četvrtak, 27. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

"Alumina" plasira vodeno staklo na tržište EU

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika počela je danas s plasmanom vodenog stakla na tržište zemalja Evropske unije, otpremivši cisternu sa 25 tona ovog proizvoda za kupca iz Hrvatske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz budžeta i razvojnog programa uloženo oko 35 miliona KM

VLASENICA - U opštinu Vlasenica do sada je, po različitim osnovama, iz Razvojnog programa i iz budžeta Republike Srpske, uloženo oko 35 miliona KM, a kroz kredite Investiciono-razvojne banke /IRB/ Srpske plasirano je oko tri miliona KM, rečeno je Srni u Vladi Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Troje povrijeđenih u Novom Goraždu

NOVO GORAŽDE - Jedno lice je teže povrijeđeno, a dva lakše u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Novom Goraždu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za dvije porodice prikupljeno 2.000 KM

ZVORNIK - U humanitarnoj akciji Gradske organizacije Crvenog krsta Zvornik prikupljeno je nešto više od 2.000 KM za dvije socijalno ugrožene porodice, rekla je danas sekretar Crvenog krsta Danojka Mićić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nakon isteka iznajmljivanja, nije vraćena "škoda fabija"

ISTOČNO SARAJEVO - Vlasnik preduzeća za iznajmljivanje automobila čiji su inicijali E.H. prijavio je Policiji iz Istočnog Novog Sarajeva da mu lice čiji su inicijali S.H. nije vratilo automobil marke "škoda fabija", nakon što je istekao termin iznajmljivanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekipa "Glasinca" zauzela drugo mjesto

SOKOLAC - Takmičari Atletskog kluba "Glasinac" sa Sokoca osvojili su drugo mjesto i pehar na Ekipnom prvenstvu BiH u atletici za starije pionire, koje je proteklog vikenda održano u Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priprema pčelinjih društava za uspješno zimovanje

ROGATICA - U Rogatici je održano predavanje za Udruženje pčelara "Sat", koje ima više od 100 članova, o pripremi pčelinjih društava za uspješno zimovanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena retrospektivna izložba Ratka Lalića

ANDRIĆGRAD - U Galeriji Andrićevog instituta "Lubarda" u Andrićgradu otvorena je retrospektivna izložba slika akademskog slikara Ratka Lalića pod nazivom "Godišnja doba - zapisi na površini zemlje".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginula djevojka, vozila poslije sudara završila u rijeci

FOČA - Djevojka čiji su inicijali S.M. /20/ iz Bratunca poginula je u sudaru automobila i kombija, koji su zatim sletjeli u rijeku Bistricu u mjestu Ponor na putu Foča-Sarajevo, dok je pet lica povrijeđeno, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.Teško je povrijeđen vozač automobila "bmv iks pet" čiji su inicijali D.D. /36/...

Opširnije...

Strana 10 od 569

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter