nedjelja, 26. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Više raditi na kvalitetu i higijeni mlijeka

ROGATICA - U Rogatici, gdje mlijeko kompanijama "Pađeni" i "Milkos" isporučuje 61 proizvođač, danas je održana obuka za proizvođače, a cilj je da se više radi na kvalitetu i higijeni mlijeka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijava protiv bivšeg predsjednika Udruženja "Naša mladost"

ROGATICA - Protiv bivšeg predsjednika Udruženja roditelja, djece i omladine sa posebnim potrebama "Naša mladost" iz Rogatice podnesena je prijava policiji zbog, kako je navedeno, zloupotrebe službenog položaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština će pomagati rekonstrukciju Mosta na Žepi u skladu sa mogućnostima

ROGATICA - Opština Rogatica daće u skladu sa svojim mogućnostima doprinos rekonstrukciji Mosta na Žepi, koji je na listi nacionalnih spomenika, kako bi ga zaštitili od daljeg propadanja, rekla je danas zamjenik načelnika opštine Rogatica Jelena Karadžić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ostalo neotkupljenih 58 državnih stanova

ROGATICA - U opštini Rogatica ostalo je neotkupljeno 58 državnih stanova, navodi se u Informaciji o realizaciji procesa privatizacije državnih stanova do kraja prošle godine, koju su danas usvojili odbornici Skupštine opštine /SO/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba stotinak đačkih likovnih radova

ROGATICA - U rogatičkoj kino sali je, povodom Dana Republike Srpske i 25. rođendana, otvorena izložba oko 100 likovnih radova učenika Osnovne škole "Sveti Sava" iz Rogatice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedanaest godina od zločina nad porodicom Abazović

ROGATICA - Danas se navršava 11 godina od akcije EUFOR-a u selu Bjelogorci kod Rogatice, gdje je na kućnom pragu ubijena Rada Abazović /47/, a teško ranjeni njen maloljetni sin Dragoljub i suprug Dragomir.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici dobili plate, a štrajk upozorenja održan jer nisu uplaćeni doprinosi

ROGATICA - Radnicima zaposlenim u Šumskom gazdinstvu "Sjemeć" u Rogatici uplaćena je plata za novembar, ali su oni ipak jutros održali najavljeni jednočasovni štrajk upozorenja zato što im nisu isplaćeni doprinosi niti druge naknade za novembar, u skladu sa zakonom i kolektivnim ugovorom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ozime žitarice zasijane na 90 hektara

ROGATICA - Na području opštine Rogatica u jesenjoj sjetvi zasijano je 90 hektara ozimih žitarica, od čega su 58 hektara zasijala porodična poljoprivredna gazdinstva, rečeno je Srni u opštinskom Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

XV Božićni turnir u malom fudbalu "Rogatica 2017"

ROGATICA - Tradicionalni Božićni turnir u malom fudbalu biće održan od 8. do 13. januara 2017. godine, najavljeno je iz Centra za kulturu i sport "Radenko Mišević", koji je organizator turnira. Generalni pokrovitelj jubilarnog, petnaestog, izdanja turnira biće Opština Rogatica, a podržaće ga i Šumsko gazdinstvo "Sjemeć" Rogatica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donirana oprema Udruženju pčelara "Sat"

ROGATICA - Japanska organizacija za međunarodnu saradnju donirala je osnovnu opremu za pčelarenje Udruženju pčelara "Sat" iz Rogatice.

Opširnije...

Strana 1 od 64

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter