četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Prijem za najuspješnije u rogatičkoj Osnovnoj školi

ROGATICA - Načelnik Rogatice Milorad Jagodić organizovao je prijem i uručio novčane nagrade učenici generacije i nosiocu Vukove diplome u Osnovnoj školi u toj opštini Mariji Nerić i Sari Ristić, kao i odličnoj učenici i uspješnoj sportistkinji Ireni Ikonić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za novu stolariju Srednjoškolskog centra 100.000 KM

ROGATICA - U okviru Programa korištenja sredstava od naknada po osnovu prodaje šumskih drvnih sortimenata, koji su podržali nadležno ministarstvo i Skupština opštine Rogatica, za zamjenu spoljne i unutrašnje stolarije Srednjoškolskog centra "27. januar" biće izdvojeno 100.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oduzeta veća količina oružja i municije

ROGATICA - Policija je u Rogatici prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice čiji su inicijali B.B. pronašla i oduzela veću količinu oružja i municije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dejana Vuković đak generacije i jedini vukovac

ROGATICA - Maturanti Srednjoškolskog centra "27 januar" iz Rogatice večeras proslavljaju maturu u hotelu "Park".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlasnik preduzeća falsifikovao izvještaj o ispravnosti vode

ROGATICA - Direktor i vlasnik preduzeća iz Rogatice čiji su inicijali M.T. osumnjičen je da je falsifikovao izvještaje o ispitivanju ispravnosti vode i leda Instituta za vode Bijeljina, u fabrici za preradu ribe u mjestu Žepa, te ih dostavio opštinskom veterinarskom inspektoru kao prave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izbori za savjete mjesnih zajednica protekli mirno

ROGATICA - Izbori za savjete mjesnih zajednica u Rogatici danas su protekli mirno i sva biračka mjesta su zatvorena, izjavila je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije Dragica Cvijetić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobrovoljno davanje krvi u okviru nedjelje Crvenog krsta

ROGATICA - U Domu zdravlja u Rogatici danas je prikupljeno 18 doza krvi u okviru akcije dobrovoljnog davanja krvi koju je organizovao opštinski Crveni krst.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U tunelu "Brčigovo" povrijeđena tri lica

ROGATICA - Tri lica su povrijeđena u sudaru dva vozila na dijelu magistralnog puta Rogatica-Ustiprača u tunelu "Brčigovo" potvrdila je Srni portparol Policijske uprave /PU/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 75 godina od stradanja u selu Osovo

ROGATICA - Kod spomenika u selu Osovo kod Rogatice danas je obilježeno 75 godina od stradanja 90 žena, djece i staraca srpske nacionalnosti, koje su ustaše zloglasne Crne legije Jure Francetića 27. aprila 1942. godine zatvorile i zapalile u štali Koje Ristanovića na lokalitetu "Kula".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen izvještaj o izvršenju budžeta u iznosu 6,6 miliona KM

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica danas je usvojila Izvještaj o izvršenju budžeta opštine za prošlu godinu u iznosu 6.645.698 KM, što je za šest odsto manje od plana, a za jedan odsto manje nego u 2015. godini.

Opširnije...

Strana 1 od 66

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter