petak, 19. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Uređeno igralište Osnovne škole "Aleksa Šantić"

MILIĆI - Udruženje građana "Forum žena“ iz Milića i sarajevski Centar za promociju civilnog društva obezbijedili su 4.700 KM za uređenje sportskog igrališta u Osnovnoj školi "Aleksa Jakšić" u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška studentima sa dobrim ocjenama

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića formirala je fond u iznosu od 50.000 KM, koji će biti upotrijebljen kao nagrada i podstrek za studente sa područja opštine Milići koji imaju prosjek studiranja iznad 8,5, a školuju se na državnim fakultetima.
Opširnije...
El. pošta Štampa

U nove proizvodne programe uloženo 8,5 miliona KM

MILIĆI - Stručni kolegijum Kompanije "Boksit" iz Milića ocijenio je da je devetomjesečno poslovanje u ovoj godini bilo veoma uspješno, ističući da je realizovano pet novih proizvodnih programa u koje je uloženo oko 8,5 miliona KM, uglavnom vlastitih sredstava, što je četiri puta više nego u istom periodu 2013. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do 13.00 časova glasalo 26 odsto birača

MILIĆI - U opštini Milići do 13.00 časova glasalo je 2.136 birača ili 26,4 odsto od ukupno 8.148, koliko ih je upisano u birački spisak, izjavila je Srni član Opštinske izborne komisije Mira Novaković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Holanđani smanjuju gubitke

MILIĆI - Komunalno preduzeće iz holandskog grada Groningena ponudilo je materijalnu pomoć i saradnju kolegama u Milićima u vidu održavanja lokalnog sistema vodosnabdijevanja, otklanjanja kvarova i smanjenja mrežnih gubitaka, rekao je danas Srni predstavnik preduzeća iz Groningena Velibor Rankić.
Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksitove" skanije na evropskim drumovima

MILIĆI - Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske Stevo Mirjanić prisustvovao je danas u Milićima puštanju u rad 10 kamiona poznate svjetske marke "skanija", kupljene za potrebe Sektora "Saobraćaj" u Kompaniji "Boksit".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena jama "Podbraćan"

MILIĆI - U Milićima je danas puštena u rad rudarska jama "Podbraćan" Kompanije "Boksit" u čiju je izgradnju i rekonstrukciju, uređenje infrastrukture i nabavku opreme ukupno uloženo oko 13.850.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen junacima šumadijskih divizija

MILIĆI - Služenjem parastosa poginulim srpskim ratnicima, te prisluživanjem svijeća i polaganjem cvijeća na spomen-kosturnicu, danas je u naselju Derventa u opštini Milići obilježena stogodišnjica od početka Prvog svjetskog rata i pogibije boraca šumadijskih divizija na prostorima opština Milići, Vlasenica i Han Pijesak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštetio banku za više od 20.000 evra

MILIĆI - Lice čiji su inicijali M.D. osumnjičeno je da kao stručnjak za klijente u filijali u Milićima Balkan investment banke Banjaluka prisvojio 20.983 evra i 2.143 KM, te oštetio Banku za 21.647 evra i građanina Z.S. za iznos od 2.146 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Očišćeno pola miliona metara kvadratnih

MILIĆI - U ranijim deminerskim akcijama koje su rađene u saradnji deminerskih timova Oružanih snaga BiH i opštine Milići, na području ove opštine deminirano je oko 500.000 metara kvadratnih terena, izjavio je Srni načelnik Službe zaštite i spašavanja u opštini Milići Branislav Novaković.

Opširnije...

Strana 2 od 25

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome