srijeda, 23. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Sokolac

El. pošta Štampa

Osvještano zemljište za izgradnju novog hrama

SOKOLAC - U mjestu Ćavarine kod Sokoca lokalno sveštenstvo danas je osveštalo zemljište na kome će biti izgrađen novi hram Svetih 318 bogonosnih otaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Platno prijateljstva" sa mladima iz Arilja

SOKOLAC, - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica danas je organizovao prijem za 13 mladih srednjoškolaca iz Arilja u okviru projekta pod nazivom "Mladi za mlade".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zastarjela tehnologija uzrokuje gubitke

SOKOLAC - Preduzeće za preradu drveta "Nova Romanija" sa Sokoca zbog zastrajele tehnologije ne može da ispunjava godišnje planove proizvodnje i zato posluje sa gubicima, izjavila je direktor ovog kolektiva Nada Amović-Mačar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Delegacija opštine Sokolac kod patrijarha srpskog Irineja: Iskušenja je moguće prevazići samo zajedn

SOKOLAC / BEOGRAD - Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Irinej primio je u utorak 20.03.2013. godine u Patrijaršiji srpskoj u Beogradu načelnika opštine Sokolac Milovana Bjelicu sa saradnicima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za dopunska prava u prošloj godini izdvojeno 57.770 KM

SOKOLAC - Iz budžeta opštine Sokolac u prošloj godini izdvojeno je 63.450 KM za redovan rad opštinske Boračke organizacije i 57.770 maraka za dopunska prava boračkih kategorija, rečeno je na sastanku Predsjedništva ove organizacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcenat na zaštiti od šumskih požara

SOKOLAC - Štab za vanredne situacije opštine Sokolac danas je predstavio plan zaštite od požara sa posebnim akcentom na mjere zaštite od šumskih požara, s obzirom na to da je više od polovine teritorije ovog područja pod šumom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan Memorandum o evropskom partnerstvu

SOKOLAC - Opština Sokolac danas je postala 43. lokalna zajednica u BiH sa kojom je Evropski pokret potpisao Memoranum o evropskom partnerstvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bjelica: Sa Britancima unaprijediti elektroenergetski sektor

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica rekao je da ova opština ima namjere da unaprijedi energetski sektor sa firmom "Hidro-pauer enerdži" iz Velike Britanije, jer ovo preduzeće može doprinijeti razvoju elektroenergetskog sektora na području opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Raditi na popularizaciji pčelinjih proizvoda

SOKOLAC - Uduženje pčelara "Glasinac" sa Sokoca tokom ove godine biće angažovano na popularizaciji pčelarstva i pčelinjih proizvoda, rečeno je na godišnjoj Skupštini ove asocijacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podsticaji za 18 pčelara


SOKOLAC - Pravo na podsticaj prošle godine ostvarilo je 18 članova Udruženja pčelara "Glasinac" sa Sokoca, rekao je Srni sekretar ovog udruženja Slaviša Knežević.

Opširnije...

Strana 8 od 78

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome