četvrtak, 21. avgust 2014.
Kaspersky distributer
Blenderi.ba

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Novosti RS - BiH

El. pošta Štampa

Poplavljeni čekaju, političari odmaraju

BANJALUKA - Za pomoć poplavljenom stanovništvu i sanaciju štete od poplava prikupljen je ogroman novac, ali zbog tromosti raznih komisija, odbora i radnih tijela on još nije dostupan, niti su utvrđeni kriterijumi za njegovu podjelu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavlja se potraga za Stanojevićem i Simićem

BANJALUKA - Specijalna jedinica policije MUP-a RS i pripadnici CJB Banjaluka i dalje tragaju za dvojicom muškaraca koji su nestali u posljednjoj poplavi na području banjalučke regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promet premašio 3,5 miliona KM

BANJALUKA - Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 3.539.209 KM u 49 zaključenih poslova, podaci su iz Berze.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas vruće i sparno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno sunčano i vruće sa dnevnom temperaturom do 36 stepeni Celzijusovih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Situacija nakon poplava se stabilizuje

BIJELJINA - U Semberiji se postepeno stabilizuje situacija nakon obilnih padavina i poplava koje su zahvatile nekoliko naselja, izjavio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nije civilizacijski slaviti srpsku tragediju

BANJALUKA- Nije civilizacijski da Hrvatska danas slavi pobjedu, odnosno da se veseli tragediji srpskog naroda u operaciji "Oluja" u Krajini 1995. godine, poručeno je večeras na tribini u Banjaluci "Oluja pred Međunarodnim sudom pravde".

Opširnije...

Strana 1 od 301

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome