petak, 04. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Promotivna cijena članarina za upis u Narodnu biblioteku Pale do kraja godine

U cilju razvijanja ljubavi prema knjizi i potrebe za čitanjem, kreativnog i kvalitetnog organizovanja slobodnog vremena, članarina za upis u Narodnu biblioteku Pale od 01.09.2015. do 31.12.2015. godine iznosiće 5 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba ikona Marije Davidović

U Kulturnom centru Pale večeras je otvorena izložba ikona akademskog slikara Marije Davidović, koja je organizovana u okviru kulturne manifestacije "Paljansko ljeto 2015". Ovo je 20 samostalna izložba Davidovićeve, a druga na Palama, gdje je 1997. godine održala prvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo "Paljansko ljeto"

Koncertom Sanje Stijačić profesora flaute na muzičkim akademijama u Zvečanu i Istočnom Sarajevu i Danijele Gazdić profesora harmonike na Muzičkoj akademiji Univerziteta u Istočnom Sarajevu, večeras je u Kulturnom centru u Palama počelo "Paljansko ljeto 2015".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gran pri srpskom filmu "Dok su oni leteli na mesec"

Stručni žiri 9. Međunarodnog festivala dokumentarnog filma, turizma i ekologije "Jahorina film festival 2015" nagradu Grand pri za najbolje ostvarenje dodijelio je kratkom igranom filmu "Dok su oni leteli na mesec" autora Boriše Simovića iz Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano otvoren deveti "Jahorina Film Festival"

Predsjednik Međunarodne asocijacije festivala ekološkog filma Antonio Konte svečano je večeras na Palama otvorio Deveti međunarodni festival dokumentarnog filma, turizma i ekologije "Jahorina film festival" /JFF/, koji se ove godine održava pod motom "Dodirni svjetlost".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Premijera filma "Drugi susret" na otvaranju "Jahorina Film Festivala"

U Palama će večeras u 19.00 časova u Kulturnom centru svečano biti otvoren "Jahorina Film Festival".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje "Jahorina film festival"

Na Devetom međunarodnom festivalu dokumentarnog filma, turizma i ekologije "Jahorina film festival", koji će biti svečano otvoren sutra na Palama, biće prikazano 95 filmova iz 28 zemalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Ciganski kabare" na ljetnoj pozornici u Palama

Srpska glumica Ljiljana Stjepanović u pratnji muzičara večeras je na ljetnoj pozornici u Palama očaravala publiku poznatim pjesmama, anegdotama, stihovima u svom "Ciganskom kabareu".

Opširnije...

Strana 1 od 69

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome