ponedjeljak, 02. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Pripremljen bogan promotivni materijal za sajam turizma

VIŠEGRAD - Za Međunarodni sajam turizma, koji sutra počinje u Beogradu, Turistička organizacija opštine Višegrad pripremila je bogat promotivni materijal, kažu u ovoj organizaciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učešće na Međunarodnom sajmu u Brogradu

VIŠEGRAD - Turistička organizacija Višegrada predstaviće se na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će biti održan od sutra do 22. februara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz zapaljenog vozila spasili dvojicu mladica

FOČA - Dvojica mladića povrijeđena su danas u saobraćajnoj nezgodi u Foči, kada je automobil u kojem su bili udario u zid pored puta i prevrnuo se na krov, potvrđeno je Srni u saobraćajnoj policiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrebno "probuditi" mlade

FOČA - Primarni problem mladih u Republici Srpskoj je nezaposlenost, ali ono što najviše brine je sve veća nezainteresovanost omladine za promjene, edukaciju i aktivno učešće u društvenom životu, istaknuto je na Aktuelnom času mladih u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mještani najavljuju proteste

FOČA - Odbor za izgradnju hrama Svetog Pantelejmona u Vrbnici na Zelengori najavio je protesno okupljanje na lokalnom putu prema ovom selu, ukoliko opštinske vlasti ne preduzmu hitne mjere da bi ga osposobile za saobraćaj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen projekat prekogranične saradnje sa Plužinama

FOČA - U okviru projekta prekogranične saradnje, opštine Foča i Plužine unaprijedile su turističku ponudu, sačinile strategiju integrisanog ruralnog razvoja, obučile vodiče i spasioce, te provele veliki broj ekoloških aktivnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Đokiću će biti dostavljena informacija o potraživanju radnika

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić rekao je Srni da će do kraja ove sedmice ministru industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petru Đokiću dostaviti informaciju o broju radnika preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ kojima nisu isplaćena potraživanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za studentske stipendije 72.000 KM iz bužeta

SOKOLAC - Opština Sokolac stipendiraće u školskoj 2014/2015. godini 128 studenata sa područja ove opštine, a za ove namjene u opštinskom budžetu obezbijeđeno je 72.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeci podijeljeno 1.000 palačinaka

ROGATICA - Na platou ispred Narodne biblioteke u Rogatici danas je djeci podijeljeno 1.000 palačinaka, povodom Svjetskog dana palačinaka i čokolade.

Opširnije...

Strana 4 od 419

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome