utorak, 28. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane

Lice čiji su inicijali B.T. uhapšeno je u stanu na Sokocu u kojem je otkrivena i laboratorija za uzgoj marihuane, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na spomen kosturnicu

SOKOLAC - Polaganjem vijenaca kod spomen kosturnice poginulim borcima i civilnim žrtavama rata, na Sokocu je danas obilježen Dan ustanka naroda i narodnosti BiH protiv fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najuspješnija ekipa "Mladost" iz Gacka

SOKOLAC - Ekipa Streljačkog kluba "Mladost" iz Gacka bila je najuspješnija na takmičenju u streljaštvu, održanom na Sokocu povodom Dana i krsne slave sokolačke opštine - Ilindana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opljačkana benzinska pumpa

SOKOLAC - Iz objekta benzinske pumpe u mjestu Podromanija, opština Sokolac, ukradene su cigarete i novac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Policiji je juče prijavljeno je da se na benzinskoj pumpi aktivirao alarm.

Uviđajem je konstatovano da su nepoznati izvršioci nasilno ušli u objekat i ukrali cigareta raznih mar...

El. pošta Štampa

Završen "Ilindan sport fest"

SOKOLAC - Na turniru u malom fudbalu, u okviru sportske manifestacije "Ilindan sport fest", pobijedio je Malonogometni klub "Centar" iz Sarajeva kome je pripala nagrada od 3.000 KM i pehar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđene dvije djevojčice

SOKOLAC - Dvije djevojčice od osam i 12 godina povrijeđene su u mjestu Kula kod Sokoca kada je automobil, u kojem su bile, sletio sa puta i prevrnuo se, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Portparol CJB Danka Tešić rekla je da je teško povrijeđena osmogodišnja djevojčica prebačene u bolnicu Koševo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć Savjeta ministara u realizaciji projekata

SOKOLAC - Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić rekao je danas da će nastojati da na dnevni red Savjeta ministara budu stavljeni projekti koji bi bili realizovani na području opštine Sokolac, a u čijem bi provođenju jednim dijelom učestvovao i Savjet ministara BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

CETEOR nosilac aktivnosti izrade dokumentacije

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica dogovorio je danas da firma Centar za ekonomski, tehnološki i razvoj životne sredine /CETEOR/ iz Sarajeva bude nosilac aktivnosti u vezi sa izradom dokumenacije i raspisivanjem tenderske procedure za realizaciju projekta sistema daljinskog grijanja u ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proizvodnja sjemenskog krompira

SOKOLAC - Svjetska organizacija za hranu i poljoprivredu /FAO/ zainteresovana je za revitalizaciju Centra za proizvodnju sjemenskog krompira i krmnog bilja na Sokocu, rekao je načelnik opštine Milovan Bjelica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najuspješnija Gorana Cvijetić sa osvojene četiri medalje

SOKOLAC - Atletičarka sa Sokoca Gorana Cvijetić proglašena je za najuspješniju sportistkinju 52. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara, održanih u Požegi, sa četiri osvojene medalje - po dvije zlatne i dvije srebrne.

Opširnije...

Strana 1 od 100

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome