četvrtak, 01. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Bogat program manifestacije "Tebi, goro Romanijo"

SOKOLAC - U Manastiru Svetog velikomučenika Georgija na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je više sveštenika služilo svetu liturgiju povodom dvodnevne duhovno-kulturne manifestcije pod nazivom "Tebi, goro Romanijo". Poslije svete liturgije obavljeno je darivanje barjaka i ikona, a zatim je litija na čelu sa barjacima i ikonama obišla oko manast...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas arhijerejska liturgija u manastiru na Ravnoj Romaniji

SOKOLAC - Na Sokocu će danas, u okviru Gospojinskih večeri kulture, biti održana duhovno-kulturna manifestacija pod nazivom "Tebi, goro Romanijo", a u Manastiru Svetog velikomučenika Georgija na Ravnoj Romaniji biće služena Sveta arhijerejska liturgija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva muškarca na Sokocu napala ženu

SOKOLAC - U ugostiteljskom objektu na Sokocu muškarci čiji su inicijali M.T. i N.R. napali su verbalno i fizički žensku osobu S.V., saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeni dan opštine i krsna slava

SOKOLAC - Služenjem svete liturgije i lomljenjem slavskog kolača u Crkvi Romanijska Lazarica na Sokocu je danas obilježen Ilindan - Dan opštine i krsna slava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služeno praznično bdenije u crkvi romanijska lazarica

SOKOLAC - U sokolačkoj Crkvi Romanijska Lazarica večeras je služeno praznično bdenije povodom krsne slave ovoga hrama - Svetog proroka Ilije, koji postoji 135 godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano seniorsko prvenstvo Srpske

SOKOLAC - Na sokolačkom stadionu "Bara" održani su seniorsko prvenstvo Republike Srpske u atletici i atletski miting.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokušaj paljenja vikendice u Šahbeskom gradu

SOKOLAC - Lice čiji su inicijali A.H. prijavilo je sokolačkoj policiji da su mu nepoznata lica pokušala zapaliti vikendicu u mjestu Šahbeski Grad, opština Sokolac.
Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da je nepoznati izvršilac pokušao podmetnuti požar na vikendici izrađenoj od drveta, te da je na objektu pričinjena...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donesena odluka o davanju poljoprivrednog zemljišta u zakup

SOKOLAC - Skupština opštine /SO/ Sokolac na današnjoj sjednici donijela je odluku o davanju pod zakup poljoprivrednog zemljišta u svojini opštine posredstvom javnog nadmetanja, za fizička lica do 50 hektara, a za privredna društva do 200 hektara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stećci iz Luburić polja upisani na listu Uneska

SOKOLAC - Stećci iz Luburića polja kod Sokoca upisani su na listu svjetske baštine Uneska kao srednjovjekovni nadgrobni spomenici, rečeno je Srni u opštinskoj Turističkoj organizaciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Asfaltirana dionica u dužini 1.200 metara

SOKOLAC - Asfaltirana je dionica puta za selo Pediše kod Sokoca, u dužini 1.200 metara, a sredstva je obezbijedilo federalno Ministarstvo za raseljene lica i izbjeglice.

Opširnije...

Strana 1 od 112

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter