utorak, 27. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Očekuje se učešće stotinjak beba

SOKOLAC - Na manifestaciji "Konferencija beba", koja će na Sokocu biti održana u srijedu, 28. juna, očekuje se učešće stotinjak beba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gimnazijalci proslavili 50 godina mature

SOKOLAC - Nekada ponosni učenici treće generacije sokolačke Gimnazije, danas vremešna gospoda i otmene dame, okupili su se u ovom gradu, puni sjete, da proslave 50 godina od mature.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U srijedu počinje Prvi teniski turnir za rekreativce

SOKOLAC - Prvi teniski turnir za rekreativce sa područja Sokoca i Rogatice biće održan od 28. juna do 2. jula na teniskim terenima u vlasništvu porodice Kezunović u selu Vidrići, udaljenom tri kilometra od Sokoca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slobodna 22 mjesta za srednjoškolce

SOKOLAC - U Srednjoškolski centar "Vasilije Ostroški" u prve razrede u junskom roku upisana su 94 učenika u centralnu školu na Sokocu i područnu školu na Han Pijesku, a ostala su slobodna 22 mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Trodnevne svečanosti u čast Vidovdana na Romaniji

SOKOLAC - Tradicionalna manifestacija "Vidovdanski dani - Romanijsko Kosovo" biće održana na Sokocu u utorak i srijedu, 27. i 28. juna, te u nedjelju, 2. jula, nizom duhovnih i svjetovnih sadržaja u okviru bogatog programa, saopštili su iz Organizacionog odbora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Đorđe Kovačević napisao najbolju ekološku priču

SOKOLAC - Učenik osmog razreda Osnovne škole "Sokolac" Đorđe Kovačević osvojio je prvu nagradu za najbolju ekološku priču na konkursu Fakulteta za ekologiju, Nezavisnog univerziteta Banjaluka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Anja Čolaković budućnost vidi u atletici

SOKOLAC - Član Atletskog kluba "Glasinac" sa Sokoca Anja Čolaković na Prvenstvu juniora u Zenici osvojila je dvije zlatne i jednu srebrnu medalju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U saobraćajnoj nezgodi teško povrijeđen bračni par sa Sokoca

SOKOLAC - Vozač automobila "pežo" čiji su inicijali R.M. iz Sokoca i njegov suvozač zadobili su teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na magistralnom putu LJubogošta-Podromanija kod mjesta Ravna Romanija, rekla je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Važno obilježavanje srpskog stradanja

SOKOLAC - Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić danas je na Sokocu, na obilježavanju Dana odbrane Sarajevsko-romanijske regije, istakao važnost masovnijeg odziva ovakvim događajima, ističući da tako srpski narod pokazuje koliko cijeni svoju borbu, mrtve, rane i koliko vodi računa o svojoj budućnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sara Lučić godinama ne ruši ljestvicu

SOKOLAC - Sara Lučić sa Sokoca, prema ocjeni sportskih radnika i trenera, jedna je od najtalentovanijih atletičarki u BiH, sa ličnim rekordom 178 centimetara u disciplini skok uvis, koji joj omogućava učešće na Svjetskom prvenstvu.

Opširnije...

Strana 1 od 128

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter