srijeda, 29. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Bez struje više sela

SOKOLAC - Na području Sokoca, zbog snježnih padavina, više od 25 sela od ponoći nema struju, rečeno je danas Srni u sokolačkoj Radnoj jedinici "Elektrodistribucije".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gorana Cvijetić osvojila dvije medalje

SOKOLAC - Gorana Cvijetić, član Atletskog kluba /AK/ "Glasinac" sa Sokoca, osvojila je proteklog vikenda zlatnu medalju u trci na 60 metara sa preponama, a u trci na 60 metara glat srebrnu medalju na prvenstvu BiH u dvorani u Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladena Petrušić - najbolji sportista

SOKOLAC - Članica Atletskog kluba /AK/ "Glasinac" sa Sokoca Mladena Petrušić proglašena je večeras za najboljeg sportistu ove opštine za 2014. godinu, a njoj je pripao pehar, diloma i novčana nagrada u iznosu 300 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dejan Skočo osvojio srebro u bacanju kugle

SOKOLAC - Član Atletskog kluba "Glasinac" sa Sokoca Dejan Skočo osvojio je srebrnu medalju u konkurenciji starijih juniora u bacanju kugle na Otvorenom prvenstvu Novog Sada u atletici u dvorani, rečeno je Srni u ovom klubu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 19 godina od formiranja Petog korpusa VRS

SOKOLAC - Na Sokocu je danas obilježeno 19 godina od formiranja Petog korupsa Vojske Republike Srpske u čiji sastav su ušle ratne jedinice Sarajevsko-romanijskog, Drinskog i Hercegovačkog korpusa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik u trci seniora Mladen Plakalović

SOKOLAC - Član smučarskog kluba "Istočno Sarajevo" Mladen Plakalović pobjednik je u trci seniora na 10 kilometara u smučarskom trčanju na stazi na Ravnoj Romaniji kod Sokoca na Memorijalu "Dragan Renovica i Svjetlana Komlenović".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas skijaško trčanje na Ravnoj Romaniji

SOKOLAC - Na stazi na Ravnoj Romaniji danas će biti održano takmičenje u skijaškom trčanju na kojem se očekuje učešće stotinu skijaša iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Parastos za poginule i umrle saborce

SOKOLAC - Na Sokocu će danas biti obilježen Dan formiranja Petog korpusa Vojske Republike Srpske /VRS/ parastosom za poginule i umrle borce odbrambeno-otadžbinskog rata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Borci strahuju da slijedi podizanje optužnica za ratne zločine

SOKOLAC - Članovi Predsjedništva Boračke organizacije opštine Sokolac iznijeli su danas sumnje da slijedi podizanje optužnica za ratne zločine protiv boraca iz ove lokalne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kazivano žitije o Svetom Savi

SOKOLAC - U crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu danas je održana svetosavska akademija na kojoj su učenici centralne Osnovne škole kazivali žitije o Svetom Savi - najvećem srpskom svetitelju, prosvjetitelju i utemeljivaču Srpske pravoslavne crkve i srpske države.

Opširnije...

Strana 31 od 120

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter