srijeda, 01. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Za rekonstrukciju vodovodne mreže 950.000 KM

SOKOLAC - Rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže na Sokocu, prva komponenta, nalaze se u završnoj fazi, a vrijednost radova je 950.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za zimsko održavanje obezbijeđeno 120.000 KM

SOKOLAC - Opština Sokolac obezbijedila je 120.000 KM za zimsko održavanje puteva. Načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove Milomir Rajić rekao je danas Srni da opština ima ugovor o održavanju puteva sa sokolačkim preduzećem "Romanijaputevi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za sanaciju izdvojeno 50.000 KM

SOKOLAC - Na Sokocu je završena sanacija Vatrogasnog doma, za šta je grad Istočno Sarajevo iz budžeta izdvojio 50.000 KM. Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija rekao je novinarima da je urađena krovna konstrukcija, asfaltiran prilazni put i da je Vatrogasni dom priključen na toplovodnu mrežu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na spomenik solunskim dobrovoljcima

SOKOLAC - Na Sokocu su danas, povodom obilježavanja Dana primirja u Prvom svjetskom ratu, položeni vijenci na spomenik solunskim dobrovoljcima, na kome su upisana 363 imena poginulih boraca sa područja opštine.Vijence su položili ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukićević, delegacija opštine Sokolac, predstavnici Udruženja potomaka i poštovalac...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blokiran opštinski žiro-račun

SOKOLAC - Poreska uprava Republike Srpske blokirala je žiro-račun opštini Sokolac zbog kašnjenja sa uplatom doprinosa za zaposlene u opštinskoj Administrativnoj službi u posljednjih šest mjeseci, a dugovanje iznosi 430.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Boračka organizacija obilježila krsnu slavu

SOKOLAC - Boračka organizacija opštine Sokolac obilježila je danas krsnu slavu - Mitrovdan služenjem Svete liturgije u crkvi Svetog proroka Ilije i polaganjem vijenaca na centralno spomen-obilježje i u spomen-sobi borcima poginulim u odbrambeno otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zasađivanje 90.000 sadnica bijelog bora i 40.000 smrče

SOKOLAC - Šumsko gazdinstvo "Romanija" sa Sokoca ove jeseni će u svojim radnim jedinicama zasaditi 90.000 sadnica bijelog bora i 40.000 sadnica smrče.
U ovom gazdinstvu Srni je rečeno da će u Radnoj jedinici "Studena gora" biti zasađeno na goleti 40.000 sadnica bijelog bora na lokalitetu Rakitnica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen vozač na Ravnoj Romaniji

SOKOLAC - Muškarac čiji su inicijali D.K. teško je povrijeđen kada je na Ravnoj Romaniji sletio vozilom sa magistralnog puta na dionici Podromanija - LJubogošta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje krsne slave - Mitrovdana

SOKOLAC - Boračka organizacija opštine Sokolac obilježiće sutra krsnu slavu - Mitrovdan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano otvoren Zavod za forezničku psihijatriju

SOKOLAC - Na Podromaniji kod Sokoca danas je svečano otvoren Zavod za forenzičku psihijatriju, za šta je Vlada Švajcarske izdvojila 6,7 miliona KM.

Opširnije...

Strana 8 od 92

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome