nedjelja, 24. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Oca ubijenog policajca 1992. ubili pripadnici takozvane Armije BIH

ZVORNIK - Nikolu Đurića, oca policajca Dragana ubijenog u terorističkom napadu u Zvorniku, 20. juna 1992. godine ubili su pripadnici takozvane Armije BiH dok je zajedno sa ostalim mještanima branio svoje selo Željova, u opštini Banovići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pojačana kontrola u okviru akcije Trakori i radne mašine"

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo najavio je da će sutra u opštini Istočna Ilidža, u okviru akcije "Trakori i radne mašine", policija vršiti pojačanu kontrolu saobraćaja, posebno vozača koji upravljaju poljoprivrednim vozilima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pošumljavanje 44 hektara

SOKOLAC - Šumsko gazdinstvo "Romanija" iz Sokoca pošumljava 44 hektara površine, a biće zasađeno 90.000 sadnica smrče i 15.000 sadnica crnog bora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen Avdulah Hasanović

ZVORNIK - Lice koje je jutros uhapšeno zbog povezanosti sa terorističkim napadom u Zvorniku je Avdulah Hasanović, koji je ranije hapšen u akciji "Damask" Agencije za istrage i zaštitu BiH /SIPA/ zbog sumnje da je bio pripadnik "Islamske države", javljaju federalni mediji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena obnova fiskulturne sale

VLASENICA - U Vlasenici je završena obnova fiskulturne sale Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milorad Vlačić", u koju je investitor projekta, opština, uz podršku donatora, uložila oko 150.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšena jedna osoba, više lica na saslušanju

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici zajedničkog istražnog tima nakon terorističkog napada u Zvorniku lišili su slobode osobu čiji su inicijali A.F.H., a u svojstvu svjedoka saslušava se veći broj osoba, saopšteno je iz Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Situacija u Zvorniku redovna, završen uviđaj

ZVORNIK - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je Srni da je situacija u Zvorniku jutros redovna, da je uviđaj završen i da se ispituju dokazi sa uviđaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stevanović: Nemio događaj koji je sve uznemirio

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović osudio je teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku u kojem je ubijen jedan, a ranjena dva policajca i pozvao građane da ne dižu paniku, jer MUP Republike Srpske drži sve pod kontrolom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blokirana kuća teroriste

ZVORNIK - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je večeras policija u mjestu Kučić Kula kod Zvornika blokirala kuću Nerdina Ibrića /24/, koji je izvršio teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku u kojem je ubijen jedan, a ranjena dvojica policajaca.

Opširnije...

Strana 10 od 447

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome