četvrtak, 31. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Voda neispravna za piće

ČAJNIČE - Voda na svim izvorištima sa kojih se snabdjevaju građani na području opštine Čajniče usled vremenskih nepogoda praćenih ogromnom količinom padavina je neispravna za piće i prije upotrebe je treba prokuvavati.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povelja opštine Mirku Cvijetiću

SOKOLAC - Skupština opština Sokolac odlučila je danas da, povodom Dana i krsne slave opštine, najviše opštinsko priznanje - Povelju dodijeli Mirku Cvijetiću, vlasniku preduzeća za proizvodnju, promet i transport "Duga-komerc".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen makedonski državljanin

ROGATICA - Državljanin Makedonije N.T. zadobio je teže tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi na dijelu magistralnog puta Podromanija - Rogatica, u mjestu Obrtići, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Budućnost" osvojila jubilarni trofej

FOČA - Golom odličnog Marka Burzanovića, mladi fudbaleri podgoričke "Budućnosti" savladali su u finalu 10. međunarodnog omladinskog turnira "Prijatelji fudbala" u Foči vršnjake "Rijeke" sa 1:0 i tako se drugi put okitili "titulom prijateljstva".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sudar automobila i autobusa, ima povrijeđenih

ROGATICA - U mjestu Stjenice, na regionalnom putu Romanija - Rogatica, danas su se sudarili autobus i putničko vozilo, a u udesu ima povrijeđenih, potvrđeno je Srni iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas parastos ubijenim Srbima iz Jabuke

FOČA - U crkvi Preobraženja Gospodnjeg u Jabuci, kod Foče, danas će biti služen parastos za 43 srpska civila i vojnika koje je prije 22 godine ubila muslimanska vojska.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Budućnost" i "Rijeka" u finalu

FOČA - Na Gradskom stadionu u Foči večeras će se za 10. trofej međunarodnog omladinskog turnira "Prijatelji fudbala" /"Football friends"/ boriti kadeti crnogorske "Budućnosti" i hrvatske "Rijeke".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na spomen-kosturnicu

SOKOLAC - Povodom Dana ustanka naroda i narodnosti u BiH 27. jula 1941. godine, danas su položeni vijenci na spomen - kosturnicu u Parku boraca Romanije na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

SDS i PUP predstavili penzionu politiku

FOČA - Srpska demokratska stranka /SDS/ i Partija ujedinjenih penzionera /PUP/ predstavili su večeras na tribini u Foči penzionu politiku, koja je sastavni dio predizbornog programa koalicije ove dvije stranke.

Opširnije...

Strana 2 od 348

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome