subota, 28. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Maj u znaku Milutina Milankovića

MILIĆI - Srednjoškolski centar /SŠC/ "Milutin Milanković" u Milićima organizovaće tokom maja manifestaciju pod nazivom "Dani Milutina Milankovića", koja bi u narednim godinama trebalo da postane tradicionalna.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgrađen most u Dubničkom mostu

MILIĆI - Tehničkim prijemom i primopredajom objekta u Milićima je danas ozvaničen završetak mosta u naselju Dubnički most, vrijednog 128.000 KM, koji je izgrađen zahvaljujući podršci Razvojnog programa UN /UNDP/ i sredstvima iz programa oporavka od poplava, koji finansira Evropska komisija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vaskršnja takmičenja za najljepša i najjača vaskršnja jaja

MILIĆI - Takmičenjima u izboru najjačeg i najljepše našaranog jajeta, te nošenju vaskršnjeg jajeta u kašici, u hramu Svetog oca Nikolaja u Milićima je proslavljen najveći hrišćanski praznik - Vaskrs.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vaskršnja jaja za korisnike Narodne kuhinje

VLASENICA - Korisnicima Narodne kuhinje u Vlasenici danas su podijeljena vaskršnja jaja koja im je povodom velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa poklonila Kompanija "Boksit" iz Milića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljen nestanak žene

MILIĆI - Policijskoj stanici u Milićima prijavljen je nestanak Novke Milić /62/ koja se, prema tvrdnji porodice, udaljila iz stana u nepoznatom pravcu i od tada se o njenom kretanju ništa ne zna, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodijeljena opštinska priznanja

MILIĆI - Polaganjem cvijeća na centralno spomen-obilježje poginulim borcima Vojske Republike Srpske, te svečanom sjednicom Skupštine opštine /SO/ u Milićima je danas obilježen Dan opštine.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Okrugli sto o inkluzivnom učenju

MILIĆI - Iskustva i rezultati primjene indeksa inkluzivnosti u školama regije Birač bili su tema okruglog stola koji je Misija OEBS-a u BiH organizovala danas u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maturanti darivali krv

MILIĆI - U akciji "Kap krvi da budemo prvi" koja je danas organizovana u Srednjoškolskom centru /SŠC/ "Milutin Milanković" u Milićima, odazvala su se 44 dobrovoljna davaoca krvi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za prevoz srednjoškolaca oko 90.000 KM

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića izdvojiće u ovoj školskoj godini 90.210 KM za prevoz učenika milićkog Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milutin Milanković", putem različitih popusta i beneficija, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Japanci poklonili računare

MILIĆI - Japanska razvojna agencija /JICA/ poklonila je računarsku opremu vrijednu oko 20.000 KM Srednjoškolskom centru /SŠC/ "Milutin Milanković" u Milićima.


Opširnije...

Strana 5 od 33

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome