ponedjeljak, 31. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Izvještaj zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja

MILIĆI - U Milićima je policija dostavila nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv M.B. o postojanju osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" najavio otvaranje mljekare

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića počela je realizaciju novog proizvodnog programa - mljekare, vrijednog oko 815.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bez struje Milići, Šekovići, Han Pijesak i dio Vlasenice

MILIĆI - Zbog snijega i jakog nevremena od sinoć su bez struje potrošači u opštini Milići, pa se preko agregata obavlja snabdijevanje električnom energijom vitalnih objekata u opštini, Doma zdravlja, policije i komunalnih službi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veš mašina za osmočlanu porodicu

MILIĆI - Porodici Đekić u milićkom naselju Nova Kasaba danas je uručena veš mašina, ležaj, tri metra ogrevnog drveta i nešto hrane i školskog pribora za djecu, koje je obezbijedio fond solidarnosti za žene u BiH iz poplavljenih područja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobit "Boksita" u 2014. godini 2.033.000 KM

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića ostvarila je u 2014. godini prihod u visini od 50.000.000 KM, koji je za osam odsto veći nego u prethodnoj godini, dok je ostvarena dobit veća za 59 odsto nego u 2013. godini i iznosi 2.033.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekipe "Famosa" i "Leotara" najuspješnije

MILIĆI - Muški tim DŽudo kluba "Leotar" iz Trebinja i ženski tim DŽudo kluba "Famos" iz Istočnog Sarajeva, najuspješnije su ekipe na seniorskom Prvenstvu Republike Srpske u džudou koje je večaras završeno u Sportskoj dvorani u Milićima.
Za najspješnije takmičare proglašeni su džudista "Famosa" Stefan Šiljegović, u konkurenciji seniora, te Anja ...

El. pošta Štampa

Obnovljene prostorije Omladinskog centra

MILIĆI - Omladinski savjet opštine Milići obilježio je danas 12 godina rada i krsnu slavu - Svetog velikomučenika Đorđa Kratovca, a tim povodom svečano su otvorene renovirane prostorije Omladinskog centra u koje je uloženo 5.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Aleksandru Prietu Grb opštine Milići

MILIĆI - Najveće priznanje milićke opštine - "Grb opštine Milići" ove godine biće dodijeljeno šefu kancelarije UNDP-a za regiju Srebrenica Aleksandru Prietu za učešće u projektima obnove u Milićima, te doprinosu sanaciji štete od elementarnih nepogoda koje su zadesile tu lokalnu zajednicu 2012. i 2014. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Još jedna neuspješna licitacija

MILIĆI - Odbor povjerilaca bivše Fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića proglasio je neuspješnom današnju osmu javnu prodaju imovine Fabrike, pošto se nije pojavio nijedan kupac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" pomaže organizaciju slijepih

VLASENICA - Međuopštinskoj organizaciji slijepih i slabovidnih u Vlasenici Kompanija "Boksti" iz Milića donirala je 2.000 KM, kao vid podrške radu te organizacije.

Opširnije...

Strana 5 od 32

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome