nedjelja, 01. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Srednjoškolci dali krv

MILIĆI - Pedesetak srednjoškolaca i građana opštine Milići danas su dali krv u akciji "Kap krvi da budemo prvi", koju su organizovali Savjet učenika Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milutin Milanković" i opština Milići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano saobraćajno-obrazovno predavanje za višegradske maturante

VIŠEGRAD - U Srednjoj školi "Ivo Andrić" u Višegradu danas je održano predavanje o temi "Mladi kao rizična grupa u saobraćaju" za učenike završnih razreda ove škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ćebić: Spas od ustaškog pokolja bila hladna Drina

VIŠEGRAD - Milorad Ćebić iz sela Brankovići kod Rogatice, koji je bio očevidac velikog stradanja srpskih civila u kanjonu Drine u Starom Brodu u aprilu 1942. godine, rekao je Srni da je u strahu od ustaškog pokolja narod skakao u Drinu, jer nije bilo drugog rješenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za opremanje prostorija 4.150 KM

ZVORNIK - Zvornički Srednjoškolski centar "Petar Kočić" izdvojio je 4.150 KM za opremanje školskih prostorija, rekla je danas direktor ove srednjoškolske ustanove Biljana Pisić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za studente obezbijeđene 72.000 KM

SOKOLAC - Opština Sokolac obezbijedila je u budžetu 72.000 KM za stipendiranje 93 studenta u školskoj 2015/2016. godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Univerzijada na Tjentištu spaja mlade iz Banjaluke i Foče

FOČA - Omladinski pokret Foča i ove godine će biti lokalni partner Studentskom parlamentu Univerziteta u Banjaluci u organizaciji "Banjalučke univerzijade", koja će se drugi put zaredom održati na Tjentištu, od 26. do 29. maja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra nastavak suđenja za ubistvo zarobljenih Srba u Goraždu

ISTOČNO SARAJEVO - U Okružnom sudu u Istočnom Sarajevo sutra će biti nastavljeno suđenje četvorici bivših pripadnika takozvane Armije BiH, koje optužnica tereti za zločin nad ratnim zarobljenicima u Goraždu 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Razgovor o projektima i privrednoj situaciji

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica razgovarao je danas sa šefom Kancelarije OEBS-a za sarajevsku regiju Ahmetom Rifatbegovićem o projektima koji će biti realizovani, te o ekonomskim prilikama i privrednoj situaciji na području ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Miloš Božović danas odlazi na liječenje u Njemačku

ISTOČNO SARAJEVO - Zahvaljujući prikupljenim sredstvima u brojnim humanitarnim akcijama, mladi sportista iz Istočnog Sarajeva Miloš Božović danas će specijalnim letom biti prebačen u najprestižniju njemačku i svjetsku kliniku "Šmajder" u gradu Alensbah kod Štutgarta.

Opširnije...

Strana 10 od 526

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter