četvrtak, 25. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Počela montaža igraoničke opreme

MILIĆI - U dvorištu obdaništa "Poletarac" u Milićima danas je počela montaža igraoničke opreme, vrijedne oko 8.950 KM, koju je poklonio Unicef.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pozorište mladih iz Zvornika odigralo "Ožalošćenu porodicu"

MILIĆI - Predstavom "Ožalošćena porodica" Branislava Nušića, koju je izvelo Pozorište mladih iz Zvornika, u Omladinskom centru u Milićima nastavljeni su "Susreti mladih regije Birač", koji se realizuju u okviru projekta "Jačanje strukture i kapaciteta mladih, omladinskih organizacija i centara u regiji Birač".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen teniski turnir

MILIĆI - U Milićima je večeras, dodjelom medalja i pehara, završen teniski turnir u okviru manifestacije "LJetni dani kulture i sporta".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na praznik otvaranje novih pogona

MILIĆI - U okviru obilježavanja Dana i 57 godina postojanja i uspješnog rada Kompanije "Boksit", 23. jula biće pušten u rad rekonstruisani i novoizgrađeni objekti u Fabrici za proizvodnju namještaja "Boksitovog" sektora "Drvoprerada" u koje je Kompanija uložila oko milion KM, saopšteno je danas iz ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nema zainteresovanih za plastenike

MILIĆI - Odjeljenje za privredu opštine Milići danas je objavilo ponovljen poziv zainteresovanima za dodjelu 20 plastenika, pojedinačne površine od 100 metara kvadratnih, koje u okviru projekta vrijednog 72.000 KM doniraju humanitarne organizacije "Muslimanska pomoć" /Muslim aid/ i "LDSC".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 120 godina crkve u selu Koprivno

MILIĆI - Crkva Svetih apostola Petra i Pavla u selu Koprivno, u opštini Milići, proslavila je danas krsnu slavu - Petrovdan, te obilježila 120 godina postojanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljenjem "Lila" obilježen dolazak Petrovdana

MILIĆI - Oko 1.000 stanovnika Milića večeras je kod Hrama Svetog Nikole prisustvovalo tradicionalnom paljenju petrovskih "lila", obilježavajući time dolazak velikog praznika Svetih apostola Petra i Pavla.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljetni dani kulture i sporta nastavljaju se sportskim takmičenjima

MILIĆI - LJetni dani kulture i sporta, manifestacija koja se održava u Milićima, biće nastavljeni sportskim takmičenjima u košarci, tenisu i plivanju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik smotre "Epirus" iz Soluna

MILIĆI - Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ "Epirus" iz Soluna pobjednik je ovogodišnjeg "Festivala folklora i narodnog stvaralaštva pravoslavnih zemalja", koje je sinoć završeno u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Festival folklora pravoslavnih zemalja

MILIĆI - U Milićima je otvoren Festival folklora pravoslavnih zemalja i narodnog stvaralaštva pravoslavnih zemalja na kojem sa više od 400 učesnika učestvuje 10 folklornih, pjevačkih i plesačkih ansambala iz Grčke, Rusije, Makedonije, Srbije i Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 2 od 40

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter