subota, 20. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Za sanaciju Centra za unapređenje poljoprivrede u brdsko-planinskom području potrebno 1.338.187 KM

SOKOLAC - Nakon što su aktivnosti na revitalizaciji Centra za unaprđenje poljoprivredne proizvodnje u brdsko planinskom području na Majdanima kod Sokoca na kratko usporene zbog rješavanja ranijih propusta u postupku stečaja, inicijatori ideje o njegovom vraćanju u funkciju preduzimaju nove korake.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novi vodovod za zaselak Rakoči

SOKOLAC - Mještani zaseoka Rakoči, sela Pediše kod Sokoca, juče su proslavili izgradnju novog vodovoda i seosko-planinarskog doma u kome će se okupljati uglavnom mladi, ali i ljudi dobre volje, koji žele provesti vrijeme u predivnom ambijentu šumovitog predjela, bez gradske buke i zvuka auto motora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Delegacija Sokoca u Nikšiću

SOKOLAC/NIKŠIĆ - Trend ulaganja, kako je rekao predsjednik Opštine Nikšić, nastaviće se i u narednom periodu kada počinje realizacija projekata vrijednih više od 150 miliona eura.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bezbjednost u opštini na zadovoljavajućem nivou

SOKOLAC - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić danas je sa načelnikom opštine Sokolac Milovanom Bjelicom zaključio da je stanje bezbjednosti na području opštine na zadovoljavajućem nivou.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na spomenik solunskim dobrovoljcima

SOKOLAC - Na spomenik solunskim dobrovoljcima na Sokocu juče su položeni vijenci povodom obilježavanja početka proboja Solunskog fronta u Prvom svjetskom ratu 15. septembra 1918.

Opširnije...
El. pošta Štampa

PD "Glasinac" - Temelji za planinarski dom

SOKOLAC - Planinarsko društvo „Glasinac“ nedavno je počelo sa realizacijom projekta izgradnje planinarskog doma na Crvenim stjenama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen 15. septembar početak proboja Solunskog fronta

SOKOLAC - Na spomenik solunskim dobrovoljcima na Sokocu danas su položeni vijenci povodom početka proboja Solunskog fronta u Prvom svjetskom ratu 15. septemra 1918.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Sokocu služena sveta arhijerejska liturgija

SOKOLAC - U crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu jutros je više episkopa služilo Svetu arhijerejsku liturgiju povodom 60 godina sveštenomonaškog i 40 godina arhijerejskog službovanja u Srpskoj pravoslavnoj crkvi /SPC/ Hristovoj NJegovog visokopreosveštenstva mitropolita dabrobosanskog Nikolaja. Liturgiju su služili episkopi sremski Vasilije, b...

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje na cjelodnevnom boravku 55 djece

Kao i u ostalim vaspitno-obrazovnim ustanovama, nastava je 2. septembra počela i u Ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje u Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pripreme za početak sezone grijanja

SOKOLAC - Generalni remont kotlovnice u sokolačkoj Toplani počeo je prije dva dana. Sredstva će obezbijediti opština Sokolac iz dijela koji pripada lokalnoj zajednici od prodaje šumskih drvnih sortimenata.

Opširnije...

Strana 31 od 87

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome