petak, 25. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Milići

El. pošta Štampa

Povećan broj prvačića

MILIĆI - U prvi razred Osnovne škole "Aleksa Jakšić" u Milićima ove školske godine upisano je skoro jedno odjeljenja više nego prethodne godine, rekao je Srni direktor ove škole Jovan Zekić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studijska posjeta omladinaca Banjaluci

MILIĆI - Omladinci iz opština u regiji Birač danas su boravili u jednodevnoj studijskoj posjeti Banjaluci, čime je realizovana incijativu Omladinskog savjeta Milići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jovičić i Jamazaki otvorili Vatrogasni dom

MILIĆI - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić i ambasador Japana u BiH Hideo Jamazaki otvorili su danas Vatrogasni dom u Milićima, u čiju izgradnju je ukupno uložena 371.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć poplavljenim područjima

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića saopštila je da je uplatila još 30.977 KM na račun posebnih namjena za pomoć poplavljenim područjima koji je otvorila Vlada Republike Srpske, osim interventne pomoći koju je tokom majskih poplava uputila opštinama Šekovići, Bratunac, Bijeljina, Doboj i Šamac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo upis mladih tenisera

MILIĆI - Novoformirani Teniski klub "Boksit" u Milićima raspisao je danas poziv za upis članova uzrasta od šest do 16 godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvojica napadača priznala krivicu

MILIĆI - Lica čiji su inicijali N.T. i M.D, koje je uhapsila policija u Milićima, priznala su da su nasilno ušla u jedan stan, a potom i nanijela tjelesne povrede jednoj osobi, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Crkva i omladinci pomažu ugroženim područjima

MILIĆI - Crkvena opština Milići i Omladinski savjet ove opštine organizovali su akciju prikupljanja humanitarne pomoći, koja je jutros upućena u područja zahvaćena poplavama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Problem nestašica hrane

MILIĆI - Inspekcija je u Milićima obavila kontrole više trgovinskih objekata i utvrdila da nije bilo povećanja cijena artikala ni u jednoj prodavnici, ali da je sve veći problem snabdjevenosti tih prodavnica, posebno osnovnim životnim namirnicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Napili se i provalili u zgradu opštine

MILIĆI - Dva mladića uhapšena su zbog sumnje da su u alkoholisanom stanju provalili u zgradu opštine Milići i oštetili dio inventara, rekao je Srni komandir Policijske stanice Slavko Bošković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen ubijenim srpskim civilima

MILIĆI - U naselju Žutica u opštini Milići danas je obilježeno 22 godine od ubistva osam srpskih civila u ovom mjestu.

Opširnije...

Strana 2 od 23

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome