srijeda, 17. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Osvojeno 10 medalja na MOSI-ju

SOKOLAC - Na 51. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama, održanim od 6. do 10. avgusta u Novom Pazaru, sportisti iz opštine Sokolac osvojili su 10 medalja, od čega četiri zlatne, tri srebrne i tri bronzane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva lica teško povrijeđena

SOKOLAC - Dva lica su teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putnoj relaciji Sokolac-Han Pijesak, u mjestu Kazani, opština Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano atletsko prvenstvo Republike Srpske

SOKOLAC - Na sokolačkom stadionu Bara danas kasno popodne održano je otvoreno Pojedinačno prvenstvo Republike Srpske u atletici za seniore - Međunarodni atletski miting, na kome je nastupilo oko 130 atletičara iz 20 klubova iz Srpske, Federacije BiH /FBiH/, Srbije i Hrvatske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osveštano šljeme i krstovi hrama u Ćavarinama

SOKOLAC - U Ćavarinama kod Sokoca danas je osveštano šljeme i krstovi crkve Svetih otaca Prvog vaseljenskog sabora, u izgradnji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava opštine Sokolac

SOKOLAC - Služenjem liturgije i lomljenjem slavskog kolača u Sokocu je danas počelo obilježavanje Dana i krsne slave opštine - Ilindana. Povodom Dana opštine, u duhovnom centru Romanijske Lazarice danas je najviše opštinsko priznanje - Povelja uručeno Mirku Cvijetiću direktoru i vlasniku preduzeća za proizvodnju, promet i transport "Duga-komer...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Praznično bdenije povodom Ilindana

SOKOLAC - Povodom Dana i krsne slave opštine Sokolac - Ilindana, danas će u Crkvi Svetog proroka Ilije biti služeno praznično bdenije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za popravku makadamskih puteva izdvojeno 150.000 KM

SOKOLAC - U ruralnim mjesnim zajednicama na području opštine Sokolac u toku je popravka makadamskih puteva za šta je ova opština iz budžeta do sada izdvojila 150.000 KM, a planirano je da bude izdvojeno dodatnih 100.000 KM za ove namjene.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povelja opštine Mirku Cvijetiću

SOKOLAC - Skupština opština Sokolac odlučila je danas da, povodom Dana i krsne slave opštine, najviše opštinsko priznanje - Povelju dodijeli Mirku Cvijetiću, vlasniku preduzeća za proizvodnju, promet i transport "Duga-komerc".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na spomen-kosturnicu

SOKOLAC - Povodom Dana ustanka naroda i narodnosti u BiH 27. jula 1941. godine, danas su položeni vijenci na spomen - kosturnicu u Parku boraca Romanije na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan defile motociklista

SOKOLAC - U okviru Četvrtih moto susreta, na Sokocu je danas održan defile oko 200 motociklista iz 70 klubova iz Republike Srpske, Srbije, zemalja regiona i Rusije.

Opširnije...

Strana 8 od 87

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome