subota, 01. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Nabavljeno 28 novih kontejnera

SOKOLAC - Javno komunalno preduzeće "Sokolac" nabavilo je 28 novih kontejnera u okviru zajedničkog projekta vrijednog 14.046 KM, za koji je 6.016 KM obezbijedila opština Sokolac, a ostalo Češka razvojna agencija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet za tri mjeseca ostvaren u iznosu 1.226.886 KM

SOKOLAC - Skupština opštine Sokolac usvojila je danas informaciju o izvršenju budžeta ove opštine od 1. januara do 31. marta, koji iznosi 1.226 886 KM i ostvaren je sa 17 odsto u odnosu na ovogodišnji plan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan Vidovdanski sabor

SOKOLAC - Crkva Romanijska Lazarica sa Sokoca obilježila je nedjelju po Vidovdanu svetom liturgijom, koju je služilo lokalno sveštenstvo, litijom oko hrama i lomljenjem slavskog kolača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga "Drhtaj zore" i zbirka pjesama "Stotinu i neka"

SOKOLAC - Na Sokocu je večeras u okviru 22. Vidovdanskih pjesničkih susreta na Romaniji predstavljena knjiga "Drhtaj zore" Gordane Milošević iz Vlasenice i zbirka pjesama "Stotinu i neka" pjesnika Božidara Stanara iz Rogatice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povelja pjesniku Blagoju Bakoviću

SOKOLAC - Na Sokocu je večeras u duhovnom centru romanijske Lazarice održana centralna manifestacija 22. Vidovdanskih pjesničkih susreta, na kojima je povelja ovih susreta uručena književniku iz Vrbasa Blagoju Bakoviću, kao i poklon - ploska, te novčana nagrada od 600 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učestvovale 84 bebe

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održana Konferencija beba na kojoj su učestvovale 84 bebe rođene između dva Vidovdana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos i održan poetski pomen

SOKOLAC - U okviru 22. Vidovdanskih pjesničkih susreta na Romaniji, danas je na Vojničkom spomen-groblju "Mali zejtinlik" na Sokocu služen parastos za 957 boraca sa prostora sarajevsko-romanijske regije poginulih u odbrambeno-otadžbinskom ratu, te održan poetski pomen.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas Vidovdanski pjesnički susreti

SOKOLAC - Na Sokocu će danas biti održani 22. Vidovdanski pjesnički susreti na Romaniji, u okviru kojih će Povelja ove manifestacije biti uručena pjesniku Blagoju Bakoviću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos za 4.000 poginulih boraca

SOKOLAC - U manastiru Svetog velikomučenika Georgija na Ravnoj Romaniji danas je služen parastos za 4.000 boraca sa prostora sarajevsko-romanijske regije poginulih u otadžbinskom ratu, čija su imena upisana na unutrašnjim zidovima ovoga manastira.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Treći memorijalni omladinski fudbalski turnir "Srđan Tomić 2014"

SOKOLAC - OFK "Glasinac 2011" Sokolac organizuje 3.Memorijalni omladinski fudbalski turnir "Srđan Tomić 2014" za dječake od 9 do 15 godina, koji će biti održan na Sokocu od 20. do 22. juna 2014. godine.

Opširnije...

Strana 8 od 84

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome