četvrtak, 30. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Eksplozija u kafiću "Kontra"

ISTOČNO SARAJEVO - U ugostiteljskom objektu "Kontra" u opštini Istočno Novo Sarajevo rano jutros eksplodirala je, za sada, nepoznata zapaljiva materija, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učestvovalo 27 beba rođenih između dva Vidovdana

HAN PIJESAK - U organizaciji Centra za sport i omladinu u Han Pijesku večeras je održana "Konferencija beba" na kojoj je učestvovalo 27 beba rođenih između dva Vidovdana prošle i ove godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliko interesovanje za medicinu

FOČA - Prijemni ispit na Medicinskom fakultetu u Foči, na čija četiri odsjeka ima mjesta za 155 brucoša, danas je polagalo 226 svršenih srednjoškolaca iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra "Konferencija beba"

ZVORNIK - U zvorničkom Rekreativno-sportskom centru sutra će biti održana tradicionalna manifestacija "Konferencija beba 2016", najavljeno je iz Javne ustanove Dječiji vrtić "Naša radost" Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na igrama će nastupiti oko 2.000 sportista

ROGATICA - U Rogatici će 13. do 17. jula biti održane Međuopštinske omladinske sportske igre /MOSI/ na kojima će nastupiti oko 2.000 sportista iz 26 opština Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeno osam metara kubnih drvnih sortimenata

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo "Visočnik" Han Pijesak prijavilo je policiji da je sa privremenog lagera gdje se vrši redovna sječa ukradeno osam metara kubnih gotovih šumskih drvnih sortimenata, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Vidovdan pomen za mladu kraljevu vojsku

FOČA - Kod spomen-obilježja iznad jame Ponor u Miljevini kod Foče sutra će biti služen pomen za više hiljada pripadnika Jugoslovenske vojske u otadžbini, koji su na tom mjestu pogubljeni u maju 1945. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donirana oprema za 33 proizvođača malina

ROGATICA - Japanska organizacija za međunarodnu saradnju je za 33 proizvođača malina sa područja opštine Rogatica donirala opremu za malinarstvo - mehanizaciju, sisteme za navodnjavanje i raspršivače.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva lica teže povrijeđena u udesu četiri vozila

MILIĆI - Dvoje lica teže je povrijeđeno u udesu četiri vozila na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica, u mjestu Nova Kasaba u opštini Milići, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...

Strana 2 od 543

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter