četvrtak, 02. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Tadić: Nema očuvanja Republike Srpske bez zdrave porodice

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić danas je razgovoru sa članovima Aktiva žena i mladima ove stranke na Sokocu istakao da nema Republike Srpske bez očuvanja zdrave porodice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvo mjesto srpskom trobojnom goniču

ZVORNIK - Srpski trobojni gonič Bereta, čiji je vlasnik Nebojša Jovanović iz Malog Zvornika, osvojio je danas prvo mjesto na međunarodnoj izložbi pasa svih rasa, koja je održana na gradskoj plaži pored Drine u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan "Adresar mrtvih Fočana"

FOČA - Knjiga "Adresar mrtvih Fočana - srpske žrtve u 20. vijeku" beogradskog novinara u penziji Milenka Todovića promovisana je večeras u Foči povodom 100 godina od stradanja Srba čelebićkog kraja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za vantjelesnu oplodnju 24.000 KM

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović donio je odluku o dodjeli novčanih sredstava za sufinansiranje troškova vantjelesne oplodnje za šest bračnih parova, za šta će iz opštinskog budžeta biti isplaćeno ukupno 24.000 KM, odnosno po 4.000 KM svakom bračnom paru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za grijanje u bolnici pelet umjesto uglja

FOČA - Ministar prostornog uređenja, građevinarstva i ekologije Republike Srpske Srebrenka Golić najavila je da će u Univerzitetskoj bolnici u Foči biti urađen novi sistem grijanja, pa će od naredne godine, umjesto uglja, koristiti pelet i druge nus proizvode drvne industrije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Golićeva sutra u Foči

FOČA - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić razgovaraće sutra u Foči sa načelnikom opštine Radislavom Mašićem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ubijen pedesetsedmogodišnji muškarac

KALINOVIK - Pedesetsedmogodišnjak čiji su inicijali N.B. pronađen je mrtav u porodičnoj kući u selu Rastovac, opština Kalinovik, a obdukcijom je u utvrđeno da je ubijen.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proglašen prvi stepen opasnosti od poplava

ŠEKOVIĆI - U opštini Šekovići proglašen je prvi stepen opasnosti od poplava, jer je nivo rijeke Drinjače dostigao kritičnu tačku i, ako kiša nastavi da pada, ugroziće naseljena područja, izjavio je Srni šef opštinske Civilne zaštite Miljan Lošić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za komunalnu službu 62.000 KM

ŠEKOVIĆI - Ambasador Češke u BiH Tomaš Sunjog i direktor Komunalnog preduzeća "Zelenilo i čistoća" u Šekovićima Marko Vlačić danas su u Šekovićima potpisali memorandum o razumijevanju za finansijsku pomoć Češke razvojne agencije u iznosu od 62.000 KM, namijenjenu za sanaciju štete koju su tom preduzeću nanijele majske poplave.

Opširnije...

Strana 10 od 369

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome