četvrtak, 08. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Poslije rebalansa slijedi deficit u budžetu

ROGATICA - Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić upozorava da bi nakon rebalansa deficit u budžetu mogao da iznosi oko 800.000 KM i više.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijan prijetio pištoljem

ROGATICA - Policija u Rogatici uhapsila je lice čiji su inicijali J.R. nakon prijave da je pištoljem prijetio licu G.L. u njegovoj porodičnoj kući.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijednost projekta "Dječiji park" oko 3.000 KM

ROGATICA - Javna ustanova Centar za socijalni rad iz Rogatice aplicirala je kod Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske sa projektom pod nazivoma "Dječiji park", čija je vrijednost oko 3.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđene tri osobe, od kojih jedna teže

ROGATICA - Tri osobe su povrijeđene, od kojih jedna teže, u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Rogatica-Podromanija u mjestu Kovanj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U novi transportni cjevovod uloženo 750.000 KM

ROGATICA - U Rogatici je završena izgradnja novog transportnog cjevovoda od izvorišta "Ziličina" do pumpne stanice "Grad" u dužini 3.925 metara, za šta je izdvojeno 750.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručena uvjerenja o mandatima za 19 odbornika

ROGATICA - U Rogatici su danas uručena uvjerenja o mandatima za 19 odbornika novog saziva Skupštine opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javni poziv za zapošljavanje djece poginulih boraca

ROGATICA - U Birou za zapošljavanje u Rogatici objavljen je javni poziv za zapošljavanje kod poslodavca 60 pripravnika sa visokom stručnom spremom iz kategorije djece poginulih boraca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobit za devet mjeseci 90.079 KM

ROGATICA - Šumsko gazdinstvo "Sjemeć" iz Rogatice za devet mjeseci ove godine ostvarilo je prihod od 6.011.550 KM, dok su rashodi bili 5.921.475 KM, te je dobit 90.079 KM.Šef računovodstva u ovom preduzeću Vlasto Lelek rekao je danas Srni da je najviše sredstava ostvareno od prodaje šumskih drvnih sortimenata 5.270.467 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

SNSD će imati sedam odbornika, a SDS pet

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica će u novom sazivu brojati 19 odbornika, od kojih će SNSD imati sedam, a SDS pet odbornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veče sjećanja na Vojislava Lubardu

ROGATICA - U Narodnoj biblioteci u Rogatici večeras je održano kulturno veče kao znak sjećanja na rogatičkog pjesnika Vojislava Lubardu pod nazivom "Filozofija praštanja".

Opširnije...

Strana 1 od 63

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter