četvrtak, 05. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Održano takmičenje u tucanju vaskršnjih jaja

MILIĆI - Kod hrama Svetog Nikole u Milićima održano je, povodom vaskršnjih praznika, takmičenje u tucanju jaja i nošenju jajeta u kašici, a izabrano je i najljepše našarano vaskršnje jaje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obuka za geronto-domaćice

MILIĆI - U Milićima je danas počela dvodnevna obuka za geronto-domaćice u okviru projekta "Pomoć i njega u kuću" koji u Zvorniku, Vlasenici, Milićima, Bratuncu i Srebrenici realizuju opštinski centri za socijalni rad, a finansijski podržavaju organizacije UNDP, UNHCR i UNICEF.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan Sajam omladinskog preduzetništva

MILIĆI - U Milićima danas je održan 7. Sajam omladinskog preduzetništva, na kojem su svoje poslovne ideje predstavili mladi iz Srebrenice, Bratunca, Milića, Zvornika i Vlasenice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manje upisanih prvačića

MILIĆI - U Osnovnu školu "Aleksa Jakšić" u Milićima za školsku 2016/2017. godinu upisano je 54 prvačića, što je za 10 učenika manje u odnosu na prethodnu školsku godinu, izjavio je Srni direktor ove školske ustanove Jovan Zekić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ubrzati stečajni postupa u "Intalu"

MILIĆI - Odbor povjerilaca stečajnog dužnika Fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića zatražiće od Skupštine povjerilaca da bude ubrzan stečajni postupak i predložiti zaključke koji tome treba da doprinesu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šumska uprava prerasta u gazdinstva

MILIĆI - Šumska uprava /ŠU/ u Milićima izdvojiće se iz sastava Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Birač" iz Vlasenice i funkcionisaće kao samostalno šumsko gazdinstvo, izjavio je danas Srni načelnik opštine Milići Momir Lazarević.On je dodao da je odluku o tome donijela Vlada Republike Srpske i da će uskoro početi diobni bilans, koji će biti završen do ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srednjoškolci dali krv

MILIĆI - Pedesetak srednjoškolaca i građana opštine Milići danas su dali krv u akciji "Kap krvi da budemo prvi", koju su organizovali Savjet učenika Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Milutin Milanković" i opština Milići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Plastenici za devet proizvođača

MILIĆI - Razvojni program Ujedinjenih nacija /UNDP/ i opština Milići realizovaće projekat pod nazivom "Kupujmo lokalno", vrijedan 28.000 KM, kojim je predviđeno da devet poljoprivrednih proizvođača u ovoj opštini dobije plastenike i sadni materijal.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predsjednik kompanije "Boksit" tvrdi da nije pretučen

MILIĆI - Predsjednik Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić izjavio je večeras Srni da nisu tačni navodi pojedinih medija da su ga nepoznate osobe u petak, 11. marta, napale i pretukle na Mostarskoj petlji u Beogradu, te najavio da će podnijeti tužbu protiv lica koja su plasirala tu informaciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici "Savoksa" pred zgradom opštine

MILIĆI - Nekoliko desetina radnika privatnog preduzeća "Savoks" iz Milića okupilo se ispred zgrade Skupštine opštine Milići jer im je poslodavac jutros, kako Srna nezvanično saznaje, dao otkaz.

Opširnije...

Strana 1 od 37

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter