srijeda, 22. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Zavod za zapošljavanje spona između privrede i ministarstva

ZVORNIK - Direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Milko Čolaković ocijenio je danas u Zvorniku da Zavod mora biti određena spona između regionalne privrede i ministarstava na nivou Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Diktafonom snimao rargovor sa inspektorima

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali V.S. iz Istočnog Novog Sarajeva neovlašteno je na diktafon snimio informativni razgovor u službenim prostorijama policije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga "Pošten poslanik i druge bajke"

VIŠEGRAD - U Andrićgradu je promovisana knjiga "Pošten poslanik i druge bajke - Pisma iz susedstva", autora Radoja Andrića iz Užica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stabilno stanje povrijeđenih

FOČA - Dvoje od četvoro pacijenata, koji su nakon saobraćajne nesreće na putu Ustiprača - Rogatica primljeni u Univerzitetsku bolnicu u Foči, operisani su i još su na aparatima za disanje, saopšteno je iz Bolnice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bračnom paru oteli 2.100 EVRA i 1.000 KM

SOKOLAC - U mjestu Šaševci, opština Sokolac, nad licem čiji su inicijali A.K. i njegovom suprugom Đ.K. izvršeno je razbojništvo u kojem su im napadači oteli 2.100 evra, 1.000 KM, lovačku pušku, dva mobilna telefona i 25 litara domaće rakije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Đ.K. je prevezena u Klinički centar K...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano obilježen Dan bibliotekara

ISTOČNO SARAJEVO - Matična biblioteka Istočno Sarajevo danas je svečano obilježila Dan bibliotekara Republike Srpske, u okviru koje je organizovana posjeta srednjoškolaca koji su se upoznali o resursima koje biblioteka pruža, nakon čega su i učlanjeni u biblioteku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Svjetski dan pošte

ZVORNIK - U zvorničkoj Radnoj jedinici "Pošta Srpske" organizovan je danas prijem za korisnike poštanskih usluga i novinare u okviru obilježavanja Svjetskog dana pošte.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posthumno odlikovana četiri borca

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Predsjednik Organizacije porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske Nedeljko Mitrović uručio je u Istočnom Novom Sarajevu odlikovanja porodicama četvorice poginulih boraca, koje je posthumno odlikovao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Alumina- 1.570 KM za liječenje Nikole Mijića

ZVORNIK - U organizovanoj humanoj akciji, koja je pokrenuta u kompaniji "Alumina" iz Zvorika, prikupljeno je 1.570 KM za liječenje šestogodišnjeg Nikole Mijića iz zvorničkog naselja Pilica, koji boluje od cerebralne paralize, saopštila je danas Služba za odnose s javnošći ove kompanije.

Opširnije...

Strana 4 od 374

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome