srijeda, 28. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Pomen ubijenim borcima i civilima

MILIĆI - Boračka organizacija u Milićima obilježila je danas 24 godine od stradanja osam srpskih boraca i civila, među kojima su bili starci i žene, ubijenih iz zasjede u napadu muslimanskih paravojnih snaga 21. maja 1992. godine u milićkom naselju Žutica, na regionalnom putu Milići-Srebrenica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje dvije decenije rada

MILIĆI - Prigodnom svečanošću u Milićima na kojoj su dodijeljena priznanja ličnostima koje su najviše doprinijele formiranju i jačanju Srednjoškolskog centra "Milutin Milanković", danas su obilježene dvije decenije postojanja i rada ove obrazovne ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Imovina "Intala" biće prodata neposrednom pogodbom

MILIĆI - Nakon 14 neuspješnih licitacija, imovina stačajnog dužnika Fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića biće ponuđena na prodaju neposrednom pogodbom, rekao je Srni stečajni upravnik Mlađen Petković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano takmičenje u tucanju vaskršnjih jaja

MILIĆI - Kod hrama Svetog Nikole u Milićima održano je, povodom vaskršnjih praznika, takmičenje u tucanju jaja i nošenju jajeta u kašici, a izabrano je i najljepše našarano vaskršnje jaje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obuka za geronto-domaćice

MILIĆI - U Milićima je danas počela dvodnevna obuka za geronto-domaćice u okviru projekta "Pomoć i njega u kuću" koji u Zvorniku, Vlasenici, Milićima, Bratuncu i Srebrenici realizuju opštinski centri za socijalni rad, a finansijski podržavaju organizacije UNDP, UNHCR i UNICEF.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan Sajam omladinskog preduzetništva

MILIĆI - U Milićima danas je održan 7. Sajam omladinskog preduzetništva, na kojem su svoje poslovne ideje predstavili mladi iz Srebrenice, Bratunca, Milića, Zvornika i Vlasenice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manje upisanih prvačića

MILIĆI - U Osnovnu školu "Aleksa Jakšić" u Milićima za školsku 2016/2017. godinu upisano je 54 prvačića, što je za 10 učenika manje u odnosu na prethodnu školsku godinu, izjavio je Srni direktor ove školske ustanove Jovan Zekić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ubrzati stečajni postupa u "Intalu"

MILIĆI - Odbor povjerilaca stečajnog dužnika Fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića zatražiće od Skupštine povjerilaca da bude ubrzan stečajni postupak i predložiti zaključke koji tome treba da doprinesu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šumska uprava prerasta u gazdinstva

MILIĆI - Šumska uprava /ŠU/ u Milićima izdvojiće se iz sastava Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Birač" iz Vlasenice i funkcionisaće kao samostalno šumsko gazdinstvo, izjavio je danas Srni načelnik opštine Milići Momir Lazarević.On je dodao da je odluku o tome donijela Vlada Republike Srpske i da će uskoro početi diobni bilans, koji će biti završen do ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srednjoškolci dali krv

MILIĆI - Pedesetak srednjoškolaca i građana opštine Milići danas su dali krv u akciji "Kap krvi da budemo prvi", koju su organizovali Savjet učenika Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milutin Milanković" i opština Milići.

Opširnije...

Strana 5 od 41

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter