ponedjeljak, 03. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Bjelica: Sa Britancima unaprijediti elektroenergetski sektor

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica rekao je da ova opština ima namjere da unaprijedi energetski sektor sa firmom "Hidro-pauer enerdži" iz Velike Britanije, jer ovo preduzeće može doprinijeti razvoju elektroenergetskog sektora na području opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Raditi na popularizaciji pčelinjih proizvoda

SOKOLAC - Uduženje pčelara "Glasinac" sa Sokoca tokom ove godine biće angažovano na popularizaciji pčelarstva i pčelinjih proizvoda, rečeno je na godišnjoj Skupštini ove asocijacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podsticaji za 18 pčelara


SOKOLAC - Pravo na podsticaj prošle godine ostvarilo je 18 članova Udruženja pčelara "Glasinac" sa Sokoca, rekao je Srni sekretar ovog udruženja Slaviša Knežević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na centralni spomen krst

SOKOLAC - Na Vojničkom spomen groblju Mali Zejtinlik na centralni spomen krst na Sokocu danas su položeni vijenci i prislužene svijeće povodom 18 godina od iseljavanja sarajevskih Srba u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kradljivci uhvaćeni na licu mjesta

SOKOLAC - Policija je zatekla trojicu muškaraca u krađi metalne konstrukcije iz kruga jedne firme na području opštine Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fabrika "Fates" poslovala sa dobiti

SOKOLAC - Fabrika tepiha "Fates" sa Sokoca prošlu godinu završila je sa dobiti od 2.783 KM, a najviše prihoda ostvarila je od prodaje mašinski tkanih i ručno čvoranih tepiha.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sabor guslara: Pobjednik takmičenja Vukan Đuka

Član Guslarskog društva "Filip Višnjić" iz Bijeljine Vukan Đuka pobjedik je 19. Sabora guslara Republike Srpske koji je održan na Sokocu pod nazivom "Romanijo, goro od junaka", a na kome su nastupila 22 guslara. Drugi je bio Boško Golijanin iz Guslarskog društva "Gavrilo Princip" iz Istočnog Starog grada, dok je treće mjesto zauzeo Vitomir Andr...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan ugovor za rekonstrukciju vodovoda

SOKOLAC - Na Sokocu su danas potpisani ugovori o izvođenju radova na projektu rekonstrukcije vodovodnog i kanalizacionog sistema na području ove opštine, ukupne vrijednosti 5,9 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stvaralački rad Danice Brklja - Roman prvenac u maju ove godine

Učenica devetog razreda Osnovne škole Sokolac i članica literarne sekcije, Danica Brklja, u školskim krugovima je već odavno poznata kao talentovan mladi pisac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sokolac ujedinjen oko "Sokolovog grada", podrška stiže iz svih krajeva

SOKOLAC - Svega stotinjak metara od glavnog magistralnog puta Pale - Sokolac, na Ravnoj Romaniji Emir Kusturica i opština Sokolac ulažu velike napore u izgradnju "Sokolov grada".

Opširnije...

Strana 31 od 100

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome