četvrtak, 23. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Ekipa "Glasinca" zauzela drugo mjesto

SOKOLAC - Takmičari Atletskog kluba "Glasinac" sa Sokoca osvojili su drugo mjesto i pehar na Ekipnom prvenstvu BiH u atletici za starije pionire, koje je proteklog vikenda održano u Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva lica teško povrijeđena

SOKOLAC - Dva lica su teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na dionici magistralnom putu Podromanija-Sokolac, u mjestu Ivan Polje, opština Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljen projekat unapređenja poslovne klime

SOKOLAC - Na Sokocu je danas predstavljen projekat unapređenja poslovne klime u ovoj lokalnoj zajednici koji podrazumijeva razne administrativne olakšice za potencijalne investitore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Razgovor o mogućnosti proširenja toplovodne mreže

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica danas je razgovarao sa predstavnicima njemačke kompanije "Pevo" o mogućnostima proširenje mreže centralnog grijanja u centru opštine sa uvođenjem kogeneracije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukupno glasačko tijelo 10.856 birača

SOKOLAC - Pravo glasa na predstojećim lokalnim izborima na Sokocu ima 10.856 glasača na redovnim biračkim mjestima, a broj onih koji glasaju u odsustvu biće utvrđen kasnije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bogat program manifestacije "Tebi, goro Romanijo"

SOKOLAC - U Manastiru Svetog velikomučenika Georgija na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je više sveštenika služilo svetu liturgiju povodom dvodnevne duhovno-kulturne manifestcije pod nazivom "Tebi, goro Romanijo". Poslije svete liturgije obavljeno je darivanje barjaka i ikona, a zatim je litija na čelu sa barjacima i ikonama obišla oko manast...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas arhijerejska liturgija u manastiru na Ravnoj Romaniji

SOKOLAC - Na Sokocu će danas, u okviru Gospojinskih večeri kulture, biti održana duhovno-kulturna manifestacija pod nazivom "Tebi, goro Romanijo", a u Manastiru Svetog velikomučenika Georgija na Ravnoj Romaniji biće služena Sveta arhijerejska liturgija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva muškarca na Sokocu napala ženu

SOKOLAC - U ugostiteljskom objektu na Sokocu muškarci čiji su inicijali M.T. i N.R. napali su verbalno i fizički žensku osobu S.V., saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeni dan opštine i krsna slava

SOKOLAC - Služenjem svete liturgije i lomljenjem slavskog kolača u Crkvi Romanijska Lazarica na Sokocu je danas obilježen Ilindan - Dan opštine i krsna slava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služeno praznično bdenije u crkvi romanijska lazarica

SOKOLAC - U sokolačkoj Crkvi Romanijska Lazarica večeras je služeno praznično bdenije povodom krsne slave ovoga hrama - Svetog proroka Ilije, koji postoji 135 godina.

Opširnije...

Strana 8 od 119

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter