srijeda, 01. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Za podsticaj u privredi i poljoprivredi 51.000 KM

Opština Pale je u budžetu za ovu godinu planirala 51.000 KM za dodjelu bespovratnih sredstava za podsticaj u privredi i poljoprivredi, rekla je Srni načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Vedrana Hršum.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šesta izložba ručnih radova

Javna ustanova "Kulturno-sportski centar Pale" i ove godine, tradicionalno organizuje šestu po redu Izložbu ručnih radova koja će biti otvorena u ponedjeljak, 6. aprila 2015. godine sa početkom u 18:00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gajović: Sve manje čitalaca

U Narodnoj biblioteci "Pale", i pored niza marketinških poteza i nabavke aktuelne literature, iz godine u godinu sve je manje upisanih članova, izjavila je Srni direktor ove ustanove Nada Gajović. Gajovićeva je navela da je u protekloj godini bilo upisano 380 članova, i to najviše između 22 i 64 godine starosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik Vlajko Rabota

Vlajko Rabota, član Guslarskog društva "Starina Novak" sa Pala pobjednik je 20. Sabora guslara pod nazivom "Romanijo goro od junaka", koji je održan na Sokocu u petak 13.04.2015. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan godišnji koncert KUD-a "Mladost"

Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ "Mladost" sa Pala održalo je sinoć u SPC Peki tradicionalni godišnji koncert koji je posvećen dugogodišnjem predsjedniku KUD-a Milošu Jovanoviću, koji je preminuo prošle godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Premijera predstave "Samo za tvoje uši"

U Kulturnom centru u Palama u četvrtak 19. marta 2015. godine biće održana premijera predstave "Samo za tvoje uši" po tekstu Stevana Koprivice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Godišnji koncert KUD-a "Mladost" Pale

U subotu 14.03.2015. godine u 19.00 časova u Sportskoj dvorani "Peki" u Palama će biti održan tradicionalni godišnji koncert KUD-a "Mladost" Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

INlingua: Odžana promocija italijanskog jezika i kulture

U subotu, 7. marta u organizaciji Centra za jezike i obrazovanje INlingua (nekadašnji Jezički centar IN) i Udruženja Dante Alighieri, u Tenis centru Ada na Palama, održana je promocija italijanskog jezika i kulture.

Opširnije...

Strana 1 od 64

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome