utorak, 26. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Biće izgrađene dvije stambene jedinice sa po 32 stana

SOKOLAC - U opštini Sokolac u narednoj godini biće izgrađene dvije stambene jedinice sa po 32 stana, u okviru projekta "Zatvaranje kolektivnih centara i alternativnog smještaja", rekao je Srni načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove Milomir Rajić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet za narednu godinu manji za 10 odsto

SOKOLAC - Skupština opštine /SO/ Sokolac danas je usvojila budžet za 2016. godinu u iznosu 6.660.717 KM, što je za 10 odsto manje od ovogodišnjeg.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radio Romanija počela sa radom prije 40 godina

SOKOLAC - Na današnji dan 1975. godine, prije 40 godina, počela je sa radom Radio Romanija, koja je programski pokrivala opštine Sokolac, Rogatica i Han Pijesak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ruska kompanija predstavila proizvode za zdravlje i ljepotu

SOKOLAC - Ruska kompanija "Zdravlje" predstavila je večeras na Sokocu svoje biljne preparate za zdravlje i ljepotu, kao i aparate za dijagnostiku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preminuo muškarac povrijeđen u pucnjavi u opštini Sokolac

Muškarac čiji su inicijali M.B, u koga je u mjestu Pediše, opština Sokolac, iz vatrenog oružja pucalo lice čiji su incijali A.L, preminuo je od zadobijenih povreda, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijani vrijeđali profesore i policiju

SOKOLAC - Četiri bivša učenika Srednjoškolskog centra na Sokocu došla su pijana u školu gdje su ometali redovno odvijanje nastave, vrijeđajući profesore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sahrana Jele Đuričić, koja je u ratu izgubila muža i dva sina

SOKOLAC - Na Sokocu će danas biti sahranjena Jela Đuričić, koja je u odbrambeno-otadžbinskom rat izgubila dva sina i muža.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen osumnjileni za pucnjavu i ranjavanje

SOKOLAC - Policija je uhapsila muškarca čiji su inicijali A.L. /61/ koji je osumnjičen da je u selu Pediše kod Sokoca, pucajući iz pištolja, ranio muškarca M.B, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Projektom bilo obuhvaćeno 70 mališana

SOKOLAC - Ustanovu za predškolsko vaspitanje i obrazovanje sa Sokoca posjetili su predstavnici UNICEF-a i organizacije "Dubai-kers" iz Dubaija, koji su pomogli realizaciju projekta pod nazivom "Povećajmo mogućnost djeci za rano učenje", kojim je bilo obuhvaćeno 70 mališana ove ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgrađen most na Blatnici

SOKOLAC - U selu Imamovići, u sokolačkoj mjesnoj zajednici Kaljina, izgrađen je most na rijeci Blatnici za koji je 40.000 KM obezbijedila federalna sarajevska opština Centar, uz sufinansiranje opštine Sokolac.

Opširnije...

Strana 8 od 111

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter