subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Otvoren prvi Međunarodni festival vina i gastronomije "Kana"

ISTOČNO SARAJEVO - U restoranu "Kula" u Istočnom Sarajevu, u sklopu kompleksa "Istočnik", danas je otvoren prvi Međunarodni festival vina i gastronomije "Kana".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dejana Vuković đak generacije i jedini vukovac

ROGATICA - Maturanti Srednjoškolskog centra "27 januar" iz Rogatice večeras proslavljaju maturu u hotelu "Park".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maturanti prodefilovali gradom

VIŠEGRAD - Maturanti Srednje škole "Ivo Andrić" iz Višegrada prodefilovali su večeras od Ulice kralja Petra Prvog do Andrićgrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Peglicom" na maturu

FOČA - Fočanski maturanti i ove godine su se potrudili da na okupljanje pred svečani defile dođu u što luksuznijim automobilima, ali je ovacije više hiljada okupljenih građana "pobrao" par koji se "dokotrljao" u popularnoj "peglici".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Defile maturanata ljepotom zaustavio kišu

FOČA - Maturanti Srednjoškolskog centra Foča počeli su proslavu "najluđe" noći tradicionalnim defileom kroz veličanstveni špalir koji je više hiljada Fočaka napravilo u NJegoševoj ulici.Kiša je prijetila da pokvari šetnju u svečanim haljinama i odijelima, ali kao da ni nebo nije moglo ostati ravnodušno na ljepotu fočanske mladosti, pa je uoči ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen Osmi festival harmonike

ISTOČNO SARAJEVO - Koncertom najuspješnijih akordeonista i dodjelom priznanja laureatima, večeras je u Istočnom Sarajevu zatvoren Osmi internacionalni festival harmonike "Akordeon art".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju 14. Sabor starog pjevanja u Srba

NOVO GORAŽDE - U porti Crkve Svetog Đorđa u Donjoj Sopotnici kod Novog Goražda u nedjelju, 4. juna, biće održan 14. Sabor starog pjevanja u Srba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 20 godina Društva bibliotekara Srpske

VIŠEGRAD - Društvo bibliotekara Republike Srpske danas je Narodnoj biblioteci "Veselin Masleša" iz Laktaša uručilo nagradu "Đorđe Pejanović", kao najboljoj biblioteci u Republici Srpskoj, a Bojani Milošević iz Banjaluke i Draganu Kragulju iz Prijedora, kao najboljim bibliotekarima u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Borjana Nikolić učenik generacije

MILIĆI - Borjana Nikolić proglašena je za učenika generacije u Osnovnoj školi "Aleksa Jakšić" u Milićima. Nikolićevoj, koja je i nosilac "Vukove" diplome, te učenicima koji su tokom devetogodišnjeg školovanja pokazali odlične rezultate u učenju i vannastavnim aktivnostima, načelnik opštine Milići Momir Lazarević uručio je novčane nagrade.

Opširnije...

Strana 10 od 648

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter