utorak, 30. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Humanitarno veče - "Šuti Anđo" za žene Semberije

Pozivamo vas da se pridružite humanitarnoj akciji "Žena ženi" u kojoj prikupljamo pakete pomoći za žene u Bijeljini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć za Bijeljinu i Šekoviće

SOKOLAC - Opštinski odbor Crvenog krsta sa Sokoca danas je isporučio devet kamiona stočne hrane sa 4.000 bala sijena za poplavljeno područje Bijeljine.
U pratnji konvoja, koji je krenuo ka Bijeljini, je i načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U susret 22. Vidovdanskim pjesničkim susretima na Romaniji: Povelja Blagoju Bakoviću

SOKOLAC - Po dvadaset i drugi put u Sokocu će se održati Vidovdanski pjesnički susreti, jedna od  najstarijih  književnih manifestacija u Republici Srpskoj.  I ove godine   pjesnički karavan će, uoči Vidovdana, krenuti iz Han Pijeska, gdje će se održati  pjesničko veče.  Na  dan Svetog Vida Sokolac će biti domaćin centralnih  sadržaja ove trad...

Opširnije...
El. pošta Štampa

KUD "Romanijska luča" - Uspješno završena akcija prikupljanja pomoći

SOKOLAC - Sokočani su ovih dana pokazali veliko srce, saosjećanje i razumijevanje potreba ljudi koje je pogodila nezapamćena poplava. I kulturno-umjetničko društvo "Romanijska luča" priključilo se humanitarcima organizovanjem akcije prikupljanja pomoći za ljude u poplavljenim područjima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slabiji zemljotres na Sokocu

SOKOLAC - Na području Sokoca danas je registrovan slabiji zemljotres, saopšteno je iz Uprave Civilne zaštite Republike Srpske. Sa epicentrom na području Sokoca u 15.53 časova registrovan je zemljotres sa magnitudom od 2,3 stepena Rihterove skale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ovogodišnja povelja Blagoju Bakoviću

SOKOLAC - Članovi Izvršnog odbora Književnog kluba "Romanija" sa Sokoca donijeli su odluku da povelja 22. Vidovdanskih pjesničkih susreta na Romaniji bude dodijeljena književniku Blagoju Bakoviću za afirmaciju srpske književnosti i kulture.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kamioni danas voze stočnu hranu u Bratunac

SOKOLAC - Sa Sokoca će danas biti otpremljeni kamion i šleper sa sijenom za stoku na području Bratunca, rekla je Srni sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Slobodanka Subašić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kamioni sa stočnom hranom i sijenom stižu u Bijeljinu

SOKOLAC - Osam kamiona sa stočnom hranom i po 300 bala sijena otpremljeno je sa Sokoca za ugrožena područja Bijeljine, rekla je Srni sekretar opštinskog Crvenog krsta Slobodanka Subašić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na stradale borce vojske Srpske

SOKOLAC - Povodom Dana formiranja Prve romanijske pješadijske i Druge romanijske motorizovane brigade Vojske Republike Srpske, danas je u crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu služen pomen za poginule borce i položeni su vijenci na centralno spomen-obilježje borcima poginulim u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za poplavljeno područje Šamca paketi sa hranom

SOKOLAC - Opštinska organizacija Crvenog krsta Sokolac danas će uputiti kamion sa paketima hrane, higijene, flaširane vode, odjeće i drugo u poplavljeno područje opštine Šamac, a do sada su upućena po tri kamiona osnovnih životnih namirnica u Bijeljinu, Šekoviće i Doboj.

Opširnije...

Strana 8 od 82

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome