srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Regija

El. pošta Štampa

Hitno obezbijediti sredstva za novu bolnicu

ISTOČNO SARAJEVO - Odbornici Skupštine grada Istočno Sarajevo uputili su danas zahtjev Vladi Republike Srpske i Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite da što hitnije započnu aktivnosti koje će obezbijediti neophodna sredstva za izgradnju nove bolnice Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za plate zaposlenih 64.000 KM

HAN PIJESAK - Narodna biblioteka "Branko Čučak" u Han Pijesku u ovoj godini planirala je prihode iz budžeta Republike Srpske od 64.000 KM za plate zaposlenima, a iz opštinskog budžeta 20.000 KM za materijalne troškove.Direktor ove biblioteke Ozrenka Đurić rekla je danas Srni da je planirano 7.000 KM iz drugih izvora, vlastiti prihod od 1.300 KM, a ...

El. pošta Štampa

Ekipa "Sokrates" pobjednik Kupa Srpske

SOKOLAC - Klub malog fudbala "Sokrates" iz Banjaluke osvojio je Kup Republike Srpske, pobijedivši u finalu ekipu "Doboj" rezultatom 4:2.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Informacija o smještaju u alternativnim stanovima

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo razmatraće na sutrašnjoj sjednici informaciju o smještaju u prihvatnim i alternativnim stanovima u gradu, sa osvrtom na stanove u vlasništvu grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obuka žena za razvoj seoskog turizma

ZVORNIK - U opštini Zvornik postoje veliki potencijali za razvoj seoskog turizma, ali se njime trenutno ne bavi nijedno domaćinstvo, rekla je novinarima direktor Turističke organizacije opštine Zvornik Slavica Andrić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Biće ispoštovane obaveze prema radnicima RAOP-a

ISTOČNO SARAJEVO - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović najavila je da će u narednu sedmicu-dvije Vlada Srpske i resorno ministarstvo definisati način na koji će biti ispoštovane obaveze prema određenom broju nezadovoljnih radnika, koji nisu prijavili svoja potraživanja i sada imaju problem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srpska ne da pravo na samooopredjeljenje

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a Nebojša Radmanović poručio je da Republika Srpska nikada neće dati svoje pravo na samoopredjeljenje koje joj je dozvoljeno poveljom UN.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Strateški značaj Istočnog Sarajeva

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ukazao je na strateški značaj koji ima Istočno Sarajevo i kao dokaz naveo da se zalaže za politiku jačanja institucija Srpske u ovom gradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Južni tok" riješiti unilateralno sa Rusijom

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je u Istočnom Sarajevu da će Srpska, ukoliko Savjet ministara BiH ne donese odluku kojom se podržava izgradnja kraka gasovoda "Južni tok" u Republici Srpskoj, to pitanje s Rusijom riješiti unilateralno.

Opširnije...

Strana 10 od 301

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome