utorak, 03. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Održano veče folklora

ZVORNIK - Članovi dječijeg ansambla i škole folklora Kulturno-umjetničkog društva /KUD/ "Sveti Sava" iz Zvornika, u okviru "Svetosavske nedjelje", nastupili su pred zvorničkom publikom odigravši splet igara iz Republike Srpske i Srbije pod nazivom "Veče folklora".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni kradljivci motornih pila

VLASENICA - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica uspjeli su danas da identifikuju vinovnike teške krađe u kojoj je iz radnje "TVO-TACT", u čiji je vlasnik V.B. iz Milića, ukradeno pet motornih pila, saznaje Srna iz policijskih izvora u Vlasenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javni red i mir narušen 10 puta

ROGATICA - Na podučju opštine Rogatica od početka godine javni red i mir narušavan je 10 puta, uglavnom fizičkim napadima na drugo lice sa lakšim i težim tjelesnim povredama, rekli su danas predstavnici rogatičke Policijske stanice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik recitatorskog maratona Marina Glogovac

VIŠEGRAD - Marina Glogovac pobjednik je Osmog recitatorskog maratona učenika Srednje škole "Ivo Andrić", dok je drugo mjesto pripalo Ani Šijaković, a treće Anastasiji Inđić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Klizište odnijelo dio kolovoza na putu prema Jošanici

FOČA - Na lokalnom putu Foča - Jošanica, u mjestu Jamakovina, klizište je odnijelo dio kolovoza, pa se saobraća otežano i uz veliku opasnost, s obzirom na to da je ispod puta duboka provalija prema rijeci Drini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vjetar čupao stabla, skidao krovove

MILIĆI, VLASENICA - Jak vjetar, koji od sinoć duva na području Milića i Vlasenice, čupao je stabla, skidao krovove sa stambenih objekata i ustanova, a izazvao je i prekide u snabdijevanju strujom zbog brojnih oštećenja na elektro-mreži.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradena "škoda oktavija"

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Novom Sarajevu nepoznati počinioci ukrali su vozilo "škoda oktavija", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kik-bokser Miloš Radović najbolji u 2014.godini

FOČA - Sportski savez opštine Foča proglasio je večeras člana Kik-boks kluba "Igma" Miloša Radovića za najboljeg fočanskog sportistu, a Stonoteniski klub "Perućicu" za najbolji sportski kolektiv za 2014. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba likovnih radova 17 mladih umjetnika

ROGATICA - U rogatičkoj likovnoj Galeriji "Radenko Mišević" izloženo je više od 50 likovnih radova 17 mladih potencijalnih umjetnika.

Opširnije...

Strana 10 od 420

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome