petak, 25. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Regija

El. pošta Štampa

Zajedničkim projektima aplicirati ka EU fondovima

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnici devet opština iz Kantona Sarajevo i šest iz Istočnog Sarajeva dogovorili su se danas da bude formirano koordinaciono tijelo za usaglašavanje zajedničkih projekata kojima bi se apliciralo ka EU fondovima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za razvoj privrede i poljoprivrede 68.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočna Ilidža usvojila je danas planove obezbjeđenja i usmjeravanja sredstava za podsticaj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva i korištenja sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srpski odbojkaš podržao izgradnju grada od kamena

ANDRIĆGRAD - Jedan od najboljih srpskih odbojkaša Vladimir Vanja Grbić rekao je da je došao u Andrićgrad sa namjerom da "obiđe ovo velelepno zdanje i podrži idejnog tvorca grada od kamena Emira Kusturicu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas upis po cijeni nižoj za 50 odsto

ZVORNIK - Povodom Svjetskog dana knjige danas će u Javnoj ustanovi "Narodna biblioteka i muzejska zbirka" u Zvorniku upisnina biti za 50 odsto niža, rečeno je Srni u ovoj ustanovi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pjesnici kazivali svoje stihove

ROGATICA - U Centru za kulturu u Rogatici, povodom vaskršnjih praznika, održano je pjesničko veče na kome su svoje stihove kazivali pjesnici iz Republike Srpske i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Regata startuje u subotu u Setihovu

VIŠEGRAD - Veslačka regata kajak-kanu "Lim-Drina-Sava" biće organizovana od 26. aprila do 3. maja na kojoj je planiran dolazak učesnika iz 10 evropskih zemalja, najavili su danas organizatori ove manifestacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na stradanje u Kratinama

FOČA - U Kratinama kod Foče danas će biti obilježena 21 godina od pogibije 11 boraca Miljevinskog bataljona Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novaković u predstavništvu Srpske u Moskvi

MOSKVA - Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Mitar Novaković danas je u Moskvi razgovarao sa šefom Predstavništva Republike Srpske u tom gradu Duškom Perovićem o povezivanju i budućoj saradnji ovog univerziteta iz Srpske sa univerzitetima u Rusiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Provalnici iz zgrade opštine ukrali 2.000 KM

FOČA - Nepoznati počinioci provalili su tokom vaskršnjih praznika u zgradu opštine Foča i iz jedne od kancelarija otuđili 2.000 KM.
Provalnici su pokušali da obiju i sef opštinske blagajne, ali u tome nisu uspjeli.

Opširnije...

Strana 2 od 302

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome