ponedjeljak, 28. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Novosti RS - BiH

El. pošta Štampa

Ukupne štete oko 250 miliona KM

BANJALUKA - Ukupne štete u biljnoj proizvodnji u Republici Srpskoj, prema preliminarnim podacima, iznose oko 210 miliona KM, dok se u stočarskoj proizvodnji procjenjuju na oko 40 miliona, navodi se u Informaciju o stanju primarne poljoprivredne proizvodnje nakon poplava, grada i obilnih padavina koju je usvojila Vlada Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku podjela 1.550 platnih kartica

BIJELJINA - U Bijeljini je u toku podjela 1.550 platnih kartica Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske nakon poplava, rekao je koordinator Vlade Republike Srpske za podjelu vaučera na ovom području Zoran Maletić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Milanović: U Foči pljačkali "psi rata"

Na suđenju generalu Ratku Mladiću u Haškom tribunalu, svjedok odbrane Dragan Milanović rekao je da su u proljeće 1992. godine i srpske i muslimanske kuće u Foči pljačkali i palili "psi rata" iz Srbije i Crne Gore" koji nisu bili "ni pod čijom komandom".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Olakšice malim samostalnim privrednicima

BANJALUKA - Izmjene i dopune Zakona o fiskalnim kasama Republike Srpske veoma su značajne za male samostalne preduzetnike, jer će im biti smanjeni troškovi zbog defiskalizacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Internet sajt "vijestiummeta" blizak Islamskoj zajednici u BiH

BANJALUKA - Ekspert za borbu protiv terorizam DŽevad Galijašević izjavio je danas da je internet sajt "vijestiummeta", na kom su forumaši zaprijetili smrću predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, blizak Islamskoj zajednici u BiH i ocijenio da je poruka dramatična.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijavica pogodila Lamince Brezike

GRADIŠKA - Pijavica, praćena olujnim vjetrom i kišom, danas je pogodila selo Laminci Brezici, udaljeno desetak kilometara od Gradiške.

Opširnije...

Strana 1 od 300

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome