petak, 09. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Služeno večernje sa iznošenjem plaštanice

SOKOLAC - U Crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu danas, na Veliki petak, služeno je večernje sa iznošenjem plaštanice, u prisustvu NJegovog visokopreosveštenstva mitropolita dabrobosanskog Nikolaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog snijega bez struje oko 300 domaćinstava

HAN PIJESAK/SOKOLAC - Blizu 300 domaćinstava na području opština Han Pijesak i Sokolac nema električnu energiju zbog drveća koje je pod težinom snijega palo na žice dalekovoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložena šarana jaja i ukrasni predmeti

SOKOLAC - Povodom vaskršnjih praznika, danas je u holu sokolačke sportske dvorane organizovana prodajna izložba šaranih jaja i ukrasnih predmeta koje su izrađivala djeca iz Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje iz Sokoca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena Vrbica

SOKOLAC - U crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu služeno je večernje bogosluženje na Lazarevu subotu - Vrbicu, nakon čega je praznična litija obišla oko hrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pri kraju pošumljavanje na 44 hektara

SOKOLAC - Šumsko gazdinstvo /ŠG/ "Romanija" sa Sokoca u završnoj je fazi pošumljavanja goleti i površina unutar visokih šuma na 44 hektara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ustrijelio junicu

SOKOLAC - U mjestu Puhovac kod Sokoca nepoznato lice ustrijelilo je junicu i ranilo bika, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Napadač je koristio vatreno oružje, a drugi detalji u vezi sa ovim incidentom nisu saopšteni.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planirani prihodi od 315.000 KM

SOKOLAC - Skupština Sportskog društva "Glasinac" sa Sokoca usvojila je danas finansijski plan za ovu godinu, prema kojem su planirani prihodi od 315.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan sporazum o saradnji sa CRS na USAID projektu "PRO budućnost"

ISTOČNO SARAJEVO - U zgradi administrativnog centra grada Istočno Sarajevo, juče su predstavnici 32 lokalne zajednice iz BiH potpisali sporazum o saradnji sa CRS na USAID projektu "PRO-budućnost".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skromnim kapacitetima ostvarujemo rezultate i poboljšanja

U Frontal intervjuu načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica govori o promjenama koje su uvedene i one koje planirane da se ostvare.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada RS preuzela vlasništvo nad Centrom za razvoj poljoprivrede u Sokocu

SOKOLAC - Vlada Republike Srpske nedavno je kupila Centar za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u brdsko – planinskom području u Sokocu. Danas je izvršen popis i primopredaja imovine, a u narednim danima biće potpisan i Ugovor o preuzimanju i prenosu vlasništva na Vladu RS.

Opširnije...

Strana 31 od 103

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome