četvrtak, 28. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Milići

El. pošta Štampa

Glavna bitka za oporavak ekonomije

MILIĆI - Lider Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić predstavio je večeras rješenja koja nudi ova stranka za oporavak ekonomije, od kojih se većina svodi na smanjenje poreskih opterećenja, prvenstveno na plate.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo rudar, drugi povrijeđen

MILIĆI - Jedan rudar je poginuo, a drugi je povrijeđen u noćnoj smjeni u Rudniku boksita u Milićima, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba ženskih ručnih radova

MILIĆI - Udruženje žena "Forum" iz Milića je izložbom ručnih radova, koja je otvorena u holu Srednjoškolskog centra "Milutin Milanković", počelo realizaciju ovogodišnjih programskih aktivnosti čiji je cilj aktivnija uloge žene u zajednici, posebno u seoskim područjima, izjavila je Srni predsjednik "Foruma" Milanka Pantić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izmjene u upisnoj politici

MILIĆI - Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske od naredne školske godine ponudiće izmjene upisne politike srednjih škola u skladu sa potrebama tržišta, istaknuto je danas u Milićima na sastanku predstavnika Ministarstva i Aktiva direktora srednjih škola regije Birač.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Mahindra" za efikasnije gašenje vatre

MILIĆI - Vatrogasni savez Republike Srpske poklonio je Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Milići namjensko protivpožarno vozilo "mahindra", koje je od danas, nakon uvježbavanja i obuke pripadnika te jedinice, u operativnoj upotrebi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izmišljena priča o saksiji sa marihuanom

MILIĆI - Direktor Osnovne škole "Aleksa Jakšić" u Milićima Jovan Zekić demantovao je danas da je učiteljica u jednoj područnoj školi u ovoj opštini za 8. mart od učenika na poklon dobila saksiju marihuane, što je objavljeno na nekoliko federalnih internet portala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela realizacija ekološkog programa


MILIĆI - U Milićima je danas isporukom 79 kontejnera za odlaganje otpada počela realizacija "Opštinskog programa za upravljanje čvrstim otpadom u BiH", koji podržava Švedska razvojna agencija /SIDA/ sa više od 340.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Razbijena stakla na zgradi opštine


MILIĆI - Policijskoj stanici u Milićima prijavio se tridesettrogodišnji N.P. koji je priznao da je porazbijao 11 prozorskih stakala i dva stakla na ulaznim vratima na zgradi opštine Milići, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prevencijom protiv nasilja

MILIĆI - Na području opštine Milići samo u prošloj godini prijavljeno je 30 slučajeva porodičnog nasilja i to pretežno nasilja nad ženama, izjavila je danas predsjednik Udruženja žena "Forum" iz Milića Milanka Pantić, pozivajući se na službene podatke opštinskog Centra za socijalni rad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Još jedna neuspjela licitacija

MILIĆI - Ni četvrta licitacija nije bila uspješna za nastojanja stečajne uprave Fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića da proda imovinu ovog drvoprerađivačkog preduzeća.

Opširnije...

Strana 5 od 23

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome