četvrtak, 27. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Usvojen budžet za narednu godinu u iznosu od 5.980.000 KM

SOKOLAC - Skupština opštine Sokolac danas je usvojila budžet za 2017. godinu u iznosu od 5.980.000 KM, što je manje za 10 odsto od ostvarenja budžeta za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za zajedničku komunalnu potrošnju 120.000 KM

SOKOLAC -  Opština Sokolac je iz budžeta za narednu godinu planirala da izdvoji oko 120.000 KM za provođenje programa usluga zajedničke komunalne potrošnje, rekao je danas Srni načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove ove opštine Milomir Rajić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen nacrt budžeta za narednu godinu u iznosu 6.674.500 KM

SOKOLAC - Na današnjoj vanrednoj sjednici Skupštine opštine Sokolac usvojen je Nacrt budžeta za 2017. godinu u iznosu 6.674.500 KM i na nivou je ostvarenja budžeta za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za zimsko održavanje oko 80.000 KM

SOKOLAC - Opština Sokolac planirala je u budžetu oko 80.000 KM za zimsku službu u čijoj nadležnosti je oko 320 kilometara puta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Život se brani istinom" generala Pandurevića

SOKOLAC - Na Sokocu je promovisana knjiga "Život se brani istinom" srpskog generala Vinka Pandurevića, o ratnim dešavanjima u Srebrenici i cjelokupnom Podrinju.Pandurević je na sinoćnjoj promociji naveo da se u knjizi govori o etapi njegovog života koji je u vezi sa ratnim događajima, prije svega, na prostoru Podrinja, posebno Srebrenice i Zvo...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za komunalnu potrošnju oko 104.000 KM

SOKOLAC - Opština Sokolac obezbijedila je u budžetu za ovu godinu oko 104.000 KM za realizaciju programa usluga zajedničke komunalne potrošnje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šumske krađe na području Sokoca i Foče

SOKOLAC - Lice čiji su inicijali G.K. prijavljeno je policiji da je bespravno posjeklo nekoliko stabala na području kojim gazduje Šumsko gazdinstvo "Romanija", čime je pričinilo štetu od 1.352 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maskirani muškarac ukrao 1.400 KM iz sportske kladionice

SOKOLAC - Iz sportske kladionice u Sokocu nepoznat maskiran muškarac je, uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja, od radnice opljačkao oko 1.400 KM.
Krađa se dogodila juče u Ulici Mihaila Bjelakovića, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bjelica razgovarao sa zamjenikom komandanta Nato štaba u Sarajevu

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovana Bjelice sastao se danas sa zamjenikom komandanta Nato štaba u Sarajevu Larsom Arneom Aulijem /Lars Arne Aulie/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz kladionice u Sokocu ukrao 145 evra

SOKOLAC - Pripadnici Policijske stanice Sokolac rade na pronalasku i identifikaciji muškarca koji je iz sportske kladionice u Sokocu ukrao 145 evra.

Opširnije...

Strana 8 od 122

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter