ponedjeljak, 26. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Predstavljen transparentni način raspodjele sredstava

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održana radionica na kojoj je opštinskim službenicima i udruženjima predstavljen transparentan način raspodjele sredstava iz budžeta opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nove prostorije pošte

SOKOLAC - Direktor Pošta Srpske Jasminka Krivokuća posjetila je Radnu jedinicu za poštanski saobraćaj Sokolac čije je sjedište preseljeno iz neuslovnog objekta u nove adaptirane prostorije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posredstvom sportskih programa približiti specijalnu olimpijadu

SOKOLAC - Na Sokocu je danas završen dvodnevni seminar za djecu i omladinu sa smanjenim intelektualnim sposobnostima "Inkluzija djece kroz sportske aktivnosti", na kome su obrađene teme koje se odnose na pravila i propozicije specijalne olimpijade, ciljevi i zadaci ove olimpijade i globalnog olimpijskog pokreta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Atletičarka Mladena Petrušić - najbolji sportista

SOKOLAC - Atletičarka Mladena Petrušić proglašena je večeras za najboljeg sportistu opštine Sokolac u 2015. godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turska firma zainteresovana za projekat grijanja na biomasu

SOKOLAC - Na sastanku načelnika opštine Sokolac Milovana Bjelice sa predstavnicima firme "Kapital grup" iz Turske istaknuta zainteresovanost ove firme za investiranje u projekat daljinskog grijanja na biomasu sa kogeneracijom na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lopovi ukrali novac iz apoteke na Sokocu

SOKOLAC - Policija na Sokocu traga za licima koja su iz apoteke u Ulici cara Lazara ukrali oko 100 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog olujnog nevremena, struju nema oko 300 domaćinstava

SOKOLAC - Zbog olujnog nevremena na području opštine Sokolac, u kvaru je 10-kilovoltni dalekovod Kaljina, gdje struje nema oko 250 domaćinstava, odnosno 33 trafostanice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšena dva razbojnika

SOKOLAC - Muškarci čiji su inicijali A.M. i B.B. uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su oteli novac iz trgovinske radnje "Onogošt" na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova akcija za prikupljanje pomoći za liječenje sedmogodišnjaka

SOKOLAC - Članovi Udruženja "Majka i dijete" sa Sokoca pokrenuli su novu akciju prikupljanja pomoći za liječenje sedmogodišnjeg Radomira Orašanina, oboljelog od teškog oblika leukemije, a građani mogu pozvati i "M:telov" humanitarni broj 1432 i donirati jednu KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donacija za ratne vojne invalide Sarajevsko-romanijske regije

SOKOLAC - Udruženje Srba iz Švedske doniralo je ratnim vojnim invalidima Sarajevsko-romanijske regije tridesetak invalidskih kolica, 40 roler kolica, te higijenska i druga pomagala.

Opširnije...

Strana 8 od 113

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter