ponedjeljak, 23. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

U Sokocu, Rogatici i Han Pijesku biće prvi novi katastri u Srpskoj

SOKOLAC - Opštine Sokolac, Rogatica i Han Pijesak trebalo bi da prvi u Republici Srpskoj imaju novi katastar nepokretnosti, najkasnije do kraja 2017. godine, što će njihovim građanima omogućiti lakše učestvovanje u pravnom prometu nekretnina i kreditnom poslovanju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marić: Izmirenje dugova za 20 do 30 dana

SOKOLAC - Direktor Javnog preduzeća /JP/ "Šume Republike Srpske" Risto Marić rekao je da se može očekivati da će u narednih 20 do 30 dana biti izmirena dugovanja iz prošle godine i sve zaostale obaveze iz prethodnog perioda koje ovo preduzeće ima prema opštini Sokolac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rekordna proizvodnja mlijeka u 2016. godini

SOKOLAC - Proizvođači su tokom 2016. godine na području Sokoca mljekarama isporučili 2.135.000 litara sirovog mlijeka, što je rekordna količina u proteklih desetak godina, rekao je viši stručni saradnik za poljoprivredu u opštini Sokolac Slaviša Knežević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet za narednu godinu u iznosu od 5.980.000 KM

SOKOLAC - Skupština opštine Sokolac danas je usvojila budžet za 2017. godinu u iznosu od 5.980.000 KM, što je manje za 10 odsto od ostvarenja budžeta za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za zajedničku komunalnu potrošnju 120.000 KM

SOKOLAC -  Opština Sokolac je iz budžeta za narednu godinu planirala da izdvoji oko 120.000 KM za provođenje programa usluga zajedničke komunalne potrošnje, rekao je danas Srni načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove ove opštine Milomir Rajić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen nacrt budžeta za narednu godinu u iznosu 6.674.500 KM

SOKOLAC - Na današnjoj vanrednoj sjednici Skupštine opštine Sokolac usvojen je Nacrt budžeta za 2017. godinu u iznosu 6.674.500 KM i na nivou je ostvarenja budžeta za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za zimsko održavanje oko 80.000 KM

SOKOLAC - Opština Sokolac planirala je u budžetu oko 80.000 KM za zimsku službu u čijoj nadležnosti je oko 320 kilometara puta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Život se brani istinom" generala Pandurevića

SOKOLAC - Na Sokocu je promovisana knjiga "Život se brani istinom" srpskog generala Vinka Pandurevića, o ratnim dešavanjima u Srebrenici i cjelokupnom Podrinju.Pandurević je na sinoćnjoj promociji naveo da se u knjizi govori o etapi njegovog života koji je u vezi sa ratnim događajima, prije svega, na prostoru Podrinja, posebno Srebrenice i Zvo...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za komunalnu potrošnju oko 104.000 KM

SOKOLAC - Opština Sokolac obezbijedila je u budžetu za ovu godinu oko 104.000 KM za realizaciju programa usluga zajedničke komunalne potrošnje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šumske krađe na području Sokoca i Foče

SOKOLAC - Lice čiji su inicijali G.K. prijavljeno je policiji da je bespravno posjeklo nekoliko stabala na području kojim gazduje Šumsko gazdinstvo "Romanija", čime je pričinilo štetu od 1.352 KM.

Opširnije...

Strana 1 od 116

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter