četvrtak, 23. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Đurević sa direktorom "Unis-Uša" o proširenju proizvodnje

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević razgovarao je danas sa direktorom višegradske fabrike čeličnih užadi "Unis-Uša" Aleksandrom Mandićem o mogućnostima proširenja proizvodnje i novog zapošljavanja u ovoj fabrici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Postoji opasnost od urušavanja mosta Mehmed paše Sokolovića

VIŠEGRAD - Načelnik Višegrada Mladen Đurević upozorio je da postoji opasnost od urušavanja mosta Mehmed paše Sokolovića nakon rekonstrukcije, te apelovao na izvođače radova i investitore da što prije reaguju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog snijega bez struje 700 domaćinstava

MILIĆI - Na području opštine Milići, zbog snijega koji već drugi dan pada, bez struje je ostao veliki broj sela, a električnu energiju trenutno nema oko 700 domaćinstava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg na planinskim prevojima usporava saobraćaj

ISTOČNO SARAJEVO - Na planinskim prevojima preko Romanije prema Han Pijesku, kao i na kolovozima prema Jahorini, zadržava se snijeg koji pada od prošle noći, a iz preduzeća "Romanijaputevi" apeluju na vozače da voze oprezno.
Tehnički direktor preduzeća "Romanijaputevi" Dragan Buloščić rekao je Srni da su dežurne ekipe na punktovima, a posipači...

Opširnije...
El. pošta Štampa

U saobraćajnoj nesreći poginuo muškarac

ZVORNIK - Šezdesetšestogodišnji muškarac poginuo je jutros u saobraćnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik-Milići, u mjestu Kasaba, rekao je Srni portparol zvorničkog Centra javne bezbjednosti Miljan Bobar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na svečanoj akademiji uručene nagrade i zahvalnice

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras je održana svečana akademija Pozorišta mladih Zvornik na kojoj su dodijeljene nagrade i zahvalnice pojedincima i kolektivima za doprinos razvoju ovog pozorišta u prethodnoj godini.Zahvalnice su uručene prijateljima, partnerima, sponzorima i ljudima koji su bili uz pozorište i dali doprinos njegovom ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel za spas mlade Snežane Puhalo

KALINOVIK - Opština Kalinovik uputila je, putem svoje zvanične internet stranice, apel za pomoć u prikupljanju novca za Snežanu Puhalo /24/ kojoj je za hitnu transplantaciju jetre potrebno 85.000 evra, ne računajući druge prateće troškove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni razbojnici

ISTOČNO SARAJEVO - Tri lica nastanjena na području Kantona Sarajevo uhapšena su zbog sumnje da su od početka godine počinila dva razbojništva i jedan pokušaj razbojništva u sportskim kladionicama na području Istočnog Sarajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ne paliti vatru na otvorenom bez kontrole

SOKOLAC - Područno odjeljenje Civilne zaštite Sokolac apelovalo je da građani ne pale vatru na otvorenom bez kontrole i nadzora, zbog velikog broja požara u februaru u Sarajevsko-romanijskoj i Gornjodrinskoj regiji koji su se dogodili tokom čišćenja okućnica i poljoprivrednih parcela.

Opširnije...

Strana 2 od 600

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter