ponedjeljak, 01. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Mjesec košarke - besplatna škola košarke

KK "Pale" (ex "Tri poena") organizuje besplatnu školu košarke za sve dječake i djevojčice od I do VII rezreda osnovne škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Postavljen kamen temeljac za proširenje i modernizaciju klupskih prostorija

Danas je u sali SO Pale predsjednik FK "Romanija" Nenad Đapić predstavio idejno rješenje modernizacije Sportskog centra Vlajko Petrović, arhitekte Miljana Vujadinovića, a nakon toga se pristupilo polaganju kamena temeljca za proširenje i modernizaciju klubskih prostorija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

FK Romanija: Kamen temeljac za bolju infrastrukturu

Najstariji sportski kolektiv u Palama, nekada "Vihor", danas "Romanija" ove godine slavi 80 godina postojanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sportski klubovi dobili prostorije na korišćenje u SPC "Peki"

Šest sportskih klubova i Lovačko udruženje "Jahorina" su danas potpisali ugovor o besplatnom korišćenju prostorija u Sportsko poslovnom centru "Peki".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen još jedan turnir u basketu posvećen Boći Lučiću

Na Stanici Palama sinoć je završen 5. memorijalni turnir u basketu posvećen Bogdanu - Boći Lučiću. Turnir je ove godine bio najmasovniji i na njemu je nastupilo 13 ekipa raspoređenih u četiri grupe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mijovićev trijumf u Valjevu

U Valjevu je u organizaciji domaćeg kluba kluba održano takmičenje u street workout-u na kome su nastupili takmičari iz nekoliko zemalja regiona.

Opširnije...
El. pošta Štampa

5. Memorijalni turnir u basketu "Bogdan Boća Lučić"

Na sportskim terenima na Stanici Pale u periodu od 23. do 24. avgusta 2014. godine će biti održan 5. Memorijalni turnir u basketu "Bogdan Boća Lučić".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbojkaš Studenta Miloš Janković prešao u redove Jedinstva iz Brčkog

Poslije košarkaša Aleksandra Baričanina, još jedan mladi sportista iz Pala odlučio se za novi izazov i karijeru nastavlja u novom klubu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turnir u košarci učesnika kampa "Hipo Tri Poena"

Košarkaši beogradskog "Partizana", "Partizana" iz Banjaluke, "Slobode" iz Novog Grada i "Bosne" iz Sarajeva učesnici su turnira koji se, u okviru Košarkaškog kampa "Hipo tri poena" Jahorina 2014, održava u fiskulturnoj sali Osnovne Škole "Srbija" na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladi paljanski košarkaš Aleksandar Baričanin nastavlja karijeru u Rusiji

Talentovani mladi paljanski košarkaš Aleksandar Baričanin (1996) koji prve košarkaške korake pravi u klubu "Tri Poena" iz Pala na dobrom je putu da karijeru nastavi u Superligi Rusije u ekipi "Planeta - Unuverzitet" iz grada Uhta.

Opširnije...

Strana 1 od 106

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome