utorak, 28. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Značajna ulaganja u komunalnu i putnu infrastrukturu

MILIĆI - Kompanija "Boksit" u 2016. godini u izgradnju objekata i nabavku opreme za Fabriku namještaja investirala je oko 3.300.000 KM, a značajna ulaganja, posebno u komunalnu i putnu infrastrukturu planirana su i do kraja ove godine, izjavio je Srni predsjednik Kompanije Rajko Dukić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Borci osuđuju način hapšenja optuženih

MILIĆI - Boračka organizacija opštine Milići osudila je način na koji je Agencija za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH jutros u Milićima uhapsila šest lica zbog sumnje da su počinili zločin protiv čovječnosti na području te opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo bračni par iz Srbije

MILIĆI - Supružnici koji su danas poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Milići-Zvornik u mjestu Vukšić Polje su državljani Srbije sa inicijalima Đ.DŽ.P. i N.P, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ugovorena isporuka plastenika

MILIĆI - Organizacije "Muslimanska pomoć" /"Muslim aid"/ i "LDSC", uz podršku Federalnog ministarstva za raseljene osobe, obezbijedile su plastenike za 20 porodica u opštini Milići, u vrijednosti od oko 50.000 KM, koji će im omogućiti da se u budućnosti bave proizvodnjom povrća u zaštićenom prostoru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odabrani korisnici 20 plastenika

MILIĆI - Odjeljenje za privredu opštine Milići, nakon ponovljenog javnog poziva, odabralo je korisnike 20 plastenika, vrijednih oko 55.000 KM, koji su pomoć toj opštini od Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica Federacije BiH, te organizacija "Muslimanska pomoć" /Muslim aid/ i "LDSC".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova Kasaba i Vukovići bez struje

MILIĆI - Jaka grmljavina i nevrijeme, koji su protekle noći i jutros zahvatili regiju Birač, pričinili su znatnu štetu i otežali snabdijevanje električnom energijom i u opštini Milići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za jednokratnu novčanu pomoć 7.000 KM

MILIĆI - Udruženje penzionera u Milićima obezbijedilo je 7.000 KM za isplatu jednokratne pomoći najugroženijim članovima tog Udruženja, u iznosu po 50 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj pacijenata sa stomačnim tegobama

MILIĆI - Iz Doma zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima danas je saopšteno da je u toj ustanovi u proteklih nekoliko dana primijetan povećan broj pacijenata sa stomačnim tegobama, koji se javljaju porodičnom ljekaru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena likovna kolonija "Boksit i boje"

MILIĆI - U Milićima je večeras otvorena 3. likovna kolonija pod nazivom "Boksit i boje" na kojoj će učestvovati 15 slikara iz Republike Srpske i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan plivački miting

MILIĆI - Više od 30 takmičara iz Republike Srpske učestvovalo je danas na plivačkom mitingu u Milićima, u okviru manifestacije "LJetni dani kulture i sporta Milići 2016".Manifestacija je održana na bazenima "Boksitovog" ugostiteljsko-turističkog kompleksa u organizuji kompanija "Boksit", "Drina osiguranje", preduzeća "Mileks" i opštine Milići....

Opširnije...

Strana 5 od 45

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter