utorak, 25. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Razbijeno staklo na porodičnoj kući

ISTOČNO SARAJEVO - U pucnjavi u Istočnoj Ilidži razbijeno je staklo na stubištu jedne porodične kuće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dani otvorenih vrata Matične biblioteke

ISTOČNO SARAJEVO - Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizuje danas i sutra Dane otvorenih vrata kako bi se javnost i na ovaj način upoznala sa značajem biblioteka u procesu cjeloživotnog obrazovanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavnici udruženja Srba iz regiona posjetili Vojničko spomen-groblje

SOKOLAC - Predstavnici udruženja Srba iz regiona danas su posjetili Vojničko spomen-groblje "Mali Zejtinlik" na Sokocu, gdje je služen parastos, a na centralni krst položeni su vijenac i cvijeće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen festival pozorišnih predstava "Ćurpija fest 2016"

VIŠEGRAD - Festival amaterskih dramskih pozorišta BiH pod nazivom "Ćuprija fest 2016" završen je pozorišnom predstavom "Jezgro napetosti", u izvođenju Dis teatra iz Banjaluke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U utorak književno veče povodom 124. godišnjice rođenja Ive Andrića

VIŠEGRAD - U Domu kulture u Višegradu, u utorak, 11. oktobra, biće održano književno veče povodom 124 godine od rođenja nobelovca Ive Andrića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo Prvi festival amaterskog pozorišta

FOČA - Dječijom predstavom "More u lavoru" domaćeg amaterskog pozorišta, u Gradskom pozorištu u Foči počeo je Prvi međunarodni dječiji i omladinski festival amaterskog pozorišta "Čarobni svijet".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg na Rogoju, Han Pogledu i Romaniji

SOKOLAC - Preko planinskih prevoja Rogoj na putu Trnovo-Foča i Han Pogled na putu Han Pijesak-Vlasenica, kao i preko Romanije na putu Mokro-Rogatica vozila saobraćaju usporeno i otežano zbog snijega koji pada, saopšteno je iz BIHAMK-a.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenici na praksi u "Alumini"

ZVORNIK - Učenici Tehničkog školskog centra Zvornik ponovo su na prakse u proizvodnim pogonima kompanije "Alumina", čime se nastavlja saradnja između ove kompanije i Tehničko školskog centra u oblasti organizacije praktične nastave za učenike ove škole u pogonima fabrike i tokom školske 2016/2017. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opljačkan muškarac u Godijenu kod Foče

FOČA - Policijskoj stanici Foča prijavljeno je da su u mjestu Godijeno dva nepoznata muškarca fizički napala lice Š.O. i uzela novac iz njegovog džepa.

Opširnije...

Strana 4 od 569

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter