subota, 04. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Opština zainteresovana da kupi han Mehmed-paše Kukavice

FOČA - Opština Foča će najvjerovatnije kupiti stari han u ruševnom stanju karavan-saraj Mehmed-paše Kukavice, nacionalni spomenik iz 18. vijeka, koji se nalazi u starom dijelu grada, u Prijekoj čaršiji, a koji je od 2001. godine u privatnom vlasništvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen za srpske vojnike iz Prvog svjetskog rata

VIŠEGRAD - Kod Spomen-kapele u Vardištu u nedjelju, 5. jula, biće služen pomen za 440 srpskih vojnika koji su prije 100 godina, tokom Prvog svjetskog rata, poginuli ili umrli od tifusa na prostoru od Vardišta do Kremana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu završna manifestacija "Pjesme Andrićgradu"

ANDRIĆGRAD - Završna manifestacija Prvog konkursa "Pjesme Andrićgradu" biće održana u subotu, 4. jula na Vizantijskom trgu u kompleksu Andrićgrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen projekat ekonomskog osnaživanja žena

VIŠEGRAD - Okruglim stolom i sumiranjem postignutih rezultata završen je projekat "Ekonomsko osnaživanje žena u ruralnim područjima opštine Višegrad", koji je u proteklih osam mjeseci sprovodio Demokratski centar "Nove nade" iz Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuli Dragoslav Savić i Siniša Cvetinović

VLASENICA - U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistrlnom putu Vlasenica - Milići, u mjestu Tabani, poginuli su Dragoslav Savić /20/ i Siniša Cvetinović /18/, obojica iz Milića, potvrdila je Srni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, područno odjeljenje Vlasenica Biljana Petrović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnicima uplaćena neto plata za april

ISTOČNO SARAJEVO - Radnicima Bolnice Istočno Sarajevo uplaćena je plata za april, ali bez doprinosa, rekla je predsjednik Glavnog odbora Strukovnog sindikata doktora medicine Republike Srpske Spomenka Janjić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dunjić: Veliko interesovanje građana

ZVORNIK - Predsjednik Pododbora Vlade Republike Srpske za obilježavanje značajnih istorijskih događaja Velimir Dunjić rekao je da je potrebno što uspješnije organizovati prevoz velikog broja zainteresovanih građana iz Zvornika koji žele da 4. jula u Bratuncu prisustvuju obilježavanju stradanja Srba u Podrinju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zaposleni danas očekuju isplatu aprilske bruto plate

ISTOČNO SARAJEVO - Radnici Bolnice Istočno Sarajevo očekuju danas isplatu aprilske bruto plate, ali su najavili da će nastaviti da održavaju informativne zborove dok trajno i sistematski ne budu riješeni problemi ove zdravstvene ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvršena primopredaja dužnosti u ŠG "Zelengora"

KALINOVIK - U Šumskom gazdinstvu /ŠG/ "Zelengora" Kalinovik danas je izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg direktora Zorana Šupete i novog vršioca dužnosti direktora Slobodana Škobića, potvrdio je Srni direktor Javnog preduzeća "Šume Republike Srpske" Dragan Grabovac.

Opširnije...

Strana 1 od 460

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome