ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

SPKD "Prosvjeta" na "Neos Marmaras kupu"

Članovi SPKD "Prosvjeta" OO Pale učestvuju na 17. međunarodnom festivalu folklora u Grčkoj na "Neos Marmaras kupu" koji se održava u periodu 25. do 30. maja 2017. godine na Sitoniji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Anđela Đorda pobjednik Preliminarnog takmičenja iz kineskog jezika "Kineski most"

U organizaciji Filozofskog fakulteta u Palama je danas održano Četvrto preliminarno takmičenje iz kineskog jezika "Kineski most".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akadеmija gusala na tеmu: "Novi život naših bеsmrtnika"

Na Filozofskom fakultetu u Palama u srijedu 31. maja u 12:00 časova će biti održana Akadеmija gusala na tеmu: "Novi život naših bеsmrtnika".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkazana "Filmoteka"

Kinoteka Republike Srpske otkazala je "Filmoteku", koja je trebalo da počne sinoć na Palama i traje do četvrtka, 25. maja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra na Palama počinje "Filmoteka"

Majska "Filmoteka", koju organizuje Kinoteka Republike Srpske, sutra će početi na Palama projekcijom ruskog filma sovjetske produkcije "Lete ždralovi" u režiji Mihaila Kalatozova, koji je "Zlatnom palmom" nagrađen 1958. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U amfiteatru Ekonomskog fakulteta danas u 17:00 časova gostovanje Ljubivoja Ršumovića i Uroša Petrovića

Poštovana djeco i poštovani roditelji koji ste nekada bili djeca i uživali u emisijama TV Beograda "Hiljadu zašto" i "Fazoni i fore", i svi vi koji ste rasli i rastete uz knjige kao što je "Ma šta mi reče" i pjesmice "Vuče, vuče, bubo lenja", "Lako je prutu", Nema zemlje Dembelije", "Braću ne donose rode" i još mnoge druge, velika nam je čast da na...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan program "Đaci prvaci o porodici"

Danas je na Promenadi održan program "Đaci prvaci o porodici", čime je završena manifestacija "Zdrava porodica-uspješna zajednica" povodom obilježavanja 15. maja Međunarodnog dana porodice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pjesničko veče Đorđa Sladoja

Srpski pjesnik Đorđo Sladoje održao je večeras na Palama poetsko veče u okviru obilježavanja Dana Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...

Strana 1 od 97

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter