petak, 28. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Organizovan Prijem Za Nove Prvoligaše
Odaberi kategoriju:
Ocjena Sign in to rate
Pogleda: 496
Od: Nikola
Dodat: 2012-07-09
Kategorija: Pale
Dužina: 0:11:31
Opis videa: http://www.palelive.com
Jedan od najmlađih paljanskih sportskih kolektiva, Košarkaški klub Jahorina postao je novi član Prve lige Republike Srpske, postigavši sjajan uspjeh uprkos minimalnim finansijskim sredstvima, te činjenici da su sve važnije domaće utakmice igrali kao gosti u Rogatici, Istočnom Sarajevu i Sokocu.

Rukovodstvo opštine Pale je danas upriličilo prijem košarkašima i rukovodstvu, te im je uručen i pehar pobjednika Druge košarkaške lige RS.

Prijem su organizovali načelnik opštine Pale Slobodan Savić i predsjednik Skupštine opštine Pale Miroslav Brčkalo.

"Košarkaši su nas iznenadili kvalitetnim radom i činjenicom da su praktično sami uspjeli da izbore plasman u Prvu ligu. Mi ćemo gledati da im pomognemo kroz dodjelu većih sredstava iz budžeta", izjavio je načelnik opštine Pale Slobodan Savić.

"Zadovoljni smo što je ovaj sportski kolektiv pokazao veliki entuzijazam i sa malim novčanim sredstvima se domogao takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske." - izjavio je Miroslav Brčkalo. Brčkalo se osvrnuo na značaj formiranja jednog jakog košarkaškog kluba, koji bi sa više sredstava pravio značajnije rezultate i na taj način bolje predstavljao grad i opštinu.

Podsjećajući prisutne na način na koji su postigli značajan uspjeh, trener i igrač KK Jahorina, Dejan Ćeremidžić je naglasio da im je jedan od glavnih motiva bila izgradnja nove sportske dvorane, ali i ambicije da naprave jak košarkaški klub, koji će imati značajnu ulogu kod mladih.

Komesar za suđenje Košarkaškog saveza RS Miladin Ikonić je iskoristio priliku da uruči pehar i diplomu, te čestita košarkašima plasman u Prvu ligu.

"Pale su značajne za razvoj sporta, zbog toga što su univerzitetski centar i centar regije i šteta bi bilo ne posvetiti pažnju razvoju košarke" - izjavio je Ikonić.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome