utorak, 01. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

Budžet izvršen 40,57 odsto od plana

ROGATICA - Odbornici Skupštine opštine Rogatica usvojili su danas izvještaj o izvršenju budžeta za prvih šest mjeseci u iznosu od 2.635.026 KM, što je 40,57 odsto od plana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Kukavicama služen parastos za 26 ubijenih srpskih civila

ROGATICA - U mjestu Kukavice kod Rogatice danas je služen parastos za 26 srpskih civila koje su na današnji dan 1992. godine iz zasjede ubili pripadnici takozvane Armije RBiH dok su pred muslimanskom ofanzivom bježali Goražda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena krsna slava

ROGATICA - Opština Rogatica danas je proslavila krsnu slavu Preobraženje Gospodnje Svetom liturgijom u hramu Svete Trojice, litijom i lomljenjem slavskog kolača ispred spomen-kapele.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Savčić: Nastaviti stambeno zbrinjavati boračku populaciju

ROGATICA - Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Milomir Savčić rekao je danas u Rogatici da će biti pripremljena nova uredba, odnosno program za nastavak stambenog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i RVI od prve do četvrte kategorije, koji bi trebalo da bude donesen u posljednjem kvartalu ove godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održani pjesnički susreti

ROGATICA - U okviru "Preobraženjskih dana", koji traju od 14. do 19. avgusta, u Rogatici su održani pjesnički susreti na kojima su svoje stihove kazivali pjesnici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras pjesnički susreti i veče folklora

ROGATICA - U Rogatici će večeras, u okviru "Preobraženjskih dana", biti održani pjesnički susreti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba skulptura

ROGATICA - U okviru manifestacije "Preobraženski dani", u Galeriji "Radenko Mišević" u Rogatici otvorena je izložba skulptura od drveta u kombinaciji sa staklom, metalom i drugim materijalima, čiji je autor Rajko Novaković iz Beograda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saniran dio sistema, uloženo 1,5 miliona maraka

ROGATICA - U Rogatici je završen dio sanacije vodovodnog i kanalizacionog sistema, za šta je izdvojeno milion i po KM u okviru projekta vrijednog šest miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za uređenje korita Rakitnice 2.888.000 KM

ROGATICA - Javna ustanova "Vode Srpske" u Rogatici realizuje projekat uređenja korita rijeke Rakitnice, čija je vrijednost oko 2.800.000 KM, a sredstva je obezbijedila Vlada Republike Srpske iz sredstava Evropske investicione banke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Očekuje se prinos od 700 tona sjemenskog krompira

ROGATICA - Na Borikama kod Rogatice održana je 10. tradicionalna manifestacija "Dani polja krompira" na oglednom dobru gdje je ovo povrće zasijano na oko 30 hektara površine, a očekuje se prinos od 700 tona sjemenskog krompira.

Opširnije...

Strana 1 od 54

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome