četvrtak, 29. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Održane radionice na temu "Govor mržnje i cyberbullying

SOKOLAC - U četvrtak i petak su u prostorijama osnovnih i srednjih škola u Sokocu održane radionice na temu "Govor mržnje i cyberbullying-kako spriječiti/liječiti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketi osnovcima u Knežini i Ravnoj Romaniji

SOKOLAC - Predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Sokolac u okviru Nedjelje djeteta posjetiće dvije područne osnovne škole u mjesnim zajednicama Ravna Romanija i Knežina i učenicima uručiti pakete sa garderobom i slatkišima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donatorsko veče za lica sa posebnim potrebama

SOKOLAC - Udruženje za pomoć licima sa posebnim potrebama "Podrška" sa Sokoca, koje okuplja više od 100 članova, večeras je na Sokocu organizovalo peto donatorsko veče, na kojem je prikupljeno više od 600 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan 4. Festival folklora "Luča gori Romaniji"

SOKOLAC - Festival folklora u Sokocu lagano i sigurno utire put u budućnost i vječno trajanje. Pokazalo je to i dešavanje na sceni, ono što se dogodilo prije i poslije Festivala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro otkup kože

SOKOLAC - Na sjednici Skupštine Zemljoradničke zadruge Sokolac, održanoj minulog petka, usvojeni su Izvještaj o radu u proteklih dva i po mjeseca, koliko Zaduga postoji, i Program rada za naredni jednogodišnji period.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras 4. Festival folklora „Luča gori Romaniji“

Festivalom folklora "Luča gori Romaniji"koji će se večeras održati u Novoj sportskoj dvorani u Sokocu. Kulturno-umjetničko društvo "Romanijska Luča" će po četvrti put ugostiti prijateljska društva, i uz igru i pjesmu razveseliti srca svih poštovalaca tradicije.Prema programu festivala, nakon dočeka gostiju, u 19 časova 30 minuta u Novoj sportsko...

El. pošta Štampa

Sanacija krova predškolskog

SOKOLAC - Danas su započeti radovi sanacije krova na objektu Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje u Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Regresirano dizel gorivo za 459 poljoprivrednih domaćinstava

 SOKOLAC - Za jesenju sjetvu na području opštine Sokolac odobreno je 181.968 litara regresiranog dizel goriva za 459 registrovanih poljoprivrednih domaćinstava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijednost radova blizu 900.000 KM

SOKOLAC - U okviru projekta "Snabdijevanje vodom i kanalizacija" na području opštine Sokolac u toku je realizacija komponente jedan sa tri podprojekta, a vrijednost radova na ovoj komponenti je blizu 900.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Načelnik opštine Sokolac primio Aleksandra Borovčanina

SOKOLAC - Aleksandar Borovčanin, koji vuče korijene iz Sokoca, najbolji je kadet diplomac 135. klase na Vojnoj akademiji u Beogradu.

Opširnije...

Strana 31 od 113

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter