srijeda, 04. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Do 13.00 časova glasalo 26 odsto birača

MILIĆI - U opštini Milići do 13.00 časova glasalo je 2.136 birača ili 26,4 odsto od ukupno 8.148, koliko ih je upisano u birački spisak, izjavila je Srni član Opštinske izborne komisije Mira Novaković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Holanđani smanjuju gubitke

MILIĆI - Komunalno preduzeće iz holandskog grada Groningena ponudilo je materijalnu pomoć i saradnju kolegama u Milićima u vidu održavanja lokalnog sistema vodosnabdijevanja, otklanjanja kvarova i smanjenja mrežnih gubitaka, rekao je danas Srni predstavnik preduzeća iz Groningena Velibor Rankić.
Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksitove" skanije na evropskim drumovima

MILIĆI - Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske Stevo Mirjanić prisustvovao je danas u Milićima puštanju u rad 10 kamiona poznate svjetske marke "skanija", kupljene za potrebe Sektora "Saobraćaj" u Kompaniji "Boksit".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena jama "Podbraćan"

MILIĆI - U Milićima je danas puštena u rad rudarska jama "Podbraćan" Kompanije "Boksit" u čiju je izgradnju i rekonstrukciju, uređenje infrastrukture i nabavku opreme ukupno uloženo oko 13.850.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen junacima šumadijskih divizija

MILIĆI - Služenjem parastosa poginulim srpskim ratnicima, te prisluživanjem svijeća i polaganjem cvijeća na spomen-kosturnicu, danas je u naselju Derventa u opštini Milići obilježena stogodišnjica od početka Prvog svjetskog rata i pogibije boraca šumadijskih divizija na prostorima opština Milići, Vlasenica i Han Pijesak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštetio banku za više od 20.000 evra

MILIĆI - Lice čiji su inicijali M.D. osumnjičeno je da kao stručnjak za klijente u filijali u Milićima Balkan investment banke Banjaluka prisvojio 20.983 evra i 2.143 KM, te oštetio Banku za 21.647 evra i građanina Z.S. za iznos od 2.146 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Očišćeno pola miliona metara kvadratnih

MILIĆI - U ranijim deminerskim akcijama koje su rađene u saradnji deminerskih timova Oružanih snaga BiH i opštine Milići, na području ove opštine deminirano je oko 500.000 metara kvadratnih terena, izjavio je Srni načelnik Službe zaštite i spašavanja u opštini Milići Branislav Novaković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obnovljen hram svetog oca Nikolaja

MILIĆI - Njegovo preosveštenstvo vladika zvorničko-tuzlanski Hrizostom služio je danas svetu liturgiju u obnovljenom hramu Svetog oca Nikolaja u Milićima, koji će od danas ponovo moći da primi pravoslavne vjernike u ovoj opštini, te osveštao krstove i zvona ovoga hrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronaći krivce za prekid glavnog cjevovoda

MILIĆI - Komunalno preduzeća u Milićima zatražiće policijsku istragu koja bi trebalo da utvrdi na koji način je došlo do oštećenja glavnog cjevovoda gradske vodovodne mreže u naselju Zaklopača, zbog čega je već izvjesno vrijeme otežano vodosnabdijevanje u toj opštini, a neka naselja uopšte nemaju vodu, rekao je Srni direktor ovog preduzeća Mar...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Namještaj za njemačkog kupca

MILIĆI - Sektor "Drvoprerada" Kompanije "Boksit" iz Milića isporučio je partneru u NJemačkoj 60 kreveta, proizvedenih u pogonima Sektora u okviru novog programa proizvodnje masivnog drvenog namještaja, koji je počeo u junu, izjavio je Srni vršilac dužnosti izvršnog direktora u ovom sektoru Radenko Petrović.

Opširnije...

Strana 5 od 28

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome