petak, 18. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Regija

El. pošta Štampa

Kako naći lisku za šaranje jaja?

ROGATICA - Veliki petak je dan kad se i u rogatičkom kraju šaraju vaskršnja jaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Peti festival harmonike od 30. aprila do 3. maja

ISTOČNO SARAJEVO - Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Asocijacija za njegovanje akademske muzike "Novi Zvuk" organizatori su 5. Internacionalnog festivala harmonike "Akordeon art", koji će od 30. aprila do 3. maja ove godine biti održan u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šarana jaja djeci sa posebnim potrebama

FOČA - Mladi socijaldemokrati /MSD/ Foče uručili su danas 29 školjki vaskršnjih jaja korisnicima alternativnog smještaja u Miljevini kod Foče i 50 školjki za članove Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Tračak nade".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novi dekan Darko Đogo

FOČA - Nastavno-naučno vijeće Bogoslovskog fakulteta "Sveti Vasilije Ostroški" u Foči izabralo je jereja docenta doktora Darka Đoga za novog dekana ovog fakulteta. Na internet stranici Bogoslovskog fakulteta navodi se da je Đoginim izborom fakultet dobio svog četvrtog dekana - prvog koji je svoje cjelokupno teološko obrazovanje dobio upravo na ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služeno večernje sa iznošenjem plaštanice

SOKOLAC - U Crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu danas, na Veliki petak, služeno je večernje sa iznošenjem plaštanice, u prisustvu NJegovog visokopreosveštenstva mitropolita dabrobosanskog Nikolaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nestašica jaja u prodavnicama

FOČA - U više prodavnica u Foči danas nema jaja, jer je većina prodata juče, na Veliki četvrtak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog snijega bez struje oko 300 domaćinstava

HAN PIJESAK/SOKOLAC - Blizu 300 domaćinstava na području opština Han Pijesak i Sokolac nema električnu energiju zbog drveća koje je pod težinom snijega palo na žice dalekovoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rimokatolici i pravoslavci zajedno slave

FOČA - Pravi uskršnji specijalitet katolika je barena šunka, ali su vremena drugačija i šunku malo ko ima. Umjesto nje, može i pršuta i pečenje. Naravno, šarana jaja su obavezna, kaže Mira Gerenčić...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština isplatila premije za posljednji kvartal 2013. godine

FOČA - Proizvođačima mlijeka u Foči, koji su uključeni u sistem otkupa, opština je danas isplatila premije za posljednji kvartal 2013. godine.

Opširnije...

Strana 1 od 299

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome