je u Sportsko poslovnom centru "Peki" na površini od oko 500 kvadratnih metara, s tim da će druga faza projekta obuhvatiti proširenje od oko 200 kvadratnih metara...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kumbara nastavlja dobre igre, šansu čekaju Kafe Pavle i MDM

Još jedan sjajan susret u sklopu "ASA Osiguranje lige rekreativaca" priredili su zaljubljenici čarobne igre na "petoparcu". Sve prolazi u sportskoj atmosferi viteškoj borbi, dobroj rekreaciji, začinjenoj uzbudljivim mečevima i goleadom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan 2. Memorijalni turnir u šahu "Mihailo Malinić"

U subotu 14.11.2015. godine u prostorijama Osnovne škole Srbija održan je 2. Memorijalni turnir u šahu "Mihailo Malinić".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbojkašice slavile u Čajniču, odbojkaši u Pelagićevu

Sjajan vikend za paljanske prvoligaše u Čajniču započele su odbojkašice Jahorine upisom treće povjede u nizu. Uspjeh su upotpunili odbojkaši u Palagićevu, ostvarili su i šestu prvenstvenu pobjedu, savladali su domaći sastav te se i dalje nalaze blizu odbojkaša Maglića.

Opširnije...

Strana 1 od 124

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome