četvrtak, 02. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Mogućnost proširenja toplovodne mreže u Sokocu

SOKOLAC - Predstavnici lokalne zajednice održali su danas sastanak sa predstavnicima banjalučke firme "IEE", koja je dio "ELNOS" grupacije koja se bavi radom i istraživanjem u oblastima obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i ekologije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Socijalisti biraju direktora za "Šume Srpske"

Lideri Socijalista i SNSD-a Petar Đokić i Milorad Dodik, danas se, ipak , nisu sastali kako bi razrješili višemjesečno neslaganje oko čelne pozicije u "Šumama Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodatak za njegu i pomoć drugog lica koristi 259 osoba

SOKOLAC - Na području opštine Sokolac dodatak za pomoć i njegu drugog lica koristi 259 osoba, kojima je zbog tjelesnih, mentalnih i čulnih poremećaja neophodna stalna pomoć i njega drugog lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ustanovama socijalne zaštite smješteno 12 štićenika

SOKOLAC - U ustanovama socijalne zaštite sa područja opštine Sokolac smješteno je 12 štićenika, za šta je u ovoj godini obezbijeđeno 88.935 KM, a po jednom štićeniku se mjesečno izdvaja od 300 do 680 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ravnogorsko-romanijski pokret: Obilježena krsna slava - Sretenje Gospodnje

Već četiri godine u Sokocu postoji vanstranačka organizacija - Ravnogorsko-romanijski pokret, koji od zaborava čuva slobodarska djela srpskog naroda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Laketić: Potpuna stabilnost poslovanja "Šuma Srpske" tokom godine

SOKOLAC - Vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća "Šume Republike Srpske" Radenko Laketić rekao je da će ovo preduzeće, zadržavanjem postignutog trenda i primjenom mjera, uspostaviti potpunu stabilnosti poslovanja u ovoj godini, kroz finansijsku disciplinu, poboljšanje likvidnosti i potpuno sustizanje izmirenja obaveza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srpski radikali opštine Sokolac odilježili krsnu slavu Sv. Tri Jerarha

SOKOLAC - Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Dr.Vojislav Šešelj, Sokolac, lomljenjem slavskog kolača i prigodnom svečanošću, obilježio krsnu slavu stranke, Sveta Tri Jerarha.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nema većih bezbjednosnih problema

SOKOLAC - Na području opštine Sokolac nema većih bezbjednosnih problema, ali imovima preduzeća koja su u stečaju mora biti zaštićena od krađe, konstatovano je danas na opštinskom Forumu za bezbjednost građana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje dana borca i priprema za izbore

SOKOLAC - Povodom obilježavanja 14. februara, Dana borca, delegacija Boračke organizacije opštine Sokolac sutra će posjetiti porodice koje su u Odbrambeno-otadžbinskom ratu izgubile po dva sina. Riječ je o šest porodica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ugašen požar - uviđaj u toku

SOKOLAC - U mjestu Dikalji, kod Sokoca, ugašen je požar koji je izbio u crnogoričnoj šumi u blizini magistralnog puta Sokolac - Pale, a uviđaj je u toku.
Direktor ovog gazdinstva Bojan Tošić rekao je Srni da je požar juče oko 17.30 časova zahvatio oko 3.000 metara kvadratnih šume i da je ugašen za dva časa. On nije mogao da kaže kolika je prič...

Opširnije...

Strana 31 od 99

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome