četvrtak, 23. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Paketići za djecu sa posebnim potrebama

SOKOLAC - Predstavnici Hipo Alpe Adria banke uručili su danas 30 novogodišnjih paketića djeci iz Udruženja lica sa posebnim potrebama "Podrška" iz Sokoca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Patrijarh Irinej uručio orden kralja Milutina mitropolitu Nikolaju

SOKOLAC - NJegova svetost patrijarh srpski Irinej služio je Svetu arhijerejsku liturgiju u hramu Svetog proroka Ilije na Sokocu i mitropolitu dabrobosanskom Nikolaju uručio orden Svetog kralja Milutina za koji je rekao da je simbol ljubavi i zahvalnosti za sve što je mitropolit učinio u životu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Patrijarh pozvao vjernike da dolaze u svete hramove

SOKOLAC - NJegova svetost patrijarh srpski Irinej pozvao je danas vjernike na Sokocu da dolaze u svete hramovi jer su oni najkorisniji za spasenje duše čovjeka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Patrijarh srpski Irinej na Sokocu: Vjera je očuvala srpski narod

Njegova svetost patrijarh srpski Irinej služio je večernje u crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu, te poručio da je srpski narod očuvala vjera koju su branili kroz čitavu svoju istoriju, ne samo riječima i običajima, već i svojim životima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Patrijarh Irinej stigao na Sokolac

SOKOLAC - NJegova svetost patrijarh srpski Irinej stigao je večeras na Sokolac gdje ga je u porti crkve Svetog proroka Ilije dočekao NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Centar organizaciona jedinica poljoprivrednog instituta

SOKOLAC - Sokolački Centar za unapređenje poljoprivrede u brdsko-planinskom području uskoro bi trebalo da postane organizaciona jedinica Poljoprivrednog instituta Republike Srpske, istaknuto je na sastanku načelnika opštine Sokolac Milovana Bjelice i predstavnika ovog instituta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sveti Nikola djeci dijelio slatkiše

SOKOLAC - Povodom velikog hrišćanskog praznika Svetog Nikole na Sokocu je danas po 19. put organizovana povorka, tokom koje je glumac obučen kao Sveti Nikola djeci dijelio slatkiše na sokolačkim ulicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Sokolac dolazi Njegova Svetost Patrijarh Srpski Irinej

NJegova svetost patrijarh srpski Irinej boraviće sutra i u nedjelju, 21. decembra, u posjeti Mitropoliji dabrobosanskoj, tokom koje će u Sokocu služiti Svetu arhijerejsku liturgiju i NJegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom Nikolaju uručiti orden Svetog kralja Milutina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikoljdanski paketići za djecu sa posebnim potrebama

SOKOLAC - Predstavnici organizacije "Vorld vižn" /World Vision/ danas su u Duhovnom centru Romanijske Lazarice na Sokocu uručili dvadesetak nikoljdanskih paketića za djecu sa posebnim potrebama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slava Paraklisa Svetog Joanikija Devičkog u Sokocu

SOKOLAC - Slava Paraklisa Svetog Joanikija Devičkog u Eparhijskom domu u Sokocu, svečano je proslavljena u ponedeljak 15. decembra.

Opširnije...

Strana 31 od 117

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter