četvrtak, 26. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Konzum Sarajevo beer festival, novi sadržaji za ljubitelje piva i dobre muzike

SARAJEVO - Uz proslavu 5. rođendana Sarajevo beer festivala, organizatori su za tri vrela ljetna dana, druženja i zabave, obezbijedili i dodatne sadržaje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan peti koncert izvornog pjevanja

ROGATICA - U Rogatici je održan peti koncert izvornog pjevanja, na kome je nastupilo 15 pjevačkih muških i ženskih grupa i guslari.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za atletičare "Glasinca" šest medalja na prvenstvu BiH

SOKOLAC - Na sokolačkom stadionu Bara održano je pojedinačno prvenstvo BiH za mlađe juniore BiH u atletici, na kome su atletičari "Glasinca" sa Sokoca osvojili šest medalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra dan i krsna slava Univerziteta

ISTOČNO SARAJEVO - Univerzitet u Istočnom Sarajevu svečano će sutra obilježiti Dan Univerziteta i krsnu slavu - Sveti Ćirilo i Metodije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice teško povrijeđeno, a dva lakše

ROGATICA - Jedno lice teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Rogatica-Borike u mjestu Seljani, a dva su zadobila lakše povrede od kojih je jedno maloljetno lice koje je upravljalo automobilom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na formiranje Devetog odreda Specijalne brigade policije

FOČA - U Foči će u subotu, 28. maja, biti obilježena 21 godina od formiranja Devetog odreda Specijalne brigade Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hodočašće za nevine jošaničke žrtve

FOČA - U okviru "Majskog sjećanja na jošaničko stradanje" i ove godine biće održano hodočašće od centralnog spomenika poginulim borcima i civilima u Foči do spomenika poginulim Jošaničanima u Hodžićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održani štraparijada i korida - nagradni fond 10.000 KM

SOKOLAC - Na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je održana štraparijada i korida sa nagradnim fondom od 10.000 KM, a pobjednici u teškoj kategoriji bili su par konja vlasništvo firmi "Drvodeks" i "Gas petrol" iz Mrkonjić Grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Konferencija "Samo sloga Srbina spasava"

ISTOČNO SARAJEVO - Srpska pravoslavna crkvena opština novosarajevska u Istočnom Novom Sarajevu organizovaće od sutra do 28. maja u Istočnom Sarajevu 2. Međunarodnu konferenciju srpske pravoslavne omladine pod nazivom "Samo sloga Srbina spasava".

Opširnije...

Strana 2 od 532

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter