subota, 25. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Iz štale ukradeno desetoro jagnjadi

SOKOLAC - U mjestu Zagrađe, u opštini Sokolac, lice čiji su inicijali G.D. prijavilo je policiji da mu je iz štale ukradeno desetoro jagnjadi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice životno ugroženo

SOKOLAC - U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu M-19, na Ravnoj Romaniji, sedam lica je povrijeđeno, od kojih jedno životno ugroženo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sedmoro povrijeđenih u sudaru tri automobila

SOKOLAC - Sedam lica povrijeđeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na Ravnoj Romaniji, na magistralnom putu Sarajevo - Sokolac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspostavljena saradnja Nikšića i Sokoca

Sokolac / Nikšić - Zahvaljujući težnji lokalnih vlasti Opštine Sokolac usmjerenih ka iniciranju saradnje koja će u perspektivi rezultirati pokretanjem privrednog razvoja, dana 12.08.2013. godine upriličen je sastanak sa predstavnicima Opštine Nikšić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šapčanin Aleksandar Krajišnik postao romanijski soko

SOKOLAC - U atletskom višeboju na Ravnoj Romaniji kod Sokoca, Aleksandar Krajišnik iz Šapca ponio je danas titulu romanijskog sokola.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dan manastira Svetog velikomučenika Georgija

SOKOLAC - Sveštenstvo Mitropolije dabrobosanske danas je na Ravnoj Romaniji kod Sokoca služilo svetu liturgiju povodom Dana manastira Svetog velikomučenika Georgija, koji je osveštan 2002. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svih 35 sela dobilo struju

SOKOLAC - Svih 35 sela na području opštine Sokolac, koja su bila ostala bez struje, ima uredno snabdijevanje električnom energijom nakon što su sanirani kvarovi na dalekovodima koje je uzrokovao udar groma, rečeno je Srni u "Elektrodistribuciji" u Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog udara gromova 35 sela bez struje

SOKOLAC - Zbog udara gromova u dalekovode 35 sela na području opštine Sokolac nema struju, rečeno je Srni u sokolačkoj "Elektrodistribuciji".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U susret Danu manastira "Svetog Georgija" na Ravnoj Romaniji

SOKOLAC - Poseban dio programa obilježavanja 11. avgusta, Dana manastira Svetog Georgija“ na Ravnoj Romaniji odnosi se na kulturna dešavanja. I ove, kao i u nekoliko minuilih godina, u kreiranju tih sadržaja veoma bitnih za dvodnevno saborovanje na Ravnoj Romaniji, partner Ustanove za kulturu „Pero Kosorić“ Sokolac je Slaviša Slaja Guja, vlasnik Pr...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kvarovi otklonjeni - Apel potrošačima

SOKOLAC - Dio potrošača u gradskom naselju Sokolac koji su prethodna dva dana bili bez vode zbog kvara na gradskoj vodovodnoj mreži, od danas će biti uredno snabdjeveni vodom.

Opširnije...

Strana 31 od 83

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome