ponedjeljak, 27. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Izložba stotinak đačkih likovnih radova

ROGATICA - U rogatičkoj kino sali je, povodom Dana Republike Srpske i 25. rođendana, otvorena izložba oko 100 likovnih radova učenika Osnovne škole "Sveti Sava" iz Rogatice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedanaest godina od zločina nad porodicom Abazović

ROGATICA - Danas se navršava 11 godina od akcije EUFOR-a u selu Bjelogorci kod Rogatice, gdje je na kućnom pragu ubijena Rada Abazović /47/, a teško ranjeni njen maloljetni sin Dragoljub i suprug Dragomir.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici dobili plate, a štrajk upozorenja održan jer nisu uplaćeni doprinosi

ROGATICA - Radnicima zaposlenim u Šumskom gazdinstvu "Sjemeć" u Rogatici uplaćena je plata za novembar, ali su oni ipak jutros održali najavljeni jednočasovni štrajk upozorenja zato što im nisu isplaćeni doprinosi niti druge naknade za novembar, u skladu sa zakonom i kolektivnim ugovorom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ozime žitarice zasijane na 90 hektara

ROGATICA - Na području opštine Rogatica u jesenjoj sjetvi zasijano je 90 hektara ozimih žitarica, od čega su 58 hektara zasijala porodična poljoprivredna gazdinstva, rečeno je Srni u opštinskom Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

XV Božićni turnir u malom fudbalu "Rogatica 2017"

ROGATICA - Tradicionalni Božićni turnir u malom fudbalu biće održan od 8. do 13. januara 2017. godine, najavljeno je iz Centra za kulturu i sport "Radenko Mišević", koji je organizator turnira. Generalni pokrovitelj jubilarnog, petnaestog, izdanja turnira biće Opština Rogatica, a podržaće ga i Šumsko gazdinstvo "Sjemeć" Rogatica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donirana oprema Udruženju pčelara "Sat"

ROGATICA - Japanska organizacija za međunarodnu saradnju donirala je osnovnu opremu za pčelarenje Udruženju pčelara "Sat" iz Rogatice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poslije rebalansa slijedi deficit u budžetu

ROGATICA - Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić upozorava da bi nakon rebalansa deficit u budžetu mogao da iznosi oko 800.000 KM i više.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijan prijetio pištoljem

ROGATICA - Policija u Rogatici uhapsila je lice čiji su inicijali J.R. nakon prijave da je pištoljem prijetio licu G.L. u njegovoj porodičnoj kući.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijednost projekta "Dječiji park" oko 3.000 KM

ROGATICA - Javna ustanova Centar za socijalni rad iz Rogatice aplicirala je kod Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske sa projektom pod nazivoma "Dječiji park", čija je vrijednost oko 3.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđene tri osobe, od kojih jedna teže

ROGATICA - Tri osobe su povrijeđene, od kojih jedna teže, u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Rogatica-Podromanija u mjestu Kovanj.

Opširnije...

Strana 1 od 64

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter