nedjelja, 21. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Patrijarh srpski Irinej na Sokocu: Vjera je očuvala srpski narod

Njegova svetost patrijarh srpski Irinej služio je večernje u crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu, te poručio da je srpski narod očuvala vjera koju su branili kroz čitavu svoju istoriju, ne samo riječima i običajima, već i svojim životima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljeno 1.200 KM za lica sa invaliditetom

VIŠEGRAD - Pozivom na humanitarni broj 1412 građani su prikupili 1.200 KM, a cjelokupan iznos biće uplaćen Udruženju lica sa invaliditetom "Moj prijatelj" iz Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Patrijarh Irinej stigao na Sokolac

SOKOLAC - NJegova svetost patrijarh srpski Irinej stigao je večeras na Sokolac gdje ga je u porti crkve Svetog proroka Ilije dočekao NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predata dokumentacija za pokretanje stečaja u TVIS

ISTOČNO SARAJEVO - Vršilac dužnosti direktora Radio-televizije Istočno Sarajevo /TVIS/ Branislav Ilić predao je danas Okružnom privrednom sudu u Istočnom Sarajevu prijedlog za pokretanje stečaja u toj medijskoj kući.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas 22 godine od najvećeg stradanja Fočanskih srba

FOČA - Na Nikoljdan 1992. godine pripadnici takozvane Armije RBiH iz Goražda svirepo su ubili 56 srpskih civila iz fočanske Mjesne zajednice Jošanica i zapalili 18 jošaničkih sela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikoljdanski pokloni za korisnike doma za lica sa invaliditetom

VIŠEGRAD - Aktiv žena SNSD-a iz Višegrada uručio je danas nikoljdanske poklone sa voćem i slatkišima korisnicima višegradskog Doma za lica sa invaliditetom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nagrade za penzionisane radnike

MILIĆI - U Kompaniji "Boksit" u Milićima danas je povodom Svete Varvare, zaštitnice rudara, upriličen prijem za radnike koji su ove godine penzionisani i za one koji su to pravo ostvarili u proteklih 55 godina od osnivanja ovog preduzeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planinari darovali "Tračak nade"

FOČA - Članovi Planinarskog društva "Zelengora" obradovali su danas poklonima štićenike fočanskog Udruženja "Tračak nade", koje okuplja osobe sa teškoćama u razvoju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Borci traže da se Marjanović brani sa slobode

VLASENICA - Boračka organizacija opštine Vlasenica oštro je osudila hapšenje ratnog vojnog invalida Vojske Republike Srpske Predraga Marjanovića i zatražila da odmah bude pušten na slobodu i da mu se omogući odbrana sa slobode.

Opširnije...

Strana 1 od 397

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome