srijeda, 18. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Povećan broj pacijenata sa stomačnim tegobama

MILIĆI - Iz Doma zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima danas je saopšteno da je u toj ustanovi u proteklih nekoliko dana primijetan povećan broj pacijenata sa stomačnim tegobama, koji se javljaju porodičnom ljekaru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena likovna kolonija "Boksit i boje"

MILIĆI - U Milićima je večeras otvorena 3. likovna kolonija pod nazivom "Boksit i boje" na kojoj će učestvovati 15 slikara iz Republike Srpske i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan plivački miting

MILIĆI - Više od 30 takmičara iz Republike Srpske učestvovalo je danas na plivačkom mitingu u Milićima, u okviru manifestacije "LJetni dani kulture i sporta Milići 2016".Manifestacija je održana na bazenima "Boksitovog" ugostiteljsko-turističkog kompleksa u organizuji kompanija "Boksit", "Drina osiguranje", preduzeća "Mileks" i opštine Milići....

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoreni pogoni za proizvodnju namještaja

MILIĆI - Puštanjem u rad rekonstruisanih i novoizgrađenih objekata fabrike za proizvodnju namještaja u sektoru "Drvoprerada", u koje je uloženo 1,5 miliona KM, kompanija "Boksit" iz Milića obilježila je Dan kompanije i 57 godina rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren dječiji park

MILIĆI - U dvorištu obdaništa "Poletarac" u Milićima danas je otvoren park za mališane, u čiju je izgradnju Unicef uložio 8.950 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Džeparac za 15 mališana

MILIĆI - Načelnik opštine Milići Momir Lazarević organizovao je danas prijem za petnaestoro djece koja će ljetovati u Bečićima u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske" i uručio im po 50 KM džeparca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stranke prihvatile pravila ponašanja

MILIĆI - Predstavnici devet stranaka koje djeluju u opštini Milići potpisali su danas dokument "Pravila ponašanja političkih subjekata u predizbornom i izbornom periodu", koji je izradila opštinska Komisija za ocjenu etičnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela montaža igraoničke opreme

MILIĆI - U dvorištu obdaništa "Poletarac" u Milićima danas je počela montaža igraoničke opreme, vrijedne oko 8.950 KM, koju je poklonio Unicef.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pozorište mladih iz Zvornika odigralo "Ožalošćenu porodicu"

MILIĆI - Predstavom "Ožalošćena porodica" Branislava Nušića, koju je izvelo Pozorište mladih iz Zvornika, u Omladinskom centru u Milićima nastavljeni su "Susreti mladih regije Birač", koji se realizuju u okviru projekta "Jačanje strukture i kapaciteta mladih, omladinskih organizacija i centara u regiji Birač".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen teniski turnir

MILIĆI - U Milićima je večeras, dodjelom medalja i pehara, završen teniski turnir u okviru manifestacije "LJetni dani kulture i sporta".

Opširnije...

Strana 5 od 44

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter