subota, 20. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Novosadski studenti u "Alumini"

ZVORNIK - Studenti Tehnološkog fakulteta iz Novog Sada boravili su u kompaniji "Alumina" u Zvorniku da bi se, u okviru studentske prakse, upoznali o procesu proizvodnje u ovom kolektivu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština traži od logoraša da uklone spomen-obilježje

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočni Stari Grad zatražila je od Saveza logoraša Republike Srpske da u roku od 15 dana od prijema opštinskog zahtjeva uklone spomen-krst na Zlatištu, a ukoliko to ne učine uradiće to opština, rekao je Srni načelnik ove opštine Bojo Gašanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lažni evri za izgradnju hrama u Foči

FOČA - Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Foča tragaju za nepoznatim licem koje je u hramu Svetog Save u Foči kao prilog ostavilo novčanicu od 100 evra, za koju se sumnja da je falsifikovana.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena slava izdavačke kuće "Dabar"

VIŠEGRAD - Izdavačka kuća Mitropolije dabrobosanske "Dabar" u Dobrunskoj Rijeci kod Višegrada proslavila je krsnu slavu Svetog apostola i jevanđelistu Mateja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija na svečanosti poljoprivrednog fakulteta

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija prisustvovaće danas svečanom obilježavanju 20 godina rada Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Istorijske Sveske" posvećene Srpskoj vojsci u Prvom svjetskom ratu

VIŠEGRAD - Direktor Andrićevog instituta Emir Kusturica rekao je danas da je u novembarskom broju "Istorijskih svesaka", koji je posvećen Srpskoj vojsci u Prvom svjetskom ratu, naznačajnije to što obiluje mnoštvom podataka koji potkrepljuju ideju da je srpska vojska bila dobro organizovana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Katarina Šekarić osvojila nagradu za najbolji scenarij

VIŠEGRAD - Učenica Osnovne škole Katarina Šekarić iz Višegrada osvojila je nagradu za najbolji scenarij na Drugom festivalu jednominutnog filma "Imate minut?", koji je održan u Banjaluci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra promocija novembarskog broja "Istorijskih svesaka"

ANDRIĆGRAD - U Andrićevom institutu u Andrićgradu sutra će biti promovisan novembarski broj "Istorijskih svesaka", koje jednom mjesečno priređuje Istorijsko odjeljenje ovog instituta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Muškarac lišen slobode i predat Tužilaštvu

ISTOČNO SARAJEVO - Nadležnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu jutros je, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nanošenje teških tjelesnih povreda, predat muškarac čiji su inicijali B.N, koji je učestvovao tuči i pucnjavi ispred ugostiteljskog objekta "Bakus" u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...

Strana 10 od 397

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome