Lišеno slobodе licе S.S. iz Pala za kojim jе policija tragala

6
3575

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su mladića čiji su inicijali S.S. /23/ za kojim su tragali zbog pucnjave na Palama i prijetnji policajcu na dužnosti.

On je osumnjičen da je 8. aprila u Ulici srpskih ratnika na Palama ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u pravcu automobila “golf” u kojem su se nalazila lica čiji su inicijali A.V. i A.N.

Nakon toga je prijetio policijskom službeniku, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijski službenici su, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, ispitali osumnjičenog koji je predao pištolj.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela napad na službeno lice u vršenju službene radnje, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija.

(www.palelive.com / Srna)

Postavi komentar

6 komentara na "Lišеno slobodе licе S.S. iz Pala za kojim jе policija tragala"

avatar
Posjetilac Pala
Gost
Posjetilac Pala

A ko je S.S.?

gradjanin
Gost
gradjanin
Magacioner
Gost
Magacioner

Eto kakav smo mi narod ,trazimo ime.Ma zar je bitno ime i prezime ,zasto nam je to bitno.Pa to moze biti sutra i nase dijete,nikada ne reci nikad. Zasto da se hranimo negativnom energijom i mrznjom.Pa mi Paljani smo uglavno rodbinski vezani. Zato gledajte da pomognemo jedni drugima, a ne da zakopavamo jedni druge jos dublje.
Mir braco mir ,ljubav je potrebna svakom covjeku, zagrli covjeka daj mu snagu , svi smo mi u problemima neko vecim ,neko manjim.

Posjetilac Pala
Gost
Posjetilac Pala

I još nešto da ti dodam. Treba ga dobro nalupati da mu više nijkad ne padne na pamet da glumi kriminalca, za primjer svima koji slično razmišljaju!

Posjetilac Pala
Gost
Posjetilac Pala

O čemu ti pričaš jadan ne bio? Pa zbog takvih stavova i imamo djecu sa aluminijskim felgama u glavi umjesto sa mozgom! Kakve rodbinske veze? Znači zato što je nekome rođak treba da se sakrije, a da nije nečiji rođak onda mu se može i koža oderati jer je nije tvoj ili nečiji rođo! Zbog takvih kao što si ti danas nemamo nikakav sistem vrijednosti i dešavaju se ovakve situacije.

Ana
Gost
Ana

Pa i “nase” dijete treba da bude spomenuto imenom i prezimenom, ukoliko nije maloljetno, naravno. Treba stititi zrtve, a ne pocinioce krivicnih djela. Kakav izvrnut sistem vrijednosti, a pozivanje na ljubav i sl. Gdje tom bila ljubav kad se latio pistolja?