srijeda, 30. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Regija

El. pošta Štampa

Bitka za Sutjesku

FOČA - U Banjaluci je danas predstavljen nastavak kampanje pod nazivom "Bitka za Sutjesku". Tom prilikom nekoliko Udruženja građana najavili su pokretanje peticije protiv izgradnje hidroelektrana na ovom području.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba o Simi Milutinoviću Sarajliji

FOČA - U Foči je večeras otvorena izložba Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske posvećena srpskom pjesniku Simi Milutinoviću Sarajliji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinili oko 40 krivičnih djela krađe

ZVORNIK - Stanica javne bezbjednosti /SJB/ Zvornik podnijeće Okružnom tužilaštvu u Bijeljini izvještaj protiv dva lica čiji su inicijali M.D. /40/ i B.S. /23/, oba nastanjena na području opštine Osmaci, zbog sumnje da su od 2011. do 2014. godine počinili oko 40 krivičnih djela teške krađe i krađe, saopšteno je danas iz ove stanice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za popravku makadamskih puteva izdvojeno 150.000 KM

SOKOLAC - U ruralnim mjesnim zajednicama na području opštine Sokolac u toku je popravka makadamskih puteva za šta je ova opština iz budžeta do sada izdvojila 150.000 KM, a planirano je da bude izdvojeno dodatnih 100.000 KM za ove namjene.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkazani "Dani višegradskog meda"

VIŠEGRAD - Manifestacija "Dani višegradskog meda", koja je trebalo da bude održana polovinom avgusta, otkazana je zbog loše pčelarske godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turnir u čast tragično nastradalog golmana "Sutjeske"

FOČA - Na Gradskom stadionu u Foči, u nedjelju, 3. avgusta, biće održan treći Memorijalni turnir u fudbalu "Milivoje - Mišo Savić", na kojem će učestvovati "Pobeda" iz Kragujevca, "Mladost" iz Gacka, "Vlasenica" i domaća "Sutjeska".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen stradalim srpskim civilima u Jelašcima

VIŠEGRAD - Predstavnici Opštinske boračke organizacije Višegrad posjetiće selo Jelašce 1. avgusta i prislužiti svijeće za deset srpskih civila, koje su 22. avgusta 1992. godine mučki ubili pripadnici takozvane Armije BiH, saopšteno je u ovoj organizaciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela ljetna škola Akademija "Andrić"

VIŠEGRAD - U Višegradu je danas, u organizaciji Odjeljenja za književnost Andrićevog instituta u Andrićgradu, počela sa radom LJetna škola Akademija "Andrić" na kojoj učestvuje 50 studenata iz Republike Srpske, Srbije, i Univerziteta "Friborg" iz Švajcarske.O temi "Prvi svjetski rat i književnost" govoriće pet predavača, profesora sa filozofsk...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za vikend obilazak Jezera Zelengore

FOČA - Planinari iz Republike Srpske, ali i zemalja okruženja, okupiće se predstojećeg vikenda na Zelengori u tradicionalnoj akciji "Jezera Zelengore", koja će trajati od 31. jula do 3. avgusta.

Opširnije...

Strana 1 od 348

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome