Smrtno stradala od ugriza psa

4
2297

Šezdesetdevetogodišnja žena čiji su inicijali P.G. smrtno je stradala od ugriza psa, a njeno tijelo pronađeno je ispred porodične kuće u Donjim Ćemanovićima kod Pala, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Pale jutros je oko 8.30 časova prijavljeno je da se ispred porodične kuće u mjestu Donji Ćemanovići nalazi tijelo žene.

“Uviđajem je konstatovano da je ovo lice smrtonosne povrede zadobilo usljed ujeda psa”, navodi se u saopštenju.

Na licu mjesta nisu pronađeni tragovi koji upućuju na postojanje elemenata krivičnog djela.

Uviđaj su izvršili pripadnici policije i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo u saradnji sa sudskim vještakom i ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Postavi komentar

4 komentara na "Smrtno stradala od ugriza psa"

Zabrinuti stanovnik

AZIL ZA PSE NEK POČNE RADITI SVOJ POSAO, A NE DA STREPIMO DA ĆE NAS SUTRA MOŽDA NEKA LUTALICA ZAKLATI JER SU JE ONI PUSTILI. UTROŠENE TOLIKE PARE, A NIKO IH NE KONTROLIŠE, TE RADE ŠTA HOĆE! PUŠTAJU IH I HVATAJU KAKO IM SE ĆEFNE.

XXX

Nažalost, najkrvoločnije pse drže u dvorištima kuća u samom centru Pala, koji su opasnost i za prolaznike. Međutim, ni Komunalna policija, ni drugi nadležni ništa ne preduzimaju da se takvi opasni kerovi izuzmu iz dvorišta koja su neposredno uz samu ulicu!

Blic

Kounalna policija ?? STA JE TO? Zar tako nesto imamo u Palama?

OSTOJA

Za ne upućene a dobronamjerne.
ČLAN 30. zAKONA O JAVNOM REDU I MIRU (“SLUŽBENI GLASNIK RS”, BROJ: 11/15), DRŽANJE OPASNIH ŽIVOTINJA JE U NADLEŽNOSTI MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA.