srijeda, 01. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Počela proizvodnja sira na švajcarski način

FOČA - Na farmi "Zlatni bor" kod Foče počela je proizvodnja sira po švajcarskom receptu starom više od dvije stotine godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć Republičkog Crvenog krsta poplavljenim domaćinstvima

ZVORNIK - Crveni krst Republike Srpske uplatio je u posljednja dva mjeseca 48.000 KM za 60 domaćinstava na području opštine Zvornik na ime pomoći za sanaciju štete nastale u prošlogodišnjim poplavama i klizištima, rekao je danas novinarima načelnik Odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti opštine Zvornik Milan Cvijetinovi...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pripadnici centra u akciji dobrovoljnog darivanja krvi

ISTOČNO SARAJEVO - Više od 40 pripadnika Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo prijavilo se da dobrovoljno daruje krv u okviru obilježavanja Dana policije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg pada preko prevoja Han Pogled


HAN PIJESAK - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati svježije vrijeme sa kišom, u višim planinama sa snijegom, te dnevnom temperaturom od četiri do 12 stepeni Celzijusovih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Moguća rekonstrukcija uskotračne pruge Višegrad-Vardište

VIŠEGRAD - Ministri saobraćaja i veza Neđo Trninić i trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković razgovarali su danas sa direktorom preduzeća za prevoz putnika u domaćem i međunarodom transportu "Balkan romantik" Draganom Jovanovićem o mogućnostima revitalizacije 18 kilometara uskotračne željezničke pruge Višegrad-Vardište s ciljem...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blanuša: Dobra saradnja u oblasti omladinske politike

ANDRIĆGRAD - Srbiju i Republiku Srpsku vežu formalni i prijateljski neformalni odnosi, a saradnja u domenu omladinske politike je dobro razvijena, izjavio je danas u Andrićgradu savjetnik u Ministarstvu omladine i sporta Srbije Đuro Blanuša.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lukač i Ćosić razgovarali o bezbjedonosnoj situaciji

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić razgovarali su o aktuelnim pitanjima u vezi sa bezbjednosti građana u ovoj opštini, kao i na području grada Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodijeljena opštinska priznanja

MILIĆI - Polaganjem cvijeća na centralno spomen-obilježje poginulim borcima Vojske Republike Srpske, te svečanom sjednicom Skupštine opštine /SO/ u Milićima je danas obilježen Dan opštine.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Predloženo otvaranje stečajnog postupka

ISTOČNO SARAJEVO - Privremeni stečajni upravnik u Radio-televiziji /RTV/ Istočno Sarajevo Radoslav Bratić predložio je danas otvaranje stečajnog postupka u ovoj medijskoj kući.

Opširnije...

Strana 1 od 428

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome