petak, 09. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Slabiji zemljotres kod Rogatice

ROGATICA - Na području Rogatice jutros je registrovan slabiji zemljotres jačine 2,5 stepena Rihterove skale, saopšteno je iz Seizmološke službe Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za asfaltiranje iz budžeta izdvojeno oko 40.000 KM

ROGATICA - Opština Rogatica iz budžeta je izdvojila oko 40.000 KM za asfaltiranje 250 metara u centru sela Varošište i jedne ulice u prigradskom naselju Dolovi dužine 80 metara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlasniku pobjedničkog bika nagrada od 600 KM

ROGATICA - Na Borikama, kod Rogatice, danas je održana korida na kojoj je učestvovalo 18 bikova, a u teškoj kategoriji pobijedio je bik vlasništvo Miladina Čeveza iz Istočnog Sarajeva i osvojio nagradu od 600 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku gradnja zgrade za porodice poginulih boraca

ROGATICA - U Rogatici je u toku izgradnja stambene zgrade sa 12 stanova za porodice poginulih boraca sa područja ove opštine, dok su dva stana namijenjena opštini, a vrijednost investicije je 600.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teže povrijeđen državljanin Srbije

ISTOČNO SARAJEVO - Državljanin Srbije D.Đ. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Rogatica – Podromanija, u mjestu Kramer Selo, opština Rogatica, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet izvršen 40,57 odsto od plana

ROGATICA - Odbornici Skupštine opštine Rogatica usvojili su danas izvještaj o izvršenju budžeta za prvih šest mjeseci u iznosu od 2.635.026 KM, što je 40,57 odsto od plana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Kukavicama služen parastos za 26 ubijenih srpskih civila

ROGATICA - U mjestu Kukavice kod Rogatice danas je služen parastos za 26 srpskih civila koje su na današnji dan 1992. godine iz zasjede ubili pripadnici takozvane Armije RBiH dok su pred muslimanskom ofanzivom bježali Goražda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena krsna slava

ROGATICA - Opština Rogatica danas je proslavila krsnu slavu Preobraženje Gospodnje Svetom liturgijom u hramu Svete Trojice, litijom i lomljenjem slavskog kolača ispred spomen-kapele.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Savčić: Nastaviti stambeno zbrinjavati boračku populaciju

ROGATICA - Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Milomir Savčić rekao je danas u Rogatici da će biti pripremljena nova uredba, odnosno program za nastavak stambenog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i RVI od prve do četvrte kategorije, koji bi trebalo da bude donesen u posljednjem kvartalu ove godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održani pjesnički susreti

ROGATICA - U okviru "Preobraženjskih dana", koji traju od 14. do 19. avgusta, u Rogatici su održani pjesnički susreti na kojima su svoje stihove kazivali pjesnici.

Opširnije...

Strana 1 od 54

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome