petak, 22. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Ljekari uspješno spojili odsječeno stopalo

FOČA - U Univerzitetskoj bolnici u Foči tim hirurga uspješno je spojio odsječeno stopalo dvadesetogodišnjem Vladanu Simiću iz Višegrada koji je bez dijela noge ostao u saobraćajnoj nesreći na putu Višegrad - Rudo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštra osuda skrnavljenja Spomen-ploče na Crnom vrhu

ZVORNIK - Opštinska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Zvornik najoštrije osuđuje skrnavljenje Spomen-ploče koja je podignuta na Crnom vrhu kod Zvornika, na mjestu gdje su 10. septembra 1992. godine muslimani ubili 11 pripadnika Vojske Republike Srpske, policije i civila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gradnja stanova za porodice poginulih boraca i RVI

ROGATICA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić obišao je danas u Rogatici gradilište stambenog objekta za porodice poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije, čiju izgradnju u iznosu 382.794 KM finansira Vlada Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nepovratne novčane pomoći za šest porodica poginulih boraca

ROGATICA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić uručio je danas u Rogatici nepovratne novčane pomoći u iznosu do 8.000 KM za šest porodica poginulih boraca za adaptaciju stambenih objekata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tamburaši u Čajniču održali koncert

ČAJNIČE - U petak je održan koncert Gradskog tamburaškog orkestra iz Banja Luke pod dirigentskom palicom Zlatana Mirića u kino sali Doma kulture Filip Višnjić Čajniče koji je počeo u 20,00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Motiv ubistva kćerkina udaja

ISTOČNO SARAJEVO - Čedo Jovović, koji je ubio kćerku Biljanu, a potom izvršio samoubistvo, ostavio je oproštajno pismo prema kojem je motiv ubistva i samoubistva kćerkina udaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukrali alat iz mehaničarske radnje

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznati počinioci ukrali su iz mehaničarske radnje u mjestu Bulozi, opština Istočni Stari Grad, alat čija se vrijednost procjenjuje na oko 2.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano pjesničko veče

ROGATICA - U Rogatici je u okviru "Preobraženjskih dana" održano pjesničko veče na kome je svoje stihove govorio pjesnik, esejista i književni kritičar Rajko Petrov Nogo, koji je objavio više pjesničkih zbirki i dobitnik najznačajnijih nagrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Đokić danas u Rogatici

ROGATICA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić boraviće danas u službenoj posjeti opštini Rogatica, tokom koje će uručiti šest rješenja o dodjeli nepovratnih novčanih sredstava za stambeno zbrinjavanje porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida.

Opširnije...

Strana 2 od 356

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome