nedjelja, 28. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Radnici obeybijedili 95.000 KM za liječenje kolega

ZVORNIK - U Kompaniji "Alumina" iz Zvornika u 2015. i šest mjeseci ove godine, zahvaljujući solidarnosti radnika, od svake isplaćene plate obezbijeđeno je oko 95.000 KM namijenjenih za liječenje bolesnih kolega ili članova njihovih porodica, ali i drugih znanih i neznanih kojima je potrebna pomoć.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen prema centralnoj potjernici

FOČA - Policija u Foči lišila je slobode lice čiji su inicijali N.J, za kojim su raspisane tri centralne potjernice zbog počinjenih krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Multisektorski odgovor na nasilni ekstremizam

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je danas da je budućnost ovih prostora u preduzimanju svih preventivnih koraka kako bi se definitivno izbjegle terorističke aktivnosti i nasilni ektremizam.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U razvoj privrede Zvornika investirano 100 miliona KM domaćeg kapitala

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović ocijenio je danas da je otvaranjem proizvodnih pogona "Žitoprometa", u koje je uloženo osam miliona KM i zaposleno stotinjak radnika, veliki doprinos ukupnom razvoju lokalne zajednice i Republike Srpske u cjelini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ugovorena isporuka plastenika

MILIĆI - Organizacije "Muslimanska pomoć" /"Muslim aid"/ i "LDSC", uz podršku Federalnog ministarstva za raseljene osobe, obezbijedile su plastenike za 20 porodica u opštini Milići, u vrijednosti od oko 50.000 KM, koji će im omogućiti da se u budućnosti bave proizvodnjom povrća u zaštićenom prostoru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srpski jezik i ćirilica - stub kulture

ZVORNIK - U zvorničkoj Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci danas je predstavljena kampanja pod nazivom "NJegujmo srpski jezik", koju je započeo Sekreterijat za kulturu Beograda, Filološki fakultet i Biblioteka grada Beograda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje 10. Sabor srpskog izvornog narodnog stvaralaštva

ISTOČNA ILIDŽA - Srpsko kulturno-umjetničko društvo /SKUD/ "Vojkovići" iz Istočne Ilidže organizuje jubilarni, 10. Sabor srpskog izvornog narodnog stvaralaštva u Istočnom Sarajevu, koji će od 26. avgusta do 4. septembra okupiti više od hiljadu učesnika, potvrdio je Srni predsjednik Organizacionog odbora ove manifestacije Ranko Skakavac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dan otvorenih vrata na Visokoj školi dramskih umjetnosti

ANDRIĆGRAD - Po uzoru na najuglednije obrazovne ustanove širom svijeta, Visoka škola dramskih umjetnosti u Andrićgradu organizovaće 4. septembra Dan otvorenih vrata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U tuči zadobio povrede razbijenom staklenom flašom

VIŠEGRAD - Lice čiji su inicijali G.A. nanio je u Višegradu u tuči povrede vrata razbijenom staklenom flašom licu čiji su inicijali V.I, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 1 od 558

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter