petak, 31. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Uručena pomoć iz Istočnog Sarajeva

BRATUNAC - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Staša Košarac i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić posjetili su opštinu Bratunac i predali pakete koje je obezbijedio Opštinski štab Civilne zaštite Istočno Novo Sarajevo za bratunački štab, kao izraz podrške građana Istočnog Novog Sarajeva ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bratunac: Prošla opasnost - štete ogromne

BRATUNAC - Opasnost od poplava u bratunačkoj opštini je prošla, vode su se povukle i ostali su mulj, drveće i otpad koje je voda nanijela na poplavljena područja, potvrđeno je Srni u Štabu Civilne zaštite ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatno dijelio mlijeko sugrađanima

MILIĆI - Mljekar Branislav Madžarević iz Milića večeras je u svojoj otkupnoj stanici u prigradskom naselju Đurđevići besplatno dijelio mlijeko sugrađanima, koji su pozdravili gest ovog vrijednog poljoprivrednog proizvođača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Situacija teška i skoro haotična

MILIĆI - Načelnik opštine Milići Živojin Jurošević izjavio je danas da je trenutna situacija u opštini uzrokovana poplavama veoma teška i skoro haotična.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Evakuisana jedna porodica u Mišićima

MILIĆI - Zbog izlivanja rijeke Zeleni Jadar danas je evakuisana jedna porodica u milićkom naselju Mišići, rekao je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Miodrag Pantić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Doniran kamion za odvoz smeća

MILIĆI - Komunalno preduzeće u Milićima dobilo je danas novo namjensko vozilo za odvoz smeća vrijedno 209.000 KM, koje je donirala švedska organizacija za međunarodni razvoj /SIDA/ u okviru regionalnog ekološkog projekta za upravljanje čvrstim otpadom koji realizuje ova organizacija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za "Intal" nema kupaca

MILIĆI - Na današnjoj, petoj licitaciji imovine bivše Fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića, po početnoj cijeni od 2,7 miliona KM, nije se pojavio nijedan kupac, te je prodaja ove nekada uspješne drvoprerađivačke firme, u kojoj je 2012. godine otvoren stečajni postupak, ponovo doživjela neuspjeh.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na fudbalskom turniru najbolji Fočaci i Bijeljinke

MILIĆI - Muška ekipa Osnovne škole /OŠ/ "Sveti Sava" iz Foče i ženska ekipa OŠ "Knez Ivo od Semberije" iz Bijeljine pobjednici su finalnog turnira Malih olimpijskih igara Republike Srpske u fudbalu, koji je danas održan u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Banjalučanke i Ugljevičani najuspješniji

MILIĆI - Ekipe Srednje škole "Mihajlo Petrović Alas" iz Ugljevika u muškoj i Medicinske škole iz Banjaluke u ženskoj konkurenciji pobjednici su na republičkom takmičenju u malom fudbalu za učenike srednjih škola, koje je danas završeno u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" proizvodi masivni namještaj

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića kupila je stolarske mašine i opremu za proizvodnju masivnog namještaja, čija je vrijednost oko 75.000 evra.

Opširnije...

Strana 5 od 24

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome