subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Isporučeno vozilo vrijedno 285.000 KM

VLASENICA - Vatrogasnoj jedinici u Vlasenici danas je ispručeno novo protivpožarno vozilo, vrijedno 285.000 KM, za čiju kupovinu je Vatrogasni savez Republike Srpske izdvojio 250.000 KM, a ostatak novca opština, rekao je Srni starješina Jedinice Pero Tomić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju parastos ubijenim srpskim civilima u Jošanici

FOČA - U selu Hodžići, u Gornjoj Jošanici kod Foče u nedjelju, 21. maja, uoči Prenošenja moštiju Svetog oca Nikolaja, biće obilježeno 25 godina od stradanja 56 srpskih civila, koje su na Nikoljdan, 19. decembra 1992. godine ubili pripadnici takozvane Armije BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Muzička škola obilježila 60 godina rada

ZVORNIK - Muzička škola "Vojin Komadina" iz Zvornika obilježila je 60 godina rada zajedničkim koncertom učenika ove i škole iz Loznice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Automobilom udario pješaka i pobjegao

ZVORNIK - Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik pronašli su i identifikovali muškarca čiji su inicijali V.T. iz ovog grada, koji je osumnjičen da je u zvorničkom naselju Vidakova NJiva udario "golfom" sedamdesetšestogodišnjeg pješaka i pobjegao.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upisano 15 prvačića više nego u prošloj godini

ČAJNIČE - U Osnovnu školu "Jovan Dučić" u Čajniču ove godine upisano je 35 prvačića ili za 15 više nego u prošloj školskoj godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bez struje 30 sela

SOKOLAC - Na području opštine Sokolac 30 sela je ostalo bez struje zbog prekida u napajanju dalekovoda Kaljina, rečeno je Srni u Radnoj jedinici Sokolac "Elektrodistribucije" Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najveća zastava Republike Srpske od danas na Ravnoj Romaniji

SOKOLAC - Pripadnici najelitnijih specijalnih jedinica Vojske Republike Srpske iz proteklog rata postaviće danas najveću zastavu Republike Srpske na najveći jarbol na Ravnoj Romaniji i pozvati na jedinstvo srpskog naroda u očuvanju Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

KUD "Sveti Sava" izveo godišnji koncert

ZVORNIK - U zvorničkom Rekreativno-sportskom centru održan je večeras koncert Kulturno-umjetničkog društva /KUD/ "Sveti Sava" na kojem je nastupilo oko 150 učesnika.Predsjednik KUD "Sveti Sava" Dragan Golić rekao je da su na koncertu nastupili djeca škole folklora, dječiji ansambl i prvi izvođački ansambl, koji su izveli igre iz Republike Srps...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Neobičan maskenbal razveselio Fočake

FOČA - Tradicionalni dječiji maskenbal večeras je u Foči izveo na gradske ulice više od 550 djece obučenih u grupne kostime, koje su tematski i maštovito kreirali uz pomoć roditelja i zaposlenih u obdaništu i dvije osnovne škole.

Opširnije...

Strana 4 od 635

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter