četvrtak, 17. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Milići

El. pošta Štampa

Za asfaltiranje puteva u Rovašima 150.000 KM

MILIĆI - Od danas je u upotrebi put u milićkoj Mjesnoj zajednici Rovaši, čije je asfaltiranje koštalo oko 150.000 KM, rekao je Srni načelnik opštine Milići Živojin Jurošević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ispolitizovali polazak djece u školu

MILIĆI - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija rekao je Srni da su slučajevi u Konjević Polju kod Bratunca, te u Vrbanjcima kod Kotor-Varoša, gdje djeca još ne idu u školu, ispolitizovani do kraja. On je pojasnio da na roditelje bošnjačke djece neko vrši pritisak, jer su samo nekoliko dana nakon postignutog dogovor...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđen vozač "Punta"

MILIĆI - Lice čiji su inicijali M.B. /21/ iz Milića teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u Milićima, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nema kupca za "Intal"


MILIĆI - Na do sada održane tri licitacije za prodaju imovine bivše fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića nije se pojavio nijedan kupac, pa je Odbor povjerilaca odlučio da zakaže sjednicu Skupštine povjerilaca na kojem će biti donesena odluka o daljim koracima u procesu prodaje "Intala", izjavio je danas Srni stečajni upravnik fabrike Mlađen Pet...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bežični link u Kliničkom centru

http://www.palelive.com/images/stories/foto-vijesti4/kc-banja-luka.jpg

MILIĆI - Preduzeće "Drina osiguranje" iz Milića obezbijedilo je 6.378 KM za kupovinu bežičnog linka Kliničkom centru u Banjaluci, koji će ovoj najvažnijoj zdravstvenoj ustanovi u Republici Srpskoj omogućiti napredak u poslovnoj komunikaciji i pružanju zdravstvenih usluga na najvi...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada će pomoći budžet opštine

MILIĆI - Vlada Republike Srpske će finansijski intervenisati radi stabilizacije budžeta opštine Milići, izjavila je danas premijer Srpske Željka Cvijanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena farma za uzgoj koka nosilja

MILIĆI - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijer Željka Cvijanović i predsjednik Kompanije "Boksit" Rajko Dukić danas su u Milićima svečano otvorili Farmu za uzgoj koka nosilja, u čiju je izgradnju ova kompanija uložila 2.666.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo sastanak sa opštinskim rukovodstvom

MILIĆI - U Milićima je počeo sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijera Srpske Željke Cvijanović sa opštinskim rukovodstvom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saudijci pomažu obnovu pet kuća

MILIĆI - Saudijski razvojni fond finansiraće obnovu pet stambenih objekata povratnika u opštini Milići, u okviru projekta na državnom nivou kojim je planirana obnova 370 stambenih jedinica za povratnike u Federaciju BiH i Republiku Srpsku /RS/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Međuljudski odnosi najveći problem Doma zdravlja

MILIĆI - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Slobodan Stanić izjavio je da su najveći problemi Doma zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima međuljudski odnosi i to što sindikat i uprava jedni druge gledaju kao krivce za sadašnju situaciju.

Opširnije...

Strana 5 od 19

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome