četvrtak, 02. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Novosti RS - BiH

El. pošta Štampa

Karadžić: Srbi nisu poslušan narod da bi pravili zavjere

Nekadašnji predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić upozorava da Tužilaštvo Haškog tribuinala duboko vrijeđa Srbe izmišljanjem optužbe o udruženom zločinačkom poduhvatu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Cvjeta izvoz metalnog otpada

Ako se taj podatak uporedi sa cijenama ovih metala, grubim procjenama dobije se brojka "teža" od 100 miliona maraka, koliko su platili domaći otkupljivači, ali je u konačnici suma znatno veća jer su i oni ostvarili profit pri prodaji u inostranstvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čete za spasavanje napreduju prema odsječenim rudarima

ZENICA - Napori na spašavanju 34 zenička rudara zatočena u jami Raspotočje daju već prve rezultate, jer pripadnici četa za spašavanje i tehničkog tima koji rade u jamskim prostorijama dobro napreduju prema mjestu gdje se nalazi grupa rudara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Službenicima mršava trojka

BANJALUKA - Službenici i namještenici u javnoj upravi Republike Srpske za zalaganje i postignute poslovne rezultate u drugoj polovini prošle godine dobili su ocjenu 3,4.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas oblačno, povremeno sa kišom

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme povremeno sa kišom, lokalnim pljuskovi, ponegdje praćeno grmljavinom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poplavljeni čekaju, političari odmaraju

BANJALUKA - Za pomoć poplavljenom stanovništvu i sanaciju štete od poplava prikupljen je ogroman novac, ali zbog tromosti raznih komisija, odbora i radnih tijela on još nije dostupan, niti su utvrđeni kriterijumi za njegovu podjelu.

Opširnije...

Strana 1 od 302

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome