srijeda, 26. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Zapaljeno hiljadu bala sijena - požar podmetnut

ROGATICA - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo tragaju za osobom koja je podmetnula požar u mjestu Seljani, u opštini Rogatica, kada je izgorjelo oko 1.000 bala sijena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvodnevne aktivnosti Vikimedijine Zajednice Republike Srpske u Rogatici

ROGATICA - Vikimedijina Zajednica Republike Srpske u saradnji sa Turističkom organizacijom Rogatice organizuje dvodnevne aktivnosti u Rogatici sa ciljem promocije kulturne baštine koju ova opština posjeduje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proljećno uređenje grada

ROGATICA - U Rogatici je u toku proljećno čišćenje grada, za koje je, prema programu zajedničke komunalne potrošnje, iz budžeta planirano 36.000 KM, rekla je novinarima načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u opštinskoj upravi Biljana Simić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više raditi na kvalitetu i higijeni mlijeka

ROGATICA - U Rogatici, gdje mlijeko kompanijama "Pađeni" i "Milkos" isporučuje 61 proizvođač, danas je održana obuka za proizvođače, a cilj je da se više radi na kvalitetu i higijeni mlijeka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijava protiv bivšeg predsjednika Udruženja "Naša mladost"

ROGATICA - Protiv bivšeg predsjednika Udruženja roditelja, djece i omladine sa posebnim potrebama "Naša mladost" iz Rogatice podnesena je prijava policiji zbog, kako je navedeno, zloupotrebe službenog položaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština će pomagati rekonstrukciju Mosta na Žepi u skladu sa mogućnostima

ROGATICA - Opština Rogatica daće u skladu sa svojim mogućnostima doprinos rekonstrukciji Mosta na Žepi, koji je na listi nacionalnih spomenika, kako bi ga zaštitili od daljeg propadanja, rekla je danas zamjenik načelnika opštine Rogatica Jelena Karadžić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ostalo neotkupljenih 58 državnih stanova

ROGATICA - U opštini Rogatica ostalo je neotkupljeno 58 državnih stanova, navodi se u Informaciji o realizaciji procesa privatizacije državnih stanova do kraja prošle godine, koju su danas usvojili odbornici Skupštine opštine /SO/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba stotinak đačkih likovnih radova

ROGATICA - U rogatičkoj kino sali je, povodom Dana Republike Srpske i 25. rođendana, otvorena izložba oko 100 likovnih radova učenika Osnovne škole "Sveti Sava" iz Rogatice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedanaest godina od zločina nad porodicom Abazović

ROGATICA - Danas se navršava 11 godina od akcije EUFOR-a u selu Bjelogorci kod Rogatice, gdje je na kućnom pragu ubijena Rada Abazović /47/, a teško ranjeni njen maloljetni sin Dragoljub i suprug Dragomir.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici dobili plate, a štrajk upozorenja održan jer nisu uplaćeni doprinosi

ROGATICA - Radnicima zaposlenim u Šumskom gazdinstvu "Sjemeć" u Rogatici uplaćena je plata za novembar, ali su oni ipak jutros održali najavljeni jednočasovni štrajk upozorenja zato što im nisu isplaćeni doprinosi niti druge naknade za novembar, u skladu sa zakonom i kolektivnim ugovorom.

Opširnije...

Strana 1 od 65

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter