utorak, 01. decembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Nova Romanija: Izrada programa za otpočinjanje proizvodnje

SOKOLAC - Preduzeće "Nova Romanija" iz Sokoca, u saradnji sa partnerom iz Italije firmom "LA Kost" radi na izradi programa za otpočinjanje proizvodnje rezane drvne građe, te preuzimanju u italijansku firmu 30 od ukupno 65 radnika "Nove Romanije", potvrdila je Srni vršilac dužnosti direktora "Nove Romanije" Nada Amović Mačar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini boravi više od 100 đaka

SOKOLAC - Više od 100 učenika petih razreda Osnovne škole "Sokolac" do 12. juna će na Jahorini provoditi dio nastavnog plana i programa pod nazivom "Škola u prirodi", s ciljem sticanja novih i utvrđivanje stečenih znanja posredstvom neposrednog posmatranja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenik generacije Brankica Ponjarac (foto)

Na Sokocu je matursko veče proslavio 161 maturant 51. generacije Srednjoškolskog centra, zajedno sa područnim odjeljenjem iz Han Pijeska, a za učenika ove generacije proglašena Brankica Ponjarac.

Predsjednik Skupštine opštine Danko Vučetić poželio je maturantima uspjeh u daljem školovanju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U junu obnova rada "Nove Romanije"

SOKOLAC - Predstavnici firme "L.A. Kost" iz Italije trebalo bi da 9. juna montiraju rezervne dijelove mašina u preduzeću "Nova Romanija" sa Sokoca, nakon čega će ponovo početi rezanje građe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prvi razred upisano 95 učenika

SOKOLAC - U sokolačku Osnovnu školu u prvi razred upisano je 95 učenika, od kojih po jedan učenik u područnim školama na Ravnoj Romaniji i u Knežini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ustanovama socijalne zaštite smješteno 11 štićenika

SOKOLAC - Centar za socijalni rad sa Sokoca u ustanove socijalne zaštite smjestio je 11 štićenika, a godišnje se za ove namjene izdvoji 72.408 KM ili mjesečno 5.200 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za održavanje puteva 122.000 KM

SOKOLAC - Opština Sokolac donijela je program održavanja, zaštite i rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva i ulica na području ove opštine za ovu godinu za šta su sredstva obezbijeđena u budžetu u iznosu 122.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojena informacija o izvršenju budžeta

SOKOLAC - Skupština opštine Sokolac usvojila je danas informaciju o izvršenju budžeta u prvom tromjesečju ove godine u iznosu od 1.392.931 KM, što je 22 odsto od plana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zasijano 130 hektara oranica žitaricama

SOKOLAC - Registrovani poljoprivredni proizvođači sa područja opštine Sokolac, njih 140, ovoga proljeća zasijali su 130 hektara oranica žitaricama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Žena teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

SOKOLAC - Žena čiji su inicijali A.B. teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Rogatica - Podromanija, u mjestu Ivan Polje, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 8 od 104

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome