subota, 20. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Milići

El. pošta Štampa

Nagrade za penzionisane radnike

MILIĆI - U Kompaniji "Boksit" u Milićima danas je povodom Svete Varvare, zaštitnice rudara, upriličen prijem za radnike koji su ove godine penzionisani i za one koji su to pravo ostvarili u proteklih 55 godina od osnivanja ovog preduzeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oprema za sakupljanje sekundarnih sirovina

MILIĆI - Razvojni program UN /UNDP/ za regiju Srebrenice poklonio je Komunalnom preduzeću u Milićima opremu vrijednu oko 30.000 KM koju će to preduzeće koristiti za prikupljanje sekundarnih sirovina na području milićke opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novčane nagrade najboljim studentima

MILIĆI - Na konkurs Kompanije "Boksit" iz Milića za novčanu nagradu uspješnim studentima sa područja ove opštine prijavilo se 50 kandidata, od kojih je 36 ispunjava kriterijume.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici traže da se ubrza stečajni postupak

MILIĆI - Grupa radnika bivše fabrike montažnih kuća "Intal" iz Milića, u kojoj je prije dvije godine pokrenut stečajni postupak, zatražila je danas od stečajne uprave preduzeća brže provođenje tog postupka, te rješavanje statusa radnika koji su, nakon kraha preduzeća, ostali bez posla.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dogovoren nastavak saradnje sa kineskim partnerima

MILIĆI - Predsjednik Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić, u okviru radne posjete Narodnoj Republici Kini, potpisao je u Pekingu sa generalnim menadžerom i vlasnikom kompanije "SinoMe" ugovor o kupovini jamskog damper-kamiona za potrebe rudarske proizvodnje u milićkoj Kompaniji, te dogovorio nastavak saradnje sa ovim kineskim industrijskim...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan ugovor vrijedan 30 miliona KM

MILIĆI - Predsjednik Kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić i predsjednik Upravnog odbora Fabrike "Alumina" iz Zvornika Mile Matić potpisali su ugovor o kupoprodaji rude boksita za iduću godinu, vrijedan oko 30.000.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen prilikom pada sa skele

MILIĆI - Muškarac iz Milića čiji su inicijali LJ.G. /48/ teško je povrijeđen prilikom pada sa skele na gradilištu u Ulici solunskih junaka u Milićima, rekao je Srni dežurni hirurg na Odjeljenju hirurgije Opštne bolnice u Zvorniku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deminirano 34.000 metara kvadratnih

MILIĆI - Demineri Oružanih snaga BiH deminirali su površinu od 34.000 metara kvadratnih u rejonu sela Rupovo Brdo u opštini Milići, na kojoj su pronašli četiri protivpješadijske mine, izjavio je danas Srni starješina tima deminera, stariji vodnik prve klase Savo Reljić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos poginulim borcima

MILIĆI - Boračka organizacija opštine Milići obilježila je danas krsnu slavu Mitrovdan polaganjem cvijeća na centralno spomen-obilježje i služenjem parastosa u spomen-sobi poginulim borcima ovog kraja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć za adaptaciju kuće porodice Stanišić

MILIĆI- Centar za socijalni rad u Milićima obezbijedio je 5.000 KM za adaptaciju porodične kuće Srđane i Radeta Stanišića iz sela Božići, koji imaju troje maloljetne djece.

Opširnije...

Strana 1 od 25

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome