četvrtak, 23. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Konferencija za novinare povodom izbora rektora

ISTOČNO SARAJEVO - U Rektoratu Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas će biti održana konferencija za novinare povodom izbora rektora ovog univerziteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radoslav Grujić - novi rektor

ISTOČNO SARAJEVO - Senat Univerziteta Istočno Sarajevo izabrao je danas Radoslava Grujića za novog rektora ove viskoškolske ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Simpozijum o zdravlju starih lica

FOČA - Naučni simpozijum o gerontologiji okupio je danas u Foči profesore sa medicinskih fakulteta iz Beograda, Splita, Zenice i Foče, koji su pripremili devet tema u vezi sa zdravstvenim stanjem i liječenjem starih lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U mjestu Kotuš opljačkana vikendica

VIŠEGRAD - Nepoznati počinioci su iz vikendice u mjestu Kotuš, opština Višegrad, ukrali resiver, led televizor, pribor za pecanje i solarni panel, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Devetomjesečna dobit 318.400 KM

ROGATICA - Šumsko gazdinstvo "Sjemeć" iz Rogatice za devet mjeseci ove godine ostvarilo je 318.400 KM dobiti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatan pregled u okviru borbe protiv karcinoma dojke

ISTOČNO SARAJEVO - U okviru mjeseca borbe protiv karcinoma dojke Bolnica Istočno Sarajevo organizovaće od 27. do 31. oktobra besplatan klinički pregled u kabinetu za bolesti dojke, od 8.00 do 14.00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisani diplomci i magistri

FOČA - Primanjem diploma i polaganjem Hipokratove zakletve, 96 diplomaca Medicinskog fakulteta iz Foče danas je svečano stupilo u ljekarsku profesiju, a ujedno je promovisano i sedam magistara medicinskih nauka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lazar Vlaški - Novi predsjednik lokalnog parlamenta

TRNOVO - Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Trnovo za predsjednika je imenovan Lazar Veljo /SNSD/, a za potpredsjednika Grujo Vlaški /Srpska radikalna stranka "Dr Vojislav Šešelj"/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvije osobe uhapšene na području Čajniča

ČAJNIČE - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH danas su na području Čajniča uhapsili dvije osobe zbog ratnog zločina, te izvršili pretrese objekata na četiri lokacije.

Opširnije...

Strana 2 od 374

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome