utorak, 25. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Nagrađeni najbolji učenici

MILIĆI - Proglašenjem učenika generacije, te dodjelom nagrada i diploma, u Srednjoškolskom centru "Milutin Milanković" u Milićima danas je obilježen završetak školovanja 17. generacije milićkih maturanata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Savjesnim poslovanjem smanjivati gubitke

MILIĆI - Šumsko gazdinstvo /ŠG/ "Milići" iz Milića, koje je od 2006. do aprila ove godine bilo u sastavu ŠG "Birač" iz Vlasenice i imalo status šumske uprave, od ove sedmice zvanično funkcioniše kao samostalno gazdinstvo, izjavio je danas Srni vršilac dužnosti direktora ŠG "Milići" Igor Golić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku čišćenje terena u selu Skugrići

MILIĆI - Deminerski timovi Oružanih snaga BiH u Milićima realizuju projekat u rejonu sela Skugrići na površini od 40.000 metara kvadratnih koji će biti završen do kraja juna, izjavio je Srni načelnik opštinske Službe za zaštitu i spašavanje Branislav Novaković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Defilovala 17. generacija maturanata

MILIĆI - Svečanim defileom gradskim ulicama u Milićima je završetak školovanja obilježila 17. generacija maturanata Srednjoškolskog centra "Milutin Milanković", a pozdravio ih je veliki broja građana. Paradi mladosti i šarma prethodila je svečana akademija u sali Doma rudara u Milićima, sa prigodnim kulturno-zabavnim programom koji su osmislil...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljene uspješne žene preduzetnici

MILIĆI - Kancelarija organizacije "Ker internešnel" iz Srebrenice danas je u Milićima predstavila tri uspješne žene preduzetnike sa područja milićke opštine, koje su uključene u regionalni projekat vrijedan oko 720.000 evra, koji finansiraju EU, organizacija "Ker" iz Austrije i Austrijska razvojna agencija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen ubijenim borcima i civilima

MILIĆI - Boračka organizacija u Milićima obilježila je danas 24 godine od stradanja osam srpskih boraca i civila, među kojima su bili starci i žene, ubijenih iz zasjede u napadu muslimanskih paravojnih snaga 21. maja 1992. godine u milićkom naselju Žutica, na regionalnom putu Milići-Srebrenica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje dvije decenije rada

MILIĆI - Prigodnom svečanošću u Milićima na kojoj su dodijeljena priznanja ličnostima koje su najviše doprinijele formiranju i jačanju Srednjoškolskog centra "Milutin Milanković", danas su obilježene dvije decenije postojanja i rada ove obrazovne ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Imovina "Intala" biće prodata neposrednom pogodbom

MILIĆI - Nakon 14 neuspješnih licitacija, imovina stačajnog dužnika Fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića biće ponuđena na prodaju neposrednom pogodbom, rekao je Srni stečajni upravnik Mlađen Petković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano takmičenje u tucanju vaskršnjih jaja

MILIĆI - Kod hrama Svetog Nikole u Milićima održano je, povodom vaskršnjih praznika, takmičenje u tucanju jaja i nošenju jajeta u kašici, a izabrano je i najljepše našarano vaskršnje jaje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obuka za geronto-domaćice

MILIĆI - U Milićima je danas počela dvodnevna obuka za geronto-domaćice u okviru projekta "Pomoć i njega u kuću" koji u Zvorniku, Vlasenici, Milićima, Bratuncu i Srebrenici realizuju opštinski centri za socijalni rad, a finansijski podržavaju organizacije UNDP, UNHCR i UNICEF.

Opširnije...

Strana 5 od 42

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter