srijeda, 04. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Sokolac

El. pošta Štampa

Održan godišnji koncert KUD "Romanijska luča"

SOKOLAC - Kulturno-umjetničko društvo "Romanijska luča" sa Sokoca održalo je večeras godišnji koncert u sportskoj dvorani sa bratskim Društvom narodne tradicije "Šamot" iz Aranđelovca, a koncertu je prisustvovalo oko 1.500 gledalaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za predsjednika Skupštine izabran Dragiša Kovačević

SOKOLAC - Na današnjoj sjednici Skupštine Udruženja pčelara "Glasinac" za predsjednika ove skupštine izabran je Dragiša Kovačević, a za potpredsjednika Milan Ećimović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Konačna građevinska cijena iznosi 600 KM

SOKOLAC - Skupština opštine Sokolac donijela je danas odluku o visini prosječne konačne građevinske cijene po metru kvadratnom korisnog stambenog i poslovnog prostora na području ove opštine od 600 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Eksplozija u trgovinskoj radnji u Knežini

SOKOLAC - Eksplozivna naprava aktivirana je u zatvorenoj trgovinskoj radnji vlasnika čiji su inicijali Đ.K. u mjestu Knežina kod Sokoca, a od eksplozije je oštećen inventar i uništena roba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bjelica sa konsultantima EBRD-a o izgradnji toplane-elektrane

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica danas je sa konsultantima Evropske banke za obnovu i razvoj /EBRD/ razgovarao o projektu kombinovane toplane-elektrane na bio masu, snage pet megavata, čija se vrijednost procjenjuje na oko 5,1 milion evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovana posjeta za porodice sa dva i više poginulih boraca

SOKOLAC - Predstavnici Boračke organizacija opštine Sokolac uručili su prigodne poklone za pet porodica sa dva i više poginulih boraca povodom Dana borca i Prvog srpskog ustanka - 15. februara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na centralno spomen-obilježje

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica danas je organizovao prijem za komandante i komandire ratnih jedinica u odbrambeno otadžbinskom ratu se područja ove opštine, a prijemu je prethodilo polaganje vijenaca na centralno spomen obilježje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradene dvije lovačke puške

SOKOLAC - Dvije lovačke puške ukradene su u mjestu Pediše kod Sokoca iz kuće, vlasništvo lica čiji su inicijali N.L.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za studentske stipendije 72.000 KM iz bužeta

SOKOLAC - Opština Sokolac stipendiraće u školskoj 2014/2015. godini 128 studenata sa područja ove opštine, a za ove namjene u opštinskom budžetu obezbijeđeno je 72.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bez struje 300 domaćinstava

SOKOLAC - Na području opštine Sokolac 300 domaćinstava nema električnu energiju zbog kvara na 20 trafostanica koje je izazvao snijeg, rekao je Srni upravnik sokolačke Radne jedinice "Elektrodistribucije" LJubomir Vasković.

Opširnije...

Strana 1 od 91

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome