srijeda, 01. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Ekipe "Famosa" i "Leotara" najuspješnije

MILIĆI - Muški tim DŽudo kluba "Leotar" iz Trebinja i ženski tim DŽudo kluba "Famos" iz Istočnog Sarajeva, najuspješnije su ekipe na seniorskom Prvenstvu Republike Srpske u džudou koje je večaras završeno u Sportskoj dvorani u Milićima.
Za najspješnije takmičare proglašeni su džudista "Famosa" Stefan Šiljegović, u konkurenciji seniora, te Anja ...

El. pošta Štampa

Obnovljene prostorije Omladinskog centra

MILIĆI - Omladinski savjet opštine Milići obilježio je danas 12 godina rada i krsnu slavu - Svetog velikomučenika Đorđa Kratovca, a tim povodom svečano su otvorene renovirane prostorije Omladinskog centra u koje je uloženo 5.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Aleksandru Prietu Grb opštine Milići

MILIĆI - Najveće priznanje milićke opštine - "Grb opštine Milići" ove godine biće dodijeljeno šefu kancelarije UNDP-a za regiju Srebrenica Aleksandru Prietu za učešće u projektima obnove u Milićima, te doprinosu sanaciji štete od elementarnih nepogoda koje su zadesile tu lokalnu zajednicu 2012. i 2014. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Još jedna neuspješna licitacija

MILIĆI - Odbor povjerilaca bivše Fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića proglasio je neuspješnom današnju osmu javnu prodaju imovine Fabrike, pošto se nije pojavio nijedan kupac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" pomaže organizaciju slijepih

VLASENICA - Međuopštinskoj organizaciji slijepih i slabovidnih u Vlasenici Kompanija "Boksti" iz Milića donirala je 2.000 KM, kao vid podrške radu te organizacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U svađi nožem nanio tjelesne povrede

MILIĆI - Policija iz Milića dostavila je nadležnom tužilaštvu izvještaj o postojanju osnovane sumnje da je lice čiji su incijali M.J počinilo krivično djelo ugrožavanja opasnim oruđem pri tuči ili svađi, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ustrijeljena tri vuka

MILIĆI- Lovci iz milićkog Udruženja "Komić" imali su ovog vikenda bogat ulov, ustrijelivši u dobro organizovanoj hajci tri vuka, među kojima i jednog predvodnika čopora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena protiveksplozivna trafo -stanica

MILIĆI - Na nekoliko stotina metara ispod zemlje, u jami "Braćan", Kompanija "Boksit" iz Milića danas je poslovnim partnerima iz regiona predstavila jamsku protiveksplozivnu pokretnu trafo-stanicu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena manifestacija "Budi mi drug"

MILIĆI - Udruženje građana za pomoć osobama sa invaliditetom "Jednakost" iz Milića organizovalo je trodnevnu menifestaciju "Budi mi drug" koja je otvorena danas likovnom kretivnom radionicom, u kojoj su učestvovala djeca sa posebnim potrebama i milićki srednjoškolci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Cijene autobuskih karata niže i do 10 odsto

MILIĆI - Putnici koji od sutra budu koristili usluge Sektora saobraćaja Kompanije "Boksit" iz Milića, na svim domaćim i međunarodnim autobuskim linijama, autobuske karte plaćaće jeftinije i do 10 odsto, saopšteno je iz ove kompanije.

Opširnije...

Strana 2 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome