nedjelja, 04. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Romanijske brigade odigrale važnu ulogu u stvaranju Srpske

SOKOLAC - Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Milomir Savčić rekao je danas na Sokocu da su Prva romanijska pješadijska i Druga romanijska motorizovana brigada odigrale važnu ulogu u stvaranju Srpske i da su u odbrambeno-otadžbinskom ratu pokazale da su dostojne svojih predaka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas parastos za poginule borce dvije brigade

SOKOLAC - Na Sokocu će danas biti obilježen Dan formiranja Prve pješadijske i Druge romanijske motorizovane brigade parastosom za poginule borce iz ovih brigada u crkvi Svetog proroka Ilije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za stambeno zbrinjavanje 17 porodica 100.000 KM

SOKOLAC - Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske i opština Sokolac obezbijediće 100.000 KM da bi do kraja godine bila završena izgradnja stambene zgrade na Sokocu za 17 porodica iz kategorije raseljenih lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povratnici zadovoljni radom lokalne administracije

SOKOLAC - Ministar za izbjegla i raseljena lica Federacije BiH Edin Ramić izjavio je da je danas sa rukovodstvom opštine Sokolac dogovorena metodologija saradnje, a da će kasnije biti realizovani konkretni programi podrške određenim projektima i rješavanju individualnih slučajeva povratnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oprema za Planinarsko društvo, Streljački i Odbojkaški klub

SOKOLAC - Predstavnici međunarodne organizacije "Vorld vižn" danas su donirali opremu vrijednu više od 4.000 KM Planinarskom društvu, Streljačkom klubu i ženskom Odbojkaškom klubu iz Sokoca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvedena predstava "Nema šale za velike i male"

SOKOLAC - Pozorištance "Bubamara" iz Beograda danas je u Ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje na Sokocu izvelo predstavu pod nazivom "Nema šale za velike i male", u izvođenju glumca Jovana Krstića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zaborav je teži i od smrti

SOKOLAC - Krenule su Francetićeve crne legije u proljeće 1942. godine prema Drini. Paklene su bile njihove namjere. Mnostrumi se udružili da ispune ono što je od njih tražio poglavnik Pavelić i Endehazija - pobiti sve što nosi srpsko ime, postaviti šahovnicu na obali Drine, očistiti Bosnu od pravoslavlja.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenica dobila drugu nagradu na festivalu "Joan Flora"

SOKOLAC - Učenica četvrtog razreda gimnazije sa Sokoca Jovana Bajagić dobila je drugu nagradu na Međunarodnom festivalu poezije i kratke priče djece i mladih "Joan Flora" u Novom Sadu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketi posteljine za Psihijatrijsku kliniku

SOKOLAC - Sokolačka organizacija Crvenog krsta, u okviru obilježavanja Nedjelje Crvenog krsta, koja traje do 15. maja, posjetiće Psihijatrijsku kliniku na Sokocu i uručiti pakete posteljine i sredstva za dezinfekciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sedam zlatnih medalja na prvenstvu BIH za starije pionire

SOKOLAC - Članovi Atletskog kluba "Glasinac" sa Sokoca osvojili su sedam zlatnih, četiri srebrne i pet bronzanih medalja na prvenstvu BiH za starije pionire i pionirke na kome je učestvovalo 200 atletičara iz 21 kluba.

Opširnije...

Strana 8 od 103

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome