ponedjeljak, 30. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava Doma zdravlja

VIŠEGRAD - Dom zdravlja u Višegradu proslavio je danas krsnu slavu - Svete Kozmu i Damjana, a činu lomljenja slavskog kolača prisustvovali su direktor Doma zdravlja LJubiša Škipina, kao i mnogi drugi zvaničnici sa ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatno mjerenje šećera u krvi

FOČA - Povodom Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa, Udruženje dijabetičara Foča organizovalo je danas akciju besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Žene čuvaju tradiciju

FOČA - Udruženja žena iz četiri opštine gornjeg i srednjeg Podrinja - Foče, Ustikoline, Bratunca i Srebrenice, organizovala su danas u Foči izložbu tradicionalnih domaćih proizvoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za dvet mjeseci budžet ostvaren 74 odssto od godišnjeg plana

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica usvojila je danas informaciju o izvršenju budžeta, koji je za devet mjeseci ove godine iznosio 4.831.140 KM, što je 74,38 odsto godišnjeg plana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obnova Aladža džamije se odvija prema planu

FOČA - Tokom prve godine obnove Aladža džamije u Foči uglavnom su urađeni planirani radovi, tako da je izgrađeno devet metara objekta, od ukupno 26, koliko će biti visoka kupola, rekao je muftija goraždanski Remzija Pitić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sadnice maline za 13 povratničkih porodica

FOČA - Ministarstvo za izbjegla i raseljena lica Federacije BiH isporučilo je danas 60.000 sadnica maline za 13 povratničkih porodica u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osumnjičeni za pokušaj ubistva danas pred Okružnim tužilaštvom

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali A.L. /61/ iz Sarajeva, koji je u mjestu Pediše iz pištolja ranio M.B. /57/, danas će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predat Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo na dalji rad i postupanje, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Zlatni sir" i najveći evropski kanjon šansa za turizam

FOČA - Na farmi "Zlatni Bor" na kojoj se proizvodi sir prema švajcarskim receptima, a koja se nalazi u istoimenom fočanskom selu na platou kanjona Tare, grade se drvene kućice za smještaj turista.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filmom pripovijeda svijetu o Srbima

ISTOČNO SARAJEVO - Režiser i glumac Jelena Mila, koja je u Stokholmu osnovala "Balkan nju festival film", ističe da je njen umjetnički i profesionalni cilj da "srpskim filmom i srpskim jezikom svijetu pripovijeda priče o Srpkinjama i Srbima".

Opširnije...

Strana 4 od 492

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome