utorak, 04. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Otvoreno "Zvorničko ljeto 2015"

ZVORNIK - U Zvorniku je večeras na gradskoj plaži otvorena tradicionalna manifestacija "Zvorničko ljeto 2015", na kojoj će u narednih sedam dana biti održano više muzičkih, kulturnih, sportskih i drugih sadržaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osveštan hram Svete Petke

SOKOLAC - Hram Prepodobne mati Paraskeve Svete Petke, koji je izgrađen u Vojničkom spomen-groblju "Mali zejtinlik" u Sokocu, danas je osveštan i služena je sveta arhijerejska liturgija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren regionalni omladinski kamp "Kampomanija"

ZVORNIK, 1. AVGUSTA /SRNA/ - Regionalni omladinski kamp pod nazivom "Kampomanija", na kome učestvuje više od 250 mladih iz Republike Srpske i Srbije, otvoren je na gradskoj plaži u Zvorniku.
Gosti sinoć otvorenog kampa su iz Malog Zvornika, Kragujevca, Beograda, Loznice, Zrenjanina, Novog Pazara, Novog Sada, Šamca, Beograda, Bijeljine, Šamca, V...

El. pošta Štampa

Očekuje se prinos od 700 tona sjemenskog krompira

ROGATICA - Na Borikama kod Rogatice održana je 10. tradicionalna manifestacija "Dani polja krompira" na oglednom dobru gdje je ovo povrće zasijano na oko 30 hektara površine, a očekuje se prinos od 700 tona sjemenskog krompira.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra osveštanje crkve Svete Petke

SOKOLAC - Hram Svete Petke na Vojničkom spomen-groblju "Mali zejtinlik" biće osveštan sutra povodom Dana i krsne slave opštine Sokolac - Ilindana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas otvaranje "Kampomanije"

ZVORNIK - U Zvorniku se od danas do 2. avgusta održava Regionalni omladinski kamp pod nazivom "Kampomanija" na kome će učestvovati više od 300 mladih iz Republike Srpske i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen za svirepo ubijene vojnike i civile

TRNOVO - Služenjem parastosa u crkvi Svetog Georgija i polaganjem cvijeća na spomen-obilježja u opštini Trnovo danas su obilježene 23 godine od najvećeg stradanja civila i boraca ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humana akcija policije

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo /CJB/ danas su u Bolnici Istočno Sarajevo i Kliničkom centru Foča dobrovoljno darivali krv.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvoje povrijeđeno u sudaru motocikla i automobila

ROGATICA - U sudaru motocikla "jamaha" i automobila "škoda" na magistralnom putu Rogatica-Podromanija, u mjestu Stjenice, teže je povrijeđen motociklista čiji su inicijali I.P, dok je lakše povrede zadobila žena čiji su inicijali Z.L. koja je upravljala vozilom.

Opširnije...

Strana 2 od 468

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome