subota, 20. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Zločin nad 6.000 Srba na Drini 1942: Opraštamo ali ne zaboravljamo

ROGATICA - Sinoć je, u kino sali Centra za kulturu i sport "Radenko Mišević", u organizaciji Srpske pravoslavne crkve, prikazan dokumentarni film "Spokoj kraja" posvećen stradanju Srba na Drini, u Miloševićima i Starom Brodu, od strane ustaške "Crne legije" Jure Francetića 1942. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno 49 metaka

ROGATICA - Policija je prilikom pretresa objekata u Rogatici u vlasništvu lica čiji su inicijali M.R. pronašla 49 metaka, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jubilarna 50. regionalna poljoprivredna izložba prvog vikenda u oktobr

Danas je održan konstitutivni sastanak Organizacionog odbora 50. regionalne poljoprivredne izložbe Rogatica 2014. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ministar Đokić podijelio ugovore o radu u Žepi

ROGATICA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić danas je u Žepi kod Rogatice uručio ugovore o radu na neodređeno vrijeme za pet radnika preduzeća "Slap", koje se bavi proizvodnjom konzumne pastrmke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukupna šteta od majskih poplava 495.000 km

ROGATICA - Na području opštine Rogatica ukupna šteta od poplava u maju iznosi 495.000 KM, od čega je šteta kod pravnih lica 394.000 KM, a kod fizičkih lica 101.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan ugovor sa 20 korisnika projekta

ROGATICA - U Rogatici je danas potpisan ugovor sa 20 korisnika sa područja ove opštine kojima je japanska Agencija za međunarodnu saradnju, koja djeluje pri Vladi Japana, donirala po pet ovaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet za šest mjeseci ostvaren 42,58 odsto od godišnjeg plana

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica usvojila je danas odluku o izvršenju budžeta ove opštine u prvih pola godine, prema kojoj izvršena budžetska sredstva iznose 2.618.846 KM, što je 42,58 odsto od plana za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Godišnjica kukavičkog zločina u Kukavicama

ROGATICA - Načelnik Odjeljenja za opštu upravu u opštini Rogatica Miladin Ikonić i predsjednik Opštinske boračke organizacije Milenko Rajak položili su danas vijenac na spomen-obilježje u Kukavicama, gdje je služen pomenpostradalim žrtvama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje godišnjice pogibije boraca VRS na Zlovrhu

ROGATICA - Povodom obilježavanja godišnjice pogibije boraca VRS u NATO bombardovanju, na Zlovrhu će se obaviti polaganje vijenaca i parastos poginulim borcima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo petnaestogodišnjak

ROGATICA - U saobraćajnoj nesreći na putu Podromanija - Rogatica u mjestu Kozadre kod Rogatice poginuo je petnestogodišnji dječak, a teško su povrijeđeni njegova šestogodišnja sestra i otac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 1 od 45

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome