subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Počeli "Dani Milutina Milankovića"

MILIĆI - U Srednjoškolskom centru /SŠC/ u Milićima večeras je otvorena manifestacija "Dani Milutina Milankovića", koja će trajati do 12. maja.Manifestacija je otvorena izložbom fotografija i dokumenata pod nazivom "Život i djelo Milutina Milankovića", te prigodnom svečanošću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ugasen požar, nema povrijeđenih

MILIĆI - Vatrogasci su ugasili požar koji je izbio na privatnoj kući u naselju Dubnički Most kod Milića, u kojem nije bilo povrijeđenih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Benzinom polio dva lica i pokušao ih zapaliti

MILIĆI - Lice čiji su inicijali K.N. iz Milića uhapšeno je zbog sumnje da je u ugostiteljskom objektu u sastavu benzinske pumpe u toj opštini polilo benzinom dvije osobe i pokušalo da ih zapali, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predškolci posjetili biblioteku

MILIĆI - Pedesetoro djece iz milićkog obdaništa "Poletarac" koja pohađaju pripremnu nastavu pred polazak u školu posjetilo je danas Narodnu biblioteku u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Utopila se penzionerka

MILIĆI - Penzionerka iz Milića /74/ čiji si inicijali R.V. utopila se u rijeci Zeleni Jadar u ovoj opštini, rekao je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Remont trafo-stanice završen sat prije roka

MILIĆI - Godišnji planski remont čvorne trafostanice "Milići" uspješno je završen i 2.300 kupaca na ovom području dobili su struju jedan čas prije najavljenog roka, rekao je Srni porparol distributivnog preduzeća "Elektro-Bijeljina" Slobodan Đalamić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju 2.300 potrošača bez struje

MILIĆI - Oko 2.300 potrošača u opštini Milići u nedjelju, 23. aprila, ostaće bez struje zbog godišnjeg planskog remonta čvorne trafostanice "Milići", najavljeno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Anđela, djevojčica sa gitarom

MILIĆI - Anđela Mišić, učenica sedmog razreda Osnovne škole "Aleksa Jakšić" iz Milića, druženje sa gitarom počela je iz zabave, a danas joj ovaj insturment zahvaljujući talentu donosi nagrade i priznanja sa raznih muzičkih smotri.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vaskršnje poklone obezbijedili "Boksit", "Mileks" i sveštenici

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića i ove godine je, povodom Vaskrsa, obezbijedila jaja svim penzionerima u opštini Milići, korisnicima usluga Centra za socijalni rad, demobilisanim borcima i invalidima, crkvenoj opštini, a vaskršnji poklon dobili su i zaposleni u Kompaniji.
U današnjem saopštenju iz Kompanije "Boksit" navedeno je da je podi...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maturanti darovali krv

MILIĆI - Maturanti Srednjoškolskog centra "Milutin Milanković" iz Milića danas su dali krv u okviru humanitarne akcije "Kap krvi da budemo prvi", koju šesti put organizuju učenici ove škole.

Opširnije...

Strana 2 od 47

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter