petak, 29. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Rogatica

El. pošta Štampa

Godišnjica kukavičkog zločina u Kukavicama

ROGATICA - Načelnik Odjeljenja za opštu upravu u opštini Rogatica Miladin Ikonić i predsjednik Opštinske boračke organizacije Milenko Rajak položili su danas vijenac na spomen-obilježje u Kukavicama, gdje je služen pomenpostradalim žrtvama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje godišnjice pogibije boraca VRS na Zlovrhu

ROGATICA - Povodom obilježavanja godišnjice pogibije boraca VRS u NATO bombardovanju, na Zlovrhu će se obaviti polaganje vijenaca i parastos poginulim borcima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo petnaestogodišnjak

ROGATICA - U saobraćajnoj nesreći na putu Podromanija - Rogatica u mjestu Kozadre kod Rogatice poginuo je petnestogodišnji dječak, a teško su povrijeđeni njegova šestogodišnja sestra i otac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava opštine

ROGATICA - Obilježavanje slave opštine Rogatica - Preobraženja počelo je danas svetom liturgijom u crkvi Svete Trojice koju je služilo lokalno sveštenstvo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gradnja stanova za porodice poginulih boraca i RVI

ROGATICA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić obišao je danas u Rogatici gradilište stambenog objekta za porodice poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije, čiju izgradnju u iznosu 382.794 KM finansira Vlada Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nepovratne novčane pomoći za šest porodica poginulih boraca

ROGATICA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić uručio je danas u Rogatici nepovratne novčane pomoći u iznosu do 8.000 KM za šest porodica poginulih boraca za adaptaciju stambenih objekata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano pjesničko veče

ROGATICA - U Rogatici je u okviru "Preobraženjskih dana" održano pjesničko veče na kome je svoje stihove govorio pjesnik, esejista i književni kritičar Rajko Petrov Nogo, koji je objavio više pjesničkih zbirki i dobitnik najznačajnijih nagrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Đokić danas u Rogatici

ROGATICA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić boraviće danas u službenoj posjeti opštini Rogatica, tokom koje će uručiti šest rješenja o dodjeli nepovratnih novčanih sredstava za stambeno zbrinjavanje porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba 22 slike

ROGATICA - U okviru "Preobraženjskih dana", koji traju od 11. do 19. avgusta, u dvorištu stare zgrade ekonomske škole u Rogatici, otvorena je izložba 22 slike Danijele Novaković i Željka Kneževića iz ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nagrada za najljepše dvorište Biljani Ninković

ROGATICA - U okviru "Preobraženjskih dana", koji traju od 11. do 19. avgusta, u opštini Rogatica prvu nagradu za najljepše uređeno dvorište u iznosu 150 KM dobila je Biljana Ninković.

Opširnije...

Strana 1 od 44

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome