srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Milići

El. pošta Štampa

Razbijena stakla na zgradi opštine


MILIĆI - Policijskoj stanici u Milićima prijavio se tridesettrogodišnji N.P. koji je priznao da je porazbijao 11 prozorskih stakala i dva stakla na ulaznim vratima na zgradi opštine Milići, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prevencijom protiv nasilja

MILIĆI - Na području opštine Milići samo u prošloj godini prijavljeno je 30 slučajeva porodičnog nasilja i to pretežno nasilja nad ženama, izjavila je danas predsjednik Udruženja žena "Forum" iz Milića Milanka Pantić, pozivajući se na službene podatke opštinskog Centra za socijalni rad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Još jedna neuspjela licitacija

MILIĆI - Ni četvrta licitacija nije bila uspješna za nastojanja stečajne uprave Fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića da proda imovinu ovog drvoprerađivačkog preduzeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos poginulim borcima


MILIĆI - Služenjem parastosa u crkvi Svetog Dimitrija i polaganjem cvijeća na spomen-obilježje posvećeno poginulim borcima Odbrambeno- otadžbinskog rata, u Milićima je danas obilježen Dan boraca i Prvi srpski ustanak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem novih radnika i nastavak saradnje sa "Aluminom"

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića saopštila je da je od početka godine zaposlila 50 novih radnika, te nastavila isporuku rude boksita zvorničkoj Fabrici glinice "Alumina", što doprinosi stabilizaciji regije Birač, ali i Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela proizvodnja na površinskim kopovima

MILIĆI - U Kompaniji "Boksit" iz Milića danas je počela proizvodnja na površinskim kopovima, u okviru plana proizvodnje rude boksita u 2014. godini, koje je poslovodstvo firme usvojilo za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šansa za mlade visokostručne kadrove

MILIĆI - Pripravnički staž u kompaniji "Boksit" iz Milića danas je počelo da odrađuje osam visokoškolaca sa diplomama javnih univerziteta raznih profila, od kojih većina ima zvanje master.


Iz kompanije "Boksit" saopšteno je da su mladi visokoškolski kadrovi do sada bili na evidenciji Biroa za zapošljavanje i da su primljeni da odrade jednogodišnji...

El. pošta Štampa

Djeca iz Konjević Polja na nastavi u Novoj Kasabi

MILIĆI - Stotinjak učenika iz bratunačkog mjesta Konjević Polja, koji od septembra prošle godine bojkotuju nastavu, danas su sjeli u školske klupe, ali ne u matičnoj školi, već u adaptirane učionice u objektu Islamske vjerske zajednice u milićkom naselju Nova Kasaba, potvrdila je savjetnik u Ministarstvu obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo Nihada ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bez informacija o nastavi u Novoj Kasabi

MILIĆI - Opštini Milići nije stigla zvanična potvrda, niti bilo kakva službena najava, da će stotinjak osnovaca iz Konjević Polja, koji od početka septembra bojkotuju nastavu, školovanje nastaviti u milićkoj Mjesnoj zajednici Nova Kasaba, kako najavljuju federalni mediji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zajednička svečanost u Domu rudara

MILIĆI - Školska slava Sveti Sava danas je prigodnim svečanostima proslavljena i u Milićima.

Opširnije...

Strana 2 od 19

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome