ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Pomoć predsjednika Srpske od 14.663 KM

SOKOLAC - Udruženje za pomoć licima sa posebnim potrebama "Podrška" iz Sokoca dobilo je u ovoj godini od predsjednika Republike Srpske humanitarnu pomoć "Sa ljubavlju hrabrim srcima", čija je vrijednost 14.663 KM.


Predsjednica udruženja "Podrška" Snježana Bašević rekla je danas Srni da će udruženje dobiti od međunarodne organizacije "Vorld Vižn" 5.000 KM za završetak projekta "Život kakav želimo", te da je načelnik opštine Dušan Kovačevića obećao pomoć za pokretanje rada kopirnice i zaposlenje lica sa invaliditetom, a čija je vrijednost 2.000 KM.

Ona je rekla da je opština u prošloj godini za rad udruženja izdvojila 3.790 KM, te da su rashodi udruženja iznosili 3.990 KM.

Baševićeva je rekla da je za ovu godinu planirano da se obezbijede sredstva za renoviranje dnevnog centra, te izrada suvenira, koje ovo udruženje planira da izlaže i prodaje na donatorskoj večeri i izložbama, izrada i prodaja novogodišnjih čestitki i kalendara.

Udruženje "Podrška" broji više od 100 članova, od čega je 70 djece.


(www.palelive.com / Srna)Tagovi: Pomoć  Podrška  Sokolac  udruženje  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter