subota, 30. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Sokolac

El. pošta Štampa

Otvoreno asfaltno postrojenje i proslavljena slava

SOKOLAC - Preduzeće "Romanijaputevi" sa sjedištem na Sokocu danas je obilježilo svoju krsnu slavu Vidovdan lomljenjem slavskog kolača i otvaranjem asfaltnog postrojenja u Podromaniji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Boru Kapetanoviću - Povelja 21. Vidovdanskih pjesničkih susreta na Romaniji

SOKOLAC - Pjesniku Boru Kapetanoviću iz Banjaluke sutra će na Sokocu biti uručena Povelja 21. Vidovdanskih pjesničkih susreta na Romaniji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

53.000 KM za vodovod u mjestu Podkrajevi

SOKOLAC - Preduzeće "Rajak-vob" sa Sokoca odabrano je za izvođača radova na tenderu za izgradnju rasteretne komore, primarnog i sekundarnog vodovoda u mjestu Podkrajevi u dužini 1.700 metara, za šta je opština iz budžeta obezbijedila 53.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Memorijalni turnir posvećen Srđanu Tomiću

U Sokocu će od 20.06. do 23.06.2013. godine biti održan II memorijalni omladinski fudbalski turnir "Srđan Tomić 2013". Turnir za dječake od 8 do 14 godina održava se u znak sjećanja na mladog fudbalera FK "Glasinac", Srđana Tomića, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći 2005. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan odbrane sarajevsko-romanijska regije

SOKOLAC - Služenjem pomena za poginule borce i polaganjem cvijeća na centralni krst na Vojničkom spomen-groblju "Mali Zejtinlik" na Sokocu danas je obilježen Dan odbrane sarajevsko-romanijske regije u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet opštine za prva tri mjeseca 953.000 KM

SOKOLAC - Skupština opštine /SO/ Sokolac na današnjoj sjednici prihvatila je informaciju o izvršenju budžeta opštine u prvom kvartalu ove godine, u iznosu 953.573 KM, što je 17 odsto od ovogodišnjeg plana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeno 1.300 KM

SOKOLAC - Nepoznati počinioci ukrali su iz porodične kuće lica čiji su incijali P.R. u mjestu Kruševci, opština Sokolac, 1.300 KM, bušilicu i brusilicu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem „malih maturanata“

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica, sa svojim saradnicima, organizovao je danas prijem za najbolje učenike završnih razreda Osnovne škole Sokolac i uručio im prigodne poklone . Učenik generacije je Natalija Kanostrevac. Osim nje, vukovci su i : Milica Radović, Ana Sando, Nikolina Barjaktarević, Ana Bartula, Mirjana Komlenović, Marij...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sokolac: Svečani defile maturanata (foto)

Sinoć je na Sokocu održano matursko veče za 49. generaciju maturanata srednjoškolskog centra. Defile je krenuo ispred zgrade opštine Sokolac, gdje se okupio veliki broj građana Sokoca. Laganim korakom maturanti su se prošetali sokolačkim ulicama, nakon čega je priređeno matursko veče do ranih jutarnjih časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđen devetogodišnjak

SOKOLAC - U saobraćajnoj nesreći na Sokocu povrijeđen je devetogodišnjak na koga je, dok je upravljao motociklom, naletio kombi bez registarskih oznaka.Dječak, koji je upravljao motocilkom četvorotočkašem, zadobio je prelom obje potkoljenice.

Opširnije...

Strana 31 od 80

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome