srijeda, 02. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Sankcionisan zbog vrijeđanja policijskih službenika

MILIĆI - Muškarac čiji su inicijali D.G. iz Milića telefonom je pozvao Policijsku stanicu u tom mjestu i upućivao pogrdne riječi i omalovažavao policijske službenike.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeni "Julsko-avgustovski dani kulture i sporta"

MILIĆI - Aukcijom slika, nastalih tokom Druge međunarodne likovne kolonije "Boksit i boje", te takmičenjem amatera pjevača, u Milićima je završena manifestacija "Julsko-avgustovski dani kulture i sporta", čiji je pokrovitelj i organizator bila kompanija "Boksit" iz Milića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano književno veče

MILIĆI - U Milićima je održano književno veče u okviru manifestacije "Julsko- avgustovski dani kulture i sporta", koju organizuje kompanija "Boksit".
Svoje stihove sinoć su govorili pjesnici Jovanka Stojčinović Nikolić, Milan Nenadić, Mirko Vuković i Nedeljko Babić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Milići za Iliće

MILIĆI - Milićko Udruženje porodica sa četvoro i više djece danas je u ovoj opštini organizovalo akciju prikupljanja novčane pomoći za izgradnju porodične kuće za četvoro mališana Ilića iz Bratunca, koji žive bez roditeljskog staranja i u neuslovnom stambenom objektu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan ustanka

MILIĆI - Polaganjem cvijeća na spomenik poginulim borcima kod Osnovne škole "Aleksa Jakšić" u Milićima je danas obilježen dan ustanka naroda tog kraja u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na stradale i prognane

MILIĆI - U Hramu Svetog Nikole u Milićima služen je parastos Srbima ubijenim u hrvatskoj akciji "Oluja".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena likovna kolonija

MILIĆI - U Milićima je večeras otvorena likovna kolonija, koja je organizovana u okviru "Julsko-avgustovskih dana kulture i sporta" Kompanije "Boksit".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otac poginuo, majka i sinovi povrijeđeni

MILIĆI - U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Milići -Vlasenica u mjestu Zaklopača poginulo je lice čiji su inicijali M.Ć. /44/ iz mjesta Huskići u opštini Lukavac, a teško je povrijeđen njegov dvadesetogodišnji sin M.Ć, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lazarević: Građanima učiniti život ljepšim

MILIĆI - Cilj Kompanije "Boksit" iz Milića je da radi što je moguće bolje i uspješnije, ali i da građanima Milića život učini sadržajnijim i ljepšim, izjavio je izvršni direktor Kompanije Momir Lazarević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Festival narodnih igara i pjesama

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića, u okviru "Julsko- avgustvovskih dana kulture i sporta", organizovaće u petak, 17. jula, prvi festival narodnih igara i pjesama sa nagradnim fondom od 15.000 KM.

Opširnije...

Strana 1 od 32

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome