subota, 10. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Jeleni Orašanin potrebno 17.000 evra za liječenje u Moskvi

SOKOLAC - Jeleni Orašanin, akademsku slikarku iz Sokoca, teška bolest nije slomila. Hrabro se bori sa multiplesklerozom. Nadu da bi mogla da se odupre opakoj bolesti vidi u liječenju matičnim ćelijama u klinici u Moskvi, za šta joj je potrebno 17. 000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Požar na brdu Kopito kod Sokoca

Na brdu Kopito u blizini Sokoca oko 17.30 časova požar je na dvije lokacije zahvatio šumu i nisko rastinje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posjeta nekropolama sa stećcima u Luburić polju

SOKOLAC - Komisija eksperata savjetodavnog tijela Uneska, koja se bavi očuvanjem, zaštitom i promovisanjem kulturnog nasljeđa, posjetila je danas Luburić polje kod Sokoca na kome se nalaze nekropole sa stećcima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oduzeti trupci bijelog bora i smrče

SOKOLAC - Na Ravnoj Romaniji kod Sokoca zaplijenjena su oko četiri metra kubna trupaca bijelog bora i smrče, za koje muškarac čiji su inicijali Z.L. nije imao odgovarajuću dokumentaciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položen vijenac na spomenik solunskim dobrovoljcima

SOKOLAC - Na spomenik solunskim dobrovoljcima na Sokocu danas je, povodom Dana početka proboja solunskog fronta u Prvom svjetskom radu - 15. septembra, vijence položila delegacija sokolačkog Udruženja potomaka i poštovalaca srpskih dobrovoljaca od 1912. do 1918. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ustanovi za predškolsko obrazovanje 86 mališana

SOKOLAC - U Ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje na Sokocu trenutno boravi 86 mališana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeni bespravno posječeni trupci

SOKOLAC - U mjestu Kalauzovići, opština Sokolac, na postrojenju za primarnu preradu drveta vlasništvo lica čiji su inicijali Ž.R. policija je pronašla 15 komada trupaca jele i smrče koji nisu bili obilježeni šumarskim žigom i za koje vlasnik nije imao odgovarajuću dokumentaciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U školu krenulo 107 prvačića

SOKOLAC - U centralnoj Osnovnoj školi na Sokocu jutros je počela nastava za 910 učenika u školskoj 2015/2016. godini, od kojih je u prvi razred upisano 107 učenika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jelena Soldar najbolja igračica turnira

SOKOLAC - Na Sokocu su danas, u okviru projekta "Pro-budućnost", održana sportska takmičenja u ženskom fudbalu i odbojci pod nazivom "Sportske akcije za sve nacije", na kojima je za najbolju igračicu turnira u fudbalu proglašena Jelena Soldar iz Goražda, koja je dobila i pehar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pećina Podlipe u sokolačkom selu Kadića Brdo najznačajnije praistorijsko nalazište na Balkanu

SOKOLAC - Na lokalitetu Podlipe u selu Kadića Brdo kod Knežine, od 20.avgusta je počelo tronedjeljno istraživanje pećine za koju eminentni stručnjaci tvrde da predstavlja arheološko geonasljeđe i prirodno dobro prve kategorije.

Opširnije...

Strana 1 od 103

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome