nedjelja, 02. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Najmlađoj bebi Mariji Nedić pripalo 50 KM

ROGATICA - U Rogatici je večeras održana "Konferencija beba" na kojoj je bilo prijavljeno 137 beba starosti do dvije godine, a za najmlađu bebu proglašena je Marija Nedić rođena 13. juna.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Todorović: Plata i doprinosi 1. jula

ISTOČNO SARAJEVO - Vršilac dužnosti direktora Bolnice Istočno Sarajevo Goran Todorović rekao je da će aprilska plata zaposlenim u ovoj zdravstvenoj ustanovi biti isplaćena 1. jula zajedno sa doprinosima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Međunarodni dan borbe protiv droga

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas su građanima povodom Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droga dijelili promotivni materijal kao vid preventivne aktivnosti u borbi protiv zloupotrebe i krijumčarenja droga. Leci "Ispravna odluka čini razliku" dijeljeni su ispred Tržnog c...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici traže aprilsku platu i uplatu doprinosa

ISTOČNO SARAJEVO - Radnici Bolnice Istočno Sarajevo tokom današnjeg informativnog zbora iskazali su nezadovoljstvo zbog neisplaćene aprilske plate i doprinosa, kao i teškog položaja u kome se nalazi ova zdravstvena ustanova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje "Vidovdanski uspon na Maglić"

FOČA - Tradicionalni "Vidovdanski uspon na Maglić" počeće sutra okupljanjem planinara na Gradskom trgu u Foči, odakle će se uputiti prema Trnovačkom jezeru podno najvećeg vrha BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Foto-konkurs "Vikimedije" Republike Srpske

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas predstavljen foto-konkurs pod nazivom "Tragom duše" u okviru projekta "Vikimedije" Republike Srpske s ciljem da se promovišu kulturna i istorijska dobra u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na veliko stradanje mlade kraljevske vojske

FOČA - Kod jame Ponor u Miljevini kod Foče, u nedjelju 28. juna, biće služen pomen za više hiljada pripadnika Jugoslovenske vojske u otadžbini, koji su na tom mjestu stradali u maju 1945. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građevinske lokacije vraćene u vlasništvo opštine

SOKOLAC - Skupština opština Sokolac prihvatila je danas informaciju o reviziji 158 građevinskih lokacija, koje su besplatno dodijeljene izbjeglim i raseljenim licima i boračkoj populaciji, a na kojima nije počela gradnja objekata, pa će biti vraćene u vlasništvo opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Višegradska regata" 4. jula

VIŠEGRAD - Turistička organizacija i Ekološko udruženje "Drin-tim" iz Višegrada organizovaće u subotu, 4. jula, "Višegradsku regatu".

Opširnije...

Strana 10 od 467

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome