utorak, 21. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Sokolački atletičari na Memorijalu “Bože Gagro” u Čitluku: Osvojeno 12 medalja

SOKOLAC - Atletičari sokolačkog “Glasinca” učestvovali su juče na tredicionalnom Međunarodnom mitingu “Bože Gagro” u Čitluku, na kome se okupilo preko 300 mladih atletičara iz BiH, Republike Srpske, Hrvatske i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren festival ruskog filma

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru u Istočnom Novom Sarajevu večeras je počeo festival ruskog filma tokom kojeg će biti prikazano sedam igranih filmova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čišćenje korita Tare i turističkih destinacija

FOČA - Opština Foča će u petak, 26. septembra, organizovati akciju čišćenja korita rijeke Tare i turističkih destinacija u gradu u okviru projekta prekogranične saradnje sa Plužinama u Crnoj Gori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planinari kreću u osvajanje Prokletija

FOČA - Četvorica članova Planinarskog društva "Zelengora" iz Foče sutra će se uputiti prema Prokletijama na granici Crne Gore sa Albanijom, u namjeri da osvoje najveći vrh tog planinskog vijenca - Maja jezerce, visok 2.694 metara, koji je ujedno i najveći vrh Dinarida.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Federalnom Sarajevu smeta sve što je srpsko

ISTOČNO SARAJEVO - Sve što je srpsko federalnom Sarajevu smeta i nakon 22 godine od tolikog broja srpskih žrtava koji su stradali baš u tom gradu, saopšteno je danas iz Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Sarajevsko-romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čestitka načelnika Aleksandru Borovčaninu - Ponos svim Sokočanima

SOKOLAC - Aleksandar Borovčanin, koji vuče korijene iz Sokoca, najbolji je kadet diplomac 135. klase na Vojnoj akademiji u Beogradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija knjige "Kuda ide naša omladina"


ČAJNIČE - U Domu kulture u Čajniču 19. septembra promovisana je knjiga "Kuda ide naša omladina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obnovljen hram svetog oca Nikolaja

MILIĆI - Njegovo preosveštenstvo vladika zvorničko-tuzlanski Hrizostom služio je danas svetu liturgiju u obnovljenom hramu Svetog oca Nikolaja u Milićima, koji će od danas ponovo moći da primi pravoslavne vjernike u ovoj opštini, te osveštao krstove i zvona ovoga hrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najbolji ruski filmovi u susret "Prvom kadru"

ISTOČNO SARAJEVO - Forum teatar Istočno Sarajevo, u saradnji sa Ambasadom Rusije u BiH, organizator je programa "Najbolji ruski filmovi u susret `Prvom kadru`", koji će početi večeras i trajati do 24. septembra u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...

Strana 10 od 374

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome