četvrtak, 30. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Edukovanje osnovaca o pravilnom ponašanju u saobraćaju

SOKOLAC - Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Sokolac danas su ispred Osnovne škole "Sokolac" u nastavku kampanje "Vozači - škola je za nas, oprez je za vas" organizovali druženje sa učenicima drugih i trećih razreda, u okviru kojeg su osnovcima prezentovana sredstva koja u svom radu koristi policija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uređeno igralište Osnovne škole "Aleksa Šantić"

MILIĆI - Udruženje građana "Forum žena“ iz Milića i sarajevski Centar za promociju civilnog društva obezbijedili su 4.700 KM za uređenje sportskog igrališta u Osnovnoj školi "Aleksa Jakšić" u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo sa radom DokMasterklas Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO - U okviru edukativnog programa 8. Međunarodnog film festivala "Prvi kadar" sa radom je počeo četvorodnevni "DokMasterKlas", interaktivno predavanje koje će pohađati studenti akademija umjetnosti iz Banjaluke i Beograda, dokumentaristi i novinari BHT-a, učenici srednjih škola Istočnog Sarajeva i gosti festivala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku ispitivanje uhapšenih u akciji "Maped"

ISTOČNO SARAJEVO - U Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu u toku je ispitivanje sedam lica koja su uhapšena u policijskoj akciji "Maped" na području Šekovića i Osmaka, rekao je Srni sekretar Tužilaštva Neven Kramer.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vasiljević: nastavljamo istragu o opasnom otpadu

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević potvrdio je danas novinarima na Palama da će policija Republike Srpske nastaviti istragu u vezi sa nezakonitim odlaganjem kožarskog otpada, odnosno opasnog materijala, na području opština Pale i Istočni Stari Grad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomozimo da Marija prohoda

FOČA - NJegošu i Tatjani Badnjar iz Popovog Mosta kod Foče potrebna je novčana pomoć za liječenje osmogodišnje kćerke Marije koja boluje od djelimične paralize.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U dva uzorka pronađen povećan sadržaj hroma

Povećan sadržaj hroma pronađen je u dva uzorka uzeta sa područja Istočnog Sarajeva prilikom vanrednih kontrola Republičke ekološke inspekcije zbog odlaganja otpada iz visočke kožarske industrije "Asa prevent" i taj dio otpada kategorisan je kao opasan, potvrđeno je danas Srni u Inspektoratu Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opasni otpad odvezen sa Borija, teren dezinfikovan

ISTOČNI STARI GRAD - Kožarski otpad iz Visokog, koji je proteklih mjeseci bio deponovan na lokalitetu Borije u opštini Istočni Stari Grad, danas je uklonjen i vraćen u Federaciju BiH, javlja dopisnik Srne.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ambasador Srbije u BiH u posjeti Sokocu

SOKOLAC - Ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Stanimir Vukičević, posjetio je danas Sokolac i tom prilikom razgovarao sa načelnikom ove opštine Milovanom Bjelicom o načinima dalje saradnje ove lokalne zajednice sa privrednicima iz Srbije.

Opširnije...

Strana 1 od 377

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome