četvrtak, 30. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Na "Završnoj priredbi" 450 djece iz vrtića

ZVORNIK - U Rekreativno-sportskom centru Zvornik večeras je održana "Završna priredba" na kojoj je učestvovalo 450 djece iz Vrtića "Naša radost" i pripremnih odjeljenja ovog vrtića iz 11 zvorničkih mjesnih zajednica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijedlog rebalansa budžeta veći za 8,24 odsto

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo danas će razmatrati prijedlog odluke o rebalansu budžeta grada za ovu godinu u iznosu od 9.417.000 KM, što je za 8,24 odsto ili 717.000 KM više u odnosu na plan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga Darka Đoga o zabludama gnosticizma

FOČA - Knjiga "Gnostički mit i mit o gnosticizmu" dekana Bogoslovskog fakulteta u Foči Darka Đoga govori o zabludama ovog religijskog učenja koje potiče iz antičkog perioda, a koje je, mada ne kao organizovana vjerska zajednica, i danas prisutno, rečeno je na promociji ove knjige u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prvi razred upisano 88 učenika

SOKOLAC - U sokolačku Osnovnu školu u prvi razred za školsku 2016/2017. godinu upisano je 88 učenika, koliko je upisano i lani.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obuka djece o ponašanju u saobraćaju

ZVORNIK - U organizaciji zvorničkog Auto-moto društva "Semafor", u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Zvorniku od danas do petka, 3. juna, izvodiće se edukacija djece o ponašanju u saobraćaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen izvještaj o izvršenju budžeta za prva tri mjeseca

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica usvojila je izvještaj o izvršenju budžata za prva tri mjeseca ove godine u iznosu od 1.258.069 KM, što predstavlja 20,79 odsto od plana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Savčić: Put pomireja zahtjeva kažnjavanje za zločin u Jošanici

FOČA - U Gornjoj Jošanici kod Foče, u selu Hodžići, danas je služen pomen-parastos za 73 srpska civila i vojnika iz tog kraja koji su poginuli u proteklom ratu, od kojih je 56 svirepo ubijeno u zločinu muslimanske vojske 19. decembra 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bijes iskalili na kontejnerima

FOČA - U Ulici Vuka Karadžića u Foči, između naselja Sunce i Samoborska, jutros su građani zatekli ružnu sliku - prevrnute kontejnere i razbacano smeće po ulici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pod maskama defilovalo 550 djece

FOČA - Na tradicionanom maskenbalu Dječijeg vrtića "Čika Jova Zmaj" u Foči večeras je učestvovalo 550 djece.Zajedno sa mališanima iz vrtića, pod maskama su gradskim ulicama prošetala djeca iz Centra za igru i druženje "Klincograd", zatim predškolci, te učenici dvije osnovne škole iz Foče i područnih škola iz Broda, Miljevine i Dragočave.

Opširnije...

Strana 10 od 543

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter