srijeda, 23. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Novosti RS - BiH

El. pošta Štampa

Milanović: U Foči pljačkali "psi rata"

Na suđenju generalu Ratku Mladiću u Haškom tribunalu, svjedok odbrane Dragan Milanović rekao je da su u proljeće 1992. godine i srpske i muslimanske kuće u Foči pljačkali i palili "psi rata" iz Srbije i Crne Gore" koji nisu bili "ni pod čijom komandom".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Olakšice malim samostalnim privrednicima

BANJALUKA - Izmjene i dopune Zakona o fiskalnim kasama Republike Srpske veoma su značajne za male samostalne preduzetnike, jer će im biti smanjeni troškovi zbog defiskalizacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Internet sajt "vijestiummeta" blizak Islamskoj zajednici u BiH

BANJALUKA - Ekspert za borbu protiv terorizam DŽevad Galijašević izjavio je danas da je internet sajt "vijestiummeta", na kom su forumaši zaprijetili smrću predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, blizak Islamskoj zajednici u BiH i ocijenio da je poruka dramatična.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijavica pogodila Lamince Brezike

GRADIŠKA - Pijavica, praćena olujnim vjetrom i kišom, danas je pogodila selo Laminci Brezici, udaljeno desetak kilometara od Gradiške.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikada se manje nije išlo na more

BANJALUKA, SARAJEVO - U kojoj se mjeri kriza ukorijenila u džepovima građana, svjedoči i podatak da ovog ljeta poluprazni autobusi iz bh. gradova idu prema jadranskoj obali.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas krsna slava Vojske Republike Srpske

U Republici Srpskoj danas se obilježava Vidovdan, krsna slava Vojske Republike Srpske /VRS/ i Trećeg pješadijskog /Republika Srpska/ puka Oružanih snaga BiH.

Opširnije...

Strana 1 od 300

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome