nedjelja, 26. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Novosti RS - BiH

El. pošta Štampa

Misteriozni nestanak pčela

Predsjednik Udruženja pčelara "Bagrem" Modriča Azem Tursić izjavio je Srni da je na području opštine prijavljen prvi slučaj nestanka velikog broja pčela, koji se može dovesti u vezu sa takozvanim sindromom kolapsirajuće kolonije, prisutnim u Evropi od 2006. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku hapšenje čelnika agencija S.V.R.S.A, Mreža plus, Eroneta, Pink BiH

U okviru policijske akcije "Gibraltar" u toku su hapšenja devet osoba osumnjičenih za višemilionske malverzacije, među kojima su i direktori kompanije "Eronet" Stipe Prlić i Zoran Bakula, direktor marketinga Televizije "Pink BiH" Lajla Torlak i suvlasnik Alternativne televizije Darko Aleksić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prosječna neto plata u septembru 831 KM

Prosječna neto plata zaposlenih u Republici Srpskoj isplaćena u septembru iznosi 831 KM, dok je prosječna mjesečna bruto plata bila 1.341 KM, izjavila je danas direktor Republičkog zavoda za statistiku Radmila Čičković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Narandžasto upozorenje za područja Banjaluke, Foče i Trebinja

Hidrometeorološki zavod Republike Srpske izdao je narandžasto upozorenje za banjalučko, fočansko i trebinjsko područje zbog mogućnosti jakog i olujnog vjetra iznad 45 kilometara na čas, potvrđeno je Srni u Zavodu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Drini utvrđeno blago povećanje sadržaja olova i bakra

U rijeci Drini utvrđeno je blago povećanje sadržaja olova i bakra, pokazala je analiza drugog uzorka vode iz ove rijeke izvršena u vodoprivrednoj laboratoriji "Institut za vode" Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mokri i mjestimično klizavi kolovozi

BANjALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ su mokri i mjestimično klizavi kolovozi, a vidljivost je ponegdje smanjena na dionicama u kotlinama i duž riječnih tokova.

Opširnije...

Strana 1 od 304

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome