četvrtak, 30. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Pomoć Savjeta ministara u realizaciji projekata

SOKOLAC - Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić rekao je danas da će nastojati da na dnevni red Savjeta ministara budu stavljeni projekti koji bi bili realizovani na području opštine Sokolac, a u čijem bi provođenju jednim dijelom učestvovao i Savjet ministara BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrebno poboljšati otkup mlijeka

FOČA - Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas su, na dva odvojena sastanka, razgovarali sa rukovodstvom opštine Foča i poljoprivrednicima o mogućnostima unapređenja proizvodnje mlijeka, ali i ostalih vidova poljoprivrede. Istaknut je problem stagnacije u proizvodnji mlijeka, uprkos tome što je o...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gosti iz Madrida odušeljeni gradom od kamena

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu je danas boravio direktor Kulturnog centra "Kuća za čitaoce" iz Madrida Cezar Antonio Molina zajedno sa književnom kritičarkom Mercedes Monmani.

Opširnije...
El. pošta Štampa

CETEOR nosilac aktivnosti izrade dokumentacije

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica dogovorio je danas da firma Centar za ekonomski, tehnološki i razvoj životne sredine /CETEOR/ iz Sarajeva bude nosilac aktivnosti u vezi sa izradom dokumenacije i raspisivanjem tenderske procedure za realizaciju projekta sistema daljinskog grijanja u ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Festival narodnih igara i pjesama

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića, u okviru "Julsko- avgustvovskih dana kulture i sporta", organizovaće u petak, 17. jula, prvi festival narodnih igara i pjesama sa nagradnim fondom od 15.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekogranična zaštita od požara

FOČA - U okviru projekta "Prekogranična zaštita od požara", koji se realizuje u BiH i Crnoj Gori, u Foči je danas održana radionica za članove opštinskih službi zaštite i spasavanja radi informisanja stanovništva o opasnostima od požara i preventivnim mjerama zaštite.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drina poribljena sa pastrmkom i šaranom

VIŠEGRAD - Rijeka Drina poribljena je sa tri tone potočne pastrmke i dvije tone šarana, rekao je Srni predsjednik Ribarskog udruženja "Drinska jezera" iz Višegrada Aleksandar Kojić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za šest mjeseci ostvarena dobit od 96.361 KM

ROGATICA - Šumsko gazdinstvo "Sjemeć" iz Rogatice za šest mjeseci ove godine ostvarilo je dobit od 96.361 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bespravno posjekli 150 stabala bukve

KALINOVIK - U mjestu Osija, opština Kalinovik, nepoznata lica su od 11. do 14. jula bespravno posjekla oko 150 stabala bukve, vlasništvo Šumskog gazdinstva "Maglić" iz Foče, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 4 od 466

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome