subota, 22. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Nacrt budžeta oko 18,7 miliona KM

ZVORNIK - Skupština opštine Zvornik usvojila je danas Nacrt budžeta za 2015. godinu u iznosu od 18.693.000 KM što je za oko 1,5 odsto više od rebalansiranog budžeta u 2014. godini koji je iznosio 18.368.625 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Koncertom Mihaila Rezeka zatvoren Festival večeri češke muzike

ISTOČNO SARAJEVO - Koncertom pijaniste i profesora klavira na Konzervatorijumu u Pragu Mihaila Rezeka u amfiteatru Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu zatvoren je Festival "Koral - večeri češke muzike".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radionice povodom Međunarodnog dana djeteta i Aranđelovdana

ISTOČNO SARAJEVO - Sveštenstvo hrama Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama u Istočnoj Ilidži i pravoslavna omladina danas su u parohijskom domu organizovali kreativne radionice za više od 100 učenika 3. i 4. razreda osnovnih škola povodom 20. novembra - Međunarodnog dana djeteta i sutrašnjeg velikog pravoslavnog praznika Sabora svetog Arhang...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ministar Bogdanić sa direktorima domova zdravlja

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić održao je danas u bolnici Kasindo u Istočnom Sarajevu sastanak sa direktorima domova zdravlja Sarajevsko-romanijske regije kako bi bili razmotreni problemi i načini da se omogući pružanje najbolje zdravstvene zaštite stanovništvu ove regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbornici SDS-a o spornom građevinskom zemljištu

ISTOČNO SARAJEVO - Odbornici SDS-a u Skupštini Opštine Istočno Novo Sarajevo iznijeli su danas svoja gledišta u vezi sa pitanjem dodjele građevinskog zemljišta na teritoriji ove opštine, kao odgovor na stavove i podatke koje je danas iznio načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sportisti pomažu da Marija prohoda

FOČA - U Gradskoj dvorani u Foči u ponedeljak, 24. novembra, biće organizovana humanitarna rukometna utakmica na kojoj će nastupiti članovi svih fočanskih sportskih kolektiva podijeljeni u dvije ekipe, s ciljem da se prikupe novčana sredstva za liječenje osmogodišnje Marije Badnjar iz Popovog Mosta, kod Foče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava MUP-a Aranđelovdan

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas su prigodno obilježili krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Svetog Arhangela Mihaila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za rekonstrukciju vodovodne mreže 950.000 KM

SOKOLAC - Rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže na Sokocu, prva komponenta, nalaze se u završnoj fazi, a vrijednost radova je 950.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krompir sa Borika - zaštićena robna marka

ROGATICA - Borički krompir postao je zaštićene robna marka, nakon što je Institut za intelektualnu svojinu BiH dodijelio sertifikat Udruženju proizvođača krompira Borike, kod Rogatice.

Opširnije...

Strana 1 od 384

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome