subota, 19. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Novosti RS - BiH

El. pošta Štampa

Objavljen program stipendiranja studenata u BiH

SARAJEVO - Vlada Japana nudi četiri različita programa stipendiranja za studente iz BiH koji žele da studiraju na japanskim univerzitetima u sklopu programa stipendiranja Ministarstva obrazovanja i nauke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odluka Vlade o pomoći radnicima 17.aprila

ISTOČNO SARAJEVO - Vlada Republike Srpske će u četvrtak, 17. aprila, donijeti odluku o pomoći radnicima preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ iz Istočnog Sarajeva, rečeno je Srni u kabinetu predsjednika Vlade Željke Cvijanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Težak položaj građevinaca

BANJALUKA - Materijalni i socijalni položaj radnika u građevinskoj i stambeno-komunalnoj oblasti u Republici Srpskoj izuzetno je težak, pa će predstavnici Sindikata posjetiti sve građevinske firme s ciljem poboljšanja stanja, rečeno je na sjednici Republičkog odbora Sindikata radnika građevinarstva i stambeno-komunalnih djelatnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeno 18 lica zbog trgovine drogom i naoružanjem

BANJALUKA - U međunarodnoj akciji kodnog naziva "Šiling" na području Brčko distrika, Tuzlanskog kantona, Republike Srpske i Slovenije danas je uhapšeno 18 lica zbog sumnje da su se kao članovi organizovane kriminalne grupe bavili krijumarenjem opojnih droga i trgovinom oružja iz BiH u Austriju i Sloveniju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bh. ekonomija u porastu

BANJALUKA - BiH je u prvom kvartalu 2014. godine zabilježila umjereni ekonomski oporavak, navedeno je u izvještaju Evropske komisije o stanju ekonomija zemalja koje se kreću ka članstvu u EU, objavljenom u utorak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Protokol za liječenje u Toskani djece sa srčanim manama

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić i direktor Fonda zdravstvenog osiguranja Srpske Darko Tomaš potpisaće danas sa predstavnicima zdravstvene ustanove Fondacija "Gabriela Monasterio" iz Toskane protokol o saradnji za liječenje djece sa srčanim manama.

Opširnije...

Strana 1 od 287

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome