četvrtak, 29. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Otkriveni kradljivci goriva iz kamiona

MILIĆI - Policija je u Milićima lišila slobode muškarce čiji su inicijali S.G. iz Milića i K.P. iz Šekovića koji su priznali više krađa goriva iz kamiona, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poklonio 1.000 KM Omladinskom savjetu

MILIĆI - Željko Pantić iz Minhena uručio je danas 1.000 KM pomoći predsjedniku Omladinskog savjeta iz Milića Stefanu Miliću kao vid podrške aktivnostima omladinaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poplavljen centar grada

MILIĆI - Snažno olujno nevrijeme praćeno gradom pogodilo je danas opštinu Milići, uzrokujući probleme u saobraćaju na pojedinim lokalnim dionicama, a u centru grada i polučasovni prekid saobraćaja zbog velikih količina vode koje su se zadržale na kolovozu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podijeljena 81 platna kartica za obnovu domaćinstava

MILIĆI, ŠEKOVIĆI - Savjetnik predsjednika Vlade Republike Srpske Dušan Petrović uručio je danas u Milićima i Šekovićima 81 platnu karticu po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Srpske za domaćinstva koja su pretrpjela štetu u majskim poplavama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stop govoru mržnje

MILIĆI - Pedesetak članova Udruženja mladih "Motus adolescenti" iz Istočnog Sarajeva, u okviru kampanje o podizanju svijesti mladih o štetnosti govora mržnje na internetu, boravilo je danas u Milićima da bi mladima u ovoj opštini ukazali na taj problem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Još jedna neuspjela prodaja "Intala"

MILIĆI - Odbor povjerilaca Fabrike montažnih kuća "Intal" u stečaju ni na današnjoj šestoj licitaciju održanoj u Milićima nije uspio da proda imovinu ove bivše drvoprerađivačke firme, jer se u zakazanom terminu u poslovnoj zgradi "Intala" nije pojavio nijedan kupac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bračno putovanje za "Boksitove" mladence

MILIĆI - Predsjednik Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić kumovaće i nagraditi desetodnevnim bračnim putovanjem zaposlene u preduzeću, djevojku koja se uda, odnosno momka koji se oženi, a ako su oboje mladenaca zaposleni u "Boksitu" sljeduje ih 15-dnevno nagradno putovanje kada stupe u brak, saopšteno je danas iz milićke Kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena bista Gavrila Principa

MILIĆI - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić i Boračke organizacije Srpske Pantelija Ćurguz danas su u okviru proslave 55 godina rada "Boksita" i povodom Vidovdana u milićkom Parku velikana otkrili bistu Gavrila Principa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena dva proizvodna programa "Boksita"

MILIĆI - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik milićke Kompanije "Boksit" Rajko Dukić otvorili su danas u Milićima Fabriku kartonske ambalaže i liniju za proizvodnju namještaja, u koje je "Boksit" uložio više od 4,5 miliona KM, a koje će zapošljavati oko 140 radnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška porodičnim vrijednostima

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića posebnim beneficijama i podsticajima od 1. jula motivisaće zaposlene koji do sada nisu zasnovali bračnu zajednicu, da to učine, uz poseban novčani stimulans za svako novorođeno dijete, saopšteno je danas iz "Boksita".

Opširnije...

Strana 5 od 27

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome