utorak, 07. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Opozvan načelnik Jugošević

MILIĆI - Načelnik opštine Milići Živojin Jurošević danas je na referendumu opozvan sa ove funkcije, pokazali su prvi preliminarni rezultati.Predsjednik opštinske Komisije za provođenje postupka opoziva Zdravko Plazačić naveo je da je za smjenu Juroševića glasalo 2.050 birača, a protiv je bilo 1.599 birača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba slika Petra Lubarde

ANDRIĆGRAD - Izložba slika Petra Lubarde otvorena je večeras u galeriji "Lubarda" u Andrićevom institutu.Direktor Andrićevog instituta Emir Kusturica rekao je da je galerija otvorena prije godinu dana i da je prva ideja bila da nosi naziv "Lubarda".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Četiri lica teško povrijeđena, a četiri lakše na putu Sokolac-Rogatica

SOKOLAC - Četiri lica, među kojima i jedno dijete, teško su povrijeđena, a četiri lakše u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Kovanj, na magistralnom putu Sokolac-Rogatica, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sedam decenija od masovnog pogubljenja mladih četnika

FOČA - Kod jame "Ponor" u Miljevini kod Foče služen je pomen za više hiljada pripadnika Jugoslovenske vojske u otadžbini koji su krajem maja 1945. godine ubijeni na tom mjestu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen "22. Vidovdanski uspon na Maglić"

FOČA - Povratkom planinara svojim kućama sa Trnovačkog jezera, gdje su kampovali prethodna tri dana, završen je "22. Vidovdanski uspon na Maglić".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povelja i 500 evra Valeriju Latinjinu

SOKOLAC - Na književnoj manifestaciji "23. Vidovdanski pjesnički susreti na Romaniji" večeras je na Sokocu uručena povelja, novčana nagrada od 500 evra i prigodan suvenir ruskom pjesniku Valeriju Latinjinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkriven spomenik Nikoli Tesli

ANDRIĆGRAD - Idejni tvorac Andrićgrada Emir Kusturica i akademik Matija Bećković danas su, u okviru obilježavanja Vidovdana, otkrili spomenik srpskom naučniku i pronalazaču Nikoli Tesli, povodom četiri godine od početka gradnje grada od kamena na obalama Drine i Rzava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Biciklisti krenuli na Krf

VIŠEGRAD - Višegrađani Igor Mučibabić i Vladislav Mikavica, zajedno sa Miroslavom Andžićem iz Užica, krenuli su jutros biciklima iz Višegradu prema Krfu, na put dug 4.000 kilometara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan stradanja srpskih boraca i civila

VLASENICA - Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila opštine Vlasenica danas je obilježila Vidovdan - koji se obilježava kao dan stradanja srpskog stanovništva, uz pomen žrtvama proteklog odbrambeno-otadžbinskog rata na području ove opštine.

Opširnije...

Strana 4 od 461

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome