subota, 20. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Još jedna neuspjela prodaja "Intala"

MILIĆI - Odbor povjerilaca Fabrike montažnih kuća "Intal" u stečaju ni na današnjoj šestoj licitaciju održanoj u Milićima nije uspio da proda imovinu ove bivše drvoprerađivačke firme, jer se u zakazanom terminu u poslovnoj zgradi "Intala" nije pojavio nijedan kupac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bračno putovanje za "Boksitove" mladence

MILIĆI - Predsjednik Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić kumovaće i nagraditi desetodnevnim bračnim putovanjem zaposlene u preduzeću, djevojku koja se uda, odnosno momka koji se oženi, a ako su oboje mladenaca zaposleni u "Boksitu" sljeduje ih 15-dnevno nagradno putovanje kada stupe u brak, saopšteno je danas iz milićke Kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena bista Gavrila Principa

MILIĆI - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić i Boračke organizacije Srpske Pantelija Ćurguz danas su u okviru proslave 55 godina rada "Boksita" i povodom Vidovdana u milićkom Parku velikana otkrili bistu Gavrila Principa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena dva proizvodna programa "Boksita"

MILIĆI - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik milićke Kompanije "Boksit" Rajko Dukić otvorili su danas u Milićima Fabriku kartonske ambalaže i liniju za proizvodnju namještaja, u koje je "Boksit" uložio više od 4,5 miliona KM, a koje će zapošljavati oko 140 radnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška porodičnim vrijednostima

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića posebnim beneficijama i podsticajima od 1. jula motivisaće zaposlene koji do sada nisu zasnovali bračnu zajednicu, da to učine, uz poseban novčani stimulans za svako novorođeno dijete, saopšteno je danas iz "Boksita".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslava Vidovdana i 55 godina poslovanja

MILIĆI - U Kompaniji "Boksit" iz Milića ovog vikenda će, povodom 55 godina rada i praznika Vidovdana, biti otvorena dva proizvodna kapaciteta, te organizovan kulturno-zabavni i sportski program, najavljeno je danas iz ovog preduzeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj prvačića

MILIĆI - U prvi razred Osnovne škole "Aleksa Jakšić" u Milićima ove školske godine upisano je skoro jedno odjeljenja više nego prethodne godine, rekao je Srni direktor ove škole Jovan Zekić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studijska posjeta omladinaca Banjaluci

MILIĆI - Omladinci iz opština u regiji Birač danas su boravili u jednodevnoj studijskoj posjeti Banjaluci, čime je realizovana incijativu Omladinskog savjeta Milići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jovičić i Jamazaki otvorili Vatrogasni dom

MILIĆI - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić i ambasador Japana u BiH Hideo Jamazaki otvorili su danas Vatrogasni dom u Milićima, u čiju izgradnju je ukupno uložena 371.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć poplavljenim područjima

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića saopštila je da je uplatila još 30.977 KM na račun posebnih namjena za pomoć poplavljenim područjima koji je otvorila Vlada Republike Srpske, osim interventne pomoći koju je tokom majskih poplava uputila opštinama Šekovići, Bratunac, Bijeljina, Doboj i Šamac.

Opširnije...

Strana 2 od 23

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome