petak, 24. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Otvorena izložba o životu i radu Petra Kočića

ROGATICA - U Narodnoj biblioteci u Rogatici danas je, povodom 100 godina od smrti Petra Kočića, otvorena izložba fotografija i dokumenata o životu i radu ovoga pisca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Protiv M.J. podnesen izvještaj tužilaštvu zbog otmice

ROGATICA - Policijski službenici Policijske stanice Rogatica podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali M.J. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo otmica, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeno pet saobraćajnih znakova

ROGATICA - Dva muškarca uhapšena su u mjestu Kovanj u opštini Rogatica zbog sumnje da su ukrala pet saobraćajnih znakova sa metalnim stubovima.
Uhapšena su lica čiji su inicijali M.B. i Z.K, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Japanci donirali opremu za 20 pčelara

ROGATICA - Načelnik opštine Rogatica Tomislav Puhalac danas je potpisao ugovore sa 20 pčelara sa područja ove opštine o donaciji u pčelarskoj opremi koju je obezbijedila Japanska organizacija za međunarodnu saradnju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen zbog otmice

ROGATICA - Muškarac čiji su inicijali M.J. iz Mesića kod Rogatice uhapšen je zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo otmica, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen izvještaj o izvršenju budžeta za prva tri mjeseca

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica usvojila je izvještaj o izvršenju budžata za prva tri mjeseca ove godine u iznosu od 1.258.069 KM, što predstavlja 20,79 odsto od plana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mosi igre od 13. do 17. jula

ROGATICA - Međuopštinske omladinske sportske igre /MOSI/ biće održane od 13. do 17. jula u Rogatici, odlučeno je danas na sjednici Skupštine MOSI.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručena pomoć porodici Janjić iz Rogatice

ROGATICA - Samohranoj majci Tankosi Janjić iz Rogatice, koja živi sa dvoje maloljetne djece, uručena je pomoć u hrani, garderobi i higijenskim sredstvima. Prikupljanje pomoći za ovu porodicu organizovao je Zoran Maksimović iz Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prvi razred upisana 122 učenika

ROGATICA - U Osnovnu školu "Sveti Sava" u Rogatici u školskoj 2016/2017. godini u prvi razred upisana su 122 učenika, što je 17 učenika više u odnosu na prošlu školsku godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan peti koncert izvornog pjevanja

ROGATICA - U Rogatici je održan peti koncert izvornog pjevanja, na kome je nastupilo 15 pjevačkih muških i ženskih grupa i guslari.

Opširnije...

Strana 1 od 60

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter