subota, 20. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Obilježene 22 godine od zločina na Papratnoj njivi

FOČA - Na Papratnoj njivi kod Foče danas su obilježene 22 godine od stradanja 42 srpska borca i civila, koje su iz zasjede ubili pripadnici muslimanske vojske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija dokumentarnog filma "Spokoj kraja"

ANDRIĆGRAD - U bioskopu "Doli bel" u Andrićgradu promovisan je dokumentarni film "Spokoj kraja", autora Milana Nikodijevića iz Vrnjačke Banje, koji govori o ustaškom zločinu nad 6.000 srpskih civila u aprilu 1942. godine u Starom Brodu kod Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osveštana Spomen-kapela za žrtve ustaša u Starom Brodu

VIŠEGRAD - U Starom Brodu kod Višegrada osveštana je Spomen-kapela izgrađena u znak sjećanja na 6.000 Srba koje su ubile ustaške jedinice zloglasne "Crne legije" Jure Francetića u proljeće 1942. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mur razgovarao sa Mašićem i Krsmanovićem

FOČA - Novi šef Misije OEBS-a u BiH Džonatan Mur razgovarao je danas u Foči sa načelnikom opštine Radisavom Mašićem i njegovim zamjenikom Radenkom Srndovićem o privrednoj situaciji u ovoj lokalnoj zajednici i predstojećim izborima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženje "Naši anđeli" pomaže poplavljenim

ZVORNIK - Udruženje porodica sa četvoro i više djece "Naši anđeli" iz Zvornika usmjerilo je svoje aktivnosti na obezbjeđivanje raznih vidova pomoći za svoje članove, naročito u vrijeme poplava i klizišta, potvrdila je danas predsjednik Udruženja Dragana Ćupović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javni poziv za zapošljavanje pripravnika

ZVORNIK - Opština Zvornik objavila je danas javni poziv poslodavcima za korištenje sredstava po Projektu zapošljavanja pripravnika visoke, više i srednje stručne spreme u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zločin nad 6.000 Srba na Drini 1942: Opraštamo ali ne zaboravljamo

ROGATICA - Sinoć je, u kino sali Centra za kulturu i sport "Radenko Mišević", u organizaciji Srpske pravoslavne crkve, prikazan dokumentarni film "Spokoj kraja" posvećen stradanju Srba na Drini, u Miloševićima i Starom Brodu, od strane ustaške "Crne legije" Jure Francetića 1942. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sunjog posjetio Sokolac

SOKOLAC - Zahvaljujući Ambasadi Češke Republike u BiH, početkom jula ove godine, završena je realizacija projekta u okviru kojeg su nabavljeni kontejneri i kante za odlaganje smeća, koji su već u funkciji u centru našeg grada. Vrijednost projekta je 20.000 maraka, od čega je ulaganje Vlade Češke 14.000, a opštine Sokolac 6.000 maraka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Koncert srpske horske muzike

ANDRIĆGRAD - U Andrićgradu će u subotu, 27. septembra, biti održan koncert srpske horske muzike, povodom obilježavanja 100 godina od smrti kompozitora Stevana S. Mokranjca i 100 godina od početka Prvog svjetskog rata.

Opširnije...

Strana 1 od 364

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome