četvrtak, 27. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

10.500 KM za izgradnju prilaza za osobe sa invaliditetom

MILIĆI - Lokalna akciona grupa "Drina-Birač" i UNDP obezbijedili su 10.500 KM za izgradnju prilaza ključnim institucijama i ustanovama u opštini Milići za osobe sa invaliditetom, te izgradnju trotoarskih prelaza u urbanom dijelu ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proizvođačima meda olakšan put do kupaca

MILIĆI - Razvojni program UN /UNDP/ omogućio je pčelarima iz Milića, Vlasenice i Bratunca lakši i brži plasman meda i drugih pčelinjih proizvoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani posjetili policajce

MILIĆI - Mališani iz milićkog obdaništa "Poletarac" posjetili su danas Policijsku stanicu Milići, gdje su razgovarali sa policajcima, te razgledali opremu i vozila.
Vaspitačica u "Poletarcu" Zaga Lalović izjavila je Srni da je posjeta dio ovogodišnjeg programa Nedjelje djeteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren humanitarni broj za pomoć slijepima

MILIĆI - Kompanija "M:tel" otvorila je humanitarni broj 1413 čijim pozivom će biti donirana jedna KM Međuopštinskoj organizaciji slijepih i slabovodnih lica /MOSS/ u Vlasenici, izjavio je danas u Milićima Srni predsjednik MOSS-a Milenko Jović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pet stanova za porodice poginulih boraca

MILIĆI - Načelnik opštine Milići Momir Lazarević danas je uručio ključeve od novih stanova za pet porodica poginulih boraca, čiju izgradnju je sa 133.000 KM finasiralo Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske i opština Milići, sa učešćem od 37.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatni pregledi krvnih sudova

MILIĆI - U Domu zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima danas je organizovan besplatan pregled krvnih sudova vrata s ciljem da se smanji broj moždanih udara, koji je treći po redu uzrok smrtnosti u Republici Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljene dvije decenije uspješnog rada

MILIĆI - Polaganjem kamena-temeljca za novu upravu zgradu, te svečanim prijemom, kojem su prisustvovale brojne zvanice i poslovni saradnici, danas su zaposleni "Drina osiguranja" u Milićima obilježili 20 godina postojanja i uspješnog rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dom zdravlja dobio novi ultrazvučni aparat

MILIĆI - Dom zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima danas je dobio novi ultrazvučni aparat, vrijedan oko 40.000 KM, koji su toj ustanovi poklonili Kompanija "Boksit" i opštinske vlasti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obnovljena proizvodnja u "Boksitovoj" farmi koka nosilja

MILIĆI - U Kompaniji "Boksit" u Milićima ponovo je, nakon višemjesečnog zastoja, pokrenut proizvodni proces na farmi koka nosilja sa trenutnim jatom od 100.000 kokošaka, rekao je Srni izvršni direktor Sektora za proizvodnju hrane Kompanije "Boksit" Darko Gordić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Značajna ulaganja u komunalnu i putnu infrastrukturu

MILIĆI - Kompanija "Boksit" u 2016. godini u izgradnju objekata i nabavku opreme za Fabriku namještaja investirala je oko 3.300.000 KM, a značajna ulaganja, posebno u komunalnu i putnu infrastrukturu planirana su i do kraja ove godine, izjavio je Srni predsjednik Kompanije Rajko Dukić.

Opširnije...

Strana 5 od 46

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter