subota, 30. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Asfaltirana dionica u dužini 1.200 metara

SOKOLAC - Asfaltirana je dionica puta za selo Pediše kod Sokoca, u dužini 1.200 metara, a sredstva je obezbijedilo federalno Ministarstvo za raseljene lica i izbjeglice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Miljevini teško povrijeđen vozač

FOČA - Lice čiji su inicijali B.K. zadobilo je prelom rebara u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Sarajevo-Foča, u mjestu Miljevina, opština Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Srbijo, majko i maćeho"

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu večeras je promovisana knjiga "Srbijo, majko i maćeho", o boravku srpske vojske u sjevernoj Africi tokom Prvog svjetskog rata, autora Luke Nikolića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Festival šumadijskih vina 30. jula

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu će 30. jula biti otvoren Festival šumadijskih vina u okviru koga će biti predstavljena izložba umjetničkih slika u organizaciji vinara Šumadije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prljave pritoke ugrožavaju riblji fond u Drini

FOČA - Na takmičenju članova fočanskog Sportsko-ribolovnog društva "Mladica" u lovu ribe udicom na plovak, koje je danas održano na izletištu "Stara šljunkara" u Handićima kod Foče, ribolovce sreća nije poslužila, pa je izostao veći ulov.
Ribolovci ističu da je riblji fond u Drini, u dijelu vodotoka nizvodno od Foče, sveden na minimum.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana "Biciklijada mira"

VLASENICA - Više od 100 biciklista iz nekoliko gradova u BiH danas je u Vlasenici učestvovalo u "Biciklijadi mira" čiji je cilj jačanje svijesti o potrebi međuetničke tolerancije i dijaloga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoreni pogoni za proizvodnju namještaja

MILIĆI - Puštanjem u rad rekonstruisanih i novoizgrađenih objekata fabrike za proizvodnju namještaja u sektoru "Drvoprerada", u koje je uloženo 1,5 miliona KM, kompanija "Boksit" iz Milića obilježila je Dan kompanije i 57 godina rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U oktobru upis prve generacije studenata dramskih umjetnosti

ANDRIĆGRAD - Visoka škola dramskih umjetnosti u Andrićgradu, koju čine katedre za filmsku i televizijsku režiju, glumu, dramaturgiju, montažu, kameru i snimanje i dizajn zvuka, upisaće prvu generaciju studenata u oktobru ove godine, potvrdio je Srni direktor Škole Zoran Cvijanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren dječiji park

MILIĆI - U dvorištu obdaništa "Poletarac" u Milićima danas je otvoren park za mališane, u čiju je izgradnju Unicef uložio 8.950 KM.

Opširnije...

Strana 2 od 551

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter