utorak, 02. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Osveštano šljeme i krstovi hrama u Ćavarinama

SOKOLAC - U Ćavarinama kod Sokoca danas je osveštano šljeme i krstovi crkve Svetih otaca Prvog vaseljenskog sabora, u izgradnji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ilindansko saborovanje na Borikama

ROGATICA - Tradicionalno narodno zborovanje pored hrama Svetih apostola Petra i Pavla na Borikama i ove godine započelo je dan ranije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo "Zvorničko ljeto"

ZVORNIK - U Zvorniku je večeras na LJetnoj pozornici ispred objekta "Kasina" otvorena tradicionalna manifestacija "Zvorničko ljeto 2014".  Manifestaciju je otvorio načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović, ističući da je manifestacija, imajući u vidu situaciju kroz koju je prošao narod u majskim katastrofalnim poplavama, prilagođena upra...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tradicionalni sabor na Zaborku

ČAJNIČE - U galopskim trkama konja na 1.000 metara, koje su u okviru proslave Ilindana održane danas na Zaborku, kod Čajniča, trijumfovalo je grlo Dragoslava Starovlaha iz Zaborka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zločinci izbjegavaju ruku pravde

VIŠEGRAD - Parastosom i prisluživanjem svijeća na grobovima kod spomenika u selu Jelašci kod Višegrada danas su obilježene 22 godine od kada su pripadnici takozvane Armije BiH na zvjerski i mučki način upali u ovo mjesto 1. avgusta 1992. godine i ubili deset nenaoružanih civila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava opštine Sokolac

SOKOLAC - Služenjem liturgije i lomljenjem slavskog kolača u Sokocu je danas počelo obilježavanje Dana i krsne slave opštine - Ilindana. Povodom Dana opštine, u duhovnom centru Romanijske Lazarice danas je najviše opštinsko priznanje - Povelja uručeno Mirku Cvijetiću direktoru i vlasniku preduzeća za proizvodnju, promet i transport "Duga-komer...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena prva likovna kolonija "Art plus"

MILIĆI - U Milićima je otvorena prva likovna kolonija "Art plus", na kojoj će do petka, 8. avgusta, učestvovati 19 likovnih stvaralaca iz Republike Srpske i Srbije. Član organizacionog tima i osnivač kolonije Darko Jurošević rekao je da je ova slikarska smotra organizovana u okviru manifestacije "Avgustovski dani kulture i sporta Milići 2014",...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela akcija "Jezera Zelengore"

FOČA - Oko 50 planinara iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore uputilo se danas na Orlovačko jezero na Zelengori, gdje će boraviti do nedjelje, 3. avgusta. Planinari će u naredna tri dana obići šest od osam zelengorskih jezera, a popeće se i na više vrhova na ovoj planini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kolo srpskih sestara "Carica Milica" proslavilo slavu

ZVORNIK - Lomljenjem slavskog kolača u zvorničkoj crkvi Svetog Jovana Krstitelja, Kolo srpskih sestara "Carica Milica" iz Zvornika proslavilo je danas krsnu slavu- Prepodobnu mati Evgeniju.

Opširnije...

Strana 10 od 358

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome