srijeda, 28. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

U Beogradu predstavljeno izdavaštvo Andrićevog instituta

ANDRIĆGRAD - U beogradskom "Medija centru" danas su predstavljena ovogodišnja izdanja Andrićevog instituta koja su u velikoj mjeri doprinijela rasvjetljavanju istine o karakteru početka Prvog svjetskog rata i odbrani teze da Srbija nije uzročnik ovog sukoba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za zapošljavanje pripravnika 256.000 KM

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović potpisao je danas ugovore sa poslodavcima kojima je odobren prijem pripravnika po opštinskom Projektu zapošljavanja pripravnika visoke, više i srednje stručne spreme u Zvorniku, za šta će lokalna zajednica u narednoj godini izdvojiti 256.000 KM.
Odobren je prijem 51 pripravnika za ukupno 18 p...

Opširnije...
El. pošta Štampa

U 2015. pola miliona tona proizvoda "Alumine" za strano tržište

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika planira da na svjetsko tržište u 2015. godini plasira više od pola miliona tona proizvoda, ističe direktor Sektora marketinga Radislav Filipović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manje sredstava za investicije

VLASENICA - Odbornici Skupštine opštine Vlasenica usvojili su danas opštinski budžet za 2015. godinu od 4.250.000 KM koji je za 270.000 KM manji od ovogodišnjeg.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sanirana većina kvarova

FOČA - Radnici "Elektrodistribucije" u Foči uspjeli su da saniraju većinu kvarova na elektro-mreži, koje su izazvale snježne padavine, a bez struje su i dalje Budanj kod Miljevine i dio Slatine prema opštini Čajniče. Šire područje Čelebića ponovo je pod naponom, a struju ponovo imaju sela uz magistralu prema Tjentištu, kao i prigradsko naselje...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deblokiran račun preduzeća

SOKOLAC - Preduzeću "Nova Romanija" sa Sokoca Poreska uprava Republike Srpske deblokirala je žiro-račun, a na osnovu ugovora o poboljšanju efikasnosti rada, koji je ova firma potpisala sa Vladom Republike Srpske, očekuje se da bude uplaćeno 22.000 KM, potvrdila je vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Nada Amović-Mačar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nisu zatečena maloljeta lica da konzumiraju alkohol

ZVORNIK - Tržišni inspektori opštine Zvornik u inspekcijskom nadzoru osam ugostiteljskih objekata utvrdili su da u tri slučaja nisu uredno izdavani računi za izvršenu uslugu, te su izdati prekršajni nalozi, saopšteno je danas iz lokalne uprave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novogodišnji prijem kod načelnika opštine

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković priredio je novogodišnji prijem za lokalne novinare i predstavnike regionalnih medija iz ovog grada, s cilju analiziranja medijske slike sa područja opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slatkiši za mališane u bolnici

ZVORNIK - Savjet učenika Tehničkog školskog centra iz Zvornika realizovao je akciju pod nazivom "Jedan slatkiš, jedno dijete", u okviru koje su obezbijedili novogodišnje paketiće za 20 djece, koja se nalaze na Odjeljenju pedijatrije u Opštoj bilnici Zvornik.

Opširnije...

Strana 10 od 409

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome