petak, 30. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Odbojkašice i odbojkaši čekaju Crvenu Zvijezdu

U subotu 01. oktobra  u dvorani "Peki" u Palama u sklopu drugog kola odbojkaškog prvenstva Republike Srpske koplja će ukrstiti prvoligaši iz Pala i Odudovca. Prvo će od 16.00 časova na teren izaći odbojkašice "Jahorina" i "Crvene Zvijezde", a potom od 19.00 časova u derbiju kola snagu će odmjeriti muški sastavi pomenutih ekipa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavljeni radovi na dogradnji prostorija FK "Romanija"

U Sportskom centru "Vlajko Petrović" u Palama nastavljeni su radovi na dogradnji prostorija fudbalskog kluba "Romanija".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbojkašice Jahorine pobjedom otvorile sezonu

U prvom kolu šampionata Republike Srpske na Sokocu mlade Paljanke demonstrirale su talenat i borbenost te su sasvim zasluženo slavile u komšijskom derbiju protiv Glasinca razultatom 3:1, po setovima 25:14, 25:23, 25:27 i 25:17. Utakmica je trajala sat i 50 minuta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Romanija" ubjedljiva protiv "Podgraba"

U trećem kolu Regionalne lige Republike Srpske grupa "Jug" Paljani su u komšijskom derbiju bili prejaki i sa ubjedljivih 3:0 savladali su Podgrab.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbojkašice i odbojkaši Jahorine startuju u prvenstvu Srpske

Paljanski prvoligaši u srijedu 28. septembra startuje u odbojkaškom prvenstvu Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marko Trivković osvojio dva zlata na Svjetskom prvenstvu

U Knjaževcu u Srbiji od 17. do 24. septembra 2016. godine je održano Svjetsko prvenstvo u paurliftingu po GPC pravilima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Romanija stala u Rudom

Poslije slavlja na otvaranju sezone i pobjede od 2:0 nad Stakorinom iz Čajniča, fudbaleri paljanske Romanije u sklopu drugog kola Regionalnog "Juga" okliznuli su se u Rudom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan 22. Memorijalni džudo turnir "Rajko Kušić Kuša"

U subotu 17.09.2016. godine u Sportsko poslovnom centru "Peki" održan je 22. Memorijalni džudo turnir "Rajko Kušić Kuša".

Opširnije...
El. pošta Štampa

22. Memorijalni džudo turnir "Rajko Kušić - Kuša

Džudo klub "Rajko Kušić" iz Pala i ove godine tradicionalno organizuje 22. memorijalnom džudo turniru" Rajko Kušić - Kuša", koji će biti održan u subotu 17.09.2016. godine u Palama, u Sportsko poslovnom centru "Peki".
Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljani protiv "Radnika" pali u taj breku

U najmasovnijem odbojkaškom takmičenju u Kupu Republike Srpske u četvrtfinalnom meču sinoć su u Palama snagu odmjerili domaća Jahorina i Radnik iz Bijeljine.

Opširnije...

Strana 1 od 141

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter