petak, 19. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Prišiveno stopalo ipak amputirano

FOČA - Na Kliničkom centru u Beogradu amputirana je desna potkoljenica dvadesetogodišnjem Vladanu Simiću iz Višegrada, kojem su doktori u Foči 17. avgusta prišili odsječeno stopalo, potvrdio je Srni njegov brat Slaven Simić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik sabora KUD "Đerdan" iz Ivanjice

ISTOČNO SARAJEVO - Pobjednik Osmog Sabora srpskog izvornog stvaralaštva koji je održan u Vojkovićima, u Istočnoj Ilidži, je Kulturno-umjetničko društvo "Đerdan" iz Ivanjice Srbija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici ne odustaju od svojih zahtjeva

ISTOČNO SARAJEVO - Radnici "Energoinvest - Rasklopne opreme" /RAOP/, koji su jutros ponovo protestovali ispred kapije svoje bivše firme u Istočnom Sarajevu, neće odustati od svojih zahtjeva da im bude uplaćen i povezan radni staž i isplaćena dugovanja po pravosnažnim sudskim presudama, izjavio je jedan od radnika RAOP-a Mišo Vukadin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rumuni pobjednici Balkanskog prvenstva

VIŠEGRAD - U Višegradu je, pobjedom reprezentacije Rumunije, završeno Balkansko prvenstvo u veslanju na kojem je učestvovalo više od 350 takmičara iz devet zemalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Glasinačko polje - polje propalih investicija

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a i kandidat za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić boravio je u posjeti opštini Sokolac i tom prilikom zaključio da se stanovnicima Sokoca isplatila promjena lokalne vlasti 2012-te godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bivši radnici danas pred kapijom preduzeća

ISTOČNO SARAJEVO - Grupa bivših radnika preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/, koji traže da im budu isplaćena dugovanja po osnovu presuda koje je donio Okružni sud, te da im bude uplaćen i povezan radni staž, najavila je za danas protestno okupljanje ispred kapije ove bivše fabrike u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tadić: Nema očuvanja Republike Srpske bez zdrave porodice

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić danas je razgovoru sa članovima Aktiva žena i mladima ove stranke na Sokocu istakao da nema Republike Srpske bez očuvanja zdrave porodice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvo mjesto srpskom trobojnom goniču

ZVORNIK - Srpski trobojni gonič Bereta, čiji je vlasnik Nebojša Jovanović iz Malog Zvornika, osvojio je danas prvo mjesto na međunarodnoj izložbi pasa svih rasa, koja je održana na gradskoj plaži pored Drine u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan "Adresar mrtvih Fočana"

FOČA - Knjiga "Adresar mrtvih Fočana - srpske žrtve u 20. vijeku" beogradskog novinara u penziji Milenka Todovića promovisana je večeras u Foči povodom 100 godina od stradanja Srba čelebićkog kraja.

Opširnije...

Strana 4 od 363

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome