subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Zaborav je teži i od smrti

SOKOLAC - Krenule su Francetićeve crne legije u proljeće 1942. godine prema Drini. Paklene su bile njihove namjere. Mnostrumi se udružili da ispune ono što je od njih tražio poglavnik Pavelić i Endehazija - pobiti sve što nosi srpsko ime, postaviti šahovnicu na obali Drine, očistiti Bosnu od pravoslavlja.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenica dobila drugu nagradu na festivalu "Joan Flora"

SOKOLAC - Učenica četvrtog razreda gimnazije sa Sokoca Jovana Bajagić dobila je drugu nagradu na Međunarodnom festivalu poezije i kratke priče djece i mladih "Joan Flora" u Novom Sadu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketi posteljine za Psihijatrijsku kliniku

SOKOLAC - Sokolačka organizacija Crvenog krsta, u okviru obilježavanja Nedjelje Crvenog krsta, koja traje do 15. maja, posjetiće Psihijatrijsku kliniku na Sokocu i uručiti pakete posteljine i sredstva za dezinfekciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sedam zlatnih medalja na prvenstvu BIH za starije pionire

SOKOLAC - Članovi Atletskog kluba "Glasinac" sa Sokoca osvojili su sedam zlatnih, četiri srebrne i pet bronzanih medalja na prvenstvu BiH za starije pionire i pionirke na kome je učestvovalo 200 atletičara iz 21 kluba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci povodom Dana pobjede

SOKOLAC - Povodom Dana pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu, delegacije SUBNOR-a i opštinske vlasti položile su danas vijence na spomen kosturnicu u parku boraca Romanije na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

EBRD sa 400.000 KM finansira studiju izvodljivosti i dokumentaciju

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica danas je sa predstavnicima Evropske banke za obnovu i razvoj /EBRD/ dogovorio da ova banka obezbijedi 400.000 KM za izradu studije izvodljivosti i tendersku dokumentaciju u vezi sa realizacijom projekta kogeneracijske energane, čija vrijednost projekta je oko šest miliona evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do Ostroga pješke krenulo 13 hodočasnika

SOKOLAC - Iz porte crkve Svetog proroka Ilije na Sokocu jutros je na sedmo pokloničko putovanje pješke krenulo 13 hodočanika u manastir Svetog Vasilija Ostroškog u Crnoj Gori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sedmo putovanje sokolačkih hodočasnika : Pješice do manastira Ostrog

SOKOLAC - Na Đurđevdan, u sedam časova, okupiće se, po sedmi put, hodočasnici u crkvi Svetog proroka Ilije u Sokocu, gdje će ih sveštenici blagosloviti pred putovanje do manastira Ostrog. U narednih šest dana prepješačiće 230 kilometara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skočo osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle

SOKOLAC - Član Atletskog kluba /AK/ "Glasinac" sa Sokoca Dejan Skočo pobijedio je u bacanju kugle u konkurenciji juniora i osvojio zlatnu medalju na drugom Međunarodnom atletskom mitingu u Sremskoj Mitrovici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donirani dresovi za oko 80 članova KK "Sokolac"

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica donirao je dresove za oko 80 članova Košarkaškog kluba "Sokolac", u svim uzrasnim kategorijama.

Opširnije...

Strana 31 od 125

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter