subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Kalinovik

El. pošta Štampa

Prikupljen novac za liječenje Snežane Puhalo

KALINOVIK - Sredstva potrebna za liječenje Snežane Puhalo iz Kalinovika, kojoj je potrebna transplantacija jetre, prikupljena su u cijelosti i uplaćena na račun bolnice u Padovi, rekla je Srni načelnik ove opštine Mileva Komlenović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obezbijediti stomatološku zaštitu osnovaca u Kalinoviku

KALINOVIK - Nastavno osoblje sa Katedre za dječiju i preventivnu stomatologiju sa ortodoncijom Medicinskog fakulteta u Foči posjetilo je Osnovnu školu "LJutica Bogdan" u Kalinoviku radi uspostavljanja saradnje i stvaranja uslova za obezbjeđivanje stomatološke zaštite učenika, koja im nije dostupna u opštinskom Domu zdravlja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel za spas mlade Snežane Puhalo

KALINOVIK - Opština Kalinovik uputila je, putem svoje zvanične internet stranice, apel za pomoć u prikupljanju novca za Snežanu Puhalo /24/ kojoj je za hitnu transplantaciju jetre potrebno 85.000 evra, ne računajući druge prateće troškove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Puštena u rad automatska meteorološka stanica

KALINOVIK - Nova meteorološka stanica, jedan od tri koje je donirala Finska meteorološka organizacija, puštena je danas u rad u Kalinoviku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krađa u firmi "Zadrugar"

KALINOVIK - Na lokalitetu radilišta Krila, u mjestu Rogoj, opština Kalinovik, nepoznati izvršilac ili više njih ukrali su 30 malih sajli za vezivanje trupaca, akumulator i oko 400 litara nafte iz tri traktora, vlasništvo firme "Zadrugar".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zaustavljen bez dokumentacije za drvnu građu

KALINOVIK - Na području Uloga, opština Kalinovik, u vozilu "folksvagen kombi", kojim je upravljalo lice čiji su inicijali O.G, pronađena je određena količina drvnih sortimenata za koje vozač nije posjedovao odgovarajuću dokumentaciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljene dvije krađe u Kalinoviku

KALINOVIK - Nepoznati izvršilac ili više njih ukrali su određenu količinu novca i motornu testeru sa benzinske pumpe u Karađorđevoj ulici u Kalinoviku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Komlenović: Zajedništvom i marljivošću ka napretku

KALINOVIK - Svetom liturgijom, svečanom slavskom litijom i lomljenjem krsnih kolača danas je u Kalinoviku proslavljen Petrovdan, krsna slava opštine i hrama Svetih Petra i Pavla.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ustanova za smještaj starih lica do kraja godine

ISTOČNO SARAJEVO - Glavni projekat opštine Kalinovik u 2016. godini jeste osnivanje ustanove za smještaj starih lica koji podrazumijeva građevinsku adaptaciju poslovnog dijela Doma zdravlja, izjavila je Srni načelnik opštine Kalinovik Milena Komlenović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Procjenjivanje i planiranje u oblasti zaštite i spašavanja

KALINOVIK - Seminar o temi "Procjenjivanje i planiranje u oblasti zaštite i spasavanja", koji se danas i sutra održava u Kalinoviku, doprinijeće unapređenju zaštite i spašavanja u lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj – izjavio je Srni pomoćnik direktora Republičke uprave civilne zaštite /RUCZ/ Željko Janković.

Opširnije...

Strana 1 od 5

  • «
  •  Početak 
  •  Nazad 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  5 
  •  Dalje 
  •  Kraj 
  • »

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter