utorak, 27. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Besplatan ulaz na bazene

MILIĆI - Za posjetioce bazena Ugostiteljsko-turističkog kompleksa Kompanije "Boksit" iz Milića tokom cijele ljetne sezone ulaz će biti besplatan, saopštila je danas "Boksitova" služba za odnose sa javnošću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenika generacije "Boksit" nagradio sa 2.000 KM

MILIĆI - Milani Todorović, učeniku generacije u Srednjoškolskom centru "Milutin Milanković" u Milićima, danas je dodijeljena diploma "Vuk Karadžić", novčana nagrada kompanije "Boksit" od 2.000 KM, te novčana nagrada i rješenje o stipendiranju daljeg školovanja koje je obezbijedila Opština Milići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U sudaru troje povrijeđenih

MILIĆI - Tri lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Vlasenica-Milići, u mjestu Podgora, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovan "Knjigomat" po uzoru na nišku biblioteku

MILIĆI - Narodna biblioteka u Milićima organizovala je danas na Trgu rudara "Knjigomat", a po uzoru na ideju Gradske biblioteke u Nišu stanovnici Milića moći će besplatno da uzmu određena štampana izdanja, da donesu knjige koje su im višak ili da ih razmjenjuju sa drugima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zmija u centru grada

MILIĆI - Komunalci su danas u centru Milića uhvatili zmiju dugu gotovo metar i po.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Borjana Nikolić učenik generacije

MILIĆI - Borjana Nikolić proglašena je za učenika generacije u Osnovnoj školi "Aleksa Jakšić" u Milićima. Nikolićevoj, koja je i nosilac "Vukove" diplome, te učenicima koji su tokom devetogodišnjeg školovanja pokazali odlične rezultate u učenju i vannastavnim aktivnostima, načelnik opštine Milići Momir Lazarević uručio je novčane nagrade.

Opširnije...
El. pošta Štampa

I poslije 25 godina nema kazne za krivce

MILIĆI - U naselju Žutica, opština Milići, danas je služen parastos za osam srpskih civila, koje su na današnji dan 1992. godine iz zasjede ubili pripadnici muslimanskih paravojnih snaga na regionalnom putu Milići-Srebrenica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobit u 2016. godini 2,2 miliona KM

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića u 2016. godini dobro je poslovala sa pozitivnim finansijskim rezultatom i ostvarenom ukupnom dobiti od 2.200.000 KM, izjavio je danas predsjednik Kompanije Rajko Dukić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečanost u čast velikog srpskog naučnika

MILIĆI - U Milićima je večeras, u okviru manifestacije "Dani Milutina Milankovića", održan muzičko-poetski recital na kojem su nastupili izvođači iz Milića iz susjednih opština.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastupilo Narodno pozorište Republike Srpske

MILIĆI - Glumci Narodnog pozorišta Republike Srpske izveli su u Milićima predstavu "Posljednji mejdan Petra Kočića", autora Vuleta Žurića, u režiji Nebojše Bradića.

Opširnije...

Strana 1 od 47

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter