subota, 28. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Mosi igre od 13. do 17. jula

ROGATICA - Međuopštinske omladinske sportske igre /MOSI/ biće održane od 13. do 17. jula u Rogatici, odlučeno je danas na sjednici Skupštine MOSI.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručena pomoć porodici Janjić iz Rogatice

ROGATICA - Samohranoj majci Tankosi Janjić iz Rogatice, koja živi sa dvoje maloljetne djece, uručena je pomoć u hrani, garderobi i higijenskim sredstvima. Prikupljanje pomoći za ovu porodicu organizovao je Zoran Maksimović iz Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prvi razred upisana 122 učenika

ROGATICA - U Osnovnu školu "Sveti Sava" u Rogatici u školskoj 2016/2017. godini u prvi razred upisana su 122 učenika, što je 17 učenika više u odnosu na prošlu školsku godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan peti koncert izvornog pjevanja

ROGATICA - U Rogatici je održan peti koncert izvornog pjevanja, na kome je nastupilo 15 pjevačkih muških i ženskih grupa i guslari.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice teško povrijeđeno, a dva lakše

ROGATICA - Jedno lice teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Rogatica-Borike u mjestu Seljani, a dva su zadobila lakše povrede od kojih je jedno maloljetno lice koje je upravljalo automobilom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gradski bazen biće izgrađen do sredine jula

ROGATICA - Članovi Izvršnog odbora 53. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara /MOSI/ istakli su na sjednici u Rogatici da bi do sredine jula, kada je planiran početak igara, trebalo da bude izgrađen gradski bazen u okviru Sportskog centra, u kojem će biti održana takmičenja u plivanju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljeno 700 novih knjiga

ROGATICA - Narodna biblioteka iz Rogatice u akciji obnove knjižnog fonda biblioteke do sada je prikupila 700 novih knjiga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ostvaren suficit od 613.592 KM

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica usvojila je danas odluku o izvršenju budžeta za prošlu godinu u kojoj je iskazan suficit od 613.592 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen pomen za 90 ubijenih srpskih civila

ROGATICA - U mjestu Osovo kod Rogatice danas je služen pomen i položen vijenac na spomen-ploču na kojoj su ispisana imena 90 srpskih civila iz ovoga kraja koje su ustaše ubile 27. aprila 1942. godine u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljene 23 doze krvi

ROGATICA - U Domu zdravlja u Rogatici danas je organizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u okviru koje su prikupljene 23 doze za potrebe Bolnice u Foči.

Opširnije...

Strana 1 od 59

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter