subota, 22. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Za rad trim-kabineta izdvojeno 9.500 KM

SOKOLAC - Srednjoškolski centar "Vasilije Ostroški" sa Sokoca izdvojio je 9.500 KM za rekonstrukciju nekadanjeg kabineta opštenarodne odbrane u trim-kabinet za izvođenje nastave fizičkog vaspitanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proizvedeno 30 tona meda

SOKOLAC - Udruženje pčelara "Glasinac" sa Sokoca u prošloj godini proizvelo je 30 tona meda, rečeno je na Skupštini ovog udruženja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javno-privatnim partnerstvom do daljinskog grijanja

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica razgovarao je sa predstavnicima firmi "Ceteor" i "Dvokut-pro" iz Sarajeva o mogućnosti realizacije projekta daljinskog grijanja na bio-masu, na bazi javno-privatnog partnerstva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeni mobilni telefoni na Sokocu

SOKOLAC - Na Sokocu je obijena trgovinska radnja "Mobil mega", vlasništvo lica čiji su inicijali P.Š, iz koje je odnesen za sada neutvrđen broj mobilnih telefona i razni dijelovi mobilnih telefona, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pretresena kuća osumnjičenog za ubistvo

SOKOLAC - U mjestu Ceribašići, opština Sokolac, policija je izvršila pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice čiji su inicijali M.B. s ciljem pronalaženja garderobe u koju je bio odjeven prilikom ubistva lica A.Đ. iz Olova, te drugih predmeta i tragova koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za Boračke kategorije lani izdvojeno 152.119 KM

SOKOLAC - Na sjednici Predsjedništva Boračke organizacije opštine Solokac usvojen je finansijski izvještaj o radu za prošlu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Godišnji koncert KUD-a "Romanijska luča"

SOKOLAC - Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ "Romanijska luča" sa Sokoca održalo je godišnji koncert povodom krsne slave - Svetog Simeona Mirotočivog, na kojem su izveli igre iz okoline Leskovca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljen transparentni način raspodjele sredstava

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održana radionica na kojoj je opštinskim službenicima i udruženjima predstavljen transparentan način raspodjele sredstava iz budžeta opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nove prostorije pošte

SOKOLAC - Direktor Pošta Srpske Jasminka Krivokuća posjetila je Radnu jedinicu za poštanski saobraćaj Sokolac čije je sjedište preseljeno iz neuslovnog objekta u nove adaptirane prostorije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posredstvom sportskih programa približiti specijalnu olimpijadu

SOKOLAC - Na Sokocu je danas završen dvodnevni seminar za djecu i omladinu sa smanjenim intelektualnim sposobnostima "Inkluzija djece kroz sportske aktivnosti", na kome su obrađene teme koje se odnose na pravila i propozicije specijalne olimpijade, ciljevi i zadaci ove olimpijade i globalnog olimpijskog pokreta.

Opširnije...

Strana 8 od 113

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter