ponedjeljak, 08. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

U "Pohodu na Pjenovac" 800 planinara

VLASENICA - Više od 800 planinara iz država u regionu učestvovalo je danas u pohodu od Vlasenice do Pjenovca, u opštini Han Pijesak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donacija za ratne vojne invalide Sarajevsko-romanijske regije

SOKOLAC - Udruženje Srba iz Švedske doniralo je ratnim vojnim invalidima Sarajevsko-romanijske regije tridesetak invalidskih kolica, 40 roler kolica, te higijenska i druga pomagala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pripreme za drugi Sajam domaćih proizvoda

RUDO - U Rudom su počele pripreme za drugi Sajam domaćih proizvoda na kojem će 3. i 4. marta učestvovati izlagači iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.
Od 1. do 15. februara traje poziv za prijavu izlagača za učešće na Sajmu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najveći problem grada - izgradnja bolnice

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija razgovarao je danas sa potpredsjednikom Narodne skupštine Republike Srpske Sonjom Karadžić-Jovičević o aktuelnim problemima grada, među kojima je najveći izgradnja bolnice Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Aktivnosti na zaštiti naselja od poplava

ZVORNIK - Gradska uprava Zvornik, u saradnji sa ustanovom "Vode Srpske", realizovala je brojne aktivnosti s ciljem zaštite od poplava zvorničkih naselja i dijelova naselja Ekonomija, Terminal, Čelopek, Tršić i Tabanci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pojačana kontrola - vežite pojas

ISTOČNO SARAJEVO - Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u toku je pojačana kontrola saobraćaja, sa akcentom na kontrolu korištenja bezbjednosnog pojasa i korištenja sigurnosnih sjedalica za djecu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisani ugovori o dodjeli 40 steonih junica

ROGATICA - U Rogatici su danas potpisani ugovori o dodjeli 40 steonih junica za isto toliko domaćinstava sa područja ove opštine, čiju je nabavku iz Austrije donirala Japanska agencija za međunarodnu saradnju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj zaposlenih

VIŠEGRAD - U Višegradu je prošle godine, prema evidenciji Biroa rada, zaposlenje našlo 307 lica, što je dva odsto više nego 2014. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija udruženja i upis članova

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras je održana promocija Regionalnog kinološkog udruženja "Birač" sa sjedištem u Zvorniku i organizovan upis članova ovog udruženja.

Opširnije...

Strana 1 od 505

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter