ponedjeljak, 23. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Žana Novaković osma u Kranjskoj Gori

Paljanska olimpijka, Žana Novaković, osvojila je dva osma mjesta na trkama veleslaloma koje su u ponedjeljak i utorak održane u Kranjskoj gori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Everyday cup" 19. i 20. januara

Smučarksi klub Pale i Smučarski savez Bosne i Hercegovine će u četvrtak i petak 19. i 20. januara u Ski centru "Ravna planina" organizovati "Everyday cup".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poznate grupe Svetosavskog turnira u malom fudbalu "Pale 2017"

U sali opštine Pale u nedjelju su izvučene grupe Četvrtog Svetosavskog turnira u malom fudbalu "Pale 2017".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ski centar "Ravna planina" obilježio Svjetski dan skijališta

Ski centar "Ravna planina" u nedjelju 15. januara je obilježio Svjetski dan skijališta. Bila je ovo dobra prilika da najmlađi, ali i oni malo stariji nauče skijati ili unaprijede svoje skijaške vještine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Četvrti Svetosavski turnir u malom fudbalu "Pale 2017"

U dvorani "Peki" 19. januara startuje Četvrti Svetosavski turnir u malom fudbalu "Pale 2017".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana Skupština i dodijeljena priznanja članovima SPD "Jahorina"

Smučarsko planinarsko društvo "Jahorina" Pale je u ponedjeljak 26. decembra 2016. godine održalo izbornu Skupštinu društva, na kojojoj su izabrani novi članovi Skupštine, Izvršnog i Nadzornog odbora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjajan nastup "Oriona" u Banjaluci

U Banjaluci je proteklog vikenda održan Novogodišnji festival plesa. U sportskoj dvorani "Obilićevo", a u organizaciji Saveza modernih plesova u Bosni i Hercegovini i domaćina, plesnog kluba "Gemma" iz Banja Luke se takmičilo preko 450 plesača iz 14 plesnih klubova sa prostora BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Futsaleri Jahorine ubjedljivi

Futsaleri "Jahorine" savladali su u Palama ekipu Sokratesa iz Banja Luke rezultatom 7:2 u utakmici 7. kola futsal Prve lige Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

KMF Jahorina dočekuje KMF Sokrates

U nedjelju 25.12.2016. godine u 19.30 časova u SPC Peki biće odigrana utakmica posljednjeg 7. kola u jesenjem dijelu prvenstva između KMF Jahorina i KMF Sokrates iz Banja Luke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Plakalović postiže istorijske rezultate u smučarskom trčanju i biatlonu

Naš sugrađanin Mladen Plakalović, dvostruki olimpijac (Vankuver 2010 i Soči 2014), član Smučarskog kluba "Sarajevo" - Istočno Sarajevo, Pale, najbolji smučar, trkač i biatlonac u BiH, iz sezone u sezonu pomjera rezultatske granice u sportovima koji su proslavili Pale, Istočno Sarajevo, Republiku Srpsku i BiH.

Opširnije...

Strana 1 od 148

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter