ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Najbolji na takmičenju "Dani plesa"

SOKOLAC - Članovi Plesnog kluba "Nika" sa Sokoca bili su najbolji na takmičenju pod nazivom "Dani plesa u našem gradu" održanom na Palama, na kojem su učestvovali klubovi sa područja opština grada Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Đule Van Gog poziva na "Ok fest"

FOČA - Muzički festival "OK fest", jedinstven po prirodnom okruženju u kom se održava, i ove godine na Tjentištu će okupiti zvučna imena eks-ju rokenrola, a jedan od učesnika, grupa "Van Gog" pozvala je ljubitelje dobrog zvuka i prirode da obavezno dođu i uživaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz dvije kuće ukradena sanitarna oprema i drvna građa

FOČA - U fočanskom selu Gornje Papratno nepoznati počinioci obili su dvije kuće, iz kojih su ukrali sanitarnu opremu i drvnu građu, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najljepši pas zlatni retriver iz Kovina

ZVORNIK - U Zvorniku je danas održana druga Izložba pasa "CAC BiH Zvornik" na kojoj su izlagači iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Italije predstavili 207 pasa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Amk" iz Sarajeva pobjednik prvenstvene trke "Of roud"

ZVORNIK - Klub "AMK-SA" iz Sarajeva ukupni je pobjednik treće prvenstvene trke "Of roud" Saveza BiH, koja je vožena na području grada Zvornika i opštine Osmaci sa ukupno 52 takmičarske posade. Drugo mjesto u poretku klubova pripalo je "Grand Hercegovini", a treće "Herceg pro timu" Široki Brijeg.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra prezentacija novog adresnog registra

ISTOČNO SARAJEVO - Opština Istočno Novo Sarajevo predstaviće sutra novi adresni registar u digitalnom obliku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U utorak počinje Festival harmonike "Akordeon art"

ISTOČNO SARAJEVO - Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizovaće od utorka, 30. maja, Osmi internacionalni festival harmonike "Akordeon art".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan Četvrtog bataljona Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa

ISTOČNO SARAJEVO - U opštini Istočno Novo Sarajevo danas je povodom Dana Četvrtog bataljona Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa služen pomen za poginule pripadnike ovog bataljona, te položeni vijenci u Spomen-sobi u Lukavici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zelengorski narcis - magnet za planinare

FOČA - Jedan od najljepših planinskih cvjetova, koji ime duguje samoljubivom mitskom junaku izuzetne ljepote, privukao je danas na Zelengori više od 60 planinara iz Foče i Sarajeva u okviru akcije "Narcisu u pohode".

Opširnije...

Strana 1 od 636

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter