subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Završen memorijal "Srđan Tomić"

SOKOLAC - Na dvodnevnom fudbalskom memorijalnom turniru "Srđan Tomić" na Sokocu, koji je završen u nedjelju, u kategoriji predpionira pehar je osvojila ekipa Fudbaskog kluba "Milići", dok je u kategoriji pionira pobjednik ekipa Fudbalskog kluba "Han Pijesak". Na turniru je nastupilo 16 ekipa.


Fudbalski klub "Milići" pobijedio je u finalnoj utakmici klub "Proleter" iz Dvorova kod Bijeljine na penale 8:7, a u regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1.Za najboljeg igrača turnira u kategoriji predpionira - fudbaleri rođeni 2001. godine, proglašen je Slobodan Stanojlović iz bijeljinskog "Radnika", dok je najbolji strijelac NJegoš Kupusović iz istog kluba.

Najbolji igrač u ovoj kategoriji je Njegoš Baričanin iz Škole fudbala "Olimp", dok je najbolji strijelac Amir Delić iz Fudbalskog kluba "Unis" iz Vogošće. Najbolji golman je Đorđe Đurić iz kluba "Han Pijesak".Bivši fudbaler Fudbalskog kluba "Glasinac" iz Sokoca Srđan Tomić rođen je 1986. godine. Prošao je sve selekcije u ovom klubu.Sa 16 godina povremeno je nastupao za prvi tim, koji je tada igrao u fudbalskoj Premijer ligi BiH.

Tomić je sa omladinskom selekcijom "Glasinca" , koja je zauzela treće mjesto, nastupio je 2004. godine na Svjetskom prvenstvu u fudbalu za mlađe kategorije,a učestvovale su 82 ekipe iz svijeta.

Poginuo je u saobraćajnoj nesreći 2005. godine.


(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter