subota, 25. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Zbog snijega bez struje 80 domaćinstava

SOKOLAC - Na području opštine Sokolac, zbog snježnih padavina, struju nema više od 80 domaćinstava.
Bez struje su Ladovići, Mičivodi, Babine, Išerić Brdo, Drapnići, Šaševci i druga sela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mitropolitu Nikolaju uručena medalja Bogoslovskog fakulteta

SOKOLAC - Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski gospodin Nikolaj primio je u četvrtak, 16. oktobra, u eparhijskom domu u Sokocu, delegaciju Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta „Sveti Vasilije Ostroški“ iz Foče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do 11.00 časova glasalo 27 odsto birača

SOKOLAC - Na opštim izborima u opštini Sokolac do 11.00 časova glasalo je 2.984 birača ili 27 odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bračnom paru oteli 2.100 EVRA i 1.000 KM

SOKOLAC - U mjestu Šaševci, opština Sokolac, nad licem čiji su inicijali A.K. i njegovom suprugom Đ.K. izvršeno je razbojništvo u kojem su im napadači oteli 2.100 evra, 1.000 KM, lovačku pušku, dva mobilna telefona i 25 litara domaće rakije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Đ.K. je prevezena u Klinički centar K...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlikovanja porodicama posthumno poginulih boraca

SOKOLAC - Na Sokocu su danas uručena odlikovanja porodicama 16 poginulih boraca sa područja ove opštine i tri poginula borca iz opštine Rogatica, koje je posthumno odlikovao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održane radionice na temu "Govor mržnje i cyberbullying

SOKOLAC - U četvrtak i petak su u prostorijama osnovnih i srednjih škola u Sokocu održane radionice na temu "Govor mržnje i cyberbullying-kako spriječiti/liječiti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketi osnovcima u Knežini i Ravnoj Romaniji

SOKOLAC - Predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Sokolac u okviru Nedjelje djeteta posjetiće dvije područne osnovne škole u mjesnim zajednicama Ravna Romanija i Knežina i učenicima uručiti pakete sa garderobom i slatkišima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donatorsko veče za lica sa posebnim potrebama

SOKOLAC - Udruženje za pomoć licima sa posebnim potrebama "Podrška" sa Sokoca, koje okuplja više od 100 članova, večeras je na Sokocu organizovalo peto donatorsko veče, na kojem je prikupljeno više od 600 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan 4. Festival folklora "Luča gori Romaniji"

SOKOLAC - Festival folklora u Sokocu lagano i sigurno utire put u budućnost i vječno trajanje. Pokazalo je to i dešavanje na sceni, ono što se dogodilo prije i poslije Festivala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro otkup kože

SOKOLAC - Na sjednici Skupštine Zemljoradničke zadruge Sokolac, održanoj minulog petka, usvojeni su Izvještaj o radu u proteklih dva i po mjeseca, koliko Zaduga postoji, i Program rada za naredni jednogodišnji period.
Opširnije...

Strana 1 od 83

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome