ponedjeljak, 02. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Preminuo Milanko Renovica

SOKOLAC - Milanko Renovica, ugledni privrednik i visoki funkcioner u bivšoj SFRJ, preminuo je u Vojnoj bolnici u Pragu nakon teške bolesti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku treća faza izgradnje 17 stanova za izbjegle i raseljene

Na Sokocu je u toku treća faza radova na izgradnji 17 stanova za smještaj izbjeglih i raseljenih lica iz Alternativnog centra u Podromaniji kod Sokoca, za koju je Ministarstvo za izbjegla i raseljena lica Republike Srpske obezbijedilo oko 80.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rekonstrukcija i sanacija puteva na području Kaljine

SOKOLAC - Završen je prvi dio sanacije i rekonstrukcije puta Kaljina - Meljine - Kruševo u dužini od sedam kilometara. Druga dionica je od Kaljine preko Banjalučice i Kruševa do Dolova na području opštine Olovo u FBiH i iznosi oko osam km.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Centar za unapređenje poljoprivredne proizvodnje na Majdanima

SOKOLAC - Vraćenje u funkciju Centra za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u brdsko-planinskim područjima, na Majdanima kod Sokoca, nakon intezivnih aktivnosti predstavnika Vlade Republike Srpske, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Univerziteta Istočno Sarajevo i lokalne vlasti u Sokocu, danas je javnom licitacijom, završe...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo snimanje spota za pjesmu "Romanija" Halida Bešlića

SOKOLAC - Na Knežak izvoru juče su snimljeni prvi kadrovi video spota za pjesmu "Romanija" Halida Bešlića. Riječ je o pjesmi sa istoimenog albuma za koji mnogi smatraju da je najbolji album Bešlićeve karijere.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jesenje uređenje zelenih površina

SOKOLAC - Minulog četvrtka, petka i subote na zelenim površinama u Sokocu i u porti manastira "Svete Trojice" u Ozerkovićima zasađene su sadnice ukrasnog drveća i žbunaste biljke. Dešavalo se to u sklopu velike akcije jesenjeg uređenja zelenih površina u organizaciji opštine Sokolac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zakup poljoprivrednog zemljišta: Slijedi raspisivanje javnog poziva

Vlada Republike Srpske stavila je van snage Odluke o dodjeli u zakup poljoprivrednog zemljišta u svojini Republike Srpske, koje se odnose na ukupno 13 slučajeva na području opština Sokolac, Gradiška i Kozarska Dubica, kako bi odgovarajuće opštinske službe u saradnji sa resornim ministarstvom dodjelu ovih parcela obavile u skladu sa Pravilnikom o po...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osvojene četiri medalje

SOKOLAC - Članovi bokserskog kluba "Glasinac" iz Sokoca osvojili su tri zlatne i jednu srebrnu medalju u konkurenciji pionira i kadeta na kupu Republike Srpske u boksu, održanim proteklog vikenda u Bijeljini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hram Svete Petke na vojničkom groblju u Sokocu proslavio hramovnu slavu

SOKOLAC - Hram Prepodobne mati Paraskeve – Svete Petke koji se nalazi na vojničkom groblju „Mali Zejtinlik“ u Sokocu, juče je proslavio hramovnu slavu. Obilježavanje slave počelo je služenjem Svete arhijerejske liturgije, koju su služili sokolački sveštenici zajedno sa sveštenicima iz Valjeva i Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pošumljavanje bijelim borom i smrčom

SOKOLAC - Oko 140.000 sadnica bijelog bora, smrče, divlje kruške i divlje jabuke ove jeseni biće zasađeno na 56 hektara površine u Šumskom gazdinstvu "Romanija" sa Sokoca.

Opširnije...

Strana 31 od 91

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome