subota, 29. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Položeni vijenci na spomen-kosturnicu

SOKOLAC - Povodom Dana ustanka naroda i narodnosti u BiH 27. jula 1941. godine, danas su položeni vijenci na spomen - kosturnicu u Parku boraca Romanije na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan defile motociklista

SOKOLAC - U okviru Četvrtih moto susreta, na Sokocu je danas održan defile oko 200 motociklista iz 70 klubova iz Republike Srpske, Srbije, zemalja regiona i Rusije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U sudaru četiri automobila jedno lice povrijeđeno

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na putu Sokolac – Rogatica lakše je povrijeđeno jedno lice – potvrđeno je Srni u Centru Javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U sudaru četiri automobila jedno lice povrijeđeno

SOKOLAC - U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na putu Sokolac - Rogatica lakše je povrijeđeno jedno lice – potvrđeno je Srni u Centru Javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ustanove socijalne zaštite smješteno 12 štićenika

SOKOLAC - Sa područja opštine Sokolac 12 štićenika Centra za socijalni rad smješteno je u ustanove socijalne zaštite u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Srbiji za šta je od 1. januara do 30. juna sokolački centar izdvojio 18.565 KM, a planirano je da za ovu godinu bude utrošeno 88.935 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijednost radova na izgradnji prve komponente 950.000 KM

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održan sastanak na kome se razgovaralo o provođenje prve komponente rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže, za šta je izdvojeno oko 950.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano republičko prvenstvo u atletici

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održano pojedinačno prvenstvo Republike Srpske u atletici za starije juniore i mlađe pionire na kojem se takmičilo osamdesetak mladih iz osam klubova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Sokocu pronađeno više od 80 registarskih tablica

SOKOLAC - Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ pronašli su na širem području Sokoca više od 80 domaćih i stranih registarskih tablica putničkih automobila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Istraživanja na Crkvinama do 23. jula

SOKOLAC - Arheološka iskopavanja na lokalitetu Crkvina kod Sokoca trajaće do 23. jula, a do sada su na tom mjestu pronađeni nekropola, temelji crkve i novac iz 14. i 17. vijeka, rekla je arheolog Snježana Antić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sarajevski klub "Centar" pobjednik turnira u malom fudbalu


SOKOLAC - Pobjednik ljetnjeg turnira u malom fudbalu pod nazivom "Sokolac 2014", koji je završen na Sokocu, bio je Malonogometni klub "Centar" iz Sarajeva, koji je osvojio pehar i 3.000 KM.

Opširnije...

Strana 8 od 86

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome