srijeda, 28. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Glasalo 56 odsto građana

VIŠEGRAD - U opštini Višegrad na referendumu o Danu Republike glasalo je 6.235 građana ili 56 odsto, potvrdio je Srni predsjednik Opštinske komisije za sprovođenje referenduma Boro Ninković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik podržao inicijativu o osnivanju poslovnog kluba

ROGATICA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u razgovoru sa oko 40 privrednika u Rogatici podržao inicijativu za osnivanje poslovnog kluba s ciljem unapređenja poslovne kime u toj lokalnoj zajednici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojena odluka o osnivanju pravoslavnog obdaništa

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Odbornici Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo usvojili su odluku o osnivanju Javne predškolske ustanove koja će, prema prijedlogu Mitropolije dabrobosanske, nositi naziv "Sveti patrijarh Pavle".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poziv građanima Srpske da izađu na referendum

ISTOČNO SARAJEVO - Boračke organizacije, kao i organizacije porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invlida Sarajevsko-romanijske regije pozvale su danas u Istočnom Sarajevu pripadnike ovih kategorija stavnovništva i sve građane Republike Srpske da u nedjelju, 25. septembra, izađu na referendum o Danu Republike.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vozio automobil sa lažnim tablicama

NOVO GORAŽDE - Pripadnici Policijske stanice Novo Goražde zaustavili su automobil "pežo" sa probnim tablicama za koje je utvrđeno da su pripadale drugom vozilu i da im je važnost istekla 2013. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu "Male sokolske igre"

VIŠEGRAD - U Dobrunu kod Višegrada u subotu, 24. septembra, biće održana manifestacija "Male sokolske igre" na kojoj će učestvovati osnovci iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saborni hram obilježava krsnu slavu

ZVORNIK - Zvornički Saborni hram Rođenja Presvete Bogorodice obilježava danas krsnu slavu - Malu Gospojinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U svih šest opštinskih komisija stigao referendumski materijal

ISTOČNO SARAJEVO- Opštinske komisije za sprovođenje referenduma o Danu Republike u šest opština u sastavu grada Istočno Sarajevo primile su glasački materijal.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan ugovor o dodijeli granta vrijedan 60.000 KM

ZVORNIK - U Zvorniku je potpisan danas Ugovor o dodjeli granta između grada Zvornika i USAID-ovog Programa podrške marginalizovanim grupama u visini od 60.000 KM, od kojih po 30.000 KM daju grad Zvornik i USAID.

Opširnije...

Strana 2 od 563

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter