subota, 28. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Za sanaciju domova kulture 92.000 KM

MILIĆI - Razvojni program UN /UNDP/ obezbijedio je 92.000 KM za sanaciju zgrada bivših domova kulture u milićkim naseljima Derventa i Nova Kasaba koja je počela ove sedmice, rekao je Srni projekt menadžer opštine Milići Marko Savić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgorjelo potkrovlje kuće

MILIĆI - Potkrovlje kuće Gorana Simića u Milićima u potpunosti je izgorjelo u današnjem požaru, ali niko nije povrijeđen.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pripremljen odgovor na moguću migrantsku krizu

MILIĆI - Pomoćnik direktora Republičke uprave Civilne zaštite za organizaciju, planiranje i obuku Željko Janković rekao je danas da je na nivou BiH pripremljen odgovor na moguću migrantsku krizu, a da Republika Srpska ima i rezervnu varijantu da bi bila maksimalno spremna da reaguje na osnovu iskustava zemalja u okruženju, koje su se već suoči...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osamnaestogodišnjak srušio Karađorđevu bistu

MILIĆI - Policija je uhapsila osamnaestogodišnjaka, osumnjičenog da je protekle noći srušio bistu Karađorđa Petrovića u Parku velikana Kompanije "Boksit" u centru Milića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlični devetomjesečni rezultati poslovanja

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića za devet mjeseci ove godine ostvarila je znatno bolje poslovne rezultate od godišnjeg plana, a ostvareni prihod veći je za 36 odsto u odnosu na prošlu godinu.
U ovom periodu dobit je 2.000.000 KM, dok je u istom periodu prošle godine zabilježen gubitak od 36.000 KM, saopšteno je iz ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dukić: Prestati sa nadmudrivanjima oko fabrike "Birač"

MILIĆI - Predsjednik Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić apelovao je danas da prestanu nadmudrivanja i prepucavanja u vezi sa Fabrikom glinice "Birač" u Zvorniku" ili da se svedu na pristojne i normalne okvire.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastupio "stend ap" komičar Miroslav Đorđević

MILIĆI - Milićkoj publici večeras se u Kulturnom centru Kompanije "Boksit" svojim gegovima predstavio jedan od najpoznatijih "stend ap" komičara u Srbiji Miroslav Đorđević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vladika Hrizostom služio liturgiju u obnovljenom hramu

MILIĆI - NJegovo prosveštenstvo vladika zvorničko-tuzlanski Hrizostom služio je danas, na praznik Svetih Joakima i Ane, Svetu arhijerejsku liturgiju u hramu posvećenom ovim svetiteljima u milićkom naselju Vukšić Polje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena video-radionica za najmlađe

MILIĆI - U Milićima su danas predstavljeni jednominutni filmovi različite tematike koje su sačinila djeca iz ovog grada u okviru UNICEF-ove radionice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sankcionisan zbog vrijeđanja policijskih službenika

MILIĆI - Muškarac čiji su inicijali D.G. iz Milića telefonom je pozvao Policijsku stanicu u tom mjestu i upućivao pogrdne riječi i omalovažavao policijske službenike.

Opširnije...

Strana 5 od 37

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter