utorak, 02. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Poklanja 10 tona baliranog sijena za poplavljene

FOČA - Poljoprivrednik iz Handića kod Foče Milan Gagović pripremio je 10 tona baliranog sijena, kao pomoć porodicama sa poplavljenih područja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Golubovi u iščekivanju gozbe

FOČA - Na jednom od fočanskih imanja stari telefonski kabl koji odavno nije u funkciji, poslužio je golubovima za odmor pred gozbu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skrnavljenjem Spomen-ploče ponovo se ubijaju Srbi

ZVORNIK - Skrnavljenje Spomen-ploče na Crnom vrhu kod Zvornika nečuven je vandalizam kojim se ponovo ubijaju Srbi nad kojima je na tom mjestu 10. septembra 1992. godine počinjen stravičan zločin, poručeno je danas sa konferencije za novinare održane kod oskrnavljene Spomen-ploče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Cvijanović: Vlada spremna da rješava probleme u "Famosu"

ISTOČNO SARAJEVO - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da su resorno ministarstvo i Vlada Srpske na usluzi u vezi sa rješavanjem problema Fabrike "Famos" u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za uređenje igrališta 4.700 KM

MILIĆI - Udruženje građana "Forum žena" iz Milića obezbijedilo je 4.700 KM za uređenje sportskog igrališta kod Osnovne škole /OŠ/ "Aleksa Jakšić" u Milićima u okviru programa malih grantova koji u BiH provodi sarajevski Centar za promociju civilnog društva /CPCD/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljekari uspješno spojili odsječeno stopalo

FOČA - U Univerzitetskoj bolnici u Foči tim hirurga uspješno je spojio odsječeno stopalo dvadesetogodišnjem Vladanu Simiću iz Višegrada koji je bez dijela noge ostao u saobraćajnoj nesreći na putu Višegrad - Rudo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštra osuda skrnavljenja Spomen-ploče na Crnom vrhu

ZVORNIK - Opštinska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Zvornik najoštrije osuđuje skrnavljenje Spomen-ploče koja je podignuta na Crnom vrhu kod Zvornika, na mjestu gdje su 10. septembra 1992. godine muslimani ubili 11 pripadnika Vojske Republike Srpske, policije i civila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gradnja stanova za porodice poginulih boraca i RVI

ROGATICA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić obišao je danas u Rogatici gradilište stambenog objekta za porodice poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije, čiju izgradnju u iznosu 382.794 KM finansira Vlada Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nepovratne novčane pomoći za šest porodica poginulih boraca

ROGATICA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić uručio je danas u Rogatici nepovratne novčane pomoći u iznosu do 8.000 KM za šest porodica poginulih boraca za adaptaciju stambenih objekata.

Opširnije...

Strana 4 od 358

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome