subota, 13. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

U crkvi svete Petke održan poetski pomen

SOKOLAC - U okviru duhovne i kulturne manifestacije pod nazivom "Vidovdanski dani - romanijsko Kosovo", danas je služen pomen poginulim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata, a delegacija pjesnika položila je vijenac na centralni krst u Vojničkom spomen-groblju "Mali zejtinlik" na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građevinske lokacije vraćene u vlasništvo opštine

SOKOLAC - Skupština opština Sokolac prihvatila je danas informaciju o reviziji 158 građevinskih lokacija, koje su besplatno dodijeljene izbjeglim i raseljenim licima i boračkoj populaciji, a na kojima nije počela gradnja objekata, pa će biti vraćene u vlasništvo opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Cvijetićeva osvojila bronzanu medalju

SOKOLAC - Član Atletskog kluba /AK/ "Glasinac" iz Sokoca Gorana Cvijetić osvojila je bronzanu medalju u trci na 100 metara sa preponama na Evropskim igrama u Bakuu u Azejrbedžanu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Dani kosidbe Romanija 2015" na Brezjaku 5. jula

SOKOLAC - Manifestacija "Dani kosidbe Romanija 2015" biće održana 5. jula na Brezjaku, saopštili su članovi organizacionog odbora na današnjem sastanku na Sokocu .

Opširnije...
El. pošta Štampa

Po prvi put u Sokocu: Vidovdanski dani - Romanijsko Kosovo

SOKOLAC - Punih osam dana ove godine trajaće duhovni, kulturni i drugi sadržaji kojima će se obilježiti Vidovdan na području opštine Sokolac. Ovoga puta na istom zadatku našli su se duhovnici Mitropoilije dabrobosanske, Ustanova za kulturu "Pero Kosorić"Sokolac i sokolački Književni klub "Romanija".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani na ljetovanju u Kumboru od 23. juna do 2. jula

SOKOLAC - Osamnaest mališana iz opštine Sokolac i šestoro iz opštine Han Pijesak boraviće od 23. juna do 2. jula na ljetovanju u Kumboru, u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšena osumnjičena za podstrekavanje na ubistvo

SOKOLAC - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ su na području opštine Sokolac uhapsili ženu sa inicijalima M.K. /58/ osumnjičenu za ometanje rada pravosuđa i ubistvo u vezi sa krivičnim djelom podstrekavanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Memorijalni fudbalski turnir okupio 27 klubova

SOKOLAC - Na sokolačkom stadionu "Bara" danas je otvoren Četvrti memorijalni omladinski fudbalski turnir Srđan Tomić na kome će do nedjelje, 22. juna, učestvovati 27 klubova iz Srbije, Crne Gore, Federacije BiH i Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos za poginule borce

SOKOLAC - U manastiru Svetog Velikomučenika Georgija na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je služen parastos za 4.000 pripadnika Vojske Republike Srpske koji su poginuli za odbranu Sarajevsko-romanijske regije, a čija su imena upisana na unutrašnjim zidovima ovog hrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas 20 godina od odbrane Sarajevsko-romanijske regije

SOKOLAC - Na Vojničkom groblju Mali Zejtinlik na Sokocu i u manastiru Svetog Georgija na Ravnoj Romaniji danas će biti obilježeno 20 godina od odbrane Sarajevsko-romanijske regije, za koju je poginulo 4.000 pripadnika Vojske Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 8 od 105

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter