četvrtak, 23. oktobar 2014.
Kaspersky distributer
Profesionalni sokovnik

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Promovisan vodič kroz ponudu ugostiteljskih usluga

ISTOČNO SARAJEVO - U organizaciji opštine Istočno Novo Sarajevo, večeras je u restoranu "Filipovo ognjište" promovisano štampano i elektronsko izdanje Vodiča kroz ponudu ugostiteljskih usluga na području ove opštine, čiju realizaciju je sa 4.500 KM pomoglo Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prenesena prava svojine nad stanom Boračkoj organizaciji

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak usvojila je danas odluku o prenosu prava svojine nad stanom površine 29 metara kvadratnih sa ove opštine na ovdašnju Boračku organizaciju, radi rješavanja stambenih pitanja boračkih kategorija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mitropolitu Nikolaju uručena medalja Bogoslovskog fakulteta

SOKOLAC - Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski gospodin Nikolaj primio je u četvrtak, 16. oktobra, u eparhijskom domu u Sokocu, delegaciju Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta „Sveti Vasilije Ostroški“ iz Foče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osujećen pokušaj falsifikovanja potvrde

VIŠEGRAD - Višegradska policija podnijela je Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica čiji su inicijali M.S. osumnjičenog da je slovenačkoj Ambasadi predao zahtjev za izdavanje dozvole za boravak u Sloveniji, uz falsifikovano uvjerenje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tužilaštvo i Sipa isključivo u interesu Bošnjaka

ČAJNIČE - Boračka organizacija opštine Čajniče tvrdi da je hapšenje oca i sina Steva i Milosava Jovanovića, kao i njihovih rođaka Marijana i Slavka još jednom pokazalo da Tužilaštvo BiH i Agencija za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH rade isključivo u interesu bošnjačke strane i da im je namjera da proglase Srbe isključivim krivcima za ratna dešavan...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tešić: vozači pod dejstvom alkohola biće lišeni slobode

ISTOČNO SARAJEVO - Prema novom Zakonu o prekršajima, vozač koji upravlja vozilom pod dejstvom alkohola ili opojnih droga biće lišen slobode, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku obnova konaka i porte dva Bogorodičina hrama

ČAJNIČE - U Čajniču je u toku obnova konaka i porte dva hrama posvećena Uspeniju Presvete Bogorodice, koje godišnje posjeti više hiljada vjernika, kako bi se poklonili čudotvornoj ikoni Bogorodice - Čajničkoj Krasnici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj zbog pronevjere

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je nadležnom okružnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali S.T. zbog osnova sumnje da je počinilo pronevjeru i oštetilo jedno preduzeće iz Banjaluke za 5.022 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenici uređivali školsko dvorište

FOČA - Učenici fočanske područne škole u Brodu na Drini danas su uređivali školsko dvorište i travnjake, te farbali ogradu i klupe, a istovremeno je ispred centralne škole "Veselin Masleša" u Foči učenicima i prolaznicima dijeljen promotivni materijal o potrebi zaštite životne sredine.

Opširnije...

Strana 1 od 374

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome