četvrtak, 29. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Donirana oprema vrijedna 26.700 KM

ROGATICA - Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici iz Rogatice je, posredstvom češke Ambasade u BiH, uz sufinansiranje opštine, donirana oprema za spasavanje u saobraćajnim nesrećama u vrijednosti 26.700 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mićević osvojio bronzu na Balkanijadi

ROGATICA - Atletski veteran Dejan Mićević iz Srpskog atletskog kluba "Rogatica" osvojio je bronzanu medalju u disciplini skok u vis na Balkanskom prvenstvu veterana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodjelom nagrada i priznanja obilježen Dan opštine

ROGATICA - U Rogatici je danas održana svečana sjednica Skupštine opštine na kojoj su uručene nagrade i priznanja istaknutim pojedincima i privrednim društvima povodom 27. septembra - Dana ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Glasalo 59,8 odsto građana

ROGATICA - U opštini Rogatica, na referendumu o Danu Republike Srpske glasalo je 5.520 građana sa pravom glasa ili njih 59,8 odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik podržao inicijativu o osnivanju poslovnog kluba

ROGATICA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u razgovoru sa oko 40 privrednika u Rogatici podržao inicijativu za osnivanje poslovnog kluba s ciljem unapređenja poslovne kime u toj lokalnoj zajednici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izjašnjavanje na referendumu na 25 redovnih glasačkih mjesta

ROGATICA - Na području opštine Rogatica na referendumu o Danu Republike, 25. septembra moći će da se izjasni 9.204 građana na 25 redovnih glasačkih mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen rebalans budžeta od 6.500.000 KM

ROGATICA - Skupštine opštine Rogatica usvojila je rebalans budžeta opštine za ovu godinu u iznosu 6.500.000 KM, što je 7,17 odsto više od plana budžeta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedanaest stanova za porodice poginulih i rantnih vojnih invalida

ROGATICA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović uručio je danas u Rogatici ključeve 11 stanova porodicama poginulih boraca i ratnih vojnih invalida do četvrte kategorije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stanovi za boračke kategorije

ROGATICA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović podijeliće danas u Rogatici rješenja i ključeve za 11 stanova porodicama poginulih boraca i ratnim vojnim invalidima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priprema pčelinjih društava za uspješno zimovanje

ROGATICA - U Rogatici je održano predavanje za Udruženje pčelara "Sat", koje ima više od 100 članova, o pripremi pčelinjih društava za uspješno zimovanje.

Opširnije...

Strana 1 od 62

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter