utorak, 23. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Data saglasnost za kreditno zaduženje

SOKOLAC - Sokolačka Skupština opštine dala je saglasnost Javnom komunalnom preduzeću "Sokolac" za kreditno zaduženje do 70.000 KM za nabavku potrebne mehanizacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sokolački atletičari na Memorijalu “Bože Gagro” u Čitluku: Osvojeno 12 medalja

SOKOLAC - Atletičari sokolačkog “Glasinca” učestvovali su juče na tredicionalnom Međunarodnom mitingu “Bože Gagro” u Čitluku, na kome se okupilo preko 300 mladih atletičara iz BiH, Republike Srpske, Hrvatske i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čestitka načelnika Aleksandru Borovčaninu - Ponos svim Sokočanima

SOKOLAC - Aleksandar Borovčanin, koji vuče korijene iz Sokoca, najbolji je kadet diplomac 135. klase na Vojnoj akademiji u Beogradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik Planinarsko društvo "Glasinac"

SOKOLAC - Na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je održan treći memorijal u planinarskoj orijentaciji pod nazivom "Svjetlana Ceca Komlenović" i četvrto otvoreno prvenstvo Romanije, na kome su pobijedili članovi sokolačkog Planinarskog društva "Glasinac".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poruka učenika Osnovne škole Sokolac - Svi smo za mir i toleranciju

SOKOLAC - Na konkurs raspisan u okviru projekta PRO-Budućnost, javio se veliki broj učenika Osnovne škole Sokolac, a danas su na svečanosti posvećenoj 21. septembru Međunarodnom danu mira u ovoj ustanovi podijeljene nagrade najuspješnijima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sunjog posjetio Sokolac

SOKOLAC - Zahvaljujući Ambasadi Češke Republike u BiH, početkom jula ove godine, završena je realizacija projekta u okviru kojeg su nabavljeni kontejneri i kante za odlaganje smeća, koji su već u funkciji u centru našeg grada. Vrijednost projekta je 20.000 maraka, od čega je ulaganje Vlade Češke 14.000, a opštine Sokolac 6.000 maraka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na spomen-obilježje

SOKOLAC - Povodom 15. septembra, dana kada je počeo proboj Solunskog fronta i stogodišnjice početka Prvog svjetskog rata, članovi Udruženja srpskih potomaka i poštovalaca dobrovoljaca 1912-1918 i delegacija Opštinskog odbora SUBNOR-a Sokolac, položili su juče vijence na spomenik u Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snabdijevanje vodom stanovništva Stjenica i Ozerkovića

SOKOLAC - Na području opština Sokolac i Rogatica počela je gradnja potisnog cjevovoda, dužine kilometar i po, čime će biti riješeno vodosnabdijevanje stanovništva u mjesnim zajednicama Stjenice i Ozerkovići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ustrijelili psa i ukrali dvije svinje

SOKOLAC - U naselju Laze u opštini Sokolac na porodičnom imanju lica čiji su inicijali R.M. nepoznati počinioci usmrtili su dvije svinje od po 150 kilograma, te odnijeli ukradeno meso.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pješak zadobio prelom kuka

SOKOLAC  - Pješak R.B. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Knežina - Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 1 od 82

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome