četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

SDA traži utvrđivanje sukoba interesa Hasanovića

MILIĆI - Odbornici Stranke demokratske akcije /SDA/ u Skupštini opštine /SO/ Milići Murat Avdić i Halil Jašić pokrenuli su inicijativu za utvrđivanje sukoba interesa potpredsjednika lokalnog parlamenta i doskorašnjeg člana te stranke Senada Hasanovića.

Podnosioci zahtjeva tvrde da je Hasanović u sukobu interesa, jer istovremeno obavlja i dužnost predsjednika Odbora ratnih vojnih invalida Milići i predsjednika Fudbalskog kluba "Jadar" iz Nove Kasabe, koji se finansiraju iz opštinskog budžeta.

Avdić, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SDA Milići, rekao je Srni da SDA traži smjenu Hasanovića i izbor drugog kandidata te stranke za potpredsjednika Skupštine.

"Hasanović je istupio iz sistema SDA i s obzirom da su te pozicije bile vezane za stranačko djelovanje pokrenuli smo inicijativu s ciljem da se dođe do novih imenovanja", kazao je Avdić.

Reagujući na inicijativu, Hasanović je zapitao zbog čega čelnicima milićkog SDA nije smetalo kada je, kao potpredsjednik milićke Skupštine u dva ranija mandata, obavljao iste dužnosti u FK "Jadar" i Odboru RVI.

"Ovdje se radi o potezima pojedinaca i ličnim interesima. Zbog toga sam i zaledio članstvo u Opštinskom odboru SDA do izbora koji treba da se održe ove godine", rekao je Hasanović.

Nakon oktobarskih izbora Hasanović je izabran za potpredsjednika glasovima odbornika Saveza nezavisnih socijaldemokrata i koalicije manjih stranaka okupljenih oko SNSD-a, koji u milićkoj Skupštini imaju većinu.


(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter