petak, 18. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Regija

El. pošta Štampa

Za kapitalne investicije milion maraka

ROGATICA - Opština Rogatica je u ovogodišnjem budžetu za kapitalne investicije obezbijedila 998.980 KM za realizaciju 19 projekata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za dopunska prava u prošloj godini izdvojeno 57.770 KM

SOKOLAC - Iz budžeta opštine Sokolac u prošloj godini izdvojeno je 63.450 KM za redovan rad opštinske Boračke organizacije i 57.770 maraka za dopunska prava boračkih kategorija, rečeno je na sastanku Predsjedništva ove organizacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uzrok dva požara ljudski faktor

FOČA - Ljudski faktor je uzrok dva požara u Rudom i Foči, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcenat na zaštiti od šumskih požara

SOKOLAC - Štab za vanredne situacije opštine Sokolac danas je predstavio plan zaštite od požara sa posebnim akcentom na mjere zaštite od šumskih požara, s obzirom na to da je više od polovine teritorije ovog područja pod šumom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hitno riješiti problem pasa lutalica

ISTOČNO SARAJEVO - Opštinski odbor SNSD-a Istočna Ilidža podnio je inicijativu za hitno rješavanje problema pasa lutalica na teritoriji ove opštine i grada Istočno Sarajevo, uz upozorenje da je situacija krajnje alarmantna, a napadi na lokalno stanovništvo i njihovu privatnu imovinu sve učestaliji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Mahindra" za efikasnije gašenje vatre

MILIĆI - Vatrogasni savez Republike Srpske poklonio je Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Milići namjensko protivpožarno vozilo "mahindra", koje je od danas, nakon uvježbavanja i obuke pripadnika te jedinice, u operativnoj upotrebi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opštini isporučeni kontejneri i kante

ZVORNIK - Opštini Zvornik isporučena su 493 kontejnera i 197 kanti za domaćinstva koje je obezbijedila Vlada Švedske posredstvom Švedske agencije za međunarodni razvoj SIDA.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mehmed Kuljančić prijavljen zbog prijetnji i uvreda

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv Mehmeda Kuljančića koji je na svom "Fejsbuk" profilu prijetio i vrijeđao srpski narod zbog teksta objavljenog u "Glasu Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uzrok dva požara ljudski faktor

RUDO - Ljudski faktor je uzrok dva požara u Rudom i Foči, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 10 od 298

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome