subota, 25. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Osujećen pokušaj falsifikovanja potvrde

VIŠEGRAD - Višegradska policija podnijela je Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica čiji su inicijali M.S. osumnjičenog da je slovenačkoj Ambasadi predao zahtjev za izdavanje dozvole za boravak u Sloveniji, uz falsifikovano uvjerenje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tužilaštvo i Sipa isključivo u interesu Bošnjaka

ČAJNIČE - Boračka organizacija opštine Čajniče tvrdi da je hapšenje oca i sina Steva i Milosava Jovanovića, kao i njihovih rođaka Marijana i Slavka još jednom pokazalo da Tužilaštvo BiH i Agencija za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH rade isključivo u interesu bošnjačke strane i da im je namjera da proglase Srbe isključivim krivcima za ratna dešavan...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tešić: vozači pod dejstvom alkohola biće lišeni slobode

ISTOČNO SARAJEVO - Prema novom Zakonu o prekršajima, vozač koji upravlja vozilom pod dejstvom alkohola ili opojnih droga biće lišen slobode, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku obnova konaka i porte dva Bogorodičina hrama

ČAJNIČE - U Čajniču je u toku obnova konaka i porte dva hrama posvećena Uspeniju Presvete Bogorodice, koje godišnje posjeti više hiljada vjernika, kako bi se poklonili čudotvornoj ikoni Bogorodice - Čajničkoj Krasnici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj zbog pronevjere

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je nadležnom okružnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali S.T. zbog osnova sumnje da je počinilo pronevjeru i oštetilo jedno preduzeće iz Banjaluke za 5.022 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenici uređivali školsko dvorište

FOČA - Učenici fočanske područne škole u Brodu na Drini danas su uređivali školsko dvorište i travnjake, te farbali ogradu i klupe, a istovremeno je ispred centralne škole "Veselin Masleša" u Foči učenicima i prolaznicima dijeljen promotivni materijal o potrebi zaštite životne sredine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovano preduzeće "Gradska toplana"

ZVORNIK - Skupština opštine Zvornik donijela je danas na posebnoj sjednici odluku o osnivanju Javnog preduzeća "Gradska toplana Zvornik".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Antisrpski grafiti biće uklonjeni sa stadiona "Slavije"

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo provode istragu nakon dojave da su ispod sjeverne tribine stadiona "Slavije" u Istočnom Novom Sarajevu ispisani grafiti uvredljivi za srpski narod, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čajniče - Teniski turnir "Memorijal Vlade Stojić"

ČAJNIČE - U Čajniču je juče održan prvi po redu teniski turnir "Memorijal Vlade Stojić".

Opširnije...

Strana 2 od 375

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome