petak, 25. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Regija

El. pošta Štampa

"Eko-zona" će čistiti grad

VIŠEGRAD - Članovi Udruženja građana "Eko-zona" iz Višegrada najavili su da će se u nedjelju, 27. aprila, uključiti u svjetski ekološki projekat "Uradimo to" /"Let`s Do It, World Clean Up 2014"/ i time doprinijeti akciji "Mjesec dana čistoće", koju provodi opština.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fočanski speleolozi ispitali 29 pećina i jama

FOČA - Članovi Speleološkog društva /SD/ "Ursus speleus" iz Foče u prvoj godini od obnavljanja svog rada registrovali su i istražili 29 pećina i jama na području ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Višegradu vraćeno skoro 10 miliona KM

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Goran Lončarević rekao je da je Višegradu za dvije i po godine, od kako se realizuje projekat Andrićgrad, vraćeno skoro 10 miliona KM od uloženih sredstava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srednjoškolci osvojili zlato i srebro u Sloveniji

ZVORNIK - Učenici Srednjoškolskog centra "Petar Kočić" iz Zvornika osvojili su zlatnu i srebrnu nagradu na Turističkoj tržnici u okviru Festivala "Više znanja za više turizma", koja je održana u Novom Mestu u Sloveniji, saopšteno je danas iz ove škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan pojedinačni kolektivni ugovor

ZVORNIK - Predsjednik Sindikalne orgnizacije metalske industrije i rudarstva Radenko Smiljanić i predsjednik Upravnog odbora Kompanije "Alumina" Mile Matić potpisali su danas pojedinačni kolektivni ugovor za zaposlene u "Alumini".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prezentovan program za osnovce "Đačka putovanja"

ZVORNIK - Turistička organizacija opštine Zvornik prezentovala je danas u Zvorniku program "Đačka putovanja" za osnovne škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vodostaji povećani, ali ne prijeti izlivanje

FOČA - Vodostaji rijeka na području opštine Foča su povećani, ali su ispod nivoa redovne odbrane od poplava i trenutno su u blagom opadanju, rečeno je Srni u Opštinskom štabu Civilne zaštite.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" proizvodi masivni namještaj

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića kupila je stolarske mašine i opremu za proizvodnju masivnog namještaja, čija je vrijednost oko 75.000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deficit u budžetu za prošlu godinu 1.258.597 KM

SOKOLAC - Skupština opštine Sokolac prihvatila je danas izvještaj o izvršenju budžeta opštine za prošlu godinu, kojim je utvrđen deficit od 1.258.597 KM. U izvještaju se navodi da su prihodi u prošloj godini iznosili 7.295.627 KM, a rashodi 8.706.448 KM.

Opširnije...

Strana 1 od 302

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome