petak, 28. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Predškolci posjetili biblioteku

MILIĆI - Pedesetoro djece iz milićkog obdaništa "Poletarac" koja pohađaju pripremnu nastavu pred polazak u školu posjetilo je danas Narodnu biblioteku u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Utopila se penzionerka

MILIĆI - Penzionerka iz Milića /74/ čiji si inicijali R.V. utopila se u rijeci Zeleni Jadar u ovoj opštini, rekao je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Remont trafo-stanice završen sat prije roka

MILIĆI - Godišnji planski remont čvorne trafostanice "Milići" uspješno je završen i 2.300 kupaca na ovom području dobili su struju jedan čas prije najavljenog roka, rekao je Srni porparol distributivnog preduzeća "Elektro-Bijeljina" Slobodan Đalamić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju 2.300 potrošača bez struje

MILIĆI - Oko 2.300 potrošača u opštini Milići u nedjelju, 23. aprila, ostaće bez struje zbog godišnjeg planskog remonta čvorne trafostanice "Milići", najavljeno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Anđela, djevojčica sa gitarom

MILIĆI - Anđela Mišić, učenica sedmog razreda Osnovne škole "Aleksa Jakšić" iz Milića, druženje sa gitarom počela je iz zabave, a danas joj ovaj insturment zahvaljujući talentu donosi nagrade i priznanja sa raznih muzičkih smotri.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vaskršnje poklone obezbijedili "Boksit", "Mileks" i sveštenici

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića i ove godine je, povodom Vaskrsa, obezbijedila jaja svim penzionerima u opštini Milići, korisnicima usluga Centra za socijalni rad, demobilisanim borcima i invalidima, crkvenoj opštini, a vaskršnji poklon dobili su i zaposleni u Kompaniji.
U današnjem saopštenju iz Kompanije "Boksit" navedeno je da je podi...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maturanti darovali krv

MILIĆI - Maturanti Srednjoškolskog centra "Milutin Milanković" iz Milića danas su dali krv u okviru humanitarne akcije "Kap krvi da budemo prvi", koju šesti put organizuju učenici ove škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obuka o izradi projekata

MILIĆI - U Milićima je danas završena dvodnevna obuka za predstavnike nevladinih organizacija u ovoj opštini o pripremi i kandidovanju projektnih prijedloga, koju su organizovali Misija OEBS-a i opština.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ostvaren finansijski suficit

MILIĆI - Šumsko gazdinstvo /ŠG/ Milići ostvarilo je u 2016. godini odličan poslovni rezultat, ostvarivši finansijski plan od 110 odsto i suficit na kraju godine od 37.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stigla oprema za centar za prekvalifikaciju

MILIĆI - Isporukom veće količine mašina i opreme za rad u drvoprerađivačkoj branši, u Milićima je danas nastavljena realizacija ideje za otvaranje centra za dokvalifikaciju i prekvalifikaciju za rad u tom sektoru.

Opširnije...

Strana 1 od 46

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter