subota, 13. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Potpisani ugovori o dodjeli 40 steonih junica

ROGATICA - U Rogatici su danas potpisani ugovori o dodjeli 40 steonih junica za isto toliko domaćinstava sa područja ove opštine, čiju je nabavku iz Austrije donirala Japanska agencija za međunarodnu saradnju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prtljažniku pronađena "zolja"

ROGATICA - Ručni raketni bacač "zolja" pronađen je u automobilu "golf dva", vlasništvo Rogatičanina čiji su inicijali R.R, koji je lišen slobode, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za svako rođeno dijete 300 KM

ROGATICA - Opština Rogatica stimulisaće u ovoj godini natalitet tako što će za svako rođeno dijete biti isplaćena jednokratna novčana pomoć od 300 KM, odlučeno je na današnjoj sjednici Skupštine opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planirani prihodi u ovoj godini 320.349 km

ROGATICA - Centar za kulturu i sport "Radenko Mišević" iz Rogatice u ovoj godini planira prihode od 320.349 KM, a rashodi bi trebalo da budu uravnoteženi sa prihodima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Decenija od zločina nad Abazovićima

ROGATICA - Ukupno deset godina navršilo se danas od akcije EUFOR-a u selu Bjelogorci kod Rogatice gdje je na kućnom pragu ubijena Rada Abazović /47/, a teško ranjeni njen maloljetni sin Dragoljub i suprug Dragomir.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planirano 440.000 KM od naknada za korištenje prirodnih resursa

ROGATICA - Opština Rogatica je, prema programu korištenja sredstava uplaćenih po osnovu naknada za korištenje prirodnih resursa u svrhu proizvodnje električne energije, za narednu godinu planirala iznos od 440.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za projekte 721.909 KM

ROGATICA - Opština Rogatica će 721.909 KM od prodaje šumskih drvnih sortimenata u narednoj godini uložiti u djelimično ili potpuno finansiranje projekata iz plana kapitalnih investicija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planirani prihod u narednoj godini 572.400 KM

ROGATICA - Javno preduzeće "Komrad" iz Rogatice, koje zapošljava 36 radnika, u narednoj godini planiralo je prihode od 572.400 KM, od čega će prihod iz budžeta opštine biti 170.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U narednoj godini očekuje se dobit od 9.798 KM

ROGATICA - Javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" iz Rogatice u narednoj godini planiralo je prihode od 630.000 KM, dok su rashodi planirani u iznosu 621.202 KM, te je planirana dobit 9.798 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U narednoj godini prihodi manji za 7,6 odsto

ROGATICA - Turistička organizacija opštine Rogatica u narednoj godini planirala je prihode od 92.000 KM, što je za 7,6 odsto manje u odnosu na ovu godinu.

Opširnije...

Strana 1 od 56

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter