utorak, 25. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Pale kultura

El. pošta Štampa

Prikazan dokumentarni film "Pofalići"

U Kulturnom centru na Palama večeras je premijerno prikazan dokumentarni film "Pofalići" scenariste i režisera Snježana Lalovića koji govori o događajima od 16. maja 1992. godine kada je napadnuto srpsko stanovništvo u sarajevskom naselju Pofalići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filmovi Dušana Makavejeva na programu Filmoteke

U okviru ciklusa "Vеlikani srpskog filma" na programu "Filmotеkе", koju Kinotеka Rеpublikе Srpskе organizujе od 25. do 27. aprila, naći ćе sе najpoznatiji filmovi Dušana Makavеjеva, jеdnog od začеtnika crnog talasa i jеdnog od najistaknutijih, ali i najkontrovеrznijih autora u istoriji jugoslovеnskе kinеmatografijе.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras premijera dokumentarnog filma "Pofalići"

U Kulturnom centru na Palama večeras će premijerno biti prikazan dokumentarni film "Pofalići", za koji je scenario i režiju uradio Snježan Lalović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Glumac Siniša Maksimović izveo monodramu "Fejsbuka"

Glumac Šabačkog pozorišta Siniša Maksimović odigrao je večeras na Palama monodramu "Fejsbruka" koja govori o čovjeku iz ruralne sredine koji prvi put dolazi u kontakt sa kompjuterom i društvenim mrežama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena Osma izložba ručnih radova

U galerijskom prostoru Kulturnog centra na Palama sinoć je otvorena tradicionalna izložba ručnih radova na kojoj su izloženi predmeti od vune, platna, konca, drveta, te nakit, suveniri i ostali kreativni radovi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Štrumfovi - skriveno selo" 3D i "Paklene ulice 8"

U nedjelju 30. aprila u Kulturnom centru Pale biće održane projekcije filmova "Štrumfovi - skriveno selo" 3D i "Paklene ulice 8".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osma izložba ručnih radova 19. aprila

U galеrijskom prostoru Kulturnog Cеntra Palе, 19. aprila u 19.00 časova bićе otvorеna Osma izložba ručnih radova koju organizujе Kulturno-sportski cеntar Palе.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dušan Zurovac odigrao monodramu "Nebeski raport iz tamnice"

U Kulturnom centru Pale sinoć je odigrana monodrama "Nebeski raport iz tamnice" u izvođenju književnika Dušana Zurovca koja, kroz smijeh i humor, govori o različitim društvenopolitičkim temama i pisana je iz ličnih iskustava autora.

Opširnije...

Strana 1 od 95

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter