subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Bulajić nije imenovan za direktora "Romanije"

SOKOLAC - Direktor "Šuma Republike Srpske" Risto Marić izjavio je danas da Rajko Bulajić nije imenovan za direktora Šumskog gazdinstva "Romanija" Sokolac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drvoprerađivači protiv izbora Bulajića za direktora gazdinstva

SOKOLAC - Članovi Udruženja drvoprerađivača Sokolac i velika grupa građana organizovali su jutros protest upozorenja ispred Generalne direkcije Javnog preduzeća šumarsta "Šume Republike Srpske" kojim izražavaju nezadovoljsto izborom Rajka Bulajića za direktora Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Romanija" Sokolac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrebna stalna komunikacija sa ministarstvima Srpske

SOKOLAC - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković istakao je danas nakon sastanka sa načelnikom opštine Sokolac Milovanom Bjelicom da postoji potreba za stalnom komunikacijom sa ministarstvima u Vladi Srpske da bi se riješili problemi u ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan pravilnik o podsticajima

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održano predavanje za poljoprivrednike o proizvodnji krmnog bilja, stočne hrane i žitarica, te promovisan Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2017. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeno cvijeće na spomen-obilježje

SOKOLAC - Predstavnici Policijske stanice Sokolac posjetili su danas groblja na pet lokacija, prislužili svijeće i položili cvijeće na spomen-obilježja pripadnicima policije poginulim u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladi iz Sokoca i Sarajeva o izgradnji trajnog mira

SOKOLAC - Članovi planinarskog društva "Glasinac" Sokolac i mladi okupljeni u neformalnu grupu iz Sarajeva, družili su se u prirodnom ambijentu na Romaniji, u okviru projekta "Mirovni odmor u prirodi" koji sprovodi Odjeljenje za lokalni razvoj opštine Sokolac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo proljećno pošumljavanje

SOKOLAC - Šumsko gazdinstvo /ŠG/ "Romanija" Sokolac počelo je proljećno pošumljavanje goleti i unutar visokih šuma angažovanjem vlastite radne snage, a ukupna vrijednost tih radova je 52.819 KM, rečeno je Srni u toj organizacionoj jedinici "Šuma Republike Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podržati izlazak romanijskog skorup-kajmaka na evropsko tržIšte

SOKOLAC - Članicama Udruženja proizvođača romanijskog skorup-kajmaka potrebna su dodatna sredstva da bi dobile žig za ovaj proizvod i završile još nekoliko administrativnih procedura prije izlaska na evropsko tržište sa ovim autohtonim proizvodom, zaključeno je na sastanku ovog udruženja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sadnice voća po duplo manjim cijenama

SOKOLAC  - Sokolački voćari preuzeli su danas 4.660 sadnica koje je nabavilo opštinsko Odjeljenje za privredu i finansije, uz uplatu 50 odsto od tržišne cijene, što je vid podsticaja poljoprivrednicima ove lokalne zajednice, kažu u lokalnoj upravi na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predavanje djeci o bezbjednosti u saobraćaju

SOKOLAC - Službenici Policijske stanice Sokolac danas su organizovali druženje sa djecom u vrtiću i učenicima devetih razreda u Osnovnoj školi na Sokocu, te održali predavanja o pravilnom ponašanju djece u saobraćaju.

Opširnije...

Strana 8 od 128

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter