nedjelja, 21. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

I dalje potopljeno poljoprivredno zemljište

SOKOLAC - Na Podromaniji kod Sokoca poljoprivredno zemljište je i dalje potopljeno zbog izlivanja bujičnih potoka i aktiviranja podzemnih voda, a vode ima i u podrumima nekoliko kuća, kao i oko privrednih objekata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Romanijci položili ispit iz humanosti

Sokolac je danas bio na nogama. Sokočani su pokazali veliko srce, ogromnu humanost u akciji na prikupljanju pomoći za stanovništvo u ugroženim područjima od poplava. Volonteri Crvenog krsta i radnici Stručne službe Opštinske organizacije Crvenog krsta Sokolac radili su bez predaha.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljeno 27 doza krvi

SOKOLAC - Na Sokocu je danas u akciji dobrovoljnog davanja krvi prikupljeno 27 doza, rečeno je Srni u Službi za transfuziju krvi Bolnice Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poplave i dalje pod Romanijom

Kiša na Romaniji neprekidno pada. U noći između četrnaestog i petnaestog majskog dana počeo je da pada snijeg. Bilo je posla i za Zimsku službu "Romanijaputeva". Morala je intervenisati na planinskim prevojima. Klizišta su prekinula saobraćaj na nekim putnim komunikacijama u Srpskoj. Majski snijeg je naumio da dokrajči ono što nije onaj u sedamna...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavom "Sumnjivo lice" obilježili dan škole

SOKOLAC - Srednjoškolski centar "Vasilije Ostroški" na Sokocu obilježio je večeras Dan škole pozorišnom predstavom Branislava Nušića "Sumnjivo lice", u izvođenju školske glumačke sekcije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lalić ponovo predsjednik

SOKOLAC - Dosadašnjem predsjedniku Boračke organizacije opštine Sokolac Željku Laliću danas je na Izbornoj skupštini ove organizacije produžen mandat za još četiri godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položen vjenac na spomen-kosturnicu

SOKOLAC - Delegacija sokolačkog SUBNOR-a položila je danas, povodom Dana pobjede nad fašizmom, vijenac na Spomen-kosturnicu u Parku boraca Romanije na Sokocu na kojoj su upisana imena 980 poginulih boraca i civilnih žrtava iz Drugog svjetskog rata sa područja ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo u kanjonu Kaljine

SOKOLAC - Na lokalnom putu u mjestu Rijeća, opština Sokolac, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao Rasim Milavica sa Sokoca, saznaje Srna.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do Ostroga pješke krenulo 11 hodočasnika

SOKOLAC - Iz porte sokolačke crkve Svetog proroka Ilije do manastira Ostrog jutros je pješke krenulo 11 hodočasnika, koji će u narednih šest dana preći 230 kilometara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za realizaciju projekta 5.300 KM

SOKOLAC - Udruženje za pomoć licima sa posebnim potrebama "Podrška" iz Sokoca počelo je realizaciju projekta "U zdravom tijelu zdrav duh", za šta je obezbijeđeno 5.300 KM.

Opširnije...

Strana 8 od 81

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome