utorak, 02. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Klasici horora na programu "Filmoteke" 2. do 4. septembra

Ljubitelji horora imaće priliku da vide neke od najboljih filmova ovog žanra u programu "Filmoteke", koju Kinoteka Republike Srpske organizuje 2, 3. i 4. septembra u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Miloš Tomić pobjednik 14. Festivala frule u Palama

U sklopu Dana i krsne slave opštine Pale - Velike Gospojine, sinoć je u Kulturnom centru Pale u organizaciji Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva /SPKD/ "Prosvjeta" održan tradicionalni 14. Festival frule u KC Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Monumentalne skulpture i akvarel kao kontrolisana slučajnost

Međunarodna likovna kolonija "ART simpozijum Jahorina" sa svojom likovnom poetikom i bogatim umjetničkim fundusom od monumentalnih skulptura, preko ulja na platnu i grafika, do akvarela kao "kontrolisane slučajnosti", predstavlja čudo samo po sebi, ali i po načinu organizovanja, svojevrsnom novovremenom mecenerstvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Repertoar KC Pale za mjesec avgust 2014. godine

28.8.2014. četvrtak 20:00 h

"14. Festival frule"

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mateja Radović četvrti put pobjednik takmičenja mladih guslara RS

15. avgusta je u okviru sportsko - kulturne i turističke manifestacije "Nevesinjska olimpijada 2014", održano 17. takmičenje mladih guslara Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šobajić: Čovjek je uvijek pobjednik!

Slavni srpski slikar Miloš Šobajić upozorava da je kič - katastrofa koja prijeti svima, pa čak i Parizu i drugim velikim gradovima, gdje ga ima i previše, ali je, nažalost, mnogo i publike koja preferira kič...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zatvoren 12. saziv "Art simpozijum Jahorina"

Međunarodna likovna kolonija "ART simpozijum Jahorina 2014", koja je okupila 15 slikara, vajara, grafičara i likovnih kritičara iz Španije, Bugarske, Norveške, Crne Gore, Srbije i BiH, zatvorena je na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Monmartr na Palama

Sinoć je na paljanskoj Promenadi u organizaciji Udruženja ljubitelja umjetnosti "Pale", a u okviru "Likovnog sabora 2014" održan "Monmartr na Palama".

Opširnije...

Strana 1 od 58

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome