subota, 28. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Deminirano 34.000 metara kvadratnih

MILIĆI - Demineri Oružanih snaga BiH deminirali su površinu od 34.000 metara kvadratnih u rejonu sela Rupovo Brdo u opštini Milići, na kojoj su pronašli četiri protivpješadijske mine, izjavio je danas Srni starješina tima deminera, stariji vodnik prve klase Savo Reljić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos poginulim borcima

MILIĆI - Boračka organizacija opštine Milići obilježila je danas krsnu slavu Mitrovdan polaganjem cvijeća na centralno spomen-obilježje i služenjem parastosa u spomen-sobi poginulim borcima ovog kraja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć za adaptaciju kuće porodice Stanišić

MILIĆI- Centar za socijalni rad u Milićima obezbijedio je 5.000 KM za adaptaciju porodične kuće Srđane i Radeta Stanišića iz sela Božići, koji imaju troje maloljetne djece.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uređeno igralište Osnovne škole "Aleksa Šantić"

MILIĆI - Udruženje građana "Forum žena“ iz Milića i sarajevski Centar za promociju civilnog društva obezbijedili su 4.700 KM za uređenje sportskog igrališta u Osnovnoj školi "Aleksa Jakšić" u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška studentima sa dobrim ocjenama

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića formirala je fond u iznosu od 50.000 KM, koji će biti upotrijebljen kao nagrada i podstrek za studente sa područja opštine Milići koji imaju prosjek studiranja iznad 8,5, a školuju se na državnim fakultetima.
Opširnije...
El. pošta Štampa

U nove proizvodne programe uloženo 8,5 miliona KM

MILIĆI - Stručni kolegijum Kompanije "Boksit" iz Milića ocijenio je da je devetomjesečno poslovanje u ovoj godini bilo veoma uspješno, ističući da je realizovano pet novih proizvodnih programa u koje je uloženo oko 8,5 miliona KM, uglavnom vlastitih sredstava, što je četiri puta više nego u istom periodu 2013. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do 13.00 časova glasalo 26 odsto birača

MILIĆI - U opštini Milići do 13.00 časova glasalo je 2.136 birača ili 26,4 odsto od ukupno 8.148, koliko ih je upisano u birački spisak, izjavila je Srni član Opštinske izborne komisije Mira Novaković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Holanđani smanjuju gubitke

MILIĆI - Komunalno preduzeće iz holandskog grada Groningena ponudilo je materijalnu pomoć i saradnju kolegama u Milićima u vidu održavanja lokalnog sistema vodosnabdijevanja, otklanjanja kvarova i smanjenja mrežnih gubitaka, rekao je danas Srni predstavnik preduzeća iz Groningena Velibor Rankić.
Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksitove" skanije na evropskim drumovima

MILIĆI - Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske Stevo Mirjanić prisustvovao je danas u Milićima puštanju u rad 10 kamiona poznate svjetske marke "skanija", kupljene za potrebe Sektora "Saobraćaj" u Kompaniji "Boksit".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena jama "Podbraćan"

MILIĆI - U Milićima je danas puštena u rad rudarska jama "Podbraćan" Kompanije "Boksit" u čiju je izgradnju i rekonstrukciju, uređenje infrastrukture i nabavku opreme ukupno uloženo oko 13.850.000 KM.

Opširnije...

Strana 5 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome