utorak, 05. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Iz kladionice u Lukavici ukradeno 200 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Maskirani muškarac je, prijeteći pištoljem, ukrao 200 KM iz kladionice "Bet-lajv" u Lukavici, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo festival ruskog filma

ANDRIĆGRAD - U multipleksu "Doli Bel" u Andrićgradu juče je počeo festival ruskog filma, tokom kojeg će biti prikazano sedam filmova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na ovogodišnjem "Akordeon artu" 230 takmičara

ISTOČNO SARAJEVO - Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Asocijacija za njegovanje akademske muzike Novi zvuk od 29. aprila do 2. maja organizuju Internacionalni festival harmonike "Akordeon art".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uređenje zemljišta oko spomen-kapele u Vardištu

VIŠEGRAD - U Vardištu kod Višegrada provedena je akcija uređenja zemljišta oko spomen-kapele podignute kao znak sjećanja na 440 srpskih vojnika poginulih i umrlih od tifusa u Prvom svjetskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stručnjaci traže talentovane košarkašice

VLASENICA - Koordinator svih ženskih košarkaških sekcija u Srbiji Zoran Tir izjavio je danas u Vlasenici da ova sredina ima nekoliko veoma talentovanih mladih košarkašica koje su izrazile želju da u budućnosti zaigraju za nacionalnu selekciju Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastupilo oko 100 takmičara

SOKOLAC - Na sokolačkom stadionu Bara danas su održane male olimpijske igre - takmičenje u atletici na kojem je nastupilo oko 100 takmičara iz osam osnovnih i pet srednjih škola sa područja Sarajevsko-romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kasipović zadovoljan radom pravosudnih institucija

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar pravde Republike Srpske Anton Kasipović izrazio je zadovoljstvo radom, ažurnoću i tehničkim uslovima zaposlenih u pravosudnim institucijama u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nožem ubio rođaka

ČAJNIČE - Tijelo sedamdesetčetvorogodišnjeg N.P. pronađeno je na lokalnom putu u mjestu Dubac kod Čajniča, a pretpostavlja se da ga je nožem izbo njegov osamdesetogodišnji rođak H.P, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stanovnicima na poklon 540.000 konzumnih jaja

MILIĆI - Oko 540.000 konzumnih jaja proizvedenih u "Boksitovoj" farmi koka nosilja, u vrijednosti od oko 70.000 KM, narednih dana biće besplatno podijeljeno stanovnicima ove opštine, odlučio je predsjednik kompanije "Boksit" Rajko Dukić.

Opširnije...

Strana 4 od 440

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome