četvrtak, 27. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Davidovićeva obećala veću podršku za karate

FOČA - Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović obećala je danas u Foči, na prvenstvu Republike Srpske u karateu, veću podršku ovom borilačkom sportu."Karate federacije su objedinjene, a karate je postao i olimpijski sport, tako da sigurno u budućnosti može računati na veću podršku ministarstva i Vlade Srpske", r...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra program "Knjigom protiv nasilja, za srećnu porodicu"

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu će sutra, u organizaciji Forum teatra, biti organizovan program kojim se želi skrenuti pažnja na značaj prevencije nasilja i ulogu knjige kao najpristupačnijeg izvora znanja i osnove u procesu vaspitanja i stvaranja zdrave porodice.
Program pod nazivom "Knjigom protiv nasilja, za srećnu porodicu" biće org...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo da radi studio za promociju teatrologije

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu počeo je da radi Studio za kreativno pisanje, scensku produkciju i režiju "Teatrolog" s ciljem da se teatrologija kao nauka promoviše na ovom području. Teatrolog Zoran Todorović, osnivač Studija, rekao je Srni da je namjera da se teatrologija populariše i da mladi prilikom upisa na fakultet ne zaobilaze o...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo proljećno uređenje grada

VIŠEGRAD - Čišćenjem zelenih površina i ulica u višegradskom naselju Garča, počelo je proljećno uređenje u ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Savićeve duhovite i muzikalne pjesme sabrane u zbirku

FOČA - Zbirka pjesama "Uspomene i zapisi", fočanskog pjesnika Ranka Savića, promovisana je u Centru za kulturu i informisanje u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dnevne boravke integrisati u sistem socijalne zaštite

FOČA - Predstavnici udruženja osoba sa poteškoćama u razvoju iz Foče, Višegrada, Rudog, Rogatice i Gacka, te predstavnici OEBS-a u BiH i centara za socijalni rad iz ove regije i Bosansko-podrinjskog kantona, razgovarali su danas u Foči o mogućnostima da dnevni boravci za ove osobe postanu dio sistema socijalne zaštite.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prihod sa izložbe učeničnih radova namijenjen za Sofiju Mićević

ČAJNIČE - U Narodnoj biblioteci u Čajniču danas je otvorena prodajna izložba humanitarnog karaktera, a izloženi su radovi učenika osnovne i srednje škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju program "Knjigom protiv nasilja, za srećnu porodicu"

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu će u nedjelju, 2. aprila, u organizaciji Forum teatra, biti organizovan program kojim se želi skrenuti pažnja na značaj prevencije nasilja i ulogu knjige kao najpristupačnijeg izvora znanja i osnove u procesu vaspitanja i stvaranja zdrave porodice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeno lice zbog posjedovanja droge

VLASENICA - U Vlasenici je uhapšeno lice čiji su inicijali M.P. /28/ zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik.

Opširnije...

Strana 10 od 621

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter