srijeda, 01. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Na fudbalskom turniru najbolji Fočaci i Bijeljinke

MILIĆI - Muška ekipa Osnovne škole /OŠ/ "Sveti Sava" iz Foče i ženska ekipa OŠ "Knez Ivo od Semberije" iz Bijeljine pobjednici su finalnog turnira Malih olimpijskih igara Republike Srpske u fudbalu, koji je danas održan u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Banjalučanke i Ugljevičani najuspješniji

MILIĆI - Ekipe Srednje škole "Mihajlo Petrović Alas" iz Ugljevika u muškoj i Medicinske škole iz Banjaluke u ženskoj konkurenciji pobjednici su na republičkom takmičenju u malom fudbalu za učenike srednjih škola, koje je danas završeno u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" proizvodi masivni namještaj

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića kupila je stolarske mašine i opremu za proizvodnju masivnog namještaja, čija je vrijednost oko 75.000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Knjige na poklon školama u Milićima, Vlasenici i Kosovu

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića darovala je školskim bibliotekama u Milićima i Vlasenici, kao i školama na području Kosova i Metohije, za vaskršnje praznike 500 knjiga domaćih i svjetskih pisaca, u vrijednosti od oko 5.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Skanije" za međunarodni prevoz robe

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića kupila je tri nova kamiona - tegljača i tri poluprikolice, ukupne vrijednosti 313.000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jaja iz Republike Srpske za Srbe na Kosovu i Metohiji

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića dopremila je u Gračanicu, uoči Vaskrsa, 156.000 jaja, kao humanitarnu pomoć socijalno ugroženim Srbima na Kosovu i Metohiju, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za Kosmet.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Glavna bitka za oporavak ekonomije

MILIĆI - Lider Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić predstavio je večeras rješenja koja nudi ova stranka za oporavak ekonomije, od kojih se većina svodi na smanjenje poreskih opterećenja, prvenstveno na plate.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo rudar, drugi povrijeđen

MILIĆI - Jedan rudar je poginuo, a drugi je povrijeđen u noćnoj smjeni u Rudniku boksita u Milićima, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba ženskih ručnih radova

MILIĆI - Udruženje žena "Forum" iz Milića je izložbom ručnih radova, koja je otvorena u holu Srednjoškolskog centra "Milutin Milanković", počelo realizaciju ovogodišnjih programskih aktivnosti čiji je cilj aktivnija uloge žene u zajednici, posebno u seoskim područjima, izjavila je Srni predsjednik "Foruma" Milanka Pantić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izmjene u upisnoj politici

MILIĆI - Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske od naredne školske godine ponudiće izmjene upisne politike srednjih škola u skladu sa potrebama tržišta, istaknuto je danas u Milićima na sastanku predstavnika Ministarstva i Aktiva direktora srednjih škola regije Birač.

Opširnije...

Strana 5 od 24

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome