četvrtak, 24. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Regija

El. pošta Štampa

Djeca poklonila šarena jaja Domu za stara lica

ZVORNIK – U zvorničkom Dječijem vrtiću "Naša radost" djeca su danas farbala jaja i poklonila ih korisnicima Doma za stara lica u Kiseljaku kod Zvornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo radnik na viljuškaru

VLASENICA - Radnik vlaseničkog "Iveksa" Nedeljko Klještan /45/ preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio dok je u krugu preduzeća radio sa viljuškarom, potvrdila je Srni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Biljana Petrović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Motus Adulescenti: Održan koncert povodom Vaskrsa

ISTOČNO SARAJEVO - Udruženje mladih "Motus Adulescenti" je u srijedu 16.04.2014. godine, u prostorijama Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo organizovalo koncert povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa. U koncertu su učestvovali talentovani mladi ljudi iz našeg grada koji su pjesmom, svirkom i čitanjem sopstvenih literarnih radova zabavili ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bez struje više stotina domaćinstava

HAN PIJESAK, SOKOLAC - Na području Han Pijeska i Sokoca bez struje je ostalo više stotina domaćinstava zbog kvarova na dalekovodima, nastalim zbog snijega, a struje nema ni na vodovodu Vrelo Bioštica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložena šarana jaja i ukrasni predmeti

SOKOLAC - Povodom vaskršnjih praznika, danas je u holu sokolačke sportske dvorane organizovana prodajna izložba šaranih jaja i ukrasnih predmeta koje su izrađivala djeca iz Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje iz Sokoca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sezona grijanja produžena, ali korisnici neće plaćati

ZVORNIK - Sezona grijanja u Zvorniku produžena je za još nekoliko dana, ali korisnici taj period grijanja neće plaćati, saopštio je danas direktor preduzeća "Zvornik-stan" Miodrag Jevtić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za podsticaje planirano 200.000 KM

ZVORNIK - Programom korišćenja budžetskih sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje na području opštine Zvornik u 2014. godine planirano je izdvajanje 200.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za 17 odsto manje slučajeva narušavanja javnog reda

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prva tri mjeseca ove godine registrovano je 89 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, što je za 17,6 odsto manje u odnosu na isti period lani, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga "Višegrad od davnina do 1918.godine"

VIŠEGRAD - U Gradskoj galeriji u Višegradu predstavljena je knjiga "Višegrad od davnina do 1918. godine", autora Aleksandra Savića.

Opširnije...

Strana 4 od 301

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome