četvrtak, 23. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

U proceduri povećanje cijena smještaja

SOKOLAC - U Javnoj zdravstvenoj ustanovi Zavod za forenzičku psihijatriju na Sokocu u proceduri je povećanje cijena troškova smještaja sa 72 KM na 100 KM po pacijentu dnevno, rekao je Srni vršilac dužnosti direktor ove ustanove Zoran Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština i dalje bez budžeta

TRNOVO - Skupština opštine Trnovo ni na posljednjoj sjednici nije usvojila budžet za ovu godinu koji je planiran u iznosu od 1.650.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra tradicionalni pohod "Mika Savić Piri"

FOČA - Planinarsko društvo "Zelengora" Foča organizuje sutra 21. Memorijalni pohod "Mika Savić Piri", za koji se prijavilo blizu 200 učesnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana kniiga "Život i djelo Rista Trifkovića"

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, u organizaciji Matične biblioteke Istočno Sarajevo, danas je promovisana studija "Život i djelo Rista Trifkovića", čiji je autor književnik Dušan Zurovac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Istočnoj Ilidži uhapšeno jedno lice zbog droge

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo uhapsili su danas lice čiji su inicijali D.G. iz Istočne Ilidže kod kojeg je pronađena marihuana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Crkvena opština iz Ustikoline prikuplja pomoć za socijalno ugrožene

FOČA - Crkvena opština Jabučka, sa sjedištem u Ustikolini, pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice, a ujedno prikuplja i sredstva za ugradnju grijanja u crkvu Svete Trojice i parohijski dom u Ustikolini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno oružje i municija

ZVORNIK - Kod lica čiji su inicijali M.S. /41/ iz Zvornika pronađene su puška "M-56", puška "M-48", dvije ručne bombe i 232 komada municije različitog kaliba, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Asfalt za put Šekovići - Živinice

ŠEKOVIĆI - Opštine Šekovići i Živinice zainteresovane su za rekonstrukciju i asfaltiranje regionalnog puta koji ih povezuje, a ta saobraćajnica mogla bi da ima i širi regionalni značaj i potrebno je već u ovoj godini preduzeti praktične korake, istaknuto je na današnjem sastanku načelnika ovih opština Momira Ristića i Samira Kamenjakovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stambeno zbrinuti romsku porodicu Hrustić

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas na sastanku načelnika opštine Mladena Đurevića sa predstavnicima OEBS-a i romskim porodicama dogovoreno da se, uz pomoć Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH, pokušaju naći sredstva za stambeno zbrinjavanje porodice Hrustić, uz uslov da njihova djeca pohađaju nastavu.

Opširnije...

Strana 4 od 600

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter