subota, 25. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Pčelica Maja i Drakula

U Kulturnom centru Pale u utorak i srijedu 28. i 29. oktobra 2014. godine će biti prikazane projekcije filmova "Pčelica Maja" 3D i "Drakula" - Neispričana priča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan humanitarni koncert za vid Slobodana Vujadinovića

Kulturno umjetničko društvo KUD "Romanijska vrela" iz Mokrog sinoć je u sali Kulturnog centra Pale odžalo humanitarni koncert, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za liječenje dječaka Slobodana Vujadinovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Olivera" i Boban Višnjić pobrali nagrade na festivalu "Miholjsko leto"

Na festivalu narodne muzike "Miholjsko leto" koji je održan u ponedjeljak 6. oktobra 2014. u Šapcu, Boban Višnjić je sa pjesmom "Olivera" osvojio drugu nagradu za interpretaciju i prvu nagradu za očuvanje tradicije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filmoteka u znak sjećanja na Robina Vilijamsa

Kinoteka Republike Srpske organizuje od 7. do 9. oktobra u Palama "Filmoteku" u znak sjećanja na nedavno preminulog američkog glumca Robina Vilijamsa (Robin Williams), koji će u svijetu filmske umjetnosti ostati zapamćen kao vrstan dramski glumac i briljantan komičar, podjednako omiljen kod publike svih genaracija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gran pri filmu "Svjetla za vrijeme adventa - Tirol"

Gran pri 8. Međunarodnog festivala ekološkog i turističkog filma "Jahorina film festival 2014", koji je večeras svečano zatvoren na Palama, dodijeljen je filmu "Svjetla za vrijeme adventa – Tirol", čiji je autor austrijski režiser Adriano Botaro.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano otvoren "Jahorina film festival"

Na Palama je večeras svečano otvoren Osmi međunarodni festival ekološkog i turističkog filma "Jahorina film festival", tokom kojeg će biti prikazano ukupno 85 filmova iz 30 država.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeni Dani evropske baštine

Kinoteka Republike Srpske sinoć je na Palama filmskim programom o temi "Nasljeđe na putevima rata" obilježila Dane evropske baštine, koji se u septembru održavaju širom Evrope, a od 2008. godine i u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra otvaranje "Jahorina film festivala"

Na VIII međunarodnom festivalu ekološkog i turističkog filma "Jahorina film festivalu" će biti prikazano 85 filmova iz 30 država.

Opširnije...

Strana 1 od 60

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome