nedjelja, 29. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Novosti RS - BiH

El. pošta Štampa

Opasnost od lavina na putu Trnovo - Miljevina - Brod na Drini

Na magistralom putu Trnovo - Miljevina - Brod na Drini postoji opasnost od lavina, kao i na drugim dionicama koje prolaze kroz usjeke, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nagrada "Pečat" Dejanu Gutalju i Dragani Kragulj

"Pečat varoši sremskokarlovačke", ugledna nagrada kulturne institucije "Brankovo kolo", ravnopravno je pripala pjesnicima iz Republike Srpske Dejanu Gutalju i Dragani Kragulj, odlučio je žiri na današnjoj sjednici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas počinje Vaskršnji post

Za pravoslavne vjernike danas počinje višenedjeljni veliki Vaskršnji ili Časni post, koji se završava praznikom Vaskrsenja Isusa Hrista - Vaskrsom, koji se ove godine proslavlja 12. aprila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra na jugu i zapadu kiša, na planinama snijeg

U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH sutra se u jutarnjim časovima očekuje pretežno sunčano vrijeme, dok tokom dana postepeno naoblačenje na jugu, zapadu i sjeverozapadu može usloviti kišu, a u višim područjima susnježicu i snijeg, saopštili su meteorolozi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prohodni svi regionalni i magistralni putevi

Svi magistralni i regionalni putevi u regiji Birač su prohodni, ali se zbog snijega saobraća otežano, naročito preko prevoja Han Pogled i Crni vrh, potvrđeno je danas Srni u preduzeću "Zvornik-putevi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nepovoljni uslovi za poljoprivredne radove na otvorenom

Agrometeorološki uslovi u Republici Srpskoj do kraja januara neće biti povoljni za izvođenje poljoprivrednih radova na otvorenom, navodi se u sedmičnom biltenu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Opširnije...

Strana 1 od 307

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome