utorak, 26. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Poboljšati stručni rad u mlađim kategorijama

SOKOLAC - Članovi Upravnog odbora Udruženja odbojkaških trenera Republike Srpske zaključili su na sastanku na Sokocu da je potrebno poboljšati stručni rad sa mlađim kategorijama u klubovima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Razgovori o razvoju drvne industrije

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica razgovarao je danas sa njemačkim ekspertom za drvnu industriju Burkardom Hanekunom o mogućnostima koje ova opština nudi u razvoju drvne industrije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uz zvuke crkvenih zvona u pravoslavnu Novu godinu

SOKOLAC - I na području naše opštine svečano je dočekana pravoslavna Nova godina. Mladi su se zabavljali u ugostiteljskim objektima. Stariji su pravoslavnu Novu godinu dočekali u kućnom ambijentu, u društvu porodice i prijatelja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketi za 29 socijalno ugroženih porodica

SOKOLAC - Članovi sokolačkog Crvenog krsta podijeliće za Pravoslavnu novu godinu higijenske i pakete sa hranom i ogrevom za 29 socijalno ugroženih porodica sa područja ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za prvi dio projekta rekonstrukcije vodovoda 645.000 evra

SOKOLAC - U opštini Sokolac u toku je realizacija prvog dijela projekta rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže za šta će biti izdvojeno 645.000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bjelica: Srpska snažna uprkos mnogim osporavanjima

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica organizovao je večeras prijem povodom Dana i krsne slave Republike Srpske na kojem je istakao da je Srpska, uprkos mnogim osporavanjima, snažna, ponosna i da je njen opstanak izraz težnji srpskog naroda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na centralno spomen-obilježje

SOKOLAC - Povodom Dana Republike Srpske i krsne slave Republike - Svetog arhiđakona Stefana, danas su položeni vijenci na centralno spomen-obilježje u Sokocu, na kome su upisana imena 1.174 borca sarajevsko-romanijske regije poginula u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oko hiljadu Sokočana na paljenju badnjaka

SOKOLAC - Oko hiljadu vjernika večeras je na Sokocu prisustvovalo paljenju badnjaka u porti crkve Svetog proroka Ilije, gdje je prethodno služena Sveta liturgija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Božićni pokloni za 27 višečlanih porodica

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica uručio je danas, u susret najvećem hrišćanskom prazniku Božiću, poklon – prase za zaoblicu, za 27 višečlanih porodica u gradskom naselju Sokolac i za socijalno ugrožene u Knežini, Kruševcima, Babinama Donjim, Bjelosavljevićima i Kuli.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština obezbijedila 120.000 KM

SOKOLAC - Na Sokocu je danas potpisan ugovor za zimsko održavanje lokalnih i nekategorisanih puteva, ulica, trotoara i parkinga, za šta je opština u budžetu obezbijedila 120.000 KM.

Opširnije...

Strana 31 od 96

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome