petak, 31. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

"Ilindanski dani 2015" u Mokrom

Crkva Uspenja presvete Bogorodice u Mokrom 2. avgusta slavi svoju krsnu slavu - Ilindan. Tim povodom će prvi put u Mokrom biti održani "Ilindanski dani 2015".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Monmartr na Palama

Na Promenadi u Palama, u organizaciji Udruženja ljubitelja umjetnosti "Pale", a u okviru "Likovnog sabora 2015", održana je manifestacija "Monmartr na Palama".

Opširnije...
El. pošta Štampa

"ART simpozijum" okupio 18 slikara iz zemlje i svijeta

Na Jahorini je sinoć otvorena Međunarodna likovna kolonija "ART simpozijum Jahorina 2015", koja je okupila 18 slikara, vajara i grafičara iz Bugarske, Holandije, Crne Gore, Srbije i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra otvaranje "ART simpozijum Jahorina 2015"

Na Jahorini sutra počinje međunarodna likovna kolonija "ART simpozijum Jahorina 2015" koja će okupiti 18 slikara, vajara i grafičara iz Bugarske, Holandije, Crne Gore, Srbije i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Projekcije filmova "Malci" i "Terminator"

Projekcije filmova 16. i 17. jula 2015. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba slika, rukotvorina i starina u Jelovcima

U Jelovcima će na porodičnom imanju Bose i Helmuta Stephana danas od 13.00 časova biti otvorena Izložba slika, rukotvorina i starina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 25 godina od obnove "Prosvjete"

U Kulturnom centru Pale večeras je održana svečana akademija povodom 25 godina od obnavljanja Srpskog kulturnog i prosvjetnog društva "Prosvjeta“.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana 16. Konferencija beba

Sinoć je u Palama održana tradicionalna 16. po redu "Konferencija beba" na kojoj je učestvovalo 166 učesnika. Konferencijom je predsjedavao Pavle Samardžić koji je rođen prije pet dana, 22. juna.

Opširnije...

Strana 1 od 68

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome