srijeda, 28. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rudo

El. pošta Štampa

Cilj je pravovremena i kvalitetna zdravstvena zaštita

RUDO - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić danas je prisustvao svečanosti povodom uspješnog završetka projekta rekonstrukcije i sanacije Doma zdravlja "Doktor Stojana i LJubica" u Rudom, u koji je uloženo 470.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano veče plesa

RUDO - U Domu kulture u Rudom večeras je nastupilo više od 50 učesnika Plesnog kluba "Atraktiv" iz Rudog, te iz klubova iz Prijepolja, Nove Varoši i Priboja iz Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Normalizovan saobraćaj na regionalnom putu Rudo-Priboj

RUDO - Normalizovan je saobraćaj u mjestu Prelac, na regionalnom putu Rudo-Priboj, nakon završenog policijskog uviđaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prekidu saobraćaj Rudo - Priboj

RUDO  - Zbog saobraćajne nezgode potpuno je obustavljen saobraćaj u mjestu Prelac, na regionalnom putu Rudo-Priboj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Palio korov, a zapalio borovu šumu

RUDO - U rejonu sela Biševići, opština Rudo, muškarac čiji su inicijali M.A. je paljenjem korova na imanju izazvao požar koji je zahvatio borovu šumu, travu i nisko rastinje na oko 3,5 hektara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano savjetovanje za pčelare

RUDO - Savjetovanje pčelara, koje je okupilo više od 60 pčelara iz BiH, Srbije i Crne Gore, održano je danas u Rudom, u okviru Sajma domaćih proizvoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana diskusija "Od hobija do posla"

RUDO - U okviru Sajma domaćih proizvoda u Rudom danas je održana diskusija "Od hobija do posla" u kojoj su učestvovali mladi iz ove lokalne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mur otvorio Sajam domaćih proizvoda

RUDO - Sajam domaćih proizvoda, koji je okupio više od 130 izlagača iz BiH, Srbije i Crne Gore, svečano je danas otvoren na Trgu slobode u Rudom u prisustvu brojnih gostiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Rudom bespravno posječeno 136 stabala hrasta

RUDO - U mjestu Prebidoli u opštini Rudo u protekla četiri mjeseca bespravno je posječeno 136 stabala hrasta, a policija traga za izvršiocima krivičnog djela šumska krađa, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrana predstava "Kad su se djeca igrala rata"

RUDO - Članovi dramske sekcije Doma kulture "Prosvjeta" u Rudom odigrali su večeras predstavu "Kad su se djeca igrala rata" koju su režirali studenti Jovana Ostojić i Bojan Bjelić.

Opširnije...

Strana 1 od 11

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter