utorak, 24. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Akademija povodom školske slave "Svetog Save"


U Kulturnom centru Pale i ove godine će povodom školske slave "Svetog Save" Osnovna škola "Pale" održati Svetosavsku akademiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Repertoar za mjesec januar 2017. godine

Repertoar Kulturni centar Pale za mjesec januar 2017. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Naši očevi, majke i njihova djeca" uskoro pred paljanskom publikom

"Naši očevi, majke i njihova djeca" je prvi dugometražni igrani film Sanje Savić. Film je sniman tokom 2015. godine u Palama i Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mjuzikli na programu "Filmoteke"

Januarska "Filmoteka" koju Kinoteka Republike Srpske organizuje od 24. do 26. ovog mjeseca na Palama, biće u znaku mjuzikla, pa će ljubitelji filmske umjetnosti i dobre muzike imati priliku da vide neke od najboljih filmova ovog žanra snimljenih osamdesetih godina prošlog vijeka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova donacija filmova iz Jugoslovenske Kinoteke

Pred Kinotekom su brojni poslovi na sređivanju filmske građe, njenom valorizovanju i predlaganju za restauraciju i digitalizaciju, što će zavisiti od finansijskih mogućnosti i podrške koju očekuje za sprovođenje ovog izuzetno skupog i tehnički veoma komplikovanog procesa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Realizovane tri humanitarne akcije Savjeta učenika SŠC Pale

U skladu sa planom aktivnosti Savjeta učenika Srednjoškolskog centra Pale realizivane su sve akcije planirane za prvo polugodište. Tri akcije su imale humanitarni karakter, a to su "Sendvič više", "Jedan slatkiš, jedno dijete" i pomoć ugroženoj djeci na Kosmetu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren "Kutak kineske kulture"

U organizaciji Katedre za Sinologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je na Palama otvoren "Kutak kineske kulture", kao svojevrsni uvod u osnivanje Konfučijevog instituta na Filozofskom fakultetu na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mihajlo Vujović novi predsjednik Glavnog odbora društva

Na Izbornoj skupštini Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva /SPKD/ "Prosvjeta" za predsjednika Glavnog odbora izabran je Mihajlo Vujović, dugogodišnji član SPKD-a i dosadašnji član ovog tijela.

Opširnije...

Strana 1 od 91

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter