četvrtak, 18. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Arheolozi otkrili nove detalje o srednjovjekovnoj crkvi u Glasinačkom polju

SOKOLAC – Tokom arheoloških istraživanja, koja su počela 1. jula na lokalitetu Crkvina u Glasinačkom polju kod Sokoca, otkriveno je više detalja o srednjovjekovnoj crkvi koja je postojala na ovom lokalitetu prije dolaska Turaka. Istraživanja finansira opština Sokolac, s ciljem da se zaštite ostaci temelja te crkve i dijelovi nekropole stećaka,...

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ljetnoj školi sa inkluzivnim radionicama 120 djece

SOKOLAC - Na Sokocu je počela ljetna škola sa inkluzivnim radionicama, koja obuhvata 120 djece sa posebnim potrebama i školsku djecu iz deset opština Republike Srpske, a ovaj projekat finansira Evropska komisija sa 60.000 evra, od čega je 15 odsto učešće lokalnih zajednica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izmirena potraživanja radnika od 70.932 KM

SOKOLAC - Javno preduzeće vodovod i kanalizacija "Vrelo Bioštica" sa Sokoca, koje je u stečajnom postupku, uspjelo je da izmiri potraživanja radnika za neisplaćene plate za posljednjih devet mjeseci prije otvaranja stečaja, a raspoloživa sredstva iznosila su 70.932 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zahtjev za zaposlenje podnijelo osam poslodavaca

SOKOLAC - Prema projektu Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske "Podrška zapošljavanju u privredi i samozapošljavanje", na području opštine Sokolac osam poslodavaca podnijelo je zahtjev za zapošljavanje novih radnika, a 21 lice je prijavljeno za zapošljavanje kod ovih poslodavaca i jedno za samozapošljavanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osvojeno 19 medalja

SOKOLAC  - Opština Sokolac je na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/ u Prijepolju osvojila 19 medalja, a najuspješnija je Sokočanka Gorana Cvijetić sa osvojenih pet madalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najbolji kosac Savo Vlačić

SOKOLAC - Savo Vlačić iz Han Pijeska osvojio je prvo mjesto na manifestaciji "Dani kosidbe Romanija 2013", održanoj danas na lokalitetu Brezjak kod Sokoca, na kojoj se takmičilo 15 kosaca u košenju trave ručnim kosama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Đoko Šalić potpisao za Partizan

SOKOLAC - Đoko Šalić, perspektivni mladi centar, novi je član Košarkaškog Kluba Partizan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručena povelja Bori Kapetanoviću

SOKOLAC - Književniku Bori Kapetanoviću iz Banjaluke na Sokocu je uručena Povelja 21. Vidovdanskih pjesničkih susreta na Romaniji i novčana nagrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mitropolit Nikolaj sutra služi na Sokocu

SOKOLAC - NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Nikolaj sutra će služiti Svetu arhijerejsku liturgiju u crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu, u okviru proslave Vidovdana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoreno asfaltno postrojenje i proslavljena slava

SOKOLAC - Preduzeće "Romanijaputevi" sa sjedištem na Sokocu danas je obilježilo svoju krsnu slavu Vidovdan lomljenjem slavskog kolača i otvaranjem asfaltnog postrojenja u Podromaniji.

Opširnije...

Strana 31 od 81

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome