utorak, 31. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Opština Sokolac obezbijedila 300.000 KM za etno-selo

SOKOLAC - Opština Sokolac obezbijedila 300.000 KM za prvu fazu infrastrukturnih radova u etno-selu na Ravnoj Romaniji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku gradnja planinarskog doma

SOKOLAC - U toku je izgradnja planinarskog doma na lokalitetu Crvenih stijena na Ravnoj Romaniji, kod Sokoca, za potrebe sokolačkog Planinarskog društva "Glasinac", a do sada su urađeni zemljani radovi i temelji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sokolac: Sjećanje na žrtve Prvog svjetskog rata

SOKOLAC - Dan primirja u Prvom svjetskom ratu koji se obilježava u čitavom svijetu, obilježiće se 11.novembra u 11 časova i u Sokocu odavanjem počasti i polaganjem vijenaca na Spomen obilježju solunskim dobrovoljcima u znak sjećanja na sve nevino stradale žrtve.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sahranjen Milanko Renovica - Odlazak velikog čovjeka, političara, privrednika i vizionara

SOKOLAC - U prisustvu rodbine, predstavnika Grada Istočno Sarajevo, opštine Sokolac i susjednih opština, velikog broja građana sa područja Sarajevsko-romanijske regije, danas je na groblju "Gradac" u Sokocu sahranjen najpoznatiji građanin opštine Sokolac – Milanko Renovica, čovjek koji obavljao najodgovornije dužnosti u bivšoj SR BiH i Socijalistič...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javno preduzeće šumarstva "Šume Republike Srpske" - Obilježavanje krsne slave u znaku dobrih poslovnih rezultata

Sokolac - Krsnu slavu Mitrovdan, na svečani način obilježili su zaposleni u preduzeću "Šume Republike Srpske". Tim povodom, u prisustvu radnika, rukovodstva ove kompanije, predstavnika Grada Istočno Sarajevo, opštine Sokolac i poslovnih prijatelja, u crkvi "Svetog proroka Ilije" u Sokocu presječen je slavski kolač.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planinarsko društvo "Glasinac" – Slavske svečanosti nakon dobrih rezultata

SOKOLAC - Planinarsko društvo "Glasinac" Sokolac ima čime da se pohvali onim što je urađeno u minulih godinu dana. Istaknuto je to i na svečanostima povodom obilježavanja krsne slave ove sportske organizacije - Mitrovdana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dan žalosti povodom smrti Milanka Renovice

SOKOLAC - U opštini Sokolac danas je dan žalosti povodom smrti Milanka Renovice, nekadašnjeg visokog funkcionera SFRJ i najpoznatijeg privrednika i političara ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sa bivše fabrike ukrali 150 metara kvadratnih lima

SOKOLAC - Lica čiji su inicijali O.K. i D.K. ukrala su sa bivše fabrike kotrljajućih ležajeva "Unis" Sokolac 15 tabli lima ukupne površine 150 metara kvadratnih, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zemljani radovi počinju naredne sedmice

SOKOLAC - Naredne sedmice počeće zemljani radovi na izgradnji etno sela na Ravnoj Romaniji, dogovorili su načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica i proslavljeni režiser i idejni tvorac Andrićgrada Emir Kusturica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rebalans budžeta opštine planiran u iznosu od 8.298.539 KM

SOKOLAC - Skupština opštine Sokolac usvojila je danas Nacrt rebalansa budžeta ove opštine za 2013. godinu u iznosu od 8.298.539 KM, te su budžetska sredstva uravnotežena i uvećana za 2.659.512 KM.

Opširnije...

Strana 31 od 92

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome