ponedjeljak, 27. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Dva lica teže povrijeđena u udesu četiri vozila

MILIĆI - Dvoje lica teže je povrijeđeno u udesu četiri vozila na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica, u mjestu Nova Kasaba u opštini Milići, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Grom usmrtio devet ovaca

MILIĆI - Penzioneru Stevi Dukiću /67/ iz sela Dukići u opštini Milići jak udar groma desetkovao je stado ovaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nagrađeni najbolji učenici

MILIĆI - Proglašenjem učenika generacije, te dodjelom nagrada i diploma, u Srednjoškolskom centru "Milutin Milanković" u Milićima danas je obilježen završetak školovanja 17. generacije milićkih maturanata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Savjesnim poslovanjem smanjivati gubitke

MILIĆI - Šumsko gazdinstvo /ŠG/ "Milići" iz Milića, koje je od 2006. do aprila ove godine bilo u sastavu ŠG "Birač" iz Vlasenice i imalo status šumske uprave, od ove sedmice zvanično funkcioniše kao samostalno gazdinstvo, izjavio je danas Srni vršilac dužnosti direktora ŠG "Milići" Igor Golić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku čišćenje terena u selu Skugrići

MILIĆI - Deminerski timovi Oružanih snaga BiH u Milićima realizuju projekat u rejonu sela Skugrići na površini od 40.000 metara kvadratnih koji će biti završen do kraja juna, izjavio je Srni načelnik opštinske Službe za zaštitu i spašavanje Branislav Novaković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Defilovala 17. generacija maturanata

MILIĆI - Svečanim defileom gradskim ulicama u Milićima je završetak školovanja obilježila 17. generacija maturanata Srednjoškolskog centra "Milutin Milanković", a pozdravio ih je veliki broja građana. Paradi mladosti i šarma prethodila je svečana akademija u sali Doma rudara u Milićima, sa prigodnim kulturno-zabavnim programom koji su osmislil...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljene uspješne žene preduzetnici

MILIĆI - Kancelarija organizacije "Ker internešnel" iz Srebrenice danas je u Milićima predstavila tri uspješne žene preduzetnike sa područja milićke opštine, koje su uključene u regionalni projekat vrijedan oko 720.000 evra, koji finansiraju EU, organizacija "Ker" iz Austrije i Austrijska razvojna agencija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen ubijenim borcima i civilima

MILIĆI - Boračka organizacija u Milićima obilježila je danas 24 godine od stradanja osam srpskih boraca i civila, među kojima su bili starci i žene, ubijenih iz zasjede u napadu muslimanskih paravojnih snaga 21. maja 1992. godine u milićkom naselju Žutica, na regionalnom putu Milići-Srebrenica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje dvije decenije rada

MILIĆI - Prigodnom svečanošću u Milićima na kojoj su dodijeljena priznanja ličnostima koje su najviše doprinijele formiranju i jačanju Srednjoškolskog centra "Milutin Milanković", danas su obilježene dvije decenije postojanja i rada ove obrazovne ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Imovina "Intala" biće prodata neposrednom pogodbom

MILIĆI - Nakon 14 neuspješnih licitacija, imovina stačajnog dužnika Fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića biće ponuđena na prodaju neposrednom pogodbom, rekao je Srni stečajni upravnik Mlađen Petković.

Opširnije...

Strana 1 od 38

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter