srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Na godišnjem koncertu izvedene igre iz Srbije

SOKOLAC - Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ "Romanijska luča" iz Sokoca večeras je, povodom krsne slave Svetog Simeona Mirotočivog, održalo peti godišnji koncert na kome su izvedene igre iz Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Doneseno 11 rješenja za otklanjanje nepravilnosti

SOKOLAC - Tržišna inspekcija Odjeljenja za inspekcijske poslove Grada Istočno Sarajevo obavila je na području gradske opštine Sokolac u prošloj godini 156 kontrola i donijela 11 rješenja za otklanjanje nepravilnosti, te izdala šest prekršajnih naloga.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrelo Bioštica - Pozitivno poslovanje prošle godine

SOKOLAC - Javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija "Vrelo Bioštica" iz Sokoca, koje se nalazi u stečaju, prošle godine je pozitivno poslovalo, te su sve obaveze za plate zaposlenim izmirene.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Galić - Predsjednik sindikata zloupotrebljava funkciju

SOKOLAC - Vršilac dužnosti direktora „Šuma Republike Srpske“ Jakov Galić izjavio je da nije prijetio predsjedniku Sindikata šumarstva, prerade drveta i papira Srpske Vladi Pavloviću zato što je odbio da potpiše rješenje o smanjenju cijene rada sa 130 na 102 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gorana Cvijetić četvrta na Balkanu

SOKOLAC - Članica Atletskog kluba Glasinac iz Sokoca Gorana Cvijetić zauzela je četvrto mjesto u trci na 60 metara sa preponama na dvoranskom prvenstvu Balkana za seniore i postavila novi rekord Republike Srpske u ovoj dosciplini - 8,77 sekundi. Na ovom takmičenju, koje je održano proteklog vikenda u Istanbulu, Ilija Cvijetić, njen brat, zauzeo...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrelo Bioštica: Pozitivno poslovanje prošle godine

SOKOLAC - Javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija "Vrelo Bioštica" iz Sokoca, koje se nalazi u stečaju, prošle godine je pozitivno poslovalo, te su sve obaveze za plate zaposlenim izmirene. Stečajni upravnik ovog preduzeća Radoimir Jokić rekao je danas Srni da su izmirene obaveze dobavljačima, te da se radi na uređenju imovinskih odno...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Investitori iz Švedske nude saradnju

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica juče je primio Jova Ratkovića, inače rodom iz Hercegovine, koji u Švedskoj živi od 1990. godine.


Opširnije...
El. pošta Štampa

U Sokolac dolazi delagacija privrednika iz Rusije i više drugih zemalja

SOKOLAC - Narednih dana u posjeti opštini Sokolac biće delegacija privrednika i istaknutih ličnosti iz oblasti nauke i kulture iz Rusije, Kine, Ukrajine, Kazahstana i zemalja Evropske unije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketi sa briketima za 40 porodica

SOKOLAC - Opštinska organizacija Crvenog krsta iz Sokoca obezbijediće za 40 socijalno ugroženih porodica sa područja ove opštine po tri paketa briketa za grijanje stambenog prostora. Sekretar ove organizacije Renata Tomović rekla je danas Srni da će paketi, čija je težina po 15 kilograma, biti uručeni do kraja mjeseca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Privatno sa Milovanom-Cickom Bjelicom

Emisija ATV Privatno sa Milovanom-Cickom Bjelicom.

Opširnije...

Strana 31 od 73

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome