srijeda, 06. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Paketići za svu Milićku djecu, uzrasta do 10 godina

MILIĆI - Kompanija "Boksit" obezbijedila je novogodišnje paketiće za svu djecu u Milićima uzrasta do 10 godina koji su danas podijeljeni na svečanosti u Domu rudara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženje u finansijskim problemima

MILIĆI - Udruženje penzionera opštine Milići nalazi se pred kolapsom zbog loše finansijske situacije, izjavio je predsjednik Udruženja Radomir Golić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć Domu zdravlja u Milićima

MILIĆI - Kompanija "Boksit" pružiće interventnu pomoć Domu zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima u iznosu od 31.233 KM, saopštila je danas Služba za odnose sa javnošću ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nagrade za penzionisane radnike

MILIĆI - U Kompaniji "Boksit" u Milićima danas je povodom Svete Varvare, zaštitnice rudara, upriličen prijem za radnike koji su ove godine penzionisani i za one koji su to pravo ostvarili u proteklih 55 godina od osnivanja ovog preduzeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oprema za sakupljanje sekundarnih sirovina

MILIĆI - Razvojni program UN /UNDP/ za regiju Srebrenice poklonio je Komunalnom preduzeću u Milićima opremu vrijednu oko 30.000 KM koju će to preduzeće koristiti za prikupljanje sekundarnih sirovina na području milićke opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novčane nagrade najboljim studentima

MILIĆI - Na konkurs Kompanije "Boksit" iz Milića za novčanu nagradu uspješnim studentima sa područja ove opštine prijavilo se 50 kandidata, od kojih je 36 ispunjava kriterijume.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici traže da se ubrza stečajni postupak

MILIĆI - Grupa radnika bivše fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića, u kojoj je prije dvije godine pokrenut stečajni postupak, zatražila je danas od stečajne uprave preduzeća brže provođenje tog postupka, te rješavanje statusa radnika koji su, nakon kraha preduzeća, ostali bez posla.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dogovoren nastavak saradnje sa kineskim partnerima

MILIĆI - Predsjednik Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić, u okviru radne posjete Narodnoj Republici Kini, potpisao je u Pekingu sa generalnim menadžerom i vlasnikom kompanije "SinoMe" ugovor o kupovini jamskog damper-kamiona za potrebe rudarske proizvodnje u milićkoj Kompaniji, te dogovorio nastavak saradnje sa ovim kineskim industrijskim...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan ugovor vrijedan 30 miliona KM

MILIĆI - Predsjednik Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić i predsjednik Upravnog odbora Fabrike "Alumina" iz Zvornika Mile Matić potpisali su ugovor o kupoprodaji rude boksita za iduću godinu, vrijedan oko 30.000.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen prilikom pada sa skele

MILIĆI - Muškarac iz Milića čiji su inicijali LJ.G. /48/ teško je povrijeđen prilikom pada sa skele na gradilištu u Ulici solunskih junaka u Milićima, rekao je Srni dežurni hirurg na Odjeljenju hirurgije Opštne bolnice u Zvorniku.

Opširnije...

Strana 5 od 30

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome