srijeda, 29. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Održani Vidovdanski pjesnički susreti

SOKOLAC - Na Sokocu su večeras održani 24. Vidovdanski pjesnički susreti na kojima je najveće priznanje susreta - "Povelja" dodijeljena sokolačkom pjesniku Milanku Borovčaninu Romsoku za životno djelo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana tradicionalna "Konferencija beba"

ZVORNIK - U zvorničkom Rekreativno-sportskom centru održana je večeras tradicionalna manifestacija "Konferencija beba" na kojoj je učestvovalo oko 350 djece uzrasta do šest godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodijeljene nagrade najmlađim građanima

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Novom Sarajevu večeras je održana deveta "Konferencija beba" na kojoj su dodijeljene nagrade bebama rođenim ove godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana "Konferencija beba"

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održana 16. "Konferencija beba" na kojoj je učestvovalo 67 beba koje su rođene između dva Vidovdana, prošle i ove godine, a sve bebe su dobile poklon paket.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren "Ljetni festival kulture i sporta"

MILIĆI - U Milićima je večeras otvoren "LJetni festival kulture i sporta" u okviru kojeg će biti održani Festival foklora i narodnog stvaralaštva pravoslavnih zemalja i Likovna kolonija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba i promocija knjige "Sopronova pečatnja"

ISTOČNO SARAJEVO - Matična biblioteka Istočno Sarajevo u saradnji sa Narodnom i univerzitetskom bibliotekom Republike Srpske organizovala je danas promociju knjige "Sopronova pečatnja" i istoimenu izložbu koji opisuju osnivanje i rad prve moderne pečatnje u BiH.Autori izložbe su Jelena Janjić i Biljana Babić, a o izložbi i knjizi govorio je isto...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela "Ljetna kreativna radionica"

VIŠEGRAD - U Narodnoj biblioteci "Ivo Andrić" u Višegradu počela je "LJetna kreativna radionica" s ciljem da omogući djeci da raspust provedu sa vršnjacima kroz igru, zabavu, crtanje, recitovanje i sportske aktivnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas otvaranje izložbe "Srpske crkve i manastiri na Kosovu i Metohiji"

ANDIRĆGRAD - U okviru Sajma knjige u Andrićgradu danas će biti otvorena izložba "Srpski manastiri i crkve na Kosovu i Metohiji - umjetnička fotografija", autora Aleksandra Radoša, postavka Arhiva Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu 11. Višegradska regata

VIŠEGRAD - Turistička organizacija i Ekološko udruženje "Drin-tim" iz Višegrada organizovaće u subotu, 2. jula, 11. Višegradsku regatu, potvrdila je predsjednik Turističke organizacije Višegrad Olivera Todorović.

Opširnije...

Strana 1 od 543

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter