srijeda, 31. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Rogatica

El. pošta Štampa

U toku rekonstrukcija vodovodne mreže vrijedna 750.000 KM

ROGATICA - U toku je rekonstrukcija vodovodne mreže od izvorišta Ziličina do pumpne stanice u Rogatici u dužini od 4.000 metara, a vrijednost projekta je 750.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služena sveta liturgija i obavljeno lomljenje slavskog kolača

ROGATICA - Obilježavanje krsne slave opštine Rogatica -Preobraženja počelo je služenjem svete liturgije u Crkvi Svete Trojice, nakon koje je litija prošla gradom do spomen-kapele.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje slave opštine

ROGATICA - U Crkvi Svete Trojice u Rogatici danas će biti služena Sveta liturgija povodom krsne slave ove opštine - Preobraženja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas počinje rekonstrukcija vodovodne mreže

ROGATICA - U Rogatici danas počinje rekonstrukcija vodovodne mreže, a vrijednost radova je 750.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras otvaranje izložbe "Moje Jadovno"

ROGATICA - U Narodnoj biblioteci u Rogatici večeras će biti otvorena izložba "Moje Jadovno" čijih 15 panoa pokazuju istinu o stradanju Srba za koju se dugo nije znalo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zlatna medalja rogatičkim košarkašima

ROGATICA - Košarkaši iz Rogatice osvojili su zlatnu, a košarkaši sa Sokoca bronzanu medalju na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/ u Rogatici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rogatički planinari osvojili zlatnu medalju

ROGATICA - Rogatički planinari osvojili su zlatnu medalju u planinarskoj orijentaciji na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/, koje se održavaju u Rogatici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijednost investicije oko tri miliona KM

ROGATICA - U Rogatici je danas izvršen tehnički prijem projekta regulacije korita rijeke Rakitnice u dužini 4,5 kilometara, a vrijednost investicije je oko 3.000.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na MOSI igrama više od 1.900 sportista

ROGATICA - U Rogatici su danas otvorene 53. Međuopštinske omladinske sportske /MOSI/ igre na kojima će se takmičiti više od 1.900 sportista iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore.Do 17. jula na sportskom centru u Rogatici takmičiće se sportisti iz 27 opština u 14 sportskih disciplina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra otvaranje MOSI

ROGATICA - U Rogatici sutra će početi 53. Međuopštinske omladinske sportske igre /MOSI/, na kojima će nastupiti oko 2.000 sportista iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...

Strana 1 od 61

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter