srijeda, 23. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Primjeniti pozitivna iskustva Etno sela "Stanišići"

FOČA - Rukovodstvo opštine Foča dogovorilo je na današnjem sastanku u ovoj opštini saradnju u oblasti unapređenja turizma sa direktorom i vlasnikom Etno sela "Stanišići" Borisom Stanišićem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijednost radova na izgradnji prve komponente 950.000 KM

SOKOLAC - Na Sokocu je danas održan sastanak na kome se razgovaralo o provođenje prve komponente rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže, za šta je izdvojeno oko 950.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Isporučeno 25 tona stočne hrane

ZVORNIK - Opštini Zvornik isporučeno je 25 tona stočne hrane vrijedne 15.500 KM za poljoprivrednike koji imaju muzna grla, u okviru programa pomoći poplavljenim područjima u BiH koji realizuje UNDP pod nazivom "Danas za nas".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nekažnjen zločin nad Srbima u Jabuci

FOČA - Na gradskom groblju u Foči danas je položeno cvijeće i prislužene svijeće za duše 43 srpska civila i vojnika iz Jabuke koje je prije 22 godine ubila muslimanska vojska.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kajacima plove Drinom, Savom i Dunavom

VIŠEGRAD - Ekološko-veslačka ekspedicija, koju čini 12 učenika gimnazije iz Sombora, stigla je danas kajacima do Višegrada, a krenula je od ušća Tare u Pivu, gdje nastaje Drina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osveštani temelji crkve majci Mehmed-paše Sokolovića

RUDO - Po želji popa Gagića iz Kalifornije, u Sokolovićima su osvještani temelji novog hrama, poslije četiri vijeka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počele pripreme za Balkanski šampionat u veslanju

VIŠEGRAD - U Višegradu su počele pripreme za Balkanski šampionat u veslanju koji će, u organizaciji Veslačkog saveza Republike Srpske, biti održan na rijeci Drini od 5. do 7. septembra.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Jači signal za Čelebiće, Meštrevac i Zavait

FOČA - "Telekom Srpske" pustio je danas u rad baznu stanicu Čelebići, koja će signalom mobilne telefonije pokrivati područja fočanskih mjesnih zajednica Čelebići, Meštrevac i Zavait, saopšteno je iz opštine Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Alpinisti na Slavskovskom štitu

FOČA - Članovi ekspedicije Planinarskog saveza Republike Srpske uspješno su se popeli na Slavskovski štit, jedan od vrhova planinskog vijenca Tatre u Slovačkoj. Na prvi od četiri planirana uspona, na Slavskovski štit, visok 2.452 metara, krenulo je 28 od 35 planinara, a ostatak grupe popeo se na nešto niži vrh Sena Kopa (1848 m).

Opširnije...

Strana 1 od 346

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome