četvrtak, 23. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Više raditi na kvalitetu i higijeni mlijeka

ROGATICA - U Rogatici, gdje mlijeko kompanijama "Pađeni" i "Milkos" isporučuje 61 proizvođač, danas je održana obuka za proizvođače, a cilj je da se više radi na kvalitetu i higijeni mlijeka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sedam požara u posljednjih 48 časova

ZVORNIK - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik u posljednjih 48 časova evidentirano je sedam požara zbog nepažnje građana, koji su zahvatili travu, nisko rastinje i šume, saopšteno je danas iz ovog centra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgorjela staja sa oko tri tone sijena

FOČA - U fočanskom selu Prisoje-Zavait izgorjela je staja sa oko tri tone sijena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisani ugovori sa stipendistima

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević potpisao je danas ugovore sa 71 studentom, koliko ih je ostvarilo pravo na stipendije u ovoj školskoj godini, a za ove namjene u opštinskom budžetu predviđeno je 115.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obezbijediti stomatološku zaštitu osnovaca u Kalinoviku

KALINOVIK - Nastavno osoblje sa Katedre za dječiju i preventivnu stomatologiju sa ortodoncijom Medicinskog fakulteta u Foči posjetilo je Osnovnu školu "LJutica Bogdan" u Kalinoviku radi uspostavljanja saradnje i stvaranja uslova za obezbjeđivanje stomatološke zaštite učenika, koja im nije dostupna u opštinskom Domu zdravlja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obuka o izradi projekata

MILIĆI - U Milićima je danas završena dvodnevna obuka za predstavnike nevladinih organizacija u ovoj opštini o pripremi i kandidovanju projektnih prijedloga, koju su organizovali Misija OEBS-a i opština.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mljeveni hidrati za strano tržište

ZVORNIK - U kompaniji "Alumina" iz Zvornika počela je proizvodnja mljevenih hidrata, novog proizvoda koji će biti namijenjen stranom tržištu, saopštila je danas služba ove kompanije za odnose sa javnošću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Palio korov, a zapalio borovu šumu

RUDO - U rejonu sela Biševići, opština Rudo, muškarac čiji su inicijali M.A. je paljenjem korova na imanju izazvao požar koji je zahvatio borovu šumu, travu i nisko rastinje na oko 3,5 hektara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mašinovođa Vojin Nikitović zaboravljeni junak

BROD NA DRINI - Danas se navršava 75 godina od ustaškog zločina u Starom Brodu, kod Višegrada, kada je u kanjonu Drine ubijeno oko 6.000 srpskih izbeglica, ali je, zahvaljujući užičkom mašinovođi Vojinu Nikitoviću koji je oteo voz, spaseno bar 500 srpske nejači.

Opširnije...

Strana 1 od 609

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter