petak, 28. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Dobar odziv građana akciji "Marka za male Iliće"

FOČA - Aktivisti Asocijacije mladih Foča danas u okviru humanitarne kampanje "Marka za male Iliće" na Gradskom trgu prikupljaju pomoć za gradnju novog doma za četvoro maloljetnih Ilića iz Bratunca, koji bez roditelja žive u trošnoj kući.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ostvarena dobit veća od 460.000 KM

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo "Visočnik" sa Han Pijeska za šest mjeseci ove godine ostvarilo je dobit od 460.528 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opljačkana benzinska pumpa

SOKOLAC - Iz objekta benzinske pumpe u mjestu Podromanija, opština Sokolac, ukradene su cigarete i novac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Policiji je juče prijavljeno je da se na benzinskoj pumpi aktivirao alarm.

Uviđajem je konstatovano da su nepoznati izvršioci nasilno ušli u objekat i ukrali cigareta raznih mar...

El. pošta Štampa

Gegionalni omladinski kamp od 31. jula do 2. avgusta

ZVORNIK - U Zvorniku će od 31. jula do 2. avgusta biti održan Regionalni omladinski kamp pod nazivom "Kampomanija", na kome se očekuje učešće oko 400 mladih ljudi iz Republike Srpske i Srbije, najavljeno je danas iz Omladinskog savjeta Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladen Janković izabran za direktora Kulturnog centra

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočno Novo Sarajevo izabrala je danas Mladena Jankovića za direktora Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje odbrane Vojkovića, Grlice i Krupca

ISTOČNA ILIDŽA - U crkvi Svetog Petra Dabrobosanskog u Vojkovićima u Istočnoj Ilidži danas je počelo obilježavanje Svetog velikomučenika Prokopija, krsne slave Kapele i spomen-sobe u kojima su upisana imena 217 poginulih boraca Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ne dozvoliti reviziju posmrtnih ostataka u spomen-kosturnici

ISTOČNO SARAJEVO - Članovi Regionalne koordinacije organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Sarajevsko-romanijske regije poručili su danas da neće dozvoliti antropološku obradu tijela u spomen-kosturnici u Miljevićima u Istočnom Sarajevu dok ne bude uspostavljena centralna evidencija nestalih lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje sanacija klizišta u Jošanici

FOČA - Sanacija klizišta na lokalnom putu Foča - Jošanica, u mjestu Jamakovina, počinje sutra i trajaće 45 dana, saopšteno je iz opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U četvrtak osmi Gastrofest

FOČA - Turistička organizacija opštine Foča organizovaće u četvrtak, 23. jula, osmi Gastrofest na kojem će dvadesetak izlagača predstaviti kulinarske specijalitete fočanskog kraja.

Opširnije...

Strana 10 od 474

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome