petak, 22. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Sokolac

El. pošta Štampa

Vladika Hrizostom služio u manastiru Knežina

SOKOLAC - NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom služio je danas Svetu arhijerejsku liturgiju u manastiru Presvete Bogorodice u Knežini kod Sokoca, a igumanu Nikolaju dodijelio čin protosinđela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Provale u kuće i pomoćne objekte

SOKOLAC - U mjestu Vrapci, opština Sokolac, provaljeno je u tri kuće i nekoliko pomoćnih objekata, odakle su ukradene dvije lovačke puške, kompresor i kosačicu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljen Dan manastira Sokolica

SOKOLAC - Na Ravnoj Romaniji kod Sokoca proslavljen je Dan manastira Svetog velikomučenika Georgija na čijim unutrašnjim zidovima je umjesto fresaka upisano oko 4.000 imena poginulih srpskih boraca sa područja Sarajevsko-romanijske regije.Svetu liturgiju služilo je lokalno sveštenstvo, a zatim je u porti manastira održana duhovna akademija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas manifestacija "Tebi, goro Romanijo"

SOKOLAC - Manifestacija pod nazivom "Tebi, goro Romanijo" biće održana danas u manastiru Svetog velikomučenika Georgija na Ravnoj Romaniji kod Sokoca povodom Dana ovog manastira, 11. avgusta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osvojeno 10 medalja na MOSI-ju

SOKOLAC - Na 51. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama, održanim od 6. do 10. avgusta u Novom Pazaru, sportisti iz opštine Sokolac osvojili su 10 medalja, od čega četiri zlatne, tri srebrne i tri bronzane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva lica teško povrijeđena

SOKOLAC - Dva lica su teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putnoj relaciji Sokolac-Han Pijesak, u mjestu Kazani, opština Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano atletsko prvenstvo Republike Srpske

SOKOLAC - Na sokolačkom stadionu Bara danas kasno popodne održano je otvoreno Pojedinačno prvenstvo Republike Srpske u atletici za seniore - Međunarodni atletski miting, na kome je nastupilo oko 130 atletičara iz 20 klubova iz Srpske, Federacije BiH /FBiH/, Srbije i Hrvatske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osveštano šljeme i krstovi hrama u Ćavarinama

SOKOLAC - U Ćavarinama kod Sokoca danas je osveštano šljeme i krstovi crkve Svetih otaca Prvog vaseljenskog sabora, u izgradnji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava opštine Sokolac

SOKOLAC - Služenjem liturgije i lomljenjem slavskog kolača u Sokocu je danas počelo obilježavanje Dana i krsne slave opštine - Ilindana. Povodom Dana opštine, u duhovnom centru Romanijske Lazarice danas je najviše opštinsko priznanje - Povelja uručeno Mirku Cvijetiću direktoru i vlasniku preduzeća za proizvodnju, promet i transport "Duga-komer...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Praznično bdenije povodom Ilindana

SOKOLAC - Povodom Dana i krsne slave opštine Sokolac - Ilindana, danas će u Crkvi Svetog proroka Ilije biti služeno praznično bdenije.

Opširnije...

Strana 1 od 80

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome