srijeda, 29. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Poetsko muzičko veče posvećeno proljeću, prazniku Mladenci i poeziji

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras je održano tradicionalno "Poetsko i muzičko veče" kojom su obilježeni praznik Mladenci, Svjetski dan poezije i dolazak proljeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba povodom 75 godina od stravičnog zločina nad Srbima

VIŠEGRAD - U Gradskoj galeriji u Višegradu danas je otvorena izložba fotografija i dokumenata povodom 75 godina od stravičnog zločina u Starom Brodu i Miloševićima, u kojem je pobijeno više od 6.000 Srba iz istočnog dijela BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kreditno zaduženje za refinansiranje obavezza i za kapitalne projekte

VIŠEGRAD - Skupština opštine Višegrad usvojila je Odluku o dugoročnom kreditnom zaduženju ove lokalne zajednice u iznosu od četiri miliona KM za refinansiranje obaveza i za kapitalne projekte.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uklonjene tromblonske mine i ručne bombe

ČAJNIČE - Tromblonske mine, zaostale iz proteklog rata, uklonjene su danas na području Čajniča, a na drugoj lokaciji u ovoj opštini uklonjene su ručne bombe. Neeksplodirana sredstva uklonio je tim Republičke uprave Civilne zaštite.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Većina požara izazvana ljudskom nepažnjom

ZVORNIK - Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik lokalizovali su šumske požare na lokalitetima Raševo, Motovo i Križevići, rekao je danas komandir ove jedinice Slaviša Milić i ocijenio da je većina dosadašnjih požara izazvana ljudskom nepažnjom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prebrojane kutije - za Snežanu prikupljeno 10.000 KM

FOČA - U humanitarnoj akciji Omladinskog pokreta Foča, putem kutija koje su bile postavljene u fočanskim kafićima, restoranima, prodavnicama i drugim javnim objektima, prikupljeno je 10.050 KM za liječenje Snežane Puhalo iz Kalinovika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Očekuju podršku Američke ambasade za žene na selu

FOČA - Američki ambasador u BiH Morin Kormak pozitivno je ocijenila ideju fočanskih poljoprivrednika da se, kroz poljoprivrednu djelatnost, pruži podrška ženama na selu iz socijalno ugroženih porodica, rekao je Srni poljoprivrednik iz Foče Milan Gagović, koji je u Goraždu prisustvovao sastanku predstavnika udruženja građana i javnih ustanova s...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planinari, vatrogasci, šumari i turisti na zajedničkom zadatku

ZVORNIK - Planinarsko-ekološko udruženje /PEU/ "Korak" potpisalo je danas Sporazume o saradnji sa zvorničkom Turističkom organizacijom /TO/, Šumskom upravom Zvornik i Službom profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Svjetski dan šuma

VLASENICA - Prigodnom akademijom i kulturno-umjetničkim programom studenti i profesori Studijskog programa Šumarstvo u Vlasenici, koji djeluje u okviru Poljoprivrednog fakulteta u Istočnom Sarajevu obilježili su danas Svjetski dan šuma.

Opširnije...

Strana 4 od 611

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter