ponedjeljak, 30. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Ruska kompanija predstavila proizvode za zdravlje i ljepotu

SOKOLAC - Ruska kompanija "Zdravlje" predstavila je večeras na Sokocu svoje biljne preparate za zdravlje i ljepotu, kao i aparate za dijagnostiku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preminuo muškarac povrijeđen u pucnjavi u opštini Sokolac

Muškarac čiji su inicijali M.B, u koga je u mjestu Pediše, opština Sokolac, iz vatrenog oružja pucalo lice čiji su incijali A.L, preminuo je od zadobijenih povreda, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijani vrijeđali profesore i policiju

SOKOLAC - Četiri bivša učenika Srednjoškolskog centra na Sokocu došla su pijana u školu gdje su ometali redovno odvijanje nastave, vrijeđajući profesore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sahrana Jele Đuričić, koja je u ratu izgubila muža i dva sina

SOKOLAC - Na Sokocu će danas biti sahranjena Jela Đuričić, koja je u odbrambeno-otadžbinskom rat izgubila dva sina i muža.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen osumnjileni za pucnjavu i ranjavanje

SOKOLAC - Policija je uhapsila muškarca čiji su inicijali A.L. /61/ koji je osumnjičen da je u selu Pediše kod Sokoca, pucajući iz pištolja, ranio muškarca M.B, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Projektom bilo obuhvaćeno 70 mališana

SOKOLAC - Ustanovu za predškolsko vaspitanje i obrazovanje sa Sokoca posjetili su predstavnici UNICEF-a i organizacije "Dubai-kers" iz Dubaija, koji su pomogli realizaciju projekta pod nazivom "Povećajmo mogućnost djeci za rano učenje", kojim je bilo obuhvaćeno 70 mališana ove ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgrađen most na Blatnici

SOKOLAC - U selu Imamovići, u sokolačkoj mjesnoj zajednici Kaljina, izgrađen je most na rijeci Blatnici za koji je 40.000 KM obezbijedila federalna sarajevska opština Centar, uz sufinansiranje opštine Sokolac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava Saveza guslara Srpske

SOKOLAC - Savez guslara Republike Srpske obilježio je na Sokocu svoju krsnu slavu Mitrovdan, a na svečanosti su zaslužnim pojedincima i udruženjima guslara dodijeljene zahvalnice za pomoć radu ovoga saveza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služena sveta liturgija i položeni vijenci

SOKOLAC - Svetom liturgijom u Crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu, lomljenjem slavskog kolača i polaganjem vijenaca danas je Opštinska boračka organizacija proslavila krsnu slavu Mitrovdan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijednost druge faze projekta 1,5 miliona KM

SOKOLAC - U opštini Sokolac u toku je realizacija druge faze projekta "Snabdijevanje vodom i kanalizacija", a ukupna vrijednost radova je 1,5 miliona KM.

Opširnije...

Strana 1 od 104

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome