petak, 24. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Regija

El. pošta Štampa

Do nove godine nacionalni restoran, na proljeće hotel

ANDRIĆGRAD - Menadžer Andrićgrada Đorđe Šipčić najavio je da bi do kraja decembra u gradu od kamena trebalo da bude otvoren restoran nacionalne kuhinje, a do proljeća hotel sa pet zvjezdica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručene medalje porodicama 14 postuhmno odlikovanih boraca

VLASENICA - Porodicama poginulih boraca u Vlasenici danas su uručene medalje zasluga za narod kojima je posthumno odlikovano 14 boraca Vojske Republike Srpske sa područja ove opštine ukazom predsjednika Srpske Milorada Dodika povodom 15. septembra, Dana nestalih u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Edukativna predavanja o trgovini ljudima

ISTOČNO SARAJEVO - U Srednjoškolskom centru "28. juni" u Istočnom Sarajevu danas je održano edukativno predavanje o trgovini ljudima u okviru realizacije Plana preventivnih aktivnosti na suzbijanju maloljetničkog prestupništva u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U akciji "Pojas" sankcionisana 322 lica

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, u okviru akcije "Pojas", izvedena je trodnevna akcija pojačane kontrole saobraćaja sa akcentom na korištenje sigurnosnog pojasa i bezbjednog prevoza djece u motornim vozilima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potvrđena optužnica za ubistvo pripadnika VRS

ISTOČNO SARAJEVO - Okružni sud u Istočnom Sarajevu potvrdio je optužnicu protiv Muhameda Adžema, Omera Uglješe, Senada Halilovića i Sulje Karkelje koji su optuženi za ratni zločin protiv ratnih zarobljenika srpske nacionalnosti u Goraždu 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro završetak radova na Studentskom domu i Bogoslovskom fakultetu

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija i predstavnik austrijske kompanije potpisali su danas aneks ugovora o modernizaciji Univerziteta u Istočnom Sarajevu, koji se odnosi na završetak izgradnje Studentskog doma i obnovu zgrade Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u Foči, ukupne vrijednosti 2,3 miliona ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena knjiga "Prst pukovnika Zeka"

U Narodnoj biblioteci u Rogatici predstavljena je zbirka pripovjedaka pod nazivom "Prst pukovnika Zeka", rogatičkog pjesnika Milenka Jevđevića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policijski pretresi na 14 lokacija

Na području Zvornika u toku je policijski pretres na 14 lokacija kod devet lica osumnjičenih za nekoliko krivičnih djela, rečeno je Srni u CJB Bijeljina.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Dio centra grada bez grijanja

FOČA - Dio centra Foče gdje se nalaze zgrade opštinske Administrativne službe i Suda, te više stambeno-poslovnih zgrada, danas je ostao bez grijanja.

Opširnije...

Strana 1 od 375

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome