srijeda, 16. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Gorana Cvijetić četvrta na Balkanu

SOKOLAC - Članica Atletskog kluba Glasinac iz Sokoca Gorana Cvijetić zauzela je četvrto mjesto u trci na 60 metara sa preponama na dvoranskom prvenstvu Balkana za seniore i postavila novi rekord Republike Srpske u ovoj dosciplini - 8,77 sekundi. Na ovom takmičenju, koje je održano proteklog vikenda u Istanbulu, Ilija Cvijetić, njen brat, zauzeo...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrelo Bioštica: Pozitivno poslovanje prošle godine

SOKOLAC - Javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija "Vrelo Bioštica" iz Sokoca, koje se nalazi u stečaju, prošle godine je pozitivno poslovalo, te su sve obaveze za plate zaposlenim izmirene. Stečajni upravnik ovog preduzeća Radoimir Jokić rekao je danas Srni da su izmirene obaveze dobavljačima, te da se radi na uređenju imovinskih odno...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Investitori iz Švedske nude saradnju

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica juče je primio Jova Ratkovića, inače rodom iz Hercegovine, koji u Švedskoj živi od 1990. godine.


Opširnije...
El. pošta Štampa

U Sokolac dolazi delagacija privrednika iz Rusije i više drugih zemalja

SOKOLAC - Narednih dana u posjeti opštini Sokolac biće delegacija privrednika i istaknutih ličnosti iz oblasti nauke i kulture iz Rusije, Kine, Ukrajine, Kazahstana i zemalja Evropske unije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketi sa briketima za 40 porodica

SOKOLAC - Opštinska organizacija Crvenog krsta iz Sokoca obezbijediće za 40 socijalno ugroženih porodica sa područja ove opštine po tri paketa briketa za grijanje stambenog prostora. Sekretar ove organizacije Renata Tomović rekla je danas Srni da će paketi, čija je težina po 15 kilograma, biti uručeni do kraja mjeseca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Privatno sa Milovanom-Cickom Bjelicom

Emisija ATV Privatno sa Milovanom-Cickom Bjelicom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Galić - Tender je poništen, i to se ne povlači

SOKOLAC - Vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća Šume Republike Srpske Jakov Galić izjavio je da neće biti povučena nedavna odluka o poništenju tendera o izvozu oble građe sa šumskog kamionskog puta do centralnog stovarišta "Mekote", kojeg je dobilo Udruženje autoprevoznika "Šumatrans“ sa Han Pijeska.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovana priredba "Zapleši i ti protiv nasilja"

SOKOLAC - Savjet učenika Srednje škole „Sokolac“ u sklopu kampanje „Jedna milijarda ustaje“ juče je u sportskoj dvorani organizovao priredbu pod nazivom „Zapleši i ti protiv nasilja“.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik u trci seniora Mladen Plakalović

SOKOLAC - Na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je održano takmičenje u smučarskom trčanju pod nazivom 15. Memorijal "Dragan Renovica" i prvi memorijal "Svetlana Komlenović", na kome je u trci seniora na 10 kilometara pobijedio Mladen Plakalović iz Ski kluba Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na spomen obilježje

SOKOLAC - Na Sokocu je polaganjem vijenaca na centralno spomen-obilježje borcima poginulim u proteklom ratu počelo obilježavanje Dana boraca odbrambeno–otadžbinskog rata Republike Srpske i Prvog srpskog ustanka.

Opširnije...

Strana 31 od 72

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome