četvrtak, 30. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

U Drini ulovljen som težak 40 kilograma

ZVORNIK - Soma teškog oko 40 kilograma i dugačkog 179 centimetara ulovio je danas ribar iz Malog Zvornika Rifat Rustemović u Drini ispod mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića koji povezuje Zvornik i Mali Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planinari u akciji čišćenja Zelengore

FOČA - U akciji čišćenja planine Zelengora od smeća očišćen je predio od Trebove i Podvideža prema Košuti i Kapidžin dolu, oko Crnog i Bijelog jezera, kao i područje oko Pašine poljane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ne očekuju se problemi sa grijanjem

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Probno grijanje u Istočnom Novom Sarajevu biće pušteno od 2. do 5. oktobra, a zvanična sezona počinje 15. oktobra, najavio je direktor "Toplane" Dragan Janković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan ugovor sa 11 volontera

ČAJNIČE - Opština Čajniče je ove godine obezbjedila sredstva za finansiranje 11 volontera sa ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Nedjelja djeteta" od 29. Septembra do 5. oktobra

ISTOČNO SARAJEVO - Crveni krst Republike Srpske pod sloganom "Imam pravo da kažem i budem saslušan" obilježiće od 29. septembra do 5. oktobra "Nedjelju djeteta".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedan brat se utopio, drugi imao srčani udar

FOČA - Braća Velimir /41/ i Vladimir /43/ Trivun sahranjeni su danas na mjesnom groblju na Kamenu kod Foče, nakon što je policija prije dva dana pronašla njihova tijela u blizini sela Selišta u kojem su živjeli.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Režiser lakše povrijedio nogu, a ne glavu

VIŠEGRAD - Režiser Emir Kusturica je, prilikom snimanja filma u Trebinju, lakše povrijedio nogu, a ne glavu kako su to objavili pojedini portali, rečeno je Srni u Pres službi Andrićgrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za pola godine u budžet prikupljeno oko 1.800.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Budžet opštine Istočna Ilidža u prvih pola godine ostvaren sa oko 1,8 miliona KM, navodi se u Izvještaju o izvršenju budžeta za period januar - juni, koji je danas usvojen u lokalnoj Skupštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan 4. Festival folklora "Luča gori Romaniji"

SOKOLAC - Festival folklora u Sokocu lagano i sigurno utire put u budućnost i vječno trajanje. Pokazalo je to i dešavanje na sceni, ono što se dogodilo prije i poslije Festivala.

Opširnije...

Strana 10 od 376

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome