četvrtak, 18. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Nikoljdanski paketići za djecu sa posebnim potrebama

SOKOLAC - Predstavnici organizacije "Vorld vižn" /World Vision/ danas su u Duhovnom centru Romanijske Lazarice na Sokocu uručili dvadesetak nikoljdanskih paketića za djecu sa posebnim potrebama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slava Paraklisa Svetog Joanikija Devičkog u Sokocu

SOKOLAC - Slava Paraklisa Svetog Joanikija Devičkog u Eparhijskom domu u Sokocu, svečano je proslavljena u ponedeljak 15. decembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nacrt budžeta planiran u iznosu od 6.214.360 KM

SOKOLAC - Skupština opštine /SO/ Sokolac danas je usvojila Nacrt opštinskog budžeta za 2015. godinu u ukupnom iznosu od 6.214.360 KM, od čega će 5.196.660 KM biti raspoređeno za budžetske rashode.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sindikat tužbom do zaostalih plata

SOKOLAC - Članovi sindikalne organizacije preduzeća "Nova Romanija" sa Sokoca istakli su na današnjem sastanku da bi trebalo pokrenuti kolektivnu tužbu protiv poslodavca radi naplate zaostalih plata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Neraskidive veze tri lovačke družine

SOKOLAC - U romanijskim lovištima, 6. i 7.decembra, družili su se lovci Lazareva, Čačka i Sokoca. Bilo je ovo četrdeseto sastajanje romanijskih lovaca i članova Lovačkog društva "Lazarevo".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ulovili tri divlje svinje

SOKOLAC - Udruženje lovaca "Glasinac" sa Sokoca i Društvo lovaca "Lazarevo" iz Lazareva kod Zrenjanina organizovali su zajednički lov u kome su prvog dana ulovili tri divlje svinje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prihvaćen plan zaštite i spašavanja od snijega

SOKOLAC - Na sastanku članova Štaba za vanredne situacije na Sokocu danas je prihvaćen plan zaštite i spašavanja od snijega i snježnih padavina na području opštine u ovoj zimskoj sezoni.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povoljna bezbjednosna situacija

SOKOLAC - Forum za bezbjednost građana opštine Sokolac zaključio je na današnjem sastanku da je bezbjednosna situacija na području opštine zadovoljavajuća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen nacrt rebalansa opštinskog budžeta

SOKOLAC - Na današnjoj sjednici Skupštine opštine /SO/ Sokolac usvojena je odluka o usvajanju nacrta rebalansa budžeta za ovu godinu u iznosu 8.000.112 KM .

Opširnije...
El. pošta Štampa

Romanijski skorup treba da bude zaštićeni proizvod

SOKOLAC - Romanijski skorup-kajmak treba da bude zaštićen proizvod zbog specifičnosti njegovog kvaliteta, u skladu sa iskustvima EU koja postoje na zaštiti proizvoda, rekla je konsultant NJemačkog društva za tehničku saradnju Ana Marušić-Lisac na Sokocu gdje je danas održano predavanje o ovom proizvodu.

Opširnije...

Strana 1 od 87

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome