petak, 27. februar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Izrečene kazne od ukupno 13.400 KM

ROGATICA - Inspekcija za hranu opštine Rogatica u prošloj godini zabranila je promet i dobavljačima je vraćeno 141 kilogram hrane, a izdato je 10 prekršajnih naloga ukupne vrijednosti 13.400 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donirano 40 steonih junica

ROGATICA - U Rogatici je danas dodijeljeno 40 steonih junica simentalske rase, koje je donirala Japanska međunarodna agencija za razvoj /Jica/.
Od ukupnog broja doniranih junica, 13 je dodijeljeno povratnicima Bošnjacima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen desetogodišnji dječak

ROGATICA - Desetogodišnji dječak teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Ulici srpske sloge u Rogatici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na račun fonda stanovanja Republike Srpske uplaćeno 1.207.439 KM

ROGATICA - U opštini Rogatica zaključno sa 31. decembrom 2014. godine ukupno su otkupljena 744 stana ili 90,73 odsto od 820 državnih stanova koji su ušli u proces privatizacije, a na račun Fonda stanovanja Republike Srpske uplaćeno je 1.207.439 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izrečeno novčanih kazni u vrijednosti 19.100 KM

ROGATICA - Tržišna inspekcija opštine Rogatica u prošloj godini izvršila je 322 kontrole, te izdala 35 prekršajnih naloga, a vrijednost izrečenih novčanih kazni je 19.100 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za svako rođeno dijete biće isplaćeno 300 KM

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica usvojila je danas odluku o stimulisanju nataliteta u ovoj godini, prema kojoj će, između ostalog, za svako rođeno dijete biće uplaćena jednokratna novčana pomoć roditeljima u iznosu od 300 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobit u prošloj godini 82.610 KM

Šumsko gazdinstvo "Sjemeć" iz Rogatice u prošloj godini ostvarilo je dobit od 82.610 KM, rečeno je Srnu u ovom gazdinstvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeci podijeljeno 1.000 palačinaka

ROGATICA - Na platou ispred Narodne biblioteke u Rogatici danas je djeci podijeljeno 1.000 palačinaka, povodom Svjetskog dana palačinaka i čokolade.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podjeljena 52 paketa za socijalno ugrožene kategorije

ROGATICA - Centar za socijalni rad iz Rogatice podijelio je 52 paketa sa osnovnim životnim namirnicama za socijalno najugroženija lica sa područja ove opštine, kao i za korisnike stalne novčane pomoći.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tanja Marković osvojila zlatnu medalju

ROGATICA - Član Srpskog atletskog kluba "Rogatica" Tanja Marković osvojila je zlatnu medalju u skoku u dalj na dvoranskom atletskom prvenstvu BiH.

Opširnije...

Strana 1 od 50

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome