utorak, 03. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

U RS proglašena tri spomenika prirode

SOKOLAC - Zakon o zaštiti prirode, koji je na snazi od prošle godine, dao je mogućnost jedinicama lokalne samouprave da proglašavaju zaštićenim pojedina prirodna dobra koja se nalaze na njihovom području, što su iskoristile opštine Sokolac i Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela žetva italijanskog ljulja

SOKOLAC - Na parcelama sokolačkog Centra za unapređenje poljoprivrede počela je žetva italijanskog ljulja na pet hektara oranica, a prinosi se očekuju od 500 do 600 kilograma po hektaru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služena liturgija i dodjeljena odlikovanja

SOKOLAC - U manastiru Svetog velikomučenika Georgija na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je povodom Dana manastira služena sveta liturgija, a u porti hrama uručene su 43 medalje zasluga za narod za posthumno odlikovane borce sa područja Sarajevsko-romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje Dana manastira Svetog velikomučenika Georgija

SOKOLAC - Na Ravnoj Romaniji kod Sokoca sutra će biti obilježen Dan manastira Svetog velikomučenika Georgija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Atletičari "Glasinca" osvojili 17 medalja

SOKOLAC - Na pojedinačnom atletskom prvenstvu Republike Srpske za seniore, koje je održano proteklog vikenda na sokolačkom stadionu Bara, Atletski klub "Glasinac" sa Sokoca osvojio je 17 medalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnicima se duguje 1,5 miliona KM

SOKOLAC - Dugovanja za 61 radnika preduzeća "Nova Romanija" sa Sokoca po raznim osnovama ukupno iznose 1,5 miliona KM, zaključak je Sindikalne organizacije preduzeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Van Gog održao spektakularan koncert na Sokocu

Nakon više godina popularna muzička grupa "Van Gog" ponovo je zasvirala u Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava opštine

SOKOLAC - U hramu Svetog proroka Ilije na Sokocu danas na služena liturgija i obavljen slavski obred povodom Dana i krsne slave ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osveštan hram Svete Petke

SOKOLAC - Hram Prepodobne mati Paraskeve Svete Petke, koji je izgrađen u Vojničkom spomen-groblju "Mali zejtinlik" u Sokocu, danas je osveštan i služena je sveta arhijerejska liturgija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra osveštanje crkve Svete Petke

SOKOLAC - Hram Svete Petke na Vojničkom spomen-groblju "Mali zejtinlik" biće osveštan sutra povodom Dana i krsne slave opštine Sokolac - Ilindana.

Opširnije...

Strana 8 od 108

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter