utorak, 22. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Sokolac

El. pošta Štampa

Za alternativni centar 180 konzervi hrane

SOKOLAC - Predstavnici Opštinskog odbora Crvenog krsta iz Sokoca danas su za izbjegla, raseljena i socijalno ugrožena lica u Alternativnom centru u Podromaniji podijelili 50 kilograma graška i 810 konzervi hrane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hrana i higijenska sredstva za višečlane porodice

SOKOLAC - Opštinski odbor Crvenog krsta iz Sokoca dodijeliće pakete sa hranom i higijenskim sredstvima za 10 višečlanih porodica sa područja ove opštine, povodom Nedjelje Crvenog krsta.Sekretar ove organizacije Renata Tomović rekla je danas Srni da će u Nedjelji Crvenog krsta, od 8. do 15. maja, biti posjećen i Alternativni centar u Podromaniji kod...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukrali tele i ovce

SOKOLAC - Nepoznata lica ukrala su tele i petoro jagnjadi sa dva imanja u mjestu Kusače, opština Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hodočasnici pješice krenuli u manastir Ostrog

SOKOLAC - Iz porte sokolačke crkve Svetog proroka Ilije jutros je na pokloničko putovanje u manastir Ostrog pješice krenulo 14 hodočasnika na poklonjenje ćivotu velikog svetitelja Svetog Vasilija Ostroškog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gorjela visoka šuma i nisko rastinje

SOKOLAC - U mjestu Trčinoga na području opštine Sokolac sinoć je ugašen šumski požar u kojem je gorjelo između 40 i 50 hektara visoke šume, niskog rastinja i sadnica smrče, a materijalna šteta je velika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pripreme za izgradnju etno-sela

SOKOLAC - Pripreme za izgradnju etno-naselja na Ravnoj Romaniji teku predviđenom dinamikom, a sve više ljudi pokazuje interesovanje za ovaj projekat opštine Sokolac i proslavljenog režisera Emira Kusturice. Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica izjavio je Srni da je Skupština opštine promijenila namjenu dosadašnjeg poljoprivrednog zemljišta...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služeno večernje sa iznošenjem plaštanice

SOKOLAC - Njegovo visoko preosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Nikolaj prisustvovao je večeras u sokolačkoj crkvi Svetog proroka Ilije večernjoj službi sa iznošenjem plaštanice, koju je služilo lokalno sveštenstvo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za održavanje saobraćajnica 40.000 KM

SOKOLAC - Opština Sokolac će iz ovogodišnjeg budžeta izdvojiti 40.000 KM za održavanje, zaštitu i rekonstrukciju lokalnih i nekategorisanih puteva i ulica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje Zavoda za forenziku za dva mjeseca?

SOKOLAC - Na Sokocu bi u naredna dva mjeseca trebalo da bude otvoren Zavod za forenzičku psihijatriju, u kojem bi bilo zaposleno oko 80 zdravstvenih radnika, rečeno je na današnjem sastanku predsjednika Sindikata zdravstva Republike Srpske Milenka Granulića sa načelnikom opštine Sokolac Milovanom Bjelicom i načelnikom Rogatice Tomislavom Puhal...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gubitak za prošlu godinu 185.728 KM

SOKOLAC - Javno preduzeće /JP/ "Nova toplana" iz Sokoca u prošloj godini imalo je gubitak od 185.728 KM.

Opširnije...

Strana 31 od 78

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome