ponedjeljak, 06. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Obilježene 23 godine od formiranja "Zvorničke brigade"

ZVORNIK - Pomenom, paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca na Centralno spomen obilježje, u Zvorniku su danas obilježene 23 godine od formiranja "Zvorničke brigade" i Specijalne jedinice "Vukovi sa Drine", koje su, u okviru Vojske Republike Srpske, časno i herojski učestvovale u odbrani srpskog naroda na prostoru Zvornika i Republike Srpske. ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan naučni skup "Kulture u prevodu"

ANDRIĆGRAD, - U Andrićevom institutu u Andrićgradu održan je naučni skup posvećen kulturološkim pitanjima koji je okupio oko 130 učesnika iz Rusije, Ukrajine, Slovenije i drugih zemalja, te sa univerziteta u Singapuru i Hong Kongu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba fotografija prvog ratnog fotoreportera

ANDRIĆGRAD - U galeriji "Lubarda" u Andrićevom institutu večeras je otvorena izložba oko 60 fotografija iz Prvog svjetskog rata, autora Riste Marjanovića, pod nazivom "Nemojte nas zaboraviti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenik generacije Brankica Ponjarac (foto)

Na Sokocu je matursko veče proslavio 161 maturant 51. generacije Srednjoškolskog centra, zajedno sa područnim odjeljenjem iz Han Pijeska, a za učenika ove generacije proglašena Brankica Ponjarac.

Predsjednik Skupštine opštine Danko Vučetić poželio je maturantima uspjeh u daljem školovanju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Institut za traženje nestalih BIH - Produžena Federalna komisija

ZVORNIK - Predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović smatra da je Institut za nestala lica BiH samo "proširena Federalna komisija", jer se stavio u funkciju pronalaženja Bošnjaka u svrhu prikupljanja dokaza za eventualne ratne zločine koje su navodno Srbi činili, da bi kroz e...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel građanima da preduzmu mjere da ne budu žrtve lopova

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo apelovao je da građani preduzmu sve kako u vrijeme godišnjih odmora i odsustva njihov dom ne bi bio meta lopova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan Mašinskog fakulteta

ISTOČNO SARAJEVO - Dan Mašinskog fakulteta Univerziteta Istočno Sarajevo danas je obilježen svečanom akademijom na kojoj su promovisani diplomirani inženjeri, te tri mastera mašinstva i tri magistra tehničkih nauka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela "Višegradska staza"

VIŠEGRAD - Polaganjem cvijeća na spomen-obilježje nobelovcu Ivi Andriću, danas je u Višegradu počela "Višegradska staza", manifestacija kulture posvećena piscu i njegovom djelu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjednica i danas prekinuta

ISTOČNO SARAJEVO - Sjednica Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo prekinuta je danas zbog nemogućnosti izglasavanja dnevnog reda.

Opširnije...

Strana 10 od 461

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome