četvrtak, 24. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Paketi za 29 socijalno ugroženih porodica

SOKOLAC - Članovi sokolačkog Crvenog krsta podijeliće za Pravoslavnu novu godinu higijenske i pakete sa hranom i ogrevom za 29 socijalno ugroženih porodica sa područja ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za prvi dio projekta rekonstrukcije vodovoda 645.000 evra

SOKOLAC - U opštini Sokolac u toku je realizacija prvog dijela projekta rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže za šta će biti izdvojeno 645.000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bjelica: Srpska snažna uprkos mnogim osporavanjima

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica organizovao je večeras prijem povodom Dana i krsne slave Republike Srpske na kojem je istakao da je Srpska, uprkos mnogim osporavanjima, snažna, ponosna i da je njen opstanak izraz težnji srpskog naroda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na centralno spomen-obilježje

SOKOLAC - Povodom Dana Republike Srpske i krsne slave Republike - Svetog arhiđakona Stefana, danas su položeni vijenci na centralno spomen-obilježje u Sokocu, na kome su upisana imena 1.174 borca sarajevsko-romanijske regije poginula u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oko hiljadu Sokočana na paljenju badnjaka

SOKOLAC - Oko hiljadu vjernika večeras je na Sokocu prisustvovalo paljenju badnjaka u porti crkve Svetog proroka Ilije, gdje je prethodno služena Sveta liturgija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Božićni pokloni za 27 višečlanih porodica

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica uručio je danas, u susret najvećem hrišćanskom prazniku Božiću, poklon – prase za zaoblicu, za 27 višečlanih porodica u gradskom naselju Sokolac i za socijalno ugrožene u Knežini, Kruševcima, Babinama Donjim, Bjelosavljevićima i Kuli.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština obezbijedila 120.000 KM

SOKOLAC - Na Sokocu je danas potpisan ugovor za zimsko održavanje lokalnih i nekategorisanih puteva, ulica, trotoara i parkinga, za šta je opština u budžetu obezbijedila 120.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novogodišnja priredba u Sportskoj dvorani - Vedro druženje mališana i odraslih

SOKOLAC - Preko 2.000 djece i odraslih prisistvovalo je sinoć u Sportskoj dvorani novogodšnjoj priredbi, čiji je organizator bila opština Sokolac. Tehnička organizacija povjerena je Radiju OSM sa Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet za 2014. godinu 7.302.280 KM

SOKOLAC - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Sokolac usvojili su danas budžet opštine za 2014. godinu u iznosu od 7.302.280 KM, što je za 17 odsto manje od ovogodišnjeg rebalansa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodijeljeno 1.000 novogodišnjih paketića

SOKOLAC - U Sokocu je oko 1.000 djece, od novorođenčeta do 10 godina starosti, dobilo novogodišnje paketiće čiji je sponzor bila Skupština opštine.

Opširnije...

Strana 8 od 73

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome