ponedjeljak, 08. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Dogovorena gradnja kružnog toka

MILIĆI - Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske" i kompanija "Boksit" investiraće 580.000 KM u izgradnju kružnog toka na raskrsnici u centru Milića, rekao je danas Srni načelnik opštine Momir Lazarević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zamjenom kotla do ušteda

MILIĆI - Razvojni program Ujedinjenih nacija /UNDP/ obezbijedio je 20.000 KM za adaptaciju sistema grijanja u zgradi opštine Milići, koji će ubuduće koristiti pelet kao toplotni energent, umjesto električne energije, kako je to bilo do sada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tijelo vozača ostalo "zarobljeno" u kamionu

MILIĆI - Tijelo vozača kamiona "mercedes aktros", koji je jutros oko 4.30 časova u mjestu Đugum, opština Bratunac, na magistralnom putu Milići-Zvornik, probio bankinu i sletio sa kolovoza u rijeku Jadar, još se nalazi u karoseriji kamiona i čeka se dolazak dizalice da bi tijelo bilo izvučeno, saznaje Srna na licu mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poklonili med najmlađima

MILIĆI - Grupa milićkih pčelara, okupljenih u lokalnom udruženju proizvođača meda, odlučili su da poklone 20 kilograma meda mališanima u Predškolkoj ustanovi "Poletarac" u Milićima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podijeljene pečenice i humanitarni paketi

MILIĆI - Crkvena opština Milići obezbijedila je božićne pečenice i humanitarne pakete, koji su podijeljeni najsiromašnijim stanovnicima ove opštine.
Pomoć su dobila 33 parohijana, a uručili su je mjesni sveštenici LJubiša Vujičić i Duško Gligić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Badnjak krenuo iz Nove Kasabe

MILIĆI - Jutarnjom molitvom i osveštanjem badnjaka kod crkve Svetoga proroka Ilije u naselju Nova Kasaba, jutros je u Milićima počelo obilježavanje Badnjeg dana, koji prethodi najradosnijem hrišćanskom prazniku Božiću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za opremu novorođenčeta 500 KM

MILIĆI - Od 1. januara naredne godine sve porodilje u opštini Milići, bez obzira na socijalni status, imaće pravo na naknadu za opremu novorođenčeta od 500 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet od 4.550.000 KM

MILIĆI - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Milići usvojili su danas budžet opštine za 2016. godinu u iznosu od 4.550.000 KM, koji je veći za oko 150.000 KM, ili četiri odsto od iznosa ovogodišnjeg budžeta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djed Mraz podijelio paketiće

MILIĆI - Više od 200 mališana večeras je u Domu rudara u Milićima dočekalo Djeda Mraza, koji im je poklonio prigodne novogodišnje paketiće, te strpljivo sa njima pozirao pred objektivima fotoreportera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć porodici Radeta Prodanovića

MILIĆI - Porodici Radeta Prodanovića iz Vlasenice, koji je početkom decembra teško povrijeđen prilikom sječe drveta, danas su pomoć uručili predstavnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići u porodičnoj kući Prodanovića u selu Bakići.

Opširnije...

Strana 1 od 35

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter