nedjelja, 19. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

U junu Međunarodna konferencija srpske pravoslavne omladine

ISTOČNO SARAJEVO - Prva međunarodna konferencija srpske pravoslavne omladine pod nazivom "Samo sloga Srbina spasava" biće održana od 15. do 20. juna u Istočnom Sarajevu, a trebalo bi da okupi mlade iz Republike Srpske, BiH, regiona i dijaspore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počele Male olimpijske igre

VIŠEGRAD - U Višegradu je, u oviru Malih olimpijskih igara, počelo regionalno takmičenje muških i ženskih ekipa u odbojci za učenike osnovnih škola Sarajevsko–romanijske i Gornjodrinske regije, na kojem učestvuje oko 150 učenika osnovnih škola.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ovoj godini registrovana 74 požara

SOKOLAC - Na Sokocu je održan sastanak sa rukovodiocima službi civilne zaštite iz 14 opština gornjo-drinske i sarajevsko-romanijske regije, na kome je istaknuto da su u ovoj godini registrovana 74 požara gdje je gorjela trava i sitno rastinje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljeno 50 doza krvi

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas organizovana akcija dobrovoljnog davalaštva krvi tokom koje je prikupljeno 50 doza dragocjene tečnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otklonjen kvar, voda ponovo u domaćinstvima

FOČA - Vodosnabdijevanje gradskog područja u Foči je normalizovano nakon otklanjanja kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi na lokalitetu Markov orah.
Voda je nestala sinoć oko 20.30 časova, a došla je danas u 18.00.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Grad od sinoć bez vode

FOČA - Vodosnabdijevanje gotovo čitavog gradskog područja u Foči u prekidu je zbog pucanja glavne vodovodne cijevi na lokalitetu Markov orah.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izabran zvanični suvenir opštine

ROGATICA - Opština Rogatica danas je dobila zvanični suvenir - ručni rad Mirjane Jovičić iz ovog mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba fotografija iz Prvog svjetskog rata i Vaskršnja akademija

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu večeras je održan bogat vaskršnji program u okviru kojeg je u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo otvorena izložba fotografija iz Prvog svjetskog rata pod nazivom "Nemojte nas zaboraviti" i održana tradicionalna svečana Vaskršnja akademija sa zapaženim kulturno-umjetničkim programom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice privedeno zbog izazivanja opšte opasnosti

HAN PIJESAK - Policija u Han Pijesku privela je lice čiji su inicijali S.M. za kojeg postoji osnovana sumnja da je prije dva dana automobilom pratio i prepriječio put jednom vozilu u kojem su se nalazila dva lica, te u njegovom pravcu ispalio tri metka iz pištolja.

Opširnije...

Strana 1 od 434

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome