utorak, 21. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rudo

El. pošta Štampa

U Rudom bespravno posječeno 136 stabala hrasta

RUDO - U mjestu Prebidoli u opštini Rudo u protekla četiri mjeseca bespravno je posječeno 136 stabala hrasta, a policija traga za izvršiocima krivičnog djela šumska krađa, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrana predstava "Kad su se djeca igrala rata"

RUDO - Članovi dramske sekcije Doma kulture "Prosvjeta" u Rudom odigrali su večeras predstavu "Kad su se djeca igrala rata" koju su režirali studenti Jovana Ostojić i Bojan Bjelić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz stana u Rudom ukraden novac i nakit

RUDO - Lice čiji su inicijali R.M. prijavilo je policiji u Rudom provalu u njegov stan koji se nalazi u mjestu Uvac, iz kojeg je odnesena izvjesna količina novca i zlatnog nakita, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikoljdanska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

RUDO- U Rudom je održana tradicionalna nikoljdanska akcija dobrovoljnog darivanja krvi, u okviru koje je ovu dragocjenu tečnost dalo 40 ljudi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška ruralnom razvoju regije Drina-Tara

RUDO - U Rudom je danas održan sastanak Stalne radne grupe za regionalni ruralni razvoj /SVG/ za regiju Drina-Tara, na kojem su prisustvovali predstavnici javnog, privatnog i civilnog sektora iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rajak: Opština Rudo bez kreditnih zaduženja

RUDO - Načelnik opštine Rudo Rato Rajak poručuje da su prioriteti bazirani na strateškim opredjeljenjima razvoja koja se odnose na podsticanje investicionih projekata i zapošljavanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preminuo šezdesetogodišnji I.B.

RUDO - Šezdesetogodišnji vozač automobila "kedi" čiji su inicijali I.B, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Brodar-Rudo u mjestu Setihovo, opština Rudo, preminuo je u Kantonalnoj bolnici Goražde, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinju "Vidakovićevi dani kulture"

RUDO - Kulturna manifestacija "Vidakovićevi dani kulture" počeće sutra u Rudom i trajati do 27. novembra, rekao je Srni direktor Centra za kulturnu i prosvjetnu djelatnost "Prosvjeta" Ilija Lučić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljene prijetnje radnicima benzinske pumpe

RUDO - Policija iz Rudog traga za licima čiji su inicijali L.P. i M.G. zbog sumnje da su prijetili radnicima benzinske pumpe u mjestu Uvac da će im svaki put, kada nekom natoče gorivo, odsjeći po jedan prst.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen po centralnoj potjernici

RUDO - U mjestu Bijelo Brdo, opština Rudo, uhapšen je muškarac čiji su inicijali D.Š, za kojim je Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo na osnovu naredbe Osnovnog suda Višegrad raspisao centralnu potjernicu zbog počinjenog krivičnog djela oduzimanje motornog vozila.

Opširnije...

Strana 1 od 11

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter