subota, 27. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Večeras otvaranje izložbe "Moje Jadovno"

ROGATICA - U Narodnoj biblioteci u Rogatici večeras će biti otvorena izložba "Moje Jadovno" čijih 15 panoa pokazuju istinu o stradanju Srba za koju se dugo nije znalo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Kolo prijateljstva" na fočanskim ulicama

FOČA - Članovi kulturno-umjetničkih društava "Abrašević" iz Šapca, "Šumadija" iz Gornjeg Milanovca i "Foča" prodefilovali su fočanskim ulicama, odigravši "Kolo prijateljstva", nakon čega su ispred spomenika poginulim borcima održali zajednički koncert.
Pred brojnom publikom, sva tri društva su izvela po tri koreografije, a program su obogatile...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slava u čast Svete Angeline Srpske

ISTOČNO SARAJEVO - Svetom liturgijom koju je služio protojerej stavrofor Vojislav Čarkić, lomljenjem krsnog kolača i narodnim veseljem danas je u Mjesnoj zajednici Tilava, u Istočnom Novom Sarajevu, proslavljena slava Hrama Svete Angeline Srpske u izgradnji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obnovljena kupatila u kampu na Sutjesci

FOČA - U Omladinskom kampu Nacionalnog parka "Sutjeska" poslije više od 20 godina u potpunosti je obnovljen objekat sa toaletima, kabinama za tuširanje i pratećim prostorijama, te stavljen na upotrebu turistima kojih je sve više iz svih krajeva svijeta, saopšteno je iz ovog nacionalnog parka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uprava "Vodovoda" uskoro na novoj lokaciji

ZVORNIK - Uprava zvorničkog preduzeća "Vodovod i komunalije" u narednih mjesec dana trebalo bi da bude preseljena iz centra Zvornika u Karakaj, jer je građevinska inspekcija 2014. naložila iseljenje zbog velikog odrona iznad sadašnje zgrade, rekao je direktor preduzeća Jovan Tomić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Eksploatacija šljunka do kraja novembra

FOČA - Fočansko preduzeće "Pavgord" počelo je eksploataciju šljunka iz korita rijeke Drine na lokalitetu Handići, oko četiri kilometra nizvodno od Foče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu Kup Srpske u ribolovu

VIŠEGRAD - U Višegradu će u subotu, 13. avgusta, biti održan Kup Republike Srpske u lovu ribe udicom na plovak za seniore i seniorke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bogat program manifestacije "Tebi, goro Romanijo"

SOKOLAC - U Manastiru Svetog velikomučenika Georgija na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je više sveštenika služilo svetu liturgiju povodom dvodnevne duhovno-kulturne manifestcije pod nazivom "Tebi, goro Romanijo". Poslije svete liturgije obavljeno je darivanje barjaka i ikona, a zatim je litija na čelu sa barjacima i ikonama obišla oko manast...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Muzej zasijao u novom ruhu

FOČA - Na zgradi Muzeja Stare Hercegovine u Foči obnovljena je fasada, što je sa 12.000 KM finansiralo Ministarstvo civilnih poslova BiH.

Opširnije...

Strana 4 od 558

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter