srijeda, 28. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Svečano obilježena školska slava

HAN PIJESAK - Školska slava Sveti Sava danas je svečano obilježena u Osnovnoj školi "Milan Ilić Čiča Šumadijski" na Han Pijesku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketići za mlade recitatore

MILIĆI - Povodom Savindana Srpska pravoslavna crkvena opština Milići organizovala je danas u crkvi Svetog Nikole u Milićima svetosavski recital, na kojem su milićki mališani izveli prigodne praznične recitacije, a potom su nagrađeni paketićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečanost povodom krsne slave udruženja - Savindana

SARAJEVO - Srpsko humanitarno udruženje "Dobrotvor" iz Sarajeva danas je u Staroj pravoslavnoj crkvi Svetog arhangela Mihaila na Baščaršiji obilježilo krsnu slavu - Svetog Savu, prvog srpskog arhiepiskopa i prosvjetitelja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Farma koka nosilja radi punim kapacitetom

MILIĆI - Farma koka nosilja kompanije "Boksit" iz Milića dostigla je maksimalan kapacitet od 300.000 koka nosilja sa godišnjim proizvodnim potencijalom od 80 miliona konzumnih jaja, saopšteno je iz ove kompanije.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Kazivano žitije o Svetom Savi

SOKOLAC - U crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu danas je održana svetosavska akademija na kojoj su učenici centralne Osnovne škole kazivali žitije o Svetom Savi - najvećem srpskom svetitelju, prosvjetitelju i utemeljivaču Srpske pravoslavne crkve i srpske države.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" traži više međunarodnih dozvola

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića nije zadovoljna načinom raspodjele CEMT dozvola za prevoz tereta u međunarodnom saobraćaju, jer smatra da bi trebalo da ih, prema svim pokazateljima, dobije znatno više.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zeolit za molekulska sita na američkom tržištu

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika u prvom kvartalu ove godine isporučiće na američko tržište oko 600 tona zeolita, dok su očekivanja da će kompanija u 2015. godini na ovo tržište plasirati do 2.000 tona zeolita za molekulska sita.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas konferencija za novinare u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Udruženje građana "Veterani Republike Srpske" održaće danas konferenciju za novinare u Istočnom Sarajevu o inicijativi u vezi sa Sudom i Tužilaštvom BiH, koju namjerava da uputi u Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan recitatorski program u crkvi povodom Savindana

VIŠEGRAD - U hramu Svetog cara Lazara u Andrićgradu održan je recitatorski program povodom svetitelja Svetog Save.

Opširnije...

Strana 1 od 409

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome