četvrtak, 26. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Udruženje voćara dobilo sušaru

ROGATICA - Udruženje voćara iz Rogatice dobilo je sušaru koju će koristiti za sušenje voća, povrća, ljekovitog i aromatičnog bilja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni tokom racije u ugostiteljskom objektu

ROGATICA - Dva lica uhapšena su u raciji u ugostiteljskom objektu u Rogatici zbog sumnje da su se bavili nedozvoljenim prometom droge.
Uhapšena su lica čiji su inicijali S.V. i A.O, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za dvet mjeseci budžet ostvaren 74 odssto od godišnjeg plana

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica usvojila je danas informaciju o izvršenju budžeta, koji je za devet mjeseci ove godine iznosio 4.831.140 KM, što je 74,38 odsto godišnjeg plana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ostvarena dobit od 113.750 KM

ROGATICA - Šumsko gazdinstvo "Sjemeć" iz Rogatice za devet mjeseci ove godine ostvarilo je prihod od 5.931.412 KM, dok su rashodi bili 5.817.662 KM, pa dobit iznosi 113.750 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slabiji zemljotres kod Rogatice

ROGATICA - Na području Rogatice jutros je registrovan slabiji zemljotres jačine 2,5 stepena Rihterove skale, saopšteno je iz Seizmološke službe Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za asfaltiranje iz budžeta izdvojeno oko 40.000 KM

ROGATICA - Opština Rogatica iz budžeta je izdvojila oko 40.000 KM za asfaltiranje 250 metara u centru sela Varošište i jedne ulice u prigradskom naselju Dolovi dužine 80 metara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlasniku pobjedničkog bika nagrada od 600 KM

ROGATICA - Na Borikama, kod Rogatice, danas je održana korida na kojoj je učestvovalo 18 bikova, a u teškoj kategoriji pobijedio je bik vlasništvo Miladina Čeveza iz Istočnog Sarajeva i osvojio nagradu od 600 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku gradnja zgrade za porodice poginulih boraca

ROGATICA - U Rogatici je u toku izgradnja stambene zgrade sa 12 stanova za porodice poginulih boraca sa područja ove opštine, dok su dva stana namijenjena opštini, a vrijednost investicije je 600.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teže povrijeđen državljanin Srbije

ISTOČNO SARAJEVO - Državljanin Srbije D.Đ. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Rogatica – Podromanija, u mjestu Kramer Selo, opština Rogatica, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet izvršen 40,57 odsto od plana

ROGATICA - Odbornici Skupštine opštine Rogatica usvojili su danas izvještaj o izvršenju budžeta za prvih šest mjeseci u iznosu od 2.635.026 KM, što je 40,57 odsto od plana.

Opširnije...

Strana 1 od 55

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome