četvrtak, 26. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Počeo sa radom "Dječiji kutak za razvoj životnih vještina"

SOKOLAC - Na Sokocu je počeo sa radom "Dječiji kutak za razvoj životnih vještina", namijenjen svim mališanima koji žele da se zabave, takmiče, igraju i nauče nešto novo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg na Zavaitu i Čelebićima

FOČA - Plato kanjona rijeke Tare u opštini Foča jutros je osvanuo pod snježnim pokrivačem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od 19. do 23. maja pozorišne predstave i radionice

ANDRIĆGRAD - Dis pozorište mladih iz Banjaluke, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo "Prosvjeta" iz Višegrada i Andrićgrad organizuju od 19. do 23. maja "Višegrad fest inspajer forum".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovana šetnja rzavskim bregovima

VIŠEGRAD - U pohodu rzavskim bregovima, na stazi dugoj 15 kilometara, danas je učestvovalo oko 70 planinara iz Republike Srpske i Srbije, a organizator pohoda je Planinarsko društvo "Stolac".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra otvaranje 17. Lut festa "Bukvar lutkarstva"

ISTOČNO SARAJEVO - Sedamnaesti Međunarodni festival profesionalnih lutkarskih pozorišta za djecu "Lut fest" biće otvoren sutra u Istočnom Sarajevu pod motom "Bukvar lutkarstva".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zavičajni pjesnici svom gradu

ZVORNIK - U Zvorniku je održano književno veče pod nazivom "Zavičajni pjesnici svom gradu", na kome je učestvovalo 11 književnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Komić: Znanje treba brižljivo čuvati

VIŠEGRAD - Ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić rekao je danas u Andrićgradu, na predavanju o temi "Nauka i liderstvo", da se znanje teško stiče i da zato treba da se brižljivo njeguje, čuva i razvija jer je to siguran uslov za razvoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bibliotekarstvo u funkciji novog vremena

ISTOČNO SARAJEVO - "Tradicije i promjene u bibliotekarstvu" naziv je djela profesora Milene Maksimović koje je danas predstavljeno u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Malešević: Studenti dobili savremene uslove studiranja

FOČA - Arhijerejskom liturgijom i lomljenjem slavskog kolača u Hramu Svetog Save, te svečanom akademijom u Gradskom pozorištu, u Foči je danas obilježena krsna slava Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta "Sveti Vasilije Ostroški", u okviru koje će biti osveštana i otvorena nova zgrada fakulteta.

Opširnije...

Strana 4 od 532

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter