četvrtak, 28. april 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Istraživanja na Crkvinama do 23. jula

SOKOLAC - Arheološka iskopavanja na lokalitetu Crkvina kod Sokoca trajaće do 23. jula, a do sada su na tom mjestu pronađeni nekropola, temelji crkve i novac iz 14. i 17. vijeka, rekla je arheolog Snježana Antić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sarajevski klub "Centar" pobjednik turnira u malom fudbalu


SOKOLAC - Pobjednik ljetnjeg turnira u malom fudbalu pod nazivom "Sokolac 2014", koji je završen na Sokocu, bio je Malonogometni klub "Centar" iz Sarajeva, koji je osvojio pehar i 3.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Liturgija povodom 30 godina od izgradnje hrama u Sokolovićima

SOKOLAC - U Crkvi Svetog velikomučenika Georgija u Sokolovićima kod Sokoca danas je, povodom 30 godina od izgradnje ovog hrama, služena sveta liturgija, nakon koje je oko hrama obišla litija sa barjacima i ikonama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oskrnavljen spomenik na vojničkom groblju

SOKOLAC - Nepoznati počinioci oskrnavili su jedan od spomenika na groblju "Mali Zejtinlik" u Sokocu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno više od 60 isječenih ukradenih vozila

SOKOLAC - Više od 60 ukradenih isječenih vozila visoke klase pronađeno je na području Sokoca u akciji koja se odnosi na razbijanje autokriminala u BiH, a slobode su lišena četiri lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđen dječak biciklista

SOKOLAC - Dvanaestogodišnji biciklista povrijeđen je kada ga je na raskrsnici na Sokocu udario automobil "mercedes", kojim je upravljalo lice čiji su inicijali A.Ž, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni Mirković, Subašić, Čobović i Simić

SOKOLAC - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ na području Sokoca uhapsili su Milorada Mirkovića, Aleksandra Subašića i Zorana Čobovića, te Velimira Simića u okviru akcije u vezi sa autokriminalom, saznaje Srna nezvanično.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do zime bi trebalo da počne da radi Zavod za forezničku psihijatriju

SOKOLAC - Zavod za forenzičku psihijatriju na Sokocu, u koji je uloženo više od dva miliona KM, do zime bi trebalo da počne da radi, izjavio je danas ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeni pripremni radovi na oko dva hektara

SOKOLAC - Na Ravnoj Romaniji kod Sokoca završeni su pripremni radovi na oko dva hektara površine na kojoj će biti građeno etno-selo Sokolov grad, izjavio je Srni načelnik opštine Milovan Bjelica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dan kosidbe "Romanija 2014": Pobjednik Milorad Sladojević iz Mrkonjić Grada

SOKOLAC - Livade ispod sokolačkog izletišta Brezjak bile su petog julskog dana mjesto održavanja još jedne manifestacije kojom se čuva tradicija ručnog košenja trave.

Opširnije...

Strana 31 od 108

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter