nedjelja, 14. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

U susret 22. Vidovdanskim pjesničkim susretima na Romaniji: Povelja Blagoju Bakoviću

SOKOLAC - Po dvadaset i drugi put u Sokocu će se održati Vidovdanski pjesnički susreti, jedna od  najstarijih  književnih manifestacija u Republici Srpskoj.  I ove godine   pjesnički karavan će, uoči Vidovdana, krenuti iz Han Pijeska, gdje će se održati  pjesničko veče.  Na  dan Svetog Vida Sokolac će biti domaćin centralnih  sadržaja ove trad...

Opširnije...
El. pošta Štampa

KUD "Romanijska luča" - Uspješno završena akcija prikupljanja pomoći

SOKOLAC - Sokočani su ovih dana pokazali veliko srce, saosjećanje i razumijevanje potreba ljudi koje je pogodila nezapamćena poplava. I kulturno-umjetničko društvo "Romanijska luča" priključilo se humanitarcima organizovanjem akcije prikupljanja pomoći za ljude u poplavljenim područjima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slabiji zemljotres na Sokocu

SOKOLAC - Na području Sokoca danas je registrovan slabiji zemljotres, saopšteno je iz Uprave Civilne zaštite Republike Srpske. Sa epicentrom na području Sokoca u 15.53 časova registrovan je zemljotres sa magnitudom od 2,3 stepena Rihterove skale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ovogodišnja povelja Blagoju Bakoviću

SOKOLAC - Članovi Izvršnog odbora Književnog kluba "Romanija" sa Sokoca donijeli su odluku da povelja 22. Vidovdanskih pjesničkih susreta na Romaniji bude dodijeljena književniku Blagoju Bakoviću za afirmaciju srpske književnosti i kulture.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kamioni danas voze stočnu hranu u Bratunac

SOKOLAC - Sa Sokoca će danas biti otpremljeni kamion i šleper sa sijenom za stoku na području Bratunca, rekla je Srni sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Slobodanka Subašić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kamioni sa stočnom hranom i sijenom stižu u Bijeljinu

SOKOLAC - Osam kamiona sa stočnom hranom i po 300 bala sijena otpremljeno je sa Sokoca za ugrožena područja Bijeljine, rekla je Srni sekretar opštinskog Crvenog krsta Slobodanka Subašić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na stradale borce vojske Srpske

SOKOLAC - Povodom Dana formiranja Prve romanijske pješadijske i Druge romanijske motorizovane brigade Vojske Republike Srpske, danas je u crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu služen pomen za poginule borce i položeni su vijenci na centralno spomen-obilježje borcima poginulim u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za poplavljeno područje Šamca paketi sa hranom

SOKOLAC - Opštinska organizacija Crvenog krsta Sokolac danas će uputiti kamion sa paketima hrane, higijene, flaširane vode, odjeće i drugo u poplavljeno područje opštine Šamac, a do sada su upućena po tri kamiona osnovnih životnih namirnica u Bijeljinu, Šekoviće i Doboj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deset kamiona pomoći iz Sokoca

SOKOLAC - Stanje na području opštine Sokolac znatno se stabilizovalo. Ipak, podzemne vode i dalje ugrožavaju pojedina domaćinstva u naselju Podromanija. I pored takve situacije, građani Sokoca pokazali su humanost i pridružili se akciji prikupljanja pomoći za poplavama ugrožene gradove Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavlja se prikupljanje pomoći za poplavljena područja

SOKOLAC - Nakon jučerašnje izuzetno uspješne akcije na prikupljanju  pomoći za poplavljena područja, akcija je u Sokocu nastavljena danas, kada je u prostorije Opštinske organizacije Crvenog krsta pristiglo na stotine paketa humanitarne pomoći, ono što je u ovom trenutku najneophodinije ugroženom stanovništvu u Republici Srpskoj.

Opširnije...

Strana 31 od 105

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter