ponedjeljak, 27. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Na Bendovijadi prikupljeno 1.000 KM pomoći

Na humanitarnom koncertu "Bendovijada" na Palama prikupljeno je oko 1.000 KM koje će biti uplaćene za liječenje Strahinje Jojevića /22/, teško povrijeđenog u saobraćajnoj nesreći, i na račun Udruženja za djecu sa posebnim potrebama "Sunce".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vaskršnji koncert KUD-a "Božo Koroman - Manga"

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika - Vaskrsa u subotu 18. aprila 2015. godine u 19.00 časova, Kulturno umjetničko društvo "Božo Koroman - Manga" iz Podgraba organizuje Vaskršnji koncert u Kulturnom centru Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Aprilska "Filmoteka" u znaku naučne fantastike

Ljubitelji naučne fantastike imaće priliku da pogledaju neke od najboljih filmova ovog žanra u programu "Filmoteke", koju Kinoteka Republike Srpske organizuje od 06. do 08. aprila u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Repertoar KC Pale za april 2015. godine

Repertoar Kulturnog centra Pale za mjesec april 2015. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za podsticaj u privredi i poljoprivredi 51.000 KM

Opština Pale je u budžetu za ovu godinu planirala 51.000 KM za dodjelu bespovratnih sredstava za podsticaj u privredi i poljoprivredi, rekla je Srni načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Vedrana Hršum.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šesta izložba ručnih radova

Javna ustanova "Kulturno-sportski centar Pale" i ove godine, tradicionalno organizuje šestu po redu Izložbu ručnih radova koja će biti otvorena u ponedjeljak, 6. aprila 2015. godine sa početkom u 18:00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gajović: Sve manje čitalaca

U Narodnoj biblioteci "Pale", i pored niza marketinških poteza i nabavke aktuelne literature, iz godine u godinu sve je manje upisanih članova, izjavila je Srni direktor ove ustanove Nada Gajović. Gajovićeva je navela da je u protekloj godini bilo upisano 380 članova, i to najviše između 22 i 64 godine starosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik Vlajko Rabota

Vlajko Rabota, član Guslarskog društva "Starina Novak" sa Pala pobjednik je 20. Sabora guslara pod nazivom "Romanijo goro od junaka", koji je održan na Sokocu u petak 13.04.2015. godine.

Opširnije...

Strana 1 od 65

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome