srijeda, 10. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Najbolji sportisti Mladen Mirković i Ivana Plećić

VIŠEGRAD - Član Karate kluba "Drina" Mladen Mirković i odbojkašica "Hidroelektrana na Drini" Ivana Plećić proglašeni su večeras za najbolje sportiste opštine Višegrad za 2015. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planirani prihodi u ovoj godini 320.349 km

ROGATICA - Centar za kulturu i sport "Radenko Mišević" iz Rogatice u ovoj godini planira prihode od 320.349 KM, a rashodi bi trebalo da budu uravnoteženi sa prihodima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zamjenom kotla do ušteda

MILIĆI - Razvojni program Ujedinjenih nacija /UNDP/ obezbijedio je 20.000 KM za adaptaciju sistema grijanja u zgradi opštine Milići, koji će ubuduće koristiti pelet kao toplotni energent, umjesto električne energije, kako je to bilo do sada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel vozačima da smanje brzinu u blizini škola

ISTOČNO SARAJEVO  - Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo apeluje da vozači budu oprezni, da smanje brzinu, pogotovo kada se nalaze u blizini školskih objekata, te da, s obzirom da danas počinje drugo polugodište školske 2015/2016. godine i da se očekuje povećan broj školaraca na ulicama, poštuju saobraćajna pravila i propise kako ne bi ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra izbor najboljih sportista

VIŠEGRAD - Tradicionalna manifestacija "Izbor najboljih u oblasti sporta u opštini Višegrad za 2015. godinu", biće održana sutra u organizaciji opštine Višegrad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo drugo polugodište za 903 učenika

SOKOLAC - U centralnoj sokolačkoj Osnovnoj školi jutros je počela nastava u drugom polugodištu u školskoj 2015/2016. godini za 903 učenika koji su raspoređeni u 40 odjeljenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zvornički književnici otvaraju "Svetosavsku nedjelju"

ZVORNIK - Svetosavska nedjelja u Zvorniku počeće danas nizom različitih manifestacija, a otvoriće je zvornički književnici, najavljeno je iz Organizacionog odbora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi putevi prohodni, nema zastoja u saobraćaju

ISTOČNO SARAJEVO - Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije su prohodni, tako da se saobraćaj odvija bez zastoja, rekao je jutros Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" sa Sokoca Dragan Buloščić."Snijeg koji je sinoć počeo da pada slabog je intenziteta i nije omeo rad naših ekipa na terenu", naveo je Buloščić...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikazan film "Težina lanaca dva"

FOČA - Dokumentarni film srpskog reditelja i producenta Borisa Malagurskog "Težina lanaca 2" prikazan je u fočanskom Centru za kulturu i informisanje u okviru Januarskih kulturnih i duhovnih svečanosti.

Opširnije...

Strana 4 od 506

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter