petak, 28. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

O direktoru sokolačkog gazdinstva nakon prvomajskog praznika

SOKOLAC - Generalni direktor Javnog preduzeća "Šume Srpske" Risto Marić rekao je da će, nakon prvomajskih praznika, za direktora Šumskog gazdinstva "Romanija" sa Sokoca biti imenovan kandidat koji ispunjava sve uslove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Biće obezbijeđeno 2,5 miliona KM za Centar za poljoprivredu

SOKOLAC - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić izjavio je da bi prva faza oživljavanja Centra za unapređenje poljoprivrede na Sokocu trebalo da bude završena ove godine uz pomoć 1.200.000 dolara Svjetske organizacije za hranu i poljoprivredu /FAO/ i 100.000 KM Vlade Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mirjanić danas na Sokocu

SOKOLAC - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić danas će se na Sokocu sastati sa rukovodstvom preduzeća "Šume Republike Srpske", direktorima šumskih gazdinstava, te predstavnicima drvoprerađivača Sarajevsko-romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju Sabor izvornog pjevanja

SOKOLAC - Kulturno umjetničko društvo "Zavičaj" na Sokocu organizuje Sabor srpskog pjevanja u nedjelju, 30. aprila, na kome će učestvovati izvorne grupe iz svih krajeva Srpske, te gosti iz Brčkog, Srbije i Crne Gore, najavljeno je iz Ustanove za kulturu Sokolac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deblokirana raskrsnica na Podromaniji

SOKOLAC - Normalizovan je saobraćaj na raskrsnici magistralnih puteva Pale-Sokolac i Sokolac-Rogatica u mjestu Podromanija, koju su jutros blokirali drvoprerađivači sa područja Sarajevsko-romanijske regije, potvrdila je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel za hitno rješavanje problema drvoprerađivača

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica apelovao je na rukovodstvo preduzeća "Šume Srpske", resorno ministarstvo i Vladu Republike Srpske da hitno riješe problem drvoprerađivača i ostalih koji se oslanjaju na prirodne resurse Romanije, "čiji je opstanak ugrožen".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blokirana raskrsnica na Podromaniji

SOKOLAC - Članovi Udruženja drvoprerađivača Sokolac blokirali su jutros raskrsnicu na Podromaniji, zahtijevajući da se ispune njihovi zahtjevi i upozoravaju da će ostati tu sve dok im se ne obrate predstavnici viših nivoa vlasti u Republici Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obustavljen saobraćaj u Podromaniji

SOKOLAC - Saobraćaj je potpuno obustavljen u mjestu Podromanija kod Sokoca zbog štrajka drvoprerađivača, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tretmanski centar za psihosocijalnu pomoć u novembru

SOKOLAC - Tretmanski centar za psihosocijalnu pomoć počiniocima porodičnog nasilja biće formiran na Sokocu do novembra u okviru projekta "Korak bliže do eliminacije nasilja u porodici", zaključeno je na današnjem sastanku predstavnika Udruženja građana "Budućnost" iz Modriče i institucija i ustanova sa područja Sokoca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška Strahinji Baševiću za direktora ŠG "Romanija"

SOKOLAC - Udruženje drvoprerađivača Sokolac daje podršku inženjeru šumarstva Strahinji Baševiću za izbor na mjesto direktora Šumskog gazdinstva "Romanija".

Opširnije...

Strana 1 od 122

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter