ponedjeljak, 26. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Maturanti proslavili završetak nastave

SOKOLAC - Maturanti Srednjoškolskog centra "Vasilije Ostroški" na Sokocu obilježili su danas završetak nastave i najavili proslavu maturske večeri 2. juna.


U tradicionalnom slavlju na ulici i vožnji u koloni okićenoj zastavama Republike Srpske učestvovalo je 138 maturanata iz centralne škole na Sokocu i područnog odjeljenja Han Pijesak, rekli su Srni u Organizacinom odboru za proslavu mature.

U sokolačkom Srednjoškolskom centru u školskoj 2016/2017. godini školovanje su završili učenici četiri odjeljenja gimnazije, te po jedno odjeljenje šumarskih tehničara i stolara.

Za učenike koji su pohađali gimnaziju polaganje maturskog ispita zakazano je za 5. i 6. juni. Završni ispit za učenike stručnih škola planiran je 6. i 7. juna.

Iz Policijske stanice Sokolac maturantima je upućen apel da tokom maturskog slavlja ne konzumiraju alkohol, da ne sjedaju pijani za volan i da svojim ponašanjem ne remete javni red i mir.


(www.palelive.com / Srna)Tagovi: Sokolac  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter