petak, 28. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Danas proslava dvije decenije rada

ISTOČNO SARAJEVO - Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu obilježiće danas svečanim koncertom dvije decenije postojanja i rada ove visokoškolske ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za zimsko održavanje 58.000 KM iz budžeta

HAN PIJESAK - Opština Han Pijesak izdvojiće oko 58.000 KM iz budžeta za zimsko održavanje puteva u sezoni 2014/2015.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni zbog krađe

ISTOČNO SARAJEVO - Tri lica uhapšena su jer su u više navrata krala robu iz tržnog centra u Istočnoj Ilidži, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan oktobarski broj "Istorijskih svesaka"

ANDRIĆGRAD - U Andrićevom institutu u Andrićgradu danas je promovisan deseti, oktobarski broj "Istorijskih svesaka", posvećen ratu u Srbiji u jesen 1914. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na reliju četrdesetak džipova

ZVORNIK - U Zvorniku je danas održan deveti "Of roud reli" /Off Road Rally/ Zvornik, na kojem je učestvovalo oko 40 džipova iz klubova Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

KUD "Bikavac" obuševio publiku u Beču

VIŠEGRAD - Članovi kulturno–umjetničkog društva ⁄KUD⁄ "Bikavac" iz Višegrada predstavili su se na koncertu u Beču, uz poruku da im je zajednički jezik pjesma i da imaju isti san – igru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvedena monodrama "Ču ja ljubomoran"

VIŠEGRAD - U pivnici "Kod Švejka" u Andrićgradu izvedena je komična monodrama "Ču ja ljubomoran", rađena prema scenariju Milutina Mime Karadžića, a u izvođenju glumca Dejana Lekića iz Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan peti Sajam kolekcionara

ZVORNIK - U Zvorniku je danas održan peti Sajam kolekcionara, na kome su kolekcionari iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije izložili numizmatičke, filatelijske, militarijske i druge vrijednosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poštovanje za rezultate Matične biblioteke

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija izrazio je danas poštovanje za rezultate rukovodstva Matične biblioteke Istočnom Sarajevu koje je proteklom periodu uspjelo da kupi novi prostor i uredi Dječiju biblioteku, te preuredi hol biblioteke.

Opširnije...

Strana 10 od 387

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome