subota, 10. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Večeras projekcija dokumentarnog filma "Sami"

VIŠEGRAD - Dokumentarni film "Sami", čiji je autor i reditelj sveštenik Željko Gardović, biće prikazan večeras u bioskopu "Doli Bel" u Andrićgradu u organizaciji Srpske pravoslavne crkvene opštine Višegrad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Međunarodni festival malih scena i monodrame

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras je otvoren 21. Međunarodni festival malih scena i monodrame.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra konferencija o reformi visokog obrazovanja

ISTOČNO SARAJEVO - "Erazmus plus" kancelarija u BiH, u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu i grupom eksperata za reformu visokog obrazovanja, sutra organizuje godišnju konferenciju "Primjena bolonjskog procesa u BiH - trendovi i prakse u visokom obrazovanju".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poslije rebalansa slijedi deficit u budžetu

ROGATICA - Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić upozorava da bi nakon rebalansa deficit u budžetu mogao da iznosi oko 800.000 KM i više.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U kanalu pronađen leš muškarca

ZVORNIK - Tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je jutros u kanalu pored magistralnog puta u mjestu Čelopek kod Zvornika, rekao je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Zvornik Miljan Bobar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvi pacijenti smješteni u Zavod za forenzičku psihijatriju

SOKOLAC - Zavod za forenzičku psihijatriju na Sokocu kao jedina ustanova ovog tipa na teritoriji BiH primio je prve pacijente, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šest kuća za povratnike i raseljene

FOČA - Predstavnici austrijske nevladine organizacije "Hilfsverk" i opštine Foča uručili su danas ključeve novoizgrađenih kuća za šest povratničkih i raseljenih porodica, koje su sa 235.000 KM finansirali EU i UNHCR.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra promocija studije "Život i djelo Rista Trifkovića"

ZVORNIK - Studija "Život i djelo Rista Trifkovića", autora Dušana Zurovca, koju je objavila Matična biblioteka Istočno Sarajevo, biće predstavljena sutra u biblioteci u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeli radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže

ZVORNIK - U zvorničkoj mjesnoj zajednici Tršić počeli su radovi čija vrijednost iznosi oko 3,1 milion KM u okviru projekta "Izgradnja i rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže grada Zvornik", koji obuhvata i izgradnju kanalizacione mreže u Tabancima, rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže u Majevičkoj ulici u Zvorniku i u prigra...

Opširnije...

Strana 2 od 581

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter