petak, 28. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rudo

El. pošta Štampa

Palio korov, a zapalio borovu šumu

RUDO - U rejonu sela Biševići, opština Rudo, muškarac čiji su inicijali M.A. je paljenjem korova na imanju izazvao požar koji je zahvatio borovu šumu, travu i nisko rastinje na oko 3,5 hektara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano savjetovanje za pčelare

RUDO - Savjetovanje pčelara, koje je okupilo više od 60 pčelara iz BiH, Srbije i Crne Gore, održano je danas u Rudom, u okviru Sajma domaćih proizvoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana diskusija "Od hobija do posla"

RUDO - U okviru Sajma domaćih proizvoda u Rudom danas je održana diskusija "Od hobija do posla" u kojoj su učestvovali mladi iz ove lokalne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mur otvorio Sajam domaćih proizvoda

RUDO - Sajam domaćih proizvoda, koji je okupio više od 130 izlagača iz BiH, Srbije i Crne Gore, svečano je danas otvoren na Trgu slobode u Rudom u prisustvu brojnih gostiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Rudom bespravno posječeno 136 stabala hrasta

RUDO - U mjestu Prebidoli u opštini Rudo u protekla četiri mjeseca bespravno je posječeno 136 stabala hrasta, a policija traga za izvršiocima krivičnog djela šumska krađa, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrana predstava "Kad su se djeca igrala rata"

RUDO - Članovi dramske sekcije Doma kulture "Prosvjeta" u Rudom odigrali su večeras predstavu "Kad su se djeca igrala rata" koju su režirali studenti Jovana Ostojić i Bojan Bjelić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz stana u Rudom ukraden novac i nakit

RUDO - Lice čiji su inicijali R.M. prijavilo je policiji u Rudom provalu u njegov stan koji se nalazi u mjestu Uvac, iz kojeg je odnesena izvjesna količina novca i zlatnog nakita, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikoljdanska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

RUDO- U Rudom je održana tradicionalna nikoljdanska akcija dobrovoljnog darivanja krvi, u okviru koje je ovu dragocjenu tečnost dalo 40 ljudi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška ruralnom razvoju regije Drina-Tara

RUDO - U Rudom je danas održan sastanak Stalne radne grupe za regionalni ruralni razvoj /SVG/ za regiju Drina-Tara, na kojem su prisustvovali predstavnici javnog, privatnog i civilnog sektora iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rajak: Opština Rudo bez kreditnih zaduženja

RUDO - Načelnik opštine Rudo Rato Rajak poručuje da su prioriteti bazirani na strateškim opredjeljenjima razvoja koja se odnose na podsticanje investicionih projekata i zapošljavanje.

Opširnije...

Strana 1 od 11

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter