četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Slijedi uplata 14.000 KM

ROGATICA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić izjavila je danas u Rogatici da ova lokalna zajednica može očekivati uplatu 14. 000 KM, što je druga tranša od ukupno 28. 000 KM, koliko je namijenjeno za tu nerazvijenu opštinu. Ona je poslije sastanka sa načelnikom opštine Rogatica Radomirom Jovičićem napomenula da ova loklana zajednica ima dobre prihode, te uspijeva izmiriti sve obaveze, uključujući i one prema budžetskim korisnicima.
Ministar uprave i lokalne samouprave novinarima je izjavila da je ovo jedna u nizu njenih redovnih radnih posjeta radi uvida u funkcionisanje lokalnih zajednica u Srpskoj, te istakla da treba da ode u još dvije opštine.

Rešićeva je sa Jovičićem razgovarala o razvoju opštine, boljem korištenju lokalnih resursa, te o popisu stanovništva i matičnim knjigama.

Jovičić je rekao novinarima da je razgovarano o problematici budžetskih korisnika, te da je ukazano na probleme teritorijalne vatrogasne jedinice.


(www.palelive.com / Srna)Tagovi: Rogatica  Lejla Rešić  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter