srijeda, 22. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Održano poetsko veče "Melodije proljeća"

Na Palama je sinoć održano poetsko veče "Melodije proljeća" u organizaciji katedre ruskog i srpskog jezika Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a u saradnji sa Filološkim fakultetom u Voronježu u Rusiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U novom projektu Narodna biblioteka Pale i OŠ "Vuk Karadžić" Višegrad

Vikimedijina zajednica Republike Srpske je početkom februara pokrenula novi projekat "Viki ambasador" u saradnji sa Narodnom bibliotekom Pale i Osnovnom školom /OŠ/ "Vuk Karadžić" iz Višegrada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poetsko veče "Melodije proljeća"

Na Filozofskom fakultetu u Palama u organizaciji Katedre ruskog i srpskog jezika i književnosti Filozofskog fakulteta u utorak 21. marta u 18.00 časova biće održano poetsko veče "Melodije proljeća".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Repertoar za mjesec mart 2017. godine

Repertoar Kulturni centar Pale za mjesec mart 2017. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Viki ambasador u Rеpublici Srpskoj

Vikimеdijina Zajеdnica Rеpublikе Srpskе jе pokrеnula novi projеkat koji nosi naziv Viki ambasador u Rеpublici Srpskoj. Projеkat jе utеmеljеn na saradnji sa obrazovnim i GLAM institucijama kojе sе nalazе na tеritoriji Rеpublikе Srpskе. Cilj projеkta jе krеiranjе slobodnog sadržaja na nеkom od Vikimеdijinih projеkata (Vikipеdija, Vikimеdijina ostava,...

Opširnije...
El. pošta Štampa

U petak otvaranje izložbe "Art simpozijum Jahorina"

Međunarodna likovna kolonija "ART simpozijum Jahorina" predstaviće likovna djela sa ovogodišnjeg 14. saziva na izložbi koja će biti otvorena u petak, 3. marta, u Galeriji "Novi hram" u Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smotra recitatora okupila mlade

Dvanaesta smotra recitatora, koja je održana u Kulturnom centru Pale, okupila je mlade oko ljepote pjesničke riječi, rekla je profesor srpskog jezika i književnosti u Srednjoškolskom centru "Pale" Branka Čugalj Malinić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija knjige "Sjećanja na ljude i događaje" Pavla Kaluđerčića

Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizuje promociju knjige "Sjećanja na ljude i događaje" Pavla Kaluđerčića u četvrtak 23. februara u 18.00 časova u amfiteatru Filozofskog fakulteta na Palama. Ulaz je slobodan.

Opširnije...

Strana 1 od 93

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter