subota, 28. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Održana svečana akademija povodom kulturne manifestacije "Vidakovićevi dani"

RUDO - U Rudom je održana svečana akademija povodom kulturne manifestacije "Vidakovićevi dani", na kojoj je prigodnu besjedu održao književnik LJubivoje Ršumović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra promocija knjige "Smjeh djeteta kuću čuva"

VIŠEGRAD - U Višegradu će sutra biti održana promocija knjige "Smjeh djeteta kuću čuva" autora Sava Škobića iz Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje obnova željeznog mosta - ipak sa dvije trake

FOČA - Iz opštine Foča najavljeno je da će obnova željeznog mosta na Drini, koji je porušen u NATO bombardovanju 1995. godine, početi u narednih mjesec dana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj protiv pet lica zbog lomljenja stolica na stadionu

ISTOČNO SARAJEVO - Policija je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijela izvještaj protiv pet lica zbog sumnje da su lomila staklene portale i stolice na tribinama stadiona Fudbalskog kluba /FK/ "Slavija", čime su počinila krivično djelo oštećenja tuđe stvari.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano poetsko veče pjesnika Nikole Baća Vujnovića

ISTOČNO SARAJEVO - Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizovala je večeras poetsko veče "Poezija snova", kojim je obilježeno 60 godina stvaralaštva pjesnika Nikole Baća Vujnovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan novi roman Branka Brđanina

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu večeras je promovisan novi roman Branka Brđanina Bajovića "Arhistrateg, činonačalnik - Put u vrijeme. Smrti" u izdanju Zavoda za udžbenike i nastavna sredstava Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Knjiga o školi koja je donijela revoluciju u životu grada

FOČA - Knjiga "Učiteljska škola u Foči 1960-1972.", autora Miroja Vukovića, čuva uspomenu na vrijeme i ljude koji su donijeli potpunu promjenu društvenog života u ovoj opštini, istaknuto je sinoć na promociji knjige.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Neće da vrati greškom uplaćeni novac

VIŠEGRAD - Vlasnik samostalne zanatske trgovinske radnje u Višegradu čiji su inicijali Z.T. odbio je da jednoj javnoj ustanovi vrati greškom izvršenu uplatu u maju prošle godine u iznosu od 2.415 KM, uprkos pisanoj opomeni i telefonskim razgovorima obavljenim sa radnicima ove ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Četrdesetodnevni pomen mitropolitu Nikolaju 5. decembra

VIŠEGRAD - Sveta arhijerejska liturgija i parastos povodom četrdeset dana od upokojenja mitropolita dabrobosanskog Nikolaja biće služeni u subotu, 5. decembra, u manastiru Dobrun kod Višegrada, saopštila je informativna služba Mitropolije dabrobosanske.

Opširnije...

Strana 1 od 491

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome