ponedjeljak, 22. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Novosti RS - BiH

El. pošta Štampa

Oblačno i hladno, na planinama snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i prohladno vrijeme sa slabom kišom u nižim predjelima na sjeveru i snijegom na planinama na zapadu i istoku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas počinje Božićni post

Za pravoslavne vjernike danas počinje šestonedjeljni Božićni post, koji prethodi najradosnijem hrišćanskom prazniku Roždestvu Hristovom – Božiću.
Priprema za Božić, koji se proslavlja 7. januara, potpuna je ako vjernik na kraju šestonedjeljnog posta pristupi svetim tajnama ispovijesti, pokajanja i pričešća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čavić: Pokrenuti istrage u Bobar banci

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić pozvao je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske i Sipu da počnu istrage kako bi bilo utvrđeno ko je doveo Bobar banku u situaciju u kojoj se sada nalazi i u kojoj je uvedena prinudna uprava na osnovu odluke Agencije za bankarstvo Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena konzervacija Rimskog nalazišta

SKELANI - Završeni su radovi na zaštiti ostataka rimske građevine i mozaika, odnosno imperatorske palate, na lokalitetu zadružnog doma u Skelanima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Današnji promet 433.017 KM

Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 433.017 KM u 158 zaključenih poslova, podaci su iz Berze.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izetbegović, Čović i Ivanić članovi Predsjedništva BiH u naredne četiri godine

Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine objavila je danas utvrđene rezultate općih izbora održanih u BiH 12. oktobra prema kojima će naredne četiri godine Bakir Izetbegović, Dragan Čović i Mladen Ivanić biti članovi državnog Predsjedništva.

Opširnije...

Strana 1 od 305

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome