utorak, 28. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Položeno cvijeće na spomenik poginulim borcima

MILIĆI - Na centralno spomen-obilježje poginulim borcima Vojske Republike Srpske /VRS/ u Milićima danas su, povodom Dana Republike, predstavnici rukovodstva opštine i opštinske Boračke organizacije položili cvijeće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Badnjak obilazi sva naseljena mjesta

MILIĆI - U Milićima je obilježavanje Badnjeg dana počelo nošenjem badnjaka kroz naseljena mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Božićne pečenice i paketi za socijalno ugrožene

MILIĆI - Crkvena opština Milići i opštinsko rukovodstvo obezbijedili su 15 božićnih pečenica i prehrambene pakete koji su danas uručeni socijalno ugroženim stanovnicima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" organizovao druženje na Trgu rudara

MILIĆI - Gotovo 1.000 građana Milića večeras je na Trgu rudara prisustvovalo zabavnoj manifestaciji "U susret novogodišnjim i božićnim praznicima", koju je prvi put na ovakav način organizovao Sektor ugostiteljstva i turizma Kompanije "Boksit".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za članove debatnog kluba

MILIĆI - Uprava Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milutin Milanković" iz Milića organizovala je danas prijem za članove debatnog kluba ove škole koji su osvojili prvo mjesto na takmičenju u debati u Sarajevu na kome je učestvovalo šest ekipa iz Federacije BiH i dvije iz Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet za iduću godinu od 8.704.000 KM

BRATUNAC - Skupština opštine Bratunac usvojila je danas budžet za iduću godinu od 8.704.000 KM, koji je za 16 odsto veći od ovogodišnjeg. Planirani budžetski prihodi veći su za dva odsto i iznose 6.521.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uništene dvije topovske granate

MILIĆI - Pripadnici Tima za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava Republičke uprave civilne zaštite iz Istočnog Sarajeva danas su u rejonu sela Skugrići u opštini Milići uništili dvije neeksplodirane haubičke granate zaostale iz proteklog rata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručeni paketići djeci sa invaliditetom

MILIĆI - U Crkvi Svetog Nikole u Milićima večeras je, povodom praznika Djetinjci, a uoči velikog pravoslavnog praznika Nikoljdana, služen moleban i uručeni paketići djeci sa ivaliditetom koja su sa roditeljima prisustvovala službi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Boksit" izdvojio 25.000 KM za novogodišnje ukrase

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića izdvojila je 25.000 KM za kupovinu novogodišnjih ukrasa koji su postavljeni u urbanom dijelu ove opštine, saopšteno je iz kompanije."Između ostalog, okićeni su parkovi, ulice i prostori oko objekata kompanije `Boksit`, Doma rudara, Autobuske stanice, Muzeja, Parka velikana, Ugostiteljsko- turističkog kompl...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoreni specijalistički centar i most Svete Varvare

MILIĆI - Radnici kompanije "Boksit" iz Milića obilježili su danas krsnu slavu i Dan rudara Republike Srpske - Svetu Velikomučenicu Varvaru, a tim povodom otvoren je zdravstveni specijalistički centar i obnovljeni gradski most, koji će sada nositi naziv po Svetoj Varvari.Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rek...

Opširnije...

Strana 2 od 45

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter