utorak, 01. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Opljačkana crkva u Vuksić Polju

MILIĆI - Crkva posvećena Svetom Joakimu i Ani u milićkom naselju Vukšić Polje je opljačkana, rekao je Srni predsjednik Crkvene opštine Milići Marko Bibić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poslovni rezultati bolji od očekivanih

MILIĆI - Poslovni rezultati u Kompaniji "Boksit" u junu mnogo su bolji od očekivanih kada je riječ o obimu proizvodnje i usluga, kao i o finansijama, a takav trend, prema svim relevantnim pokazateljima, biće nastavljen do kraja godine, saopšteno je danas iz ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opozvan načelnik Jugošević

MILIĆI - Načelnik opštine Milići Živojin Jurošević danas je na referendumu opozvan sa ove funkcije, pokazali su prvi preliminarni rezultati.Predsjednik opštinske Komisije za provođenje postupka opoziva Zdravko Plazačić naveo je da je za smjenu Juroševića glasalo 2.050 birača, a protiv je bilo 1.599 birača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" osniva specijalističku bolnicu

MILIĆI - Kompanija "Boksit" namjerava da u Milićima osnuje specijalističku bolnicu koja bi funkcionisala u okviru Kompanije kao poseban sektor i već se rade stručne analize, saopštila je danas Služba za odnose sa javnošću milićke kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od aukcije slika prikupljeno 10.000 KM

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića organizovala je prodajnu izložbu slika nastalih tokom prve likovne kolonije "Boksit i boje" prošle godine, a prikupljeno je 10.000 KM i taj novac namijenjen je za organizovanje ovogodišnje kolonije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gimnazijalka učenik generacije

MILIĆI - Gimnazijalka Milica Todorović najbolji je učenik 16. generacije maturanata Srednjoškolskog centra "Milutin Milanović" iz Milića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatno kupanje za djecu višečlanih porodica

MILIĆI - Djeca do 18 godina iz porodica sa četvoro i više djece i ove godine moći će besplatno da se kupaju na bazenima "Boksitovog" ugostiteljsko-turističkog kompleksa "Motel Milići", saopštila je danas Služba za odnose sa javnošću milićke kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Golf" udario penzionera

MILIĆI - Penzioner V.D. /70/ iz Milića povrijeđen je večeras u Milićima u saobraćajnoj nezgodi, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Harmonikaši iz Ugljevika zatvorili manifestaciju

MILIĆI - Koncertom orkestra harmonika Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Ugljevika, održanom u sali Doma rudara, večeras je u Milićima završena manifestacija "Dani Milutina Milankovića", posvećena ovom velikom srpskom i svjetskom naučniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen poginulim srpskim civilima

MILIĆI - Služenjem parastosa u spomen-sobi poginulim borcima Vojske Republike Srpske, te polaganjem cvijeća na centralno spomen-obilježje u Milićima, opštinska Boračka organizacija obilježila je danas 23 godine od stradanja pet srpskih civila u bratunačkom naselju Konjević Polje.

Opširnije...

Strana 2 od 32

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome