subota, 28. februar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Za guslara Sašu Laketića prikupljeno 5.000 KM

Guslarska društva Sarajevsko-romanijske regije sinoć su na humanitarnom koncertu, koji je održan u Kulturnom centru Pale, prikupila 5.000 KM koje će uručiti narodnom guslaru Saši Laketiću iz Obrenovca postradalom u poplavama prošle godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kabare "Ja pevam svoj bluz" Gorana Sultanovića

Na sceni Kulturnog centra Pale u petak, 6. marta, sa početkom u 19:00, poznati srpski glumac Goran Sultanović, predstaviće se paljanskoj publici kabareom "Ja pevam svoj bluz".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Art vikend u organizaciji Udruženja ljubitelja umjetnosti "Pale"

U organizaciji Udruženja ljubitelja umjetnosti "Pale", a u saradnji sa Kulturnim centrom Pale u petak 20. i subotu 21. februara 2015. u terminu od 19:00 časova će biti održana pozorišna predstava "Celo telo tu me boli" i monodrama "Ponoćni adađo".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Projekcija filma "50 Nijansi Siva"

"Pedeset nijansi siva" je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svjetski fenomen. Od izdavanja, "50 nijansi siva" je prevedena na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primjeraka, čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primjeraka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filmovi Pedra Almodovara na programu "Filmoteke" od 10. do 12. februara

Ljubitelji filmske umjetnosti imaće priliku da pogledaju neke od najpoznatijih filmova proslavljenog španskog reditelja Pedra Almodovara u programu "Filmoteke", koju Kinoteka Republike Srpske organizuje u Palama od 10. do 12. februara ove godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija knjige Neleta Karajlića "Fajront u Sarajevu"

U subotu, 14.02.2015. godine na Jahorini će biti održana promocija knjige "Fajront u Sarajevu" Neleta Karajlića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Repertoar KC Pale za februar 2015. godine

Repertoar Kulturnog centra Pale za mjesec januar 2015. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Gorčilo" - Jesi li to došao da me vidiš

U jeku izgradnje infrastrukture SFRJ, u naporima da se siromašni sjever Crne Gore putevima poveže sa jugom, u malo selo dolazi geometar Laza, kako bi pripremio dokumentaciju za trasu budućeg puta. Sa njim će doći Klara, njegova žena, balerina iz Narodnog pozorišta iz Novog Sada, koja mora da tokom ljeta održava kondiciju za jesenju sezonu.

Opširnije...

Strana 1 od 63

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome