srijeda, 07. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Paljenjem "Lila" obilježen dolazak Petrovdana

MILIĆI - Oko 1.000 stanovnika Milića večeras je kod Hrama Svetog Nikole prisustvovalo tradicionalnom paljenju petrovskih "lila", obilježavajući time dolazak velikog praznika Svetih apostola Petra i Pavla.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljetni dani kulture i sporta nastavljaju se sportskim takmičenjima

MILIĆI - LJetni dani kulture i sporta, manifestacija koja se održava u Milićima, biće nastavljeni sportskim takmičenjima u košarci, tenisu i plivanju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik smotre "Epirus" iz Soluna

MILIĆI - Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ "Epirus" iz Soluna pobjednik je ovogodišnjeg "Festivala folklora i narodnog stvaralaštva pravoslavnih zemalja", koje je sinoć završeno u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Festival folklora pravoslavnih zemalja

MILIĆI - U Milićima je otvoren Festival folklora pravoslavnih zemalja i narodnog stvaralaštva pravoslavnih zemalja na kojem sa više od 400 učesnika učestvuje 10 folklornih, pjevačkih i plesačkih ansambala iz Grčke, Rusije, Makedonije, Srbije i Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"BMD" pobjednik turnira u malom fudbalu

MILIĆI - Međunarodni turnir u malom fubalu u Milićima završen je pobjedom milićke ekipe "BMD" /"Boksit"- "Mileks"- "Drina osiguranje"/ koja je osvojila novčanu nagradu od 10.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Festival folklora pravoslavnih zemalja

MILIĆI - Od 8. do 10. jula u Milićima će biti održan Festival folklora pravoslavnih zemalja "Milići 2016", na kojem će učestvovati folklorni ansambli iz Rusije, Bugarske, Grčke, Rumunije, Makedonije, Srbije i Republike Srpske, saopštila je danas Služba za odnose sa javnošću Kompanije "Boksit".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo turnir u malom fudbalu

MILIĆI - Revijalnim odmjeravanjem snaga članova škole fubala Sportskog društva "Boksit", u Milićima je večeras svečano otvoren turnir u malom fudbalu, za koji je predviđen nagradni fond od 12.000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoreni susreti mladih regije Birač

MILIĆI - Članovi Omladinskog savjeta Milići danas su bili domaćini kolegama iz Zvornika, Bratunca i Srebrenice na otvaranju manifestacije "Susreti mladih regije Birač", koja je organizovana u okviru projekta "Razvoj i saradnja u regiji Birač", vrijednog oko 45.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren "Ljetni festival kulture i sporta"

MILIĆI - U Milićima je večeras otvoren "LJetni festival kulture i sporta" u okviru kojeg će biti održani Festival foklora i narodnog stvaralaštva pravoslavnih zemalja i Likovna kolonija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva lica teže povrijeđena u udesu četiri vozila

MILIĆI - Dvoje lica teže je povrijeđeno u udesu četiri vozila na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica, u mjestu Nova Kasaba u opštini Milići, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...

Strana 5 od 43

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter