utorak, 21. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Novosti RS - BiH

El. pošta Štampa

Mokri i mjestimično klizavi kolovozi

BANjALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ su mokri i mjestimično klizavi kolovozi, a vidljivost je ponegdje smanjena na dionicama u kotlinama i duž riječnih tokova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas oblačno sa kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno sa kišom, a tokom noći u većini krajeva očekuje se prestanak padavina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatan prevoz građanima Srpske na ceremoniju

Kabinet predsjednika Republike Srpske organizovao je deset autobusa za besplatan prevoz svih građana Republike Srpske zainteresovanih za odlazak na vojnu paradu koja će biti održana danas u Beogradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokrenut postupak, odluka iduće sedmice

Evropska fudbalska unija /UEFA/ saopštila je danas da je pokrenut postupak protiv fudbalskih saveza Srbije i Albanije zbog međusobne tuče igrača na utakmici u Beogradu u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Ivanić, Izetbegović i Čović vode za članove Predsjedništva

Kandidat Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić osvojio je 279.822 glasa, a kandidat SNSD-DNS-SP Željka Cvijanović 278.845, podaci su Centralne izborne komisije BiH na osnovu obrađenih glasova sa 2.024 od 2.243 glasačka mjesta u Srpskoj ili 90,24 odsto.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je Miholjdan

Srpska pravoslavna crkva danas slavi Miholjdan, praznik posvećen Prepodobnom Kirijaku Otšelniku.

Opširnije...

Strana 1 od 303

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome