subota, 23. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Poginula starica iz Dubničkog Mosta

MILIĆI - Starica iz Dubničkog Mosta, opština Milići, jutros je poginula u saobraćajnoj nesreći u ovom mjestu na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo nakon pada sa mosta

MILIĆI - Pedesetšestogodišnji Dragan Bublić iz naselja Igrišta u opštini Milići, poginuo je kada se okliznuo i pao sa seoskog mosta, saznaje Srna iz policiskih izvora u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela isporuka rude zvorničkoj "Alumini"

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića danas je počela isporuke rude boksita zvorničkoj Fabrici glinice "Alumina" nakon 25 dana prekida zbog novogodišnjih i božićnih praznika, kao i otežanih uslova rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju

MILIĆI - Fond UN za djecu /UNICEF/ i opština Milići planiraju da u ovoj opštini otvore Dnevni centar za zbrinjavanje djece sa smetnjama u razvoju, koji će djelovati u okviru opštinskog Centra za socijalni rad, izjavio je danas Srni direktor Centra Vladan Trivković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Badnjak nošen kroz naselja

MILIĆI - Badnji dan i veče uoči Božića u Milićima se tradicionalno, već godinama, proslavlja nošenjem badnjaka kroz naseljena mjesta, te večernjim bogosluženjem i svenarodnim saborom pred crkvom Svetog Nikole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pečenice za najsiromašnije

MILIĆI - Crkvena opština Milići i opštinski Centar za socijalni rad organizovali su akciju nabavke božićnih pečenica i prehrambenih namirnica, koji su danas podijeljeni najsiromašnijim stanovnicima Milića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet više socijalni nego razvojni

MILIĆI - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Milići usvojili su na posljednjem ovogodišnjem zasjedanju budžet opštine za 2015. godinu od 4.394.700 KM, koji je za 39 odsto manji od rebalansa budžeta za 2014. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paketići za svu Milićku djecu, uzrasta do 10 godina

MILIĆI - Kompanija "Boksit" obezbijedila je novogodišnje paketiće za svu djecu u Milićima uzrasta do 10 godina koji su danas podijeljeni na svečanosti u Domu rudara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženje u finansijskim problemima

MILIĆI - Udruženje penzionera opštine Milići nalazi se pred kolapsom zbog loše finansijske situacije, izjavio je predsjednik Udruženja Radomir Golić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć Domu zdravlja u Milićima

MILIĆI - Kompanija "Boksit" pružiće interventnu pomoć Domu zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima u iznosu od 31.233 KM, saopštila je danas Služba za odnose sa javnošću ove kompanije.

Opširnije...

Strana 5 od 30

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome