nedjelja, 23. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

SNSD će imati sedam odbornika, a SDS pet

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica će u novom sazivu brojati 19 odbornika, od kojih će SNSD imati sedam, a SDS pet odbornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veče sjećanja na Vojislava Lubardu

ROGATICA - U Narodnoj biblioteci u Rogatici večeras je održano kulturno veče kao znak sjećanja na rogatičkog pjesnika Vojislava Lubardu pod nazivom "Filozofija praštanja".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Porodici Gluhović uručen šporet na drva

ROGATICA - Predstavnici Crvenog krsta uručili su šporet na drva porodici Gluhović sa desetoro djece, koja živi u rogatičkoj mjesnoj zajednici Stjenice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje nova faza restauracije mosta na Žepi

ROGATICA - Komisija za očuvanje nacionalnih spomenika BiH počinje sa sprovođenjem naredne faze restauracije nacionalnog spomenika Most na rijeci Žepi kod Rogatice, za koji je Specijalni fond američkih ambasadora za očuvanje kulturnog nasljeđa, pri Ambasadi SAD u BiH, donirao 62.600 američkih dolara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donirana oprema vrijedna 26.700 KM

ROGATICA - Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici iz Rogatice je, posredstvom češke Ambasade u BiH, uz sufinansiranje opštine, donirana oprema za spasavanje u saobraćajnim nesrećama u vrijednosti 26.700 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mićević osvojio bronzu na Balkanijadi

ROGATICA - Atletski veteran Dejan Mićević iz Srpskog atletskog kluba "Rogatica" osvojio je bronzanu medalju u disciplini skok u vis na Balkanskom prvenstvu veterana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodjelom nagrada i priznanja obilježen Dan opštine

ROGATICA - U Rogatici je danas održana svečana sjednica Skupštine opštine na kojoj su uručene nagrade i priznanja istaknutim pojedincima i privrednim društvima povodom 27. septembra - Dana ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Glasalo 59,8 odsto građana

ROGATICA - U opštini Rogatica, na referendumu o Danu Republike Srpske glasalo je 5.520 građana sa pravom glasa ili njih 59,8 odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik podržao inicijativu o osnivanju poslovnog kluba

ROGATICA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u razgovoru sa oko 40 privrednika u Rogatici podržao inicijativu za osnivanje poslovnog kluba s ciljem unapređenja poslovne kime u toj lokalnoj zajednici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izjašnjavanje na referendumu na 25 redovnih glasačkih mjesta

ROGATICA - Na području opštine Rogatica na referendumu o Danu Republike, 25. septembra moći će da se izjasni 9.204 građana na 25 redovnih glasačkih mjesta.

Opširnije...

Strana 1 od 63

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter