ponedjeljak, 23. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Za atletičare "Glasinca" šest medalja na prvenstvu BiH

SOKOLAC - Na sokolačkom stadionu Bara održano je pojedinačno prvenstvo BiH za mlađe juniore BiH u atletici, na kome su atletičari "Glasinca" sa Sokoca osvojili šest medalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održani štraparijada i korida - nagradni fond 10.000 KM

SOKOLAC - Na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je održana štraparijada i korida sa nagradnim fondom od 10.000 KM, a pobjednici u teškoj kategoriji bili su par konja vlasništvo firmi "Drvodeks" i "Gas petrol" iz Mrkonjić Grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavnje Dana formiranja romanijskih brigada

SOKOLAC - Sokolačka Boračka organizacija obilježiće danas Dan formiranja Prve romanijske pješadijske i Druge romanijske motorizovane brigade u odbrambeno-otadžbinskom ratu, a povodom toga biće služen parastos za 285 poginulih boraca iz ovih brigada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo sa radom "Dječiji kutak za razvoj životnih vještina"

SOKOLAC - Na Sokocu je počeo sa radom "Dječiji kutak za razvoj životnih vještina", namijenjen svim mališanima koji žele da se zabave, takmiče, igraju i nauče nešto novo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vjenci na spomen-kosturnicu

SOKOLAC - Na Sokocu su povodom 9. maja, Dana pobjede nad fašizmom, položeni vjenci na spomen-kosturnicu poginulim borcima iz Drugog svjetskog rata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osvojeno 13 medalja na prvenstvu BiH

SOKOLAC - Atletičari Atletskog kluba "Glasinac" iz Sokoca osvojili su tri zlatne, sedam srebrnih i tri bronzane medalje na prvenstvu BiH za seniore koje je proteklog vikenda održano u Zenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Grupa hodočasnika krenula u manastir Ostrog

SOKOLAC - Iz porte crkve Svetog proroka Ilije na Sokocu krenula je grupa hodočasnika u manastir Ostrog na poklonjenje ćivotu Svetog Vasilija Ostroškog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dočekan Blagodatni oganj

SOKOLAC - U Crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu u ponoć je organizovan doček plamena Blagodatnog ognja, kojem je prisustvovalo više stotina vjernika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deficit u budžetu za prošlu godinu 706.273 KM

SOKOLAC - Skupština opštine Sokolac usvojila je danas odluku o izvršenju budžeta za prošlu godinu, sa deficitom od 706.273 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bosić: Srpska u teškom finansijskom stanju

SOKOLAC - Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je večeras na javnoj tribini ove stranke na Sokocu da u Republici Srpskoj građani teško žive, ali da vlast to ne želi da prihvati.

Opširnije...

Strana 8 od 116

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter