subota, 23. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Predstavljena studija izvodljivosti za prečišćavanje otpadnih voda

SOKOLAC - Na Sokocu je danas predstavljena Studija izvodljivosti sistema za prečišćavanje otpadnih voda, čiju je izradu finansirala EU, posredstvom Evropske investicione banke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za šest mjeseci isporučeno 950.180 litara mlijeka

SOKOLAC - Na području opštine Sokolac za šest mjeseci ove godine isporučeno je otkupljivačima 950.180 litara mlijeka, što je za 267.000 litara više u odnosu na isti period prošle godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik Savo Vlačić sa Han Pijeska

SOKOLAC - Na manifestaciji "Dan kosidbe-Romanija 2016", koja je održana danas u Brezjaku kod Sokoca, među 23 takmičara u košenju trave ručnom kosom pobijedio je Savo Vlačić iz Han Pijeska, kojem je pripala nagrada od 300 KM i zlatna medalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Brezjaku "Dan kosidbe"

SOKOLAC - U Brezjaku kod Sokoca danas će biti održana manifestacija "Dan kosidbe-Romanija 2016".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na turniru se okupilo oko 800 mladih fudbalera

SOKOLAC - Memorijalni omladinski fudbalski turnir "Srđan Tomić 2016", koji je održan na Sokocu, okupio je više od 800 mladih fudbalera od osam do 15 godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srbe će i dalje voditi kosovska ideja

SOKOLAC - U porti Crkve Svetog proroka Ilije na Sokocu večeras je održana Vidovdanska akademija sa koje je poručeno da će srpski narod i dalje voditi kosovska ideja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održani Vidovdanski pjesnički susreti

SOKOLAC - Na Sokocu su večeras održani 24. Vidovdanski pjesnički susreti na kojima je najveće priznanje susreta - "Povelja" dodijeljena sokolačkom pjesniku Milanku Borovčaninu Romsoku za životno djelo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana "Konferencija beba"

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održana 16. "Konferencija beba" na kojoj je učestvovalo 67 beba koje su rođene između dva Vidovdana, prošle i ove godine, a sve bebe su dobile poklon paket.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos na vojničkom groblju "Mali zejtinlik"

SOKOLAC - Na vojničkom spomen-groblju "Mali zejtinlik" na Sokocu, u kome je sahranjeno 947 boraca sarajevsko-romanijske regije poginulih u odbrambeno-otadžbinskom ratu, danas je kod centralnog krsta služen parastos i održan pjesnički pomen.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dani kosidbe "Romanija 2016" 10. jula

Takmičenje u okviru manifestacije Dani kosidbe "Romanija 2015" će tradicionalno biti održano u Brezjaku kod Sokoca 10. jula 2016. godine.

Opširnije...

Strana 1 od 111

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter