subota, 23. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Sokolac

El. pošta Štampa

Osvještani temelji crkve u Ćavarinama

SOKOLAC - Sveštenici Srpske pravoslavne crkve danas su u sokolačkom selu Ćavarine osveštali temelje pravoslavnog hrama posvećenog Svetim ocima Prvog vaseljenskog sabora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deficit u budžetu za prošlu godinu 1.258.597 KM

SOKOLAC - Skupština opštine Sokolac prihvatila je danas izvještaj o izvršenju budžeta opštine za prošlu godinu, kojim je utvrđen deficit od 1.258.597 KM. U izvještaju se navodi da su prihodi u prošloj godini iznosili 7.295.627 KM, a rashodi 8.706.448 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oko 80 domaćinstava nema struju

SOKOLAC - Na području opštine Sokolac oko 30 domaćinstava nema električnu energiju zbog snježnih padavina, a u opštini Han Pijesak i dalje je bez struje oko 50 domaćinstava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služeno večernje sa iznošenjem plaštanice

SOKOLAC - U Crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu danas, na Veliki petak, služeno je večernje sa iznošenjem plaštanice, u prisustvu NJegovog visokopreosveštenstva mitropolita dabrobosanskog Nikolaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog snijega bez struje oko 300 domaćinstava

HAN PIJESAK/SOKOLAC - Blizu 300 domaćinstava na području opština Han Pijesak i Sokolac nema električnu energiju zbog drveća koje je pod težinom snijega palo na žice dalekovoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložena šarana jaja i ukrasni predmeti

SOKOLAC - Povodom vaskršnjih praznika, danas je u holu sokolačke sportske dvorane organizovana prodajna izložba šaranih jaja i ukrasnih predmeta koje su izrađivala djeca iz Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje iz Sokoca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena Vrbica

SOKOLAC - U crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu služeno je večernje bogosluženje na Lazarevu subotu - Vrbicu, nakon čega je praznična litija obišla oko hrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pri kraju pošumljavanje na 44 hektara

SOKOLAC - Šumsko gazdinstvo /ŠG/ "Romanija" sa Sokoca u završnoj je fazi pošumljavanja goleti i površina unutar visokih šuma na 44 hektara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ustrijelio junicu

SOKOLAC - U mjestu Puhovac kod Sokoca nepoznato lice ustrijelilo je junicu i ranilo bika, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Napadač je koristio vatreno oružje, a drugi detalji u vezi sa ovim incidentom nisu saopšteni.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planirani prihodi od 315.000 KM

SOKOLAC - Skupština Sportskog društva "Glasinac" sa Sokoca usvojila je danas finansijski plan za ovu godinu, prema kojem su planirani prihodi od 315.000 KM.

Opširnije...

Strana 8 od 80

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome