ponedjeljak, 25. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Preduzete mjere za bezbjednu proslavu matura

ISTOČNO SARAJEVO - Rukovodioci policijskih stanica na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo proveli su niz preventivnih aktivnosti s ciljem da predstojeća maturska slavlja proteknu bez incidentata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slavska litija prošla gradskim ulicama

ISTOČNO SARAJEVO - Slavska litija, u kojoj je učestvovao veliki broj građana, prošla je danas u poslijepodnevnim časovima ulicama Istočnog Novog Sarajeva u okviru obilježavanja krsne slave ove opštine – Spasovdana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povelja opštine posthumno policajcu Draganu Đuriću

ZVORNIK - Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Đurić, koji je poginuo u terorističkom napadu na Policijsku stanicu Zvornik, dobio je danas posthumno Povelju opštine za doprinos u zaštiti ustavnog poretka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Romanijske brigade odigrale važnu ulogu u stvaranju Srpske

SOKOLAC - Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Milomir Savčić rekao je danas na Sokocu da su Prva romanijska pješadijska i Druga romanijska motorizovana brigada odigrale važnu ulogu u stvaranju Srpske i da su u odbrambeno-otadžbinskom ratu pokazale da su dostojne svojih predaka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stevanović: Novinari pokazali visok stepen profesionalizma

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović izjavio je danas da su novinari pokazali visok stepen profesionalizma i odgovornosti kada su izvještavali o terorističkom napadu na Policijsku stanicu u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Okej fest" pridružio se "Egzitu" i "Si dens-u"

FOČA - "Okej fest" na Tjentištu kod Foče pridružio se novosadskom "Egzitu" i budvanskom "Si dens" /Sea dance/ festivalu, tako da će ljubitelji koncerata ovog ljeta imati mogućnost da objedine ova tri muzička događaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sporazum o asfaltiranju dvije ulice u Dobrom Polju

FOČA - Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš i načelnik opštine Foča Radisav Mašić potpisali su Sporazum o sufinansiranju i realizaciji projekta asfaltiranja dvije ulice u povratničkom naselju Donje Polje, za koji je Ministarstvo obezbijedilo 40.000 KM iz redovnih budžetskih sredstava, dok će preostala sredstva...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zarobljenici sa Trovrha držani u komorama silosa

ISTOČNO SARAJEVO - Svjedoci Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu danas su pred Okružnim sudom potvrdili da su u komorama Silosa u Kopačima vidjeli srpske vojnike koji su zarobljeni na releju Trovrh kod Goražda 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fočanka treća na Festivalu u Moskvi

FOČA - Studenti Muzičke akademije iz Istočnog Sarajeva Olivera Perunović i Anđela Đerić osvojile su drugo i treće mjesto na 11. Festivalu slovenske muzike u Moskvi.

Opširnije...

Strana 2 od 447

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome