nedjelja, 04. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Ambasador Japana posjetio Višegrad

VIŠEGRAD - Višegrad ima veliki potencijal i turistički sektor je važan za budući razvoj ove opštine, izjavio je danas ambasador Japana u BiH Kazuje Ogava koji je posjetio ovu opštinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hidroelektrana Višegrad doprinosi stabilnosti energetskog sektora

VIŠEGRAD - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je danas da je Hidroelektrana Višegrad jedan od najboljih objekata u sistemu preduzeća "Elektroprivreda Republike Srpske" /ERS/ i daje veliki doprinos stabilnosti energetskog sektora Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prezentacija opreme granične policije

ANDRIĆGRAD - Pripadnici Jedinice Granične policije Višegrad danas su u Andrićgradu, u okviru projekta "Rad policije u zajednici", predstavili opremu i materijalno-tehnička sredstva koja koriste u svakodnevnoj zaštiti granice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za šest mjeseci ostvareno 42 odsto planiranog budžeta

ISTOČNO SARAJEVO - Budžet opštine Istočna Ilidža za prvih šest mjeseci ostvaren je u iznosu od oko 1.923.000 KM, što je 42 odsto od plana za ovu godinu, navodi se u izvještaju koji je danas usvojila Skupština opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šest saobraćajnih nezgoda, dva lica teško povrijeđena

HAN PIJESAK - Na području Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u protekla 24 časa dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima su teško povrijeđena dva lica. Na dijelu magistralnog puta Han Pijesak - Vlasenica, u mjestu Čađavica, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je suvozač "audija" čiji su inicijali D.N. zadobio teške tjelesne po...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješno savladan opasni uspon na Grosglokner

FOČA - Član Planinarskog društva "Zelengora" iz Foče Ranko Milanović, zajedno sa članovima Planinarskog društva "Balkan" iz Beograda, popeo se na Grosglokner, najviši vrh Austrije, na 3.798 metara nadmorske visine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Unapređenje energetske efikasnosti u Srednjoj školi "28. jun"

ISTOČNO SARAJEVO - Potpisivanjem memoranduma o regulisanju odnosa u vezi sa unapređenjem energetske efikasnosti opština Istočno Novo Sarajevo i Srednja škola "28. jun" ušli su u "Projekat energetske efikasnosti" koji se finansira kreditnim sredstvima Svjetske banke, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje asfaltiranje puta prema spomeniku u Jošanici

FOČA - Asfaltiranje lokalnog puta od centra Mjesne zajednice Jošanica do spomenika Srbima ubijenim na Nikoljdan 1992. godine, koji se nalazi u Gornjoj Jošanici, u selu Hodžići, počeće uskoro, najavljeno je iz opštine Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan koncert srpske horske muzike

ANDRIĆGRAD - U Andrićevom institutu u Andrićgradu održan je koncert srpske horske muzike pod nazivom "Veče srpskih kompozitora" u izvođenju Gradskog ženskog hora "Barili" iz Požarevca.

Opširnije...

Strana 2 od 481

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome