srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Pjesnici kazivali svoje stihove

ROGATICA - U Centru za kulturu u Rogatici, povodom vaskršnjih praznika, održano je pjesničko veče na kome su svoje stihove kazivali pjesnici iz Republike Srpske i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kako naći lisku za šaranje jaja?

ROGATICA - Veliki petak je dan kad se i u rogatičkom kraju šaraju vaskršnja jaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Razvoj seoskog turizma i otvaranje pećina za posjetioce

ROGATICA - Razvoj seoskog turizma, otvaranje pećina Govještica i Banj Stijena za turističke posjete i zavičajnog muzeja u Rogatici, planovi su na čijoj realizaciji će ove godine raditi opštinska Turistička organizacija, najavio je direktor organizacije Nebojša Golić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zasađeno 143.000 komada sadnica

ROGATICA - Šumsko gazdinstvo "Sjemeć" iz Rogatice ovoga proljeća zasadilo je 143.000 komada sadnica smrče, bijelog bora, javora i hrasta na 63 hektara goleti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za projekte Udruženja građana izdvojeno 77.054 KM

ROGATICA - Opština Rogatica dodijelila je 77.054 KM za 14 udruženja, koja su prijavila 19 projekata na konkurs.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovano Udruženje voćara

ROGATICA - U Rogatici je održana Osnivačka skupština Udruženja voćara, za čijeg je predsjednika izabran Milovan Obrenović, a donesen je i statut Udruženja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bjelka ojagnjila četvorke

ROGATICA - Ovca Bjelka, čiji je vlasnik Radivoje Ćaćić iz rogatičkog sela Gučevo, ojagnjila je četvoro jagnjadi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posjeta Košarca porodici Abazović

ROGATICA - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Staša Košarac danas će posjetiti i uručiti prigodne vaskršnje poklone porodici Dragomira Abazovića u selu Bjelogorci kod Rogatice, koja je postradala 2006. godine u napadu pripadnika italijanskog kontigenta Sfora.
Italijanski karabinjeri su u ranim jutaranjim časovima opkolili kuću...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tanja Marković najbolji sportista opštine u prošloj godini

ROGATICA - Član Srpskog atletskog kluba "Rogatica" Tanja Marković proglašena je za najboljeg sportistu ove opštine za prošlu godinu, a uručeni su joj diploma i novčana nagrada.Markovićeva je reprezentativac i rekorder BiH u skoku u dalj sa rezultatom 5,98 metara, a učestvovala je, između ostalog, u Evropskom timskom prvenstvu u atletici u Slov...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Knjižni fond obogaćen sa 208 naslova

ROGATICA - Fond stručne literature u Narodnoj biblioteci u Rogatici iz oblasti ekonomskih nauka obogaćen je sa 208 novih naslova i 262 knjige, koje je poklonio profesor na Fakultetu "Sinergija" u Bijeljini Rajko Radović.

Opširnije...

Strana 1 od 39

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome