subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Japanci grade vatrogasni dom

MILIĆI - Japanska Vlada obezbijedila je 160.000 KM za izgradnju vatrogasnog doma u Milićima, čija je realizacija planirana u okviru ovogodišnjih kapitalnih investicija opštine Milići, izjavio je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Miodrag Pantić.
"Donatori su zainteresovani da prate realizaciju projekta od početka do kraja i da vide na koji način se ta sredstva troše. Za nas je ovo projekat od strateške važnosti, jer je do sada jedinica radila u veoma lošim uslovima, a regulisanjem ovog pitanja riješićemo problem smještaja ljudstva i opreme", naveo je Pantić.

Dom milićkih vatrogasaca imaće, kako je predviđeno u projektu, oko 400 metara kvadratnih kancelarijskog i skladišnog prostora i garaža, a u objektu će biti smještena i služba Civilne zaštite opštine Milići.

Ukupna vrijednost projekta je oko 240.000 KM, od čega će japanska Vlada obezbijediti 160.000, a opština Milići 80.000 maraka.


(www.palelive.com / Srna)Tagovi: Milići  Japan  vatrogasni dom  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter