petak, 19. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Počeo upis mladih tenisera

MILIĆI - Novoformirani Teniski klub "Boksit" u Milićima raspisao je danas poziv za upis članova uzrasta od šest do 16 godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvojica napadača priznala krivicu

MILIĆI - Lica čiji su inicijali N.T. i M.D, koje je uhapsila policija u Milićima, priznala su da su nasilno ušla u jedan stan, a potom i nanijela tjelesne povrede jednoj osobi, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Crkva i omladinci pomažu ugroženim područjima

MILIĆI - Crkvena opština Milići i Omladinski savjet ove opštine organizovali su akciju prikupljanja humanitarne pomoći, koja je jutros upućena u područja zahvaćena poplavama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Problem nestašica hrane

MILIĆI - Inspekcija je u Milićima obavila kontrole više trgovinskih objekata i utvrdila da nije bilo povećanja cijena artikala ni u jednoj prodavnici, ali da je sve veći problem snabdjevenosti tih prodavnica, posebno osnovnim životnim namirnicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Napili se i provalili u zgradu opštine

MILIĆI - Dva mladića uhapšena su zbog sumnje da su u alkoholisanom stanju provalili u zgradu opštine Milići i oštetili dio inventara, rekao je Srni komandir Policijske stanice Slavko Bošković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen ubijenim srpskim civilima

MILIĆI - U naselju Žutica u opštini Milići danas je obilježeno 22 godine od ubistva osam srpskih civila u ovom mjestu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć za najugroženije

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića, i pored šteta koje je i sama pretrpjela od poplava, uputila je velike količine pomoći poplavama najugroženijim opštinama u Republici Srpskoj - Doboju, Bijeljini, Šamcu, Šekovićima i Bratuncu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštećeno vozilo komunalaca

MILIĆI - Nepoznato lice noćas je polilo kiselinom i izbušilo sve četiri gume na službenom vozilu "hjundai", vlasništvo Komunalnog preduzeća u Milićima, rekao je na današnjem sastanku Štaba za vanredne situcije komandir Policijske stanice u Milićima Slavko Bošković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Crkva i omladinci prikupljaju pomoć

MILIĆI - Srpska pravoslavna crkva i Omladinski savjet u Milićima organizovali su akciju prikupljanja humanitarne pomoći za stanovništvo u poplavljenim područjima u Republici Srpskoj, izjavio je danas Srni sveštenik LJubiša Vujičić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručena pomoć iz Istočnog Sarajeva

BRATUNAC - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Staša Košarac i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić posjetili su opštinu Bratunac i predali pakete koje je obezbijedio Opštinski štab Civilne zaštite Istočno Novo Sarajevo za bratunački štab, kao izraz podrške građana Istočnog Novog Sarajeva ovoj opštini.

Opširnije...

Strana 5 od 25

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome