subota, 25. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Za uređenje igrališta 4.700 KM

MILIĆI - Udruženje građana "Forum žena" iz Milića obezbijedilo je 4.700 KM za uređenje sportskog igrališta kod Osnovne škole /OŠ/ "Aleksa Jakšić" u Milićima u okviru programa malih grantova koji u BiH provodi sarajevski Centar za promociju civilnog društva /CPCD/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Avgustovski dani kulture i sporta

MILIĆI - Avgustovski dani kulture i sporta u Milićima se ove godine obilježavaju raznim sadržajima, koji privlače mlade iz cijele regije Birač.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena prva likovna kolonija "Art plus"

MILIĆI - U Milićima je otvorena prva likovna kolonija "Art plus", na kojoj će do petka, 8. avgusta, učestvovati 19 likovnih stvaralaca iz Republike Srpske i Srbije. Član organizacionog tima i osnivač kolonije Darko Jurošević rekao je da je ova slikarska smotra organizovana u okviru manifestacije "Avgustovski dani kulture i sporta Milići 2014",...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkriveni kradljivci goriva iz kamiona

MILIĆI - Policija je u Milićima lišila slobode muškarce čiji su inicijali S.G. iz Milića i K.P. iz Šekovića koji su priznali više krađa goriva iz kamiona, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poklonio 1.000 KM Omladinskom savjetu

MILIĆI - Željko Pantić iz Minhena uručio je danas 1.000 KM pomoći predsjedniku Omladinskog savjeta iz Milića Stefanu Miliću kao vid podrške aktivnostima omladinaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poplavljen centar grada

MILIĆI - Snažno olujno nevrijeme praćeno gradom pogodilo je danas opštinu Milići, uzrokujući probleme u saobraćaju na pojedinim lokalnim dionicama, a u centru grada i polučasovni prekid saobraćaja zbog velikih količina vode koje su se zadržale na kolovozu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podijeljena 81 platna kartica za obnovu domaćinstava

MILIĆI, ŠEKOVIĆI - Savjetnik predsjednika Vlade Republike Srpske Dušan Petrović uručio je danas u Milićima i Šekovićima 81 platnu karticu po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Srpske za domaćinstva koja su pretrpjela štetu u majskim poplavama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stop govoru mržnje

MILIĆI - Pedesetak članova Udruženja mladih "Motus adolescenti" iz Istočnog Sarajeva, u okviru kampanje o podizanju svijesti mladih o štetnosti govora mržnje na internetu, boravilo je danas u Milićima da bi mladima u ovoj opštini ukazali na taj problem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Još jedna neuspjela prodaja "Intala"

MILIĆI - Odbor povjerilaca Fabrike montažnih kuća "Intal" u stečaju ni na današnjoj šestoj licitaciju održanoj u Milićima nije uspio da proda imovinu ove bivše drvoprerađivačke firme, jer se u zakazanom terminu u poslovnoj zgradi "Intala" nije pojavio nijedan kupac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bračno putovanje za "Boksitove" mladence

MILIĆI - Predsjednik Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić kumovaće i nagraditi desetodnevnim bračnim putovanjem zaposlene u preduzeću, djevojku koja se uda, odnosno momka koji se oženi, a ako su oboje mladenaca zaposleni u "Boksitu" sljeduje ih 15-dnevno nagradno putovanje kada stupe u brak, saopšteno je danas iz milićke Kompanije.

Opširnije...

Strana 2 od 24

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome