nedjelja, 30. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Novosti RS - BiH

El. pošta Štampa

Nova školska godina 1. septembra

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević najavio je da će 1. septembra početi nova školska godina u Srpskoj.
Malešević je rekao da će za prvi i drugi razred osnovne škole i ove godine biti besplatni udžbenici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovcima lakša đačka torba

Đaci u Republici Srpskoj će od nove školske godine dobiti udžbenike štampane na lakšem papiru, tako bi đačka torba trebalo da im bude lakša za 10 do 20 odsto, što u praksi znači da će, u zavisnosti od broja udžbenika koje nose, torba biti lakša i do dva kilograma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra dan žalosti

Vlada Republike Srpske proglasila je 5. avgust za dan žalosti u Republici Srpskoj, kao Dan sjećanja na prognane i stradale Srbe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naredne sedmice do 38 stepeni celzijusovih

Sljedeće sedmice očekuju se velike vrućine, a teperatura vazduha dostizaće do 38 stepeni Celzijusovih, rekla je dežurni sinoptičar Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske Milica Đorđević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rehabilitovan komandant četničkog pokreta Draža Mihailović

Komandant četničkog pokreta Dragoljub Draža Mihailović rehabilitovan je odlukom Višeg suda u Beogradu u procesu koji mnogi ocjenjuju istorijskim.

Opširnije...
El. pošta Štampa

MUP Srpske nije dobio zvaničnu informaciju o novoj prijetnji

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske nije zvanično dobilo informaciju o novim prijetnjama terorističkim napadom u BiH, saznaje Srna.

Opširnije...

Strana 1 od 309

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome