četvrtak, 11. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Pojačana kontrola - vežite pojas

ISTOČNO SARAJEVO - Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u toku je pojačana kontrola saobraćaja, sa akcentom na kontrolu korištenja bezbjednosnog pojasa i korištenja sigurnosnih sjedalica za djecu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisani ugovori o dodjeli 40 steonih junica

ROGATICA - U Rogatici su danas potpisani ugovori o dodjeli 40 steonih junica za isto toliko domaćinstava sa područja ove opštine, čiju je nabavku iz Austrije donirala Japanska agencija za međunarodnu saradnju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj zaposlenih

VIŠEGRAD - U Višegradu je prošle godine, prema evidenciji Biroa rada, zaposlenje našlo 307 lica, što je dva odsto više nego 2014. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija udruženja i upis članova

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras je održana promocija Regionalnog kinološkog udruženja "Birač" sa sjedištem u Zvorniku i organizovan upis članova ovog udruženja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljeni romani Saše Kneževića

ISTOČNO SARAJEVO - U Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo večeras su promovisani romani "U sjećanju na zaborav" i "Otkud pamet onom ko je nema" književnika Saše Kneževića i profesora književnosti na Filozofskom fakultetu u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno ukradeno vozilo

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo pronašli su na području opštine Istočna Ilidža automobil "pežo 206" koji je 16. decembra prošle godine ukraden na području Kantona Sarajevo, saopšteno je iz policije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prtljažniku pronađena "zolja"

ROGATICA - Ručni raketni bacač "zolja" pronađen je u automobilu "golf dva", vlasništvo Rogatičanina čiji su inicijali R.R, koji je lišen slobode, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje Svjetskog dana borbe protiv karcinoma

ISTOČNO SARAJEVO - Tim ljekara specijalista i predstavnici Opštinskog odbora Socijalističke partije /SP/ Istočna Ilidža danas će u Istočnom Sarajevu obilježiti Svjetski dan borbe protiv karcinoma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mora se unapređivati naučnoistraživački rad

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić rekao je danas da se naučnoistraživački rad mora stalno unapređivati i da je to permanentan zadatak.

Opširnije...

Strana 2 od 506

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter