četvrtak, 23. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Šekovići

El. pošta Štampa

Asfalt za put Šekovići - Živinice

ŠEKOVIĆI - Opštine Šekovići i Živinice zainteresovane su za rekonstrukciju i asfaltiranje regionalnog puta koji ih povezuje, a ta saobraćajnica mogla bi da ima i širi regionalni značaj i potrebno je već u ovoj godini preduzeti praktične korake, istaknuto je na današnjem sastanku načelnika ovih opština Momira Ristića i Samira Kamenjakovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uređivali crkvenu portu pa pronašli bunar

ŠEKOVIĆI - Neplanirano, kao neočekivani dar od Svevišnjeg, porta Crkve Pokrova Presvete Bogorodice u Šekovićima imaće uskoro još jedan prigodan sadržaj - bunar sa pitkom vodom, koji će služiti narodu da na tom mjestu zastane, utoli žeđ za vrelih ljetnih dana i pomoli se Bogu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donirana oprema za šekovićke fudbalere

ŠEKOVIĆI - Fudbaleri Omladinskog fudbalskog kluba /OFK/ "Šekovići" od danas će igrati u novim dresovima, zahvaljujući poklonu Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, izjavio je danas trener ekipe Tahir Ibrišimović.
Ibrišimović je objasnio da su šekovićki fudbaleri dobili garnituru sportske opreme, koja se sastoji od 25 komple...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ristić: Uprkos izazovima, idemo u nove radne pobjede

ŠEKOVIĆI - Načelnik opštine Šekovići Momir Ristić izjavio je Srni da novo opštinsko rukovodstvo kreće u nove radne pobjede uprkos ozbiljnim izazovima koji se nalaze pred njima, budući da ova lokalna zajednica spada u red izrazito nerazvijenih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dragocjena pomoć slijepim i slabovidim licima

ŠEKOVIĆI - Međuopštinska organizacija slijepih i slabovidih lica /MOSS/ u Vlasenici pomaže svojim članovima darovanjem prehrambenih i higijenskih artikala, novcem, pomagalima za slijepe i na druge načine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo uređenje korita rijeke Drinjače

ŠEKOVIĆI - U Šekovićima je danas ozvaničen početak uređenja korite rijeke Drinjače, kapitalnog projekta od 4,6 miliona KM, kojim bi ova opština trajno trebalo da bude zaštićena od vodenih stihija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz republičkog budžeta i iz razvojnog programa uloženo oko 33 miliona KM

ŠEKOVIĆI - Prema podacima Vlade Republike Srpske, u opštinu Šekovići do sada je po različitim osnovama iz Razvojnog programa i budžeta Republike uloženo oko 33 miliona KM, dok je putem kreditnih linija Investiciono-razvojne banke Srpske plasirano još oko 3,6 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovci ponovo u klupama

ŠEKOVIĆI - Šekovićki osnovci danas su ponovo sjeli u školske klupe, nakon što je, zbog problema sa grijanjem, nastava u Osnovnoj školi /OŠ/ "Jovan Dučić" prekinuta početkom prošle sedmice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Privremeno obustavljena nastava

ŠEKOVIĆI - U Osnovnoj školi "Jovan Dučić" u Šekovićima nastava je privremeno prekinuta zbog problema sa grijanjem, rekla je Srni direktor škole Milica Vasilić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenici 15 dana u hladnim učionicama

ŠEKOVIĆI - U Osnovnoj školi "Jovan Dučić" u Šekovićima od 25. februara ne funkcioniše centralno grijanje zbog havarije u kotlarnici, rekla je Srni direktor ove škole Milica Vasilić.

Opširnije...

Strana 1 od 3

  • «
  •  Početak 
  •  Nazad 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  Dalje 
  •  Kraj 
  • »

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter