nedjelja, 24. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Otvoreni pogoni za proizvodnju namještaja

MILIĆI - Puštanjem u rad rekonstruisanih i novoizgrađenih objekata fabrike za proizvodnju namještaja u sektoru "Drvoprerada", u koje je uloženo 1,5 miliona KM, kompanija "Boksit" iz Milića obilježila je Dan kompanije i 57 godina rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren dječiji park

MILIĆI - U dvorištu obdaništa "Poletarac" u Milićima danas je otvoren park za mališane, u čiju je izgradnju Unicef uložio 8.950 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Džeparac za 15 mališana

MILIĆI - Načelnik opštine Milići Momir Lazarević organizovao je danas prijem za petnaestoro djece koja će ljetovati u Bečićima u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske" i uručio im po 50 KM džeparca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stranke prihvatile pravila ponašanja

MILIĆI - Predstavnici devet stranaka koje djeluju u opštini Milići potpisali su danas dokument "Pravila ponašanja političkih subjekata u predizbornom i izbornom periodu", koji je izradila opštinska Komisija za ocjenu etičnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela montaža igraoničke opreme

MILIĆI - U dvorištu obdaništa "Poletarac" u Milićima danas je počela montaža igraoničke opreme, vrijedne oko 8.950 KM, koju je poklonio Unicef.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pozorište mladih iz Zvornika odigralo "Ožalošćenu porodicu"

MILIĆI - Predstavom "Ožalošćena porodica" Branislava Nušića, koju je izvelo Pozorište mladih iz Zvornika, u Omladinskom centru u Milićima nastavljeni su "Susreti mladih regije Birač", koji se realizuju u okviru projekta "Jačanje strukture i kapaciteta mladih, omladinskih organizacija i centara u regiji Birač".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen teniski turnir

MILIĆI - U Milićima je večeras, dodjelom medalja i pehara, završen teniski turnir u okviru manifestacije "LJetni dani kulture i sporta".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na praznik otvaranje novih pogona

MILIĆI - U okviru obilježavanja Dana i 57 godina postojanja i uspješnog rada Kompanije "Boksit", 23. jula biće pušten u rad rekonstruisani i novoizgrađeni objekti u Fabrici za proizvodnju namještaja "Boksitovog" sektora "Drvoprerada" u koje je Kompanija uložila oko milion KM, saopšteno je danas iz ove kompanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nema zainteresovanih za plastenike

MILIĆI - Odjeljenje za privredu opštine Milići danas je objavilo ponovljen poziv zainteresovanima za dodjelu 20 plastenika, pojedinačne površine od 100 metara kvadratnih, koje u okviru projekta vrijednog 72.000 KM doniraju humanitarne organizacije "Muslimanska pomoć" /Muslim aid/ i "LDSC".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 120 godina crkve u selu Koprivno

MILIĆI - Crkva Svetih apostola Petra i Pavla u selu Koprivno, u opštini Milići, proslavila je danas krsnu slavu - Petrovdan, te obilježila 120 godina postojanja.

Opširnije...

Strana 1 od 40

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter