subota, 28. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Danas nastavak suđenja za zločine nad Srbima u Goraždu

ISTOČNO SARAJEVO - U Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu danas će biti nastavljeno suđenje četvorici bivših pripadnika takozvane Armije BiH, optuženih za zločin protiv ratnih zarobljenika u Goraždu 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija stvaralaštva Angeline Petrović

VIŠEGRAD - U knjižari "Ili-ili" u Andrićgradu održana je promocija dosadašnjeg stvaralaštva spisateljice Angeline Petrović iz Obrenovca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Višegrađanka pobijedila na konkursu poezije u Londonu

VIŠEGRAD - Milica Mikavica Miletić, rođena Višegrađanka koja živi u Londonu, osvojila je prvo mjesto u kategoriji proze na srpskom jeziku na Drugom međunarodnom konkursu poezije i proze koji je organizovala Srpska biblioteka u Londonu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga o Eparhiji zvorničko-tuzlanskoj

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine predstavljena je knjiga "Drugi šematizam", čiji je autor episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom sa uređivačkim odborom i sveštenicima Eparhije zvorničko-tuzlanske, a u kojoj su obrađeni istorijski i statistički podaci od osnivanja te eparhije do 30. novembra 2015. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas Male olimpijske igre

VIŠEGRAD - U organizaciji Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Višegradu će danas biti održano regionalno takmičenje muških i ženskih ekipa u odbojci, u okviru Malih olimpijskih igara, rekao je Srni direktor ove škole Momir Radojčić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Ribljom stazom" prođe do 20 tona ribe

ZVORNIK - U prvoj polovini aprila otvorena je "riblja staza" na Hidroelektrani "Mali Zvornik" kako bi različiti primjerci ribe mogli da pređu u Zvorničko jezero gdje se mrijeste, rečeno je novinarima u zvorničkom Sportsko-ribolovnom udruženju "Bistro".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sahranjen dugogodišnji paroh fočanski Danilo Crnogorac

FOČA - Na gradskom groblju Božovac u Foči danas je sahranjen sveštenik Srpske pravoslavne crkve Danilo Crnogorac koji je u Fočanskoj parohiji službovao tri i po decenije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljene 23 doze krvi

ROGATICA - U Domu zdravlja u Rogatici danas je organizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u okviru koje su prikupljene 23 doze za potrebe Bolnice u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ovoj godini evidentirano 127 požara

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održan sastanak članova Područnog odjeljenja Civilne zaštite na kome je istaknuto da je u ovoj godini evidentirano 127 požara na području koje pokriva ovo odjeljenje.

Opširnije...

Strana 10 od 533

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter