petak, 04. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Fizički napadnuta u svom stanu

RUDO - Lice čiji su inicijali S.M. fizički je napalo D.S. u njenom stanu u Rudom, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela Ljetna škola akademija "Andrić"

ANDRIĆGRAD - LJetna škola akademija "Andrić" na kojoj učestvuje 20 studenata sa univerziteta iz Srbije i Republike Srpske danas je počela u Andrićgradu, u organizaciji Odjeljenja za književnost Andrićevog instituta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pri kraju pripreme za sezonu grijanja

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Pripreme za nastupajuću sezonu grijanja teku planiranom dinamikom, što korisnicima usluga "Toplana" iz Istočnog Novog Sarajeva garantuje sigurnu i kontinuiranu isporuku toplotne energije, rekao je direktor ovog preduzeća Dragan Janković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlikovanja porodicama poginulih boraca iz Stare Hercegovine

ČAJNIČE - Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić uručio je danas u Čajniču 16 odlikovanja - "Medalja zasluga za narod" kojim je srpske borce iz regije Stara Hercegovina posthumno odlikovao predsjednik Srpske Milorad Dodik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U RS proglašena tri spomenika prirode

SOKOLAC - Zakon o zaštiti prirode, koji je na snazi od prošle godine, dao je mogućnost jedinicama lokalne samouprave da proglašavaju zaštićenim pojedina prirodna dobra koja se nalaze na njihovom području, što su iskoristile opštine Sokolac i Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lišen slobode zbog nasilja u porodici

ISTOČNO SARAJEVO - Policija je u Istočnoj Ilidži lišila slobode lice čiji su inicijali R.V. zbog počinjenog krivičnog djela nasilje u porodici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena krsna slava

ROGATICA - Opština Rogatica danas je proslavila krsnu slavu Preobraženje Gospodnje Svetom liturgijom u hramu Svete Trojice, litijom i lomljenjem slavskog kolača ispred spomen-kapele.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hram Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Sarajevu proslavlja krsnu slavu

SARAJEVO - Hram Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Sarajevu danas proslavlja krsnu slavu. Nakon svete litrugije i slavskog obreda po obučaju je obavljeno osveštanje grožđa, a nakon toga je krenula litija oko hrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen zbog krađe šume

FOČA - Policija u Foči lišila je slobode lice čiji su inicijali E.S. koje je uhvaćeno u šumskoj krađi.

Opširnije...

Strana 4 od 475

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome