četvrtak, 28. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Nastavljena obnova mosta na Drini

FOČA - Uklanjanjem stare željezne konstrukcije, u Foči je nastavljena druga faza obnove željeznog mosta na Drini koji je porušen u NATO bombardovanju 1995. godine, a za potpunu realizaciju projekta biće izdvojeno 3.000.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Zvorničko ljeto" od 2. do 8. avgusta

ZVORNIK - Tradicionalna manifestacija "Zvorničko ljeto" biće održana od 2. do 8. avgusta uz bogat kulturni, zabavni i sportski program, koji će biti upriličen na više lokacija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na MOSI igrama više od 1.900 sportista

ROGATICA - U Rogatici su danas otvorene 53. Međuopštinske omladinske sportske /MOSI/ igre na kojima će se takmičiti više od 1.900 sportista iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore.Do 17. jula na sportskom centru u Rogatici takmičiće se sportisti iz 27 opština u 14 sportskih disciplina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden "audi" vrijedan 40.000 KM

ZVORNIK - U Zvorniku je policiji prijavljeno da je ukraden automobil "audi ku sedam" vrijednosti oko 40.000 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel građanima: Spriječiti požare

ISTOČNO SARAJEVO - Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prvih šest mjeseci ove godine evidentirana su 32 požara, od kojih je devet šumskih, dok su u istom periodu prošle godine evidentirana 22 požara, od kojih su dva bila šumska.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na praznik otvaranje novih pogona

MILIĆI - U okviru obilježavanja Dana i 57 godina postojanja i uspješnog rada Kompanije "Boksit", 23. jula biće pušten u rad rekonstruisani i novoizgrađeni objekti u Fabrici za proizvodnju namještaja "Boksitovog" sektora "Drvoprerada" u koje je Kompanija uložila oko milion KM, saopšteno je danas iz ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nema zainteresovanih za plastenike

MILIĆI - Odjeljenje za privredu opštine Milići danas je objavilo ponovljen poziv zainteresovanima za dodjelu 20 plastenika, pojedinačne površine od 100 metara kvadratnih, koje u okviru projekta vrijednog 72.000 KM doniraju humanitarne organizacije "Muslimanska pomoć" /Muslim aid/ i "LDSC".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog prodaje marihuane uhapšen V.B. iz Sarajeva

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo uhapsili su lice čiji su inicijali V.B, nastanjeno u Kantonu Sarajevo, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo nedozvoljenu proizvodnju i promet droge.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nije registrovan povećan broj pacijenata

ISTOČNO SARAJEVO - U Domu zdravlja Istočno Sarajevo nije registrovan povećan broj pacijenata koji su zbog visoke temperature vazduha zatražili ljekarsku pomoć, rekla je Srni doktor u ovoj medicinskoj ustanovi Nada Popovac.

Opširnije...

Strana 4 od 551

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter