četvrtak, 08. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Ovoga proljeća biće zasađeno 55.500 sadnica smrče

SOKOLAC - Šumsko gazdinstvo "Romanija" iz Sokoca ovoga proljeća vrši pošumljavanje goleti i unutar visokih šuma na 27 hektara, a biće zasađeno 55.500 komada sadnica smrče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ovoj godini evidentirano 127 požara

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održan sastanak članova Područnog odjeljenja Civilne zaštite na kome je istaknuto da je u ovoj godini evidentirano 127 požara na području koje pokriva ovo odjeljenje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pljačka pilane, vožnja pod dejstvom droge

SOKOLAC - U mjestu Podkrajevi, opština Sokolac, nepoznata lica obila su objekat za primarnu preradu drveta, vlasništvo lica čiji su inicijali LJ.E, i ukrala određenu količinu alata i akumulator.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podjela regresiranog dizel goriva za 651 gazdinstvo

SOKOLAC - Na području opštine Sokolac u toku je podjela regresiranog dizel goriva za proljećnu sjetvu za 651 registrovano poljoprivredno gazdinstvo.
Viši stručni saradnik za poljoprivredu u ovoj opštini Slaviša Knežević rekao je danas Srni da je na području ove opštine registrovano 700 poljoprivrednih gazdinstava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prevaren prilikom zamjene mobilnih telefona

SOKOLAC - Muškarac čiji su inicijali D.R. prijavio je Policijskoj stanici Sokolac da je posredstvom specijalizovanog portala za trgovinu putem interneta stupio u kontakt sa licem A.Š. i dogovorio zamjenu mobilnih telefona, uz novčanu doplatu u iznosu od 30 KM, ali da je prevaren.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeno četvoro jagnjadi

SOKOLAC - U mjestu Novo Selo kod Sokoca ukradeno je četvoro jagnjadi iz staje, vlasništvo lica čiji su inicijali G.E.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra na Sokocu obilježavanje Dana Udruženja

SOKOLAC - Udruženje veterana službi bezbjednosti Republike Srpske - Podružnica Istočno Sarajevo organizovaće sutra na Sokocu, niz aktivnosti povodom obilježavanja Dana Udruženja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik velemajstor Miodrag Savić

SOKOLAC - Velemajstor Miodrag Savić iz Zvornika pobjednik je tradicionalnog šahovskog turnira "Sretenje 2016", koji je održan na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Episkog Grigorije služio Svetu liturgiju

SOKOLAC - Njegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački Grigorije služio je danas Svetu arhijerejsku liturgiju u Crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu, uz sasluženje sveštenstva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vladika Grigorije održao predavanje "Susret Boga sa čovjekom"

SOKOLAC - NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije večeras je u sokolačkom Parohijskom domu održao predavanje o temi "Susret Boga sa čovjekom".

Opširnije...

Strana 8 od 115

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter