petak, 01. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Šobajić: Čovjek je uvijek pobjednik!

Slavni srpski slikar Miloš Šobajić upozorava da je kič - katastrofa koja prijeti svima, pa čak i Parizu i drugim velikim gradovima, gdje ga ima i previše, ali je, nažalost, mnogo i publike koja preferira kič...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zatvoren 12. saziv "Art simpozijum Jahorina"

Međunarodna likovna kolonija "ART simpozijum Jahorina 2014", koja je okupila 15 slikara, vajara, grafičara i likovnih kritičara iz Španije, Bugarske, Norveške, Crne Gore, Srbije i BiH, zatvorena je na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Monmartr na Palama

Sinoć je na paljanskoj Promenadi u organizaciji Udruženja ljubitelja umjetnosti "Pale", a u okviru "Likovnog sabora 2014" održan "Monmartr na Palama".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija: "ART simpozijum" značajan doprinos kulturnom miljeu Srpske

Međunarodna likovna kolonija "ART simpozijum Jahorina 2014", koja se tradicionalno održava na Jahorini, promovisanjem likovnih umjetnika i vajara daje značajan doprinos kulturnom miljeu Republike Srpske, izjavio je ministar prosvjete i kulture Srpske Goran Mutabdžija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavljen multikulturalni dijalog likovnih poetika

Međunarodna likovna kolonija "ART simpozijum Jahorina 2014" koja je otvorena večeras, okupila je 15 slikara, vajara i grafičara iz Španije, Bugarske, Norveške, Crne Gore, Srbije i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas počinje dvanaesti saziv "ART simpozijuma Jahorina 2014"

Međunarodna likovna kolonija "ART simpozijum Jahorina 2014" okupiće od danas do 25. jula na Jahorini 15 slikara, vajara i grafičara iz Španije, Bugarske, Norveške, Crne Gore, Srbije i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvanaesti saziv od 15. do 25. jula u Rajskoj Dolini

Međunarodna likovna kolonija "ART simpozijum Jahorina 2014" okupiće od 15. do 25. jula na Jahorini 15 slikara, vajara i grafičara iz Španije, Bugarske, Norveške, Crne Gore, Srbije i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga o značaju srpskog jezika

Republika Srpska mora da očuva svoj identitetski status preko identitetskih kriterijuma koji drže jedan narod na okupu, poručio je sinoć srpski lingvista Miloš Kovačević na Palama na promociji knjige "Značaj srpskog jezika i književnosti u očuvanju identiteta Republike Srpske - Slika BiH u djelima savremenih pisaca Srpske".

Opširnije...

Strana 1 od 57

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome