petak, 31. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga "Prst pukovnika Zeka"

U Narodnoj biblioteci u Rogatici predstavljena je zbirka pripovjedaka pod nazivom "Prst pukovnika Zeka", rogatičkog pjesnika Milenka Jevđevića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni, jer su razbili staklo na pekari

ROGATICA - Policija u Rogatica uhapsila je lica čiji su inicijali M.Đ. i D.O, koja su priznala da su razbila staklo na pekari, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Devetomjesečna dobit 318.400 KM

ROGATICA - Šumsko gazdinstvo "Sjemeć" iz Rogatice za devet mjeseci ove godine ostvarilo je 318.400 KM dobiti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginulo jedno liice, a dva teško povrijeđena

ROGATICA - Jedno lice je poginulo, a dva su teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Dub na magistralnom putu Ustiprača - Rogatica, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevi Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana 50. Regionalna izložba

ROGATICA - U Rogatici je danas održana 50. Regionalna poljoprivredna izložba, na kojoj su osim domaćih životinja, predstavljeni mliječni proizvodi, ručni radovi, proizvodi od meda, domaća kuhinja i drugo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Biće dodijeljena stimulativna kreditna sredstva

ROGATICA - Opština Rogatica raspisala je javni poziv za dodjelu kreditnih sredstava za razvoj poljoprivrede, malih i srednjih preduzeća, turizma, proizvodno-zanatske djelatnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Načelnik opštine primio ambasadora Slovačke

ROGATICA - Nakon prijema u kabinetu načelnika opštine Rogatica Tomislava Puhalca ambasador Slovačke Republike u Bosni i Hercegovini Jan Pšenica posjetio je, juče, Osnovnu školu "Sveti Sava" gdje je bio veoma srdačno dočekan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova radna mašina za komunalno preduzeće

ROGATICA - Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" Rogatica danas je dobilo novu, radnu, multifunkcionalnu mašinu tzv. "skip" koja im je bila prijeko potrebna.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počele aktivnosti na izradi Plana zaštite prirode

ROGATICA - Na sastanku organizovanom ovim povodom, u sali SO Rogatica, prezentovan je zakonodavni okvir za izradu ovog strateškog dokumenta, analizirana je anketa sprovedena u proteklom periodu među građanima Rogatice na ovu temu, te smjermice za izradu Plana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen petnaestogodišnjak

ROGATICA - Petnaestogodišnji dječak teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Maković Potok, u opštini Rogatica, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 1 od 46

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome