nedjelja, 25. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Iz republičkog budžeta i iz razvojnog programa uloženo oko 18 miliona KM

RUDO - U opštinu Rudo do sada je, po različitim osnovama, iz razvojnog programa i iz budžeta Republike Srpske uloženo oko 18 miliona KM, rečeno je Srni u Vladi Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga "111 vina iz crnogorskih porodičnih vinarija"

ZVORNIK - U zvorničkoj Narodnoj biblioteci i Muzejskoj zbirci promovisana je večeras knjiga "111 vina iz crnogorskih porodičnih vinarija" autora Svetozara Savića iz Podgorice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planinari se spremaju za pohod na Pirin i Olimp

FOČA - Planinarsko društvo "Zelengora" iz Foče organizovaće od 16. do 23. septembra međunarodnu planinarsku akciju u okviru koje su planirana dva uspona - na Pirin u Bugarskoj i Olimp u Grčkoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju "Drinski kotlić"

VIŠEGRAD - Turistička organizacija Višegrad organizovaće u nedjelju, 18. septembra, manifestaciju "Drinski kotlić", koja će biti održana na platou ispred hotela "Andrićev konak".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvije osobe povrijeđene u sudaru tri automobila

ZVORNIK - Dvije osobe povrijeđene su u sudaru tri automobila u Zvorniku, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Borci osuđuju način hapšenja optuženih

MILIĆI - Boračka organizacija opštine Milići osudila je način na koji je Agencija za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH jutros u Milićima uhapsila šest lica zbog sumnje da su počinili zločin protiv čovječnosti na području te opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za glasanje prijavljeno 53.723 birača

ZVORNIK - Gradska izborna komisija /GIK/ Zvornik izvršila je do sada sve predviđene aktivnosti u okviru priprema za oktobarske lokalne izbore, potvrdio je danas predsjednik ove komisje Mustafa Arifović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Razgovor o mogućnosti proširenja toplovodne mreže

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica danas je razgovarao sa predstavnicima njemačke kompanije "Pevo" o mogućnostima proširenje mreže centralnog grijanja u centru opštine sa uvođenjem kogeneracije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo uređenje Ulice kralja Petra

FOČA - U Ulici kralja Petra u Foči počeli su radovi na proširenju ove saobraćajnice i uređenju trotoara sa jedne njene strane za šta je iz opštinskog budžeta predviđeno 243.000 maraka.

Opširnije...

Strana 4 od 562

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter