četvrtak, 24. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Suljkanović i Pudarić sutra u Foči

FOČA - Potpredsjednici Republike Srpske Enes Suljakanović i Federacije BiH Svetozar Pudarić sutra će boraviti u Foči, gdje će razgovarati sa načelnikom opštine Radislavom Mašićem i posjetiti selo Kratine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje naučni skup "Srpska knjižđevnost i Prvi svjetski rat"

ANDRIĆGRAD - U organizaciji Odjeljenja za književnost Andrićevog instituta u Andrićgradu sutra i u srijedu, 1. i 2. jula, biće održan naučni skup pod nazivom "Srpska književnost i Prvi svjetski rat".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan Vidovdanski sabor

SOKOLAC - Crkva Romanijska Lazarica sa Sokoca obilježila je nedjelju po Vidovdanu svetom liturgijom, koju je služilo lokalno sveštenstvo, litijom oko hrama i lomljenjem slavskog kolača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga "Drhtaj zore" i zbirka pjesama "Stotinu i neka"

SOKOLAC - Na Sokocu je večeras u okviru 22. Vidovdanskih pjesničkih susreta na Romaniji predstavljena knjiga "Drhtaj zore" Gordane Milošević iz Vlasenice i zbirka pjesama "Stotinu i neka" pjesnika Božidara Stanara iz Rogatice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana tri izdanja o temi Sarajevskog atentata

ANDRIĆGRAD - Izdanja Odjeljenja Andrićevog instituta za istoriju - knjiga "Sarajevski atentat - povratak dokumentima", autora Miroslava Perišića, kao i prvi broj istorijskog časopisa "Vekovi" i šesti broj "Istorijskih svesaka" danas su predstavljena u ovom institutu u Andrićgradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena bista Gavrila Principa

MILIĆI - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić i Boračke organizacije Srpske Pantelija Ćurguz danas su u okviru proslave 55 godina rada "Boksita" i povodom Vidovdana u milićkom Parku velikana otkrili bistu Gavrila Principa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena dva proizvodna programa "Boksita"

MILIĆI - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik milićke Kompanije "Boksit" Rajko Dukić otvorili su danas u Milićima Fabriku kartonske ambalaže i liniju za proizvodnju namještaja, u koje je "Boksit" uložio više od 4,5 miliona KM, a koje će zapošljavati oko 140 radnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nepovoljni uslovi za ribolov

FOČA - Sezona ribolova u Foči ovog ljeta dosta je slabija u odnosu na prošlu godinu zbog nepovoljnih vremenskih uslova u maju i većem dijelu juna, te velikih vodostaja rijeka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas promocije u Andrićevom institutu

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu danas će biti promovisani knjiga "Sarajevski atentat - povratak dokumentima" autora Miroslava Perišića, međunarodni istorijski časopis "Vekovi" i junski broj "Istorijskih svesaka".

Opširnije...

Strana 10 od 346

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome