petak, 25. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Sokolac

El. pošta Štampa

U ustanove socijalne zaštite smješteno 12 štićenika

SOKOLAC - Sa područja opštine Sokolac 12 štićenika Centra za socijalni rad smješteno je u ustanove socijalne zaštite u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Srbiji za šta je od 1. januara do 30. juna sokolački centar izdvojio 18.565 KM, a planirano je da za ovu godinu bude utrošeno 88.935 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijednost radova na izgradnji prve komponente 950.000 KM

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održan sastanak na kome se razgovaralo o provođenje prve komponente rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže, za šta je izdvojeno oko 950.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano republičko prvenstvo u atletici

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održano pojedinačno prvenstvo Republike Srpske u atletici za starije juniore i mlađe pionire na kojem se takmičilo osamdesetak mladih iz osam klubova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Sokocu pronađeno više od 80 registarskih tablica

SOKOLAC - Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ pronašli su na širem području Sokoca više od 80 domaćih i stranih registarskih tablica putničkih automobila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Istraživanja na Crkvinama do 23. jula

SOKOLAC - Arheološka iskopavanja na lokalitetu Crkvina kod Sokoca trajaće do 23. jula, a do sada su na tom mjestu pronađeni nekropola, temelji crkve i novac iz 14. i 17. vijeka, rekla je arheolog Snježana Antić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sarajevski klub "Centar" pobjednik turnira u malom fudbalu


SOKOLAC - Pobjednik ljetnjeg turnira u malom fudbalu pod nazivom "Sokolac 2014", koji je završen na Sokocu, bio je Malonogometni klub "Centar" iz Sarajeva, koji je osvojio pehar i 3.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Liturgija povodom 30 godina od izgradnje hrama u Sokolovićima

SOKOLAC - U Crkvi Svetog velikomučenika Georgija u Sokolovićima kod Sokoca danas je, povodom 30 godina od izgradnje ovog hrama, služena sveta liturgija, nakon koje je oko hrama obišla litija sa barjacima i ikonama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oskrnavljen spomenik na vojničkom groblju

SOKOLAC - Nepoznati počinioci oskrnavili su jedan od spomenika na groblju "Mali Zejtinlik" u Sokocu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno više od 60 isječenih ukradenih vozila

SOKOLAC - Više od 60 ukradenih isječenih vozila visoke klase pronađeno je na području Sokoca u akciji koja se odnosi na razbijanje autokriminala u BiH, a slobode su lišena četiri lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđen dječak biciklista

SOKOLAC - Dvanaestogodišnji biciklista povrijeđen je kada ga je na raskrsnici na Sokocu udario automobil "mercedes", kojim je upravljalo lice čiji su inicijali A.Ž, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 1 od 78

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome