subota, 23. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Položeni vijenci na spomen-obilježje

SOKOLAC - Povodom 15. septembra, dana kada je počeo proboj Solunskog fronta i stogodišnjice početka Prvog svjetskog rata, članovi Udruženja srpskih potomaka i poštovalaca dobrovoljaca 1912-1918 i delegacija Opštinskog odbora SUBNOR-a Sokolac, položili su juče vijence na spomenik u Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snabdijevanje vodom stanovništva Stjenica i Ozerkovića

SOKOLAC - Na području opština Sokolac i Rogatica počela je gradnja potisnog cjevovoda, dužine kilometar i po, čime će biti riješeno vodosnabdijevanje stanovništva u mjesnim zajednicama Stjenice i Ozerkovići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ustrijelili psa i ukrali dvije svinje

SOKOLAC - U naselju Laze u opštini Sokolac na porodičnom imanju lica čiji su inicijali R.M. nepoznati počinioci usmrtili su dvije svinje od po 150 kilograma, te odnijeli ukradeno meso.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pješak zadobio prelom kuka

SOKOLAC  - Pješak R.B. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Knežina - Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krao šumu i napao lugara

SOKOLAC - Jedno lice napalo je lugara Šumskog gazdinstva "Jahorina" na lokalitetu Kalauzovića, opština Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Glasinačko polje - polje propalih investicija

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a i kandidat za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić boravio je u posjeti opštini Sokolac i tom prilikom zaključio da se stanovnicima Sokoca isplatila promjena lokalne vlasti 2012-te godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tadić: Nema očuvanja Republike Srpske bez zdrave porodice

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić danas je razgovoru sa članovima Aktiva žena i mladima ove stranke na Sokocu istakao da nema Republike Srpske bez očuvanja zdrave porodice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zainteresovani za projekat energane

SOKOLAC - Predstavnici Svjetske banke zainteresovani su za projekat kogeneracijske energane za proizvodnju toplotne i električne energije, koji je uradila opština Sokolac, izjavio je načelnik te opštine Milovan Bjelica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela nastava za osnovce i srednjoškolce

SOKOLAC - U sokolačkom Srednjoškolskom centru jutros je počela nastava u školskoj 2014/2015. godini za 553 učenika na Sokocu i u Han Pijesku, te 930 učenika u centralnoj sokolačkoj Osnovnoj školi i područnim školama na Ravnoj Romaniji i Knežini kod Sokoca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položen vijenac na spomen-kosturnicu

SOKOLAC - Delegacija Opštinskog odbora SUBNOR-a na Sokocu danas je položila vijenac na spomen-kosturnicu u Parku boraca Romanije povodom prvog oslobođenja opštine u Drugom svjetskom ratu 26. avgusta 1941. godine.

Opširnije...

Strana 31 od 111

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter