petak, 31. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Obnovljen hram svetog oca Nikolaja

MILIĆI - Njegovo preosveštenstvo vladika zvorničko-tuzlanski Hrizostom služio je danas svetu liturgiju u obnovljenom hramu Svetog oca Nikolaja u Milićima, koji će od danas ponovo moći da primi pravoslavne vjernike u ovoj opštini, te osveštao krstove i zvona ovoga hrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronaći krivce za prekid glavnog cjevovoda

MILIĆI - Komunalno preduzeća u Milićima zatražiće policijsku istragu koja bi trebalo da utvrdi na koji način je došlo do oštećenja glavnog cjevovoda gradske vodovodne mreže u naselju Zaklopača, zbog čega je već izvjesno vrijeme otežano vodosnabdijevanje u toj opštini, a neka naselja uopšte nemaju vodu, rekao je Srni direktor ovog preduzeća Mar...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Namještaj za njemačkog kupca

MILIĆI - Sektor "Drvoprerada" Kompanije "Boksit" iz Milića isporučio je partneru u NJemačkoj 60 kreveta, proizvedenih u pogonima Sektora u okviru novog programa proizvodnje masivnog drvenog namještaja, koji je počeo u junu, izjavio je Srni vršilac dužnosti izvršnog direktora u ovom sektoru Radenko Petrović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za uređenje igrališta 4.700 KM

MILIĆI - Udruženje građana "Forum žena" iz Milića obezbijedilo je 4.700 KM za uređenje sportskog igrališta kod Osnovne škole /OŠ/ "Aleksa Jakšić" u Milićima u okviru programa malih grantova koji u BiH provodi sarajevski Centar za promociju civilnog društva /CPCD/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Avgustovski dani kulture i sporta

MILIĆI - Avgustovski dani kulture i sporta u Milićima se ove godine obilježavaju raznim sadržajima, koji privlače mlade iz cijele regije Birač.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena prva likovna kolonija "Art plus"

MILIĆI - U Milićima je otvorena prva likovna kolonija "Art plus", na kojoj će do petka, 8. avgusta, učestvovati 19 likovnih stvaralaca iz Republike Srpske i Srbije. Član organizacionog tima i osnivač kolonije Darko Jurošević rekao je da je ova slikarska smotra organizovana u okviru manifestacije "Avgustovski dani kulture i sporta Milići 2014",...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkriveni kradljivci goriva iz kamiona

MILIĆI - Policija je u Milićima lišila slobode muškarce čiji su inicijali S.G. iz Milića i K.P. iz Šekovića koji su priznali više krađa goriva iz kamiona, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poklonio 1.000 KM Omladinskom savjetu

MILIĆI - Željko Pantić iz Minhena uručio je danas 1.000 KM pomoći predsjedniku Omladinskog savjeta iz Milića Stefanu Miliću kao vid podrške aktivnostima omladinaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poplavljen centar grada

MILIĆI - Snažno olujno nevrijeme praćeno gradom pogodilo je danas opštinu Milići, uzrokujući probleme u saobraćaju na pojedinim lokalnim dionicama, a u centru grada i polučasovni prekid saobraćaja zbog velikih količina vode koje su se zadržale na kolovozu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podijeljena 81 platna kartica za obnovu domaćinstava

MILIĆI, ŠEKOVIĆI - Savjetnik predsjednika Vlade Republike Srpske Dušan Petrović uručio je danas u Milićima i Šekovićima 81 platnu karticu po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Srpske za domaćinstva koja su pretrpjela štetu u majskim poplavama.

Opširnije...

Strana 2 od 24

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome