nedjelja, 20. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Promocija Sabranih djela Pera Slijepčevića

Na Filozofskom fakultetu u Palama će u petak 11. aprila u 13.00 časova u amfiteatru Filozofskog fakulteta biti odžana promocija Sabranih djela Pera Slijepčevića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Ćurke na slobodi 3D" i "Noe"

U Kulturnom centru Pale će 15. aprila 2014. godine biti prikazane 3D projekcije filmova:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Samardžija: Raznovrsna ponuda!

U ovoj godini, Kulturno sportski centar Pale potrudiće se da, u skladu sa mogućnostima, organizuje niz kulturnih manifestacija, a posebno žele da daju dosta prostora mladim, talentovanim ljudima...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Repertoar KC Pale za april 2014. godine

Repertoar KC Pale za mart 2014. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humanizam, urbanizam, renesansa

U organizaciji Savjeta mladih Pale i opštine Pale 27. marta ove godine u Palama je održan humanitarni rok koncert Bendovijada s ciljem prikupljanja dijela sredstava za liječenje tromjesečne bebe Petra Pantića iz Zvornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Monodrama "Serasker"

U Kulturnom centru Pale u četvrtak 3. aprila sa početkom u 19.00 časova pozorište "Teatrolog" organizuje monodramu "Serasker" u izvođenju studenta 4. godine na Filozofskom fakultetu Pale Mladena Kokošara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana "Bendovijada" za pomoć bebi Petru Pantiću

U prepunoj sali Kulturnog centra Pale sinoć je održan humanitarni koncert "Bendovijada" na kojem su mladi sastavi Gornjeg Podrinja i Sarajevsko-romanijske regije prikupljali sredstva za liječenje tromjesečne bebe Petra Pantića iz Zvornika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo ciklus "literatura i film"

Projekcijom filma "Frankenštajn" DŽejmsa Vejla iz 1931. godine, Kinoteka Republike Srpske sinoć je u Palama započela ciklus klasika filmske umjetnosti pod nazivom "Literatura i film".

Opširnije...

Strana 1 od 53

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome