utorak, 09. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Cilj novoosnovanog KK "Obilić" plasman u Prvu ligu RS

Na Palama se u proteklih nekoliko mjeseci, vrijedno se radilo na osnivanju novog Košarkaškog kluba "Obilić", koji je trenutno jedini košarkaški klub koji egzistira u našoj opštini, sa oformljenim seniorskim timom. Klub je formiran krajem protekle godine na inicijativu dugogodišnjeg sportskog radnika, profesora fizičkog vaspitanja i sporta Mladena K...

Opširnije...
El. pošta Štampa

KMF "Jahorina" u subotu dočekuje KMF "Hercegovac"

KMF "Jahorina" u subotu 06. februara 2016. godine u 19.00 časova u SPC "Peki" u 7. kolu Druge lige grupa istok dočekuje KMF "Hercegovac" iz Bileće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tanja Karišik i Mladen Plakalović pobjednici na Dvorištima

Tokom vikenda na u Nordijskom centru "Dvorišta" održane su trke Fis kupa u skijaškom trčanju, a učešće je uzelo 45 takmičara u ženskim i muškim kategorijama iz BiH, Makedonije, Srbije, Bugarske i Mađarske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šahovski klub "Romanija" sa novim prostorijama i novim ciljevima

Na redovnoj sjednici Šahovskog kluba "Romanija" Pale održanoj 15. januara 2016. godine u novim prostorijama, predsjednik kluba Branislav Blagojević se zahvalio načelniku Opštine Pale gospodinu Miodragu Kovačeviću na uloženom naporu i ingerencijama oko dodjele na korišćenje prostorija u Sportskoj dvorani "Peki".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Miloš Golić - najbolji sportista u 2015. godini

Član Kluba borilačkih sportova "Deveta četa Pale" Miloš Golić proglašen je večeras za najboljeg sportistu paljanske opštine za 2015. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

MNK "Centar" pobjednik Svetosavskog turnira "Pale 2016"

Sinoć je u SPC "Peki" odigrano finale Trećeg Svetosavskog turnira u Palama, a pobjednik je ekipa MNK "Centar" iz Sarajeva koja je pred oko 1800 gledalaca savladala domaću ekipu "Peđa Teletina" 6:2 (3:0).

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Peđa Teletina" i MNK "Centar" u finalu III Svetosavskog turnira "Pale 2016"

Sinoć su u SPC "Peki" pred oko 1000 gledalaca u lijepom sportskom ambijentu odigrani polufinalni mečevi III Svetosavskog turnira u malom fudbalu "Pale 2016". Sjajne fudbalske predstave potvrdile su da je ovo jedan od najboljih fudbalskih turnira koji je održan posljednjih godina u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras polufinalni mečevi Svetosavskog turnira "Pale 2016"

Treći po redu Svetosavski turnir u malon fudbalu "Pale 2016" koji se igra u organizaciji i pod pokroviteljstvom opštine Pale, a slavljenike očekuje pobjednički pehar i novčana nagrada od 5000 KM, ulazi u samu završnicu. Sinoć su u dvorani Peki odigrani četvrtfinalni mečevi i poznati su polufinalisti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Jahorina" u komšijskom derbiju bolja od "Slavije"

KMF "Jahorina" je juče u SPC "Peki" savladala "Slaviju" sa 6:3, u meču 1. kola Kupa Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izbor najboljeg sportiste opštine Pale za 2015. godinu

Tradicionalno proglašenje najboljih sportista opštine Pale za 2015. godinu biće održano u srijedu, 27.01.2016. u SPC "Peki" sa početkom u 19.00 časova.

Opširnije...

Strana 1 od 128

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter