srijeda, 30. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Dan kosidbe "Romanija 2014": Pobjednik Milorad Sladojević iz Mrkonjić Grada

SOKOLAC - Livade ispod sokolačkog izletišta Brezjak bile su petog julskog dana mjesto održavanja još jedne manifestacije kojom se čuva tradicija ručnog košenja trave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vladika Grigorije u Manastiru Uspenja Presvete Bogorodice Čajničke

ČAJNIČE - Njegovo preosveštenstvo vladika zahumsko – hercegovački i pomorski Grigorije juče je prisustvovao služenju liturgije u Manastiru Uspenja Presvete Bogorodice Čajničke u Čajniču koja je počela u 9:00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba o stradanju u ustaškim logorima smrti

HAN PIJESAK - Na Han Pijesku otvorena je izložba dokumenata, zapisa i fotografija pod nazivom "Moje Jadovno" na kojima su prikazana stradanja srpskog naroda u kompleksu ustaških logora smrti Jadovno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tešanovićeva na festivalu

FOČA - Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović izjavila je da Vlada Srpske, dajući podršku Kampu prijateljstva na Tjentištu, koji je ove godine prerastao u OK fest, nastoji da mladima približi ljepote Nacionalnog parka Sutjeska.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana "Konferencija beba"

FOČA - Manifestacija "Konferencija beba" okupila je na Gradskom trgu u Foči 130 beba do dvije godine starosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras počinje zaprašivanje komaraca

ZVORNIK - Na području zvorničke opštine večeras će početi zaprašivanje komaraca i trajaće do 8. jula, saopšteno je danas iz kabineta načelnika opštine Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Još jedna neuspjela prodaja "Intala"

MILIĆI - Odbor povjerilaca Fabrike montažnih kuća "Intal" u stečaju ni na današnjoj šestoj licitaciju održanoj u Milićima nije uspio da proda imovinu ove bivše drvoprerađivačke firme, jer se u zakazanom terminu u poslovnoj zgradi "Intala" nije pojavio nijedan kupac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Program "Petrovdanskih dana"

VLASENICA - Oko 15.000 KM biće izdvojeno iz opštinskog budžeta za organizaciju ovogodišnjih "Petrovdanskih dana kulture i sporta", manifestacije koja se svake godine pod pokroviteljstvom opštinskih vlasti tokom jula održava u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Analizirana književna djela nastala tokom i nakon Velikog rata

ANDRIĆGRAD- Rukovodilac Odjeljenja za književnost Andrićevog instituta u Andrićgradu Aleksandra Vraneš rekla je Srni da je na naučnom skupu o temi "Srpska književnost i Prvi svjetski rat" uspješno ostvarena namjera organizatora da se na osnovama savremenih naučnih saznanja sagleda srpska književnost nastajala tokom Velikog rata i u poratnom pe...

Opširnije...

Strana 10 od 348

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome