ponedjeljak, 25. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Borci strahuju da slijedi podizanje optužnica za ratne zločine

SOKOLAC - Članovi Predsjedništva Boračke organizacije opštine Sokolac iznijeli su danas sumnje da slijedi podizanje optužnica za ratne zločine protiv boraca iz ove lokalne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kazivano žitije o Svetom Savi

SOKOLAC - U crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu danas je održana svetosavska akademija na kojoj su učenici centralne Osnovne škole kazivali žitije o Svetom Savi - najvećem srpskom svetitelju, prosvjetitelju i utemeljivaču Srpske pravoslavne crkve i srpske države.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besjeda o Svetom Savi

SOKOLAC - U duhovnom centru crkve Svetog proroka Ilije na Sokocu večeras je, povodom školske slave Svetog Save, održana Svetosavska akademija na kojoj su članovi dramske sekcije ovdašnjeg Srednjoškolskog centra kazivali prvu studeničku besjedu Svetog Save.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Presude mogu imati štetne posljedice po Srpsku

SOKOLAC - Predsjednik republičke Boračke organizacije Milomir Savčić upozorio je da je veliki broj pripadnika boračkih kategorija iz Republike Srpske osumnjičen i optužen za ratne zločine, te da bi presude koje će uslijediti, ako ostane ovakva situacija, mogle da ostave štetne posljedice po Srpsku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snježana Borovčanin osvojila dvije zlatne medalje

SOKOLAC - Snježana Borovčanin iz Skijaškog kluba "Glasinac" sa Sokoca osvojila je u senirskoj konkurenciji dvije zlatne medalje u nordijskom skijanju na Kupu Zlatibora i zapadne Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mljekarama isporučeno ukupno 1.678.000 litara mlijeka

SOKOLAC - Sa područja opštine Sokolac u prošloj godini je 270 poljoprivrednih proizvođača isporučilo mljekarama ukupno 1.678.000 litara mlijeka, što je 450.000 litara više u odnosu na prethodne godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bjelica i predstavnici Udruženja "Behar" o realizaciji projekata

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica danas je o provođenju zajedničkih infrastrukturnih programa razgovarao sa predstavnicima Udruženja "Behar", koje realizuje projekte za održiv povratak Bošnjaka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen moleban u crkvi Svetog proroka Ilije

SOKOLAC - U crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu u ponoć je služen moleban za Pravoslavnu novu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podijeljeno 150 novogodišnjih paketića

SOKOLAC - U opštini Sokolac danas je podijeljeno 150 novogodišnjih paketića djeci iz višečlanih porodica iz Udruženja "Majka i dijete".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za usluge zajedničke komunalne potrošnje 145.666 KM

SOKOLAC - O će za realizaciju usluga zajedničke komunalne potrošnje u ovoj godini iz budžeta izdvojiti 145.666 KM, od čega će za održavanje zajedničke deponije Rudine biti izdvojeno oko 49.000 KM.

Opširnije...

Strana 8 od 96

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome