ponedjeljak, 01. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Budžet za šest mjeseci ostvaren 42,58 odsto od godišnjeg plana

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica usvojila je danas odluku o izvršenju budžeta ove opštine u prvih pola godine, prema kojoj izvršena budžetska sredstva iznose 2.618.846 KM, što je 42,58 odsto od plana za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bivši radnici protestovali ispred suda

ISTOČNO SARAJEVO - Tridesetak bivših radnika preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ protestovalo je jutros ispred Okružnog suda u Istočnom Sarajevu, tražeći da im budu isplaćena dugovanja po osnovu presuda koje je donio ovaj sud.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljen projekat "Bezbjedna zajednica"

KALINOVIK - U Kalinoviku je danas, u organizaciji NATO štaba u Sarajevu, prezentovan projekat "Bezbjedna zajednica" čiji je cilj unapređenje saradnje vojne i lokalne policije i objedinjavanje svih resursa za pomoć građanima u vanrednim prilikama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladi izgradili terasu sa pogledom na Ušće

FOČA - Mladi iz fočanskog naselja Donje Polje izgradili su terasu na desnoj obali Ćehotine, stotinjak metara prije ušća ove rijeke u Drinu, koja je koštala oko 1.300 maraka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bivši radnici traže isplatu potraživanja i uplatu doprinosa

ISTOČNO SARAJEVO - Bivši radnici preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ traže od Vlade Republike Srpske u roku od 20 dana isplatu potraživanja po sudskim presudama i uplatu doprinosa na osnovu ostvarenog radnog staža.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena vrata za 25 pripravnika

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika raspisala je konkurs za zapošljavanje 25 visokoobrazovanih pripravnika, u okviru projekta "Prvi posao" koji realizuje Vlada Republike Srpske, Zavod za zapošljavanje i poslodavci, saopšteno je danas iz Službe za odnose s javnošću ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljen lažni posrednik za zapošljavanje

FOČA - Lica čiji inicijali su A.T. i J.S. prijavili su policiji u Foči da im je osoba A.D, koja se predstavila kao posrednik za zapošljavanje i odlazak na privremeni rad u Njemačku, na prevaru uzela novac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jezerima na Zelengori prijeti izumiranje

FOČA - Glečerskim jezerima na Zelengori u Nacionalnom parku "Sutjeska" prijeti izumiranje, zbog zatravljivanja, ističe direktor ovog parka Zoran Čančar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Godišnjica kukavičkog zločina u Kukavicama

ROGATICA - Načelnik Odjeljenja za opštu upravu u opštini Rogatica Miladin Ikonić i predsjednik Opštinske boračke organizacije Milenko Rajak položili su danas vijenac na spomen-obilježje u Kukavicama, gdje je služen pomenpostradalim žrtvama.

Opširnije...

Strana 2 od 358

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome