utorak, 28. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Za prevoz srednjoškolaca oko 90.000 KM

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića izdvojiće u ovoj školskoj godini 90.210 KM za prevoz učenika milićkog Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milutin Milanković", putem različitih popusta i beneficija, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Japanci poklonili računare

MILIĆI - Japanska razvojna agencija /JICA/ poklonila je računarsku opremu vrijednu oko 20.000 KM Srednjoškolskom centru /SŠC/ "Milutin Milanković" u Milićima.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja

MILIĆI - U Milićima je policija dostavila nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv M.B. o postojanju osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" najavio otvaranje mljekare

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića počela je realizaciju novog proizvodnog programa - mljekare, vrijednog oko 815.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bez struje Milići, Šekovići, Han Pijesak i dio Vlasenice

MILIĆI - Zbog snijega i jakog nevremena od sinoć su bez struje potrošači u opštini Milići, pa se preko agregata obavlja snabdijevanje električnom energijom vitalnih objekata u opštini, Doma zdravlja, policije i komunalnih službi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veš mašina za osmočlanu porodicu

MILIĆI - Porodici Đekić u milićkom naselju Nova Kasaba danas je uručena veš mašina, ležaj, tri metra ogrevnog drveta i nešto hrane i školskog pribora za djecu, koje je obezbijedio fond solidarnosti za žene u BiH iz poplavljenih područja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobit "Boksita" u 2014. godini 2.033.000 KM

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića ostvarila je u 2014. godini prihod u visini od 50.000.000 KM, koji je za osam odsto veći nego u prethodnoj godini, dok je ostvarena dobit veća za 59 odsto nego u 2013. godini i iznosi 2.033.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekipe "Famosa" i "Leotara" najuspješnije

MILIĆI - Muški tim DŽudo kluba "Leotar" iz Trebinja i ženski tim DŽudo kluba "Famos" iz Istočnog Sarajeva, najuspješnije su ekipe na seniorskom Prvenstvu Republike Srpske u džudou koje je večaras završeno u Sportskoj dvorani u Milićima.
Za najspješnije takmičare proglašeni su džudista "Famosa" Stefan Šiljegović, u konkurenciji seniora, te Anja ...

El. pošta Štampa

Obnovljene prostorije Omladinskog centra

MILIĆI - Omladinski savjet opštine Milići obilježio je danas 12 godina rada i krsnu slavu - Svetog velikomučenika Đorđa Kratovca, a tim povodom svečano su otvorene renovirane prostorije Omladinskog centra u koje je uloženo 5.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Aleksandru Prietu Grb opštine Milići

MILIĆI - Najveće priznanje milićke opštine - "Grb opštine Milići" ove godine biće dodijeljeno šefu kancelarije UNDP-a za regiju Srebrenica Aleksandru Prietu za učešće u projektima obnove u Milićima, te doprinosu sanaciji štete od elementarnih nepogoda koje su zadesile tu lokalnu zajednicu 2012. i 2014. godine.

Opširnije...

Strana 2 od 30

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome