nedjelja, 29. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Predstavom "Sumnjivo lice" obilježili dan škole

SOKOLAC - Srednjoškolski centar "Vasilije Ostroški" na Sokocu obilježio je večeras Dan škole pozorišnom predstavom Branislava Nušića "Sumnjivo lice", u izvođenju školske glumačke sekcije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lalić ponovo predsjednik

SOKOLAC - Dosadašnjem predsjedniku Boračke organizacije opštine Sokolac Željku Laliću danas je na Izbornoj skupštini ove organizacije produžen mandat za još četiri godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položen vjenac na spomen-kosturnicu

SOKOLAC - Delegacija sokolačkog SUBNOR-a položila je danas, povodom Dana pobjede nad fašizmom, vijenac na Spomen-kosturnicu u Parku boraca Romanije na Sokocu na kojoj su upisana imena 980 poginulih boraca i civilnih žrtava iz Drugog svjetskog rata sa područja ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo u kanjonu Kaljine

SOKOLAC - Na lokalnom putu u mjestu Rijeća, opština Sokolac, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao Rasim Milavica sa Sokoca, saznaje Srna.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do Ostroga pješke krenulo 11 hodočasnika

SOKOLAC - Iz porte sokolačke crkve Svetog proroka Ilije do manastira Ostrog jutros je pješke krenulo 11 hodočasnika, koji će u narednih šest dana preći 230 kilometara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za realizaciju projekta 5.300 KM

SOKOLAC - Udruženje za pomoć licima sa posebnim potrebama "Podrška" iz Sokoca počelo je realizaciju projekta "U zdravom tijelu zdrav duh", za šta je obezbijeđeno 5.300 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Atletski klub "Glasinac" osvojio 12 medalja

SOKOLAC - Atletičari Atletskog kluba "Glasinac" su na pojedinačnom prvenstvu BiH održanom u Sarajevu u konkurenciji cicibana i mlađih pionira osvojili 12 medalja, od čega osam zlatnih i četiri srebrne.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljeno 51.700 KM za crkvu u Ćavarinama

SOKOLAC - Povodom izgradnje pravoslavnog hrama posvećenog Svetim ocima Prvog vaseljenskog sabora u Ćavarinama, kod Sokoca, danas je u sokolačkom parohijskom domu u porti crkve Svetog proroka Ilije održan donatorski ručak na kome je prikupljeno ukupno 51.700 KM.
Od ovog iznosa, 16.700 KM je u novcu, a ostalo je građevinski materijal vrijedan 35...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osvještani temelji crkve u Ćavarinama

SOKOLAC - Sveštenici Srpske pravoslavne crkve danas su u sokolačkom selu Ćavarine osveštali temelje pravoslavnog hrama posvećenog Svetim ocima Prvog vaseljenskog sabora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deficit u budžetu za prošlu godinu 1.258.597 KM

SOKOLAC - Skupština opštine Sokolac prihvatila je danas izvještaj o izvršenju budžeta opštine za prošlu godinu, kojim je utvrđen deficit od 1.258.597 KM. U izvještaju se navodi da su prihodi u prošloj godini iznosili 7.295.627 KM, a rashodi 8.706.448 KM.

Opširnije...

Strana 31 od 104

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome