srijeda, 01. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Nastupio hor "Presvete Bogorodice Trojeručice"

SOKOLAC - U okviru duhovne i kulturne manifestacije pod nazivom "Vidovdanski dani - romanijsko Kosovo", u porti hrama Svetog proroka Ilije na Sokocu večeras je nastupio Dječiji crkveni hor "Presveta Bogorodica Trojeručica".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izloženi predmeti kućne radinosti

SOKOLAC - U okviru manifestacije "Vidovdanski dani - romanijsko Kosovo" na Sokocu večeras su u porti crkve Svetog proroka Ilije izloženi predmeti kućne radinosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Četiri lica teško povrijeđena, a četiri lakše na putu Sokolac-Rogatica

SOKOLAC - Četiri lica, među kojima i jedno dijete, teško su povrijeđena, a četiri lakše u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Kovanj, na magistralnom putu Sokolac-Rogatica, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povelja i 500 evra Valeriju Latinjinu

SOKOLAC - Na književnoj manifestaciji "23. Vidovdanski pjesnički susreti na Romaniji" večeras je na Sokocu uručena povelja, novčana nagrada od 500 evra i prigodan suvenir ruskom pjesniku Valeriju Latinjinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U crkvi svete Petke održan poetski pomen

SOKOLAC - U okviru duhovne i kulturne manifestacije pod nazivom "Vidovdanski dani - romanijsko Kosovo", danas je služen pomen poginulim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata, a delegacija pjesnika položila je vijenac na centralni krst u Vojničkom spomen-groblju "Mali zejtinlik" na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građevinske lokacije vraćene u vlasništvo opštine

SOKOLAC - Skupština opština Sokolac prihvatila je danas informaciju o reviziji 158 građevinskih lokacija, koje su besplatno dodijeljene izbjeglim i raseljenim licima i boračkoj populaciji, a na kojima nije počela gradnja objekata, pa će biti vraćene u vlasništvo opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Cvijetićeva osvojila bronzanu medalju

SOKOLAC - Član Atletskog kluba /AK/ "Glasinac" iz Sokoca Gorana Cvijetić osvojila je bronzanu medalju u trci na 100 metara sa preponama na Evropskim igrama u Bakuu u Azejrbedžanu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Dani kosidbe Romanija 2015" na Brezjaku 5. jula

SOKOLAC - Manifestacija "Dani kosidbe Romanija 2015" biće održana 5. jula na Brezjaku, saopštili su članovi organizacionog odbora na današnjem sastanku na Sokocu .

Opširnije...
El. pošta Štampa

Po prvi put u Sokocu: Vidovdanski dani - Romanijsko Kosovo

SOKOLAC - Punih osam dana ove godine trajaće duhovni, kulturni i drugi sadržaji kojima će se obilježiti Vidovdan na području opštine Sokolac. Ovoga puta na istom zadatku našli su se duhovnici Mitropoilije dabrobosanske, Ustanova za kulturu "Pero Kosorić"Sokolac i sokolački Književni klub "Romanija".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani na ljetovanju u Kumboru od 23. juna do 2. jula

SOKOLAC - Osamnaest mališana iz opštine Sokolac i šestoro iz opštine Han Pijesak boraviće od 23. juna do 2. jula na ljetovanju u Kumboru, u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske".

Opširnije...

Strana 1 od 99

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome