srijeda, 28. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Pjesnički pomen Milanku Vitomiru Malom

SOKOLAC - U organizaciji Ustanove za kluturu „Pero Kosorić“ Sokolac i Književnog kluba „Sveti Sava“ iz Pala, sinoć je prostorijama sokolačke Narodne biblioteke održan poetski pomen romanijskom pjesniku Milanku Vitomiru Malom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan Sporazum o saradnji sa "Slobomir P" Univerzitetom

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica sastao se danas sa saradnicima Slobomir P Univerziteteta iz Bijeljine i potpisao Sporazum o saradnji opštine sa ovom visokoškolskom ustanovom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručeni paketi sa odjećom, obućom i slatkišima

SOKOLAC - Povodom Nedjelje djeteta, predstavnici sokolačke organizacije Crvenog krsta obišli su područne osnovne škole u Knežini i na Ravnoj Romaniji, gdje su osnovcima uručili ukupno 19 paketa sa odjećom, obućom i slatkišima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručeni paketi sa odjećom, obućom i slatkišima

SOKOLAC/HAN PIJESAK - Povodom Nedjelje djeteta, predstavnici sokolačke organizacije Crvenog krsta obišli su područne osnovne škole u Knežini i na Ravnoj Romaniji, opština Sokolac, gdje su osnovcima uručili ukupno 19 paketa sa odjećom, obućom i slatkišima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pripreme za početak grejne sezone: Hladna proba 10. oktobra

SOKOLAC - U susret zvaničnom početku grejne sezone privode se kraju radovi na pustanju u funkciju centralnog grijanja u Sokocu. Prema riječima zamjenika načelnika, Ljubomira Erića, pripreme su počele još po završetku prethodne grejne sezone.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđeno jednogodišnje dijete

SOKOLAC - U saobraćajnoj nezgodi u mjestu Dikalji, u opštini Sokolac, dva lica su lakše povrijeđena, a jednogodišnje dijete zadobilo je povredu glave, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Renoviran krov na porodičnoj kući Krsmana i Draginje Delić

SOKOLAC - Boračka organizacija opštine Sokolac ovih dana, među ostalim aktivnostima, organizovala je radove na rekonstukciji i sanaciji krova na porodičnoj kući Krsmana i Draginje Delić u Sokocu, roditelja poginulog pripadnika Vojske Republike Srpske Slaviše Delića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje: 7. oktobar - Dan tuge

Danas se navršila 21. godina od dana kada je u Sarajevu, u naselju Grbavica poginulo deset pripadnika Prve romanijske pješadijske brigade Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ovoj godini biće sanirano 59 grobnih mjesta

SOKOLAC - Na Vojničkom spomen-groblju "Mali zejtinlik" na Sokocu u toku je sanacija 59 grobnih mjesta poginulih srpskih boraca u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu, za šta je Vlada Republike Srpske izdvojila 50.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pjesma posvećena Romaniji i manastiru Sokolica

Pjesma "Sokolica" posvećena je Romaniji, manastiru Svetog velikomučenika Georgija, ovom svetom mjestu i svima onima zbog kojih Romanija mirom miriše.

Opširnije...

Strana 31 od 89

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome