subota, 23. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Lice iz Federacije privedeno zbog posjedovanja marihuane

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali A.Š. iz Kantona Sarajevo lišen je slobode u Istočnom Novom Sarajevu jer je policija kod njega pronašla 4,4 grama opojne droge marihuana, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pucano na trojicu radnika

SOKOLAC - Radnik Šumskog gazdinstva "Romanija" Sokolac čiji su inicijali S.B. prijavio je policiji u ovoj opštini da je na njega i još dvojicu radnika Gazdinstva pucao D.B. iz vatrenog oružja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisano 39 doktora nauka

ISTOČNO SARAJEVO - Na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu danas je, povodom Dana i krsne slave Univerziteta - Svetog Ćirila i Metodija, promovisano 39 doktora nauka koji su doktorske studije okončali na ovom univerzitetu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sveti Nikola sabrao Fočake

FOČA - Veliki broj vjernika učestvovao je danas u litiji ulicama Foče, povodom proslave krsne slave opštine i hrama Svetog Nikole - praznika Prenos moštiju Svetog Nikole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preduzete mjere za bezbjednu proslavu matura

ISTOČNO SARAJEVO - Rukovodioci policijskih stanica na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo proveli su niz preventivnih aktivnosti s ciljem da predstojeća maturska slavlja proteknu bez incidentata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slavska litija prošla gradskim ulicama

ISTOČNO SARAJEVO - Slavska litija, u kojoj je učestvovao veliki broj građana, prošla je danas u poslijepodnevnim časovima ulicama Istočnog Novog Sarajeva u okviru obilježavanja krsne slave ove opštine – Spasovdana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povelja opštine posthumno policajcu Draganu Đuriću

ZVORNIK - Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Đurić, koji je poginuo u terorističkom napadu na Policijsku stanicu Zvornik, dobio je danas posthumno Povelju opštine za doprinos u zaštiti ustavnog poretka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Romanijske brigade odigrale važnu ulogu u stvaranju Srpske

SOKOLAC - Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Milomir Savčić rekao je danas na Sokocu da su Prva romanijska pješadijska i Druga romanijska motorizovana brigada odigrale važnu ulogu u stvaranju Srpske i da su u odbrambeno-otadžbinskom ratu pokazale da su dostojne svojih predaka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stevanović: Novinari pokazali visok stepen profesionalizma

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović izjavio je danas da su novinari pokazali visok stepen profesionalizma i odgovornosti kada su izvještavali o terorističkom napadu na Policijsku stanicu u Zvorniku.

Opširnije...

Strana 1 od 446

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome