petak, 06. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Odlični devetomjesečni rezultati poslovanja

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića za devet mjeseci ove godine ostvarila je znatno bolje poslovne rezultate od godišnjeg plana, a ostvareni prihod veći je za 36 odsto u odnosu na prošlu godinu.
U ovom periodu dobit je 2.000.000 KM, dok je u istom periodu prošle godine zabilježen gubitak od 36.000 KM, saopšteno je iz ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dukić: Prestati sa nadmudrivanjima oko fabrike "Birač"

MILIĆI - Predsjednik Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić apelovao je danas da prestanu nadmudrivanja i prepucavanja u vezi sa Fabrikom glinice "Birač" u Zvorniku" ili da se svedu na pristojne i normalne okvire.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastupio "stend ap" komičar Miroslav Đorđević

MILIĆI - Milićkoj publici večeras se u Kulturnom centru Kompanije "Boksit" svojim gegovima predstavio jedan od najpoznatijih "stend ap" komičara u Srbiji Miroslav Đorđević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vladika Hrizostom služio liturgiju u obnovljenom hramu

MILIĆI - NJegovo prosveštenstvo vladika zvorničko-tuzlanski Hrizostom služio je danas, na praznik Svetih Joakima i Ane, Svetu arhijerejsku liturgiju u hramu posvećenom ovim svetiteljima u milićkom naselju Vukšić Polje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena video-radionica za najmlađe

MILIĆI - U Milićima su danas predstavljeni jednominutni filmovi različite tematike koje su sačinila djeca iz ovog grada u okviru UNICEF-ove radionice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sankcionisan zbog vrijeđanja policijskih službenika

MILIĆI - Muškarac čiji su inicijali D.G. iz Milića telefonom je pozvao Policijsku stanicu u tom mjestu i upućivao pogrdne riječi i omalovažavao policijske službenike.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeni "Julsko-avgustovski dani kulture i sporta"

MILIĆI - Aukcijom slika, nastalih tokom Druge međunarodne likovne kolonije "Boksit i boje", te takmičenjem amatera pjevača, u Milićima je završena manifestacija "Julsko-avgustovski dani kulture i sporta", čiji je pokrovitelj i organizator bila kompanija "Boksit" iz Milića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano književno veče

MILIĆI - U Milićima je održano književno veče u okviru manifestacije "Julsko- avgustovski dani kulture i sporta", koju organizuje kompanija "Boksit".
Svoje stihove sinoć su govorili pjesnici Jovanka Stojčinović Nikolić, Milan Nenadić, Mirko Vuković i Nedeljko Babić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Milići za Iliće

MILIĆI - Milićko Udruženje porodica sa četvoro i više djece danas je u ovoj opštini organizovalo akciju prikupljanja novčane pomoći za izgradnju porodične kuće za četvoro mališana Ilića iz Bratunca, koji žive bez roditeljskog staranja i u neuslovnom stambenom objektu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan ustanka

MILIĆI - Polaganjem cvijeća na spomenik poginulim borcima kod Osnovne škole "Aleksa Jakšić" u Milićima je danas obilježen dan ustanka naroda tog kraja u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...

Strana 5 od 37

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter