četvrtak, 23. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Obuka o izradi projekata

MILIĆI - U Milićima je danas završena dvodnevna obuka za predstavnike nevladinih organizacija u ovoj opštini o pripremi i kandidovanju projektnih prijedloga, koju su organizovali Misija OEBS-a i opština.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ostvaren finansijski suficit

MILIĆI - Šumsko gazdinstvo /ŠG/ Milići ostvarilo je u 2016. godini odličan poslovni rezultat, ostvarivši finansijski plan od 110 odsto i suficit na kraju godine od 37.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stigla oprema za centar za prekvalifikaciju

MILIĆI - Isporukom veće količine mašina i opreme za rad u drvoprerađivačkoj branši, u Milićima je danas nastavljena realizacija ideje za otvaranje centra za dokvalifikaciju i prekvalifikaciju za rad u tom sektoru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladi doprinose razvoju opštine

MILIĆI - Omladinski savjet Milići proslavio je danas 14 godina postojanja i uspješnog rada, uz ocjenu da su uspjeli da daju značajan doprinos razvoju ove lokalne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspostavljen saobraćaj nakon nezgode

MILIĆI - Saobraćaj na putnom pravcu Zvornik - Vlasenica odvija se redovno poslije dvočasovnog prekida nastalog zbog saobraćajne nezgode u Milićima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog snijega bez struje 700 domaćinstava

MILIĆI - Na području opštine Milići, zbog snijega koji već drugi dan pada, bez struje je ostao veliki broj sela, a električnu energiju trenutno nema oko 700 domaćinstava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Istaknut problem lažnih svjedoka

MILIĆI - Regionalni odbor Boračke organizacije Birča raspravljao je na sastanku večaras u Milićima o problemu velikog broja osumnjičenih Srba za ratne zločine i, u tom pogledu, pružanja odgovarajuće pravne pomoći tim licima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečana akademija posvećena Svetom Savi

MILIĆI - U Milićima je večeras održana Svetosavska akademija posvećena prvom srpskom arhiepiskopu i prosvjetitelju Svetom Savi, koju su pripremili nastavnici i učenici Osnovne škole "Aleksa Jakšić" i Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milutin Milanković".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smrtnost penzionera u porastu

MILIĆI - Predsjednik Udruženja penzionera opštine Milići Radomir Golić rekao je da je u proteklih mjesec dana u ovoj lokalnoj zajednici umrlo 18 penzionera, što predstavlja drastičan porast smrtnosti u odnosu na raniji period.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela "Zimska škola hobija"

MILIĆI - U Osnovnoj školi /OŠ/ "Aleksa Jakšić" iz Milića danas je počela "Zimska škola hobija" u čijem radu će učestvovati 80 učenika.

Opširnije...

Strana 1 od 45

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter