utorak, 21. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sport Pale

El. pošta Štampa

Njegoš Sikiraš MVP na Jordan Brand Classic kampu

Njegoš Sikiraš (16) je jedan od najvećih košarkaških talenata u Evropi, što je potrvdio i završni meč Jordan Brand Classic kampa u Njujorku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bendovijada humanitarnog karaktera

Savjet mladih Pale i Opština Pale i ove godine organizuju humanitarni koncert pod nazivom Bendovijada sa pretenzijom da ova manifestacija postane tradicionalnog karaktera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Liga rekreativaca: Kumbara u sjajnoj seriji, petarda Saraxa, Bari potopljen

U sportskoj atmosferi u režiji zaljubljenika i majstora malih fudbalskih terena u SC "Olimp" u zdravom takmičarskom duhu proteklog vikenda je odigrano 12. kolo Lige rekreativaca koja je zauzela mjesto u sportskom životu Pala, a prepoznatljiva je i u okruženju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Liga rekreativaca: Kumbara gazi redom, Sjetlina prati, Kafe Pavle poražen

U SC "Olimp" odigrani su mečevi 11. kola Lige rekreativaca koja je u pogonu već treću sezonu. Liga je sjajan projekat koji služi za primijer, obogaćuje i oplemenjuje sportski život Pala, a uz to igra se i odličan fudbal.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veterani "Romanije" nezadovoljni stanjem u klubu

U našu redakciju je stiglo pismo veterana FK Romanija Pale koje prenosimo u cjelosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Liga rekreativaca: Kumbara, Sjetlina i Kafe Pavle sigurni, Džabulani se okliznuo

U lijepoj i pozitivnoj atmosferi tokom vikenda, a u režiji Udruženja fudbalera rekreativaca Pale i zaljublenika malih fudbalskih terena počela je u SC "Olimp" da se kotrlja "bubamara" u proljećnom dijelu sezone u Ligi rekreativaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Miloš Golić prvak svijeta i u WKU federaciji!

Miloš Golić je večeras u punom SPC Peki u Palama u meču sa velikim preokretom savladao Švajcarca Robina Wildhabera jednoglasno, na poene i okitio se titulom profesionalnog prvaka svijeta u K1 u WKU federaciji do 90 kg.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Golić večeras protiv Wildhabera

Miloš Golić, amaterski i profesionalni prvak svijeta u K1 u WKF federaciji će napasti titulu prvaka svijeta u WKU federaciji do 90 kg. Protivnik Golića večeras u programu koji počinje od 19.00 časova u SPC Peki je Švajcarac Robin Wildhaber.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela prodaja ulaznica za Noć šampiona

Prodaja ulaznica za Noć šampiona (subota 28. mart 19.00 časova) u Palama je počela i ulaznice za ovaj spektakl se mogu kupiti na biljetarnici SPC Peki svakim danom od 11.00 do 17.00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marko Šljivić odličan na Kolašinu

Poslije sjajnog nastupa i pobjede u veleslalomu na FIS kupu na olimpijskoj ljepotici Jahorini i trijumfa na Kopaoniku na veleslalomskom "teku" FIS kupa, Marko Šljivić je dominirao i na prvenstvu Crne Gore.

Opširnije...

Strana 1 od 116

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome