četvrtak, 23. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Ugašeno 25 požara

SOKOLAC - Na području Sarajevsko-romanijske i gornjodrinske regije ugašeno je 25 požara, prouzrokovanih uglavnom ljudskim nemarom, kažu u Područnom odjeljenju Civilne zaštite na Sokocu i apeluju da bez nadzora stanovništvo ne pali vatru na otvorenom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dugovanje za vodu je pitanje za resorno ministarstvo

SOKOLAC - Ombudsmani za ljudska prava BiH danas su na Sokocu sa načelnikom opštine Milovanom Bjelicom zaključili da je problem dugovanja i cijene vode za Psihijatrijsku bolnicu na Sokocu u nadležnosti Ministarstva zdravlja Republike Srpske i tako se treba i rješavati.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Kruševcima do ljeta 2019. godine nova hidrocentrala

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica razgovarao je danas sa zamjenikom ambasadora Slovačke u BiH Viktorom Boreckim i direktorom slovačke firme "Kredo invest" Danijelom Dobrotom, o mogućnostima izgradnje hidrocentrale na području ove opštine, projektu vrijednom 2,5 miliona evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Romanijaputevi" spremni za novu gradnju i održavanje

SOKOLAC - Akcionarsko društvo "Romanijaputevi" Sokolac spremno dočekuje početak nove građevinske sezone i nastavak djelatnosti u svojih šest radnih jedinica u sarajevsko-romanijskoj i gornjodrinskoj regiji, tvrde u upravi preduzeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas tematska sjednica Udruženje drvoprerađivača

SOKOLAC - Na Sokocu će danas biti održana sjednica Skupštine Udruženja drvoprerađivača "Romanija" na koju pozvani i predstavnici resornog republičkog ministarstva, a planirano je da se razgovara o snabdijevanju oblovinom prerađivačkih kapaciteta na ovom području u novim okolnostima, nakon prodaje akcija "Nove Romanije".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Požar zahvatio pet hektara sadnica i goleti

SOKOLAC - Ugašen je šumski požar u kome je vatra zahvatila površinu od pet hektara na područuju sela Novoseoci, šest kilometara od Sokoca, potvrđeno je Srni u Šumskom gazdinstvu "Romanija" Sokolac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dojava o postavljenoj bombi bila lažna

SOKOLAC - Policijskoj stanici Sokolac danas je prijavljeno da je u zgradi Osnovnog suda Sokolac postavljena eksplozivna naprava, nakon čega je kontradiverzionim pregledom utvrđeno da je dojava bila lažna.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras sabor guslara

SOKOLAC - U Duhovnom centru na Sokocu večeras će biti održan tradicionalni sabor guslara "Romanijo, goro od junaka" na kojem će učestvovati guslarska društva iz Republike Srpske, Crne Gore i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba ručnih radova sekcije za društvenu aktivnost žena

SOKOLAC - Sekcija za društvenu aktivnost žena Sokolac organizovala je, povodom 8. marta - Dana žena, u prostorijama Narodne biblioteke izložbu ručnih radova koje one izrađuju njegujući tradiciju romanijskog kraja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povoljne cijene sadnica voća

SOKOLAC - Odjeljenje za privredu i finansije opštine Sokolac omogućilo je prodaju sadnica voća uz sufinansiranje opštine sa 50 odsto od nabavne cijene, u okviru programa podsticaja za razvoj poljoprivrede.

Opširnije...

Strana 1 od 119

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter