subota, 27. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Počela montaža igraoničke opreme

MILIĆI - U dvorištu obdaništa "Poletarac" u Milićima danas je počela montaža igraoničke opreme, vrijedne oko 8.950 KM, koju je poklonio Unicef.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krsna slava spomen-kapele u Starom Brodu

VIŠEGRAD - Spomen-kapela u Starom Brodu kod Višegrada obilježiće danas krsnu slavu koja je posvećena dabrobosanskim mučenicima stradalim u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zlatna medalja rogatičkim košarkašima

ROGATICA - Košarkaši iz Rogatice osvojili su zlatnu, a košarkaši sa Sokoca bronzanu medalju na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/ u Rogatici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rogatički planinari osvojili zlatnu medalju

ROGATICA - Rogatički planinari osvojili su zlatnu medalju u planinarskoj orijentaciji na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/, koje se održavaju u Rogatici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeni Petrovdanski književni susreti

VLASENICA - U Vlasenici su večeras završeni 7. Petrovdanski književni susreti, organizovani u okviru "Petrovdanskih dani kulture i sporta" kojima se kulturno-zabavnim i sportskim sadržajima obilježava Dan i krsna slava opštine Vlasenica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pozorište mladih iz Zvornika odigralo "Ožalošćenu porodicu"

MILIĆI - Predstavom "Ožalošćena porodica" Branislava Nušića, koju je izvelo Pozorište mladih iz Zvornika, u Omladinskom centru u Milićima nastavljeni su "Susreti mladih regije Birač", koji se realizuju u okviru projekta "Jačanje strukture i kapaciteta mladih, omladinskih organizacija i centara u regiji Birač".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo Konzum 5. Sarajevo Beer Festival

SARAJEVO - U Sarajevu je počeo Konzum 5. Sarajevo Beer Festival! Sinoć su ovaj najveći domaći muzički Festival, odličnim nastupom otvorile grupe Bolero, Prljavo kazalište i Zoster, a prethodio je demo bend iz Ljubuškog "Nešto između".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj saobraćajnih nezgoda

ISTOČNO SARAJEVO - Pojačanim kontrolama i drugim akcijama sprovedenim u prvih šest mjeseci ove godine, na području opština Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža smanjen je broj saobraćajnih nezgoda i povećana bezbjednost učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku ugradnja LED rasvjete

FOČA - U Foči je u toku rekonstrukcija javne rasvjete, koja podrazumijeva kompletnu zamjenu starih živinih svjetiljki štedljivim led sijalicama, čija je vrijednost 500.000 KM.

Opširnije...

Strana 10 od 558

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter