četvrtak, 08. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Izložba fotografija "Vikimedije" Republike Srpske

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu večeras je organizovana izložba fotografija pristiglih na foto-konkurs "Tragom duše", koji je organizovala Zajednica "Vikimedije" Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pravni timovi Srpske i Litvanije analizirali sudske procese

ZVORNIK - U Zvorniku je danas održan zajednički sastanak Pravnog tima iz Republike Srpske i Advokatske kancelarije "Sorainen" /Sorainen/ iz Litvanije, koji u sudskim procesima zastupaju preduzeća "Birač" AD u stečaju i kompaniju "Alumina" iz Zvornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen za 29 boraca poginulih na Rogosiji

VLASENICA - Boračka organizacija obilježila je 23 godine od stradanja 29 boraca Vojske Republike Srpske koji su na današnji dan 1992. godine poginuli u napadu neprijateljskih snaga na uzvišenju Rogosija kod Vlasenice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za vikend Memorijalni turnir "Rade Stanimirović"

VIŠEGRAD - Košarkaši klub /KK/ "Varda" iz Višegrada ovog vikenda organizuje 11. Memorijalni košarkaški turnir "Rade Stanimirović" u znak sjećanja na nekadašnjeg košarkaša Premijer lige.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U centru grada uskoro nove led sijalice

FOČA - U centru Foče u toku je rekonstrukcija dijela gradske rasvjete, koja podrazumijeva zamjenu starih živinih svjetiljki štedljivim led sijalicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kutak podrške za najmlađe sa smetnjama u razvoju

VLASENICA - Mališani sa smetnjama u razvoju sa područja opštine Vlasenica danas su dobili prostor na kojem će moći da se okupljaju i druže, te steknu nova znanja uz pomoć stručnjaka za različite oblike socijalne rehabilitacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada Srbije donirala Andrićevom institutu 67.000 evra

VIŠEGRAD - Andrićev institut dobio je pomoć od osam miliona dinara /oko 67.000 evra/ od Vlade Srbije, izjavio je proslavljeni reditelj Emir Kusturica, koji je direktor ove institucije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Koncert srpske horske muzike u Andrićgradu

ANDRIĆGRAD - Na Vizantijskom trgu u Andrićgradu u subotu, 26. septembra, Gradski ženski hor "Barili" iz Požarevca održaće koncert srpske horske muzike "Veče srpskih kompozitora".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nakon osam mjeseci prekida, uspostavljen saobraćaj za Jošanicu

FOČA - Lokalni put Foča-Jošanica danas je pušten u saobraćaj, nakon što je sanirano klizište u mjestu Jamakovina, koje je prije osam mjeseci odnijelo dio kolovoza u rijeku Drinu.

Opširnije...

Strana 4 od 482

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome