ponedjeljak, 26. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Besplatni pregledi krvnih sudova

MILIĆI - U Domu zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima danas je organizovan besplatan pregled krvnih sudova vrata s ciljem da se smanji broj moždanih udara, koji je treći po redu uzrok smrtnosti u Republici Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljene dvije decenije uspješnog rada

MILIĆI - Polaganjem kamena-temeljca za novu upravu zgradu, te svečanim prijemom, kojem su prisustvovale brojne zvanice i poslovni saradnici, danas su zaposleni "Drina osiguranja" u Milićima obilježili 20 godina postojanja i uspješnog rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dom zdravlja dobio novi ultrazvučni aparat

MILIĆI - Dom zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima danas je dobio novi ultrazvučni aparat, vrijedan oko 40.000 KM, koji su toj ustanovi poklonili Kompanija "Boksit" i opštinske vlasti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obnovljena proizvodnja u "Boksitovoj" farmi koka nosilja

MILIĆI - U Kompaniji "Boksit" u Milićima ponovo je, nakon višemjesečnog zastoja, pokrenut proizvodni proces na farmi koka nosilja sa trenutnim jatom od 100.000 kokošaka, rekao je Srni izvršni direktor Sektora za proizvodnju hrane Kompanije "Boksit" Darko Gordić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Značajna ulaganja u komunalnu i putnu infrastrukturu

MILIĆI - Kompanija "Boksit" u 2016. godini u izgradnju objekata i nabavku opreme za Fabriku namještaja investirala je oko 3.300.000 KM, a značajna ulaganja, posebno u komunalnu i putnu infrastrukturu planirana su i do kraja ove godine, izjavio je Srni predsjednik Kompanije Rajko Dukić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Borci osuđuju način hapšenja optuženih

MILIĆI - Boračka organizacija opštine Milići osudila je način na koji je Agencija za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH jutros u Milićima uhapsila šest lica zbog sumnje da su počinili zločin protiv čovječnosti na području te opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo bračni par iz Srbije

MILIĆI - Supružnici koji su danas poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Milići-Zvornik u mjestu Vukšić Polje su državljani Srbije sa inicijalima Đ.DŽ.P. i N.P, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ugovorena isporuka plastenika

MILIĆI - Organizacije "Muslimanska pomoć" /"Muslim aid"/ i "LDSC", uz podršku Federalnog ministarstva za raseljene osobe, obezbijedile su plastenike za 20 porodica u opštini Milići, u vrijednosti od oko 50.000 KM, koji će im omogućiti da se u budućnosti bave proizvodnjom povrća u zaštićenom prostoru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odabrani korisnici 20 plastenika

MILIĆI - Odjeljenje za privredu opštine Milići, nakon ponovljenog javnog poziva, odabralo je korisnike 20 plastenika, vrijednih oko 55.000 KM, koji su pomoć toj opštini od Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica Federacije BiH, te organizacija "Muslimanska pomoć" /Muslim aid/ i "LDSC".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova Kasaba i Vukovići bez struje

MILIĆI - Jaka grmljavina i nevrijeme, koji su protekle noći i jutros zahvatili regiju Birač, pričinili su znatnu štetu i otežali snabdijevanje električnom energijom i u opštini Milići.

Opširnije...

Strana 1 od 41

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter