petak, 28. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Prijavljena krađa novčanika sa 1.200 KM

GORAŽDE - Lice čiji su inicijali R.Č. prijavilo je policiji u Novom Goraždu da mu je u mjestu Potkozara nepoznato lice, upotrijebivši silu, ukralo novčanik u kojem je bilo 1.200 KM u raznim apoenima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Kukavicama služen parastos za 26 ubijenih srpskih civila

ROGATICA - U mjestu Kukavice kod Rogatice danas je služen parastos za 26 srpskih civila koje su na današnji dan 1992. godine iz zasjede ubili pripadnici takozvane Armije RBiH dok su pred muslimanskom ofanzivom bježali Goražda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhvaćeno 19 pasa lutalica

VIŠEGRAD - U Višegradu je uhvaćeno 19 pasa lutalica koji će specijalnim vozilima biti prebačeni u azil za pse.

Opširnije...
El. pošta Štampa

L.A. Cost Sokolac počeo isporuku rezane građe za Italiju

SOKOLAC - Prvi kontingent od 88 metara kubnih rezane građe, krenuo je juče iz kruga firme d.o.o. L.A. Cost iz Sokoca, za italijansko tržište.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrošači bez vode zbog kvara

VLASENICA - U Vlasenici, zbog kvara na sistemu vodosnabdijevanja, potrošači nemaju vodu, pa se snabdijevaju iz cisterni koje je obezbijedilo preduzeće "Vodovod i kanalizacija" ili sa nekoloko lokalnih izvorišta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nema gradnje azila za pse u Miljevićima

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić rekao je danas okupljenim građanima mjesne zajednice Vraca da opštinska uprava neće dozvoliti gradnju azila za pse u Miljevićima, gdje se nalaze Vojničko groblje i Spomen-kosturnica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručeno 70 kompleta udžbenika

SOKOLAC - Udruženje građana "Majka i dijete" sa Sokoca danas je članicama ovog udruženja koje nisu zaposlene uručilo 70 kompleta udžbenika za treći i četvrti razred osnovne škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položen vijenac na partizansku spomen-kosturnicu

SOKOLAC - Na spomen-kosturnicu u Parku boraca Romanije na Sokocu danas je položen vijenac povodom prvog oslobođenja ove opštine 26. avgusta 1941. godine u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od eksplozije oštećena tri vozila

ISTOČNO SARAJEVO - U Ulici vojvode Radomira Putnika u Istočnom Novom Sarajevu tri putnička vozila oštećena su od eksplozivne naprave koju su aktivirali nepoznati počinioci.

Opširnije...

Strana 1 od 473

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome