subota, 28. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Obuka i pomoć za plasteničku proizvodnju

FOČA - U Foči je danas održano prvo savjetovanje za poljoprivrednike u okviru programa "Ruka ruci-tri", koji predviđa teorijsku i praktičnu obuku iz oblasti plasteničke proizvodnje, ali i grantove pomoći.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Projekat podrške zapošljavanju

ZVORNIK - Šef zvorničkog Biroa za zapošljavanje Goran Petrović očekuje da će poslodavci sa područja ove opštine u dovoljnom broju podnijeti zahtjeve za zapošljavanje lica, u okviru projekta "Podrške mrežama socijalne sigurnosti i zapošljavanju" /SSNESP/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krst na polomljenoj voćki

FOČA - U voćnjaku Đorđa Radovića u selu Zubovići kod Foče, na grani šljive koju je slomio snijeg, na godovima se oslikao znak sličan krstu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Plastenici za raseljene i povratnike

FOČA - U Foči su danas potpisani ugovori sa korisnicima UNDP-ovog projekta plasteničke proizvodnje, u okviru kojeg je 14 proizvođača dobilo po dva, a tri proizvođača po jedan plastenik od 100 metra kvadratna.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Japanci poklonili računare

MILIĆI - Japanska razvojna agencija /JICA/ poklonila je računarsku opremu vrijednu oko 20.000 KM Srednjoškolskom centru /SŠC/ "Milutin Milanković" u Milićima.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja

MILIĆI - U Milićima je policija dostavila nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv M.B. o postojanju osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgorjelo pet dunuma borove šume

ZVORNIK - U požaru koji se dogodio u blizini zvorničkog naselja Gornji Grbavci izgorjelo je pet dunuma borove šume, potvrdio je danas šef Službe profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik Slaviša Milić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Đakon Ilić : "Kamen vodenični" podijeliti cijeloj crkvi

FOČA - Film "Kamen vodenični", koji su snimili studenti Bogoslovskog fakulteta u Foči, veoma je hrabar poduhvat jer je obuhvatio sve "vruće teme" Crkve, rekao je pravoslavni režiser đakon Nenad Ilić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Svjetski dan zaštite šuma

VIŠEGRAD - Povodom Svjetskog dana zaštite šuma, radnici Šumskog gazdinstva "Panos" iz Višegrada zasadili su sadnice u dvorištu dječijeg vrtića "Neven" u Višegradu.

Opširnije...

Strana 2 od 427

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome