petak, 31. oktobar 2014.
Pro LED display
Pro LED display

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Student protiv Majevice iz Lopara, Jahorina dočekuje Rogaticu

Tokom vikenda paljanski prvoligaši igraće prvenstvene mečeve. Odbojkašice Jahorine dočekuju Mladost iz Rogatice, a odbojkaši Studenta Majevicu iz Lopara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Liga rekreativaca: Kafe Pavle i Sjetlina gaze po redu

Kao i uvijek kada su u pitanju paljanski fudbalski rekreativci, nadmetanje i u četvrtom kolu prolazi u pozitivnoj i sportskoj atmosferi. U hramu malog fudbala u Palama u SC "Olim", uzbudljivo fudbalsko popodne, za dušu obilježavaju derbi mečevi, Sjetlina - Džabulani 4:1, Kafe Pavle - Kumbara 4:2, a grmi i sjeva i u "tekmama" Plato - MDM 4:0, Galeb ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slavlje Studenta u Obudovcu, poraz Jahorine

Tokom vikenda u šampionatu Republike Srpske za odbojkašice odigrani su mečevi 5. kola u konkurenciji odbojkaša igrane su utakmice 3. kola.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nordijska reprezentacija Srbije se priprema na Jahorini

Prve zajedničke pripreme nordijske reprezentacije Srbije su počele 18. oktobra 2014. i trajaće do početka novembra, a baza reprezentacije na ovim pripremama je u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrano treće kolo Lige rekreativaca

U Palama u SC Olimp odigrani su mečevi 3. kola Lige rekreativaca u malom fudbalu "Pale" u sezoni 2014/15.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pregršt medalja za Karate klub "Romanija"

U nedjelju 19.10.2014. godine u Višegradu je održan 9. memorijalni turnir "Vidoje Andrić" na kome je nastupilo 18 klubova sa preko 400 takmičara iz Srbije i RS.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Polovičan uspjeh Studenta, odbojkašice Dervente "protutnjale" Pekijem

Paljanski prvoligaši bili su u takmičarskom pogonu i nastupaju sa promjenjivim uspjehom. Odbojkaši Studenta upisuju poraz i pobjedu, a mlade "Jahorinke" nadigrane su u "Pekiju" od lidera prvenstava odbojkašica iz Dervente.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Student otvara sezonu, Jahorina čeka lidera

Tokom vikenda paljanski odbojkaški prvoligaši biće u takmičarskom pogonu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbojkašicama Jahorine bod nakon uzbudljivog meča u Obudovcu

U šampionatu Republike Srpske za odbojkašice proteklog vikenda odigrani su mečevi 3. kola, a paljanske "Jahorinke" nastupale su u Obudovcu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrano drugo kolo Lige rekreativaca

U Palama u SC "Olimp" odigrani su mečevi 2. kola Lige rekreativaca. Nadmetanje paljanskih zaljubljenika u "bubamaru" prolazi u pozitivnoj i sportskoj atmosferi uz dobru rekreaciju i druženje što je i cilj projekta ljubitelja  malog fudbala.

Opširnije...

Strana 1 od 109

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome