nedjelja, 26. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Počinje Sedmi festival harmonike

ISTOČNO SARAJEVO - Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Asocijacija za njegovanje akademske muzike "Novi zvuk" organizatori su Sedmog internacionalnog festivala harmonike "Akordeon Art" koji počinje danas u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pri kraju rekonstrukcija vodovodne i izgradnja kanalizacione mreže

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica rekao je danas da je na području te opštine do sada urađeno više od 84 odsto radova na drugoj komponenti rekonstrukcije vodovodne i izgradnji kanalizacione mreže.

Opširnije...
El. pošta Štampa

BORS-u dodijeliti status od javnog interesa

SOKOLAC - Na sastanku članova Odbora boračkih organizacija Sarajevsko-romanijske regije danas na Sokocu istaknuto je da bi Boračka organizacija Republike Srpske trebalo da dobije poseban status od javnog interesa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Bazar" za razmjenu knjiga iz lične biblioteke

ZVORNIK - Narodna biblioteka i muzejska zbirka Zvornik organizovala je danas "Bazar" na kome su sugrađani mogli da razmjenjuju knjige iz svojih ličnih biblioteka, a učenici da se upoznaju sa sadržajima koje im ova ustanova nudi tokom raspusta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Akordeon art" od sutra do 17. juna

ISTOČNO SARAJEVO - Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Asocijacija za njegovanje akademske muzike "Novi zvuk" organizatori su Sedmog internacionalnog festivala harmonike "Akordeon art", koji će biti održan od sutra do 17. juna u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen rebalans budžeta u iznosu od 9.480.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočno Novo Sarajevo usvojila je danas rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu od 9.480.000 KM, što je za oko dva miliona više u odnosu na plan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U srednjim školama ima mjesta za 504 učenika

ZVORNIK - U srednje škole u Zvorniku u narednu školsku godinu moći će da se upišu 504 učenika, što je za 20 učenika više u odnosu na 2015/16. školsku godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Aktiv žena SDS donirao EKG aparat

ISTOČNO SARAJEVO - Regionalno odbor SDS-a Sarajevsko-romanijske regije predvođen Aktivom žena izborne jedinice 8 organizovao je humanitarnu akciju, u kojoj je od prikupljenih sredstava nabavljen EKG aparat za Odjeljenje pedijatrije bolnice Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz gradskog budžeta 4.000 KM za nov namještaj

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je danas da je Gradska uprava uložila oko 4.000 KM za obnovu učionice drugog razreda Osnovne škole "Sveti Sava".

Opširnije...

Strana 4 od 542

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter