ponedjeljak, 26. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Tužilaštvo u Trebinju još nije dobilo nalaz vještaka

FOČA - Nalaz o tehničkoj ispravnosti autobusa "Centrotrans" iz Istočnog Sarajeva, koji je u nedjelju sletio u provaliju u mjestu Dučela, opština Foča, nije stigao u Okružno tužilaštvo u Trebinju tako da se ne može govoriti o ispravnosti vozila, rekao je Srni portparol Tužilaštva Srđan Vukanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odgođena sjednica zbog nedostatka kvoruma

FOČA - Nastavak redovne sjednica Skupštine opštine Foča, koji je bio zakazan za danas, nije održan zbog nedostatka kvoruma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Autodijelovi pilica" pobjednik "Božićnog turnira"

ZVORNIK - Ekipa "Autodijelovi Pilica" pobjednik je "Božićnog turnira 2015" u malom fudbalu, nakon što je u finalnom susretu pobijedila ekipu "Šućur Milići" rezultatom 6:3.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen moleban u crkvi Svetog proroka Ilije

SOKOLAC - U crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu u ponoć je služen moleban za Pravoslavnu novu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vozač bio trijezan, autobus ispravan

FOČA - Vještačenjem i tehničkim pregledom autobusa "Centrotransa" iz Istočnog Sarajeva, u kojem su u nedjelju poginule tri djevojke kada se survao u provaliju na putu Foča - Šćepan Polje, utvrđeno je da je ispravan, odnosno da nije krivac za tragediju, potvrdio nam je Goran Baković, rukovodilac saobraćaja u ovom preduzeću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano "Srpsko sijelo"

VIŠEGRAD - U Višegradu je održana tradicionalna manifestacija "Srpsko sijelo", koju je organizovalo Guslarsko društvo "Rade Jamina" iz ovog grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečani doček uz "Ortodoks Keltse"

ANDRIĆGRAD - Na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu više stotina građana uz grupu "Ortodoks Kelts" dočekalo je pravoslavnu novu 2015. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Doček na trgu uz Ansambl "Boemi" iz Užica

FOČA - Veliki broj Fočaka, svih uzrasta, dočekao je sinoć Pravoslavnu novu godinu na Gradskom trgu, uz muziku Ansambla "Boemi" iz Užica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeca sa posebnim potrebama dobila paketiće

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović podijelio je danas novogodišnje paketiće za 32 djece iz zvorničkog Udruženja lica sa posebnim potrebama "Ruka ruci".

Opširnije...

Strana 4 od 408

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome