petak, 19. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Usvojen akcioni plan jačanja socijalne zaštite

ZVORNIK - Skupština opštine Zvornik usvojila je Akcioni plan jačanja sistema socijalne zaštite i inkluzije za period 2015-2016. godine, koji predstavlja osnovu za djelovanje svih institucija s ciljem unapređenja položaja socijalno isključenih grupa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnička solidarnost otklanja poteškoće

ZVORNIK - U kompaniji "Alumina" iz Zvornika za 10 mjeseci ove godine, zahvaljujući solidarnosti zaposlenih, obezbijeđeno je 52.671 KM za razne vidove pomoći radnicima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela obnova Aladža džamije

FOČA - U Foči je danas počela obnova Aladža džamije, koja je porušena u proteklom ratu 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici i danas pred kapijom Bolnice

ISTOČNO SARAJEVO - Radnici Bolnice Istočno Sarajevo i danas su održali informativni skup ispred kapije ove zdravstvene ustanove, poručivši da će ostati istrajni u svojim zahtjevima - redovna isplata plata, poboljšanje uslova rada i rješavanje duga Bolnice koji iznosi više od 42 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Unuka sjekirom napala baku iz koristoljublja

ŠEKOVICI - Djevojke iz Šekovića čiji su inicijali M.K. i S.M. sjekirom su udarale stariju ženu po glavi da bi od nje oteli novac, navodi se u saopštenju Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba knjiga i nagrađeni najbolji čitaoci

ZVORNIK - U Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci Zvornik održana je izložba knjiga koje su u ovoj godini nabavljene na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradi i Sajmu knjiga u Banjaluci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humanitarni koncert posvećen djeci ometenoj u razvoju

VIŠEGRAD - U Višegradu će sutra biti održan humanitarni koncert sa kojeg će sav prihod biti namijenjen za kupovinu božićnih paketića za djecu sa poteškoćama u razvoju, saopšteno je iz Udruženja "Moj prijatelj" koje je organiztor.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ozvaničen završetak kampanje "Moja BIH - Moje nasljeđe"

ROGATICA - U Rogatici je danas ozvaničen završetak kampanje "Moja BiH - moje nasljeđe" u kojoj su učestvovali učenici šest osnovnih škola iz Republike Srpske i Federacije BiH za koje su održana predavanja o značaju kulturne baštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba o NATO bombardovanju Srbije

FOČA - Veliki broj ljudi prisustvovao je večeras u Foči otvaranju izložbe o NATO bombardovanju SR Jugoslavije 1999. godine beogradskog Muzeja žrtava genocida.

Opširnije...

Strana 4 od 396

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome