ponedjeljak, 30. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Filmovi "Angry birds" i "Kapetan Amerika: Građanski rat"

U petak 20.5. u Kulturnom centru Pale će biti održane projekcije filmova "Angry birds" 3D (sinhronizovan) i "Kapetan Amerika: Građanski rat" 3D.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U okviru "Art vikenda" odigrana predstava "Čekajući Marčela"

Udruženje ljubitelja umjetnosti Pale /ULJUP/ organizovalo je na Palama "Art vikend" u okviru kojeg je u prepunoj dvorani Kulturnog centra odigrana predstava "Čekajući Marčela" u izvođenju trebinjske Kulturne scene.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Repertoar za mjesec maj 2016. godine

Repertoar Kulturni centar Pale za mjesec maj 2016. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filmski program povodom Dana pobjede nad fašizmom

Kinoteka Republike Srpske, u saradnji sa Filozofskim fakultetom Univerziteta u Istočnom Sarajevu, povodom Dana pobjede nad fašizmom, organizuje specijalni filmski program pod nazivom "Vrijeme stradanja i pobjede", koji će biti održan u Amfiteatru Filozofskog fakulteta u Palama od 11. do 13. maja ove godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Stvaralački postupci u nastavi književnosti"

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta U Istočnom Sarajevu u petak je promovisana knjiga "Stvaralački postupci u nastavi književnosti" Branke Brčkalo, profesora na Katedri srpski jezik i književnost. Knjiga je rezultat petogodišnjih istraživanja iz oblasti metodike nastave književnosti, rečeno je na promociji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena Sedma izložba ručnih radova

U galerijskom prostoru Kulturnog centra na Palama sinoć je otvorena Sedma izložba ručnih radova na kojoj su izloženi predmeti od vune, konca, drveta, ukrasnih i odjevnih predmeta, nakita i predmeta za kuću. Izložbu, koja se tradicionalno organizuje sedam dana pred Vaskrs, otvorila je direktor Kulturno-sportskog centra Pale Gordana Samardžija ko...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hramu od srca umjetnika

Srpska pravoslavna Mitropolija dabrobosanska Crkvena opština paljanska u utorak 3. maja u 19.00 časova organizuje Dobrotvorni koncert za nastavak izgradnje Sabornog hrama u Palama pod nazivom "Hramu iz srca umjetnika".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Muzička škola nakon 20 godina u novim prostorijama

Škola za osnovno muzičko obrazovanje područno odjeljenje Pale, koja se nakon 20 godina uselila u nove prostorije, trenutno ima četiri odsjeka - za harmoniku, klavir, gitaru i violinu, a planira se i proširenje sa odsjecima flauta i solo pjevanje.

Opširnije...

Strana 1 od 80

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter