ponedjeljak, 24. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Oduzeto šest paketića marihuane

ISTOČNO SARAJEVO - Policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe droga Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, oduzeli su šest paketića marihuane, koje su pronašli kod lica čiji su inicijali M.B.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za zimsko održavanje obezbijeđeno 120.000 KM

SOKOLAC - Opština Sokolac obezbijedila je 120.000 KM za zimsko održavanje puteva. Načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove Milomir Rajić rekao je danas Srni da opština ima ugovor o održavanju puteva sa sokolačkim preduzećem "Romanijaputevi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uzgoj aronije - šansa za mlade

ČAJNIČE - Četvoro mladih poljoprivrednika iz Čajniča zasadili su po 400 sadnica aronije na površinama od dva dunuma, u okviru projekta zapošljavanja mladih.Ovaj projekat realizovalo je Udruženje poljoprivrednih proizvođača opštine Čajniče, u saradnji sa Švajcarskom agencijom za razvoj i saradnju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naučni skup posvećen književnom stvaralaštvu Branka Ćopića

VIŠEGRAD - Odjeljenje za književnost Andrićevog instituta u Andrićgradu od 26. do 28. decembra organizuje naučni skup posvećen književnom stvaralaštvu Branka Ćopića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obuka za izradu grnčarije

ROGATICA - Lokalna akciona grupa "Devetak", u okviru projekta pod nazivom "Osnaživanje žena na selu", organizovala je u Rogatici praktičnu obuku za izradu grnčarije za 17 žena sa područja koje pokriva ova akciona grupa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovano novo komunalno preduzeće

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak donijela je danas odluku o osnivanju novog Javnog komunalnog preduzeća "Kraljeva gora", koje će gazdovati vodovodnim sistemima kojima se opština snabdijeva vodom.Novo preduzeće, koje treba donese statut i etički kodeks, zastupaće Čedo Golijan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Susreti mladih teologa

FOČA - Oko 40 studenata teologije iz BiH i Srbije posjetilo je danas Pravoslavni bogoslovski fakultet "Sveti Vasilije Ostroški" u Foči, u okviru "Susreta mladih teologa", koje organizuje Međureligijsko vijeće BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rebalans budžeta veći za dva miliona KM od plana

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočno Novo Sarajevo usvojila je na današnjoj sjednici Nacrt rebalansa budžeta za ovu godinu od 7.650.000 KM, što je za dva miliona KM više u odnosu na plan, koji je iznosio 5.580.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra o nacrtu budžeta za narednu godinu

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo na sutrašnjoj sjednici razmatraće Prijedlog rebalansa budžeta za ovu godinu u iznosu od 8.220.000 KM i Nacrt budžeta grada za 2015. u planiranom iznosu od 8.700.000 KM.

Opširnije...

Strana 2 od 385

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome