petak, 01. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Rogatica

El. pošta Štampa

Rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže

ROGATICA - U opštini Rogatica u toku je rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže, a vrijednost radova na komponenti jedan ovog projekta iznosi 1.412.305 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen makedonski državljanin

ROGATICA - Državljanin Makedonije N.T. zadobio je teže tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi na dijelu magistralnog puta Podromanija - Rogatica, u mjestu Obrtići, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sudar automobila i autobusa, ima povrijeđenih

ROGATICA - U mjestu Stjenice, na regionalnom putu Romanija - Rogatica, danas su se sudarili autobus i putničko vozilo, a u udesu ima povrijeđenih, potvrđeno je Srni iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže 1.412.305 KM

ROGATICA - U toku je rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže u opštini Rogatica, za šta će biti izdvojeno 1.412.305 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen zbog prijetnji roditeljima

ROGATICA - Pripadnici Policijske stanice Rogatica uhapsili su A.Š. koji je prijetio roditeljima da će im ugroziti život, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Četvoro povrijeđeno u sudaru kod Rogatice


ISTOČNO SARAJEVO - Četiri osobe povrijeđene su jutros u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Kovanj, na magistralnom putu Podromanija - Rogatica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Normalizovan saobraćaj na putu Rogatica-Podromanija

ROGATICA - Za sva vozila normalizovan je saobraćaj nakon udesa u mjestu Kovanj na dionici magistralnog puta Rogatica-Podromanija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pećina "Govještica" - turistička atrakcija

ROGATICA - Speleolozi iz Bolonje završili su radove u pećini "Govještica" u kanjonu rijeke Prače, na području opštine Rogatica, čiji je cilj istraživanje sale sa ostacima praistorojskog medvjeda od prije 20.000 godina. Direktor Turističke organizacije ove opštine Nebojša Golić navodi za Srnu da se dio ovih istraživanja odnosio na geološku struk...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvadeset pčelara dobilo košnice sa pčelama

ROGATICA - Načelnik opštine Rogatica Tomislav Puhalac potpisao je danas ugovore sa 20 pčelara s područja ove opštine koji su dobili po četiri košnice sa pčelama u okviru projekta "Izgradnja povjerenja u BiH kroz razvoj poljoprivrednog i ruralnog preduzetnštva".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maksimalno pod zakup 60.000 metara kvadratnih

ROGATICA - Skupština opštine /SO/ Rogatica usvojila je danas odluku o raspisivanju oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u svojini opštine, a maksimalna površina koja se može dati pod zakup je 60.000 metara kvadratnih.

Opširnije...

Strana 1 od 42

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome