četvrtak, 25. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Plesni studio "Orion" orginazuje upis novih članova

Plesni studio "ORION" sa Pala vrši upis novih članova. Preporučena starosna granica je od 4 godine, to je prvi uslov za upis. PS "ORION" ostvaruje zapažene rezultate i ima brojne talentovane članove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan zabavni program INlingua centra za jezike i obrazovanje

U subotu, 20. avgusta, u okviru Ljetne scene Pale organizovano je i predstavljanje INlingua centra za jezike i obrazovanje.Program je počeo tradicionalnom kineskom muzikom i najavom kurseva kineskog jezika u INlingua centru, kao i saradnja sa Konfučijevim institutom iz Sarajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastupile izvorne grupe iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske

Ispred Sabornog hrama na Palama večeras je u okviru manifestacije "LJetna scena u Palama" nastupilo 25 izvornih grupa iz Republike Srpske, Crne Gore i Srbije. Nastup izvornih grupa organizovalo je lokalno Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ "Mladost".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan kreativan nastup Edukativnog centra "Big Ben"

Na Studentskom trgu u Palama sinoć je održan nastup Edukativnog centra "Big Ben". Nastup je imao za cilj promociju usluga i ponude jezičkog centra, a akcenat je stavljen na učenje stranih jezika (engleski, njemački, ruski, francuski, italijanski i španski).

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Ljetna scena u Palama" program od 16. do 21. avgusta

"Ljetna scena u Palama" ove nedjelje nudi pretežno sadržaje za najmlađe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba slika Borka Močevića

U okviru "LJetne scene u Palama" sinoć je na paljanskom šetalištu Udruženje ljubitelja umjetnosti "Uljup" priredilo izložbu slika umjetnika Borka Močevića.Predsjednik "Uljupa" Goran Šinik istakao je da se udruženje ovom samostalnom izložbom pridružilo svečanostima koje se u avgustu organizuju povodom Dana opštine Pale i krsne slave ove opštine...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvedena predstava "Skadarlijska noć"

Glumci Studentskog pozorišta "Pale" večeras su, u okviru manifestacije "LJetna scena u Palama", izveli poetsko-muzički performans "Skadarlijska noć".Član Studentskog pozorišta Tamara Trgovčević rekla je da su govorili o čuvenoj Skadarskoj ulici u kojoj su se okupljali poznati boemi Beograda i najpoznatiji pjesnici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavom "Skadarlijska noć" večeras se nastavlja "Ljetna scena u Palama"

Predstavom "Skadarlijska noć" u izvođenju "Studentskog pozorišta Pale" nastavlja se manifestacija "Ljetna scena u Palama".

Opširnije...

Strana 1 od 84

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter