utorak, 01. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Jačanje sistema socijalne zaštite i inkluzije

ZVORNIK - U Zvorniku je danas održana radionica za prosvjetno-pedagoške radnike sa regije Birča u oblasti javnog zagovaranja i izrade akcionih planova u okviru projekta "Jedan minut za cijeli život", čiji je cilj jačanje sistema socijalne zaštite i inkluzije na ovoj regiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava manastira Dobrun

VIŠEGRAD - Manastir Dobrun, kod Višegrada, danas je obilježio svoju krsnu slavu - Uspenije Presvete Bogorodice, u prisustvu velikog broja vjernika iz svih krajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladi preduzetnici za poslovne projekte

ZVORNIK - U Zvorniku je održan trening za izradu biznis planova za sedam mladih ljudi koji su se prijavili za učešće na Sajmu poslovnih ideja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljeni dani i krsna slava opštine

ŠEKOVIĆI - U Šekovićima je danas, povodom proslave Velike Gospojine, dana i krsne slave ove opštine, služena liturgija u Crkvi Pokrova Presvete Bogorodice i pomen kod spomenika poginulim borcima oslobodilačkih ratova srpskog naroda, te održana svečana sjednica Skupštine opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljena krađa novčanika sa 1.200 KM

GORAŽDE - Lice čiji su inicijali R.Č. prijavilo je policiji u Novom Goraždu da mu je u mjestu Potkozara nepoznato lice, upotrijebivši silu, ukralo novčanik u kojem je bilo 1.200 KM u raznim apoenima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Kukavicama služen parastos za 26 ubijenih srpskih civila

ROGATICA - U mjestu Kukavice kod Rogatice danas je služen parastos za 26 srpskih civila koje su na današnji dan 1992. godine iz zasjede ubili pripadnici takozvane Armije RBiH dok su pred muslimanskom ofanzivom bježali Goražda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhvaćeno 19 pasa lutalica

VIŠEGRAD - U Višegradu je uhvaćeno 19 pasa lutalica koji će specijalnim vozilima biti prebačeni u azil za pse.

Opširnije...
El. pošta Štampa

L.A. Cost Sokolac počeo isporuku rezane građe za Italiju

SOKOLAC - Prvi kontingent od 88 metara kubnih rezane građe, krenuo je juče iz kruga firme d.o.o. L.A. Cost iz Sokoca, za italijansko tržište.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrošači bez vode zbog kvara

VLASENICA - U Vlasenici, zbog kvara na sistemu vodosnabdijevanja, potrošači nemaju vodu, pa se snabdijevaju iz cisterni koje je obezbijedilo preduzeće "Vodovod i kanalizacija" ili sa nekoloko lokalnih izvorišta.

Opširnije...

Strana 2 od 474

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome