subota, 28. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

U školu krenulo 107 prvačića

SOKOLAC - U centralnoj Osnovnoj školi na Sokocu jutros je počela nastava za 910 učenika u školskoj 2015/2016. godini, od kojih je u prvi razred upisano 107 učenika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jelena Soldar najbolja igračica turnira

SOKOLAC - Na Sokocu su danas, u okviru projekta "Pro-budućnost", održana sportska takmičenja u ženskom fudbalu i odbojci pod nazivom "Sportske akcije za sve nacije", na kojima je za najbolju igračicu turnira u fudbalu proglašena Jelena Soldar iz Goražda, koja je dobila i pehar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pećina Podlipe u sokolačkom selu Kadića Brdo najznačajnije praistorijsko nalazište na Balkanu

SOKOLAC - Na lokalitetu Podlipe u selu Kadića Brdo kod Knežine, od 20.avgusta je počelo tronedjeljno istraživanje pećine za koju eminentni stručnjaci tvrde da predstavlja arheološko geonasljeđe i prirodno dobro prve kategorije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

L.A. Cost Sokolac počeo isporuku rezane građe za Italiju

SOKOLAC - Prvi kontingent od 88 metara kubnih rezane građe, krenuo je juče iz kruga firme d.o.o. L.A. Cost iz Sokoca, za italijansko tržište.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručeno 70 kompleta udžbenika

SOKOLAC - Udruženje građana "Majka i dijete" sa Sokoca danas je članicama ovog udruženja koje nisu zaposlene uručilo 70 kompleta udžbenika za treći i četvrti razred osnovne škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položen vijenac na partizansku spomen-kosturnicu

SOKOLAC - Na spomen-kosturnicu u Parku boraca Romanije na Sokocu danas je položen vijenac povodom prvog oslobođenja ove opštine 26. avgusta 1941. godine u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

O izgradnji aerodroma na Glasinačkom polju

SOKOLAC - Studija izvodljivosti o izgradnji aerodroma na Sokocu biće urađena u narednih šest mjeseci, rekao je načelnik opštine Milovan Bjelica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U planu otvaranje centra za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju

SOKOLAC - Sokolački Centar za socijalni rad izradio je Strategiju socijalne zaštite za period 2015-2019. godina čiji je cilj otvaranje dnevnog centra za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela zabavna škola fudbala

SOKOLAC - Na Sokocu je danas počela "Zabavna škola fudbala", koja okuplja 250 dječaka i djevojčica iz ove i opštine Han Pijesak u Republici Srpskoj i opštine Olovo u Federaciji BiH, a projekat finansira UEFA.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U RS proglašena tri spomenika prirode

SOKOLAC - Zakon o zaštiti prirode, koji je na snazi od prošle godine, dao je mogućnost jedinicama lokalne samouprave da proglašavaju zaštićenim pojedina prirodna dobra koja se nalaze na njihovom području, što su iskoristile opštine Sokolac i Foča.

Opširnije...

Strana 8 od 109

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter