srijeda, 08. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Donirana oprema za proizvodnju romanijskog skorupa - kajmaka

ROGATICA - Po pet članica Udruženja žena za proizvodnju romanijskog skorupa - kajmaka iz opština Sokolac, Rogatica i Han Pijesak dobilo je opremu za proizvodnju ovog proizvoda, čija je vrijednost 6.100 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za kvadrat gradskog građevinskog zemljišta 8,75 KM

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica donijela je danas odluku o načinu i uslovima javne prodaje 335 metara kvadratnih neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta po početnoj cijeni od 8,75 KM po metru kvadratnom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pješak preminuo od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći

ROGATICA - Pješak čiji su inicijali A.R. /82/, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Pašić Kula - Rogatica, u mjestu Biljino Polje, preminuo je od zadobijenih povreda u fočanskoj bolnici, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zasijano 508 hektara oranica

ROGATICA - Na području opštine Rogatica u proljećnoj sjetvi zasijano je 508 hektara oranica, što je za 4,5 odsto više u odnosu na prošlogodišnju, podaci su opštinskog Odjeljenja za poljoprivredu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najmlađoj bebi Mariji Nedić pripalo 50 KM

ROGATICA - U Rogatici je večeras održana "Konferencija beba" na kojoj je bilo prijavljeno 137 beba starosti do dvije godine, a za najmlađu bebu proglašena je Marija Nedić rođena 13. juna.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na ljetovanju u Kumboru boravi 25 djece

ROGATICA - U okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske" na ljetovanju u Kumboru boravi 25 djece iz Rogatice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručeni laktofrizi, mašina za rolo-bale i pčelarska oprema

ROGATICA - Na području opštine Rogatica danas je uručeno šest laktofriza proizvođačima mlijeka vrijednosti 26.000 KM, te donirane mašina za proizvodnju rolo-bala vrijednosti 14.000 KM i oprema za 20 pčelara početnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deficit opštinskog budžeta za tri mjeseca oko 60.000 KM

ROGATICA - Odbornici Skupštine opštine Rogatica usvojili su na današnjoj sjednici informaciju o izvršenju budžeta opštine za tri mjeseca ove godine, prema kojoj je deficit u tom periodu iznosio 59.341 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za sanaciju 10 objekata izdvojeno 255.740 KM

ROGATICA - Na području opštine Rogatica prošle godine rekonstruisano je 10 objekata za interno raseljene Srbe, za šta je Ministarstvo za izbjegla i raseljena lica Republike Srpske izdvojilo 255.740 KM, rečeno je Srni u ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donirana mašina u vrijednosti 23.000 KM

ROGATICA - Međunarodna organizacija za saradnju iz Japana donirala je danas Udruženju poljoprivrednih proizvođača "Agropartner" iz Rogatice poljoprivrednu mašinu za pravljenje rolo-bala čija je vrijednost 23.000 KM.

Opširnije...

Strana 1 od 52

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome