četvrtak, 28. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Miloš Blagojević zlatna frula Srbije

Miloš Blagojević, učenik 6. razreda Osnovne škole "Pale" i Niže muzičke škole u Palama osvojio je prvu nagradu žirija u takmičenju "Zlatna frula Srbije".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prva nagrada za aranžman Vladimiru Jakiću u Bijeljini

U Bijeljini je u srijedu 20. juna održan festival narodne muzike "Raspjevano ljeto". Na ovom festivalu pored učesnika iz regiona i inostranstva učestvovao je i naš sugrađanin pjevač Boban Višnjić sa pjesmom "Vasojevka" za koju je muziku i aranžman uradio prof. Vladimir Jakić, a tekst Vesna Subašić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zatvoren 14. "Art simpozijum"

Na Jahorini je večeras zatvorena 14. međunarodna likovna manifestacija "Art simpozijum Jahorina 2016", koja je ove godine okupila umjetnike iz Bugarske, Srbije, Meksika, Koreje i Izraela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Ilindanski dani" u Mokrom

U Mokrom će povodom krsne slave crkve Uspenja presvete Bogorodice - Ilindana drugi put biti održana manifestacija "Ilindanski dani".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manifestacija "Ljetna scena u Palama"

U Palama će od 5. avgusta do 29. avgusta biti održana manifestacija "Ljetna scena u Palama".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem u opštini za članove KUD-a "Romanijska vrela" iz Mokrog

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević upriličio je danas prijem za članove KUD-a "Romanijska vrela" iz Mokrog koji su na festivalu folklora u Nafpaktosu u Grčkoj u konkurenciji 14 kulturno-umjetničkih društava iz sedam zemalja osvojili prvo mjesto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Repertoar za mjesec jul 2016. godine

Repertoar Kulturni centar Pale za mjesec jul 2016. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Grad za nezbrinutu djecu"

U Kulturnom centru Pale večeras je promovisana knjiga "Grad za nezbrinutu djecu" Dragana Tepavčevića koji je dobio drugu nagradu na konkursu "Zlatna sova" Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 1 od 83

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter