četvrtak, 28. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Vladika Hrizostom služio u manastiru Knežina

SOKOLAC - NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom služio je danas Svetu arhijerejsku liturgiju u manastiru Presvete Bogorodice u Knežini kod Sokoca, a igumanu Nikolaju dodijelio čin protosinđela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena slava hrama Svetog arhiđakona Stefana

ZVORNIK - Večernjim bogosluženjem i lomljenjem slavskog kolača, koje je uz sasluženje sveštenstva obavio NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom, hram Svetog prvomučenika i arhiđakona Stefana na Mlađevcu kod Zvornika obilježio je krsnu slavu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turističke manifestacije smjenjuju jedna drugu

VIŠEGRAD - U Višegradu će u nedjelju, 17. avgusta, biti održano takmičenje za najbolje i najukusnije spremljenu riblju čorbu od drinske ribe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkazan boravak djece sa Kosova

ZVORNIK - Porodice iz Zvornika zbog avgustovskih poplava otkazale su učešće u projektu "Budite humani, ugostite srpsku djecu sa Kosova i Metohije", koji je trebalo da bude realizovan od 17. do 24. avgusta, potvrđeno je danas u lokalnoj upravi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zadovoljavajuća bezbjednosna situacija

ISTOČNO SARAJEVO - Bezbjednosna situacija u opštinama u nadležnosti Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo je na zadovoljavajućem nivou i pod kontrolom, rekla je Srni analitičar CJB-a Dragana Stamenković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Provale u kuće i pomoćne objekte

SOKOLAC - U mjestu Vrapci, opština Sokolac, provaljeno je u tri kuće i nekoliko pomoćnih objekata, odakle su ukradene dvije lovačke puške, kompresor i kosačicu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bez kapitalnih projekata zbog nedostatka novca

TRNOVO - Opština Trnovo zbog nedostatka novca ne može uraditi značajne kapitalne projekte u ovoj godini, rekao je Srni načelnik opštine Trnovo Nenad Mišović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Subvencija za prevoz učenika 130.000 KM

ZVORNIK - Opština Zvornik planirala je da iz budžeta izdvoji 130.000 KM za subvenciju troškova prevoza učenika osnovnih i srednjih škola u školskoj 2014/15. godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na kraju kviz znanja i maskenbal

VIŠEGRAD - U Višegradu je kvizom znanja i maskenbalom na ulicama završena dječija ljetna radionica koju je organizovala Narodna biblioteka iz ovog grada.

Opširnije...

Strana 4 od 357

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome