utorak, 25. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Počela sanacija puteva

VIŠEGRAD - Na području opštine Višegrad počela je sanacija puteva, a opština je budžetom za ovu svrhu predvidjela oko 130.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skiperi u Kruševcu promovisali rafting i Taru

FOČA - U Rafting kampu "Eko-Tara" i Turističkoj agenciji "Encijan" iz Foče zadovoljni su prvom manifestacijom "Dani Tare u Kruševcu" koja je održana proteklog vikenda s ciljem promocije raftinga kao sporta i turističke atrakcije, te predstavljanja prirodne ljepote kanjona rijeke Tare.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Utopila se penzionerka

MILIĆI - Penzionerka iz Milića /74/ čiji si inicijali R.V. utopila se u rijeci Zeleni Jadar u ovoj opštini, rekao je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zvorničkim srednjoškolkama tri prva mjesta

ZVORNIK - Na Regionalnom takmičenju učenika trećih razreda srednjih škola iz ruskog jezika održanom u Milićima, tri učenice Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Petar Kočić" Zvornik osvojile su prva tri mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donacijom iz kabineta predsjednika Srpske opremljena dva kabineta

ZVORNIK - Donacijom vrijednom 10.000 KM iz kabineta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika opremljena su dva kabineta medicinske struke u Srednjoškolskom centru /SŠC/ "Petar Kočić" u Zvorniku, potvrđeno je danas u ovoj srednjoškolskoj ustanovi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Đurević: Opština će nadoknaditi štetu porodici Đurić

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević posjetio je danas porodicu Želimira Đurića iz višegradskog sela Loznica kojoj su vukovi zaklali devet ovaca i obećao im da će opština nadoknaditi štetu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

O aktivnostima upozoravanja na mine

ZVORNIK - U Zvorniku su danas predstavnici gradske Službe Civilne zaštite, policije i ugroženih naselja Šetići i Zaseok razgovarali o sprovođenju aktivnosti upozoravanja na mine koja se realizuje uporedo sa projektom protivminska intervencija u regiji Srebrenica 2016-2017 godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Značaj presude u tome da ne postoji potraživanje Ukio banke

ZVORNIK - Pravni savjetnik kompanije "Alumina" iz Zvornika Vladimir Milošević smatra da je presuda Okružnog privrednog suda Bijeljina od velikog značaja jer potvrđuje da potraživanje Ukio banke ne postoji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deblokirana raskrsnica na Podromaniji

SOKOLAC - Normalizovan je saobraćaj na raskrsnici magistralnih puteva Pale-Sokolac i Sokolac-Rogatica u mjestu Podromanija, koju su jutros blokirali drvoprerađivači sa područja Sarajevsko-romanijske regije, potvrdila je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...

Strana 1 od 620

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter