četvrtak, 02. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Ustrijeljena tri vuka

MILIĆI- Lovci iz milićkog Udruženja "Komić" imali su ovog vikenda bogat ulov, ustrijelivši u dobro organizovanoj hajci tri vuka, među kojima i jednog predvodnika čopora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena protiveksplozivna trafo -stanica

MILIĆI - Na nekoliko stotina metara ispod zemlje, u jami "Braćan", Kompanija "Boksit" iz Milića danas je poslovnim partnerima iz regiona predstavila jamsku protiveksplozivnu pokretnu trafo-stanicu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena manifestacija "Budi mi drug"

MILIĆI - Udruženje građana za pomoć osobama sa invaliditetom "Jednakost" iz Milića organizovalo je trodnevnu menifestaciju "Budi mi drug" koja je otvorena danas likovnom kretivnom radionicom, u kojoj su učestvovala djeca sa posebnim potrebama i milićki srednjoškolci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Cijene autobuskih karata niže i do 10 odsto

MILIĆI - Putnici koji od sutra budu koristili usluge Sektora saobraćaja Kompanije "Boksit" iz Milića, na svim domaćim i međunarodnim autobuskim linijama, autobuske karte plaćaće jeftinije i do 10 odsto, saopšteno je iz ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vjetar čupao stabla, skidao krovove

MILIĆI, VLASENICA - Jak vjetar, koji od sinoć duva na području Milića i Vlasenice, čupao je stabla, skidao krovove sa stambenih objekata i ustanova, a izazvao je i prekide u snabdijevanju strujom zbog brojnih oštećenja na elektro-mreži.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" poklonio hematološki aparat

MILIĆI - Dom zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima od danas je opremljeniji za novi hematološki aparat za analizu krvne slike, vrijedan oko 11.500 KM, koji je toj ustanovi poklonila Kompanija "Boksit", kao vid podrške zdravstvenom sektoru na lokalnom nivou.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketići za mlade recitatore

MILIĆI - Povodom Savindana Srpska pravoslavna crkvena opština Milići organizovala je danas u crkvi Svetog Nikole u Milićima svetosavski recital, na kojem su milićki mališani izveli prigodne praznične recitacije, a potom su nagrađeni paketićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Farma koka nosilja radi punim kapacitetom

MILIĆI - Farma koka nosilja kompanije "Boksit" iz Milića dostigla je maksimalan kapacitet od 300.000 koka nosilja sa godišnjim proizvodnim potencijalom od 80 miliona konzumnih jaja, saopšteno je iz ove kompanije.
Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" traži više međunarodnih dozvola

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića nije zadovoljna načinom raspodjele CEMT dozvola za prevoz tereta u međunarodnom saobraćaju, jer smatra da bi trebalo da ih, prema svim pokazateljima, dobije znatno više.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginula starica iz Dubničkog Mosta

MILIĆI - Starica iz Dubničkog Mosta, opština Milići, jutros je poginula u saobraćajnoj nesreći u ovom mjestu na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...

Strana 5 od 31

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome