petak, 21. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Kukuruz obran sa 45 odsto zasijanih površina, prinosi oko šest tona

ZVORNIK - Na području Zvornika kukuruz je ubran sa oko 45 odsto zasijanih parcela, a prosječni prinosi kreću se od pet do šest tona po hektaru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U tuči zadobio povrede glave

ISTOČNO SARAJEVO - Na području opštine Istočna Ilidža muškarci čiji su inicijali N.S. i A.S. fizički su napali lice N.R. nanijevši mu vidne povrede glave, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prezentovane aktivnosti "Erazmus plus" programa

ISTOČNO SARAJEVO - Na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu danas su prezentovane dosadašnje aktivnosti "Erazmus plus" programa koji finansira Evropska komisija, a provodi se u okviru strukturne reforme visokog obrazovanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana radionica dokumentarnog filma

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održana radionica dokumentarnog filma u okviru kampanje za jubilarni 10. Međunarodni filmski festival "Prvi kadar", na kojoj je prikazan jedan dokumentarni film za osnovce i srednjoškolce, o kome je potom razgovarano sa učenicima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preventivni pregledi u kabinetu za bolesti dojke

ISTOČNO SARAJEVO - Bolnica Istočno Sarajevo, povodom obilježavanja mjeseca podizanja svijesti u borbi protiv raka dojke, organizovaće u periodu od 24. do 28. oktobra besplatne preglede i konsultacije za sve zainteresovane pacijente.

Opširnije...
El. pošta Štampa

10.500 KM za izgradnju prilaza za osobe sa invaliditetom

MILIĆI - Lokalna akciona grupa "Drina-Birač" i UNDP obezbijedili su 10.500 KM za izgradnju prilaza ključnim institucijama i ustanovama u opštini Milići za osobe sa invaliditetom, te izgradnju trotoarskih prelaza u urbanom dijelu ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stevanović pozdravio zvaničan početak rada CJB-a

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović pozdravio je danas zvaničan početak rada Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik i čestitao Goranu Abazoviću imenovanje na funkciju načelnika ovog centra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dopis Instituta još nije stigao, podrška inicijativi

ZVORNIK - Boračka organizacija grada Zvornika još nije dobila dopis Instituta za istraživanje srpskih stradanja u 20. vijeku, u kojem se traži da se u Zvorniku podigne spomenik dječaku Slobodanu Stojanoviću /11/ koga su ubili muslimani 1992. godine u Kamenici kod Zvornika, ali podržava tu inicijativu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas ispitivanje osumnjičenih za promet droge

ISTOČNO SARAJEVO - U Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu danas će biti ispitana tri lica koja su osumnjičena za nedozvoljenu proizvodnju i promet opojnim drogama, potvrdio je Srni sekretar Okružnog tužilaštva Neven Kramer.

Opširnije...

Strana 1 od 569

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter