subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Romanija putevi: Godišnji obrt 20 miliona KM

SOKOLAC - Preduzeće "Romanija-putevi" sa sjedištem na Sokocu, koje zapošljava 302 radnika i pokriva 14 opština Sarajevsko-romanijske i Gornjodrinske regije, ima godišnji obrt sredstava od 20 miliona KM.


Tehnički direktor ovog preduzeća Dragan Buloščić rekao je danas Srni da je ovih dana završeno probijanje trase na izgradnja puta u dužini sedam kilometara Borike - Stari brod na području opštine Rogatica u vrijednosti 400.000 KM.

Prema njegovim riječima, završena je sanacija, odnosno presvlačenje podloge novim asfaltom dionice Rogatica - Borike u dužini oko 18 kilometara, a vrijednost ugovorenih radova je četiri miliona KM.

Buloščić je napomenuo da je u toku izgradnja puta Han Pijesak - Gođenje - Budeta u dužini osam kilometara, odnosno pripreme za asfaltiranje ove dionice sa ugradnjom propusta u vrijednosti oko 2,5 miliona KM.

On je dodao da je u toku i rekonstrukcija dijela gradskih ulica u opštini Rogatica u vrijednosti 500.000 KM.

Pri kraju je i rekonstrukcija tunela u Rožajama u Crnoj Gori sa hidroizolacijom, a vrijednost ugovorenih radova je 350.000 evra.

U planu je izgradnja tunela u Plužinama, kao i tunela kod Podgorice.

Buloščić je rekao da se u u krugu preduzeća gradi hala za smještaj vozila, kao i za proširenje radioničkih kapaciteta u vrijednosti milion KM. U toku je i montiranja asfaltne baze u Podromaniji kod Sokoca,a vrijednost ugovorenih radova je oko tri milina KM.(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter