utorak, 31. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Praznično bdenije povodom Ilindana

SOKOLAC - Povodom Dana i krsne slave opštine Sokolac - Ilindana, danas će u Crkvi Svetog proroka Ilije biti služeno praznično bdenije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za popravku makadamskih puteva izdvojeno 150.000 KM

SOKOLAC - U ruralnim mjesnim zajednicama na području opštine Sokolac u toku je popravka makadamskih puteva za šta je ova opština iz budžeta do sada izdvojila 150.000 KM, a planirano je da bude izdvojeno dodatnih 100.000 KM za ove namjene.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povelja opštine Mirku Cvijetiću

SOKOLAC - Skupština opština Sokolac odlučila je danas da, povodom Dana i krsne slave opštine, najviše opštinsko priznanje - Povelju dodijeli Mirku Cvijetiću, vlasniku preduzeća za proizvodnju, promet i transport "Duga-komerc".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na spomen-kosturnicu

SOKOLAC - Povodom Dana ustanka naroda i narodnosti u BiH 27. jula 1941. godine, danas su položeni vijenci na spomen - kosturnicu u Parku boraca Romanije na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan defile motociklista

SOKOLAC - U okviru Četvrtih moto susreta, na Sokocu je danas održan defile oko 200 motociklista iz 70 klubova iz Republike Srpske, Srbije, zemalja regiona i Rusije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U sudaru četiri automobila jedno lice povrijeđeno

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na putu Sokolac – Rogatica lakše je povrijeđeno jedno lice – potvrđeno je Srni u Centru Javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U sudaru četiri automobila jedno lice povrijeđeno

SOKOLAC - U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na putu Sokolac - Rogatica lakše je povrijeđeno jedno lice – potvrđeno je Srni u Centru Javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ustanove socijalne zaštite smješteno 12 štićenika

SOKOLAC - Sa područja opštine Sokolac 12 štićenika Centra za socijalni rad smješteno je u ustanove socijalne zaštite u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Srbiji za šta je od 1. januara do 30. juna sokolački centar izdvojio 18.565 KM, a planirano je da za ovu godinu bude utrošeno 88.935 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijednost radova na izgradnji prve komponente 950.000 KM

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održan sastanak na kome se razgovaralo o provođenje prve komponente rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže, za šta je izdvojeno oko 950.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano republičko prvenstvo u atletici

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održano pojedinačno prvenstvo Republike Srpske u atletici za starije juniore i mlađe pionire na kojem se takmičilo osamdesetak mladih iz osam klubova.

Opširnije...

Strana 31 od 109

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter