ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Šekovići

El. pošta Štampa

Osumnjičeno lice priznalo krađu

ŠEKOVIĆI - Lice čiji su inicijali D.S. /53/ iz Šekovića privedeno je u policijske prostorije zbog sumnje da je iz porodiče kuće u Šekovićima ukralo 700 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeni trimer i motorna testera

ŠEKOVIĆI - U Šekovićima je nepoznato lice iz zaključanog pomoćnog objekta ukralo motornu testeru i trimer, čime je, prema izjavi vlasnika, pričinjena šteta od oko 2.500 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđen vozač kamiona

ŠEKOVIĆI - Četrdesetpetogodišnji vozač kamiona "mercedes", čiji su inicijali G.L, povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Šekovići-Tišča u mjestu Bjelašnica, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi kupci u Šekovićima dobili struju

ŠEKOVIĆI - Oko 2.500 kupaca električne energije u Šekovićima ponovo su priključeni na mrežu, nakon što su radnici preduzeća "Elektro - Bijeljina" obavili neophodne radove na trafostanici "Šekovići", saopšteno je iz ovog preduzeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za liječenje Milana Simetića prikupljeno 100.000 evra

ŠEKOVIĆI - Zahvaljujući pomoći pojedinaca, ustanova i preduzeća, te brojnim akcijama humanitarnih organizacija koje su pokrenute širom Republike Srpske, za liječenje trinaestogodišnjeg Milana Simetića iz Šekovića do sada je prikuljeno oko 100.000 evra, što je samo dio novca koji je Milanu potreban.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bespravna sječa stabala bukve i hrasta

ŠEKOVIĆI - U mjestu Kaštijelj u opštini Šekovići bespravno je posječen veći broj stabala bukve i hrasta, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Asfalt za put Šekovići - Živinice

ŠEKOVIĆI - Opštine Šekovići i Živinice zainteresovane su za rekonstrukciju i asfaltiranje regionalnog puta koji ih povezuje, a ta saobraćajnica mogla bi da ima i širi regionalni značaj i potrebno je već u ovoj godini preduzeti praktične korake, istaknuto je na današnjem sastanku načelnika ovih opština Momira Ristića i Samira Kamenjakovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uređivali crkvenu portu pa pronašli bunar

ŠEKOVIĆI - Neplanirano, kao neočekivani dar od Svevišnjeg, porta Crkve Pokrova Presvete Bogorodice u Šekovićima imaće uskoro još jedan prigodan sadržaj - bunar sa pitkom vodom, koji će služiti narodu da na tom mjestu zastane, utoli žeđ za vrelih ljetnih dana i pomoli se Bogu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donirana oprema za šekovićke fudbalere

ŠEKOVIĆI - Fudbaleri Omladinskog fudbalskog kluba /OFK/ "Šekovići" od danas će igrati u novim dresovima, zahvaljujući poklonu Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, izjavio je danas trener ekipe Tahir Ibrišimović.
Ibrišimović je objasnio da su šekovićki fudbaleri dobili garnituru sportske opreme, koja se sastoji od 25 komple...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ristić: Uprkos izazovima, idemo u nove radne pobjede

ŠEKOVIĆI - Načelnik opštine Šekovići Momir Ristić izjavio je Srni da novo opštinsko rukovodstvo kreće u nove radne pobjede uprkos ozbiljnim izazovima koji se nalaze pred njima, budući da ova lokalna zajednica spada u red izrazito nerazvijenih.

Opširnije...

Strana 1 od 3

  • «
  •  Početak 
  •  Nazad 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  Dalje 
  •  Kraj 
  • »

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter