srijeda, 02. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Potpisan sporazum o saradnji sa CRS na USAID projektu "PRO budućnost"

ISTOČNO SARAJEVO - U zgradi administrativnog centra grada Istočno Sarajevo, juče su predstavnici 32 lokalne zajednice iz BiH potpisali sporazum o saradnji sa CRS na USAID projektu "PRO-budućnost".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skromnim kapacitetima ostvarujemo rezultate i poboljšanja

U Frontal intervjuu načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica govori o promjenama koje su uvedene i one koje planirane da se ostvare.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada RS preuzela vlasništvo nad Centrom za razvoj poljoprivrede u Sokocu

SOKOLAC - Vlada Republike Srpske nedavno je kupila Centar za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u brdsko – planinskom području u Sokocu. Danas je izvršen popis i primopredaja imovine, a u narednim danima biće potpisan i Ugovor o preuzimanju i prenosu vlasništva na Vladu RS.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekipa "Sokrates" pobjednik Kupa Srpske

SOKOLAC - Klub malog fudbala "Sokrates" iz Banjaluke osvojio je Kup Republike Srpske, pobijedivši u finalu ekipu "Doboj" rezultatom 4:2.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Regresirano gorivo za 290 poljoprivrednika

SOKOLAC - Na području opštine Sokolac pravo na podjelu regresiranog dizel goriva ostvarilo je 290 poljoprivrednih domaćinstava.
Viši stručni saradnik za poljoprivredu u opštini Sokolac Slaviša Knežević rekao je Srni da poljoprivredna domaćinstva imaju pravo na 100 litara regresiranog dizel goriva po hektaru za ratarsko-povrtarske kulture i 80 ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sporazum za izradu studije u vezi sa energetskim potencijalima

SOKOLAC - Opština Sokolac potpisala je danas sa engleskom firmom "Hidro pauer enerdži" sporazum za izradu studije izvodljivosti u vezi sa energetskim potencijalima ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prosječna cijena korisne stambene površine 600 km

SOKOLAC - Skupština opštine /SO/ Sokolac danas je donijela odluku o visini ovogodišnje prosječne konačne građevinske cijene korisne površine stambenog i poslovnog prostora na području ove opštine u iznosu 600 KM po metru kvadratnom, što će biti osnovica za izračunavanje visine rente.


Odbornici su donijeli i odluku o prihvatanju granta u vrijedn...

El. pošta Štampa

Nemoguće ispuniti sve obaveze radnika zbog slabe proizvodnje

SOKOLAC - Vršilac dužnosti direktora preduzeća "Nova Romanija" sa Sokoca Nada Amović-Mačar izjavila je danas da je stalni problem ove firme smanjen obim proizvodnje zbog čega nije u mogućnosti ispuniti sve obaveze radnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osvještano zemljište za izgradnju novog hrama

SOKOLAC - U mjestu Ćavarine kod Sokoca lokalno sveštenstvo danas je osveštalo zemljište na kome će biti izgrađen novi hram Svetih 318 bogonosnih otaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Platno prijateljstva" sa mladima iz Arilja

SOKOLAC, - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica danas je organizovao prijem za 13 mladih srednjoškolaca iz Arilja u okviru projekta pod nazivom "Mladi za mlade".

Opširnije...

Strana 31 od 102

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome