nedjelja, 23. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Održana radionica dokumentarnog filma

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održana radionica dokumentarnog filma u okviru kampanje za jubilarni 10. Međunarodni filmski festival "Prvi kadar", na kojoj je prikazan jedan dokumentarni film za osnovce i srednjoškolce, o kome je potom razgovarano sa učenicima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Po osam odbornika imaju SNSD i SDS

SOKOLAC - U novom sazivu Skupštine opštine Sokolac biće 21 odbornik, od kojih će po osam biti iz SNSD-a i SDS-a.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dug 2.716.000 KM

SOKOLAC - Psihijatrijska bolnica u Podromaniji kod Sokoca ima direktni dug od 2.716.000 KM, rekla je danas Srni direktor ove zdravstvene ustanove Biljana Renovica Cvijetić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavnici udruženja Srba iz regiona posjetili Vojničko spomen-groblje

SOKOLAC - Predstavnici udruženja Srba iz regiona danas su posjetili Vojničko spomen-groblje "Mali Zejtinlik" na Sokocu, gdje je služen parastos, a na centralni krst položeni su vijenac i cvijeće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg na Rogoju, Han Pogledu i Romaniji

SOKOLAC - Preko planinskih prevoja Rogoj na putu Trnovo-Foča i Han Pogled na putu Han Pijesak-Vlasenica, kao i preko Romanije na putu Mokro-Rogatica vozila saobraćaju usporeno i otežano zbog snijega koji pada, saopšteno je iz BIHAMK-a.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro počinje izgradnja hrama u mjestu Kruševci

SOKOLAC - NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom razgovarao je na Sokocu sa načelnikom ove opštine Milovanom Bjelicom o izgradnji novog hrama u sokolačkom mjestu Kruševci, a danas će biti osveštano zemljište za izgradnju hrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana radionica sa djecom školskog uzrasta

SOKOLAC - U okviru Nedjelje djeteta, koja traje od prvog do 14. oktobra, u Sokocu je održana radionica sa djecom školskog uzrasta pod nazivom "Srećna djeca, srećni ljudi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Glasalo više od 61 odsto građana

SOKOLAC - U opštini Sokolac na referendumu o Danu Republike glasalo je 6.695 građana ili 61,62 odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položen vijenac na Vojničkom spomen-groblju

SOKOLAC - Delegacija porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila Sarajevsko-romanijske regije položila je danas vijenac na centralni krst u Vojničkom spomen-groblju "Mali Zejtinlik" na Sokocu gdje je sahranjeno 956 boraca sa ovog područja poginulih u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekipa "Glasinca" zauzela drugo mjesto

SOKOLAC - Takmičari Atletskog kluba "Glasinac" sa Sokoca osvojili su drugo mjesto i pehar na Ekipnom prvenstvu BiH u atletici za starije pionire, koje je proteklog vikenda održano u Sarajevu.

Opširnije...

Strana 1 od 113

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter