petak, 29. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Kiša odgodila početak akcije

FOČA - Početak planinarske akcije "Jezera Zelengore", koja je trebalo da počne danas, odgođena je za sutra zbog nepovoljnih vremenskih prilika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Desetodnevno ljetovanje djece u Kumboru

ZVORNIK - Iz Zvornika je jutros otputovalo 48 djece sa tri vaspitača i šest roditelja na Crnogorsko primorje u Kumbor, gdje će u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske" provesti deset dana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas o otklanjanju nepravilnosti po revizorskom izvještaju

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo razmatraće danas izvještaj o realizaciji aktivnosti iz Akcionog plana za otklanjanja nepravilnosti i nedostataka po izvještaju Glavne službe za reviziju javnog sektora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas promocija novog broja "Istorijskih svesaka"

ANDRIĆGRAD - U julskom broju "Istorijskih svesaka", koji će danas biti promovisan u Andrićgradu, naći će se Hronologija objave rata Srbiji 28. jula 1914.godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odobrena sredstva za 20 pripravnika

FOČA - Zavod za zapošljavanje Republike Srpske odobrio je poslodavcima sa područja opštine Foča sredstva za angažovanje 20 pripravnika u okviru projekta "Prvi posao".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bitka za Sutjesku

FOČA - U Banjaluci je danas predstavljen nastavak kampanje pod nazivom "Bitka za Sutjesku". Tom prilikom nekoliko Udruženja građana najavili su pokretanje peticije protiv izgradnje hidroelektrana na ovom području.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba o Simi Milutinoviću Sarajliji

FOČA - U Foči je večeras otvorena izložba Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske posvećena srpskom pjesniku Simi Milutinoviću Sarajliji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinili oko 40 krivičnih djela krađe

ZVORNIK - Stanica javne bezbjednosti /SJB/ Zvornik podnijeće Okružnom tužilaštvu u Bijeljini izvještaj protiv dva lica čiji su inicijali M.D. /40/ i B.S. /23/, oba nastanjena na području opštine Osmaci, zbog sumnje da su od 2011. do 2014. godine počinili oko 40 krivičnih djela teške krađe i krađe, saopšteno je danas iz ove stanice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za popravku makadamskih puteva izdvojeno 150.000 KM

SOKOLAC - U ruralnim mjesnim zajednicama na području opštine Sokolac u toku je popravka makadamskih puteva za šta je ova opština iz budžeta do sada izdvojila 150.000 KM, a planirano je da bude izdvojeno dodatnih 100.000 KM za ove namjene.

Opširnije...

Strana 10 od 357

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome