nedjelja, 19. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Nastavak suđenja o stradanju Srba u Goraždu

ISTOČNO SARAJEVO - Saslušanjem tri svjedoka Tužilaštva, danas će u Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu biti nastavljeno suđenje četvorici bivših pripadnika takozvane Armije BiH za ubistvo srpskih vojnika zarobljenih 1992. godine na releju na Trovrhu kod Goražda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan praktikum za nastavnike srpskog jezika

FOČA - Stručna knjiga "Prilozi nastavi srpskog jezika i književnosti", čiji je autor prosvjetni inspektor Rade Lalović, odličan je priručnik i praktikum mladim učiteljima i nastavnicima, istaknuto je na promociji ove knjige u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgrađen most u Dubničkom mostu

MILIĆI - Tehničkim prijemom i primopredajom objekta u Milićima je danas ozvaničen završetak mosta u naselju Dubnički most, vrijednog 128.000 KM, koji je izgrađen zahvaljujući podršci Razvojnog programa UN /UNDP/ i sredstvima iz programa oporavka od poplava, koji finansira Evropska komisija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje obavezna deratizacija

ZVORNIK - Na području zvorničke opštine će u petak, 17. aprila, početi provođenje obavezne proljećne sistematske deratizacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zemljotres kod Višegrada

VIŠEGRAD - U regionu Višegrada danas je registrovan zemljotres jačine 2,4 stepena Rihterove skale, saopšteno je iz Seizmološke službe Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tucijadom u Miljenu završeno trodnevno slavlje

ČAJNIČE - Trodnevna proslava najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa u Čajniču je završena tucijadom i narodnim veseljem u Mjesnoj zajednici Miljeno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sa benzinske pumpe ukrao procesor kompjutera

SOKOLAC - Na objektu benzinske pumpe "Nestro petrol" u mjestu Podromanija, opština Sokolac, nepoznati izvršilac nasilno je otvorio ulazna vrata i ukrao procesor kompjutera povezan sa video nadzorom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrana predstava "Žene srpskih srednjovjekovnih vladara"

ANDRIĆGRAD - Na Vizantijskom trgu u Andrićgradu odigrana je pozorišna predstava "Žene srpskih srednjovjekovnih vladara" u kojoj su učestvovali nastavnici Osnovne škole "Jovan Popović" iz Kruševca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gaćinović u finalu Međunarodnog takmičenja iz engleskog

ZVORNIK - Učenik četvrtog razreda Srednjoškolskog centra Zvornik Milan Gaćinović plasirao se u finale trećeg Međunarodnog takmičenja iz engleskog jezika HIPPO 2015, saopšteno je danas iz ove srednjoškolske ustanove.

Opširnije...

Strana 2 od 434

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome