srijeda, 04. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Konkurs za Vaskršnju priču

VIŠEGRAD - Redakcija časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko" objavila je Konkurs za kratku priču na temu "Hristos Vaskrse" na koji autori do 10. aprila mogu slati radove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđen u lovu na šakale

FOČA - Muškarac čiji su inicijali R.C. nanio je, najvjerovatnije, vatrenim oružjem povredu šake muškarcu čiji su inicijali M.K. prilikom organizovane akcije lova na šakale u mjestu Dasovine, opština Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odstrijeljen vuk kapitalac

FOČA - Fočanski lovci danas su na području Mjesne zajednice Kozja Luka, u organizovanoj hajci, odstrijelili mladog vuka kapitalca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekipe "Famosa" i "Leotara" najuspješnije

MILIĆI - Muški tim DŽudo kluba "Leotar" iz Trebinja i ženski tim DŽudo kluba "Famos" iz Istočnog Sarajeva, najuspješnije su ekipe na seniorskom Prvenstvu Republike Srpske u džudou koje je večaras završeno u Sportskoj dvorani u Milićima.
Za najspješnije takmičare proglašeni su džudista "Famosa" Stefan Šiljegović, u konkurenciji seniora, te Anja ...

El. pošta Štampa

Održan godišnji koncert KUD "Romanijska luča"

SOKOLAC - Kulturno-umjetničko društvo "Romanijska luča" sa Sokoca održalo je večeras godišnji koncert u sportskoj dvorani sa bratskim Društvom narodne tradicije "Šamot" iz Aranđelovca, a koncertu je prisustvovalo oko 1.500 gledalaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fudbaleri "Sutjeske" ne odustaju od štrajka

FOČA - Fudbaleri "Sutjeske" u štrajku su već dvije sedmice, jer su, kako ističu, nezadovoljni radom predsjednika kluba Miroslava Dunjića, čiju smjenu traže, a do početka proljećne polusezone Prve lige Republike Srpske ostalo je samo sedam dana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za predsjednika Skupštine izabran Dragiša Kovačević

SOKOLAC - Na današnjoj sjednici Skupštine Udruženja pčelara "Glasinac" za predsjednika ove skupštine izabran je Dragiša Kovačević, a za potpredsjednika Milan Ećimović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokradene crkva i porodične kuće u opštini Foča

FOČA - Iz crkve u selu Budanj u opštini Foča nepoznata lica ukrala su neznatnu količinu kovanog novca i tokom noći obila šest porodičnih kuća i pomoćnih objekata.
Iz objekata u vlasništvu lica čiji inicijali su I.M, M.S. i R.J. ukradena su dva mašinska rakijska kazana, motokultivator, suvo meso, dvije motorne pile i dijelovi rakijskog kazana, a...

El. pošta Štampa

Konačna građevinska cijena iznosi 600 KM

SOKOLAC - Skupština opštine Sokolac donijela je danas odluku o visini prosječne konačne građevinske cijene po metru kvadratnom korisnog stambenog i poslovnog prostora na području ove opštine od 600 KM.

Opširnije...

Strana 2 od 420

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome