subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Promovisano 25 doktora nauka

ISTOČNO SARAJEVO - Na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu danas je promovisano 25 novih doktora nauka, a za počasnog doktora nauka Univerziteta proglašen je profesor Milomir Ninković, ugledni svjetski hirurg koji je započeo karijeru na ovom univerzitetu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sedam rukopisa u širem izboru za nagradu "Zlatna sova"

ISTOČNO SARAJEVO - U širi izbor za nagradu "Zlatna sova" Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo za 2017. godinu ušlo je sedam rukopisa, od 47 pristiglih radova koji su ispunjavali uslove ovog konkusra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan Osnovne škole "Vuk Karadžić"

VIŠEGRAD - U Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Višegradu prigodnim programom obilježen je Dan škole u prisustvu roditelja i brojnih gostiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeno 20 kubika bukovog drveta

FOČA - U mjestu Zlatari kod Foče nepoznati počinioci bespravno su posjekli i otuđili 20 metara kubnih bukovog drveta, koje pripada fočanskom Šumskom gazdinstvu "Maglić", saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Premijerno izvedena opera Stanislava Bainičkog "Na uranku"

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras je premijerno izvedena opera Stanislava Biničkog "Na uranku", u izvođenju profesora i studenata Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan "Dan otvorenih vrata" za učenike devetog razreda

ZVORNIK - U Tehničkom školskom centru Zvornik održana je manifestacija "Dan otvorenih vrata", na kojoj su učenici devetog razreda zvorničkih osnovnih škola mogli da se upoznaju o tome na koja zanimanja mogu da se upišu u ovoj srednjoj školi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlasnik preduzeća falsifikovao izvještaj o ispravnosti vode

ROGATICA - Direktor i vlasnik preduzeća iz Rogatice čiji su inicijali M.T. osumnjičen je da je falsifikovao izvještaje o ispitivanju ispravnosti vode i leda Instituta za vode Bijeljina, u fabrici za preradu ribe u mjestu Žepa, te ih dostavio opštinskom veterinarskom inspektoru kao prave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština podstiče majčinstvo

VIŠEGRAD - Opština Višegrad je nastavila stimulisanje nataliteta, za šta je u ovoj godini iz budžeta do sada izdvojeno oko 30.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vatrogasci lokalizovali požar u kući

ZVORNIK - U požaru koji je zahvatio kuću u privatnom vlasništvu u naselju Liješanj kod Zvornika nije bilo povrijeđenih, a materijalna šteta biće naknadno utvrđena.

Opširnije...

Strana 2 od 635

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter