nedjelja, 29. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Medicinski fakultet u četvrtak obilježava 22 godine rada

FOČA - Medicinski fakultet u Foči će svečanom sjednicom u četvrtak, 15. oktobra, na Dan ovog fakulteta, obilježiti 22 godine rada, najavljeno je iz ove visokoobrazovne ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dukić: Prestati sa nadmudrivanjima oko fabrike "Birač"

MILIĆI - Predsjednik Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić apelovao je danas da prestanu nadmudrivanja i prepucavanja u vezi sa Fabrikom glinice "Birač" u Zvorniku" ili da se svedu na pristojne i normalne okvire.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Prvi sajam poljoprivrede

VLASENICA - U Vlasenici je danas otvoren Prvi sajam poljoprivrede "Vlasenica 2015" koji je privukao gotovo 2.000 posjetilaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Muzej dobija novi krov

FOČA - Na zgradi Muzeja Stare Hercegovine u Foči počeli su pripremni radovi za rekonstrukciju krova, koju sa 30.000 KM finansira Savjet ministara BiH.
Nakon gotovo pet decenija, fočanski muzej dobiće novi krov, čime će biti riješen dugogodišnji problem prokišnjavanja objekta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U devastiranom objektu napadnut nožem

Žena čiji su inicijali M.P. ubola je nožem dva puta muškarca čiji su inicijali D.N. u Istočnom Novom Sarajevu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas karate turnir "Vidoje Andrić"

VIŠEGRAD - U Višegradu će danas biti održan memorijalni karate turnir "Vidoje Andrić" na kojem se očekuje oko 500 karatista iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra prvi Sajam poljoprivrede u Vlasenici

VLASENICA - U Vlasenici će sutra biti održan prvi Sajam poljoprivrede koji će okupiti oko 60 izlagača iz raznih krajeva Republike Srpske i BiH koji se bave proizvodnjom, preradom i izvozom hrane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Darovano 17 doza krvi

VIŠEGRAD - U akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja je danas organizovana u Višegradu, prikupljeno je 17 doza dragocjene tečnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sa parking prostora ukraden "golf A2"

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Novom Sarajevu nepoznati počinioci otuđili su automobil "golf 2" vlasništvo lica čiji su inicijali A.V, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 10 od 491

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome