ponedjeljak, 02. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Edukovanje osnovaca o pravilnom ponašanju u saobraćaju

SOKOLAC - Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Sokolac danas su ispred Osnovne škole "Sokolac" u nastavku kampanje "Vozači - škola je za nas, oprez je za vas" organizovali druženje sa učenicima drugih i trećih razreda, u okviru kojeg su osnovcima prezentovana sredstva koja u svom radu koristi policija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ambasador Srbije u BiH u posjeti Sokocu

SOKOLAC - Ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Stanimir Vukičević, posjetio je danas Sokolac i tom prilikom razgovarao sa načelnikom ove opštine Milovanom Bjelicom o načinima dalje saradnje ove lokalne zajednice sa privrednicima iz Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Školarci u ulozi policijskih službenika

SOKOLAC - Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Sokolac organizovaće sutra druženje sa učenicima drugih i trećih razreda Osnovne škole "Sokolac".
Opširnije...
El. pošta Štampa

Žrtvama mina šest motokultivatora

SOKOLAC - Motokultivatori sa plugovima, vrijedni oko 27.000 KM, dodijeljeni su za šest korisnika projekta "Pomoć žrtvama mina i njihovim porodicama" sa područja opštine Sokolac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dočekan Časni krst iz Jerusalima

SOKOLAC - U crkvi Prepodobne mati Paraskeve - Svete Petke u sokolačkom Vojničkom spomen-groblju Mali Zejtinlik danas je dočekan Časni krst iz Jerusalima, koji je darovan u pomen na poginule borce u odbrambeno-otadžbinskom ratu sahranjene na ovom groblju i sve borce koji su živote dali za Republiku Srpsku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Doček Časnog krsta iz Jerusalima

SOKOLAC - Na Sokocu će danas biti obilježena krsna slava hrama Svete Petke i upriličen doček Časnog krsta iz Jerusalima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služena Sveta liturgija i Akatist

SOKOLAC - U Manastiru Svete Trojice u Ozerkovićima kod Sokoca danas je služena Sveta liturgija i obavljeno lomljenje slavakog kolača u slavu Ikone Bogorodice Jerusalimske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje krsne slave hrama Svete Petke

SOKOLAC - Na Sokocu će sutra biti obilježena krsna slava hrama Svete Petke i upriličen doček Časnog krsta iz Jerusalima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog snijega bez struje 80 domaćinstava

SOKOLAC - Na području opštine Sokolac, zbog snježnih padavina, struju nema više od 80 domaćinstava.
Bez struje su Ladovići, Mičivodi, Babine, Išerić Brdo, Drapnići, Šaševci i druga sela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mitropolitu Nikolaju uručena medalja Bogoslovskog fakulteta

SOKOLAC - Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski gospodin Nikolaj primio je u četvrtak, 16. oktobra, u eparhijskom domu u Sokocu, delegaciju Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta „Sveti Vasilije Ostroški“ iz Foče.

Opširnije...

Strana 8 od 91

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome