nedjelja, 01. februar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Novosti RS - BiH

El. pošta Štampa

Prohodni svi regionalni i magistralni putevi

Svi magistralni i regionalni putevi u regiji Birač su prohodni, ali se zbog snijega saobraća otežano, naročito preko prevoja Han Pogled i Crni vrh, potvrđeno je danas Srni u preduzeću "Zvornik-putevi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nepovoljni uslovi za poljoprivredne radove na otvorenom

Agrometeorološki uslovi u Republici Srpskoj do kraja januara neće biti povoljni za izvođenje poljoprivrednih radova na otvorenom, navodi se u sedmičnom biltenu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posredstvom društvenih mreža moguće je narušiti javni red i mir

Posredstvom društvenih mreža moguće je narušiti javni red i mir izazivanjem, podstrekavanjem tuče ili fizičkog napada na drugog, kao i učiniti prekršaj ugrožavanja bezbjednosti prijetnjom napada na život, tijelo ili imovinu, koje može imati stvarne posljedice, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Federalni zvaničnici naručili hrane i pića za 675.000 KM

Čak 675.000 KM spremno je u budžetu Federacije BiH za osiguranje dvogodišnjih dovoljnih količina sokova, hrane i alkohola za federalne zvaničnike izvršne i zakonodavne vlasti, koji tek treba da zauzmu svoje pozicije i fotelje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvoz u decembru 206 miliona KM

U decembru prošle godine u Republici Srpskoj ostvaren izvoz od 206 miliona KM, dok je uvoz iznosio 434 miliona KM, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Epidemija u 13 opština srpske

Od morbila /malih boginja/ u Republici Srpskoj je od maja 2014. godine do 19. januara prijavljeno 1.876 oboljelih osoba, a epidemija je prijavljena u 13 lokalnih zajednice, kažu u republičkom Institutu za javno zdravstvo.

Opširnije...

Strana 1 od 307

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome