srijeda, 20. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Region

El. pošta Štampa

Patrijarh Irinej ipak ne ide u Vatikan

BEOGRAD - Srpska pravoslavna crkva /SPC/ demantovala je tvrdnje zrenjaninskog biskupa Ladislava Nemeta da je Njegova svetost patrijarh srpski Irinej prihvatio poziv da se u Vatikanu sretne sa papom Franjom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Subotici pale svijeće za Tijanu

SUBOTICA - Gradsko vijeće u Subotici odlučilo je da petak proglasi dan žalosti u tom gradu zbog ubistva 15-godišnje Tijane Jurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policajcima nagrada od milion dolara

TIRANA - Oko 800 pripadnika albanske policije, koji su učestvovali u akciji u selu Lazaratu, poznatijem kao "fabrika marihuane", biće nagrađeni sa po dvije plate ili sa oko miliona dolara ukupno, piše albanski portal "Albeu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hag bez komentara o zahtjevu Šešelja

HAG - U Haškom tribunalu saopštili da ne mogu još da komentarišu zahtjev lidera SRS Vojislava Šešelja da mu taj sud nadoknadi štetu od 12 miliona evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stigao zahtjev za garanciju za Šešeljevu privremenu slobodu

Ministarstvo pravde Srbije danas je zvanično primilo nalog sudskog vijeća Haškog tribunala, kojim je od Srbije zatražena garancija za privremeno puštanje na slobodu optuženog lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nevrijeme aktiviralo vulkan u Makedoniji

OHRID - Veće količine dima počele su da izlaze iz vulkana Duvalo u selu Kosel kod Ohrida, a ohridska protivpožarna jedinica odmah je otišla na teren, javili su makedonski elektronski mediji.

Opširnije...

Strana 1 od 42

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome