srijeda, 29. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Opštinske stipendije za 185 studenata

FOČA - Opština Foča u ovoj akademskoj godini stipendiraće 185 studenata, 12 više u odnosu na prethodnu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvršen tehnički prijem zgrade Doma zdravlja

ČAJNIČE - Radovi na rekonstrukciji Doma zdravlja u Čajniču izvršeni su po propisima i nema vidljivih nedostataka, poručili su danas članovi Komisije za tehnički pregled objekata Republike Srpske, koji su obišli zgradu sa načelnikom opštine Čajniče Goranom Karadžićem i direktorom Doma zdravlja Draganom Skokom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maturanti darovali krv

MILIĆI - Maturanti Srednjoškolskog centra "Milutin Milanković" iz Milića danas su dali krv u okviru humanitarne akcije "Kap krvi da budemo prvi", koju šesti put organizuju učenici ove škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba fotografija za spas Snežane Puhalo

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu otvorena je prodajna izložba fotografija Vedrana Kurteša, a prikupljena sredstva biće namijenjena za liječenje dvadesetčetvorogodišnje Snežane Puhalo iz Kalinovika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U srijedu otvaranje primarnog vodovoda

FOČA - Novi primarni vodovod u Foči dužine 12.150 metara, sa svim pratećim objektima i infrastrukturom, biće svečano otvoren u srijedu, 29. marta, najavljeno je iz opštinske uprave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Karatisti "Nipona" osvojili 12 medalja na Mećavniku

ČAJNIČE - Karatisti iz Kluba borilačkih sportova "Nipon" iz Čajniča osvojili su 12 medalja, od kojih tri zlatne, tri srebrne i šest bronzanih, na 8. Internacionalnom kupu "Mećavnik 2017".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbojkašice "Stakorine" u drugom krugu takmičenja za Kup RS

ČAJNIČE - Odbojkašice "Stakorine" iz Čajniča u prvom krugu Kupa Republike Srpske u odbojci za žene savladale su ekipu iz Rudog i plasirale se u drugi krug takmičenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeni ukradeni trupci smrče

SOKOLAC - U mjestu Mletine, opština Sokolac, ispred objekta za primarnu preradu drveta u vlasništvu lica čiji su inicijala M.D, policija je pronašla sedam komada trupaca smrče bez šumskog žiga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Aleksandri Birčaković prvo mjesto iz pozavanja srpskog jezika

ZVORNIK - Učenica Srednjoškolskog centra "Petar Kočić" iz Zvornika Aleksandra Birčaković osvojila je prvo mjesto na regionalnom takmičenju učenika srednjih škola iz poznavanja srpskog jezika i književnosti, koje je održano danas u Zvorniku.

Opširnije...

Strana 2 od 611

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter