ponedjeljak, 23. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Život se brani istinom" generala Pandurevića

SOKOLAC - Na Sokocu je promovisana knjiga "Život se brani istinom" srpskog generala Vinka Pandurevića, o ratnim dešavanjima u Srebrenici i cjelokupnom Podrinju.Pandurević je na sinoćnjoj promociji naveo da se u knjizi govori o etapi njegovog života koji je u vezi sa ratnim događajima, prije svega, na prostoru Podrinja, posebno Srebrenice i Zvo...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan "Ratni dnevnik" Jeni Ligtenberg

ISTOČNO SARAJEVO - Knjiga "Ratni dnevnik Pale 1993-1995" Jeni Ligtenberg, vrijedan istorijski dokument o građanskom ratu u BiH, promovisana je večeras u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za komunalnu potrošnju oko 104.000 KM

SOKOLAC - Opština Sokolac obezbijedila je u budžetu za ovu godinu oko 104.000 KM za realizaciju programa usluga zajedničke komunalne potrošnje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nacrt budžeta od 12.110.000 KM upućen na javnu raspravu

FOČA - Odbornici Skupštine opštine Foča usvojili su, većinom glasova, nacrt budžeta opštine za 2017. godinu u iznosu od 12.110.000 KM i uputili ga na javnu raspravu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketići za vršnjake sa Kosova i Metohije

ZVORNIK - U Osnovnoj školi "Sveti Sava" u toku je akcija "Jedno dijete, jedan slatkiš", čiji je cilj da se obezbijede novogodišnji i božićni paketići za djecu sa Kosova i Metohije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena "Zimska tržnica"

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović otvorio je danas manifestaciju "Zimska tržnica", na kojoj će do 15. januara, osim izložbeno-prodajnog dijela, biti održan bogat kulturni i umjetnički program.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krv dali članovi aktiva "Elektro-Bijeljine"

VLASENICA - Akciji dobrovoljnog davanja krvi u vlaseničkom Domu zdravlja danas se odazvalo 70 članova Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šumske krađe na području Sokoca i Foče

SOKOLAC - Lice čiji su inicijali G.K. prijavljeno je policiji da je bespravno posjeklo nekoliko stabala na području kojim gazduje Šumsko gazdinstvo "Romanija", čime je pričinilo štetu od 1.352 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik Tim "Plavi horizonti"

ISTOČNO SARAJEVO - Tim "Plavi horizonti" pobjednik je 10. jubilarnog takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju /TNTI/ Republike Srpske za 2016. godinu sa inovacijom - uređaj za stavljanje kapi u oči iz oblasti biotehnologije.

Opširnije...

Strana 10 od 592

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter