četvrtak, 25. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Uhapšena dva razbojnika

SOKOLAC - Muškarci čiji su inicijali A.M. i B.B. uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su oteli novac iz trgovinske radnje "Onogošt" na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova akcija za prikupljanje pomoći za liječenje sedmogodišnjaka

SOKOLAC - Članovi Udruženja "Majka i dijete" sa Sokoca pokrenuli su novu akciju prikupljanja pomoći za liječenje sedmogodišnjeg Radomira Orašanina, oboljelog od teškog oblika leukemije, a građani mogu pozvati i "M:telov" humanitarni broj 1432 i donirati jednu KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donacija za ratne vojne invalide Sarajevsko-romanijske regije

SOKOLAC - Udruženje Srba iz Švedske doniralo je ratnim vojnim invalidima Sarajevsko-romanijske regije tridesetak invalidskih kolica, 40 roler kolica, te higijenska i druga pomagala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tri lica teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

SOKOLAC - Tri lica teško su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Sokolac-Knežina, u mjestu Maluš, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služena sveta liturgija i obavljeno lomljenje slavskog kolača

SOKOLAC - Centralna Osnovna škola u Sokocu danas je na Svetog Savu obilježila Dan škole i školsku slavu Savindan, a svečanost je počela služenjem svete liturgije u Crkvi Svetog proroka Ilije i lomljenjem slavskog kolača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo drugo polugodište za 903 učenika

SOKOLAC - U centralnoj sokolačkoj Osnovnoj školi jutros je počela nastava u drugom polugodištu u školskoj 2015/2016. godini za 903 učenika koji su raspoređeni u 40 odjeljenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za isplatu prava iz socijalne zaštite gotovo 480.000 KM

SOKOLAC - Centar za socijalni rad iz Sokoca planirao je ove godine prihode iz budžeta opštine u iznosu od 668.184 KM, od čega će za isplatu prava iz oblasti socijalne zaštite biti izdvojeno 474.890 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeni Dan Republike i krsna slava

SOKOLAC - Organizovanjem prijema za predstavnike političkog, privrednog, vjerskog i kulturnog života, u opštini Sokolac obilježen je 9. januar - Dan i krsna slava Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sedamnaestogodišnjak osumnjičen da je ubio tetku

SOKOLAC - Policija je u Sokocu lišila slobode maloljetnika osumnjičenog da je ubio tetku čiji su inicijali B.E. u njenoj porodičnoj kući, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Biće izgrađene dvije stambene jedinice sa po 32 stana

SOKOLAC - U opštini Sokolac u narednoj godini biće izgrađene dvije stambene jedinice sa po 32 stana, u okviru projekta "Zatvaranje kolektivnih centara i alternativnog smještaja", rekao je Srni načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove Milomir Rajić.

Opširnije...

Strana 8 od 112

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter