četvrtak, 29. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

U subotu Kup Srpske u ribolovu

VIŠEGRAD - U Višegradu će u subotu, 13. avgusta, biti održan Kup Republike Srpske u lovu ribe udicom na plovak za seniore i seniorke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bogat program manifestacije "Tebi, goro Romanijo"

SOKOLAC - U Manastiru Svetog velikomučenika Georgija na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je više sveštenika služilo svetu liturgiju povodom dvodnevne duhovno-kulturne manifestcije pod nazivom "Tebi, goro Romanijo". Poslije svete liturgije obavljeno je darivanje barjaka i ikona, a zatim je litija na čelu sa barjacima i ikonama obišla oko manast...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Muzej zasijao u novom ruhu

FOČA - Na zgradi Muzeja Stare Hercegovine u Foči obnovljena je fasada, što je sa 12.000 KM finansiralo Ministarstvo civilnih poslova BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra "Kolo prijateljstva" ispred spomenika poginulim borcima

FOČA - Na Festivalu folklora u Foči sutra će nastupiti kulturno-umjetnička društva - "Abrašević" iz Šapac, "Šumadija" iz Gornjeg Milanovca i domaće "Foča".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno tijelo Andreja Beuca

ZVORNIK - Muškarac koji je danas pronađen u koritu Drine u Kozluku kod Zvornika je Andrej Beuc /34/ iz Krškog koji je prije četiri dana nestao u rijeci nakon skoka, rekao je Srni komandir Profesionalne vatrogasne jedinice u Zvorniku Slaviša Milić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvi katanci ljubavi na mostu na Ćehotini

FOČA - Katanci ljubavi, kojima mladi "zaključavaju" svoja srca i "osiguravaju" vezu, pojavili su se i u Foči, na Donjem mostu na rijeci Ćehotini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poplavljena dvorišta kuća u naselju Srpska Varoš

ZVORNIK - Snažno nevrijeme praćeno obilnom kišom i jakim vjetrom zahvatilo je Zvornik, a rijeka Zlatica izlila se u gradskom naselju Srpska Varoš i poplavila dvorišta petnaestak kuća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nevrijeme spriječilo nastup banjalučkih tamburaša na trgu

VLASENICA - Kiša i jak vjetar nisu večeras dozvolili članovima Gradskog tamburaškog orkestra iz Banjaluke da održe planinari koncert na gradskom trgu u Vlasenici, ali su, ipak, za malobrojne posmatrače i za svoju dušu, u holu vlaseničkog Doma kulture odsvirali nekoliko tamburaških numera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas arhijerejska liturgija u manastiru na Ravnoj Romaniji

SOKOLAC - Na Sokocu će danas, u okviru Gospojinskih večeri kulture, biti održana duhovno-kulturna manifestacija pod nazivom "Tebi, goro Romanijo", a u Manastiru Svetog velikomučenika Georgija na Ravnoj Romaniji biće služena Sveta arhijerejska liturgija.

Opširnije...

Strana 10 od 563

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter