srijeda, 30. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Sastanak sa aktuelnim i bivšim načelnikom

FOČA - Otpravnik poslova Ambasade SAD u BiH Nikolas Hil razgovarao je danas u Foči, u odvojenim sastancima, sa aktuelnim i bivšim načelnikom ove opštine Radisavom Mašićem i Zdravkom Krsmanovićem, te sa predsjednikom medžlisa Islamske zajednice u Foči Salemom Ćemom, sa kojim je obišao lokalitet Aladža džamije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poklonio 1.000 KM Omladinskom savjetu

MILIĆI - Željko Pantić iz Minhena uručio je danas 1.000 KM pomoći predsjedniku Omladinskog savjeta iz Milića Stefanu Miliću kao vid podrške aktivnostima omladinaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Zvorničko ljeto" od 2. do 8. avgusta

ZVORNIK – U Zvorniku će 2. avgusta početi 14. manifestacija "Zvorničko ljeto 2014", najavio je danas direktor Doma omladine Đorđe Deurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poplavljen centar grada

MILIĆI - Snažno olujno nevrijeme praćeno gradom pogodilo je danas opštinu Milići, uzrokujući probleme u saobraćaju na pojedinim lokalnim dionicama, a u centru grada i polučasovni prekid saobraćaja zbog velikih količina vode koje su se zadržale na kolovozu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana 15. redovna sjednica Skupštine opštine u Čajniču

ČAJNIČE - U skupštinskoj sali Doma kulture "Filip Višnjić" Čajniče, dana je 21. jula 2014. godine, s početkom u 08:00 časova, održana je 15. redovna sjednica Skupštine opštine Čajniče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marš odbrane; Vojkovići - Ilinjača

ISTOČNO SARAJEVO - Parastosom u crkvi u Vojkovićima u Istočnom Sarajevu danas je počelo obilježavanje Svetog velikomučenika Prokopija, krsne slave Kapele u kojoj su slike 217 poginulih boraca Druge sarajevske lake pješadijske brigade Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeno prvenstvo u brdskom biciklizmu

VLASENICA - Mario Kojić iz Banjaluke i Lejla Tanović iz Sarajeva pobjednici su ovogodišnjeg prvenstva BiH u brdskom biciklizmu, koje je održano na stazi Lijepa Ravan kod Vlasenice. Kojić, član Biciklističkog kluba "Kastel" iz Banjaluke, pobijedio je u muškoj konkurenciji u najjačoj "elite" kategoriji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vujadin Šmrkić najbolji kosač

KALINOVIK - Vujadin Šmrkić pobijedio je na drugim Danima koševine "Gvozno–moba-ozon–2014" u Kalinoviku, a u okviru ove manifestacije obilježen je i Dan Gardijske brigade Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Francuski ambasador na biciklu

VLASENICA - Francuski ambasador u BiH Ronald Žil bio je jedan od učesnika današnjeg prvenstva BiH u brdskom biciklizmu, koje se održava na stazi Lijepa Ravan u Vlasenici.

Opširnije...

Strana 4 od 348

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome