utorak, 28. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Odluka o zajedničkoj termoelektrani opštine i čeških investitora

FOČA - Skupština opštine Foča usvojila je danas odluku o učešću opštine u osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću "Energana-Foča" zajedno sa češkom firmom "Energo alfa Prag".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Malešević zadovoljan tempom gradnje doma i bogoslovskog fakulteta

FOČA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević izrazio je zadovoljstvo što izgradnja studentskog doma i adaptacija Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta "Sveti Vasilije Ostroški" u Foči dobro napreduju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osveštanje crkve Svete Petke 1. avgusta

SOKOLAC - Hram Svete Petke na Vojničkom spomen-groblju "Mali zejtinlik" biće osveštan u subotu, 1. avgusta, povodom Dana i krsne slave opštine Sokolac - Ilindana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U saobraćajnom udesu u Kozardama teško povrijeđena žena

ROGATICA - Jedno lice teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Rogatica – Podromanija u mjestu Kozarde, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Troje lakše povrijeđenih u sudaru kod Šekovića

ŠEKOVIĆI - Troje ljudi lakše je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Šekovići - Caparde u mjestu Papraća, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deklaracija o poštivanju fudbalskog prijateljstva

FOČA - Na 11. međunarodnom omladinskom turniru "Prijatelji fudbala" /Fudbal frends/, koji će biti održan u Foči od 31. jula do 2. avgusta, biće usvojena Deklaracija o univerzalnom poštivanju Fudbalskog prijateljstva "Jedna lopta - jedno igralište", saopštili su organizatori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni kradljivci

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su lica čiji su inicijali S.Ć. i P.M. zbog postojanja osnovane sumnje da su u proteklom periodu na području Istočnog Sarajeva počinili više krađa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane

Lice čiji su inicijali B.T. uhapšeno je u stanu na Sokocu u kojem je otkrivena i laboratorija za uzgoj marihuane, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Položeni vijenci na spomen kosturnicu

SOKOLAC - Polaganjem vijenaca kod spomen kosturnice poginulim borcima i civilnim žrtavama rata, na Sokocu je danas obilježen Dan ustanka naroda i narodnosti BiH protiv fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...

Strana 1 od 466

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome